Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BakterBoy
csendes tag
Az Experimental MIRV már megvan?
-
Ryder62
őstag
válasz
BakterBoy #3798 üzenetére
Tök jó így majdnem fullos karakterrel mászkálni. Minden skill 100 és a specialból is két 10-es van a többi 9-es. Erre jön az erő páncél + legjobb csúzlik: Mint a gauss puska, gathling lézer, minigun és persze a fat man. Már egy overlordot is úgy bealázok hogy a többi szupermutáns kiröhögi. Főleg mikor repülni tanul a gauss lőszert ízlelve. És a legjobb hogy ki lehet használni a karit. Legalábbis még pár órát istenként játszani míg be nem fejezem a maradék mellék küldiket, dlc-ket stb.
-
BakterBoy
csendes tag
Nekem sikerült a bobbleheadeket a perk után felszedni, ugyhogy most mindenem 10
-
Kassadin
addikt
Mennyiért tudom eladni a sima fallout3-at, mennyit kérjek érte? Természetesen hibátlan mindene.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3793 üzenetére
És tényleg erre nem is gondoltam... bár ez sajna nem járható út mert ugye az utolsó szinten lehet felvenni ezt a perket, és az szinte a játék vége. Azután nem hiszem hogy neki állnék még boobleheadeket keresni mert mire megtalálnám mindet addigra a maradék küldikkel is végeznék. De a kimaxolt skilleket még kilehet használni főleg miután végzek az Anchorage dlc-vel, és megkapom a kínai álcaruhát. Utána megyek majd a 87-es vaultba és olyan lesből fogok rátámadni a szuper mutáns overlordokra hogy öröm lesz nézni.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3791 üzenetére
Tudom, csak a perk 9-re húzza majd fel. Így is lesz egy-két 10-es érték mivel van az intezív tréning perk amit vagy ötször-hatszor használtam, na meg ugye a bábúk. De szerintem ha minden érték legalább 9-es az is már félisten karakter.
-
Ryder62
őstag
Nah, minden skillem 100 pontos lett: [kép]
Most már csak a special perket kell felvennem a 30. szinten ami minden adottságot 9-re húz fel. Ha ez megvan, megvan a perfekt karakterem. -
Scholes9
nagyúr
Igen gyorsan, 11-es szinten befejeztem az alap játékot, úgy néz ki csak a főszálra koncentráltam, na majd a legközelebbi végigjátszásnál részletesebben fogom tolni. Most jönnek a DLC-k
-
válasz
Ryder62 #3784 üzenetére
Kritikus sebzés szorzód alacsony? Nekem az Idegen Dezintegrátorral (50-es kritikus sebzés kétszeres valószínűséggel), lopakodásból 2 lövés kell neki, hogy megmurdeljen, de van jóféle Tűzlándzsám (minden lövése alapból 80-as, 100%-os kritikus sebzést ad), abból meg elég egy célzott lövés a fejére, és máris rózsaszín hamukupaccá olvad. Az mondjuk igaz, hogy ha szemtől-szemben, lopakodás nélkül támadom, akkor az már cinkes, mert Dezintegrátorral is kell vagy 5-6 lövés a szeme közé.
-
Ryder62
őstag
Én most 19-es szinten mentem Point Lookoutba és kellemes volt a nehézség. Annyi hogy jóval többet kellett lőni az ellenfelekre. Bár a feral ghoul reaver utálatos ellenség még így 30-as szint környékén is. Mivel a játék egyik legerősebb lőfegyverével a Lever-action rifle-el is egy csíkot szedet le úgy hogy lopakodva mögé mentem és egy meglepetés szerű kritikus lövést adtam le rá.
-
válasz
Ryder62 #3745 üzenetére
Érdekes, nekem pont a PL tűnik a legkönnyebb DLC-nek. Néhány szívós ghoult leszámítva kb. céllövölde az egész. Mármint, ami a harcot illeti, mert egyébként a legnagyobb fíling szinte mindenben a PL. Karakterek, hangulat, tájak, cselekmény, küldetések, sztorik, stb. Az óriás Punga-magos küldetés a legjobb, amikor össze-vissza haluzik szegény karakter mindent.
Ellenben a harcok nem túl izgalmasak, legalábbis 26. szinten, 100-as skillekkel, kínai lopakodó páncéllal, idegen dezintegátorral felszerelve.
Mondjuk amire befejezem a PL-t, simán leszek 27. szinten, és még kvázi el sem kezdtem a főszálat, arról nem is beszélve, hogy a fél világ felfedezésre vár még. No sebaj, majd idővel végigjárom, aztán jöhet az NV. -
Ryder62
őstag
Most építem meg a perfekt karakteremet. Minden skillt ki akarok maxolni és a következő szintlépésnél sztem már sikerülni fog.
-
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #3779 üzenetére
Én se magamtól találtam meg őket....
-
westcoastog
veterán
Na akkor figyelni fogok.
(#3778) Kassadin
Ravenben van az energia fegyveres bábu.
Fallout 3 Bobblehead Guide
nem magamtól szedegetem ám össze... -
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #3776 üzenetére
Azt hiszem az energiafegyver bábu van az enklávé főhadiszállásán. Az még nekem sincs meg.
-
Doki16
addikt
válasz
westcoastog #3776 üzenetére
Raven Rock-ba nehogy ott felejtsd mert később már nem lehet oda visszamenni.
-
Ryder62
őstag
válasz
westcoastog #3774 üzenetére
Majd a főküldetés elvezet oda. Alapból nem tudsz bemenni.
-
westcoastog
veterán
Raven rock ajtaját hol lehet kinyitni? Mert hogy máshol kell vezérelni..
-
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #3765 üzenetére
Az sisak nem maszk.
Legalábbis hangya sisak magyar fordításban.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3768 üzenetére
...izé rosszul emlékeztem a hely nevére, nem Paperworks hanem Powerworks, de ott van ez, ebben legalább nem tévedtem.
-
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3764 üzenetére
Így van.
-
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #3762 üzenetére
Mindennap egy alma az egészséges mosolyért. Ghoul maszk amúgy, és ha felveszed, nem támadnak meg a vad ghoulok.
-
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #3759 üzenetére
-
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #3759 üzenetére
Oké ezt se tudtam. Jó hogy már 70 órám benne van és ilyen alap dologgal nem vagyok tisztába.
Mingyá lövök képet, akkor már menőzők én is. -
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #3757 üzenetére
Azta k*rva mekkora fegyvere van ennek az embernek.
Látom kutya azért befigyel. Én otthon tartom, őrzi a házat.
Hogy tudtál ilyen szögben fotózni?
-
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #3755 üzenetére
Nekem aztán mondhatod, én csak simával tolom. Csak betippeltem a dolgot.
-
westcoastog
veterán
(#3752) bLaCkDoGoNe
bíztató.
(#3753) FehérHolló
azigen.
(#3754) Kassadin
így van, az anchorage-ből van a gauss puska is meg a winterized páncélzat. -
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #3738 üzenetére
Gondolom te dlc-ekkel tolod nem? Akkor igazán nem veszítettél sokat, lévén a plazmapuskánál a dlc-ben jóval brutálisabb fegyverek vannak.
-
FehérHolló
veterán
válasz
westcoastog #3751 üzenetére
4-6 óra a mellékküldetésekkel.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3751 üzenetére
Három küldetést, ha jól emlékszem.
-
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3750 üzenetére
Még hátra van a broken steel, a többi dlc-vel már végeztem menet közben.
A bs mennyit dob hozzá?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3749 üzenetére
Körülbelül a fő történetszál 2/3-adánál járhatsz (Broken Steel nélkül nézve).
-
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3748 üzenetére
értem, na sebaj.
Fő küldetésszálon az élet vizénél tartok, de nem kezdtem el már vagy másfél-2 hónapja, mert most fölfedezek minden helyet, lehető legtöbb mellék küldit megcsinálom, már csak 3 bólogatós figura kell, na szóval, fő történet szálon nézve kb hol tartok a játékban?
Remélem még a felénél sem.. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3746 üzenetére
Nem, a 30. szint után nem kapsz XP-t és nem tudsz tovább fejlődni - hivatalosan. PC-re vannak mindenféle modok, amivel ez kiküszöbölhető, de erről nem tudok többet mert én Xbox-on játszom.
-
westcoastog
veterán
válasz
Ryder62 #3745 üzenetére
Point lookout, ne is emlegesd, az én szememben sikerült megalkotni a leges legutállatosabb, legalattomosabb karaktereket, azok a büdös parasztok, idegesítőbbet még nem láttam.
Más: Szintlépésről beszéljen már nekem valaki legyen szíves, 30-as szint után van e még lehetőség a képzettségeket fejleszteni mint a beszéd meg ilyenek?
-
Ryder62
őstag
válasz
Scholes9 #3742 üzenetére
A Point Lookout elég nehéz lett. Kb 20-as szint környékén érdemes elkezdeni. A többi DLC-t bármikor elkezdheted.
Tipp: Ha kalandor vagy és maximalista akkor a Mothership Zeta, Operation Anchorage DLC-ket érdemes akkora tartogatni mikor elérted a max szintet. Mivel ezek a dlc-k leginkább full hentről szólnak ezért elég sok xp-t lehet így szerezni. És mivel a játéktér felfedezése, mellékküldetések teljesítése közben lazán, és gyorsan ellehet érni a 30-as szintet elég pocséklásnak tartok meglépni 3-4 szintet egy dlc alatt. Én anno ebbe a hibába estem hogy 3-4 szintet is léptem az Anchorage dlc közben. És még egy rakás felfedezni való volt illetve egy tucat mellékküldi de már a 30-as szintet súroltam.
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Most kezdtem nem rég a Fallout 3: GotY-t és érdeklődnék, h milyen sorrendben érdemes a DLC-ket megcsinálni. Vagy tökmind1? Van e valamilyen szint, amit érdemes esetleg valamelyiknél betartani, tehát egy bizonyos szint alatt valamelyik DLC túl nehéz lenne. Gondolok itt arra pl. h a New Vegas jövő hét kedden megjelenő első DLC-jéről a Dad Moneyról, azt olvastam a neten, h elég nehéz lett és 20-as szint alatt nem nagyon érdemes elkezdeni Köszi előre is
-
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3739 üzenetére
Nálam a felállás fegyverekből, ezek nálam vannak mindig: 1: kínai rohampuska, 2: gauss puska, 3: távcsöves magnum, 4: gázláng pallos.
A páncél meg természetesen a romolhatatlan t51b winterized armor suit. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3738 üzenetére
Jó kis puska az, ahogy megkaptam, onnantól csak azzal küldtem.
-
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #3736 üzenetére
Jó akkor leírom, talán nem harapnak ketté a fórumtársak.
SPOILER Pinkertontól megtudtad volna hogy ő végzett plasztikázást az androidon, kapsz képeket is, meg személyes feljegyzéseket is stb. Harkness az android, ha szembesíted vele és nem árulod el, kapsz tőle jó karmát meg egy plazmapuskát, aminél szerintem csak a nagyágyú erősebb fegyver a sima fallout3-ban. Utána elmész Zimmerhez elárulod hogy Harkness az, tőle rossz karmát kapsz, plussz egy vats perket, ami növelt pontosságot ad(nő a találati esély adott testrészre). Röviden ennyi. -
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #3734 üzenetére
Az egyszerűbb utat választottad, de a hosszabb úton több dolgot kaptál volna. Írjak spoilert neked személyre szabottan?
-
-
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #3730 üzenetére
Pinkerton mindent elmond, többet nem árulok el, nem akarom lelőni a poént, hogy ki a robot.
-
Zoles
csendes tag
Üdv nektek !
Egy kis segítség kellene:
Már végig toltam a gamét oda vissza kiegészítőstől de mindig visszamegyek játszani a befejezetlen melléküldik miatt meg a terület további felfedezésére. Viszont 2 napja elkezdte csinálni a game hogy kb 3-4 perc játék után az egérrel és a bill-el megszűnik a kapcsolat, a játék megy tovább az npc- rohangálnak körülöttem stb. A win7 feladatkezelővel kilépek ott minden rendben van . Kikapcs game majd újraindít majd mentés betölt és 3-4 perc mulva ugyanez.A játékot újraraktam de ugyanez. Más játéknál nem tapasztaltam ilyesmit.
Valami ötlet?
-
Ryder62
őstag
válasz
westcoastog #3730 üzenetére
Igen, ő mindent elárul ha megkérdezed. De ne a kis hídon menjél a hajóhoz mert ahoz hogy bejuss azon az ajtón 100-as lockpick kell. Viszont a víz alatt van egy ajtó ott ahol a hajó ketté van törve. Ott simán be tudsz menni.
-
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3729 üzenetére
Beszélek még vele is.
Úgy érzem eredeti játékaim között a legjobb befektetés eddig a Fallout 3 volt.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3728 üzenetére
Esetleg Pinkertonnál is érdemes nézelődni
(ő a letört hajórészben lakik).
-
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3727 üzenetére
Hát ugye moira-tól a küldit, meg rivet-ben a repesz boltja melletti kereskedőtől kaptam infót, de most beléptem a játékba, és most rivetben odajött hozzám egy victoria watts nevezetű asszony, elmondott mindent, szóval már megvan, majd azt mondom zimmernek hogy meghalt, így ugye meg fog menekülni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3726 üzenetére
Honnan szereztél eddig?
-
westcoastog
veterán
A szökött androidról honnan tudok még infót szerezni?
-
válasz
bLaCkDoGoNe #3723 üzenetére
Aham, akkor azért nem szerepelt a küldetések között, köszi!
-
válasz
Ryder62 #3719 üzenetére
Van egy mentésem a gyerekrablás előttről, lehet megnézem, úgy mi a reakció.
A főszálat még nem nagyon hajtottam, jelenleg az Anchorage-t nyomom, Pitt megvolt, Zeta szintén. 22. szinten vagyok, sok mellékszálas küldivel végeztem, szal lenyomom még a Point Outlook-ot és a Broken Steel-t, aztán Explorer-rel végigjárom az eddig fel nem fedezett ojjektumokat, lezárom a Main Quest-et, és nekiállok az NV-nek hamarosan. -
Ryder62
őstag
Én is így csináltam, szerintem ez a jó végkifejlet (ha a hőst játszod) Mert ilyenkor a rabszolgák felszabadulnak, a trogok elszabadulnak, a pitt raiderek meg begurulnak.
És lelehet őket lődözni kezdve a vezetőjükkel. És tényleg a rabszolgák még megse köszönték, vagy valami. Legközelebb tuti hogy beállok a rabszolgatartókhoz.
Amúgy most fejeztem be a Point Lookoutot 14 órás játékidővel. Értitek 14. És ez egy nyamvadt dlc. A mai játékok közel nem érik el ezt a játékidőt. SW The Force unleashed II 5 óra. Ez egy vicc.
-
Pitt-ben mi a jó megoldás? Lenyúltam Marie-t, és ráengedtem Haven-re a trog-okat, de valahogy nem tűnnek felhőtlenül boldognak asz arcok a downtown-ban.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
westcoastog #3716 üzenetére
köszi, de közben már meglett. Sajnos nálam bugos. Nem láttam, hogy lő és felrobbani se láttam az űrhajót. xd...
-
westcoastog
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #3715 üzenetére
-
***ANDRÁS***
aktív tag
a Mothership Zeta Addon-ban a halálsugarat hogy tudom aktiválni a végén, hogy megsemmítse az ellenséges űrhajót?
nem jövők rá, valami elkerüli a figyelmem. -
westcoastog
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3713 üzenetére
Értem...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3712 üzenetére
Én csak a Steam-ről letölthető verzióról tudok (4.99 EUR), amihez szintén Steam-es Fallout 3 alapjáték kell.
-
westcoastog
veterán
Apropó, lehet külön kapni a Mothership zeta-t a pc-s fallouthoz? Mert ugye a 2 kieg pakkban nincs benne, meg nem tudom honnan lehetne megszerezni magyarul.
-
-
Scholes9
nagyúr
Régebben panaszkodtam, h crashel, meg szaggat a Steames Fallout 3: GotY-m, és egy ideig hanyagoltam is emiatt. Kivittem a New Vegast tegnap és ma felraktam a 3-at és csodák-csodájára semmi gondom vele, végre lehet vele nyomatni, azt hiszem elleszek míg a DLC-kkel együtt végigviszem. Hány óra az alap+az 5dlc míg kinyomom?
-
jasszer
őstag
válasz
FehérHolló #3703 üzenetére
Jah, már nekem is úgy tűnik hogy magától meglesz, főleg a már említett perkkel...
-
FehérHolló
veterán
válasz
jasszer #3702 üzenetére
Mondjuk úgy ha azt a 20-at otthon tartod, az újonnan találtakat meg hazaviszed, elég gyorsan össze lehet szedni a 30-at mindenféle vadászás nélkül. Ez tipikusan az a quest, amit egyszer csak teljesítesz mindenféle plusz erőbefektetés nélkül. Persze gyorsabb a vadászós módszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest