Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaki92
senior tag
106-os menedékben találtam egy mesterkulcsot...az mire való?
-
Buster17
addikt
válasz
Anonymus X #5197 üzenetére
Az is majdnem ugyan az. És az merre van ha szabad tudni?
szerk
Megvan -
Buster17
addikt
Hali!
Élienes DLC-t csinálom és a Among the Star misszión belül a Gain acces to the upper level of the alien ship feladatnál járok.
Egy ajtón kell átmenni, de valami dekompresszoros terembe vagyok és csak akkor nyílik ki az ajtó ha aktiválom a rendszert, de mielőtt kinyilna az ajtó a fejem az felrobban.
[link]
Itt a linkelt videó ahol járok.Szerk.: Most esik le, kellene egy alien szerkó
Ugye? Hol találok olyat? Mert nem tudom ezeket a nyavalyákat levetkőztetni.
-
kislaki92
senior tag
igen tudom,hogy az a kiegészítő,csak 5 percig bírta..mondom egy próbát megér
...már elég sokszor kivittem
...hát...megcsináltam igen és jó is...egyébként a cpumra nem hinném,hogy fogni lehetne...mert egy 6 magos 3.5GHz-s processzorról van szó
és ezzel már találkoztam...csak rosszul csináltam...ezelőtt pl nem kellett ezt csinálni...most meg kellett...
meg ez a P4-esemnél is előjött és volt,hogy nem jött elő
köszönöm a válaszodat egyébként
-
kislaki92
senior tag
mégsem jó...megint befagy..
-
kislaki92
senior tag
feltettem megint a goty változatot és elindítottam folyton ment 1 percet és kifagyott...befagyott az egész kép...és kiszedtem a datafilesből a brookensteel2.esp-t...azt akarom krédezni az mit tartalmaz...csak mert jó lett...eddig
-
kislaki92
senior tag
látom azért ez is téma!
helyes!
-
Buster17
addikt
Vault 101-be hogy jutok be? valami új passwordot kér.
-
Buster17
addikt
-
válasz
Buster17 #5181 üzenetére
Az egyáltalán nem kevés. Úgy számítódik a kapacitás, hogy 25+(Strength*25). Vagyis, ha 9-es a Strength, akkor 250-et tudsz vinni, ami majdnem a teteje. Amivel még tudod növelni, az a Pack Rat perk, ami 50-et ad pluszban, illetve a Strong Back perk fokozatonként 50-et.
-
Buster17
addikt
Hogy tudom a cipelt súlyt felvinni? Most 240Wg van de az nagyon kevés.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #5179 üzenetére
Megoldva. Csak benéztem egy küldit.
-
attyspocak
aktív tag
Ha az UFO-s kiegészítőt megcsináltam, hogy juthatok hozzá azokhoz a holmikhoz, amiket birtokoltam, mielött beszippantott az UFO ? Pl. a kínai álcázó ruha nagyon kéne!
-
Buster17
addikt
Olyankor mi van amikor Magnetonon Moira-hoz kell menni a Craterside Supply-ba,de az ajtó zárva van és nem tudok bemenni.
-
Hunork
veterán
válasz
Buster17 #5168 üzenetére
Hujujj, nagyon sok helyen. Rengeteg van, én a sima játékot, úgy, hogy mindent megpróbáltam, mellékküldetéseket, 156 óránál hagytam abba.
Itt olvasgass, mert ezt leírni nem lehet: alapküldetések
Aztán ezt: mellékküldetések
De ez talán még jobb: F3
És még van nagyon sok apró küldetés, rejtett dolog, amiket csak egyes emberektől kaphatsz meg. Figyelj minden ajtót, nyílást a földön (csatornák), mindenkivel beszélj, aki nem lő rád azonnal.
Szóval hajrá! -
-
Buster17
addikt
Hali!
Hol tudok venni eladni cuccokat?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
mikrosuttii #5163 üzenetére
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5162 üzenetére
Aki megakarja magától fejteni,az ezt a HSZ-t ne olvassa el!
Valami ilyesmit jelent?:"MY DEAR SISTER. I'M HEADING TO THE INSTITUTE. GOD KNOWS WHAT HAPPENED TO THIS PLACE NOW. THIS OLD BASTARD WILL HELP US. HE MUST HELP US."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #5159 üzenetére
A teaser site egy kódolt üzenettel bővült.
ZL QRNE FVFGRE. V'Z URNQVAT GB GUR VAFGVGHGR. TBQ XABJF JUNG UNCCRARQ GB GUVF CYNPR ABJ. GUVF BYQ ONFGNEQ JVYY URYC HF. UR ZHFG URYC HF. --0321--
(Egyszerű Caesar-kóddal van elkódolva, így egyszerű megfejteni, ezért nem veszem el senkinek az örömét, hogy rájöjjön maga.
)
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #5159 üzenetére
Fallout 4 az egyik játék amiért hajlandó lennék gépet fejleszteni. Fallout 3-ban 850 órám van Fallout New Vegasban 900.
Fallout 3 újrajátszása be van tervezve csak a textúra pakkot kéne beállítani úgy hogy ne fagyjon tőle a játék.
-
Ryder62
őstag
válasz
mikrosuttii #5155 üzenetére
Remélem nem New Vegas szintű lesz hanem minőségibb 3. rész féle. New Vegason nagyon érződik hogy össze csapták. De hát 15 gigányi mod helyre hozta.
-
Ryder62
őstag
válasz
mikrosuttii #5153 üzenetére
Eddig csak annyit tudni hogy a Bethesda levédette a Fallout 4 címet és hogy van valami visszaszámláló ami december elején a VGA (most már VGX) idején jár le.
Remélhetőleg bejelentik hivatalosan a folytatást és adnak némi infót.
Még mindig a romos Bostonra tippelnek, mint helyszín.
-
Ryder62
őstag
Lehet decemberben lelepleződik az új Fallout.
-
törölt tag
Nak, közben sikerült
A Nexus Mod Manager alapból rosz helyre rakta az invalidate progit (data mappába). Kézzel beraktam a főkönyvtárba, ezután minden mod felment
xFreex: Nagyon úgy néz ki hogy a FOSE is megy, mert tökéletesen működik a "prostitution mod" meg a "pose" modok is, pedig azok script-ek, sztem nem mennének
GOTY HUN.
-
-
törölt tag
Köszi, sikerült, csak nem vettem észre hogy a magyar nyelvet 2 helyen is be kell pipálni (felirat, és kiegészítő feliratok)... A FOSE launcher alatt megy a játék (1.7-re patch-elve) de még a bunkerben vagyok, s nem volt olyan dolog amivel ki tudtam volna próbálni hogy megy e vagy nem a FOSE mod-ok.... Majd ma...
De érdekes, felraktam a NMM-el a DYMONIZED TYPE3 testmodellt, s hozzá textúrákat, de amikor egy halott nőt levetkőztetek a bunkerban, alsóneműben van... Nem működne??? Vagy csak a bunkerban nem? Mert elvileg az nem használ FOSE-t, mennie kéne... -
xFreex
aktív tag
válasz
#14121216 #5143 üzenetére
Hali.
A FOSE sajna magyar GOTY-t nem támogatja. Ezek a módok kilőve nálam...
A lemezes GOTY változatnál nálam is van cseh nyelv. Telepítéskor még valahol az elején van választási lehetőség, hogy melyik nyelven akarot felrakni. Alapból a cseh aktív. Átrakva a pipát magyarra és úgy telepítve magyar az egész.
-
Ryder62
őstag
Maxx71:
Ha komolyabban akarsz modolni akkor úgy is le kell mondanod a magyarításról.
Nézd meg launcherben de inkább Nexus Mod Managerben hogy minden esp kivan-e pipálva. Steames?Szipi:
Hát akkor sajnos marad ilyen, esetleg megpróbálhatod ini átírással, unoffical patchel vagy valamilyen crash fix-el orvosolni. De megpróbálhatod Catalystban a játékot hozzáadni majd driveren keresztül rádobni élsimit, miegymást. Nekem Mass Effect 2-nél van olyan ha simán megy a játék néha leesik az fps 60-ról 40-re. De rátettem driverből élsimit és úgy megjavult.
Sajnos még ha a játék hibátlanul is fut a driverek elrontják. A Fallout 3 meg nem az a játék ami stabil alapon.
-
törölt tag
Ja, és a FOSE működik a GOTY alatt?? Vagy az animált MOD-okról le kell mondani???
Mert ha igen, akkor lehet jobb lenne egy sima FALLOUT 3-at beszerezni, s azt lemagyarítani? -
törölt tag
Sziasztok
Tegnap szereztem meg a GOTY editiont. Fel is telepítettem, elvileg magyar verzió, mégis érdekes módon lengyel (vagy cseh???) az indításnál... S a videók alatt nincs magyar felirat, de amúgy magyar képi szövegek vannak benne. Az elején amikor a sztorit meséli a narrátor még van magyar felirat, de amikor szül az "anyám", ott semmi, s utána sem amikor az "apám" beszél hozzám. Ez így van eredetileg? Vagy valami kiegészítő feliratot lehet leszedni hozzá? -
Szipi
aktív tag
Sziasztok!
Látom kicsit kihalt a topic de hátha tud valaki segíteni.
A szitu a következő.
Pár napja még egy Radeon HD5770-em volt és ment rendesen minden.
Most egy Radeon HD7850-em van és állandóan lefagy meg megakad a a játék.
Az ini-fájlban át van írva hogy 2 magot használjon és kipróbáltam a maszek d3d9 fájlt is de semmi javulás, min grafikán is próbáltam.
Gondolom az új Catalystal lehet valami probléma.
Ha használ valaki ilyen kártyát a játékhoz megírná melyik Catalyst van fennt neki?Üdv.
Szilárd -
Visormail
addikt
Detto, állandóan kidob az asztalra sok területen van hogy percenként (pl nekem is a police station az egyik), máshol meg semmi baja. Kipróbáltam minden létező leírást trükköt, egyik sem segített.
-
Ryder62
őstag
válasz
mikrosuttii #5135 üzenetére
Ja te a behemótról beszélsz. Na igen...
Összesen öt darab van a játékban azok elég ritkák. Általában véve egy-két fat man elég és borul is a a zöld hústorony.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Ryder62 #5134 üzenetére
Lehet nehézségi szinttől is függ,mert pl. én közepesen játszottam,és ott én könnyen meghaltam,ha nem jól használtam/osztottam be az injekciókat,kaját,stb.Lehet nem Szuper Mutáns volt,azt hiszem annál a rádió állomásnál bóklászott (már nem emlékszek a nevére) amit az Acél testvériség védett.Ott volt egy akkora mutáns,ami 2x-er akkora volt,mint maga az épület.Egyszer kaptam pofont tőle,ki is döltem.A kutya pedig olyan 2 pofon után adta fel a szolgálatot.Erősnek erős,de néhány ellenségtől elég neki 2 pofon.
-
Ryder62
őstag
válasz
mikrosuttii #5133 üzenetére
Pedig valóban nehezen hal. Elintézett egyedül 3 deathclawot úgy hogy 1 vagy 2 csík életereje ment csak le.
Egy deathclaw is marha erős ennél már csak a Super Mutant Overlord, Albino Radscorpion meg a Feral Ghoul Reaver táposabb. (ezek mind DLC enemy-k)
-
vhw
addikt
válasz
mikrosuttii #5129 üzenetére
Csak amolyan eyecandy, hogy ne legyünk túl magányosak?
-
-
mikrosuttii
aktív tag
Hát igazából én sosem figyeltem arra a kutyára.Nem tudom,fejlődni fog-e,de nálam nem csinált érdekesebb dolgokat.Amit mondtam neki,azt el végezte.A Nuka Cola gyárnál meg megölte egy Mocsári leselkedő.
Segítségnek jó,másra nem.Injekciózni majd kell egy pár heves csata után,persze ha nem sajnálod rá.
-
vhw
addikt
válasz
csaba951 #5127 üzenetére
Már megoldódott a probléma. (egyébként a sima változat van meg, nem a goty)
De azért kösz a segítőkészséget.Ami a játékot illeti, bár nem annyira az én világom, de azért el játszogatok vele. (stalkeren "nevelkedtem", valahogy a bethesda-s játékok világa/megjelenítése nem igazán jön be, ugyanezt érzem a skyrimnél is, valahogy olyan "sivár" a látvány, annak ellenére, hogy nincs gond a grafikával... biztos a színvilág teszi... (a stalker látványvilága valahogy "otthonosabb"
Egyébként kissé emlékeztet ez a játék egy másik hasonló szabadon mászkálósra, Precursors a neve. Ugyanúgy mindenféle szemetet össze lehet kukázni az inventory-ba. Hasonlóan bele lehet szaladni olyan helyekre, olyan ellenséges karakterekbe, amikbe egyébként nem kéne (megfelelő tapasztalat és felszerelés híjján)
Na de egy random kérdés; szegény Bundás fejlődik/erősödik/tanul majd? Van jelentősége magammal vinni? A drága általában ész nélkül nekiesik minden ellenséges dolognak amit megpillant. Aztán a vége az, hogy miután elhárult a közvetlen veszély szépen sarokba állítom, elvégzem a dolgomat és visszafelé "felveszem".
Most legutóbb a tüzes hangyáknak rohant nekik torony iránt, mikor megláttam lángokban már kezdtem temetni -
csaba951
veterán
Próbáld ki ezt: Update/Remove driver
Remélem nem Windows 8-at használsz. Windows 7 x64-en biztosan fut a magyar GOTY változat. Daemont Toolst tutira nem kell leszedned, maradhat a gépeden. Viszont nem árt ha a Daemon meghajtó betűjele (pl. M) későbbi, mint a DVD meghatód betűjele (pl. D). -
vhw
addikt
válasz
mikrosuttii #5125 üzenetére
A virtuális meghajtót eltüntettem. Így sem ment (bár újraindítás segítene?)
Le is töröljem a daemont? -
vhw
addikt
Üdv!
Ma szereztem be ezt a játékot, épp megláttam ~1000 Ft-ért egy áruházban, hát lecsaptam rá.
Hazaérve telepíteném fel, erre ez az "insert the correct cd-rom" üzenet fogad lépten-nyomon.
Na most utána olvastam, hogy ezzel már annak idején, jó pár évvel ezelőtt is gondok voltak, először azt hittem csak a dvd amit kaptam a hibás, de ezek szerint mégsem...Tudnátok segíteni benne, hogy mi az a mód amivel biztosan működésre lehet bírni? (eddig olvastam mindenhol mindenfélét, ezt töröld le, azt rakd fel, emezt állítsd át... stb. nem igazán van kedvem órákat kisérletezni ezekkel...
(már az se érdekel, ha nem legális úton, akkor jöhet priviben... egyszerűen pofátlanság, hogy azt a felhasználót szívatják aki konkrétan fizet a termékért)
-
válasz
GypsFulvus2 #5122 üzenetére
Majd szólok, ha odaérek, cimbora, aztán referálok. Igaz, nekem Citadelnél sosem volt sosem gond.
-
Ryder62
őstag
válasz
hubai1979 #5119 üzenetére
A gép kapcsol le?
A marts mutant mod nem egy komplett graf mod + enb. Ha azt tettél volna fel (4k textúra pakk + ENB) akkor esetleg de akkor is inkább kivág asztalra.
MMM meg csak szimplán több npc-t rak le, de nem egy helyre hanem elszórva. Ha egy helyen lennének akkor is előbb lagg majd aztán vágna ki asztalra ha nem bírná a gép.
-
hubai1979
őstag
Én is a goly változattal játszok,problémám az lenne,hogy feltettem a Mart's Mutant módot,de félóránként lekapcsol vagy még annyi sem.Vannak olyan helyek ahova nem is tudok eljutni,mert mihelyt odaérnék lekapcsol.Mi lehet a probléma,gyenge lehet a procim nem bírja a terhelést ? 3200 dupla magos amd penom,4 G ram,5670-es 1G videókártya.
-
-
No, végül nem is volt szükség konzolra, miután megnéztem, hol is van az örs a térképen, ugyanis épp Minefield-nél kóricáltam. Örömmel jelenthetem, hogy a probléma megszűnt. Keresztbe-kasul bejártam a környéket, minden irányból megközelítettem az épületet, eltávolodtam tőle szintén minden irányon, benéztem minden kavics alá, és nem történt semmi. Je!
Mondjuk nemtom, számít-e, de nem a GOTY verziót telepítettem, hanem a simát. (Igen, a sima verzióval is kivágott az örs környékén 10-ből 10-szer, mi több a CE verzióval is, ami igazából az ajándékoktól eltekintve sima kiadás, játék tekintetében.)
-
Nem iskola, régi rendőrörs.
SPOILER!
Próbáld ki nyugodtan, minden helyszín: tmm 1És gyorsutazz: Germantown Police HQ. Szerintem pont a térkép legközepe (Paradise Fallstól keletre, az talán jobban beazonosítható helyszín).
A másik problémás helyszín meg a Springval School lehet, Megatontól északra, a folyóparton. -
válasz
GypsFulvus2 #5111 üzenetére
Feltoltam a gámát tegnap, végrehajtottam az ini-módosításokat, és eddig nem volt fagyás, ~9 óra játék után. Igaz, nem jártam még a grízes helyen (nem is emlékszem, merre van - van egy kicsi, elzárt település, ahonnan supermonsterek elvittek pár arcot, és el kell menni őket kiszabadítani egy régi iskolába - na, ott vágott ki 10-ből 10-szer), de kíváncsi vagyok, hogy lesz ott.
Ez meg jóféle 4 órányi gengszter-zene, sok közülük passzol a gámához.
-
GypsFulvus2
őstag
-
válasz
GypsFulvus2 #5109 üzenetére
Jaham, NV is okés, bár a hangulata engem kevésbé fogott meg sima F3-hoz képest. Én ma este kipróbálom a javasolt megoldásokat, aztán majd beszámolok róla, hogy ne kelljen karácsonyig ezen tipródnod.
Nekem Ultimate van, akkor nyilván abban is benne van minden. -
GypsFulvus2
őstag
Én hetekig próbálkoztam, anno Haas-sal oldalakon keresztül értekeztünk itt. Amikor a vanillával nem ment, akkor milló unoff patch-et csillió modot, memóriapucolót, szentszart megpróbáltam, de semmi sem segített. Néha el lehetett sunnyogni egyes ilyen "elátkozott hely" mellett, de a citadelnél végképp kudarcba fúlt minden kísérlet, így pedig a főszál játszhatatlanná vált.
N és KN-es verziók azok, amelyekben nincsenek meg a win media centeres cuccok, Media Player, DVD maker stb. Mondjuk az enyém nem ilyen, ebben benne van minden vacak. Még nem próbáltam azóta, mert nincs időm játszani mostanában; a New Vegast is elkezdtem kb fél éve, de nem fejeztem be, pedig jó játék az is. Majd Karácsony tájékán lesz szabim, és megpróbálkozok azzal, amit intr1cacy és Hunork írt, hátha összejön. -
válasz
GypsFulvus2 #5105 üzenetére
Ezzel én is pont így vagyok évek óta. Helyesebben amikor átálltam Win7-re jött a gond, kicsit még próbálkoztam, aztán elcsomagoltam a gámát szomorú szívvel. Nekem az Iskolánál jött elő, hogy bármit csináltam, 10-ből 10-szer kivágott deskre. Előtte simán játszottam 50 órát, de ahogy odatoltam az arcom, annyi. Úgy emlékszem, nekem az ini módosítás nem segített, de megnézem majd most megint, hátha.
Aporpó, mi az az N-es vagy KN-es Win7?
-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2 #5105 üzenetére
Csak ezt a két sort írtam át amit Hunork is írt.
Elvileg ha N-es vagy KN-es win7-ed van és ezt a codecet felrakod akkor megszűnnek a fagyások. Meg még a K-Lite-ot is említették mellette hogy az is jót tud tenni. Sokat nem játszottam még vele, nem tudom hogy nálam nem-e fog később kifagyni ha én is találok egy olyan helyet.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
#65313280 #5104 üzenetére
Nekem win7 alatt nem megy. Pontosabban vannak a játékban bizonyos "elátkozott helyek" ahol mindig lefagy. Xp alatt anno simán végigtoltam. Szóval érdekelne, hogy milyen ini változtatásokat csináltál, azokat amelyeket Hunork leírt. Illetve egyik korábbi hsz-edben említettél valamilyen codecet, az melyik lenne?
-
Hunork
veterán
válasz
#65313280 #5102 üzenetére
Majd utána nézek még ennek. Elvileg bírnia kéne. Akkor neked laptop van? Már az M jelű VGA miatt kérdem...Nekem 2 gép van, Win7 alatt semmi gond nem volt. Ott csak a kompatibilitást kellett átállítani. És röhejesen, Vista beállítással ment. Az ini fájl-ban csak ezt kell módosítani:
bUseThreadedAI=0
change it to:
bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert:
iNumHWThreads=2
This will limit the game to 2 cores and prevent the engine bug from causing the game to freeze.
*If the game still crashes write this iNumHWThreads=1De majd gondolkodom...
-
törölt tag
CCleanerrel gyalultam le, mappát is töröltem a steam könyvtárból (igen eredeti, quakecon alatt vettem) újratelepítés előtt. Eddig nekem se volt olyan játék ami ne indult volna 8-on, ez az első ami sehogy nem akar elindulni.
Felraktam egy win7-et is, azon pöccre indul, de miután mászkáltam a gyerekkel 2 percet lefagyott az egész... Csodálatos, de legalább elindult.
De ahogy olvastam valami codec pakkot kell leszedni és utána megszűnnek ezek a fagyások is.
(#5100) csaba951: Holnap megpróbálom megint, ma már nem volt humorom hozzá. Bár most már nem élem bele magam, hogy ez valaha is el fog indulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VPN topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Forrmell.enn
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest