Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
hubai38 #5758 üzenetére
Nekem fagyott a F3 Win 7 alatt, mint a hétszentség. Vaultból mire kijutottam, kb 8-szor vágott ki/fagyott le. Aztán leszedtem egy 4GB patch fájlt, futattam a fallout3.exe-n, és mint a kis angyal úgy ment a játék. Még high-res textúra pakkal is simán. Átlagban kb 10 óránként fagyott ami sztem jó eredmény.
-
Ryder62
őstag
"Ha viszont a híd lábánál, akkor annak más feltétele van. A családdal kell jól egyezkedni."
Ott még nem is jártam.
Mondom ezt 1000+ óra játék után.
A mostani végigjátszásommal fel akarom fedezni az egész világot, összes interiort bejárni, mindenhova eljutni. Csak hát ugye sokszor vannak lezárt ajtók, interiorokon belül is, ahova már hard meg very harddal lehet bejutni.
Így vagy visszamegyek később, vagy elfelejtődik.
Lehetne azt is hogy a lockpicket felhúzni 100-ra de az sem garantált. Ha függő leszek (Med-X, Buffout, Jet, stb drogokkal könnyű) és ezt az értéket módosítja akkor a very hardot rögtön buktam. -
Ryder62
őstag
Napi Tipp:
Akinek Win 7 van az tiltsa a fallout3.exe-n a windows aero témákat meg a vizuális ficsőröket.
-
Ryder62
őstag
válasz
hubai1979 #5393 üzenetére
2013-as a cikk, azóta sem tudunk semmit és ha jól tudom ezt a "zárt ajtók mögött lévő F4"-et sem erősítették meg.
Jelen állás szerint: semmi infó, semmi arra utaló jel hogy egyáltalán készül, egy-két ilyen cikk napvilágot látott hogy "állítólag" de ezek is kamuk voltak vagy nem következtek be. Pl hogy állítólag a Bethesda leleplezi az E3-on a F4-et. Ezt minden nagyobb rendezvény előtt elsütik.
Summázva 2018-ig nem lesz új Fallout hiszen ha 2015-ben leleplezik onnan kell 2-3 év minimum.
Fallout 3-at 2004-ben jelentették be és 2008-ban jelent meg.
-
Ryder62
őstag
válasz
Beerdrinker #5352 üzenetére
Mostanában minden hétvégén előveszem a játékot. A cél: felfedezni az egész térképet 100%-ra.
100 óra alatt nyugat DC úgy ahogy megvan és Megaton körüli területek. Kb a map 10-15 %-ka. És még ott vannak a DLC-k is.
-
Ryder62
őstag
Bobbleheadeket láttam minap fent a Beth oldalán 15 $/db.
-
Ryder62
őstag
válasz
adamvaradi90 #5296 üzenetére
Én úgy tudom nem kell hozzá cd kulcs. Anno sem törtnél sem pedig steames GOTYnál nem kért kulcsot. Csak ez a live hülyeség van.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #5159 üzenetére
Fallout 4 az egyik játék amiért hajlandó lennék gépet fejleszteni. Fallout 3-ban 850 órám van Fallout New Vegasban 900.
Fallout 3 újrajátszása be van tervezve csak a textúra pakkot kéne beállítani úgy hogy ne fagyjon tőle a játék.
-
Ryder62
őstag
válasz
mikrosuttii #5155 üzenetére
Remélem nem New Vegas szintű lesz hanem minőségibb 3. rész féle. New Vegason nagyon érződik hogy össze csapták. De hát 15 gigányi mod helyre hozta.
-
Ryder62
őstag
válasz
mikrosuttii #5153 üzenetére
Eddig csak annyit tudni hogy a Bethesda levédette a Fallout 4 címet és hogy van valami visszaszámláló ami december elején a VGA (most már VGX) idején jár le.
Remélhetőleg bejelentik hivatalosan a folytatást és adnak némi infót.
Még mindig a romos Bostonra tippelnek, mint helyszín.
-
Ryder62
őstag
Lehet decemberben lelepleződik az új Fallout.
-
Ryder62
őstag
Maxx71:
Ha komolyabban akarsz modolni akkor úgy is le kell mondanod a magyarításról.
Nézd meg launcherben de inkább Nexus Mod Managerben hogy minden esp kivan-e pipálva. Steames?Szipi:
Hát akkor sajnos marad ilyen, esetleg megpróbálhatod ini átírással, unoffical patchel vagy valamilyen crash fix-el orvosolni. De megpróbálhatod Catalystban a játékot hozzáadni majd driveren keresztül rádobni élsimit, miegymást. Nekem Mass Effect 2-nél van olyan ha simán megy a játék néha leesik az fps 60-ról 40-re. De rátettem driverből élsimit és úgy megjavult.
Sajnos még ha a játék hibátlanul is fut a driverek elrontják. A Fallout 3 meg nem az a játék ami stabil alapon.
-
Ryder62
őstag
válasz
mikrosuttii #5135 üzenetére
Ja te a behemótról beszélsz. Na igen...
Összesen öt darab van a játékban azok elég ritkák. Általában véve egy-két fat man elég és borul is a a zöld hústorony.
-
Ryder62
őstag
válasz
mikrosuttii #5133 üzenetére
Pedig valóban nehezen hal. Elintézett egyedül 3 deathclawot úgy hogy 1 vagy 2 csík életereje ment csak le.
Egy deathclaw is marha erős ennél már csak a Super Mutant Overlord, Albino Radscorpion meg a Feral Ghoul Reaver táposabb. (ezek mind DLC enemy-k)
-
Ryder62
őstag
válasz
hubai1979 #5119 üzenetére
A gép kapcsol le?
A marts mutant mod nem egy komplett graf mod + enb. Ha azt tettél volna fel (4k textúra pakk + ENB) akkor esetleg de akkor is inkább kivág asztalra.
MMM meg csak szimplán több npc-t rak le, de nem egy helyre hanem elszórva. Ha egy helyen lennének akkor is előbb lagg majd aztán vágna ki asztalra ha nem bírná a gép.
-
Ryder62
őstag
Nem tudom hogy mit szenvedtek ezzel a Firelance-el. Az Alien Blaster jobb ráadásul fix helye is van.
-
Ryder62
őstag
Jó hát nekem édes mindegy ki hogy szerzi be a játék zenéit. Mindenesetre én biztos nem fizetnék egy olyan OST-ért ami évek óta elérhető és letölthető, na písz.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #4883 üzenetére
Ezt most nem értem. YT-on fent van mind. Nem csak OST hanem amik a rádióban hallhatóak azok is.
-
Ryder62
őstag
válasz
dodopek #4875 üzenetére
Sztem driver problémáid lesznek, ha nem tudod változtatni a felbontást. Ahogy megfigyeltem rendkívül kényes a vidi kari driverére.
Szerk.: AMD kártyák drivereit meg aztán végkép nem nagyon szereti. Ahogy látom neked olyanod van.
Volt hogy drivert frissítettem és olyan mikrolaggom lett hogy öröm volt nézni. FPS meg ugyan annyi maradt.
-
Ryder62
őstag
válasz
dodopek #4863 üzenetére
Driver is számít. Egyszer sikerült egy olyan drivert kifognom amivel kb 10-15-ször fagyott egy végigjátszás alatt (értsd: 1 végigjátszás cirka 125 óra vagy több. Így azért egész jó az arány
)
Amúgy meg 20 perc az még semmi. Nálam New Vegas most annyira instabil hogy volt olyan hogy fél óra alatt kb 7-szer dobott ki. 200 méter megtétele is kihívás volt mert vagy 3-szor fagyott ki mire legyalogoltam ezt a távot. Igaz ez köszönhető a sok modnak.
Amúgy tényleg eléggé idegesítő tud lenni ha állandóan kidobál egy játék.
-
-
Ryder62
őstag
Erről Moira küldijei jutottak eszembe, hogy ott lehet hazudni neki, vagy meggyőzni hogy ugye ne kelljen megcsinálni a küldit de így ennek semmi értelme nem lenne.
Max a jutalomnál érdekes hogy meggyőzd az illetőt hogy igen is kapjál némi bónuszt. Ami röhejes néha hogy 70-es speech-el kigyőzködök belőle még +50 caps-ot.
-
Ryder62
őstag
-
Ryder62
őstag
Ugyan ez van a F3-al nekem is. Az elején mikor a vaultból kell megszökni, van az a rész mikor kilépünk a szobánkból és az őr meglát minket és mond valamit. Ott állandóan kidob hibával. Vagy a script vagy pedig a hangfájl hibás mert mindig csak akkor dobott ki mikor megszólalt. Ráadásul próbáltam 1.0-ástól kezdve 1.7-ig minden verzióval, magyarral, angollal, több gépen is és mindig ugyan úgy kidobott.
Én ott kicseleztem noclip csalással. Falon átjárással megkerültem az őrt így tudtam tovább menni.Sztem itt is hasonló lehet. Viszont egy újra telepítést megpróbálhatnál, hátha segít. Mert hallottam olyanról is hogy egy rakás hangfájl hibás lett és a játék random lefagyott cselekvéseknél ahol lejátszik valami hangot (ajtó nyitás, ivás, evés, robbanás stb).
-
Ryder62
őstag
Mivel retro-futurisztikus a játék világa. A játék alapja az 50-es évek, de az akkor elképzelt jövőképpel. Így vannak lézer fegyverek, robotok, ufók, atom meghajtású autók stb.
Szóval ezek mind olyan dolgok ahogy akkor elképzelték a jövőt. Post-apoc játékok körében ezért is egyedi a Fallout univerzum.
-
Ryder62
őstag
Nem, épp hogy alig pár vaultban nem volt kísérlet. Szinte minden vaultban volt. A 101-esnek az volt a feladata hogy örökre bezárva maradjon. A 108-asban klónoztak, a 92-esben meg hanghullámokkal kísérleteztek és így tovább.
A nép szemében a vaultok tényleg menedékek voltak, ők ugye nem tudtak semmiről. DC és környéke tele van Vaultos reklámplakáttal is.
Valóban a kormány rendelte el a vaultok létrehozását. Így könnyen tudtak kisérletezni. Hogy mit akartak elérni? Pl szuper katonákat létrehozni, akik szuper erősek vagy minden parancsot teljesítenek.De a legtöbb vault kísérlet kudarcot vallott.
A "200 év vs minden szinte a helyén" dolgon én is gondolkoztam már. Valóban, ha jobban megfigyeljük sok sátor áll amit még katonák, orvosok állítottak, sok kaja az eredeti helyén (boltok polcai) egy rakás jármű szinte sértetlen állapotban rozsdásodik és így tovább. Valószínűleg azért mert mivel DC-re hullott bomba, vagy 100 évig lakhatatlan volt a város és környéke. Kicsit később kezdték el benépesíteni az emberek, mikor a rádioaktivitás kicsit visszább eset.
-
Ryder62
őstag
Minden függőséget okozó cucctól (alkohol, jet, buffout stb) elvonási tüneted lesz ha nem használod őket. És az elvonási tünetek a pontokon mutatkozik meg. Minél több, különböző elvonási tüneted van, annál több képességnél kapsz mínuszt. Remélem érthető
Érdemes vigyázni erre, és tiszta szervezettel rohangálni.
-
Ryder62
őstag
Vannak speciális karakterek amiken végig kell menni, ha látsz olyat ami ugyan az csak szembe egymással és egyszerre van kijelölve pl: [] () <> vagy pedig egyszerre kijelöl több speckó karaktert akkor ha rányomsz eltüntet egy szót. Van 5-6 ilyen karakter ami eltüntet ugyan ennyi szót. Ennyivel nagyobb az esélyed hogy föl törd. Amúgy ez nem rossz de a 4. ilyen terminálnál már túl soknak érzi az ember a beleöltött időt, ezért kattogtat random. Sokkal könnyebb , gyorsabb, egyszer csak eltalálod a megfelelőt. Még elrontani sem lehet, az utolsó elött kilépsz majd vissza és kezdi elölről a számozást.
-
Ryder62
őstag
válasz
remington2 #4628 üzenetére
Pontosabban az alien worker megöléséért kapsz bad karmát. Mert hogy azok fegyvertelenek. Ez eléggé tré a dlc ben hogy így különbséget tesz köztük.
-
Ryder62
őstag
Akkor sztem a lemez meghajtóddal lesz valami. Nem azt jelenti hogy rossz, hibás lenne csak szimplán valami bibi van. Nézd meg a pontos nevét, keress rá neten, vagy ha van leírás róla akkor ott nézd meg, hogy milyen formátumokat támogat és milyeneket nem, hányszorosan olvassa be az egyes formátumokat stb.
Neked GOTY van, úgy tudom hogy az dupla rétegű. Nézd meg a borító hátoldalát vagy a korongot hátha találsz valami erre utaló nyomot.
Erős a gyanúm hogy a két játék amit nem olvass be a meghajtód az DVD9 vagyis kétrétegű lemez. Lehet nem támogatja a kétrétegű lemezek olvasását, írását a meghajtód.
Ha tudod próbálj meg majd beszerezni egy újabb meghajtót és azzal kipróbálni.
-
Ryder62
őstag
Hát ez kész, mennyi fanatikus van itt?
Egyszer mikor beszippantott a puszta, direkt vettem kólát és akkor ittam én is mikor a kari Nuka Colát. Beleélés for ever
-
Ryder62
őstag
Van Bassman féle hobbi fordítás. Sztem jobb mint az eredeti. Az alapjátékot lefordította, dlc-kből meg a Pitt-et, Point Lookoutot meg az Anchoraget.
Szerk.: Úgy látom már minden dlc-t lefordított. Legutóbb mikor játszottam a magyarosításával ezek voltam még csak meg. Most angolul tolom, főleg a modoknak kavarnak be a magyarítások.
-
Ryder62
őstag
Elkezdtem megint a Point Lookout-ot, még mindig a legjobb dlc
Talán a New Vegas Old World Blues dlc-je közelíti meg.
-
Ryder62
őstag
Én most váltok majd win 7-re, jelenleg még mindig XP van. A Fallout 3 nagy kedvenc és nem tudnám elviselni ha nem indulna el.
Fontos: Akinek egyáltalán nem indul sehogy sem, van egy kisebb megoldás hogy legalább a játék fele úgy ahogy elérhető legyen. A recept egy telepített Fallout 3-at kér meg egy New Vegast. Vegas az támogatja a Win7-et és fut is rajta. Nah szóval van a New Vegashoz egy A Requiem for the Capital Wasteland mod. Ezzel belekerül a New Vegasba Capital Wasteland. Szóval nem egy Fallout 3 de legalább bejárható Washington DC és környéke. Nem tudom mennyire adja vissza az eredeti hangulatát, még nem próbáltam, de állandóan fejlesztik és ápdételik a modot.Szóval ha sztori nem is elérhető, nem játszható, legalább lehet barangolni a fallout 3 térképén.
-
Ryder62
őstag
-
Ryder62
őstag
Mik az általános tapasztalatok win 7 terén? Melyik változatú win7-en fut a legjobban a játék? Aki win7-en játszik vele és nincs különösebb problémája a játékkal, leírná hogy pontosan milyen változatú rendszere van? Olyanokra gondolok hogy ultimate, professional stb
A bit az annyira nem számít mert ha op. rendszert váltok akkor valszeg 64 bites lesz.
-
Ryder62
őstag
Nah srácok ez a játék verhetetlen. Most toltam vagy 3 órát megint és állati atmoszférája van. Egy igazi retro futurisztikus post apoc világ. Kell ennél több? Mikor végignézek a tájon és minden kihalt, romos, elhagyatott közben meg egy kisebb szél örvény éppen sodorja elöttem a leveleket meg a koszt hát epikus. Nem tudom hogy fogja e valaha űberelni ezt a játékot más játék vagy egy új fallout.
Remélem jön egy fallout 4 egy rombadölt Los Angelessel, Bostonnal vagy bármivel csak romos várost és pusztát akarok
New Vegasnak is van egyfajta hangulata de nálam a post apoc nem azt jelenti hogy egy sivatagban kell bóklászni.
A másik hogy a fallout 3 még mindig szebb mint a new vegas. A F3 gyönyörűen kezeli a HDR-t. Pont. Ezen kívűl hál istennek a világ nem statikus. A járművek robbannak, tele a világ szétszort tárgyakkal amik a lökéshullámok álltal (pl gránát) szerte szét repkednek. Ezen felül a romokról is időnként kisebb darabok esnek le ezáltal kis port keverve. A kisebb forgószelek is felkeverik a faleveleket.
A new vegasban semmi ilyesmi nem tapasztalható. HDR szinte nulla. Max azon lehet észrevenni hogy be van kapcsolva hogy távolról látszik a kivilágított vegas. Tárgyak szinte nincsenek is elszórva sehol. a kisebb forgószelek sincsenek.
Szóval kéne egy gigamod vegashoz ami teljesen Fallout 3-asítja a játékot hogy ne legyen már annyira statikus mert sztem roppant zavaró hogy egy széria visszafele fejlődik.A fallout 4 valszeg a skyrim motorját használja majd és remélem hogy a bethesda készítí majd el. Akkor van remény hogy ismét kapjunk egy klassz világot.
-
Ryder62
őstag
Nah tegnap leültem és folytattam a nyáron félbemaradt játékot. Ránéztem a mentésekre és mit látok? 90 h OMG!
Nem is emlékszem már hogy ennyit kockultam volna elötte. XD
A vicc hogy 4 küldi van meg, főküldinek a felénél járhatok és a dlc-kből csak a pitt és anchorage van teljesítve. Jah és level 21Igaz xp lassító moddal.
A hangulat még mindig remek bár most a tököléssel ment el az idő. Laggol néhány helyen a játék szóval úgy tűnik nem szereti ezt a drivert.
-
Ryder62
őstag
"Na, hát, gondolom, nem lesz újdonság, de ez az egyik legjobb játék a PC játéktörténelemben!!"
750 órát játszottam vele eddig. Egyik ismerősöm feltette a nagy kérdést: nem unod még? Mondom nem, sőt mikor újra elkezdek vele gémelni fél év után ugyan olyan jó mint újkorában.Ha meg már kicsit uncsi akkor ott vannak a modok tucatjai. Ez az a játék amit egyszerűen nem tudok letenni.
Sajna a new vegas már nem tetszik annyira.
Oda modok ezrei kellettek hogy megközelítse a fallout 3-as élményt. Sztem az pont a helyszín miatt lett uncsi és furcsa. Most komolyan 2010-ben mikor megjelent valahogy nem láttam benne a fantáziát. Egy sivatagban kóborolni? Semmi sincs a térképen, a nagyobb felfedezni valók is max a barlangok. Tele van szórva map markerekkel de mik vannak megjelölve? Ugyvan minden jellegtelen bucka. Most az oké hogy a fallout 1 meg 2 nyomdokaiba akart lépni de sztem egy 3d-s játékban (elég furcsa így leírni 2012-ben) egy sivatagos pálya már nemhogy hangulatos hanem zavaró hisz üres. Ennyi erővel kimegyek a mezőre és rohangálok ott.
Szóval nagyon, de nagyon remélem hogy a fallout 4 az megint urbanikus környezetben fog játszódni. Ha annyira a nyugati partot szeretik akkor készítsék el los angeles, san francisco rombadölt mását. De van még város dögivel. Nem tudom ki hogy van vele de én azt szeretem (főleg sandboxban) ha van felfedezni való. New vegasban leginkább buckalakónak éreztem magam.
-
Ryder62
őstag
válasz
fiATHaLON #4185 üzenetére
A fallout 3-at nem is kell modolni annyira. A New Vegas nah az egy álom. Oda föl kell tenni növényzet, égbolt, felhő, napsugár, random encounter stb modokat. Most annyira szétmodoltam hogy öröm volt végre játszani. Pl mikor lvl 5-ön leszállt mellém egy helikopter és megjelent 3 enclave-s katona nah az kihívás volt hard core modban.
A fallout 3 sztem nagyon rendben van modok nélkül is. Mondjuk úgy hogy bőven játszható és nagy élményt nyújt modok nélkül is, ellenben a new vegassal.
-
Ryder62
őstag
válasz
fiATHaLON #4183 üzenetére
Egyáltalán maradt még az eredeti játékból valami? Vagy minden egyes bitjét szétmodoltad?
Én a helyedben vigyáznék, rengeteg mod csak elcseszi a játékot, játékmenetet. Nézek nexuson játékosok által készített képeket és néha komolyan falnak tudok menni hogy lehet így egy játékot szétbarmolni. Pl volt olyan amin a térkép tele volt zöld fákkal, meg pálmákkal, a játékos karakter valami elf volt hegyes fülekkel, a holdnak az a uránusz vagy neptunusz volt berakva. Meg persze valami páncél egy másik játékból (talán warhammer) De láttam már fénykardot is. Bár már a PDA pipboytól is hányingerem van.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #4160 üzenetére
Ha jól tudom akkor a köv. Fallout-ot szintén az Obsidian fogja készíteni. Ez pedig azt jelenti hogy Fallout 3 közeli élményt és kidolgozottságot most sem fogunk látni. Sajnos mintha vissza fejlődött volna a játék. Én elsősorban azért szídom állandóan az Obsidiant (aki ismer az tudja hogy állandóan szídom őket
) mert béna pálya dizájner csapatuk van. Komolyan lol hogy a Bethesda mindent a seggük alá tolt hogy nesztek itt vannak a textúrák meg a modellek, készítsetek játékot, de Mr. Obsiék arra nem vették a fáradságot hogy már meglévő modelleket felhasználjanak.
Most bele sem merek gondolni hogy a Bethesdáék odalökik a motort az Obsidiannak hogy készítsenek egy Falloutot. Szerintetek mi fog kisülni belőle? Nekik kell textúrázni, modelleket gyártani stb.
A Bethesda szível lélekkel készít játékokat (Fallout 3, Skyrim) Míg Obsi meg trehány gány munkát végez.
Talán az mentheti meg az egészet ha megint urbanikus környezetben fog játszódni (Los Angeles, San Francisco-t szivesen látnám) De ha megint egy böszme nagy sivatag kellős közepére raknak le hogy nesze menjé akkor esküszöm hogy egy Fat Mannal indulok meg az Obsidian székháza felé. (jobban belegondolva a Lonesome Road is urbanikus nagyrészt és ilyen hülye, béna, gyökér, kidolgozást amit ezek műveltek hát mindenem kellé állt. Főleg az NCR Nuke (a la Long 15) valami eszméletlen. Csak úgy odahányták a modelleket. Semmi sincs átgondolva hogy miért van ott egyszerűen csak. Jellegtelen az egész. El is kezdtem egy helyreállító modot - Better Lonesome Road néven, nexuson már van pár kép - de szinte az egész mappot át kell dolgoznom, és elég lassan haladok szóval Help Wanted
És egy srác hozzászólását idézve: Az is sandbox (szabadon bejárható) ha kirakják az embert egy tök üres mezőre, mégse élvezed annyira a szabadságot. Kell tartalom, látni való, akárki akármit mond.
-
Ryder62
őstag
A Fallout 3 a szememben egy klasszikus. Ahol a technika és a hangulat találkozik
Mert részletesen kidolgozott mind a világa mind pedig grafikailag. A zenék fantasztikusak. Ez a zene mindent überel. És mikor meghallom a 1:30-nál kezdődő részt, megállok, szépen lassan körbenézek és végignézek a tájon hogy mi maradt a háború után. Nálam ez az elmúlás zenéje, hogy bizony egykor itt élet volt. Egyszerűen fantasztikus. És ahogy látom a kommentekben sokaknak ez a kedvenc zenéje és kedvenc részlete
A Fallout 3 minden idők legjobb post-apoc játéka. Hangulat, kidolgozás, világ, zenék csupa nagy 5-ös. A kedvenc játékom és nagy érvágás lesz ha majd nem fog futni win7-en
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #4102 üzenetére
Lájkolom. Thx
-
Ryder62
őstag
A fallout 3-ban mindig úgy érzem magam mint egy gyerek szilveszterkor.
Imádok robbantgatni.
-
Ryder62
őstag
válasz
whiteman0524 #4092 üzenetére
Sztem hamarabb megtanulsz angolul mint hogy a magyarosítás kijön. Kb még csak az 1/5-e van kész.
-
Ryder62
őstag
válasz
whiteman0524 #4065 üzenetére
Ha annyira akarod, megpróbálkozhatsz egy csalással. Beírod hogy tcl és többé a vault főajtaja már nem akadály.
-
Ryder62
őstag
válasz
Kareszovics #4042 üzenetére
Nekem most lapította szét egy behemoth szegény RL-3 sergerantot
Vagy 4 percig püfölte, én meg már mindennel, mindenhonnan lőttem. Kár hogy nem tudtam megmenteni. Azért ilyenkor jó lett volna egy alien blaster. Kicsi de erős. A fat man túl nehéz plusz sugárzik is.
-
Ryder62
őstag
válasz
whiteman0524 #4030 üzenetére
Feltételezem win7. Se a négy magot, sem a win7-t nem szereti a játék. De ne csüggedj van egy jó hírem is: Próbáld ki ezt a megoldást Hátha segít
Én a fallout new vegas alatt próbáltam ki és mintha javult volna, nem fagyott. Azért múlt időbe mert a legutóbbi patch már megint csak hibát okoz a rendszerben
-
Ryder62
őstag
válasz
adalbert1 #3997 üzenetére
Igen, jó gém és nagyon jó dlc-k is jöttek hozzá. A világégés utáni retro-futurisztikus világ büntett. Nálam abszolút favorit, teljesen beletudtam magam élni. Szerintem nagyon jó hangulata, játékmenete is van a zenékről nem is beszélve melyek csak növelik a beleélést. Most állok neki már majd a 4. végigjátszásnak.
Ellenben a New Vegasban kicsit csalódtam.
Ez a retro-futurisztikus világ mintha el is tűnt volna belőle, nem érződik rajta. Ami nagyon nem tetszett még az a béna pályatervezés. Meg még volt egy két dolog a játékban ami hatalmas visszalépés a 3-hoz képest. De nem mondom hogy rossz játék inkább más mint a 3 sőt azért játékmenetben, küldetések számában, itemek és fegyverek terén alázza a 3-at.
Ha még nem próbáltad uccu neki mert öszeségében jó játék. De arra készülj fel hogy sokkal kopárabb a játéktér, nincs annyi felfedezni való és néha unalomba fulladhat (ez inkább a játék végére jellemző) mert valamiért akkor már nemigen termelődnek enemy-k, így alig találkozol ellenséggel. Ami viszont egy hatalmas pofont add a 3-nak az az 50-es szint lesz (összes dlc-vel). Míg a fallout 3-ban 20-as szintig fejlődhetünk majd később a Broken Steel dlc-vel már 30-ig addig a New Vegasban alapból 30-as a max szint de ha kijönnek a dlc-k hozzá akko akár level 50-esek is lehetünk.
-
Ryder62
őstag
válasz
FehérHolló #3987 üzenetére
"Nekem a szupermutikkal volt bajom mindig"
Overlord? Azok a legkeményebbek, a többi hozzájuk képest nulla. Ja a poén kedvéért pl a vault 87 csak úgy hemzseg tőlük van vagy 15 bent és ellégé komoly harcok alakultak ki mikor egyszerre 3 overlord is rám támadt.
-
Ryder62
őstag
válasz
zalman90 #3980 üzenetére
Nem tetszett a kiváltaknak hogy egy jött ment pusztajáró csak úgy kinyissa az ajtót és elvigyen mindent amit lát. A főnökük veled volt még vitatkoztak is hogy így is jut bőven cucc mindenkinek csak az egyik kivált lelőtte a bosst és a többiekkel együtt ellened fordultak. Voltak páran akik a te oldaladon álltak. Kb ennyi.
-
Ryder62
őstag
-
Ryder62
őstag
"Nekem sajnos elég sűrűn kifagy."
Nekem is kifagy néha-néha, de leginkább hibaüzivel kidob.
A Fallout New Vegas meg folyton fagy, most játszottam vele a legújabb dlc miatt, és 7 óra alatt háromszor csontra lefagyott. A klasszikus mester hármas billentyűkombóra sem reagált. Sajnos a Fallout-ok ilyen instabilak, kényesek.
Amit javaslok hogy minden, ismétlem minden, programot zárj be a játék idejére. Ha használsz xfire-t azt is, és lépj ki belőle. Én használok, és valaki írta hogy attól is fagyhat. Sajnos mást nemigen lehet tenni mert nagyon gép függő a játék.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3903 üzenetére
Már csak a ház miatt nem éri meg felrobbantani megatont.
-
Ryder62
őstag
válasz
dodopek #3890 üzenetére
De utálom a társakat. Kézen fogva kell menni velük mert idő elött meghalnak. Nekem legutóbb Jerichot az első (azaz első) ellenfél elintézte. Egy őrrobot volt és olyan rakétát küldött a hátsójába hogy keze lába a szélrózsa minden irányába szált. Hát mondom nem igaz. Aztán ott van a gyönyörű clover aki egy konyhakéssel támad meg egy szupermutáns overlordot. Mondom ez is szőke. Az F9-ről már lekopott a felirat. Ilyen sokat még életemben nem quickloadoltam.
Egyedűl dogmeat aki szívós, múltkor teszteltem, jött 4 deathclaw két perc alatt szétkapta őket de úgy hogy csak 1 csík ment le az életéből. Én csak nézztem a műsort.
-
Ryder62
őstag
Na igen, de viszont sok olyan hozzászólást olvastam fórumokban hogy ezek nem igazán akarnak megmoccanni 7 alatt. Most nem tudom melyiknek higyek hogy fut-e vagy nem.
Főleg a F3 a kérdéses mert volt olyan aki azt írta nála fut de 10 percenkét kidobja hibaüzivel. Más valaki azt hogy próbálta a sima f3 aztán az goty verziót 1.7 patchel és anélkül és nem idult neki semelyik. És persze vannak olyanok (mint te) aki azt írja hogy tökéletesen megy. Ilyenkor kb ilyen fejet vágok:
Nem tudom hogy hogy lehet az hogy egy adott rendszeren egy adott játék ezer féle képpen fut vagy nem fut.
Kérdés: Leírnád hogy milyen változatú és hány bites win7 alatt futtattad eme két játékot?
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3860 üzenetére
Mondjuk igen, ez a jó a konzolban. Hogy ott a játék örökre szól nincs úgy mint pc-n: Ha túl korán játszod azért szaggat mert kevés a vas alá, ha meg túl későn akkor meg azért mert már túl jó a gép hozzá. Volt már ilyen.
Az elöbbiről nem is beszélve hogy egy windows csere és lehet elfelejtheted kedvenc gammáidat. Mivel két abszolút favorit játék (Fallout 3, Mass Effect) futása win 7-n kérdéses (sokan azt mondják hibátlanul fut sokan meg azt h meg sem röccen) addig nem váltok míg nem muszáj.
-
Ryder62
őstag
válasz
sagvary #3846 üzenetére
Túl sok lenne. New Vegasban is most 35 szint van és már az is sok. Bár igaz a NV és a F3 ég és föld. Mert az F3-ban a wasteland élettel teli mindig találkozni ellenséggel míg a NV kihal egy idő után. Ezért is untam meg mert vagy 5 mellékküldit csináltam zsinórban és mindegyik mászkálós volt és utazásaim során senkivel nem találkoztam. Szinte csak quest teljesítéssel lehetett fejlődni.
-
Ryder62
őstag
válasz
westcoastog #3823 üzenetére
A főszálat végignyomtad. Most lehet kalandozni a pusztában és megcsinálni a maradék dlc-ket, mellékküldiket.
-
Ryder62
őstag
válasz
westcoastog #3809 üzenetére
Arra készülj fel hogy a new vegas térképe sokkal kisebb, ráadásul a felfedezhető helyszíneket 90%-ban 2 perc alatt belehet járni. De viszont rengeteg mellékküldetés van. A fallout 3-ban olyan 13 mellékküldi van itt meg olyan 40 körül.
-
Ryder62
őstag
válasz
westcoastog #3807 üzenetére
Igen, majd a fősztori elvisz oda. Amúgy ha maximalista vagy és minden helyet felfedezel, bejársz és minden küldit teljesítesz akkor el lehet lenni a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Energiaital topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Black & Decker töltőt keresek
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest