Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz
GypsFulvus2 #4522 üzenetére
Pedig reménykedtem, hogy a 4. kötetben valami kerítés tetején végzi nyárson....
Nekem sajnos csak magyarul lesz jó az 5., mert angolul csak pár szót tudok..... -
Pitterix
őstag
A vault 106-ban normális dolog az, hogy lila lesz a kép és fut velem szemben Amata, meg a többiek a 101vaultból? Támadnak is, viszont lelőni nem tudom őket....
-
Pitterix
őstag
Na hosszú idő után megint fagyott....
-
Pitterix
őstag
Gyerekek van értelme ezt a Mr Crowley nevű ghoult követni?
Tegnap vagy 20 percig futottam utána, de ez az állat végigfut a fél világon..... -
Pitterix
őstag
Még annyit tudsz csinálni, hogy felteszed a javításokat, aztán újra crack.
Néha nekem is fagy, akkor újra crackelem és fut egy-két napig fagyás mentesen.....
Annak idején a sokkal gyengébb gépemen max grafikán a tőrt játék röccenés és fagyás mentesen ment, csak a mostani gépen és az eredeti szarakszik... -
Pitterix
őstag
Most először vettem házba cuccost, de annyira kuka vagyok, hogy nem tudom, hogyan kell berakni. Egészen pontosan orvosi szobát vettem, de csak az a hülye szalag van és nem tudok csinálni vele semmit....
Mi a teendő?
Köszi! -
Pitterix
őstag
válasz
RetepNyaraB #4115 üzenetére
Sajnos nem tudom....
-
Pitterix
őstag
válasz
RetepNyaraB #4113 üzenetére
Az hogy lehet?!
Nekem csak simán fagyott, de talán a crack megoldotta.
Persze én is origi,eredeti lemezről beszélek és mégis crack kell hozzá!
Ez a döbbenet! -
Pitterix
őstag
Most kaptam meg a GS-es Falloutot és állandóan kifagy.
A régi letöltött hibátlanul ment, ez meg nem indul el.
Természetesen magyarul telepítettem.
Mi a fittyfütty lehet vele?! -
Pitterix
őstag
erre:kérdés valaki????
-
Pitterix
őstag
Ha valakinek megvan már a magyar, meg tudná mondani, hogy jó e vele az a mod(mondjuk azt sem tudom melyik...
), amelyik növeli a szint limitet?????
-
Pitterix
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1728 üzenetére
Azzal én is sokat kínlódtam, de nyilakkal jelöltek mindent, az alapján könnyű megtalálni!
Lent meg nekem kiírták a nevét egy szoba fölé, de szerintem kicsit bugos volt, mert mikor sokadjára mentem be ugyanabba a szobába, akkor lett csak kiírva a neve..... -
Pitterix
őstag
De ebből kifolyólag, akkor a Te fejed is szét kéne, hogy fröccsenjen egy lövéstől, ami a buksidon ér....az elég életszerű lenne, csak nem tudnád végigjátszani még very, heavy easy fokon sem.....
Milyen gonosz vagy, hogy kézzel agyon vered, ha elszalad, én legalább lelőni szoktam, az nem fáj annyira! -
Pitterix
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1710 üzenetére
Erre mondják, hogy szégyen a futás, de hasznos!
azért jó taktikával a nehezebb ellenfeleket is le lehet lőni.....
-
Pitterix
őstag
válasz
- = Zk = - #1621 üzenetére
Csak annyit tudok, hogy azzal én is szenvedtem......Asszem tök véletlenül végeztem vele....
-
Pitterix
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1586 üzenetére
Nincs mit, remélem azért volt benne érthető rész.....
-
Pitterix
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1581 üzenetére
Hm, kattogásra nem is figyeltem.Játszottam a vége felé a csattal, ha könnyen körbe fordult, vagy legalább is elkezdett fordulni, akkor már jó irányba haladtam.Mondjuk very hard zárnál, azért nehezebben ment.Easy-nél elég volt csak a csavarhúzót picit mozgatnom, ott általában előbb engedett....
Hackelésnél tényleg nem tudom mi van.Tényleg mindig "elolvastam" mindent.Volt egy szó, rákattintani, aztán gyorsan még 1et és már írta is ki a hülye kódokat, de minek.....
A RAD pontok nem jók!!!! Van RAD-X, azt kell bevenni, az ellenállást ad a RAD-avay( nem biztos, hogy jól írom) csökkenti a szennyeződést!
Kérdezz nyugodtan, aki tud úgyis segít!!
-
Pitterix
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1576 üzenetére
Lockpicknél jobbra, vagy balra kell forgatnod a csavhúzót.De lehet a csattal is játszani.De mindenképp ments előtte!!!!
Hacket meg nem csináltam, csak olvastam a számgépekben azt kész... -
Pitterix
őstag
B.Ú.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Pitterix
őstag
Sajna nem ad! De nem is baj, mert 20. szint után már simán végig lehet tolni. Pont most végeztem vele!!!
Én is találtam ilyen hibákat:p megyek aztán földet látok a föld alatt, mintha alagút lenne, de csak egy kis szintkülönbség van....
Nekem tetszett a vége!
Elviekben lesz kieg.... -
Pitterix
őstag
Na elértem a 20. szintet, de még mindig nincs vége a játéknak.....tudom nem függ össze vele, de azért így, hogy nem tudok már szintet lépni, nem olyan jó.....
Amúgy, aki tudja, merre van a játék vége, vault 82, vagy mennyi felé???? -
Pitterix
őstag
Nekem még pár xp-cskecske, aztán 17 ( ha jól emléxem...)
Tegnap találkoztam megint egy rohangáló mutáns behemóttal, az mit össze-vissza szaladgál.....
De kinyírtam és lássanak csodát, kaptam 40 xp!!!!!De belement egy-két tár lézer, géppityu....
Ezúton kívánok mindenkinek Boldog Karácsonyt!!!!!
-
Pitterix
őstag
válasz
CriticalHit #1511 üzenetére
Ez a baj, mert így elveszik az ember kedvét a tovább játszástól....
-
Pitterix
őstag
Már majdnem 17. szintű vagyok!!! Egy lövéssel ki tudok már végezni sok ellent....
-
Pitterix
őstag
Látott már valaki repülő Deathclawot??!!!! Elrepült, aztán hátba támadott.......ki hallott már ilyent?!
-
Pitterix
őstag
Volt már valaki az Oazis nevű helyen? Ott kínlódok most....Valamilyen Herold szívet vagy mit kell szereznem, vagy ölnöm...
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1486 üzenetére
Én meg most leszek lejjebb, mert a térkép nyugati fele felderítve!!! Hatolok már lefelé.
De találtam egy helyet robotokkal tele, ahova 100as lockpick kell. Sajna még csak 75...Az egyik helyszínen a réjderek elég könnyen kinyírtak pár poweres serácot....., én meg a réjdereket talon armorban
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1467 üzenetére
Azt én is.
De, hogy kattnak legyen igaza: tegnap este jártam így: Látok egy szép kis templomot, gondoltam besétálok.Na mit ad Isten, fejbelő valaki, hát nem egy fránya lesitávcsövespuskás (biztos azért lőtt rám, mert nem fizettem perselypénzt), lelövöm szegényt, a puskája fennmarad, szegény pára leesik.Na gondoltam, ebből sem lesz távcsöves.Kimegyek és lássanak csodát ott van az ürgénél minden, még a fennmaradt puska is.....Nos erre aludnom is kellett egyet a templomban lévő matracokon. Reggel felkelek és kimegyek az ajtón, hát nem egy rohadt robot jön, de ez már egy másik történet....
-
Pitterix
őstag
Az a power armour valami csak szintfejődés után érhető el? Mert akkor nem szabad 20-as szintűnek lennem játék vége előtt.....Még a végén gagyi talourvagymi armourral kell végigjátszanom.....
-
Pitterix
őstag
Amúgy mit befolyásol a jó, vagy rossz karma???
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1408 üzenetére
Jóvanna, mondtam, ma nem vagyok 100as!!!
Biztos gyári beállítás, hogy egy idő után kompatibilitási hiba lépjen fel.....Most néztem a galaxisban, de csak a kieget találtam...
Most már pedig mindenképpen kéne, esetleg 576 üzletben meglelem....
Nemsoká megyünk "bólingozni", úgyhogy ma este sem leszek aktív..... -
Pitterix
őstag
válasz
attyspocak #1399 üzenetére
Mivel gondolom ez angol nyelvű, nem sokra megyek vele....
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1397 üzenetére
Ne aggódj, fogok, de még nem láttam sehol vehető példányt......
Letölteni meg nem akarom, mert egyszer, amit leszedtem sz*r volt.....
Gondolom 5000 jó magyar Forintért lehet megvenni köbö...De addig marad az F3, na nem a gomb....
Nálam is ez volt, hogy 3DMarkba jó a kártya, de nálam nem.Mondjuk igazuk volt és a tápom volt szar....IPonnál legalább van olyan lehetőség, hogy bevidd a géped és megmutasd a hibát.Ezt nem tudod megcsinálni?Akkor legalább látnák az okosok....
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest