Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
$p@rr0w #2799 üzenetére
Azt megkapod egy másik küldetés során, még valamikor az elején, de most már nem emléxem, melyik az.
Amúgy meg tesztelem modokat ki-kilőve a progit, hátha összejön a 20. baba, de egyelőre még semmi, viszont elveszett a 35. szint (ja, hát majd visszatöltöm), és XP-max van kiírva alig a 34. után, szóval azt a modot biztosan nem fogom nélkülözni.
Cyrusv10: Ja, azt akartam mondani, hogy modok nélkül az egész játék egy élvezhetetlen vacak (lásd még: 10 fejlövés közvetlen közelről 1etlen gyilokhoz).
-
$p@rr0w
őstag
Hamilton búvóhelyén van egy rácsos ajtó, aminek sehol nem találom a kulcsát tudja vki merre kéne lennie?
-
katt777
félisten
válasz
Cyrusv10 #2797 üzenetére
Nem érted: minden mod volt tesztelve (így indítottam a teljes új játékot, nem rakosgatom közben, annyi eszem nekem is van, valamint egymást ütő modokat sem teszek föl), és a játék mod nélkül is képes ezt a hibát produkálni (azt is teszteltem). Ergo: szar a játék motorja, de ezt már Oblivion topicban is rég tudja mindenki. Ha kicsit visszaolvasnál egyébként, itt is láthatnád a problémák egyik-másik okát.
Szóval gány a játék, ez van. Nem véletlenül készült Oblivionhoz is egy rakás terjedelmes unofficial patch, amelyek MIND az alapjáték hibáit javították!!! FO3-hoz még nincs ilyesmi.
Még ini-hiba lehet, de azon hiába változtatok, mert ha megteszem, akkor alapból kilép a játék bármelyik mentés betöltésénél. No de akkor megint a gama tré. -
Cyrusv10
tag
válasz
katt777 #2792 üzenetére
Ja hát ha sokat modolsz akkor nem csoda, az oblivionnal is csak akkor voltak gondjaim ha rátettem a 20+ modot. De így meg hiába szidod a játékot, nem annak a hibája, hogy nem tud együtt működni mindenféle gányolt cuccal.
Próbálgasd és ha kialakult miket akarsz használni kezd elölről. Én az utolsó mentésemmel mindig modokat teszteltem és a következő játékot csak azokkal indítottam el, nem variáltam menet közben. Nekem így nem volt komoly hiba.
-
katt777
félisten
válasz
$p@rr0w #2795 üzenetére
Hsz-ban egyetlen modot sem tettem fel!
Ja, hát ez van, hülye RPG-s irrealitás. Damage modokat érdemes telepíteni, úgy előfordul, hogy 3 fejlövés után már kipurcan az ipse. Ferral Ghoul-okkal kell vigyázni, azok irdatlanul sebezhetetlenek, ráadásul az elnöki metróban csapatostul jönnek, csakhogy azzal is szívassanak. Ja, nagyon nehéz szinten tolom, szerencsére Charon-nal.
Nem mindenhol van ágy, Moriarty-nál meg a csajszit kell meghívni. De alhatsz bárhol, ha nincs ellenség a közelben (értsd: kiirtottad), csak az otthon alvás kipihentségi bónuszát nem kapod meg (na ez az, amit sosem használtam
).
Behalt a játék BS végén is, megint le kellett kapcsolni a magyarosítást, hogy működjön.
WKML-nek még mindig nem hagy a környékére sem menni. Küldetés már nincs, csak hogy szedjek össze szenzorokat, fényképezőgépeket, meg mutánsdarabokat (jó, hogy eddig minden szemetet eladtam), pedig már alig egy picike hiányzik a 35. szinthez.
-
$p@rr0w
őstag
#1006-os hsz.-ben melyik modokat tetted fel katt777?
-
$p@rr0w
őstag
Vicces egy játék ez tiszta fejlövés után még sétál felém az ember, meg könnyebb agyonverni valakit baseball ütővel mint pisztollyal lelőni...
-
$p@rr0w
őstag
Na nekiálltam játszani én is, de nem bírok rájönni hogy kell ágyat bérelni, mindkét kocsmárossal beszéltem, de nem találok iylen opciót.
-
katt777
félisten
válasz
Cyrusv10 #2791 üzenetére
Nagy ész, már gépet is cseréltem közben (persze nem emiatt). Mellesleg ha egy kicsit is ismernéd az engine-t, tudnád, hogy ha egyszer vmi elb.szódik benne, és csak később jelentkezik a hiba, akkor vagy reménykedik az ember, hogy véletlenül megoldódik, vagy
újrajátssza egy régi mentéstől. Lefogadom, hogy ha valami kezdeti mentést visszatöltenék, simán be tudnék menni WKML alagsorba. Gyanaxom egyébként a MZ modra, de már azt is próbáltam, hogy csak az alapjáték futott, és úgy is kidobott. Majd megnézem mindenesetre, hogy játékba be lehet-e tenni valahogy a babát inventory helyett, és akkor talán elfogadja.
Anno egyébként a rendőrségnél játszotta el egyszer, máskor meg a rabszolgák templománál, most azoknál nekem jó, és mások szívnak vele. Szóval addig örülj, amíg nem játszod újra. -
katt777
félisten
válasz
kovacstibor79 #2788 üzenetére
Szinte mindenütt tudsz fegyvert vásárolni, + javaslom a Unique weapons mod-ot, amely remek kis csúzlikat tesz a játékba. Véletlenül elfelejtettem reinstall-kor betölteni a modot, és azt láttam, hogy a Gauss puskán kívül 1 fegyverem sem maradt.
Hát ez a figurás dolog szívatás a javából. Megadtam magamnak konzolból, de nem adott hozzá képességet, és nem tudtam a tárolóba rakni sem.
Úgy fest, a játék egyszerűen nem hagyja, hogy mind a 20 figura meglegyen. Ja, azóta sem tudok WKML-nek még cask a közelébe sem jutni, ha pont odamennék, már be sem tölt.
-
etnies
senior tag
válasz
kovacstibor79 #2787 üzenetére
Köszi, jó lesz nekem az a patch. Sima alapjáték van csak meg.
-
kovacstibor79
aktív tag
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy melyik városrészben lehet fegyvert illetve lőszert vásárolni megton-on kívül? mert ott a kráter széli csajnál most nincs semmi csak azok amiket én hordtam oda eladásra, lőszerem meg már nem sok mert olyan részen vagyok ahol fegyvertelen szörnyeket, droidokat kell ölni...
köszi
-
katt777
félisten
2 kérésem van:
1: Valaki, akinek megvan a WKML-es figura (asszem az a robbantós), legyen szíves, és a bobblehead állványán kattintson rá konzol módban, és írja meg nekem a kódját. Képtelenség ugyanis bejutnom. Már megpróbáltam azt is, hogy átgyalogoltam az egész képet, ki sem dobott, de a lejáratnál nem jelent meg a "használ" ikon. Aztán persze kidobott, amikor mentettem, hogy na, akkor most itt elmentem, és egy restart után majd működik. A geciláda.
2: Hová kell menni BS DLC-ben, miután beszéltem Rótcsájddal? Az ugyanis mást sem csinál, mint azt hajtogatja, hogy álljak a térkép elé, és tanulmányozzam, ő majd elmondja a részleteket. Hát, álltam én ott 1 álló napig, óránként várakozva, de ez a wapparaszt szépen elmegy mellettem aludni, vagy éppen reggel távozik, és ha szólok neki, csak közli, hogy várjak a térképnél. Hát, lehet így növelni a játékidőt, de nekem piszok mód nem tetszik. Ha valaki megmondaná, hová kell innen menni, legalább fel tudnám venni a küldetést.
-
katt777
félisten
válasz
Xblades #2781 üzenetére
Vége intro?
Azt úgy híjják: outro. A videókat amúgy a játék futtatása nélkül is meg lehet nézni (Binkplay).
De, írtam.Hunosítást kikapcsolva ezúttal futott tovább a progi. Viszont kib.sztál velem, 1 órája nem tudok WKML-be bábuért bejutni. Másztam én már a talaj alatt tcl-lel, eltávolítottam disable-lel a hegyet, semmi. Max. a lejárattól 2m-re kilép a játék!
Amúgy most azzal az idióta Rótcsájddal kellene beszélnem, de hagytam a francba, mert odaküld a térképhez, aztán elmegy aludni, ha meg felkeltem, csak szól, hogy majd a térképnél. Vártam ott reggelig, akkor meg elment tanácskozni, és onnan megint visszaküldött a térképhez...
Remek, hogy megint nekiálltam, újabb és újabb bugokat fedezek föl. Ezért nem járna egy rakás XP? A 33. szint felé közeledve minden pontocska jól jönne.
-
Xblades
tag
válasz
katt777 #2780 üzenetére
Azt nem írtad te hol akadtál el.
No nekem két hiba is volt a 3.DLC-vel.
Először lement a befejező intró majd feküdtem a tisztítóban azt a nagy semmi, nem bírtam mozdulni és nem volt Hud se.
Erre volt megoldás a jó karakter. Nem tudom pontosan mivel váltottam ki, de a gonosz karakteremmel ez volt. Nem kockáztatam.Utána meg bent voltam a Citadel-ában de az öreg nem akarta befejezetnek látni a tisztítós küldetést és nem adott újat.
Erre volt megoldás a Fallout3_Hu teljes kiemelése a Data mappából. Nem csak a pipát kivenni.
A különbség feltűnő mivel bent a menü már angolul kell hogy megjelenjen. Ja és ha közbe vissza teszed a magyar fájlt akkor a végén ugyanúgy lefagysz. A modokat nem piszkáltam pedig van fent pár.
De erről meg nem a honosítók tehetnek mivel amikor készült a fordítás még mesze volt a 3.DLC
A magyar forgalmazótól kellene a Patch ami orvosolná ezt.De volt olyan aki a Citadel-ában feküdt az ágyon és nem bírt mozdulni. Erre meg a kód ad megoldást.
-
Xblades
tag
válasz
katt777 #2780 üzenetére
Hát volt aki csak a vége introt akarta megnézni de az se jött be.
Most hogy felhoztuk amikor a Liberty Prime-ot kisérjük a tiszitó felé nekem is kifagyot néha a játék. Bár inkább a túl sok információval nem bírt megbirkozni a gépem.
A bug hiba szerintem se a pályához vagy küldetéshez kapcsolódik, hanem valami hátsó programrészhez.
A honosításhoz no coment. Lemezt meg megeszem azokat amik most a win 7
alatt nem indulnak mert nem ismeri fel a hogy eredeti pedig még regisztráltam is,
és nem kevés pénzért vetem. -
katt777
félisten
válasz
Xblades #2779 üzenetére
Mi mást akarhatnék folytatni a főküldi után???
A csaj oda mindig bejött velem, nálam legutóbb az egész szakasz gondolt egyet, és a hídon visszafordult a Citadellába.
Viszont ha nem zárult le a küldi, vissza tudtam menni oda, de ki már nem, és volt nagy paff, se előre, se hátra. TCL meg ugye ott hiába, unlock és disable is.
Az általánosan jellemző ezekre a bugokra, hogy random jönnek elő, csakhogy ide-oda utaztam már mindenfelé a térképen, és csak kidobált a paraszt.
Az nem jó karakter, aki átadja a vírust. Szóval én jó voltam, és nem vírusoztam. Anno próbáltam, hogy minden modot leszedtem (hu-t is), mégsem volt jó, de akkor teszek egy próbát. De ha nem, megeszed a lemezt!!!
No de akkor a magyarítást is faszán megcsinálták ám! Olyan, mintha felteszed a textúra packot, aztán attól kezdve nincs lejárat Anchorage küldihez.
-
Xblades
tag
válasz
katt777 #2776 üzenetére
Hát ugye a tcl ott nem müködik ahol be kell tölteni az adott pálya szakaszt.
Hát azt a WKML-t nem értem nekem nem volt problémám vele.
A tisztítóban az utolsó terembe csak te és a csaj kelletek, bár igaz ő nekem se mindig jött be.
Innen kimenni nem lehet mert ugye ez a vége.(az ajtók zárva lesznek)Azt nem írtad hogy a 3.DLC-t akarod folytatni és azzal akadsz-e el.
Mert {Gonosz karakter ; elpusztítottam Megatont.(Raven Rockot nem)
A vége mozinál nem tölt be a két héttel később, ott vagyok a viztisztitóban és nem tudok semmit se csinálni.( nincs HUD se)Ha fönt van a magyarítás akkor nem megy a BS kieg.
A data mappából meg vedd ki a Fallout3_Hu.esp és úgy müködik angolul. Én is igy jártam,de utánna jó lett.
Ha megvan a jelentés, mensd le a játékot. Utánna már visszapipálhatod a Fallout3_Hu.esp -t.És megint magyar lesz.Jó karakter ; nem pusztíttom el Megatont se Raven Rockot, átadom a vírust.
A végén minden jó, két héttel később felkelek, (tudok mozogni, van HUD is) és ott az öreg, beszélek vele és kész a küldetés.
(a BS-ben van egy mellék küldi ami vissza küld Megatonba)} -
uszkart
tag
Hi!
Szereztem szervopáncélt! Hogyan tudom tréningezni, magamra ölteni!
-
katt777
félisten
Hányszor is írtam én már ezt a tcl-es megoldást?
Sajna viszont NEM MŰKÖDIK MINDIG!!! Részben ezért is hagytam abba a játékot, ti. képtelen voltam bemenni a 20. figuráért WKML-be.
Nem lesz vége a játéknak a víztisztítóban.
Az már más kérdés, hogy nálam ott még 1x sem ment tovább normálisan, mindig befejezetlen maradt a főküldi, és a segítőim is csak oda akartak v. nem akartak bemenni, ill. ha visszamentem, nem tudtam kijönni, szóval van itt még annyi bug, hogy 10 szintet léphetnél, ha mind kiirtanád.
etnies: Ezt is írtam már, nem ártana olvasni is a topicot.
Az 1.7-es patchben nincs benn az xlive patch, ezért vagy futtatod az 1.6-ost utána, amely ezt felteszi, de az új verziót nem bántja, vagy telepíted a 3.0-s XLive-ot.
-
etnies
senior tag
Srácok!
64 bites Win7-el játszanék, de nem megy fel a legújabb patch, valami xlive hibaüzenettel kilép és utána nem indítható a játék.
Tud valaki megoldást erre? -
eniak
csendes tag
Rájöttem valamire, ha beütöd hogy átmehess a falakon akkor nem fagy ki a játék!
Pl. nem tudtam bemenni a kis lámpafénybe már egy ideje mert rögtön az ismerős hibaüzenettel a kilépet a játék, bekapcsolom a tcl módot és már nem fagy ki a kis lámpafényben.
Ugyan ez a betonpusztában lévő fagyásokkal, végigmentem a legfagyósabb részeken (rendőrkapitányság, megaton, dupon körtér) de semmi mint ha varázsütésre megjavult volna a játék!
Régóta tippeltem hogy azzal a részel lesz a baja ami figyeli hogy az objektumok összeérnek-e. Delphiben írtam egyszer egy játékot, (végeredményről nem érdemes beszélni), ott ezt collosion managernek hívták. Én azért gondoltam erre, mert néha a betonpuszta közepén kiírta hogy "old new" vagy "kis lámpafény" (mármint ha mentek akkor ki írja hogy hol mentettem). Azt sokszor rosszul írta általában rögtön azelőtt mikor kifagyott.
Sokszor úgy oldják meg a "helymeghatározást" hogy ha egy láthatatlan kockában van a játékos az pl. "unió temploma", ha egy másik láthatatlan kockában, az pl. rivet (főleg ott használnak láthatatlan kockát ahol úgy vált helyet a játékos hogy nincs töltés (pl unó temploma és rivet).
Az a hiba hogy ezen helyek neveit rosszul kezeli a játék, arra utalhat hogy elcsúszott az egész izé, ami figyeli hogy összeérnek e az objektumok. Ha kiiktattuk ezt a tcl kóddal akkor onnantól nem fog kifagyni a játék.
Lehet hogy ez az eszme futtatás butaság, mert nem értek a játékprogramozáshoz, de a végeredmény a lényeg már 2. napja nem fagyott ki a játék!
Akinél még fagy a játék, próbálja ki, tán ha segít. Nálam egyelőre teljesen megoldotta a kifagyással járó problémákat.
És persze a "tcl" el sikerült bemennem a fellegvárba és megszerezni a szervópáncél használatához kellő képességet.
+ Érdekesség, ha a falon átmenős trükkel az ember azelőtt megszerzi az étek-et hogy megcsinálna bármilyen más küldetést a főküldi-ből rögtön az elakleve katonái megszállják a víztisztítót úgy hogy pl. nekem apám ,és dr. Li még rivetben vannak, ezután be is lehet fejezni a főküldit ha a víztisztítóba beütjük hogy 216 (sajnos ekkor vége lesz a játéknak).
-
katt777
félisten
válasz
Xblades #2768 üzenetére
Én tegnap letettem az egész szarságról. A 20. babáért (WKML) egyszerűen sehogy nem tudtam bejutni, sem araszolva mentéssel, sem tcl-lel (repülés végett, hogy ne akadjon a talaj), sem a térképen ugrálva, erre megnéztem a végjátékot, ahol az egész osztagom eltűnt, egyedül kellett végigmennem, a tisztítóban persze hirtelen megjelent Sarah, és hiába nem volt most egyetlen segítőm sem, megint nem zárult le a főküldetés!
Na, itt ment az egész szarság a szemétbe.
Szóval én búcsúzom a topictól; minden mazochista játékosnak erős idegeket, és további negédes önszívatást kívánok!
-
Xblades
tag
válasz
katt777 #2767 üzenetére
A "Válasz" gombot azért nem nyomtam mert két külön üzenetből vettem a kérdést.
És nem kapcsolódott semmihez szerintem.A mondat szerintem is kicsit furára sikeredet, majd igyekszem összeszedni a gondolataimat.
De a lényeget leírtad.
Az ok kicsit faramuci, ugyanis azért játszom magyarral még, mert hát mondjuk úgy nem kapnék ötöst angolból.De a térkép és a Wiki ugye angol és angolul kezdtem el a játékot is.
Úgyhogy az én játékom ilyen vegyes, angol név, leírás, csak a párbeszéd magyar. -
katt777
félisten
válasz
Xblades #2766 üzenetére
Először próbálom értelmezni ezt a mondatot.
Ja, és próbálgasd a "Válasz" gombot.
Hát, az Alvilág az Underworld, a ghoul város, az igazságosztók most nem jut eszembe, mi volt angolban, de nézd meg a leírásnál, ott van, hogy találsz egy ujjat a rossz emberek testén, amit eladhatsz pozitív karmáért és kupakokért. (Talán ilyesmi: "you will find a finger on every evil character's body to sell it to a special person for positive kharma", vagy hasonló, most én fordítottam hirtelenjében.)
De amúgy a magyart írtam, abban igazságosztók és alvilág van, szóval ha mégis magyarod van, akkor nem értelek.
-
Xblades
tag
katt777
Megmondanád hogy az igazságosztók és az alvilág az mit jelent vagy mi ha nem a magyart írod.
-
Xblades
tag
A Fellegvárba úgy is bejuthatsz, hogy konzolba beírod a TCL- falonátjárás kódot majd a másokik ajtón már rendesen töltéssel mész be. Igy akár megszerezheted a Power Armor képzést is, de én is inkább az első DLC küldetés végigvitelét ajánlom. Akár 2-3 szintet is léphetsz előre, plusz a végén elég jó cuccokat lehet szerezni.
-
katt777
félisten
Max nehézségi szinten nyomod? Mert úgy kapod a legtöbb XP-t. Egyébként meg ha szintekre akarsz nyomulni, azt, meg képességeket is növelhetsz konzolból, ami persze nem az igazi.
A bejutás módja: unlock. Ha nem működik, akkor disable, aztán kiderül, hogy a 2. ajtónál mi lesz. Persze hiába jutsz be, ha nem tartasz ott a főküldiben, mert akkor úgysem foglalkoznak veled szerintem.
Hát én most előbb jártam a rangerek felé, mint a csajnál az alvilágban, szóval a fél küldim ugrott emiatt, mert ugye a lőszert sem tudtam megtalálni, hiába voltam ott (mekkora baromság), meg a csajszival is csak utólag tudtam dumálni. Mondjuk én is fegyvert kértem tőle, mert a páncélja szart sem ér (előző karakterem azzal jött el tőle), de nekem Eugene-t adott, ha jól rémlik (golyószaró). Mindegy, már rég Sonic blasterrel, Acid splitterrel, Gatling plazmával, és hasonló, 300 feletti sebzésű vackokkal gyakom az ellent. A legpoénosabb mondjuk az idegen droidkar (persze csak 159-es sebzést tud, viszont kanyarban is), de azt otthon hagytam Megatonban.
Anchorage DLC, rádióadást követve oda jutsz délen. Urána kipakolhatod a raktárukat, és elviheted a T51b téliesített páncélt + sisakot is (meg minden mást), pedig pont azt keresték, amelynek nagy előnye, hogy nem kopik. Tesla/Hellfire és stb. páncélok közül vmelyiket meg oda lehet adni Charon-nak, főleg Teslában hangulatos kísérő éjszakánként, és a foszladozó pofáját sem kell bámulni. No meg nehezebben pusztul meg, csak a Talon bázis pincéjének kellett 5X nekiállnom, mire túlélte a rohamot nehéz szinten.
-
eniak
csendes tag
válasz
katt777 #2762 üzenetére
Köszi, megtaláltam az androidot, és segítettem neki tényleg tök vicces hogy ott volt egész idő alatt rivetben.
Amúgy nem a karma miatt akartam küldiket felvenni, hanem mert nem találok több küldit és úgy tudok a leggyorsabban eljutnia 20 as szintre ha küldiket csinálgatok, mert akkor csak dől az xp, meg küldi nélkül unom magam.
Az is vicces volt, és nagyon bejött hogy a csaj akivel a fügétlenségi nyilatkozatot kellett elhozni (sydney) miután befejezted a küldit beszél az apjáról aki ott hagyta, de ha a relly rangerei küldetés során megtaláltam az apja üzenetét a statesman hotelban amit oda adtam neki, és hálából oda adta az ultra géppisztolyt
Akkor tudja valaki hol lehet még jó küldiket fel venni? (a listából látszik mit csináltam már meg)
Pontosan akkor mejik az a küldi ahol kitanítanak a szervópáncél használatára, (szervópáncélom már van egy csomó) met ez nekem nem világos hogy mi ez a "Kivált testvériséget az Anchorage misszióval" gondolom ezis valami küldi lesz?
És el tudná valaki lepésről lépésre magyarázni hogy mit kell beírni konzolba hogy bejussak a fellegvárba, és hogy megkapjam a felfedező képességet? jelenleg a konzollal ott tartok hogy rájöttem hogy a 0 ás gomb hozza elő.
Az nem baj ha a fő küldit nem tudom befejezni, azt már egyszer úgyis megcsináltam, viszont az intro és az outro videónak nincs valahol egy fordítása mert azt nemértettem
-
katt777
félisten
válasz
katt777 #2761 üzenetére
Ja, és van egy rakat küldi, amelyik meg sem jelenik, csak talált szalagokból, szövegekből következtetheted ki, mint pl. a hálóruha kézbesítése a kólás néni barátjának. Mondjuk célszerű a cuccot mielőbb megszerezni, és csak a végén átadni, mert női karakter esetében +1 karizom, férfi esetében emellé +10 beszédkészség. Emellé nem árt felvenni pl. Button parókáját, az megint +10 beszélőke, aztán lehet sikerrel szétdumálni mindenki agyát, főleg TP towerben.
-
katt777
félisten
Nem az android ott áll egész játékban a hajó bejáratánál.
Be tudsz jutni, feltéve, hogy konzolból teszed. Persze sok értelme nem lesz, mert az NPC-k számára nem leszel ott küldetésileg.
Persze lehet, hogy nem is működik, hiszen az külön pálya. Felfedező is lehetsz konzolból, de én még megszerezni sem akarom, mert lehet, hogy azért vált befejezhetetlenné az előző játékom. Tutira most álltam neki utoljára, és ha megint beszívat, a lemez sem lesz hosszú életű.
Nem kell semmit csinálni a térképész modullal, csak majd visszatérni a rangerekhez, és virítják a kupakokat.
Pozitív karmát küldetés nélkül is rengeteg helyen tudsz szerezni, jó beszédkészség, és magas karizom sem árt hozzá. Van még sok, én már valahol 30 fölött járok (szintben is). 19 figurám van, az utolsóért még el kell mennem, ha végeztem Pittben.
Szervopáncélt szerezhetsz a pusztában, csak hagyd, hogy kinyírják a testvéreket, vagy magad is irthatod az enklávésokat. Ha a használati tudás kell, javaslom a Kivált testvériséget az Anchorage misszióval.
Viszont azt mondja meg valaki, hol van az Igazságosztók központja, mert anno egy szatelitállomást jelölt be a térképen, de ott csak enklávé katonák voltak! És már annyi ujjam van, hogy nincs annyi, amennyin megszámolhatnám!!!
-
eniak
csendes tag
válasz
Xblades #2759 üzenetére
Igen én is remélem, bár ma 2x-3x közel jártam hozzá, hogy feladjam pl.: mikor annyira fagyot hogy nem tudtam bejutni a könyvtárba, utána meg onnan kijutni, de még kitartok hiszen egy ilyen jó game megéri a szenvedést!
15 ös szintű vagyok és teljesítettem a következő küldiket:
első lépések, felnőni gyorsan, tökéletlen jövö, menekülj, atom ereje, azok!,vér kötelez, lábnyomait követve, galaxis hírádió, nagy baj a nagy városban, tudományos hajsza, nyugalom köz, relly rangerey, szuperember áldozat, álamfő, bumm a fejbe.mesterséges emberben elakadtam (a hajóorrban beszéltem pinkerton al, de nem találom a androidot, tudom hogy a szeméttelepen van de nem mutat nyíl a szemételepre így még nem találtam meg)
Három kérdésem van:
Milyen küldit és hol tudok még fel venni ami nem csökkenti a karmám és nem kell hozzá az élet vize. (ugyanis a főküldivel ott tartok hogy apámat megmentettem a nyugalom közből de rivetben még nem vettem fel tőle az élet vize küldit, és egyelőre nem is szeretném)?
Betudok jutni valahogy a fellegvárba az acél testvériséghez anélkül hogy tejesítsem az élet vize küldit (mármint doktor li nélkül), akár konzolos vagy egyéb spéci türk is érdekelne, de kéne már egy szervópáncél?
A relly rengerei küldi végén kaptam egy térképész modult hogy fedezek vele fel valami izét, azt hogy kell használni és mit kell vele csinálni?
Még 5 szint és felvehetem a felfedező adottságot, már alig várom, és csak utána jönnek a könyvek bólogatós figurák stb... (bár már 2 figurám megvan: az orvostan és az erő)
Ezidáig életembe jó ha 10 játékot végigvittem, de ez lesz szerintem az első ami annyira megfogott hogy megpróbálom 100% ki játszani!
-
katt777
félisten
Ha egyszer megtanítottad őket vmire, akkor már OK, ki is írja, hogy teljesítetted.
Utol se lehet érni azokat az idiótákat, hát robbanjanak föl.Egyébként anno 1 megállt, azt leszereltem.
Uniósokhoz emlékműnél lent 2x kellett visszatöltenem, mert elmentek előlem, ott meg már nem volt lehetőség a küldetés befejezésére.Xblades: Igazán köszönöm, de azért megértettem már a videóból. Ja, lehet, úgy értetted, hogy utána nem találtam?
Most nem is kereshetem, mert Pittben megyek éppen a főnökhöz.
-
$p@rr0w
őstag
Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat megpróbálkozom majd vele, csak most kijött a Wolf...
-
eniak
csendes tag
válasz
katt777 #2752 üzenetére
Köszi, hogy mondtad lehet vörösnél mást is választani, nekem a többi nem jelent meg mert kicsi volt a képzettségem, rágyúrtam a robbanószerekre.
Hát a robot nem lett meg, így aknákat telepítettem bent ha házba letettem 3db.
Utána mindenki kirohant a hídhoz, és telepakolták aknával, majd jöttek a mutánsok egy kivételével mindenki felrobbant a hídon a maradékot kinyírtam, nőt a karmám. Akkor most tejesítettem rendesen a küldit vagy továbbra is ott kel aknásítanom a ha jön még mutáns?Megyek a pusztába és odarohan egy pusztaságlakó hogy fel van szerelve bombával és hatástalanítanom kéne 50 es robbantási képzettséggel , és sosem sikerül, egyáltalán meg lehet csinálni?
Most ép az unó templomához próbálok eljutni, itt megint állandóan kidobál, úgyhogy marad a kerülőút.
-
TrollBalint
addikt
válasz
$p@rr0w #2745 üzenetére
én is csak ajánlani tudom a játékot, de nyilván emberfüggő.
Nekem pl. az oblivion nem jön be és nem tudom megmondani miért, mikor a fejlődés rendszere sokkal jobb, mint bármelyik játéknak. Lehet úgy leszek vele, mint a titan quest-tel, elkezdtem 3szor félbe hagytam 10 perc után. 2 év után elővettem és nem bírom abbahagyni
Ülj le úgy játszani, hogy nem vársz semmit, és akkor nem fogsz csalódni, legfeljebb kellemesen
én speciel semmilyen mod-dal nem játszom, csak a 2 dlc van hozzá. Teljesen elégedett vagyok vele. Mikor elkezdtem másodszor játszani azt hittem kicsit más lesz, hát nagyon más lett... -
katt777
félisten
válasz
Xblades #2749 üzenetére
Senki nem barátom, aki adatokat gyűjt rólam, és ezeket jó pénzért eladja, főleg, ha én ebből nem kapok semmit.
De kösz! Én körbejártam azt a rohadt épületet, de nem találtam meg a csatornát!
eniak: Az eldőlt kocsi túlsó végében kell lennie, amúgy ésszerűbb lett volna magáról a szeméttelepről képmentést készíteni. Ha tényleg nincs ott a robot, taníts a népnek fegyverhasználatot, ill. egy 3. lehetőség is van az ott maradáson kívül, de azt nem tudom. Persze ehhez több/jobb képesség kell, ezért is érdemes egy hetet unalmas gyakással tölteni, amíg eljut az ember pl. a 15. szintre, és csak utána elkezdeni játszani. Vagy konzol, onnan megadhatod magadnak a robot is.
Bug +1: Eljutottam Pittbe, és nem volt ott a hulla a matracon!
Faszikám meg kötötte az ebet a karóhoz, hogy ott van, pedig nem (az is lehet, hogy a harc hevében esett baja, mert cafatok voltak szerteszét, viszont egyről sem lehetett ruhát leszedni). Le kellett dumálnom róla a saját cuccát, ami persze negatív karmával jár.
Ja, megvan a 30. szint, és még mindig szürke pár perk, szóval sztem simán az alapjátékból (DLC-ket beleértve, modokat nem) is 30 fölé kell mennie. Egyébként frankó nehéz szinten, hogy ahol amúgy pár mutáns van kalapáccsal meg max. golyószóróval, most egy rakás overlord ténykedik tri-lézer puskákkal, amelyek, más fegyverekhez hasonlóan, a "játék" kezében ezúttal is sokkal nagyobbat sebeznek, mint az enyémben (minden jellemző 9 v. 10, és minden képesség 100 fölött). Társ nélkül (Charon v. Fawkes) ezt is nehéz lett volna végigvinni. Na, majd Pittben szívok, mint Lapchik, a magányos sasmadár.
-
eniak
csendes tag
válasz
katt777 #2747 üzenetére
help
Továbbra sem találom a robotot, de lehet hogy rossz helyen keresem. (el sem hiszem hogy olyan béna vagyok, hogy itt akadok el)
A nagyváros kerítésén belül közvetlenül vörös klinikája mellet van egy szemét domb (nehéz észrevenni mert csak egy kicsivel van több szemét ott mint a város többi részén), ott megáll vörös és nagy város többi lakója is, és szidnak hogy mi tart eddig (ilyenkor bosszant a magyar fordítás) míg én x órája keresem azon a a 3 lépésnyi területen azt a nyamvadt robotot.
Jó helyen keresem egyáltalán, és hol van a másik robot, tán ha azzal szerencsésebb lesek.
Lehet hogy megint belefutottam egy bugba, de max azt választom hogy itt maradok és kicsinálok pár szupermutánst, de ahogy beszélek vörössel vége a küldinek és térképjelölés sincs a robotról ezért gyanakszok a bugra.
Lehet hogy én vagyok a vak, ezért letudjátok írni hogy pontosan hol van, és neki futok még egyszer ha úgysem lesz meg akkor tényleg marad a szupermuntáns hajkurászás
kép: [link]
(Itt keresem, bal szélső ház vörös klinikája, ott elöl meg rám vár vörös és a többi lakos)
-
katt777
félisten
A szeméttelep sarkában van, kilátszik a feje. Kapcsolj lámpát, hátha úgy meglesz!
De ha odamész, úgyis megjelenik az [X] a használatba vételhez.
$p@rr0w: Attól függ, mennyire erős az idegrendszered.
A végére vagy acélsodrony idegzetű leszel, vagy ingyen ápolnak majd életed végéig egy kellemes, párnázott helyen, és nem kell többé aggódnod gazdasági válság, meg hasonló zavaró tényezők miatt...
Megvan az összes bólogató figura, kivéve a Raven Rockost (az csak a végén lesz), meg a WKML buildingben állítólag ott levőt. Ezt tényleg megmutathatná már valaki. Mondjuk az elolvasott kb. 90 könyv, meg a figurák sem jelentenek sokat a birtoklásukon kívül, mert már 2 szint óta 100-on van mindenem (27.-en vagyok most, és a Kvantumos küldin + Pitten kívül már csak a főszál van). Sztem nem is lehet 30 fölé menni, igaz, pár apróbb helyet még nem kerestem fel, pl. a Talon bázist.
Egyébként szinte kizárólag Gauss puskával nyomom (+Charon, persze), pedig van pár más, meg Assassin-nel, közelre Boomstick (frag), de amúgy az idegen droidfegyver is nagyon jó, főleg, hogy vagy ráragad a célpontra, és ott robban a ragacs, vagy be lehet vele lőni kanyarokba, illetve mandínerezni falakon, ha elbújna valaki. Kár a sok játék-hibáért. De Gaussal fejbe lőni akár egy behemótot (főleg lassítva), és nézni, ahogy hanyatt bukfencezik, vagy a rohadt ferral ghoult elintézni, mert mire felkelne, jól seggbe lehet lőni megint (igen, lövök fekvő mutánsra, ghoulra, skorpióra, nehogy már hagyjam, hogy felkeljem, és ő lőjön engem), az nagyon baró.
Ma is kidobált pár helyen, eddig mindig megoldotta más út. Ahogy én néztem, akkor van kidobálás, ha olyan módon jut el valahova az ember, ahogy az idióta programozók szerint nem lehet (pl. sziklákon hegyről leugrálva). Hát, ha még lehetne ugrást fejleszteni, mint Oblivionban...
-
$p@rr0w
őstag
(#2740) katt777;(#2741) TrollBalint: Hát nem tom nekiálljak-e...
-
katt777
félisten
válasz
TrollBalint #2741 üzenetére
DLC is adja, no meg nekem fent van egy level100 mod.
Egyébként egy rakás perk-et is adnak a DLC-k (ezek pl. angolul vannak a magyar játékban is), amelyből 25. szinten még mindig legalább 20 választhatatlan. Ja, és a több XP miatt most teljesen nehéz szinten tolom (33-at tudtam osztani szintenként, már amíg lehetett, most már nincs egy szál sem). Persze nem árt figyelni Charonra, hogy csak a tüzet vonja magára, de te nyírd ki az ellent, mert csak így kapsz pontokat. Én még most is azt mondom, hogy nagy baromság volt kidobni az eredeti Oblivion motor fejlődési rendszerét, annál egyszerűen nincs jobb.
Legelsőre asszem 8. szintig játszottam végig a játékot (akkor még nem tudtam, hogy milyen hamar vége, ha nem bóklászik szerteszét az ember, és DLC-k sem voltak), 2-odjára 22. szintnél halt be a főküldi végénél (ti. nem zárult le), úgyhogy azt egyelőre még halasztom.
Egyáltalán nem kötelező perk-et választani (lehet fő tulajdonságokat nyomni, vagy szintlépést). Szintlépést én még nem választottam, majd ha már tényleg nagyon sok pont kell hozzá, de max. nehézségen szinte elröppennek a szintek.
A 25.-kel még nem voltam Pittben, ami min. 2 szint lesz. Némelyik perk tényleg totál értelmetlen, pl. az all level 9, hiszen úgysem élsz addig, hogy meglegyen, ha nem fejlesztesz, ha meg fejlesztettél, akkor már minek, vagy a level 5, aminél eleve többel indulsz...
Baboon: Hogy-hogy mi az?
Rosszul kezeli a RAM-ot a játék, az meg túlcsordul, és máris kidob érvénytelen hivatkozással.
eniak: Pedig ott van a robot a szeméttelep végében (egy Protectron). Amikor előző karakteremmel itt jártam, még egy olyan bazi nagy rakétás robot is volt a város előtt, azt is megcsináltam nekik, most nem. Kár, hogy csak egy valamiben lehet nekik segíteni.
Nem biztos, hogy uolyan a 2 RAM, ha nem egyszerre vetted őket (persze lap is lehet hunyó, egy ismerősömnél a múlt héten pont olyan probléma jött elő). Ha előző beállításokat használsz (ini), az is bezavarhat. Volt nálam, hogy ha bármit is változtattam benne, simán kidobott a játék, annyira érzékeny rá. Egyébként ini-ben lehet sok mindent buherálni (pl. RAM-felhasználást), érdemes annak utánanézni.
[B]
Senki nem tudja, hol van a Robbantós baba, ha a helyén nincs WKML állomáson?
[/B]
-
eniak
csendes tag
válasz
katt777 #2738 üzenetére
Ram kezelés Hát lehet hogy ez lesz az!
Mint feljebb írtam másodszorra viszem végig és csak mos jöttek a bajok, és azt mondtam hogy nem változott semmi pedig betettem +1gb ramot (meg vidikártya lett cserélve, de ugyan olyan típusra mint amilyen volt).Tehát lehet az a baja hogy 2gb a ram, próbálta már valaki 1gb ramal? Nem ez lenne az első olyan progim aminél ki kel venni az egyik ramot, most nem vagyok otthon de ha hazaérek kipróbálom.
Befejeztem a "nagy baj a nagy városban" küldit és a végén "vörös" megkér hogy védjem meg őket akkor van olyan lehetőség hogy [tudomány] és valami robotot kéne nekik csinálnom, odakísérnek a nagyváros egyik sarkába valami szeméttelephez hogy javítsam meg az ott lévő robotokat, de nem találok ott robotot itt hogyan tovább?
-
TrollBalint
addikt
válasz
katt777 #2740 üzenetére
ez a 25. szint hogy van? A dlc adja? Mert én DLC-k nélkül vittem végig először, és akkor még 20 volt a maximum. Azóta meg a 14-15. szinten tartok talán. Bár most hanyagolom a játékot.
$p@rr0w: Az én első karakterem a robbantás, hackelés és nehézfegyverekre volt ráállítva. Nem volt könnyű, de nehéz sem. Mondjuk a nehézfegyverek szerintem nem lett olyan durva, mint amire számítottam volna. A második karakterem, kézifegyverek, lopakodás és zárfeltörésben jártas. Mondhatom, sokkal jobb, mint az előző karakter.
Engem az zavar, hogy minden szinten kötezelő perket választani, ha akarok, ha nem. Van olyan, amikor egyszerűen nem tudok mit választani, mert annyira egyik sem tetszik, ilyenkor szivesen eltartalékolnám későbbre, de azt meg nem lehet.
-
katt777
félisten
válasz
$p@rr0w #2739 üzenetére
1: Nem forrt ki (lásd topic).
2: Muszáj, bár rengetegszer segíthet a jó duma, mrá ha valaki meggygőzhető (lásd topic).
3: Igen, csak tápolva, és az is elcseszettül van megoldva (lásd topic).
4: Nem kérdezted, de nézz modok után nexus-on, különben orrba-szájba fog szívatni....
Hol van a Robbanószerek bólogatós baba?
Bementem a WKML állomásra, ahol lennie kéne FO3 interactive map szerint, de nincs ott!!!
Pedig már csak ez hiányzik (ill. +5, de azok meglesznek, előző játékból ismerve biztos helyüket.
Kábszeres fazon-t megoldottam. Végre nem aludt, és tudtam vele beszélni. 25. szinten egy alapküldetés...
-
$p@rr0w
őstag
Hey! Megjelenéskor olvastam a gameról, kacérkodok a gondoltattal h elkezdem, mostanra eléggé kiforrhatott, azt olvastam hogy muszáj harccal foglalkozni, nem lehet nagydumás, szaki karakterrel végigvinni, ez még áll? Csak tápolva érdemes játszani?
-
TrollBalint
addikt
bár ez régi dolog, nem tudom érvényes-e még, de úgy tudom az Ati nem annyira kedveli a v-sync-et. Szerintem próbáld ki, hogy kikapcsolod.
katt777 és Eniac: Nekem is 2 giga ramom van és egy 6800-asom és engem més sosem dobott ki. Illetve rosszul mondom, volt idő amikor kidobott, azután, hogy feltettem a DLC-ket. De ha minden induláskor bepipálom, hogy töltse be őket akkor nem dob ki, ha nem pipálom be, akkor meg igen. Esetleg probáljátok meg ezt
-
Baboon
senior tag
Sziasztok!
A kérdés a köv:
Full grafika 61fps v-sync által leszabályozva. Ennek ellenére teljesen függetlenül attól hogy hol vagyok néha piciket beszaggat. Nem nagy laggok hanem olyan mintha darabosan lépne. Mi lehet az ok?
4giga ramom van és 1 gigás a video... -
katt777
félisten
Ja, hogy Nagy Város!!!
Úgy már tudom! Rendőrségen nálam nem volt galiba, viszont elérkeztem most Paradise Fallhoz, ki is pucoltam, és attól Északra megkezdte a szokásos kidobálást, kb. fél percenként!
Egyszer már visszagyorsutaztam PFallsba, és másik úton mentem, ott kicsit arrébb kezdte...
Roppant idegesítő. Kipróbáltam, tuning nélkül is kiszór.
Én az előző karakteremmel szívtam, hogy akárhonnan mentem, mindig kidobott valahol a rendőrség környékén (tehát nem magában a programban van a hiba, hanem a mentésekkel/fejlesztésekkel gáz valami, hiszen most sokkal magasabb szinten vagyok, és nem volt gond ott), anno azt csináltam, hogy mentem 3-4 lépést, és ha nem dobott ki, akkor gyorsmentés (ezt ismételni!), majdkidobás után restart, és ugyanez +1x, egy teljes délután fel is értem azon az 50 m-en a dombra.
Ja, és anno a lenti ork sebezhetetlen volt!
TCL-t nem próbáltad? Vagy csak a főúton menni?
Még próbálkozhatsz "tmm 1"-gyel, akkor minden megjelenik a térképen, és tetszés szerint mehetsz bárhová, viszont volt, hogy így is kidobott engem, no meg az sem szerencsés, hogy az idióta program lazán berak akár egy kupac bandita/talon zsoldos közepébe.
25. szinten vagyok, már nem tudok többször 33 pontot szétosztani, mert csak 19-re maradt már lehetőségem a következő szinten, viszont elég jó perk-ök jönnek majd, ahogy néztem. Kár, hogy megint van olyan, amit látva egy rakat fejlesztést megint csak potyába csináltam meg.
Ez a másik, amit utálok a játékban. Gürizel valamiért, másképp nem tudsz valami jót fejleszteni, aztán amikor voltaképpen már semmi szükség rá, hirtelen megadja. Pl. most a "Majdnem tökéletes"-t néztem ki, amitől minden fő adottságom 9 lesz. De akkor ami 10-en van, azt meg le fogja vinni? Ja, meg az is jó "fejlesztés", hogy mindent 5-re tesz, amikor eleve 5+.ról indul az ember...
Számomra úgy tűnik, hogy a játék bizonyos részeit direkt debileknek adták ki fejlesztésre...
Charonnak adtam Tesla páncélt meg Enklávé sisakot (Tesla nincs), nagyon barón néz ki, főleg sötétben, és nem is látszik, hogy ghoul. Egyébként tényleg jó társaság, főleg nehéz szinten, ismételten csak javasolni tudom mielőbbi megszerzését.
-
katt777
félisten
Hát, nálam a Megatonos kábítós gyerek küldije teljesíthetetlen, nincs a listában (nem tudom, egyáltalán kell-e ott lennie, már rég játszottam vele), és a srác is csak alszik egész nap a vendéglőben, nem megy éjjel a vízműbe.
Kidobálni engem a pusztában szokott, ilyenkor megoldást jelenthet, hogy gyorsutazol valahová, aztán vissza, vagy olykor tcl is.
Hibaforrás lehet még a gyenge, kevés RAM-mal szerelt VGA, a mindössze 2GB RAM is, a prociról nem is szólva, de az még elmegy valahol. Próbáld meg a graf. beállításokat is variálni, mert az Oblivion engine alapból nem támogatja a HDR és az élelmosás egyszerre történő használatát (csak megerőszakolták a motort), így ez is nagy eséllyel okozhat bajt. Egyébiránt azt is észrevettem, hogy sokszor nem is alkalmazza az élelmosást, illetve ha driverből kényszerítem, mint Oblivionban (ahol működik, de annak van egy rakás unoff. patch-e), akkor már indítás után kipofoz a játékból. Remélem, sikerül helyreraknod a játékot, mert napjaink felhozatalában valóban nem rossz, bár az én kényes ízlésemnek csak agyonmodolva felel meg.
Hol vannak Rivetben kiszabadítandó nagyvárosi foglyok?
Van ennek valami köze a tetőről hallatszó zajokhoz? Mert arról pofázik mindenki, de semmi küldetés, vagy ilyesmi. Házasulandókat összehoztam, árulót lelepleztem. Ja, és Zimmer is szőrén szálán eltűnt, amikor az androidot öntudatra ébresztettem, pedig az előző játékban ezután még ott volt a laborban, és meggyőzhettem, hogy az android halott. Szóval nálam 2 küldi sült be most.
szerk: Az említett hiba (exe) egyértelműen memória(kezelési) probléma. Tuningtesztre ezért is szoktam javasolni a FO3-at; amit memtesztek nem dobnak ki, ez kapásból kiköpi
.
-
eniak
csendes tag
válasz
TrollBalint #2731 üzenetére
Pasziv a kártya, de nincs húzva, bár az tényleg most lett cserélve (ez előző meghalt) de alvileg ugyan az a tipus mint amijen volt és nem melegszik túl, legalábbis kézzel fogható marad a kártya..
Szerintem szoftveres gond lesz, mert befagy a játék és a következő pillanatban, közli a windows hogy a fallout 3. exe hibát észlelt és leállt .....
Tényleg tanácstalan vagyok, valamit biztos lehet pedig tenni????
A konfig egyébként
AMD9850 es proci
nvidia 8400gs vidikárgya
gigabyre ma790x-ds4 es alaplap
kingmax 2gb ram
windows xp sp3Kimentem a játékmentésemet és ujra rakom a gépet ha kell, csak kéne valami megoldás.
-
TrollBalint
addikt
nem húztad a videokártyát? vagy csak naturba túl melegszik? Mikor az én videokártyámon meghalt a hűtés, nem volt semmi gond, amíg nem jött valami izasztobb játék, vagy alkalmazás. Úgy kifagyott, mint a huzat (persze nem azonnal, változó időközönként : ) )
nekem ezek az ötleteim vannak, ha minden más (szoftverileg) ugyanaz. -
eniak
csendes tag
válasz
katt777 #2729 üzenetére
Fel tettem a 1.7 es patchet, a Microsoft games for Windows live 3.0 (xlive dll miatt), de semmi ugyan úgy fagy.
Ügyeskedve kerülővel 30 perc alatt bejutottam rivetbe, de most ne tudom kiszabadítani a nagyvárosi foglyokat mert arra mindig kidob.
Imádom ezt a játékot, de így szinte élvezhetetlen másodszorra játszok vele ugyan ezzel a konfigurációval, de akkor egyáltalán nem fagyot, újrahúztam a gépet most meg fél percenként kidob, pedig ugyan az a Windows ugyan az driver stb most mégis fagy.
Van valakinek esetleg még valami ötlete?
-
katt777
félisten
Önmagában a hunosítással én nem láttam problémát, bár némi mod managelés után néhány fegyver neve visszaváltott angolra, de ezért aztán nem telepítem újra.
A Magyarítások portálról szedtem le FO3 és Anchorage fordítást.Az Oblivion-motornak köszönhetően random fagyhat a játék, illetve CPU/VGA tuningra is rohadt érzékeny. Simán is megbolondulhat, akkor régebbi mentéstől kell újra mennni (max. god módot benyomod az újrajátszás erejéig, hogy gyorsabb legyen).
XLive-ból a 3.0-t telepítsd, mert a 2.0 javítása csak az 1.6-os patchben van bent, nálam 1.7-tel el sem indult a játék 1.6 v. XL3 (inkább az utóbbi, az frissebb) telepítéséig.
...
Hát, ez a Mothership Zeta nem semmi! Az első szakaszon fele annyi egészségcsomagot elhasználtam (legnehezebb szint), mint eddig az egész játékban (még jó, hogy megtaláltam a cuccomat). Mondjuk, ha sikerül fejre találni, az hasznos, mert valami állat páncéljuk van az idegeneknek, főleg annak a baromnak a gépházban (?), amelyik izzik az elektromosságtól, és legyőzésének módja: Grenade Launcher-be legalább 20 gránátot betölteni (ennyi 100-as nagyágyú skillel elég lehet), futni föl a balkonra, onnan tüzelni, máskülönben lövésenként gyógyinjekció, és 100 lövésig is alig sérül (közelre meg nem ajánlott gránátokat lövöldözni). De üde színfolt a játékban. A megtalált emberekkel még nem tudtam mit kezdeni, különösképpen a szamur, állj-jal.
-
eniak
csendes tag
válasz
katt777 #2725 üzenetére
Csak 1 módot használok (azt hiszem) ami egy magyarosítás de lehet hogy azzal lesz a a baj mert anélkül "csak " kb 5 helyen fagy ki, azzal meg vagy 20.
Nincs valakinek valami jó működő magyar módja pc re?
Feltettem a 1.7 es pachet, de semi (pl most tartok ott hogy rivet be se magyar mód al se mód nélkül nem tudok be menni).
Valakinek van valami ötlete,, és miből kéne feltennem a 3.0 ás verziót?
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #2726 üzenetére
Na, az elkerülte a figyelmemet...
Már mindegy (de azért köszönöm), mert az idióta játék abban a pillanatban betette a helyére, hogy megkaptam a küldetést. Ez az ért elég gáz, mert hogyan kerülne éppen akkor oda, ugye, a többi cucc meg mind ott volt...
+1 bug.
Csak persze 2X kellett átmenni a térképen miatta, meg még ugye vissza is, hogy találkozzam Calebékkel. Na, majd megnézem őket, ha fő küldi miatt Rivetbe kell mennem, egyelőre babákat gyűjtök; a térkép keleti feléről megvan mind. A mostani karakterrel a nyugati felén még szinte nem is jártam (Arefu, Tenpenny max.)
Végre vannak Talonok ellen is hatásos fegyvereim (MAS-9), és van végre Plazma Gatlingem és Acid splitterem (meg hasonlovak), hogy sikerült a lóvét összegyűjteni rájuk. Mondjuk egy Doom után elég gáz, milyen harmatos a BFG3000...
No de a Ferral Ghoul-ok kiakasztanak, hogy Eugene-ből vagy 600 golyó kell nekik közvetlen közelről még 90-es nagyágyú skill-el is (+ damage mod, ugye), ez rosszabb, mint a szinte sérthetetlen, de béna lézerpisztolyokkal is pár lövésből halálos Talonok.
Mindenesetre nagy mákom volt, hogy hamar megszereztem Charon-t, mert nélküle talán nem is lehetne max. nehézségen végigtolni a játékot. Kimondottan hasznos, amikor magára vonja az ellenség haragját (pl. Ferral Ghoul v. Talonok), csak maradjon életben; viszont adtam neki bukósisakot Talon páncélt, meg egy rakás fegyvert és lőszert, azokkal jól elvan.
Nem tudom, a power armor-t bírja-e, de már van abból is.
Lélekben gyermek-kel sikerült a HangyÁsz nénit is békében távozásra késztetnem a MűszerÉsz után, jót tett a karmámnak. Lassan megyek megint Kis Lámpafénybe, ezt Aginornak mondom, ha még jár erre.
De MS Zeta és Pitt még vsz. lesz előtte, nehéz szinten meg, azt hiszem, atommal megyek a rabszolga-kereskedőkre, bár nem tudom, azt túlélik-e a túszok...
De a Talon bázisra mindenképp...
A National Guard Depot-ba hogyan lehet nem konzolból bemenni? Megint úgy mentem a babáért, mert sehol nem találok nyitót a lejárathoz, vagy kódot a hátsó ajtóhoz, más bejárat meg nincs. Érdekes módon ghoul azért akad ott benn, 200 éve étlen szomjan tengődve... (+1 bug
).
Amúgy az is gáz "kicsit" a játékban, hogy külön minden könyvet, babát össze kell(ene) szedni, és csak aztán lehetne játszani, de persze fejlesztés nélkül meg ez nem megy, ergo az ember szórja potyába az XP-ket, aztán meg 100 fölött szerezheti potyába a babákat + a könyveket (mert pl. 100 alatt nem lehet mindent feltörni, stb). Bár level100caps mod elméletileg 100 föllött is számolja a pontokat, csak nem jelzi... Hát, így aztán nem tudni.
-
katt777
félisten
-
eniak
csendes tag
Halli!
Friss Windows xp professional sp3 ra feltettem a fallout 3 at, és álandóan kifagy bizonyos helyeken emiatt szinte játszhatatlan az egész és sok küldit nem tudok tejesíteni.
A játék sajnos nem eredeti, de egyszer ezzel a telepítővel végigtoltam már a játékot hiba nélkül, most miután fel tetem xlive.dll hibával nem indult, majd miután fel tetem valami microsoft games for windows live nevü programot elindul csak állandóan kifagy.
Mi lehet a hiba, sajnos mikor előzőleg játszottam vele felületes voltam és elég jó gém hogy 100% osan is végigvigyem.
-
katt777
félisten
Akinél ott van a játékban a Lincoln poszter a történeti múzeumban, küldene egy item kódot? Csak konzolban rá kell kattintani, és kiírja. Nem akarom a hiányzó poszter miatt újra kezdeni a játékot, vagy elbukni a küldetést.
-
katt777
félisten
Ált. Dokumentumok mappa, azt okos ember nem hagyja a C: (rendszer)meghajtón. Egyébként ini fájlban át lehet írni (pl. több profil is működik). Én spec. rühellem, amikor a Dokumentumok mappát mindenféle szir-szarral, lehetőleg minél több helyen összehányja minden köcsög szoftver, egyszerű driverektől kezdve a játékokig.
-
bacsis
Közösségépítő
srácok!
Hol a francba van a Fallout 3-nak a mentése?
Újra raktam az oprendszeremet, kimentettem a régi Users mappámat, csak nem találom benne.. illetve van egy fallout3 mappa de abba csak egy 150kilobyte-os file volt csak, szóval nagyon úgy tűnik nem az
köszi előre is -
katt777
félisten
válasz
uszkart #2716 üzenetére
Olvasd a topicot. Nem kell elindítani a DLC-ket, mennek azok maguktól, ott vannak a küldetéseknél.
Xelo: Semmilyen komoly modot nem tettem föl, de a kilépéseket okozhatja az uGridsToLoad=9, amit meg juszt sem veszek lejjebb, mert utálom, amikor még meg sem jelenik a pusztában egy ellenség, de a lövései már igen, és annyi nekem.
Felszín-átjárhatóság Oblivionban is előfordul alkalmanként, csak mint már írtam, ahhoz komplett unoff patch-eket csináltak a fan-ek, így ritkán fut hibába az ember. No de már nehogy nekem kelljen befejeznem egy játék leprogramozását!!!
Nem crack-elünk, ráadásul az újabb patch-ek mennek NoDVD fix nélkül is. Én amúgy mindig NoDVD fixekkel játszom (és sajna ez még pont nincs a FO3-hoz 1.5 verzió felett), kímélendő a gépemet a gyári vírusoktól, a lemezemet és a DVD-meghajtómat meg az idő előtti tönkremeneteltől; túl sok ismerősöm szenvedett már kárt gyári lemezek használata miatt. Nem véletlenül olyan rövid a szavatossági idejük, meghajtót meg egyik szoftvergyártó sem vesz nekem, ahogy még az előre telepített vírusok létét is tagadják (bezzeg azok a fránya tesztek meg a gyakorlat...).
-
uszkart
tag
Hi!
Felraktam az alapjátékot, aztán az összes eddig megjelent patch-et, bemásolgattam, a dlc-ket a data könyvtárba. Indításkor bepipáltam egyenként, de semmi!
Szóval, hogy kell ezeket a dlc-ket elindítani? -
katt777
félisten
Arra jártamban (galaxis rádiós küldi) bementem a töréneti múzeumban, és 4 ermlék tárgyat meg is találtam, de a falon, a poszter helyén SEMMI! (Előző játékban ott volt.) Lehet, hogy ez a balf.sz game csak akkor rakja oda, ha már csinálom a rabszolga-templomos küldit?
Ja, útközben kimentettem a szálloda tetején rekedt zsoldosokat, erre a csaj nincs már az Alvilágban. Mi van, most nem sérült meg???Pedig a csapatát frankón ott hagyta.
Valami item kód kéne ahhoz a poszterhez.
Újabb bugot is találtam: most az emlékmű felől közeledtem a műszaki könyvtár felé, amire az idióta programozók nyilván nem számítottak, aztán amikor egy ork észrevett, az összes lőni kezdett rám: az is, amelyik nem látott, ráadásul akár több betonfalon keresztül is!Lassan nagyon érik a daráló ennek a szarnak.
-
-
katt777
félisten
Nekem angol verzió van, és minden modot, magyarítást is lekapcsoltam, úgy sem fejeződött be a főküldi sem az 1.6-os, sem az 1.7-es patch-csel.
Amúgy amit még nagyon "szeretek", az az, amikor a térkép bizonyos helyeire érve folyton kilép a játék érvénytelen memória-hivatkozással!
Ilyenkor nagyon szeretném, ha a programozók valamelyike (vagy a főnökük) itt térdelne mellettem, és annyiszor jól fejbe b.szhatnám egy 5 kg-os kalapáccsal, ahányszor kidobál a játék. Szerencsés esetben tcl, vagy gyors utazás (el onnan!) megmenti a játékot, másszor régebbi visszatöltés kell (de nagy eséllyel akkor is kidobál). Néha kerülőút is megoldás, de legtöbbször egy jókora területre lehetetlen bejutni.
Na, tegnap benyomtam a tgm-et egy csapat talon bandita ellen, mert az nagyon durva volt (nehéz szint ide vagy oda), hogy 3 tárnyi golyó (shotgun vagy géppisztoly mindegy) félig sem sebzi meg egyiket sem (85-ös kézifegyver skill-el és 6-os szerencsével!), én meg néhány lézersugártól kipurcanok (vagy 1 lövés, egy egészségcsomag). Mindezt úgy, hogy a játék alapvető szemétsége miatt damage moddal játszom!!!
Sima banditák ellen is érdekes, hogy a golyószóróból a 2. tár végéig kilőtt lövedékek a puszta bőrükről is simán lepattognak.
No de mutánsokat legalább vitte a shotgun és a golyószóró is.
aginor: Ejnye! No de azért csak akarsz játszani!
Megértelek, mert én is így vagyok vele: itt van alapból egy játék, amely remek lehetett volna (Oblivon), de a tervezői nagyrészt csak azzal foglalkoztak, hogyan szívassák a vásárlóikat. Rühellem ezt a hozzáállást, amikor gép mögé bújt kis köcsögök arra élveznek, hogy most aztán jól megmutatták, mennyivel okosabbak és ügyesebbek a játékosnál (lásd még NFS, Grid, stb. beépített csalásai).
Szóval: lehívod a konzolt, aztán rákattintasz a kezelni kívánt objektumra (pl. ajtó), aztán beírod, hogy unlock (zárnál, computernél is lehet, de nem kapsz xp-t, így én csak akkor használom, ha nem akarok 1 széfért vagy 1 lőszeres dobozért a térkép végére visszamenni). Ez nyitja, vagy ha nem műxik, akkor ugyanígy kijelölöd, és disable. Ez esetben az adott objektum eltűnik.
-
tundax
csendes tag
válasz
katt777 #2710 üzenetére
Én is először zárat, aztán a computert, ráadásul én ezeket a skilleket fejlesztettem legelőször, felfedező mód nekem is megvolt. Én mondjuk az alapjátékot kb két hónapig játszottam átlag napi 2-3 óra játékkal, mindenhova benéztem, sokszor órákig csak kreatúrákat gyilkolásztam, nagyon élveztem!
A 38-as szint elérésénél egyszerően nem adott elosztandó skillpontokat, simán csak continue-t nyomtam és választhattam perket!
Én alaszkát és pittet a a játék magyar verziójára telepítettem, azokkal nem volt semmi gond, fölraktam erre a brooken steel-t, na az viszont nem ment, fölkeltem 2 hét múlva, de teljes káosz volt a főküldetésben, szóval zsákutca!
Uninstalláltam az egészet és felraktam a reloaded féle angol verziót!(kétszer azért mégse akartam fizetni a játékért), abba bemásoltam a magyar verzió mentését pont a víztisztító beindítása előttről(magyarul az alapjátékot már az angol verzióval fejeztem be) és így nekem tökéletesen működött!Már be is fejeztem, most point lookout-ban vagyok! -
katt777
félisten
Level 100 cap modot keress, azzal megy elméletileg 100 fölé, csak nem jelzi. Sajna nekem még volt mit fejlesztenem, csak behalt ugye a főküldi az Acél testvériségnél. Ha odáig jutsz, írd majd meg, nálad mit csinál!
Amúgy én is minden zárat/computert, ráadásul úgy, hogy először feltörtem a zárat, aztán a computer-t, ahol mind2 volt, ráadásul Felfedező módban már mindent láttam a térképen, de így sem jött össze. Most a nehéz szinten talán, ha addig élek... -
tundax
csendes tag
válasz
katt777 #2702 üzenetére
Köszi, megoldodott, egyszerően csak annyi skill-pontot adott, amennyit el tudtam osztani(tehát 20-at).Kiváncsi vagyok a következő szintlépésre, mikor már mindenem 100-on van!Majd megírom!
Az alaszkai és a pitt-béli kiránduláson vagyok túl, és most tartok a Brooken Steel közepén, egyszerűen mindig minden küldit megcsináltam, minden zárat, pc-t feltörtem, mindenkit legyilkoltam és simán összejött ennyi xp!Egyébként a 37-es szint 101700 xp-nél van! -
Ari18
őstag
sziasztok!
A DLC-et is magyarították vagy azok maradtak angolul?
-
katt777
félisten
Jut eszembe, tök király az is, hogy az 1.7-es patchet telepítve xlive.dll hibával nem indul a játék, és az 1.6-os patch-et kell rátelepíteni (de megmarad az 1.7.0.3 verzió), mert csak az frissíti az eredeti xlive-ot, amivel önmagában megint nem megy a patch-elt játék!
Hát, eddig is rühelltem a GfW Live-hoz hasonló szarságokat, de most még jobban. Csesszék meg, ha egy játék csak Visual Basic meg egyéb szarságokkal együtt képes működni, vagy ők fizessenek nekem, ha muszáj használnom a programjaikat.
-
katt777
félisten
36???
Én körbekarikáztam az egész térképet, és úgy is csak a 24. szintig jutottam el (ott bolondult meg a játék az Acéltesós DLC kezdetével. Viszont én már alsóbb szinten is sokkal több XP-t tudok elosztani.
Ehhez fejleszteni kell hamar a szükséges skill-eket, mert szintenként növelik az elosztható XP-t. (Meg egy XP increaser mod sem árt, illetve nehéz szinten játszani, mert úgy többet ad.)
Nézz körül modok terén, van olyan, amellyel 100-as szintig mehetsz, illetve olyan is, amellyel 255-ig tolhatod a skilleket (de csak 100-ig írja ki!). FO3 nexus nem műxik, de fileplanet-en vagy filefronton biztosan megtalálod a szükséges modokat.
aginor: Most a kis lámpafényre gondolsz? Mert ott skill-növeléssel át lehet menni, vagy fogod, és konzolból eltünteted a kaput, oszt' jó napot.
Hogy a végjátékkal mi lesz, ha most újra végignyomom, azt meg nem tudom mondani, de lehet, hogy megint elakad; akkor teszek magasról az Acél testvériségre. Ill. azt meg lehet még próbálni, hogy befejezi az ember a főszálat, felteszi a továbbjátszhatósági modot, és akkor aktiválja az Acélos küldetést...
Hát, Oblivion jobban sikerült, bár ahhoz is kellett egy rakat unofficial patch + fix. Ez van. Sajna a Bethesdán kívül még ilyen szerepjátékot sem tud készíteni senki (leszámítva a 2 KotOR-ot).
-
aginor
veterán
válasz
katt777 #2693 üzenetére
Ez a játék egy fos, már kiba**túl elegem van belőle, töröltem is, és szerintem soha az életben nem veszem elő többet.
Hihetetlen hogy úgy el lehet akadni benne, hogy a fő küldetésszál nem teljesíthető..
Krábban is sejtettem, de már biztosan tudom, hogy ezek a bethesdás pöcsök nem tudnak játékot írni, talán az utcaseprés lenne a nekik való meló, bár ha azt is ilyen profin csinálnák..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest