Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Segíthet ha nem használsz Daemon Tools-t, vagy ha a DVD megható betűjele az első optikai meghajtó betűjele (értsd: megelőzi a Daemon Tools drive betűjelét).
Ha megnézed a Bethesda oldalát, akkor nem találod meg rajta a magyar nyelvű változat patchét. A magyar változat nem patchelhető, a DVD lemezen lévő változatot kell használnod.
-
FST200
tag
nah szóval a hiba:
cannot locate the CD-ROM
Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart the applicationtelepítés után ezzel fogad :S ,eredeti , magyar
másik kérdésem a magyarhoz melyik a legfrissebb patch ? vagy tökmind1 és a legújabb globál patch mehet fel ?
előre is köszi a segítséget!
-
lanecker94
csendes tag
nekem az lenne a problémám hogy amikor régebben játszottam a fallout3-al akkor minden rendbe volt a hang-al rádióban is ment a zene stb. de egy idő után eltűnt pár hang pl zene a Pipboy rádióból de az elhelyezett ilyen régi tekerős rádiókból meg hallani a zenét. Újra instaláltam de semmi plusz a Fallout New Vegas-ban is ez a helyzet más játéknál ez nem fordult elő.
-
Buster17
addikt
Hali!
Fallout 3 New Vegas-ban a legelején elakdtam. Ott járok amikor kijöttem az első házból ahol kezdtem majd elmentem egy kocsmába és egy csajjal beszéltem. Kiment, követtem még beszéltem vele és ennyi. Nem ír semmit, hogy hova menjek vagy mit csináljak. -
Ryder62
őstag
Jó hát nekem édes mindegy ki hogy szerzi be a játék zenéit. Mindenesetre én biztos nem fizetnék egy olyan OST-ért ami évek óta elérhető és letölthető, na písz.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Köszönöm, tisztában vagyok az alternatívákkal, de ez eleve nem is volt kérdés.
Annyi történt, hogy beírtam egy friss hírt, erre jönnek itt mindenféle YouTube-os hozzászólások, amiben olyan dolgokat akarnak megmagyarázni, amiket én nem kérdeztem és nem állítottam. Igen, az ilyentől fel szoktam kapni a vizet, mert ki a fenét érdekel? Ki kérdezte?
Mindegy, túl van ragozva ez az egész, mindenki hallgassa a zenét úgy, ahogy akarja, néhányaknak azért átjött az információ.
-
PeL
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4890 üzenetére
Nem értem miért kapod fel a vizet, csak egy lehetőséget ismertettem a hozzászólásod ezen részéhez:
A YouTube-bal való zenehallgatás eseti jelleggel működőképes, de számomra kényelmetlen hosszabb távon.
De akkor én kérem elnézésedet hogy segíteni próbáltam
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Tényleg ilyen nehéz megérteni? "Én meg szoktam venni azokat a zenéket, amiket szeretek, ha van rá lehetőségem. És most van."
De én kérek elnézést, hogy postoltam egy ontopik hírt, legközelebb nem fordul elő, sokkal izgalmasabb a modokkal baszkodást meg a "jaj nem fut a FO3" hozzászólásokat olvasni tonnaszám. Az eszem megáll, komolyan.
-
PeL
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4886 üzenetére
már jó ideje le lehet tölteni bármit youtuberól is különböző 3rd party progikkal
És már vannak olyan progik is amivel minőségbeli veszteség mentesen.
Pl. Freemake YouTube downloader
De ugye ez nem warez fórum
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #4883 üzenetére
Ezt most nem értem. YT-on fent van mind. Nem csak OST hanem amik a rádióban hallhatóak azok is.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Tegnap a Bethesda végre elérhetővé tette néhány játékának a zenéjét az iTunes-on, természetesen a Fallout 3 zenéje is köztük van, bár kicsit borsos áron (12€).
-
Ryder62
őstag
válasz
dodopek #4875 üzenetére
Sztem driver problémáid lesznek, ha nem tudod változtatni a felbontást. Ahogy megfigyeltem rendkívül kényes a vidi kari driverére.
Szerk.: AMD kártyák drivereit meg aztán végkép nem nagyon szereti. Ahogy látom neked olyanod van.
Volt hogy drivert frissítettem és olyan mikrolaggom lett hogy öröm volt nézni. FPS meg ugyan annyi maradt.
-
csaba951
veterán
válasz
dodopek #4871 üzenetére
iNumHavokThreads=5 helyett legyen iNumHavokThreads=1
Nekem ezzel már sokkal ritkábban fagyott le.Ezekkel a beállításokkal pedig a töltési időket tudod drasztikusan lecsökkenteni.
-
dodopek
addikt
Köszi, de azt hiszem hagyom így.40-60 közötti fps-t kapok, és az nekem jobb, mintha kcsit magasabb felbontás lenne. Bár lehet, hogy még kipróbálom FHD, élsimi, anizo nélkül...
Ott is hiába állítom át. Nem képes átméretezni a játékot, csak ugyanazon a felbontáson indul, amin a win7 egy. Szóval marad a1600x900... Ez legyen a legnagyobb bajon a játékkal...
-
dodopek
addikt
Zsír! Volt pár fagyás az egész délelőtti játék közben, és nem tudom a felbontást változtatni, de nem gond. Marad 1600x900. Így viszonylag stabil, bár ahol fagy, ott mindig fagy az adott szituban. De max elkerülöm addig a helyet, amígy a küldetés tart(pl Moirának sugárzást kellett szenvednem. Megvolt a 600, viszont ahogy elindultam a bolt felé, a két fejű brahmin mellett mindig kifagyott. Ha másik irányból mentem, akkor nem.)
Köszönöm a segítséget! -
-
válasz
dodopek #4868 üzenetére
Hány magos procid van? Kettőnél több? Próbáld meg ezt:
Keresd meg ezt a szoveges file-t es nyisd meg: FALLOUT.ini
Ezutan keresd meg a [General] nevu csoportot.
Kijeloles, masolas a kovetkezo ket szoveges sorra:bUseThreadedAI=1
iNumHWThreads=2Most pedig illeszd be oket az "STestFile1=Fallout3.esm" alatti uj hasabba. Mentsd el a file-t!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Mond nektek valamit ez a hiba:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: Fallout3.exe
Alkalmazás verziója: 1.7.0.3
Alkalmazás időbélyegzője: 4a40f18b
Lefagyási aláírás: ee28
Lefagyás típusa: 2048
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: ee28b7b4588d8ddb37282f46fa2adee4
2. további lefagyási aláírás: 0dc5
3. további lefagyási aláírás: 0dc55a23db140c3e133646f2c3323159
4. további lefagyási aláírás: ee28
5. további lefagyási aláírás: ee28b7b4588d8ddb37282f46fa2adee4
6. további lefagyási aláírás: 0dc5
7. további lefagyási aláírás: 0dc55a23db140c3e133646f2c3323159Elindítani sem tudom a játékot, elindul az új játéknál a video, utána meg összeomlik az egész...
Ha nem a monitor rendszer felbontásán akarom elindítani, akkor már a "diavetítés" sem indul, ha igen, akkor meg a játék elején omlik össze... -
Coccolino_O
őstag
válasz
Ryder62 #4866 üzenetére
Visszaolvastam, és még mindig meglepődök, hogy ennyi embernek van problémája ezzel a játékkal.
Nekem 70 óra játékidő alatt kb. ötször fagyott ki, tehát elhanyagolható arány szerintem. Anno olvasgattam egy kicsit, és volt valami olyasmi fórumos eszmecsere is, hogy nem igazán bírja az atis kártyákat a játék v. inkább az illesztőprogramjaikat... És lehet benne valami, mert nvidián az említett eseteken kívül teljesen rendben volt.
-
Ryder62
őstag
válasz
dodopek #4863 üzenetére
Driver is számít. Egyszer sikerült egy olyan drivert kifognom amivel kb 10-15-ször fagyott egy végigjátszás alatt (értsd: 1 végigjátszás cirka 125 óra vagy több. Így azért egész jó az arány
)
Amúgy meg 20 perc az még semmi. Nálam New Vegas most annyira instabil hogy volt olyan hogy fél óra alatt kb 7-szer dobott ki. 200 méter megtétele is kihívás volt mert vagy 3-szor fagyott ki mire legyalogoltam ezt a távot. Igaz ez köszönhető a sok modnak.
Amúgy tényleg eléggé idegesítő tud lenni ha állandóan kidobál egy játék.
-
PeL
addikt
Intel HD Graphics nem tudom milyen, nem követtem a fejlődését de azt tudom hogy nem egy erős chip
Nekem is van egy integrált Intel GMA 3100-as VGA chip, még a Crysis is elindul rajta elvileg XD
-
PWF
csendes tag
Hali.
Mit gondoltok egy Aspire One 756-987 elvinné játszható szinten??
(Dual Core 1.5, Intel HD) -
PeL
addikt
Sajna ez totál random, én is ezzel a tweakkel játszom Win 7 x64-en, van hogy fél óra után kifagy, de van hogy órákig tudok játszani fagyás nélkül, ráadásul nálam pár nagyobb mod is fent van. Ez a Fallout 3 miatt van, lehet alatta bármilyen gép, ha több magos akkor fagy sajna. Van akinek még XP-n is, nem csak Win7 alatt. De amúgy nem is értem hogy egy ilyen játéknál hogy nem figyelhettek oda erre, illetve a Bethesda a mai napig nem vette a fáradtságot hogy kiadjanak erre egy patchet... Pedig szerintem nem lenne nagy munka :\
-
Ha sokmagos a procid, itt a megoldás (SityiSXT-től, köszi neki!):
Nyisd meg a fallout.ini fájlt (My Documents\My Games\Fallout3)
Keresd meg ezt a sort:
bUseThreadedAI=0
Cseréld ki a 0-t 1-re:
bUseThreadedAI=1
Ezután szúrd be a következő sort:
iNumHWThreads=2
Így 2 magra lesz limitálva a játék, és nem fagy le, illetve okoz problémát többet. -
Nem, teljesen beépülnek a játékba. Új játékot kezdesz, aztán majd jön az értesítés a küldikről (nem a legelején, hanem egy bizonyos ponton, csak nem akarok spoilerezni).
Akármikor elkezdheted őket, vagy félbehagyhatod, visszamehetsz mást csinálni, tehát ugyanolyanok mint bármelyik más küldetés. -
Érdemes feltenni az összeset, a játék elején kapsz is értesítést róluk, de nem muszáj rögtön nekikesni, majd megcsinálod őket ahogy kedved van. Amúgy is kicsit nehezebbek mint az alapjáték, tehát mindenképp érdemes már kicsit tapasztaltabban, felszereltebben nekikugrani. A Broken Steel kitolja a szinthatárt 30-ra, és folytathatod a főküldit, tehát ezért is érdemes rögtön feltenni.
Én amúgy tényleg úgy csináltam, alapjáték+BS, aztán utána Anchorage, Mothership (ez neked kimarad), Pitt, Point Lookout. -
FST200
tag
akkor oks , akkor nem nagy baj hogy nem lesz meg
!
és egyebként hogy érdemes , először feltenni az alap F3 at végigjátszani és utána a 4 DLC , vagy egyszerre fel az összeset?
-
FST200
tag
ha az internet nélküli magyar alap Fallout 3 van meg akkor hogy tudom megszerezni hozzá a Mothership zeta DLC -t ? lehetséges valahol letölteni és felrakni ehhez a változathoz?
előre is köszi!
-
Volt már?
Galaxy News Radio összes.
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
VásRló
tag
Az miért lehet, hogy nekem 20-as szint után nem számolja az xp-t? Talán a negatív karma miatt? Másik kérdés, hogy hogyan tudok polcra tenni tárgyakat?
-
Willhunting
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #4825 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Rosszul értelmeztem az angol leírást, de így már tiszta a dolog. Almost Perfect-ről olvastam én is, de így első körön arra még nem hajtok. Az még odébb lesz nekem.
Most raktam össze új konfigot és az SSD-m teleraktam játékokkal, hogy majd tolom minden félével, de fölösleges volt mert szinte csak Fallout 3-al játszom
Hatalmas játék, örülök hogy kipróbáltam!
-
PeL
addikt
válasz
Willhunting #4824 üzenetére
Dehogynem tudsz, de ha valamelyik tulajdonságot ki akarod maxolni 10-re akkor azt a bábut érdemes úgy felvenni ha az adott attribbal elérted a 9-et, mert a bábut felvéve 10 lesz. 10 fölé nem mehetsz. Intelligenciát érdemes leghamarabb mert az szabja meg mennyi skill pontot kapsz szintlépésenként (feltéve ha arra gyúrsz hogy minél táposabb legyél). Megatonnál vigyázz mert ott van a STR bobblehead, ha felrobbantod az atombombát a városban utána már nem tudod megszerezni a bólogatóst
bLaCkDoGoNe: Fél perccel gyorsabb voltál
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Willhunting #4824 üzenetére
Szia!
Az adott S.P.E.C.I.A.L. tulajdonság bobblehead felszedés után is tudsz további special pontokat hozzáadni az adott képességhez a megfelelő tulajdonságokkal (pl. az intense training perk-kel, stb.).
Egyetlen esetben számít, hogy mikor veszed fel a bobblehead-eket: ha csupa 10-es tulajdonságra gyúrsz. Ekkor ugyanis a 30. szint elérésekor az "Almost Perfect" perket választva minden S.P.E.C.I.A.L. tulajdonságod 9-re nő, majd ha ezek után begyűjtöd a bólogatós figurákat is, akkor minden tulajdonságot 10-re tudsz feltornászni. (Persze más úton is feltornászhatod 9-ig a tulajdonságaidat, az előbbi csupán egy módszer.)
(#4826) PeL: Van rá perkem!
-
Willhunting
aktív tag
Sziasztok!
Még új nekem a játék, most játszom vele először szóval bocs a kérdés miatt!
Az érdekelne, hogyha én felszedek egy bobblehead figurát, ami special pontot ad, akkor utána ahhoz a tulajdonsághoz már nem tudok többé pontokat adni? Szóval érdemes a játékban minél később felszedni a figurákat? -
mikrosuttii
aktív tag
Még 1 kis segítség,ha valaki el akadott volna..
-
mikrosuttii
aktív tag
Helló!Én erről a játékról mostanság szoktam készíteni végigjátszás videókat.Akit érdekel,avgy esetleg el akadt,az nyugodtan nézze meg a videót!
-
PeL
addikt
válasz
remington2 #4820 üzenetére
Jah de lopakodós karakternek épp ezért totál useless
Mert ő mindig fogja magát és kitámad
-
remington2
senior tag
válasz
protossgtas #4816 üzenetére
Nagyon frankó ez a blöki. Nagyon nagy a threat levelje, mindenki és minden őt támadja, ami a játék elején a rengeteg radscorpió miatt, meg a bazinagy karmos dögök ellen szuperjól jön.
-
PeL
addikt
válasz
GypsFulvus2 #4817 üzenetére
Én is meg fogom majd, de csak ha a F3-at meguntam már teljesen
-
protossgtas
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel hogy lehet kutyát szerezni Fallout 3-ban itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=cfBmcaW_138&feature=plcp -
PeL
addikt
válasz
GypsFulvus2 #4814 üzenetére
FWE-ből
Rak bele pár új fegyvert is
-
PeL
addikt
Saját outdoor video
[link]
-
HaaS
addikt
válasz
Zolinho1026 #4810 üzenetére
Én találtam egy "másikat" is. Az alap az Megatonban parkol, őrzi a házat, de van egy Scrapyardban is, ugyanazzal a párbeszéddel indíít, mint a játék elején.
Be van feszítve a textúra alá egyébként, hogy el ne menjen onnan
... már a Scrapyardos.
-
Zolinho1026
tag
válasz
GypsFulvus2 #4809 üzenetére
Először ott találod meg, de ha "elkóborol" akkor már a Vault 101-nél lesz.
-
Jugglerr
csendes tag
A követők ha nem haltak meg, de elvesztetted őket, akkor visszamennek a kezdőhelyükre.
Flawkes-t a Museum of History-ban találod, Dogmeat pedig a Vault 101 kijáratához közel lesz. Ha nincsenek ott, akkor valószínűleg meghalak, akkor nem tehetsz semmit, max csalással feltámasztod őket... Mellesleg van egy olyan tanulható tulajdonság, ha Dogmeat meghal, akkor új kutyát kapsz helyette. Itt olvashatsz a követőkről meg másról is bővebben. -
Hunork
veterán
válasz
zuzu000 #4805 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom majd még ma!
A rejtett hely is meg van (Rockopolis), találtam egy térképet. Sőt, elvileg még több hely is van, ezek legtöbbje térkép szélén van. Majd leellenőrzöm!(nem mindig mentem el a map széléig, ez tény)
Amúgy a teljes térképet itt leltem meg: f3 map -
Snooker
senior tag
Valaki tudna útmutatást adni, hogy Point Lookout-on merre keresem a "Feltárt Kamrákat" ? Már 2 megvan (össz 4 van szerintem)
-
Hunork
veterán
Üdv srácok!
A játék másodszorra is a legjobb, talán csak a Deus Ex (nálam ez a királyság!), STALKER az ellenfél. Megszereztem az Alien fegyvert is, hát brutális!
Elvileg minden Behemót kicsinálva.
Közel 100 óránál járok, a szintem 28.
Viszont megint lenne pár kérdésem:
1. Nem emlékszem, hogy hol van a rejtett pálya, elvileg a térképen DNY irányban van, de nem biztos, ha valaki körbeírná, honnan kell megtalálni, megköszönöm! (hidden, secret...stb keresésre sem találtam a neten, de tudom, hogy van)
2. Fawkes. Leparkoltam a srácot, mondván, hogy a keményebb csatákban majd magammal viszem, de eltűnt, nem lelem. Erre valami megoldás, hogy hol lehet, létezik?
3. Takoma parknál, a Behemót elintézésekor az egyik tisztnél találtam valami fegyvertár kulcsot, de gyors voltam, nem olvastam el, viszont a kulcstartón nincs semmilyen Takoma kulcs. Mit vettem fel, és mit nyit ki?
4. Végezetül: a kutyusomat elvittem Megatonba, és a házban hagytam, hogy el ne pusztuljon valamelyik csatában, de ő is eltűnt!! Mi lett vele, hol lehet??
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
-
Snooker
senior tag
Rockwald (nem biztos hogy ez a neve) autó alagútba valahogy belehet jutni? A kapujához kulcs kéne, ezt hol találom meG?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VPN topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Forrmell.enn
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest