Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Ryder62 #5134 üzenetére
Lehet nehézségi szinttől is függ,mert pl. én közepesen játszottam,és ott én könnyen meghaltam,ha nem jól használtam/osztottam be az injekciókat,kaját,stb.Lehet nem Szuper Mutáns volt,azt hiszem annál a rádió állomásnál bóklászott (már nem emlékszek a nevére) amit az Acél testvériség védett.Ott volt egy akkora mutáns,ami 2x-er akkora volt,mint maga az épület.Egyszer kaptam pofont tőle,ki is döltem.A kutya pedig olyan 2 pofon után adta fel a szolgálatot.Erősnek erős,de néhány ellenségtől elég neki 2 pofon.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Ryder62 #4866 üzenetére
Visszaolvastam, és még mindig meglepődök, hogy ennyi embernek van problémája ezzel a játékkal.
Nekem 70 óra játékidő alatt kb. ötször fagyott ki, tehát elhanyagolható arány szerintem. Anno olvasgattam egy kicsit, és volt valami olyasmi fórumos eszmecsere is, hogy nem igazán bírja az atis kártyákat a játék v. inkább az illesztőprogramjaikat... És lehet benne valami, mert nvidián az említett eseteken kívül teljesen rendben volt.
-
PeL
addikt
válasz
Ryder62 #4740 üzenetére
Azért néha elég szép summákat lehet kérni, már nem emlékszem melyik pontosan de úgy láttam hogy Megatonban a Sheriff vagy Mr. Burke akar alapból 100 kupakot adni a bombás küldiért de meg lehet dumálni vele hogy 500-at adjon inkább
Amúgy miután beköptem Mr. Burke-t a Sheriffnek már nem tudtam utána megmenteni sehogy, mert ha odaért a kocsmához és elkezdenek beszélni és mondja hogy kövesse, hiába lövöm le még ott bent Mr. Burke-t a Sheriff kimegy a kocsmából és az ajtó előtt összeesik, meghal
-
Hunork
veterán
válasz
Ryder62 #4688 üzenetére
Köszönöm a választ és a segítséget!
Bár az lett, amire azért gyanakodtam, csak olyan vagyok, aki egy Xonar hangkártyát nehezen szed ki a gépéből...Most, hogy alaplapival megy a gamma, semmi gond. Azért EZ röhej! Egy 7ezer forintos cuccot megvesz az ember, és megkeseríti a dolgát. Mindegy, megtartom tartaléknak, vagy eladom. Vagy a New Vegas után visszakúszik...
-
Hunork
veterán
válasz
Ryder62 #4434 üzenetére
De bizony!
Cserébe nincs nyaralóm és/vagy autóm és/vagy családi házam...Alkalmazkodom az élethez, pont annyit dolgozok, amennyire javadalmaznak. ha éjszakás vagyok, akkor 4 órát gammázok...
Hála a cnghungary support-nak, ezt nem elégszer hangsúlyozom, tudom, de megérdemlik!!!
Most amúgy már rajta vagyok a szeren, keresem a Constantine küldi kiadóját, angolul megtaláltam, közben meg a Nuka Cola küldiben vagyok, de a rohadt gyárban nem találom a szállítási jegyzéket, fogom, és felrobbantom az egészet.Térkép alakul, lesz ez 100 óra, az tuti!
-
Hunork
veterán
válasz
Ryder62 #4368 üzenetére
Na, ez jól hangzik, már fordítom magamban az oldalt, hogy mi is ez valójában! Láttam, írtál pü-t, ment is pü, hamarosan vigyor lesz orcámon, így jár, aki bátran és hősiesen küzd!
A többit majd a saját blog-ban közzéteszem, ha már végleges! És éljenek a rockerek! (Judas Priest főleg!)
(azért rímelt, nem?!) -
Hunork
veterán
válasz
Ryder62 #4251 üzenetére
Pontosan, nagyon egyetértünk!
Én eléggé FPS fan vagyok, ez kétségtelen, de ebből a műfajból, ami eddig odaláncolt a gép elé, és beszippantott, az a Deus Ex első része és a Fallout 3 volt! Illetve az utóbbi most is...Külön megemlíteném, hogy a játék magyar fordítása egész egyszerűen zseniális lett, nagyon jól csinálták meg! Valamikor csak barangolok, és szimplán tárgyak után kutatok, közben szól valamelyik rádió, és igen, én így képzelem el az atom utáni csendet és világot, a játék forgatókönyv írója nagy kocsma-cimbi lenne, az tuti!
Mennyi sört tolnánk le a játékot elemezve...
Egyszóval: Fallout 3 az RPG-FPS királya! (csak a 4-et el ne csesszék...) -
fiATHaLON
őstag
válasz
Ryder62 #4190 üzenetére
A többmagosítást a Tweakguides-ról szedtem (meg minden ini turkát).
iNumHWThreads=2 most nálam a két mag miatt, több maggal
értelemszerűen mást írsz. Tweakguides.com-on található még
néhány "threaded" beállítás, azokat is érdemes 1-re venni.bUseThreadedBlood=1
bUseThreadedMorpher=1
bUseThreadedTempEffects=1
bUseThreadedParticleSystem=1
bUseThreadedAI=1
bUseMultiThreadedFaceGen=1
bUseMultiThreadedTrees=1
bMultiThreadAudio=0
iNumHavokThreads=5Meg a háttértöltögetést is bekapcsoltam:
bBackgroundLoadLipFiles=1
bLoadBackgroundFaceGen=1
bBackgroundCellLoads=1
bLoadHelmetsInBackground=1
iBackgroundLoadLoading=1
bBackgroundPathing=1
bBackgroundNavmeshUpdate=1
bCloneModelsInBackground=1Egy fagyás volt előtte, kb. 5 perccel azután, hogy kiértem a felszínre. Ezeket
benyomtam, és 6-7 óra alatt egy fagyás nem volt.Ja, meg van egy memória ürítgető, amit játékból lehet konfigurálni/indítani,
de ezt nem tettem fel, mert így sem akad/fagy.4GB enabler meg simán egy kis program,
mellémásolod a fallout3.exe-t és elindítod.
A játékra meg érdemes ugye a legutolsó official patchot is feltenni (1.7). -
fiATHaLON
őstag
válasz
Ryder62 #4184 üzenetére
Nem, nem, itt ilyenről szó nincs.
A játék így még közelebb került egy igazi rpg-hez,
plusz grafikai kipofozás, és a fallout hangulatot megtartva jónéhány
színesítés. Azért tartott kb. tényleg egy hétig, mert mindennek
utánanéztem, amit felraktam, és csak a minőségi modok kerültek fel.
Ha így adták volna ki a játékot elsőre, kevesebben morogtak volna,
hogy mi ez a Fallout 1-2 után. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Ryder62 #4162 üzenetére
Nem hiszem, hogy az Obsidian csinálná a FO4-et.
A TES mellett a FO lett a Bethesda másik nagy franchise-a, szinte biztosra veszem, hogy a Bethesda Game Studios fogja csinálni a negyedik részt. A New Vegas valószínűleg azért lett kiadva az Obsidian-nek, mert a FO3 sikere után szerettek volna még némi pénzt a FO univerzumból, ugyanakkor a csapat már a Skyrim-en dolgozott. Most ez a csapat felszabadult (egy része valószínűleg még dolgozik majd a DLC-ken), csinálhatják a FO4-et. (Ráadásul az engine-t is átdolgozták, ami ugyan még mindig Gamebryo alapokon fut, de nem hiszem, hogy az új FO elkészítését ezzel az engine-nel kiadnák a kezükből másnak (ráadásul pont annak az Obsidian-nek, akiknek láthatólag nem a technikai megvalósítás az erősségük).)Az igazi azért az lenne, ha a level design és a game design a Bethesda hatásköre lenne, történet szempontjából viszont jöjjön csak az Obsidian. Írni tudnak, de a technika közelébe ne kerüljenek, mert néha tényleg borzalom, amit művelnek.
2013-ban meglátjuk, ha meglátjuk.
-
kovacstibor79
aktív tag
válasz
Ryder62 #4032 üzenetére
Sziasztok!
Kipróbáltam ezt a megoldást de nem jött be, időnként, folyamatos játék mellett kb.2-3 óránként kilép. De ezt még ki lehet bírni én azt mondom, persze kell az hogy elég gyakori mentések legyenek...
Egyébként nekem is Win7 64bit van és Q8200 proc, ja és nVidia VGA, szóval minden összejött hogy kijöjjön ez a hibaDe mindemellett szerintem jó kis game... igaz az 1-2 hangulatát nem közelíti meg, de ez így is nagyon jó.
A New Vegas is egy új DLC? vagy az egy teljesen önálló rész? Történetileg kapcsolódik az előzőkhöz?
Ja igen még 1 kérdés... a Vault101 -be vissza lehet valahogy kerűlni? mert a bólogatós figurát véletlen bent felejtettem...
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Ryder62 #4043 üzenetére
Pedig az a legjobb ellenük a Fat Man. Én felnyomtam a nehézfegyverek képességet 100-ra, és elég durván sebez a Fat Man kábé 1500-at vagy többet. Egy-egy lövés bőven elég a behemótokra vele. Meg az albínó skorpiókra is azt szoktam használni, mert azok is durván erősek. 5 percenként belebotlok egybe...
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Ryder62 #4032 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget mindekinek, kipróbálom Ryder62 fórumtárs megoldását hátha így menni fog
Igen amúgy win 7 64 bit-em van, és nincsen húzva a kártya. Én is gyanakodtam egyébként az AMD driverre ahogy azt Kassadin kolléga is említette de ha esetleg ez a gond akkor ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni. Régi drivereket meg nem akarom végigpróbálgatni, mert akkor meg mással lesz gond meg egyébként is körülményes. A gépem amúgy teljesen stabil, tehát más programokkal nem tapasztalok ilyet, meg amúgy is csak a program maga szokott fagyni tehát a windows alatta még figyel.
Anno amikor kijött ez a Fallout 3 akkor is kipróbáltam és már akkor is fagyott meg ki-ki lépkedett a játék, pedig az nem tegnap volt. Azt nem tudom hogy akkoriban is ATI kártyám volt-e, de valószínű. Úgy látszik hogy a helyzet sajnos azóta se javult. Kár érte mert amúgy nagyon jó játék
-
Kassadin
addikt
válasz
Ryder62 #3970 üzenetére
Rengeteg lőszer+minigun=hatalmas súly. Azért nem vittem magammal sohasem 3-4 fegyvernél többet magammal, mert nem tudtam volna elvinni azt a sok dolgot eladni, amit összeszedtem. Persze ha csak erőre pakolsz, hatalmas lesz a teherbírásod, csak buta maradsz.
FehérHolló: Nem szükséges szerintem pontot adni a beszédkészségre, mert ott van a skill book/bobblehead annál több nem igen kellhet. Nekem azt hiszem ilyen 33% esélyem volt meggyőzni az embereket, tenpenny towernél kellett jó párszor újratölteni a mentést, másra nem is nagyon emlékszem. Stealth Boy a tárgy neve.
-
adalbert1
veterán
válasz
Ryder62 #3958 üzenetére
Spoileres lehet Those!
Köszi, akkor még elmegyek pár kisebb questet megcsinálni, ill. ammo-t gyűjteni ( a fire ant-ekre nagyon gyorsan fogy a lőszer, még szinthez képest viszonylag jó small guns skill mellet is), ha meg nem többen jönnek egyszerre cseszhetem hogy a csápjukat lőve egymásnak esnének.
-
dodopek
addikt
válasz
Ryder62 #3908 üzenetére
Egyetértek ryder kollégával.Én szeretem Megatont.Bár Moira már nem bír fizetni,annyi cuccot vittem neki...
És hatástalanítottam a bombát még az első odaérkezésemkor,szóval nálam esélytelen a big boom.
Jericho nekem nem gyenge.Igaz, párszor elpatkolt, de én bírom Tök mindegy mennyit kell várnia rám, mindíg morog.Szerintem vicces.
A karmám tenpenny óta rossz, de nem is nagyon izgatom magam miatta.Van annyi tisztított vizem, hogy kész angyal lehetnék, de jó ez így.
Most épp beszálltam a pihentetőbe a 112 menedékben. Vicces!bLaCkDoGoNe!
Azért jó a ház, mert több szekrény is van, külön van választva az eladásra szánt, és a "majd későbbkellmég" cucc.
Közel van a Megatoni bejárathoz, a bolthoz, és a vízellátó telephez.... -
Doki16
addikt
válasz
Ryder62 #3863 üzenetére
Szerintem a sokféle warez verzió miatt panaszkodtak ennyit. Több féle windows is volt fent a gépen, de mindegyiken gond nélkül ment. Most jelenleg egy Win7 64 bit SP1 van fent. Ezen a rendszeren alig pár hete próbáltam ki a Fallout 3 GOTY-t, de ment már sima 64 és 32 bit-es verzió alatt is.
-
válasz
Ryder62 #3859 üzenetére
Hát, megnézem; ha a 64 bit-es Win7-tel is ezt csinálja, megy vissza az XP. Nagyon remélem, hogy valahogy megoldódik.
Az OS csicsás felülete soha nem érdekelt. Win98 design, oszt annyi. Egyedül az aero quicklauch peek-funkciója, ill. az egyszerűsített network-beállítás, ami hasznos, de olyat is lehet varázsolni XP alá. Nekem ne legyenek 8xAA-zott féltransparent fülecskék mindenhol.dodopek: köszi a tippet, de nem hinném, hogy változatatna a dolgokon. A kompatíbilitási módot próbáltam már, de nem megy azzal sem. Csak azt nem értem, hogy ha csak az alapjáték van fenn, meg az 1.4 patch, akkor Hawaii van. Csak a DLC-k telepítésénél kezdődnek a gondok (ill. ugye az 1.4-es patch fölötti javításokkal).
bLaCkDoGoNe: ott nincs Children of the Wasteland mod voicefix-szel. Se Fallout 3 Wanderer's Edition + Imp's more Complex Needs, se Shoujo Caompanions mod.
-
Kassadin
addikt
válasz
Ryder62 #3843 üzenetére
Én amikor még fennt volt a gépen a játék, kb minden(!) fontos momentum előtt mentettem.
Gondolhatod, mennyi mentésem volt.
dodopek: Ahogy érzed. De ha jól olvastam régebben itt a topikban, valamelyik dlc-t előbb kell felrakni minthogy kivinnéd az alap f3-at, mert nem fog valamilyen fontos küldetést tovább adni. Nem tudom pontosan, én egyik dlc-vel sem játszottam.
-
-
válasz
Ryder62 #3784 üzenetére
Kritikus sebzés szorzód alacsony? Nekem az Idegen Dezintegrátorral (50-es kritikus sebzés kétszeres valószínűséggel), lopakodásból 2 lövés kell neki, hogy megmurdeljen, de van jóféle Tűzlándzsám (minden lövése alapból 80-as, 100%-os kritikus sebzést ad), abból meg elég egy célzott lövés a fejére, és máris rózsaszín hamukupaccá olvad. Az mondjuk igaz, hogy ha szemtől-szemben, lopakodás nélkül támadom, akkor az már cinkes, mert Dezintegrátorral is kell vagy 5-6 lövés a szeme közé.
-
válasz
Ryder62 #3745 üzenetére
Érdekes, nekem pont a PL tűnik a legkönnyebb DLC-nek. Néhány szívós ghoult leszámítva kb. céllövölde az egész. Mármint, ami a harcot illeti, mert egyébként a legnagyobb fíling szinte mindenben a PL. Karakterek, hangulat, tájak, cselekmény, küldetések, sztorik, stb. Az óriás Punga-magos küldetés a legjobb, amikor össze-vissza haluzik szegény karakter mindent.
Ellenben a harcok nem túl izgalmasak, legalábbis 26. szinten, 100-as skillekkel, kínai lopakodó páncéllal, idegen dezintegátorral felszerelve.
Mondjuk amire befejezem a PL-t, simán leszek 27. szinten, és még kvázi el sem kezdtem a főszálat, arról nem is beszélve, hogy a fél világ felfedezésre vár még. No sebaj, majd idővel végigjárom, aztán jöhet az NV. -
westcoastog
veterán
válasz
Ryder62 #3745 üzenetére
Point lookout, ne is emlegesd, az én szememben sikerült megalkotni a leges legutállatosabb, legalattomosabb karaktereket, azok a büdös parasztok, idegesítőbbet még nem láttam.
Más: Szintlépésről beszéljen már nekem valaki legyen szíves, 30-as szint után van e még lehetőség a képzettségeket fejleszteni mint a beszéd meg ilyenek?
-
-
válasz
Ryder62 #3719 üzenetére
Van egy mentésem a gyerekrablás előttről, lehet megnézem, úgy mi a reakció.
A főszálat még nem nagyon hajtottam, jelenleg az Anchorage-t nyomom, Pitt megvolt, Zeta szintén. 22. szinten vagyok, sok mellékszálas küldivel végeztem, szal lenyomom még a Point Outlook-ot és a Broken Steel-t, aztán Explorer-rel végigjárom az eddig fel nem fedezett ojjektumokat, lezárom a Main Quest-et, és nekiállok az NV-nek hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jövedelem
- Mit játszottál végig utoljára?
- Hobby elektronika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest