Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PofaJenö
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5434 üzenetére
Igen az Evan King vagy ilyesmi, egy tüdő lővéstől le esett a hídról és nincs a zsebében a kulcs se.
-
xFreex
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5432 üzenetére
Ja hogy az a híd.
Akkor most már csak arra nem emlékszem, hogy a hídon vagy a híd "lábánál" található a ház amiröl beszélünk.
Ha a hídon akkor valóban fel kellene tudni törni. Azt hiszem közepes zár védi. Lehet, hogy eltörte a zárat. Akkor valóban csak a kulcs segít. (Vagy inkább a conzolban az "unlock" parancs
)
Ha viszont a híd lábánál, akkor annak más feltétele van. A családdal kell jól egyezkedni.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #5330 üzenetére
Bár nagy barátja vagyok az újrahasznosításnak, a mi éghajlatunk szerencsére nem annyira arid, hogy ilyesmivel kellene próbálkoznom.
Azt a kék löttyöt azért nem szívesen kóstolnám meg, kivéve, ha curacao-ból készítetted. -
sqpp
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #5308 üzenetére
Neeem, én úgy értettem azzal nem is nagyon szeretnék játszani, mert nem szeretem az ilyeneket.
-
op.erik
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5258 üzenetére
Nem dohányzom, nem tudtad bazzeg!
-
válasz
bLaCkDoGoNe #5256 üzenetére
Gondolom a GECK.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5162 üzenetére
Aki megakarja magától fejteni,az ezt a HSZ-t ne olvassa el!
Valami ilyesmit jelent?:"MY DEAR SISTER. I'M HEADING TO THE INSTITUTE. GOD KNOWS WHAT HAPPENED TO THIS PLACE NOW. THIS OLD BASTARD WILL HELP US. HE MUST HELP US."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #5159 üzenetére
A teaser site egy kódolt üzenettel bővült.
ZL QRNE FVFGRE. V'Z URNQVAT GB GUR VAFGVGHGR. TBQ XABJF JUNG UNCCRARQ GB GUVF CYNPR ABJ. GUVF BYQ ONFGNEQ JVYY URYC HF. UR ZHFG URYC HF. --0321--
(Egyszerű Caesar-kóddal van elkódolva, így egyszerű megfejteni, ezért nem veszem el senkinek az örömét, hogy rájöjjön maga.
)
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #5159 üzenetére
Fallout 4 az egyik játék amiért hajlandó lennék gépet fejleszteni. Fallout 3-ban 850 órám van Fallout New Vegasban 900.
Fallout 3 újrajátszása be van tervezve csak a textúra pakkot kéne beállítani úgy hogy ne fagyjon tőle a játék.
-
ch003067
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #5046 üzenetére
Nyári vásár van. 2 napig volt 5 eurós áron.
-
hubai1979
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #5018 üzenetére
-
válasz
bLaCkDoGoNe #5015 üzenetére
Ezdecsinos!
-
Antonius1978
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #5009 üzenetére
Ertem.Kozben megcsinaltam a fo kuldetest, es a szupermutans csatlakozott hozzam.
De par kuldi utan visszacsereltem a zombira, mert mar nem emlekeztem, hogy milyen cuccok maradtak nala...
Lehet az lesz a vege, hogy elveszem tole a teliesitett eropancelt, es egyedul folytatom a dolgokat.Most epp van egy problemam : a Capitoleumban van egy ajto, azon keresztul lehet elerni valami elnoki metrot es Adams bazist. Hogy a fenebe nyilik az ajto, azt mondja hogy addig nem nyilik, amig nem adunk neki aramot.
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4990 üzenetére
Nosztalgia rulez... én még várok vele, míg megint újrakezdem. Merthogy újrakezdem megint, az tótzihher.
-
Antonius1978
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4990 üzenetére
Orvendek, hogy ujra kedvet kaptam a Fallout 3-hoz.Mar 1 eve tervezem, de a WOT es a Stalker COP miatt nem volt idom vele jatszani.Most megcsinaltam a COP-t ENOT nevu moddal, a WOT-ozast csokkentettem kb 1/5-re es igy van idom a Fallouttal szorakozni.Rengeteg jatekkal jatszodtam, jokkal, rosszakkal, de a legmelyebb benyomast ram a Stalker es a Fallout tette, mindkettonek egyedi hangulata van.Ezt a lovoldozos jatekokra ertem.Amugy - mivel a F3-at a Bethesda keszitette - megemlitenem meg a Terminatoros lovoldozos jatekaikat is, azok is tetszettek, a torteneteik miatt.Mas dolog, hogy a grafikajuk ugye nem a legszebb, olyan 1996-98 kozott keszitettek oket ha jol emlekszem...Talan a Doom is adott nekik 1 loketet, azt 1995-ben lattam, epp kirandulni voltam dunavarsanyi ismerosoknel, es az o ismeroseik 2 fia akkor szerezte meg.
Szo szerint leszakadt a pofam, ahogy 17 evesen meglattam a Doom nevu jatekotMondjuk a Falloutot egy arnyalatnyival jobban kedvelem mint a Stalkert, mert rengeteg kuldetes, veletlenszeru dolog van benne elhelyezve, es hatalmas a terkep, mindig talalsz valami izgit ahogy felfedezel 1 uj helyet, hogy ott vajon mi var rad, es mi lesz a jutalmad.
-
Buster17
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4946 üzenetére
Oké majd megpróbálom megint.
Ha mindent jól csináltam már fogja mutatni, hogy a Pennyt kell megmenteni?tigerscorpio
Jó, de konzolon tolom -
Buster17
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4942 üzenetére
Angolul. Nem nagyon.
genndy
Már mindenkivel beszéltem -
Buster17
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4933 üzenetére
Mayor Macreadyvel már csomót beszéltem és eltűnt... szóval a kapun áthaladás kilőve. Joseph-et majd megkeresem. Amúgy a terminálban már voltam, de nem tudtam meg hackelni, mert azt írta, hogy nincs power
-
Buster17
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4927 üzenetére
Hátul nem tudok kimenni.
(Elől beengedtek, de amikor legelsőnek játszottam vele még PC-n akkor nem...) -
Buster17
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4922 üzenetére
Jó tudni. Köszi
Más:
lamplight caverns -ban nem tudok tovább menni a kapun. -
PeL
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4890 üzenetére
Nem értem miért kapod fel a vizet, csak egy lehetőséget ismertettem a hozzászólásod ezen részéhez:
A YouTube-bal való zenehallgatás eseti jelleggel működőképes, de számomra kényelmetlen hosszabb távon.
De akkor én kérem elnézésedet hogy segíteni próbáltam
-
PeL
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4886 üzenetére
már jó ideje le lehet tölteni bármit youtuberól is különböző 3rd party progikkal
És már vannak olyan progik is amivel minőségbeli veszteség mentesen.
Pl. Freemake YouTube downloader
De ugye ez nem warez fórum
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #4883 üzenetére
Ezt most nem értem. YT-on fent van mind. Nem csak OST hanem amik a rádióban hallhatóak azok is.
-
Willhunting
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #4825 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Rosszul értelmeztem az angol leírást, de így már tiszta a dolog. Almost Perfect-ről olvastam én is, de így első körön arra még nem hajtok. Az még odébb lesz nekem.
Most raktam össze új konfigot és az SSD-m teleraktam játékokkal, hogy majd tolom minden félével, de fölösleges volt mert szinte csak Fallout 3-al játszom
Hatalmas játék, örülök hogy kipróbáltam!
-
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4706 üzenetére
Szia!
Hát, a korábbira sajna nem jó a megoldás...
Mindig azt írja a konzol, hogy reference required. Gyors és sima mentés betöltésénél egyaránt. Tehát a könyveket nem tudom átadni. Mindegy, inkább a sok kupakot sajnálom. Meg azt, hogy a játék végig a gépen volt, úgy kezdtem fél év után megint, éppen ezért nem értem...Ja, és a setgs paraméterrel kell kezdeni...
Azért közi a tanácsot, ha bármi eszedbe jut esetleg, szóljál!
Üdv! -
kutga
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #4724 üzenetére
Akkor épp mást vettem, várok hátha megint lesz akcióban.
-
kutga
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #4715 üzenetére
Sajnálom pedig szerintem nagyon nagy ötlet lett volna. Marad akkor a Borderlands.
-
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4706 üzenetére
Szia!
Köszönöm, kipróbálom, de most a 87-es Menedéket tolom, onnan más csak a végén jövök ki...
Aztán irány a T51b!Jugglerr : Nem, mind új, és szám szerint már 26 nálam van, ráadásul a kólás küldetés előtt már 33 Kvantum van a zsákomban! Mint Télapó!
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4680 üzenetére
Jaja, ez lesz az. Mindig imádtam tapétázásnál felfedezni, hogy mi rejtezik a csomagolás alatt
.
Inkább ne is jöjjön akkor
! Válság van vagy mi a szösz!
Fel kéne rakni erre az új masinériára ezt a hármasat megint, csak úgy szájtátni... tartok kicsit ettől a Win7-es mizériától.Hogy ez milyen jó játék már! Tolulnak az emlékek előfele... egyszer még biztosan előveszem, mielőtt összeáll felettem a válságstáb
!
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4675 üzenetére
Én válságaddikt lettem, nekem már csak itthon jó, spórolni
. Lőszerrel is, hehehehe...
Mondtam már hogy tetszenek a képeid? Már jó régen néztem, de van köztük egy, valami feljegyzés az ajtófélfán, az tetszett a legjobban.
Mikor lesz már Fallout 4?
-
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4675 üzenetére
És szólna a Rock 'n' Roll!
6 literes Dodge-ok, Cadillac--ek dübörögnének...miért nincs időgépem???
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4673 üzenetére
Csak várnunk kell még egy kicsit, ahogy elnézem
!
-
remington2
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #4665 üzenetére
Nem vagyok naiv, mert van alapja, de szerintem a véglegekig gonosz állam is eltúlzott álláspont. Evil Sam bácsi se hord cipőt, mert nem tudja felhúzni a patáira, miközben reggel-este ártatlan gyerekek előtt kismacskákat folyt meg . . . követ el minden állam mocskos dolgokat, ezt lehetne sorolni napokig. De itt egy olyan szituációról beszélünk, amikor egy egész állam szűnik meg, és egyetlen fonál tartja csak a felszínen, egy cérnaszál választja el a történelemkönyvekben a múlt időtől: az a pár tízezer ember, akik a vaultokban élnek. Nem hiszem, hogy a klónozós, 1 nő vs 999 férfi (mert ilyen is volt
szegény . . . ) meg a hasonló kísérletek ilyen helyzetben - még akár a nagyon-nagyon gonosz állam szempontjából nézve is - megengedhetőek vagy logikusak lennének. Persze tudom, hogy ez csak egy játék, csak ötletként vetettem fel ezt a két gondolatot.
Bár tény, hogy a Fallout világába belepasszol egy ilyen "beteges" állam, az egész játéknak van egy nagyon fura, fogalmam sincs minek nevezhető morbid humora.
Legjobban egyébként az üzeneteket szeretem, amelyek a háború idején születtek. Félelmetes olvasni némelyiket, van hangfelvétel, ahol hallatszanak a becsapódások, meg leírások a háború első napjairól . . . ezek mind nagyon komolyak, hátborzongatóak. A Metro2033 könyvben is volt egy ilyen rész, amikor egy jegyszedő fülkébe szorult csaj utolsó napjait leírta a falakra tollal, brrr . . .
-
Snooker
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #4644 üzenetére
Aha köszi a válaszokat!!
Spoiler!
Egyébként, jól emlékszem, hogy az a szupermutáns akit kilehet szabadítani, az a 92-es menedékben van, Old olney mellet??? Már csak azért mert előbb hoztam el onnan agatha hegedűjét, de a mutánst nem találtam :S
Spoiler!
-
Snooker
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #4640 üzenetére
Aha oké, köszi!
Egyébként valahogy visszatudok jutni a 101-es menedékbe???
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4557 üzenetére
!
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4555 üzenetére
Nanáhogy volt... az egyik nagynak (az ötbetűsnek, nem a négynek) van/volt egy BLUE változata is, 2002-es tán
!
-
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4454 üzenetére
Hálás köszönet, közben rájöttem ám, újfent toltam pár órát.
Viszont azért utánajártam, a fejvadász hentelésnél Ted-t meggyőztem, Dave és Dukov likvidál, az öreg toronylakóval meg üzletet kötöttem, de a lényeg, hogy a ronda ghoul is kivégezve végezte, kellettek a kulcsok, mert anélkül nem lehet bemenni a föld alatti ajtón a Constantine-ba. Viszont az öreg egy retek, de nagyon, mert a küldetés végén nem adja oda a maradék 200 kupakot, biztos, ami biztos alapon kicsináltam őt is, már hogy megmutassam ki a főnök, úgyhogy ez egy le nem zárt küldetés lesz mindvégig. állítólag egy hiba, ezt írták angol oldalakon...
Ja, a Vault 101 is kész, bár biztos lett volna más út, de én csak kifingattam a Vigyázót, erre közölték, hogy most már örökre távozzak onnan.
Na, ma nekiesek a Constantine-nak, az ajtón beléptem, de már majd elaludtam az egérrel a kezemben.
Ja, és már 120 felfedezett helyem van, tiszta királyság a játék, és csak 2szer fagyott ki egész éjjel! Hujéééé! -
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4440 üzenetére
No... már majdnem otthagytam a terepet, mire ráakadtam: így már 23 quantumom van, egy helyszín még hátra, az nagy falat lesz, már kolbászoltam arra egyszer.
Na meg találtam olyan fegyvert, ehhehehh... hatalmas spoiler lenne beírni, tetszik
Lehetne kicsit erősebb, még használnám is, az biztos. Te már sokat játszottál, gondolom érted miről van szó, ha azt mondom, hogy egy kard apokaliptikus megfelelője
! Le ne írd
!
Nem esküszöm meg rá, hogy a perk ugyanúgy megvan-é (asszem talán igen), de jócskán más hatásokkal bír most a kóla, mint a vanillában... a glow az maradt
-
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4430 üzenetére
Hohó, tévedtem, annyira beleéltem magam a gammába.
Szóval, ma a melóhelyemen 2 óra zúzás, 12 új hely felfedezése, gigászi csaták, megyek, mint atom. (imádom a melóhelyem...)
A csaj neve Constantine. Vagy nem csaj. A hely neve Fort Constantine. Északon van, nyugatra. Angolul már találtam infót, majd otthon kivesézem, de ha valaki tud magyarul is, azt nagyon megköszönném. -
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4430 üzenetére
Háát... ha most kiderült, hogy él, tökönszúrom magam
.
-
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4427 üzenetére
Huh, most nem otthon leledzem, de egy robocop-os intézmény mellett egy házban van egy ajtó, jó piros betűkkel megtiltva, hogy bemenjek, és valamilyen csaj neve, most úgy emlékszem Catherine. De ez nem biztos, már elbizonytalanodtam...
A lényeg, hogy most szisztematikusan járom be a terepet, kizárólag nappal, és fogalmam sincs, hogy milyen helyeken kaphatok küldetéseket, melyekkel akár feljebb is "szintezhetem" magamat. Gondolom, ez a csajszi lehet az egyik. A könyveket rendszeresen viszem a könyvtáros bigének, meg a cseresznyebombákat a gengszternek, közben kottákat vadászok a hegedűs néninek. De ezek un. ismétlődő feladatok, nem kihívások. A harcok annál inkább, folton zúznom kell.
De majd megnézem, és mondom a csaj és a pontos hely nevét! -
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4427 üzenetére
Nem az anyánk?
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4422 üzenetére
Nem.
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4413 üzenetére
Komoly
! A feliratot beállítottam vörösre, így még horrorisztikusabb a dolog... ők '45-ben atomoltak. Hát... jót röhögtem... egész nézhető, fura
!
Végre megtaláltam azt a ten-code verziót, amit használnak, és a ten-ten nem "Negative"-et, meg "Fight in progress"-t jelent! Mert hát nagyon nem illetek a képbe
!
Szóval nagyon jó volt a tipp, 10-24
! Kegyetlen
10-10!
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4413 üzenetére
Értettem! Jó-jó, meglesem mindjárt
!
fiA: karakterstatokat mondjál, ha van kedved! Ez is ilyen PA-módi lett
? 10-es erő alapból?
Én az előző játék alkalmával találtam pár bobbit, ma belefutottam még egybe... már csak egy hiányzik a statosokból, az endurance, de ingom sincs, hun van. A skillesekből egyelőre csak kettőt találtam.
Egyébként mit csinálsz te odakünn a tundrán? Skorpiókra vadászol? A szerszámoslány kvesztjét... vagy mit csinálsz? Bee Gees - Stayin Alive szól a rádióból?
szerk: 1954
? Na nézzük..
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #4360 üzenetére
Bakker, konzolos játékok is szoktak fagyni??
Na, az már tényleg ciki. Mert hogy a PC, az egy dolog, millió hardver elem, millió szofver elem, milliárd kombináció. De a konzol az egy adott hardver amin egy adott szoftver fut, azt' jóccakát. Ha arra sem képesek probléma mentesen kiadni a játékokat, az már tényleg gáz. Jó, hogy ez előkerült, mert lassan engem is megpuhított a trend, és épp a minap kezdtem gondolkodni azon, hogy a millió bug, szívás, meg az előretörő kliensprogramra kényszerítés (steam, origins stb) miatt talán megérné venni egy kekszboxot... De akkor ezek szerint az sem a bölcsek köve.
PeL: Eccerélünk vazze, csapj a lecsóba! -
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4360 üzenetére
Hát már annak is utána olvastam...
mert egy konzolvásárláson gondolkodok a fiam szülinapjára, és talán egy konzol-verzióval a sima Fallout 3-at talán kijátszom... Közben meg olvastam, hogy konzolon a New Vegas száll el...Hát nem is értem, kicsit tanácstalan vagyok, annyi "neves" játékfejlesztő cég volt már a piacon, miért pont eme remekművek alkotói csinálnak pocsék optimalizációt? A Rage-ről ne is beszéljünk, micsoda forradalmi hangulat volt az AMD tulajoknak...
(azt megúsztam, NV karim van)
Mindegy, most gyúrom az agyamat a felejtésre (rohadt nehéz), de így meg sem próbálom megvenni a GOTY kiadást sem, egy fillért nem áldozok rá. A New Vegas is csak akkor, ha próba után működik. És akkor megrendelem. (azért, mikor olvasgatok a torrentről és a BSA-ról, hát a sztorim elkélne egy tanmesének, és biztos, nem vagyok egyedül, csak sokan még arra is lusták, hogy utánajárjanak dolgoknak. Én megtettem, nem jártam sikerrel, innentől a játék elfelejtve...a polcomon fog porosodni...de azért megsiratom...
)
PeL: próbáld ki, nem veszíthetsz sokat, már ha meg van a játék. Ha 32 bites a rendszered, akkor nagyobb az esély...meg melyik verzió, ha magyar, az érdekes lesz, de ha sikerül, kérlek, írd meg, hogy milyen játék, milyen rendszeren és hogyan? Plíz!
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4344 üzenetére
Randák, mint a bűn
. Meg tán kiszedhetők a szemeik, ha már fekszenek. Valahogy olyan más a színük... először nem tetszettek. Közepesen erősek... segítettek bejutni a suli bejáratáig, elég jókat harapdáltak a raiderekből. Van viszont egy másik állatfaj, valami M betűs, Mimnnaanráááhnemtudom. Azok kisebb csapatokban járnak, rohadt gyorsak, és ilyen hosszú nyúlványaik vannak, meg nagy, éles fogaik. Nem nagyon tudtam megnézni őket, mert éjszaka volt, közelebb akartam lopózni, de kettő másodpercen belül már a rongylábas figurát nyomattam, aztán bejött az előző állás. Azokat nem csípom. Mindjárt rákeresek.
Megvan: Wanamingo. Van normál kép is róla, de Night Ghoulról nem találtam. Valahogy vörhenyesebbek, mint a normál.
Hunork: nemhivatalos javítások gyűjteménye = érdemes felrakni.
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4340 üzenetére
Hát én még csak Night Ghoulokat láttam a wastelaaandben, ezek még egyelőre nem keltek fel, de a lényeg az, hogy ahelyett, hogy "kilehelnék a lelküket", van egy bizonyos esély arra, hogy feltápászkodnak. Még nem láttam, nálam standard 50% volt, most valamiért 55 lett, de lényegtelen. Indulásnál MMM-ben a max. az 75% esély, hogy felkelnek, ami azért elég durva lehet fiA esetében... érdekel, hogy működik a dolog a "valóságban"
!
fiA: van még ilyen értelmes mod, mint ez az ammoweight? Van Jamie csodalámpája is esetleg? Atomos? Hehh, rá is keresek...
Hehehe, meg is van, létezik:
"The flashlight is a light beam that follows your line of sight. It's effective up to 1000 units away. (For reference, an average player character about 125 units tall.) The beam magically comes out of your player's face, so in that sense it's not really a flashlight. This light is not connected to your Pip-Boy light; your Pip-Boy light will continue to work as normal."
-
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4324 üzenetére
Ó, köszi!
(csak készítést írtak...)
Amúgy megoldás megvan, support-tal beszéltem, megy a game, ezért sem voltam 1 órát itt!
Többet nem vergődök...
-
Hunork
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4322 üzenetére
Hát, úgy gondoltam, hogy magyar emberektől érthetőbb válaszokat kapok, szerintem ez így logikus. ?
Bethesda fórumon ugyanaz van, mint máshol. Semmi extra. Ini fájl, blabla. De nem számít, most raktam rája egy brit patch-t, most például megy, és magyar maradt, persze nem a lemezen lévő exe-kkel, na, ez a röhej, ezért kérdeztem annyit.
De most más:
Kellene egy képet készítenem a Lincoln emlékműről. A Union helyen kaptam a küldit. Na, kérem, mivel és hogyan? Fényképezőm van, de semmit nem reagál, akárhová állok. Valaki ebben tud segíteni? (merhogy minden feladatot meg kívánok csinálni, ugyebár a precizitás...mod: és egy rakat kérdés van ott megválaszolatlanul, mármint a bethesda fórumon...
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4287 üzenetére
Komoly hát... szoktam én viccelni
?
Hanem voltam Lamplightban... mit mondjak, én végigröhögtem. Így Child at Hearttal meg pláne. Már a bejutásnál éreztem, hogy sűrű lesz, aztán volt olyan párbeszéd, amit visszatöltöttem, annyira tetszett. Brutálisak ezek a karakterhangok. Volt már pár eset, mikor nem tudtam figyelni arra, hogy mit mond... pölö ott van Carol. Na Carol hangja is 100%. Tökéletes.
-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4270 üzenetére
És hol tartasz, mit csinálsz éppen?
Ryder62: hja.. van mit csinálni... szerintem fiATHaLON kolléga is feladja a mindent hurcipásszunk verziót, annyira sok a helyszín és a tárgy.
Hehh, erről az jutott eszembe, mikor egyszer túlcsordult a batyu, aztán annak rendje és módja szerint bepakoltam mindent egy ládába, ahol éppen tartottam... mittudoménhol, lényegtelen. Szóval beleraktam a lézert, a sznájpert, az armort, csak a raktározni való maradt nálam. Elvégre logisztika van, minek hordjam oda-vissza üresben. Na, nem olyan jó ötlet ám, mert mikor kiléptem a szabadba három darab gyorslábú Tallon táncos fogadott, ropogós zenebonával.Gyps: te modolsz? Nem kezdted végül? Avagy dolgozol nagyon?
fiATHaLON: hallod, olyan perkek jönnek elő párbeszédek közben, hogy csak lesek! Mikor lesz már zsenánt fehér parókád, szólj! Ott majd röhögünk
.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #4267 üzenetére
Meg még egyszer mondom!!!!
A rádiómodokat rakjátok fel.
100%-ot dob a hangulaton (bár egy ideje csak a játék zenéjét
hallgatom, egyszerűen zseniális átmenet a Fallout3 theméje,
meg az Oblivion zenei közt.)! -
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #4160 üzenetére
Ha jól tudom akkor a köv. Fallout-ot szintén az Obsidian fogja készíteni. Ez pedig azt jelenti hogy Fallout 3 közeli élményt és kidolgozottságot most sem fogunk látni. Sajnos mintha vissza fejlődött volna a játék. Én elsősorban azért szídom állandóan az Obsidiant (aki ismer az tudja hogy állandóan szídom őket
) mert béna pálya dizájner csapatuk van. Komolyan lol hogy a Bethesda mindent a seggük alá tolt hogy nesztek itt vannak a textúrák meg a modellek, készítsetek játékot, de Mr. Obsiék arra nem vették a fáradságot hogy már meglévő modelleket felhasználjanak.
Most bele sem merek gondolni hogy a Bethesdáék odalökik a motort az Obsidiannak hogy készítsenek egy Falloutot. Szerintetek mi fog kisülni belőle? Nekik kell textúrázni, modelleket gyártani stb.
A Bethesda szível lélekkel készít játékokat (Fallout 3, Skyrim) Míg Obsi meg trehány gány munkát végez.
Talán az mentheti meg az egészet ha megint urbanikus környezetben fog játszódni (Los Angeles, San Francisco-t szivesen látnám) De ha megint egy böszme nagy sivatag kellős közepére raknak le hogy nesze menjé akkor esküszöm hogy egy Fat Mannal indulok meg az Obsidian székháza felé. (jobban belegondolva a Lonesome Road is urbanikus nagyrészt és ilyen hülye, béna, gyökér, kidolgozást amit ezek műveltek hát mindenem kellé állt. Főleg az NCR Nuke (a la Long 15) valami eszméletlen. Csak úgy odahányták a modelleket. Semmi sincs átgondolva hogy miért van ott egyszerűen csak. Jellegtelen az egész. El is kezdtem egy helyreállító modot - Better Lonesome Road néven, nexuson már van pár kép - de szinte az egész mappot át kell dolgoznom, és elég lassan haladok szóval Help Wanted
És egy srác hozzászólását idézve: Az is sandbox (szabadon bejárható) ha kirakják az embert egy tök üres mezőre, mégse élvezed annyira a szabadságot. Kell tartalom, látni való, akárki akármit mond.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #4160 üzenetére
-
bata88
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #4149 üzenetére
Én is azt vettem észre hogy pontosabb
Nem beszélve arról mennyivel látványosabb is
Köszi az infót Srácok
-
Peak
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4151 üzenetére
zsir.köszazinfot.
-
Peak
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4149 üzenetére
nem csak egy van linkből...
van pl http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Wiki
-
Antonius1978
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4107 üzenetére
Nem hagytam volna ki, csak 2 ok miatt nem jatszodtam vegig : 1.a jatekot a magyar szoveggel, azaz a honositassal toltam, es ennel hianyzik, igy egyelore untam, mert fel akartam fedezni meg par helyet ahova meg nem jutottam el, pl arra a helyre, ahol a levagott ujjakert fizetnek, vagy fulekert, attol fuggoen hogy jo vagy gonosz vagy-e.
2.Ujratettem a windowsot egy masik meghajtora es epp a tegnapelott probaltam elinditani a jatekot de ugy latszik emiatt nem indult el, igy leszedtem a telepitest.
Amugy legeloszor az idegen urhajos reszt jatszodtam vegig, sikerult osszeszednem 404 (feher energiacella) loszert ahhoz a nagyon utos idegen fegyverhez - mostmar kapasbol nem emlekszem hogy melyikhez is jart...vajon a kapitany pisztolyahoz ? fene tudja. Mert vannak mas idegen fegyverek is, azokhoz mintha mas loszer/energia jarna.Van pisztoly es puska valtozat is.
Amugy az idegen cuccal en is 1 lovesbol porlasztok mar el egy halalkarmot, az esetek 75%-ban.Mar nem emlekszem hanyas szintu a hosom, hoppa, es most jut eszembe, hogy vegigtoltam az a kiegeszitot is, amelyben az ercrudakat gyujthetjuk ossze utos vertezetert es fegyverert.Csak epp a rudak gyujtogeteset untam meg,mert ott sokszor kifagyott a jatek.
Ti melyik kisegito karaktert szeretitek a jatekban ? En amugy 2-t talaltam meg, a csillaglovagot + a kutyat.A kutya marhara idegesit, az az igazsag, neha jo, de szamomra nem jon be.Sokfele fegyvert adtam a Csillaglovagnak, de a legjobban azzal tud kuzdeni amit az idegen hajo regisegraktaraban tudunk egy pancelszekrenybol kiszedni.Valamifele feltapolt plazmapisztoly, nem lo tul gyorsan, de a lovag a leghatekonyabb vele a tapasztalataim alapjan.
Amugy nektek mely fegyverek voltak a kedvenceitek ?
Majd sort keritek a 4-ik kiegeszitore is ha azt tartjatok a legjobbnak. -
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #4102 üzenetére
Lájkolom. Thx
-
Doki16
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4077 üzenetére
Miert most mi bajod van vele? Teljesen korrekt es talalo forditas.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #4077 üzenetére
Én is szeretem a magyarítást.
-
Kareszovics
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4045 üzenetére
Mondta valaki, hogy van lőfegyvere...?
-
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4015 üzenetére
Közben meglett,köszi!
-
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3995 üzenetére
Akkor megkeresem őket.
-
Kassadin
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3920 üzenetére
De ha mindenkit megölnek a toronyban, hogy lesznek ott emberi lakók?
-
Kassadin
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3903 üzenetére
Megfogom nézni youtuben, ha már mindenki ezt bizonygatja.
Hogy a témához is hozzászóljak, Megaton nekem is tetszett, de a Tenpenny torony "szépségben" übereli. Amúgy voltam én ott is anno, SPOILER beköltöztettem a ghoul barátaim.
-
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3913 üzenetére
R.I.P...
-
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3911 üzenetére
Miért halott?Nekem él... Vagy csak még él?
A 112es kaland végén nagyon gonosz a karmám.Én voltam a hasfelmetsző törpe, vagy miafene...
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3903 üzenetére
Már csak a ház miatt nem éri meg felrobbantani megatont.
-
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3887 üzenetére
Ne haragudj, de ezt nem értem...
-
válasz
bLaCkDoGoNe #3866 üzenetére
Hát, poszt-apokaliptikus loliknak <3 kell megmenteni a poszt-apokaliptikus jövőt.
A többi felsorolt mod (a Shoujo Companions-on kívül) pedig azt a célt szolgálja, hogy ne legyen az, hogy 3. szinten már különösebb nehézség nélkül szupermutánsokat mészárolsz halomra Hard-fokozaton.
Egyrészt, lelassul a fejlődés és sokkal nehezebb lesz a játék. Amellett, hogy pl. az evés-ivás már nem gyógyít (csak életbenmaradsz...ha nem kajálsz meg szlopálsz rendszeresen -és változatosan-, akkor éhen/szomjan halsz. Az élelmiszer is sokkal drágább lesz. Sőt, a kalória/fehérjebevitel és a magasság/testsúly függvényében a karakter hízhat/fogyhat/izmosodhat/satnyulhat. És ez látszik is rajta. A kalóriaégetés pedig annak a függvénye, hogy mennyit sétálsz, futsz, vagy állsz egyhelyben. Különböző telítettségi állapotokhoz különféle pluszok/mínuszok járnak. Baromi hangulatos, amikor valahol a pusztában egy kimeritő, exploring-val teli nap után tábortüzet gyújtasz és megsütöd a vacsorádat.
), a sérülések is sokkal realisztikusabbak, a sugárzás is sokkal veszélyesebb és könnyebb is beszedni nagy dózist. A függőségek sem tűnnek el varázsütésre. Az alkohollal is érdemes csínján bánni, mert END-függvényében akár nagyon hamar is toxikus halált lehet halni vagy akár napokig a Styx-folyó partján vegetálni élet és halál között. Az alvás is nagyon fontos lesz.
A mindenféle chem-eknek súlya is van, és sokkal ritkábbak. Nincs minden sarkon 2 RadAway meg 5 stimpak. A lőszernek is(!) súlya van, nincs az, hogy 20000000000 ammo van nálad minden fegyvertípushoz. Mindemellett még ritkább is, szintúgy, ahogy a jó állapotban lévő fegyverek. A rosszabb állapotban lévő darabok hajlamosabbak a meghibásodásra. A javításukhoz sem kell feltétlenül ugyanolyan cucc, van keresztbe-kompatíbilitás. Végre igazi értelmet nyer a barter-skill.
Ja, tényleg...a főjellemzőid SOKKAL jobban befolyásolják a játékot, ahogy a skill-jeid is. LÉNYEGESEN többet számít, hogy mikre vagy specializálva.
Fel van javítva az AI, sokkal halálosabb harcrendszer (ez rád is vonatkozik), feljavított lopakodási-rendszer, rengeteg új tárgy, fegyver, armor. És lehetne még sorolni... Kész mikromanagement lesz a TÚLÉLÉS (főleg alacsonyabb szinteken).
Tehát pont azokat a dolgokat építi bele a játékba, amiket eddig baromira hiányoltam. Megsokszorozza az élvezeti faktort. -
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3860 üzenetére
Mondjuk igen, ez a jó a konzolban. Hogy ott a játék örökre szól nincs úgy mint pc-n: Ha túl korán játszod azért szaggat mert kevés a vas alá, ha meg túl későn akkor meg azért mert már túl jó a gép hozzá. Volt már ilyen.
Az elöbbiről nem is beszélve hogy egy windows csere és lehet elfelejtheted kedvenc gammáidat. Mivel két abszolút favorit játék (Fallout 3, Mass Effect) futása win 7-n kérdéses (sokan azt mondják hibátlanul fut sokan meg azt h meg sem röccen) addig nem váltok míg nem muszáj.
-
sagvary
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3849 üzenetére
Oké, az még nincs fent.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3793 üzenetére
És tényleg erre nem is gondoltam... bár ez sajna nem járható út mert ugye az utolsó szinten lehet felvenni ezt a perket, és az szinte a játék vége. Azután nem hiszem hogy neki állnék még boobleheadeket keresni mert mire megtalálnám mindet addigra a maradék küldikkel is végeznék. De a kimaxolt skilleket még kilehet használni főleg miután végzek az Anchorage dlc-vel, és megkapom a kínai álcaruhát. Utána megyek majd a 87-es vaultba és olyan lesből fogok rátámadni a szuper mutáns overlordokra hogy öröm lesz nézni.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3791 üzenetére
Tudom, csak a perk 9-re húzza majd fel. Így is lesz egy-két 10-es érték mivel van az intezív tréning perk amit vagy ötször-hatszor használtam, na meg ugye a bábúk. De szerintem ha minden érték legalább 9-es az is már félisten karakter.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3768 üzenetére
...izé rosszul emlékeztem a hely nevére, nem Paperworks hanem Powerworks, de ott van ez, ebben legalább nem tévedtem.
-
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3764 üzenetére
Így van.
-
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3750 üzenetére
Még hátra van a broken steel, a többi dlc-vel már végeztem menet közben.
A bs mennyit dob hozzá?
-
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3748 üzenetére
értem, na sebaj.
Fő küldetésszálon az élet vizénél tartok, de nem kezdtem el már vagy másfél-2 hónapja, mert most fölfedezek minden helyet, lehető legtöbb mellék küldit megcsinálom, már csak 3 bólogatós figura kell, na szóval, fő történet szálon nézve kb hol tartok a játékban?
Remélem még a felénél sem.. -
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3739 üzenetére
Nálam a felállás fegyverekből, ezek nálam vannak mindig: 1: kínai rohampuska, 2: gauss puska, 3: távcsöves magnum, 4: gázláng pallos.
A páncél meg természetesen a romolhatatlan t51b winterized armor suit. -
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3729 üzenetére
Beszélek még vele is.
Úgy érzem eredeti játékaim között a legjobb befektetés eddig a Fallout 3 volt.
-
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3727 üzenetére
Hát ugye moira-tól a küldit, meg rivet-ben a repesz boltja melletti kereskedőtől kaptam infót, de most beléptem a játékba, és most rivetben odajött hozzám egy victoria watts nevezetű asszony, elmondott mindent, szóval már megvan, majd azt mondom zimmernek hogy meghalt, így ugye meg fog menekülni.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #3723 üzenetére
Aham, akkor azért nem szerepelt a küldetések között, köszi!
-
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3713 üzenetére
Értem...
-
Kassadin
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3696 üzenetére
Sikerült összegyűjteni mind a 30-at hát nem volt leányálom. Paradise Fallsban 5 db van, a farmtól felfele levő teherautón is 5 db, a marketben meg még kis szinten felszedtem a lila kólákat.
Az a baj ezzel a nuka gránáttal hogy csak quantum kólából lehet csinálni...Amúgy legbetegebb fegyverek egyike szerintem(nagyot sebez+látványos).
-
FehérHolló
veterán
válasz
Azért ez most így olvasgatva nagyon meglepett: [link].
Ennyit számít, hogy a HDR be van-e kapcsolva, vagy sem. (Mindkét képen a jobb oldali üveg a quantum.) -
Kassadin
addikt
válasz
A gyárban voltam már, összesen sikerült 4-et összeszednem.
A másik kettőt is megfogom nézni köszi. -
Kassadin
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3692 üzenetére
Majd lehet megveszem, csak picit menjen lejjebb az ára.
Más: nuka cola kvantumot kell szereznem egy csajszinak, a nuka cola gyárban már voltam, de ott nem találtam eleget(30 kellene összesen). Valaki tud olyan helyről ahol sok van?
-
Kassadin
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3690 üzenetére
Olyan negatívumot olvastam hogy tele van buggal. Ez mennyire igaz?
-
Kassadin
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3688 üzenetére
Neked meg van a new vegas? Mert jó-rossz véleményt egyaránt olvasok róla.
-
Kassadin
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3685 üzenetére
Most ismét a jó oldalt tolom másodjára, lassan 19-es leszek, eszméletlen legnehezebb fokozaton mennyit fejlődik az ember.
Rossz oldalon gondolom Enklávés leszel nem? -
Kassadin
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3671 üzenetére
Amikor legelőször vittem végig ezt a küldetést, akkor szimplán minden robotot legyilkoltam.
-
Kassadin
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3669 üzenetére
Húha de titokzatos valaki...
-
Kassadin
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3665 üzenetére
Úristen hogy írhattam ilyen faszságot?Robocop....
Nem tudom a küldetés nevét, egy chipet kell belerakni a nagy nagy számítógépbe, amitől a robotgyárban az összes robot életre kell... -
FehérHolló
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3639 üzenetére
Ennyire lelkesedsz egy fröccsöntött műanyag vacakért, amin az óra az esetek 99%-ában egyáltalán nem is működik? :-)
-
Iginotus
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3603 üzenetére
17 es vagyok, és nem az izzók (így hívják magyarul) Hanem a Feral Ghoul Reaver Magyarul meg dühöngő vad ghoulnak lett fordítva. Az izzó max három lövés fejbe. De ez 1100 HP val eléggé megizzaszt.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3592 üzenetére
nademost' a kutya feltámad vagy mivan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Energiaital topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VPN topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest