Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-szabi- #5868 üzenetére
Az ME nem openworld, a STALKER nem RPG (bár tartalmaz ilyen jellegű elemeket). Openworld RPG-kben (Elder Scrolls játékok, Witcher 3, Starfield) én mindig azt követem, hogy az indulási helyhez közelebbi mellék küldiket kezdem tolni, közben összeszedek mindent, elolvasok mindent, szétszedek, barkácsolok, füvet szedek, viszek mindent elcserélni lőszerre, fegyverre, felszerelésre, aid kitekre. Megcsinálom a kisebb balhékat, amiket még kényelmesen el tudok vinni (ha belekezdek és láthatóan túl nehéz, majd később visszatérek szétcsapni őket), így gyűlik az XP, a tapasztalat, lehet fejleszteni a karaktert, egyre jobb fegyvereket és egyéb felszereléseket találni, használni. Küzdelmeket, ha VATS-cal tolod, akkor a perk treen arra kell ráfeküdni.
-
-szabi-
addikt
Elindultam a Riverboat landing felé, egy órába telt mire odaértem.
Ott egy mesterlövész, egy késes meg egy gyilkos robot várt.
Semmi esélyem sem volt, karakter kimúlt. Kiléptem.
Ezek szerint ez sem a fő sztorihoz tartozik.
Amennyire a sorozat szórakoztató volt a játék pont az ellentéte. -
-szabi-
addikt
válasz
gyimger #5860 üzenetére
Kijöttem a bunkerből egy városba ahol középen van egy fel nem robbant atombomba.
Az is a küldetéseim között van, hogy szedjem szét de ahhoz nincs elég pontom.
Megkértek, hogy javítsam meg a vízvezeték rendszert de ahhoz sincs elég pontom.
Elindultam egy másik településre mikor jött egy kisgyerek, hogy mentsem meg az apját.
Így kerültem a metróba ahol most lőszer nélkül kimúlt a karakterem én meg kiléptem mert meguntam. -
-szabi-
addikt
A sorozat meghozta a kedvem a játékhoz.
Steam szerint már 4 óra a játékidőm de eddig semmi nem történik a kóválygáson kívül.
Mivel nem megy néztem videót, a hangyák ellen sörétessel megy a játékos én még pisztollyal mászkálok.
Fél óra mászkálás a metróban ahol semmit nem találtam de a pisztolylőszer már elfogyott a hangyákra. Pedig a nehézséget is visszavettem, hogy kevesebb lőszer kelljen.
Nem bírok egy csomó dolgot kinyitni mert kevés a pontom.
Elég kiábrándító eddig. -
Lisztok
kezdő
Sziasztok.
Miért nem indul el Hannibal Hamlin questje? Elmentem a temple of the unionhoz, beszéltem mindenkivel, egyedül Cable mondta, hogy kellene neki segítség, de semmilyen quest nem indul el. Pedig tudom, hogy van, mert korábbi végigjátszáskor megcsináltam.
Kutakodtam neten, de ilyen hibával a questel kapcsolatban nem találtam infót. -
Wasp91
aktív tag
Windows 10 alatt játsza valaki?
Rámegyek New Game tölt 1 másodpercet és egyből kilép az asztalra...
Steames Goty Edition. -
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni F3 GOTY HU verzió ügyben.
A fiam szeretné kipróbálni a játékot, de angolul még nincs azon a szinten, hogy érdemben tudjon játszani. Megvan az eredeti, hivatalos GOTY CD-s példány, de nem tudom működésre bírni (43-as dll hiba).
Steam-en is megvan, de ott csak angol.Nagy modder nem vagyok (sose használtam) - mi a legegyszerűbb és legkönnyebb módja egy magyar verzió használatának? Még talán a DLC-k se szükségesek első kanyarban
Köszönöm szépen!
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai38 #5850 üzenetére
Köszönöm hogy gondoltál rám.
Láttam hogy készül és azt is, hogy már használható, de számomra nem feltétlen szükséges. 350 + órám van benne steam szerint és tavaly márciusban játszottam vele utoljára amikor valamiért beleuntam és az óta sem sikerült erőt találnom hozzá.
-
Dendytv
senior tag
válasz
batman91 #5848 üzenetére
Én ma is nyomtam
Csináltam azt a mellék küldit mikor a srácnak tán William a neve megkellet keresni az apját a lerombolt kis településen amiket a tűzhangyák tettek tönkre ellképesztően piszok mocskos sok lőszert hagytam ottés hát ez nem egy cod olyan sokat guberáltam azokért a lőszerekért. (De cserébe a doki adott vagány köpenyt). Plusz kereskedőknél alig találok. Úgy hogy most arra vettem rá magam, hogy felül kerekedek és elmegyek river citybe azt hiszem ez a hely neve. És ott rendesen felpakolok gondolom ott találok rendes fegyverárust.
Nagyon beszippant a játék. Szóval nem teher vele játszani nagyon élvezem.
-
batman91
őstag
Most hogy így beszélünk róla, megjött hozzá a kedvem. Csak nem tudom rávenni magamat, mert baromira hosszú és nem lenne rá elég időm.
-
Dendytv
senior tag
-
Dendytv
senior tag
Sikerült is ma hála a covidnak xD egyhuzmban 4-órát bele rakjak. Ellképesztő mi minden van benne amit csak eddig így megnéztem. TES játékokkal már játszottam meg más rpg-kel de ez eddig nagyon tetszik. Főként mellék küldiztem meg a helyeket fedeztem fel.
Pl: azon kiégtem, hogy ha akarom akkor Megatont fel is robbanhatom, persze ebbe nem mentem bele, de hogy a serif ebbe halt beleAkkor most ki megaton seriffe
A küldetést adó mondta, hogy a megbízója fontos ember, fogok még vele valahogyan találkozni ?
-
batman91
őstag
válasz
Dendytv #5834 üzenetére
Digitális a játék vagy a régi dobozos verzió? Mert a Games for Windos Live már nem kell hozzá, nem is működik és ki is szedték belőle. A Steames verziót nem régen frissítették. Pont azért, hogy kiküszöböljék ezeket a problémákat. Már Windows 10 alatt is működik. Viszont ajánlom neked átbogarászni ezt az oldalt: [link]
-
Dendytv
senior tag
Sziasztok
Van itt még valaki ? Játszani akarnék nagyon a játékkal de windows 10-en nagyon nem engedelmeskedik
Sorszám 43-nem található a dll-ben. Már mindent megcsináltam amit a net ír. Games for windows live telepités s.t.b még a dll filet is bele raktam a system 32 mapába de akkor sem
-
Morphus101
tag
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-fallout-3-cd-key-compare-prices/
-
gyimger
őstag
Írtam egy naprakész modlistát azokkal a modokkal, amik nélkül nem állnék neki újra a játéknak.
-
Desy
tag
Az ajánlat vége: 2022 január 5.
Fallout 3 Game of the Year Edition - 7.99€ ár/-60% (talán részben magyar nyelvű)
Fallout 3 - 2,99€ ár/-70% (a magyar nyelv nem támogatott)
Összes DLC - 15,94€ ár/-60% (a magyar nyelv nem támogatott)Tehát 6x1,99€
és 1x2,99€
összesen: - 60%Egészen biztosan nem - 7.99€
* vagy annyi?GoG - Fallout 3: Game of the Year Edition 5.99€ ár/-70%
Bethesda - Fallout 3 Game of the Year Edition 8,00€
€19,99 -
batman91
őstag
válasz
csabaspecial #5829 üzenetére
Én ezt az oldal átbogarászását ajánlom neked: [link]
-
csabaspecial
tag
Sziasztok! tudja valaki miért nem lehet pc-n telepítés után elindítani? mit lehet tenni hogy elinduljon?
-
Ha steames verzióval játszom, akkor is fel kell patchelni, vagy a Steam automatikusan felpatcheli?
-
MAGUS7
tag
Sziasztok!
láttam hogy többeknek gondja volt a Steam verzióval,a GOG verziót ajánlott vásárolni,azt felkészítették Win 10-re,a New Vegast is,sajnos a Steam semmit nem javított rajta,pedig amúgy elég sok a panasz. -
Sarkadi
tag
Utoljára, most már több, mint 10 éve játszottam vele, így gondoltam beszerzem a Steam-es GOTY verziót. A DLC-k korábban ugye még nem voltak kész/elérhetők, így azok mindenképp újak számomra, az alapjátékban lévő helyszínekre/karakterekre viszont egész jól emlékeztem. Mint korábban már írták kell némi mókolás, hogy Win10 alatt közel hibátlanul fusson és egy-két MOD sem árt a szebb játékért, de ezek ennyi év elteltével megbocsájtható dolgok szerintem.
Érdekes megnézni a Fallout 4 után, hogy itt mennyivel mélyebben megismerhetjük a karaktereket, több lehetőség áll rendelkezésre és én itt jobban érzem a beszélgetések kimenetelével járó dolgokat. A New Vegas lesz a következő, aminek ismét nekiesek, sajnos azt a megjelenésekor csak nagyon rövid ideig játszottam.
A Fallout 76 pedig valóban sokat szidott, talán nem is alaptalanul, ettől függetlenül én elgondolkoztam a beszerzésén ( főleg azért az árért amiért láttam ), a kérdés csak az, hogy mennyire tartják be az ígért patchek érkezését és a játék jobbá tételét.
-
hubai38
aktív tag
válasz
INGJOKE #5815 üzenetére
Igen nagyon szidják,kicsit többet vártak az emberek a Fallout 76-tól.Beszélik hogy készült vagy készülőbe van hozzá egy több gigányi javítás,lehet hogy majd az be hozza a hozzá füzött reményeket.Nem tudom én még nem probáltam,amúgy sem vagyok a több játékos híve,szeretek magamba bolyongani keresgélni,felfedezni.
-
válasz
hubai38 #5810 üzenetére
Tegnap este felraktam a new vegas-t nagyon jó az is... sokkal szerteágazóbb a töltények meg a fegyver módolás miatt, meg a tábortűzben előállítható dolgok is jók... kár hogy nem minden kieghez van meg a magyarosítás, de legalább gyakorolhatom kicsit a nyelvet... (rámfér)
-
gyimger
őstag
Befejezitek a warez témát?
-
Tényleg ha a sima 3-ban elfogyott a küldetésem megvan minden fő és a dlc-k is megvannak, már nem is tudok tovább fejlődni már a pénzem is sok és töltényem is van egy valaggal. Érdemes még vele játszani?
Vagy ugorjak a New vegasra, vagy egyből a 4-re?
-
hubai38
aktív tag
válasz
INGJOKE #5803 üzenetére
Már bocs hogy nem találtad azt hogy érted?A játékrol annyit mondanák hogy a garfika szerintem szegényesebb mint a fallout 3-é.Aztán nincs meg benne hogy a végén minden jó fasza király,magyarán hepiend,minden válsztásod döntésed valaki vagy valakik sorsára van behatással.
-
A fallout 3 new vegas-ról mit kell tudni? Jelen pillanatban minden küldim elfogyott a fallout 3-ban szerintem az összes kieg és a fő száll kész van. (Mondjuk fél térkép kb még felfedezetlen, már látom, hogy hol vannak egy képzettség miatt, de nem voltam még ott.)
Az ncore-on nem találtam, meg ubiten sem és olvasni is csak pár sort olvastam eddig róla...
Szóval milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- Futás, futópályák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ingatlanos topic!
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest