Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
attyspocak #999 üzenetére
akkor rosszúl gondoltam ,úgyértve hogy váltogatni tudjam a fegyvert pl görgővel,mert most mindig bekell lépnem a menübe és kiválasztani a másikat.
-
attyspocak
aktív tag
Egyszerre több fegyver is lehet nálad (már ha elbírja a karid), de ne akard már, hogy kézbe is vegyen egyszerre pl. egy sörétest és egy vascsövet.
Valaki nem tudja, hogy hogy lehet képet szerezni Lincolnról? Már minden vackot elhordtam és eladtam annaka a Hannibálnak, de lépet nem találok. A Linkoln emlékmúnél meg le kellett öljem az őröket sajna.
-
Mans20
addikt
És miért csak egy fegyver lehet nálam?1 nél többet nem tudok kiválasztani,ez elég érdekes.
Meg a másikat leginkább csak vats al lehet leölni annélkül alig sebződik. -
SteeWe
aktív tag
Jaja, egy angol szótár megteszi, legalább tanulsz is vmit játék közben.
Más:
Vault 106 kipucolásán kívül, lehet ott vmi mást is csinálni. Néha-néha bevillantak a régebbi vault mindennapokból jelenetek. Találtam egy generátort, de nem tudtam újra működésre bírni. Nem volt semmilyen kapcsoló a környéken.!!Spoiler!!
Az tiszta, hogy azért őrültek meg, mert vmi baleset következtében, gáz került a levegőbe. A vault végében volt egy doki, ami láthatatlan lett fight közben. -
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #988 üzenetére
Mégis, kipróbáltad? Csak mert én is megtaláltam, és amikor használni akartam, felrobbant.
Szóval direkt azért tették oda, hogy ha valaki arra jár, és látja, hogy rossz, de mégis buherálni kezdi, megszívja.
-
attyspocak
aktív tag
Találtam ma egy olyan PC terminált az L.O.B Enterprises épületében, ai nem múödik látszólag és mégis!
-
Mans20
addikt
Basszus valaki tud valami helyet ahol fegyvert találok?még bent vagyok a vaultba és azt se tudom merre menjek,a hülye őrök meg összevernek,ott rohangálok egyszál alsóba,medkitet vagy ilyesmit hol lelek ?
-
katt777
félisten
-
Mans20
addikt
válasz
lordjancso #977 üzenetére
Ma azt mondta a pali az 576 ba hogy még nemtudni mikor jelenik meg,csak hogy majd kilehet cserélni az angolt a magyarra,de akor már inkább megvárom a magyart.bár fönt van az angol.
-
lordjancso
senior tag
Hali!
Nem tudtok valami infót a magyar verzióról?
-
Mans20
addikt
Helosztok
Valaki nem tudja hogy tudom az irányításnál az Attack hoz hozzárendelni a bal egérgombot?mert minden gameba a támadás az szokott lenni itt meg a bal shiftet kell.de nem tudom átrakni az egérre,meg a használatot se tudom a mouse3 ra ami a görgő,merthogy én arra szoktam az E-t rakni.
-
maskimx
senior tag
Van egy rakás mod hozzá, esetleg nézd meg, hátha van, ami jobbá teszi számodra.
Fallout3Nexus -
katt777
félisten
Nekem is van egy ilyen érzésem...
Ha nem reklámozzák agyba-főbe, hogy Oblivion engine, én aztán rá sem nézek, nem hittem, hogy így tönkre lehet vágni valami jót.
Csak azért birizgálja a csőrömet, még úgy is, hogy végül is nem a játékkal nem bírok alapból, hanem a programozók hülyeségével.
Esetleg megpróbálok először semmire sem gyúrni small guns-on kívül, és csak barangolni meg irtani, aztán felfejleszteni a science-t meg a lockpick-et, aztán tovább irtva-lődözgetve a többi képességet is, és csak AZTÁN kezdek el játszani. Csak sokkal jobb lett volna eleve úgy, ahogy Oblivionban megcsinálták.
Megnéztem újra a telepítést: 1.0.0.12-es az én játékom is, viszont hiába írja a patcher, hogy valami fájl nem megfelelő, azért feljavítja 1.0.0.15-re. Sajna nagyon hülye trainerek vannak hozzá, csak ilyen végtelen élet, végtelen lőszer, meg ilyesmi, viszont nem akarok többet csalni, mint a játék.
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #969 üzenetére
Hát ez az, hogy ezt-azt úgy kell osztani, ahogy (no meg ugye asszem lvl6 volt a karakterem, és .44-ese még mindig nincs, és azt anno valami nagyon vészes helyen szereztem, talán Vault89-ben, vagy hol volt a sok ork). És mire rendesen kiosztanád, vége a játéknak. És ezért mászkáljak körbe-körbe a térképen, hogy majd csak sikerül kiosztanom azt a párt pontot, ami szükséges, hogy betörni is tudjak, hackelni is, meg lőni is? Szégyen gyalázat, amit az Oblivion engine-nel műveltek, amely arra is képes, hogy minden lépés, minden mozdulat hasson a karakterre, és az folyamatosan fejlődjön mindenben.
Vki írta, hogy fel kell tolni minden lövöldözős képességet maxra, és akkor OK, de FPS-re ennél nagyságrendekkel jobb játékok vannak.
A lényeg a totális életszerűtlenség (ismét), mert hiába akár még nem is láttam fegyvert, ha közvetlen közelről fejbe durrantok valamit egy shotgunnal, annak annyi. Egyetlen lövéstől. Ezért rühellem a szerepjátékokat, eltekintve attól a 2(3) üdítő kivételtől, amelyeket az Oblivion és a KotOR (1-2) jelentenek. Azok tényleg SZEREPek és JÁTÉKok, ahol tényleg azt csinálsz, amit akarsz, és tényleg megoldhatsz minden feladatot akár valamiben képzetlenebbül is.
Asszem keresek egy trainert, azzal feltolok mindent 50%-ra, és onnan kezdek fejleszteni, akkor talán lesz némi realitás a játékban. De ez az utolsó esélye. Persze most megint kezdhetek új karaktert, mert letöröltem a szarba az egészet.
Szóval ezt a totális szívatást kapja az ember a pénzéért, kissé el vannak szállva maguktól a játékfejlesztők (de már nem ez az első ilyen játék
). Mert ők majd megmutatják. Hát, én is megmutatnám nekik, béta teszterként, egy kalapáccsal a kezemben; garantáltan kijavítanák a kódot egy-egy ilyen hiba után, mire feléjük fordulok, hogy lecsapjam őket. Tényleg agresszívvá teszik az embert a PC játékok!
Persze csak az ilyen szarkupacok.
-
kisho
senior tag
Ti próbáltátok a Dart Gun-t? Nem tűnik túl erős fegyvernek, de két elég veszélyes rondaság ellen bevált nekem. Mégpedig a Deathclawok és a Yao Guai-ok ellen. Nem azért, mert sokat sebez rajtuk, hanem mert a méregnek köszönhetően jócskán lelassulnak, így egy dart találat után elővéve egy rendes lőfegyvert szépen le lehet őket hátrálva teríteni anélkül, hogy megsebeznének minket.
A Shishkebab is egész jól használható szűk folyosókon, mondjuk például mikor Vaultokban mászkálunk. Kár, hogy nem lehet fáklyaként világításra használni.katt777: azért a fegyver sebzése nagyban függ a fegyver állapotától, a S.P.E.C.I.A.L.-tól, és a Small guns értékektől is. Mondjuk pár helyen nekem is ráment majd' az egész lőszerkészletem a mindenféle agresszív állatokra.
-
katt777
félisten
Na most megint berágtam a játékra. Mi az, hogy a tűzhangyának 10 shotgun lövés kell közvetlen közelről?
Ezt már god-módban tudtam meg, mert kicsit untam, hogy minden lőszerem elfogyott már a metrólejáróig, és még így is gyógyítgatnom kellett magam. Úgy látszik, hogy ha már rendesen fut a játék, csak észrevesz az ember egyre több baromságot benne.
Lassan tényleg leteszek róla, és visszatérek Cyrodiilbe.
-
katt777
félisten
Pedig ennyi az egész.
Végül is fel lehet deríteni a bázist, AZTÁN kinyírni a ghoult.......................................................................................
Viszont a 7900GT-vel is megoldódott a problémám (ez is fagyott és kidobált, mint a 4870). Lebuttottam a grafikát, és szépen megy. Szóval, mint mondtam, a játék a hunyó.
Új karakterrel csinálhatom megatont elölről, mert szóltam a seriffnek a remek tippetek szerint, hogy majd úgyis lelövöm Burke-öt, csak amikor lelőttem, senkit nem érdekelt, hogy ki akarja nyírni a seriffet, hanem közölte a játék, hogy nem lehet már házam Megatonban.
Viszont megérte újra kezdeni, mert találtam még Vault101-ben egy +10 medicine-es gumibabát.
egyébként megpróbálom most először a lockpicket (főleg, hogy rájöttem, hogyan kell használni, mert először csak gyorsan bezártam a képernyőt
), speech-et, ilyesmit felnyomni, és elsőre a +10% XP-kkel is kezdem, hogy gyorsabban legyen szintlépés. Egyébként érdekes módon most valahogy több a küldetés. Anno szépen meggyőztem Simms-t, és megmondta, merre keresem az apámat, most meg nem tudtam az új karakterrel, és kaptam egy küldetést. Persze lehet, hogy ha már újra kell kezdenem Megatontól, akkor felnyomom a speech-et, viszont akkor nincs küldi. Szar ügy...
-
Gergello
addikt
Ha nálam lesz minden kulcs, akkor nem fog kelleni 100as lockpick?
Ha jól emlékszem nem azt írta, hogy key required vagy mégis?
A speech skillem elég alacsony és Davenél nem is láttam más megoldást,.persze lehet hogy rosszul beszéltem vele. Csak beszéddel végig lehet vinni? Jó lenne csinálnom madj egy másik karit is magas speechel és charismával. -
SteeWe
aktív tag
Tegnap eléggé felba@szott a játék, vagyis a 8.11-es catalyst. 8.10-el szépen ment, de gondoltam felteszem az újabbat. Erre fél percen belül fagyás, úgy hogy csak reset segített, mondom f@sz@. Visszaraktam a 10-es azzal szépen ment. Mondjuk ez most nem a játék hibája, hanem a catájé...
-
maskimx
senior tag
Szerintem a live főleg az achievementek követésére, meg másokkal való kapcsolattartásra van, kb mint egy nagyon szar microsoftos xfire
Ezt a másolgatást még nem próbáltam, csak arra emlékszem, hogy amikor először kikapcsoltam a live-ot, eltűnt a játékból az összes mentésem, elég ijesztő voltAzért felderíteni egy földalatti katonai bázist szerintem jobb szórakozás, mint kinyírni egy ghoult
-
katt777
félisten
Miért, az nem szórakozás, ha elveszed tőle?
Enyimé, bebeee!!!
Hát bizony nem, mert nálam semmi live nem volt bekapcsolva (ha csak nem kapcsolta be maga a háttérben), amikor a Halo2 megcsinálta, és bizony elérte a mentéseket, amelyeket így csinált, csak nem a Save könyvtárba tette, hanem azon belül létrehozott egy újabbat a live-os felhasználó nevén. Tehát csak át kell oda/onnan másolni a mentéseket a save "gyökér"-be ill. viszont a live-os/live-mentes használhatósághoz.
Sztem a live arra biztosan jó, hogy különböző karaktereket tudj különböző könyvtárba menteni. Egyébként nem azt kéne tudnia, hogy az adott karakteredet online tudd használni? -
maskimx
senior tag
Semmi, ez is egy mód a megoldásra. Sőt, azt hiszem lehetséges a "cuccot" a ghoultól elvenni, miután kihozta az erődből, na de akkor hol marad a szórakozás?
szerk: nincs semmilyen multi sajnos, fene tudja, minek a live. Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy ha használod a liveot (bejelentkezel) és elmented a játékot, akkor az a mentés csak bekapcsolt live-al érhető el
-
katt777
félisten
Nem azt írtam, hanem hogy kell lennie valaminek, mert telepíti az xlive-ot, amely nélkül el sem indul, és amikor Halo-ban létrehoztam a profilt, akkor ezzel a profillal volt csak hajlandó elindulni ez az idióta FO3 is. Mellesleg ha neten vagy, kapásból fel akar menni rá, de én letiltottam, és erre kilépett. A főmenüben meg ott a LIVE pont.
-
maskimx
senior tag
válasz
Gergello #951 üzenetére
fort constantine-hez kell mind a három kulcs, nem csak Dave-é. Mindegyiket meg lehet szerezni erőszak nélkül, és Tenpennynek nincs kulcsa. Ha megvannak, ne menj vissza a ghoulhoz, aki a questet adta, mert elveszi a kulcsokat, és megy ő a cuccért. És az egy igen jó cucc, mindenképp szerezd meg
-
katt777
félisten
válasz
marcus.fenix #950 üzenetére
Ráadásul ha máshogy fejezed be, akkor is ua. a vége...
-
Gergello
addikt
Felvettem a You Gotta Shoot 'Em in the Head questet, megszereztem Dave kulcsát. Érdekes, hogy megöltem mindenkit a Republic of Dave-ben (gyerekeket kivéve persze) és semmi karma veszteség. Fort Constantinenél megyek a power armorért, erre 100-as lockpick kell az ajtóhoz...
Amikor Paradise Fallsban öltem meg mindenkit arra még karmát is adott. Már így is very good a karmám. -
marcus.fenix
aktív tag
Kijátszottam, nem hiszem hogy valaha még előveszem, és készüljetek fel, hogy vége nagyon idétlen... olyan Bethesdás...
-
katt777
félisten
Pedig elárulja, még meg is mondja, melyik kamrában meditál. Én még arra is rávettem, hogy engedje dönteni a srácot, hátha mégis menni akar. Mi több, utána még arra is, hogy némi vérszállítmányért cserébe ezután védje meg a falusiakat másoktól, és hagyja békén őket, majd tiszteletbeli vámpírként, glóriával a fejemen távoztam.
I AM THE PEACEMAKER!(Vagy így, vagy úgy.)
Egyébként tovább mész a folyosón fent, és ott lesz a végében.
De talán lődd le a fazont meg a cimboráit, és találsz kulcsot. -
katt777
félisten
Jó ötlet, de most upgrade-eltem Sapphire-rel...
7900GT-vel nekem is megy gond nélkül, csak totál feketeség van, max. a hud alapján tudok tájékozódni. Azért nem semmi élmény vakon tolni, de inkább hanyagolom.
13-on van. Tudtam én, hogy szerencsétlen száj (mert nem az enyém, az biztos). -
kisho
senior tag
Általában a főnök az emeleten ácsorog, ahova lépcső visz fel. Ha nálad is ott van, akkor menj tovább azon az emeleten. Az egyik ajtónál lesz egy terminál. Valószínűleg a beszédkészségedtől függ, de a főnöktől és a feleségétől is el lehet kérni a jelszót, de szerintem a terminált is fel lehet törni.
-
Ezzel a family-vel nem boldogulok, mindenkit végigkérdeztem, hogy hol a kis ian, de mindenki a főcsávóhoz küld, az meg annyit mond, hogy meditál vagymi, de nem mondja meg, hogy hol van...
-
katt777
félisten
7900GT-vel memória-olvasási hibával dob ki, ha betölteni próbálok valamit, új játékkal meg nincs kép, csak HUD (OK, régi a VGA).
(Kitöröltem a beállításokat, nehogy valami ATI-s dolog bezavarjon.) Azt hiszem, én végleg feladom ezt, mert végül is MINDEN MÁS program hiba nélkül fut.
-
katt777
félisten
Minimális logikával (és szövegértéssel) kikövetkeztethető, hogy miután előtte VGA driverekről beszéltünk (azaz szoftverekről), arra értem, hogy VGA-mentes, azaz driverek mind rajta vannak, kivéve a VGA-t, és nem a kártyát.
Értelemszerűen a partíció is a rendszert jelöli, nem a vinyó egy darabját. Ha a partíció mentésről és visszaállításáról semmit nem tudsz, nézz utána.
Ha meg direkt magyarázod félre, az kicsit szánalmas.
A linket köszi, azt megnézem. -
maskimx
senior tag
A kifejezésnek nincs értelme. Hogy lehet egy partíció (a vinyód egy része) videókártya mentes? És milyen a videókártyás partíció? És mi az a "partíció vissza" ?
-
katt777
félisten
Mi ebben a különös?
Fölpakoltam mindent, progikat, segédprogramokat, drivereket, VGA-t meg nem. Jön a követkesző ATI szaralyst, partíció vissza, és voilá, semmi akadás, driver probléma (már a beépítetteken kívül
). De éppen az a szívás, hogy már kezdett minden rendesen menni a 4870-en.
Én is hangulatbuzi voltam, amíg nem tudtam összespórolni anno egy 1950XT-re, azóta szépségbuzi is vagyok. -
katt777
félisten
-
maskimx
senior tag
VGA mentes partíció?
Amúgy én is 7900gt-vel nyomom, és meglepően jól megy magasabb beállításokkal is.. Mondjuk én nem is vagyok grafikabuzi, nekem a hangulat a lényeg és az nagyon megvan.
Javaslom, hogy nézz körül a hivatalos fórumon, elég sok userek által kitalált javítás létezik sok problémára. -
priti
addikt
Gyári hűtős mi? mondták sokan hogy hullanak zárt házban mint a legyek, iszonyat forró a refihűtővel, vazz enyém nem olyan forró pedig 2 GPU-s, áhh selejt ha nem az az első dolgod hogy lerúgod róla a gyári hűtőt. Hűtőcserével meg már nem olcsóbb, mint az nv erre még rájön a driver nyomora, jó mondjuk az nv-nél is van, de a forceware-t legalább letúrom driver sweeper-rel aztán kész, a játékok fejlesztésénél kihagyják az atit, de mindig szivatva vannak, rendre várni kell hónapokat hogy legyen FPS, áhh nem szabad ati kártyát venni, csak idegeli magát az ember rajtuk, nekem egyszer volt még a 7900GTX után egy 2900PRO, de áhh, soha többet, fúúú de megbántam, azon is izzott a VPU mint az állat már alapon, tökmindegy volt, milyen hűtőt teszel rá, nem a GPU volt a baj
Csinálunk két PrtScrn-t, ha eltalálod melyik a 10.1 meghívlak egy sörre
-
katt777
félisten
Mint említettem párszor: VGA mentes partícióra telepítem a VGA drivert. MINDIG. Éppen azért, mert jó ideje tisztában vagyok az ATI drivereinek gyógyíthatatlan betegségeivel.
Nem vagyok ATI fan. nV-val más problémáim lennének (és voltak, azzal is elég gebasz van). Amúgy már az ATI-val sincs gond, mert du. gondolt egyet, és hirtelen meghalt, minden jel nélkül. De. még dolgoztam és neteztem, du. meg már nem volt VGA a gépemben. Most van egy szemetelő 7900GT-m, juszt is megnézem vele a játékot. Persze esélytelen, hogy jó grafikával menjen. Egyébként csak szólok, hogy bármit vásárolok, az 90% eséllyel hibás lesz (nemrég pl. egymás után 2 hibás CM ventilátort, amire kiszámolhatod, mekkora az esély), ami olyannyira működik, hogy ismerősök már engem hívnak vásárolni, és ha kiválasztok valamit, az onnan legmesszebb eső terméket választják. Náluk soha nem is hibásodik meg semmi.maskimx: Hát erről Oblivionosok tudnának mesélni, amikor kiszúrtam a képmentéseken még a 4XAA-t is.
Egyébként engem komolyan zavarnak a szőrös élek 1680x1050-ben is.
-
priti
addikt
Engem még soha nem dobott ki, szóval szvsz, nem a játék hibája. Windowst kéne újratelepítened, vagy driver sweeper-rel kipucolni a drivert rendesen és feltelepíteni normálisan az újat és nem a régire.
Ha így se, akkor meg tényleg érdemes kazán ATI kártyát venni, nem elég hogy tűzforró még xar isnem tök mindegy hogy szoftveresen vagy hárdveresen? Kalap pénzért megveszed a problémát, aztán idegeled magad rajta. Fogadok hogy ati fan vagy, szííjá, megérdemled
-
katt777
félisten
A kevés RAM okozhatja, vagy a virtuális memória, ha használsz. Amúgy egyrészt összetettség-függő a dolog, másrészt a pályarészek töltésénél előfordulhat akadás.
Nálam mindenesetre hasonló konfigban nem nagyon voltak ilyen zuhanások (engem csak kirakott). Nálam bent 70-80FPS-volt 1680x1050-ben, UH 4XAA 8XAF beállításokkal, kint 20-45, de 9-es ugrids-szel, ugrálás nélkül. -
katt777
félisten
De nekem nincs fönt semmi ilyesmi. De ha esetleg az AVIVO-val akad, akkor miért nem akad folytonosan?
pilóta: Akkor 4870, és a szokásos ATI driver-szarakodás, de nem érdekel, mert letöröltem a bánatba az egészet. Néztem Vista alatt is, de ua. Minél többet játszom, annál gyakrabban dobál ki, és hiába mentek, mert a hibákat is elmenti, azaz egy restart után visszatöltve a mentést (már ha visszatölti), ugyanúgy kiszór. Az utolsó fix mentésem még az emlékmű tetején volt, amikor a rádióadót bekapcsoltam, utána már vagy tölt, vagy nem, de a legújabbak csak ez után, ismételt töltéssel jöttek be, aztán úgy sem. Indítottam új játékot, az is ment egy darabig, aztán kezdte a kidobálást. Meguntam. Vajmi kevéssé izgat, hogy a programot nem írták meg a 4870-hez, vagy a driver a szokásos vacak. Szemét, és kész. Régen, ha megvettem egy programot, felinstalláltam, és vígan játszottam bármilyen konfigon. Ma már nem merek látatlanba vásárolni. Jericho ugyanúgy ment a levesbe, amikor kiderült, hogy a karakterváltást és a használatot elválaszthatatlanul ugyanarra a gombra tették, és így nem lehetett megcsinálni a bunker-robbantásos pályát, mert a nyitás helyett mindig társat akart váltani. A haver, aki megvette, kínlódott 2 hétig, mire sikerült megcsinálnia, mert ugye abban a programban még menteni sem lehet. Na hát ennyit arról, mennyire törődnek a gyártók a vásárlókkal.
CS már megy (amúgy még legalább egy tucat embernek ugyanúgy fagyott, mint nálam), találtam hozzá javítást (ergo az sem hardver-probléma volt).
Egyébiránt más programokkal semmi gond, tehát a hardvernek semmi baja.
-
SteeWe
aktív tag
Nálatok előfordult már, hogy hirtelen leesik az fps? Nálam olyan 50-60 stabilan, de nagyon ritkán, pl bent házban, de volt hogy kint is nyílt terepen, leesett 20-25-re.
mod: graf minden maxon, amit játék menüből be lehet állítani, 1280*1024 -
-
katt777
félisten
-
Rossi
addikt
válasz
attyspocak #915 üzenetére
Nekem sincs az eredeti progival gondom, mivel az enyém nem az...
-
Papi74
aktív tag
Hello
Sikerült megszereznem agame-t,de mindjárt az elején elakadtam valaki esetleg megtudná mondani hogy lehet kijutni a 101 bunkerböl
És lenne még egy kérdésem higy tudom vissza álitani a nézetett
-
PhilBrick
őstag
válasz
changbácsi #918 üzenetére
A javítandó mellé kell egy, amiből az alketrészeket kiszeded. Szóval legalább kettő javítandó kell egy típusból. Ezután a Pipboy inventoryban megnyomod az R gombot annál, amit javítani akarsz, aztán kiválasztod, hogy melyiket akarod kannibalizálni.
Amiből csak egy van, azt magad nem tudod javítani. -
changbácsi
tag
sziasztok!
Hogy tudom a fegyvereimet magam megjavítani?
Köszi. -
katt777
félisten
-
bozont
veterán
válasz
attyspocak #915 üzenetére
Nekem az ffdshow miatt csinálta, mióta letiltottam egyszer sem lépett ki. Sőt, még a másik problémám sem jött elő, ami más játéknál szinte mindig. Nincs ez olyan rosszul megírva.
-
katt777
félisten
Előző megoldás törölve. Ha sokat játszom, egyszer csak elkezd kidobálni, de ugyanezt csinálja csak driverből is. Szóval szar a progi. Totál felcseszi az agyamat, amikor már fél percenként kidobál, amíg nem sikerül egy újabb olyan pontot találni a térképen, amely OK mentés szempontjából.
Mert az tuti, hogy vannak ilyenek, fent ÉNY-on pl. szinte lehetetlen 100m-t megtenni kidobás nélkül.
-
katt777
félisten
Ebből ínhüvely-gyulladás lesz.
De ha neked jó... Vagy a klánban még rosszabb a helyzet...
Vagy csak pár ujjadat tudod használni?
Nálam fekvésre CTRL, guggolásra ALT, ugrásra meg SPACE, így a másik 3 ujjamat le sem kell vennem WASD-ról. Ja, kihajlásre QE.
syC: Ezexerint nem mindenkit zavarnak a bugok.
KIDOBÁLÁSRA: MEGNÉZTEM, MIÉRT ATT-BAN DOBÁL KI, DRIVERREL MEG NEM. ATT-SZAL VISZONT FEL VANNAK NYOMVA A GRAFIKAI BEÁLLÍTÁSOK. DEFAULTON HAGYTAM, ÉS AZÓTA EGYSZER SEM DOBOTT KI! Szóval ez lesz a megoldás.
-
mcmike
őstag
WASD-t egyáltalán nem használok...
Csak egy-két fontosabb a saját kiosztásomból:
jobb egér: előre
bal egér: normál lövés
c: hátra
x: balra strafe
v: jobbra strafe
f: ugrás
b: guggolás
d-g: bal / jobb kihajolás (ha van ilyen egyáltalán)
y: zoom mode vagy sniper mode ahogy tetszik (kisujjam esik erre, és már meg is szoktam)
Space: use vagy ajtó nyitás vagy ilyesmi
Ctrl: reloadstbstb...
Sokkal több gombot tudok elérni a konfigommal, mint amik az alapbeállításban szoktak lenni.
priti: BF2142 klánban is játszottam ugyanezzel a konfiggal...szal nem hiszem h összefüggés van a kettő között...
-
syC
addikt
-
priti
addikt
válasz
Gergello #904 üzenetére
köcce, utánanézek, hogy az merre is van, lassan úgy is irányt kell váltoanom, mert errefelé már elég erős szupermutánsok vannak automata fegyókkal, mondjuk nem gáz, mert duplasorozattal a karjára eldobja, csak az dupla AP is, aztán ha sokan vannak, akkor picit stresszes így, hogy ilyen seholsemmi van rajtam
én most csak így megindultam fríbe, mert lassan olvasok angol szöveget és emiatt párbeszédeknél legtöbbször csak azt értem meg rendesen, amit válaszolok, mert túl gyorsan leveszi a feliratot és nem érek a végére,így csak a rövid mondatok esnek le, aztán ez így bosszantó, inkább rossz fiút alakítok a magyar feliratig, Kár hogy nem akkor megy tovább párbeszédeknél ha klikkelsz egyet, vagy nem lehet valahogy kiíratni vele az adott egész párbeszédet? Mindig mire beugrik hogy mit is jelent az adott szó, amin megakadok már bukom is és kapom a következő feladványt
-
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius #872 üzenetére
Valahogy nem nagyon akadok .44-esre és .308-asra. Pedig ezek valók a legjobb precíziós fegyvereimbe.
Megoldódott a rejtély: úgy tűnik, a játék olyan lőszert generál neked, amit a leggyakrabban használsz. Most hogy a Capitol Buildinget sniperrel takarítottam ki (szép hosszú egyenes folyósók), minden második dobozban .308-ast találok...amikor a behemót troll ellen gyaktam a helyiekkel
*lefordul a székről*
Nem akarja valaki élőhalottnak, netán zombinak hívni a ghoulokat? -
Gergello
addikt
Citadellában egyet biztos láttam, de sisak nélkül. Ha magas a repair skilled akkor visszanézegethetsz a gnr towerhez és a halott katonákról leszedve, össze lehet rakni egy viszonylag ép darabot. Addig ameddig nem lesz enclave power armorod addig jó.
Én ezt akarom most megszerezni. t51b power armor
-
priti
addikt
Power armor-t mikortól lehet viselni? megszereztem már egy ideje sisakostúl, amikor a behemót troll ellen gyaktam a helyiekkel és az egyik elhullott közülük gyorsan lekaptam róla, azóta cipelem, de kezdek hely szűkében lenni és nemtom érdemes e tartogatnom. Ha simán lesz egy a szekrényben, mire oda jutok eret vágok magamon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest