-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz -=Starwing=- #14499 üzenetére
Ennél jobban is tudnak gyorsulni EGYENESEN, persze ha a földről kell felszállni, vagyis benne emelkedés és irányt változtatni akkor nem. Persze az általad linkelt gép nem tudja, ez csak egy reklám, de egy 200mm-es quad 5045 három ágú proppal egy 90C-s akkuval és RS 2205 motorokkal tudja, szerintem még 3 mp alá is bemegy. Egy motor 1300 grammot emel, van neki 4 több mint öt kiló, a gép meg nincs 500 gramm.
Gondolj bele, ülsz egy 1000 kilós Toyotában ami 10,000 lőerős. Na kb. ilyen a teljesítményarány.
Más: Quadcopter 101 elkezdte eladogatni a gépeit (mármint adományba, donatel) de van egy új széria, ez a "keeper series". Na szerintetek melyik az első két gép amelyik a keeper seriesben benne van?:
1. WIngsland Scarlet Minivet
2. XK Detect X380Én is ezeket szoktam mondani, vicces. Azért ami az rcgroupsban jónak tűnik, általában valóban az. Egyszerűen több száz ember véleménye sokkal mérvadóbb annál, amit a gyártók mondanak.
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
-=Starwing=-
tag
Szerintetek mennyire lehet valóságalapja...?
JYU Hornet S HornetS Racing 5.8G FPV With Goggles & Gimbal With 12MP HD Camera GPS RC Quadcopter
Videó:JYU Hornet S Racing 5.8G FPV
1:55-től...
Vélemény?
[ Szerkesztve ]
"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
shaddam
aktív tag
válasz modosp #14490 üzenetére
Advancedem van, standardról redditen volt hogy 200-300 méter után, gyéren lakott területen panaszkodtak. Rendelhetsz akármilyen verziót, a gps alapján tudni fogja hogy hol van és hogy sugározzon. Ez a parabola biztos segítene, de van aki igazi űrállomást épített már
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
_X10Dead_
aktív tag
Az akku para majd csak rendeződik, de most egy kicsit kupi van.
- Egy febr. 28-as csomagomat visszadobtak a benne lévő akku miatt (2S Lipo távirányítóba)
- A márc. 6-i, csak akkukat tartalmazó csomag úton van (5 db 1s 400 Mah-s Lipo)
Mindkettő Ali-sA fináncok meg úgy tűnik, ugranak az elemekre. Elég kellemetlen, mikor a 18 dolláros csomagot megállítják (4db 18650-es NCR), neked meg 2000 forintodba kerül elügyintézni, hogy nem is VÁM/ÁFA köteles...(Még jó, hogy nem a céges címre kértem, mert akkor 10k a beugró...)
Aki tud, várjon ki pár hetet...
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
medvegy
aktív tag
Ha ilyen olcsó aksiról van szó lehet jobban jársz ha elfogadod a pontokat. Egyébként azért kérdeztem, mert a minap rendeltem TD-ről két 3000-es LiPo-t (meg egy ugyan olyan jön már másfél hete BG-ről is), és kicsit az aksi szállítási mizéria miatt azért aggódok, hogy megkapom e őket vagy egy 'never ending story' lesz a vége és futhatok a pénzem után. Írtam mind a két webshop-nak ez ügyben. A TD megerősítette, hogy ki fogják szállítani gond nélkül, BG (ahonnan ugyebár EU-ba nem küldenek LiPo-t most már) pedig azt írta, hogy szerencsém volt, mert még a mizéria kipattanása előtt rendeltem, szóval meg fogom kapni az aksit.
A PayPal-os pénzvisszatérítéssel kapcsolatban: pont tegnap indítottam egy dispute-ot a Gearbest-el szemben. (Dióhéjban a story: rendeltem egy EKEN-t CN raktárból, fizettem shipping insuranc-ot is, a kamerának se híre sem hamva már másfél hónapja, a tracking szerint már 30 (!!) napja az országban van, cserébe a posta semmit nem tud róla, a GB erre annyit írt, hogy várjak.) Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vég-kifejlett...
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Jackal2
senior tag
Megjött az SJCAM SJ5000X Elitem hehe
-
csmat
senior tag
válasz medvegy #14451 üzenetére
Föladták, csak menet közben tűnt el. Kedetben pontokkat akartak adni, én meg kértem vissza a pénzt. ma írták, hogy mivel a posta nem jelezte nekik vissza, hogy elveszett volna a csomag, csak pontokat tudnak jóváírni (igaz tracking nélkül rendeltem, mert nem akartam 800 ft-os cuccért pluss 500 ft-ot kifizetni a postáért.)
Most gondolkozom hogy a paypalhoz forduljak e vagy fogadjam el a jóváírást... szerintetek?Más!
Tegnap este 10 körül repültem egy mezőn a 686-al. tök szélcsend volt, nekem nagyon bejött!
Egy magasfeszültségi villanyoszlop van a mező közepén, naná, hogy telibevertem, mert semmit nem láttam belőle! pedig így sötétben marha jól látszik a gép az erős ledekkel!
Ha nem lettem volna beszari, felküldtem volna magasra, de tudtam, hogy ott van valahol a kábel, és nem akartam karácsonyi díiszítést csinálni.más2:
kipróbáltam tegnap a H8 mini-t, (igaz ajándékba lesz) tényleg nagyon izgága! nem kis különbség van a cx10-hez képest!Más3:
ezzel nem tudok ugye egyszerre két akksit tölteni? egy 686-és a pl a h8 minijét?[ Szerkesztve ]
-
modosp
újonc
válasz shaddam #14489 üzenetére
Nem volt még drónom. Ez lenne az első.
Egyébként milyen távolságig jó a jel? gondolok itt a magasságra illetve a távolságra.
egy ilyen jel erősítővel mennyit dobna?
http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB11OUKJXXXXXXWXFXXq6xXFXXX7/3D-Printed-2-4GHz-Antenna-Range-font-b-Booster-b-font-For-DJI-Phantom-3S-Phantom.jpgha vásárolnék akkor nem az EU-s verziójú Phantom III -at venném, hanem a FCC verziót.
Egyébként engem jobban aggaszt a videó/kép minősége.
Ismerősömnek van a prof. A vele készített képekkel teljesen meg vagyok elégedve, de a Íoutube videók alapján nem tudom eldönteni hogy a standard sokkal gyengébb lenne e, illetve full HD v 2,7k -ban gyengébb -eköszi
[ Szerkesztve ]
-
shaddam
aktív tag
válasz modosp #14479 üzenetére
Standardnál elég gázos a hatótáv, főleg ha vannak zavaró tényezők. Nem akartam elhinni, de tényleg nem ok nélkül építenek rá egyesek ilyen űrállomás szintű booster antennákat :/ Persze ha képeket, videókat csinálsz azt nem biztos hogy amúgy is 2 kilométerről tennéd, de azért érthetően bosszanthat a dolog hogy "kicsivel" drágábban nincs ilyen gond.
Előtte volt már drónod? Azért nem árt olcsóbbat törni először
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
mgy
senior tag
Nem emlékszem rá, írtátok-e korábban, hol vettetek folyékony szigetelőszalagot? us ebayen láttam, onnan csak nem venném meg...
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #14484 üzenetére
Nem akarom, csak adja nekem az affiliét
-
Jackal2
senior tag
válasz modosp #14479 üzenetére
Szia, elég sokan vettek itt a fórumon (kb. 5-10 ember) az elmúlt 1 hónapban. A képe az nagyjából ugyan az, a kérdés, kell-e neked a 4K felbontás vagy sem. Sokkal inkább a képátvitelben van a különbség (pl. Lightbridge) illetve a távirányítóban.
Itt nagyjából látod is, hogy mi. Itt egy cikk a különbségekről.
Jelenleg szerintem ebben a kategóriában nincsen jobb vétel, kb. még a Xiro Explorer van, ami jó, a többi árban és tudásban meg sem közelíti.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Bornie127 #14480 üzenetére
Mivel Nihui U807-t nem talaltam EU raktarban ballagj el a helyi Auchan-ba es vegyel egy Syma X5C-t. Sajna nemtom mire kereszteltek at, de egy az egyben ugyan az.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Az összefoglalót átolvastam, ez alapján szeretnék segítséget kérni.
Páromnak szeretnék egy quadcoptert. Tapasztalatunk nincs benne, így elég egy egyszerűbb, kb 40 eurót szánnék rá. Ami fontos lenne, az, hogy ha lehet, EU raktárból kellene, csak azért, hogy hónap végéig megérkezzen, kb Márc.24-26ig, nem szeretnék vámoltatni, hogy heteket álljon.
Itt is lényeges, ha olyat tudtok, hogy inkább vámolják, mert jó áron lenne valamelyik modell, akkor inkább várnék rá, de az elsődleges a Március vége lenne.
Ha lenne benne kamera, az csak előny. Árban valamennyit el tudok térni, ha ajánlás szempontjából azt mondjátok, hogy xy modell jobb, azt kellene megvenni.Ennek függvényében tudnátok ajánlani modelleket?
Előre is köszönöm.
-
modosp
újonc
Sziasztok,
phantom 3 standardról vélemények, tapasztalatok? Milyen videókat - képeket csinál? Az advenced és a prof. nál sokkal gyengébb minőségű a videó/fénykép készítése?
Ha esetleg valakinek van, vagy van róla tapasztalata akár pm ben is beszélnék vele.
Gondolkodok a vásárlásán.köszi,
Patrik
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Pikachu24 #14476 üzenetére
BNF a vevovel szerelt (Bind aNd Fly) ARF (Almost Ready to Fly) a vevomentes. Pl Emax Nighthawk vagy Eachine Racer / Falcon.
@ kimista - vasas.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Patics #14474 üzenetére
ARF kell neked. Ebbe belevagsz egy 6 csatornas vevot (4 irany, 1 flight mode, 1 valami pl. beeper), adot repcsi allasba allitod, ennyi. Erdemes elore szerelt arf szettet venni, mert le tudod masolni masok Pid-jet.
-
Pikachu24
aktív tag
-
kimista
aktív tag
válasz Teréz Atya #14469 üzenetére
Honnan vehetnek ilyen boxot?
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Patics
tag
Sziasztok!
Most már mielőbb szeretnék egy sportos, mozgékony, megbízható racerre szert tenni. Jackal hívta fel a figyelmemet, hogy a szettekben az adó is jelentős ár tényező. De hiszen van nekem egy Optic 6 adóm, amivel évek óta meg vagyok elégedve a repcsikhez, helikhez ezt használom, Optima 7 vevővel.
Így van néhány kérdésem amikre jó lenne ha tudtok segíteni.
Jó, megvalósítható ötlet, hogy ezt az adót használjam egy racer irányításához?
Ha igen, van olyan szett amiből csak az adó-vevő hiányzik? Vagy részenként kellene összeépítenem? Mik a lehetőségek? Egyenlőre kamerára, FPV-re nem lenne szükségem, de jó lenne ha később bővíthető lenne velük.Sajna fogalmam sincs, hogy egy drónra miképpen lehet egy adót beállítani. Mikor ezt vettem, drón még nem is létezett. Nincs is benne "drón beállítás". Repcsi és heli van. Egyáltalán: a repcsiben és a helikben, van alapban 1 motor és 4 szervó, a drónban meg 4 motor és semmi szervó...
Szal, hol nézek utána, vagy mit tudtok segíteni abban, hogy egy adó-vevő nélküli racert, ezzel beízzitsak?
Tanulnék e téren, csak, mit?
Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
yoke76
újonc
válasz Jackal2 #14467 üzenetére
Osztom a véleményt, tényleg csak akadály a propvédő, csak eleinte használtam, míg rá nem jöttem, hogy csak felakadni lehet miatta. Nélkülük is estem már cifrákat, de még az eredeti propok vannak fent. A külömbség annyi, hogy ha fával találkozik, nem kell mászni, mert leesik. Más: mjx táv elvileg jelzi ha merül az elem. Ma délután majdnem itthagyott a gép megint, mire rájöttem, hogy az elemek a távban a hunyók. Hárman együtt 3.8 v . A bibi csak az, hogy a kijelző
szerint fullon voltak. -
Teréz Atya
senior tag
válasz stifi82 #14471 üzenetére
Hat, inden indult a egesz:
"tudtok ajánlani egy olcsó, de jó töltőt, ami olcsobb mint a B6 mini, meg nem kell hogy annyira "okos" legyen."
Olyan mint a B6, de butabb, viszont jobb mint a B3AC. Ha az egyik szememet lecsukom es a masikkal hunyoritok kijon a copy B6. Csak azzal senki ne akarjon LiPo-n kivul mast tolteni. Meg kell egy jo multimeter mert sokat ujra kell kalibralni. SW frissitest felejtsuk el, igy le is lehet mondani az ujabb Li akkukrol pl. LiHV.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
Igazából pontosan nem tudjuk. A hír az, hogy elvileg nem lehet behozni akksikat, a kérdés az, hogy a polgári légi eszközökön nem lehet-e, vagy egyáltalán nem. Aztán ott a hajó kérdése, ugye a shipped nem azt jelenti, hogy hajóval jön, csak azt hogy kikézbesítik. Egyelőre várunk, mi lesz.
Csmat: Én úgy töltöm a cuccokat, hogy az 1S és a többi. Első esetben Blitzwolf 40W-t használok, mert sok alapból az USB-s eszközöm. telók, tablet, fejhallgató, powerbank és a többi kis akksi. A 2S- és nagyobb akksik meg úgy is balanszoltan töltődnek, ezért nincs más választásod.
-
Jackal2
senior tag
válasz Watt25 #14463 üzenetére
Szerintem csak egy dologra jó a prop védő, hogy felakadj vele a fára. A másik baj, hogy azt gondolná az embere, hogy majd megvédi a kart, csak hogy pont oda van csavarozva, ergó amikor eltörik, akkor csavarja a a kart is, szóval normális esetben, amikor nincs fent, akkor szétcsapná az esés mondjuk a propellert,a mit eldobsz és ennyi, így meg sérülnek a karok is.
Nekem ez a tapasztalatom, szvsz. csak beltérben van értelme.
-
csmat
senior tag
válasz Jackal2 #14459 üzenetére
Olyan nincs, ami 1-2 esetleg 3s akksikat tölt?
Ez ugye nem eredeti? nagyon szar lehet ez?
-
muranyig
tag
válasz Teréz Atya #14439 üzenetére
Persze!
-
Watt25
veterán
válasz Jackal2 #14461 üzenetére
Én az X5C-vel elég sokat repkedek otthon, egyszerűen nem jutok odáig, hogy ki tudjak menni. (Vagy szar idő van.) De én sem igazán értem ezt a propvédő dolgot. Eddigi tapasztalataim:
1. Folyton felhajlik, ezért hozzáér a prop-hoz...
2. Az első dolog, ami eltört, az a propvédő. Oké, végül is ezért van, rá lehet fogni, hogy megvédte a prop-ot, meg az egész gépet, de...
3. A 2. pont miatt már inkább le is vettem mindet, viszont még mindig semmi más nem sérült meg... Pedig egyre kevésbé vigyázok rá, kétszer fullba nekicsaptam lámpaoszlopnak (persze ez pont nem itthon volt), próbáltam a feldobásos indulást, ami csúnyán félresikerült, stb... De még mindig semmi baja az egésznek... (A propvédőkön kívül. )
Egyetlen esetben van értelme: amikor éppen csak nekikoccolom a falnak. Az ellen picit véd...[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Jackal2
senior tag
-
yoke76
újonc
Most jött nekem is 2 db 2s 1800 aksi a x101- hez ebayről.Nem vártam rá egészen 3 hetet,19 dodo volt a kettő. 15 perc körül tud, és csak 100g. Az eredeti 1200-as meg 70. A 4 db propvédő is 30 g ergo súlyban ugyanott vagyok mint legelőször.
-
mgy
senior tag
válasz medvegy #14456 üzenetére
Tudom, nekem is tetszik, javasoltam is a havernak, de most nála nem megy a külföldi beszerzés, ezért kértem valami itthoni tippet. Küldött át a srác linkeket, de sírok a magyar árak láttán.
---Bé kérdés, igyekszem úgy írni, nehogy apróhirdetésnek látszódjon.
Nincs valakinek felesleges CC3D-je otthon? Hiányzik egy kábel (a nyolceres), ami nélkül nem tudom a rádiót rákötni. Rendeltem tegnap 5 (öt) darabot az ebayről, különböző eladóktóll, valamelyik csak ideér értelmes időn belül, de addig is jó lenne már összerakni a kis gépet. Szóval elcserélne velem valaki egy használt/vágott kábelt ma egy egy hónap múlva megjövő újra? -
-
mgy
senior tag
Milyen (itthon is elérhető, készleten lévő) értelmes minőségű quadot tudnátok ajánlani? Gyereknek kellene, belépős szintű.
-
csmat
senior tag
válasz Teréz Atya #14448 üzenetére
Ez árban már jó lenne, de most (még) csak egy 686G-m, egy cx10 és egy H8 mini van, ha jó láttam, ezzel a töltővel csak 2-3s akksikat lehet tölteni, és nem olyan a csatija, amivel a 686-ost lehetne, bár biztos van valami átalakító kábel..
Az egyébként engem nem zavar, hogy lassan tölt, csak ne nyírja ki az akksikatshaddam: egyenlőre felesleges pénzkidobásnak élem meg, bár biztos igazatok van, hogy megéri hosszú távon a b6 mini
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
Ha nem rendelunk eleget oket is elonti az arviz.
Az megvan h abban az evben rekordbevetellel zartak a HDD gyartok?@ csmat - Eachine B3AC, ha nem zavar h kb 7-800 mA-ral tolt.
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
válasz Dyingsoul #14442 üzenetére
Vitko: Tiszta pókember
Más:
Szerintem ezt az akksi szállításti mizériát az akkugyártók találták ki, hogy mindenki gyorsan rendeljen még pluszba
(csenben jegyzem meg, én is rendeltem )
Mivel a TD-ről nem érkezett meg a 2 hónapal ezelött rendelt akkum (igaz tracking szám nélkül rendeltem), most próba képp az ebayről rendeltem, kb 2/3-ad áron a TD és BG-hez képest. kíváncsian várom, megkapom e és jó lesz e.tudtok ajánlani egy olcsó, de jó töltőt, ami olcsobb mint a B6 mini, meg nem kell hogy annyira "okos" legyen. egyenlőre csak 1s akksiaim vannak egy pár darab, de gondoltam beruházok a gyári töltőnél egy ici picit komolyabb töltőbe.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #14443 üzenetére
500 USD ért lehet kapni jó kis jammereket én is néztem neten, csak itthon illegális sajnos
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Dyingsoul #14442 üzenetére
Engem nem erint. Egesz nap nem allt enyit a gep egy helyben.
Marmint a levegoben, a foldon a seggen marad.De megneznem, hogy kap el egy 3-500 m magasan 60 km/h-val repulo Phantomot. Vagy egy racer-t. Tipikus amerikai filmes klise. Ha van egy helikopter akkor perceken keresztul all mint f*sz a lakodalomban mig az aktualis Svejcineger le nem szedi.
Sokkal egyszerubb lenne egy 2,4 gigas iranyitott zavaroallaomas. Aztan a gep vagy hazamegy vagy leesik es ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Bemutatjuk az Anti-Drone 2016-ot!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
SpydeR3412
aktív tag
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak a BG nem enged aksit venni.
Két akkut vettem, direkt 2 helyről és simán engedte megvenni.Dudicukrász: és mi az oka?
-
muranyig
tag
Köszi mindenkinek a tippeket a h8 minit illetően. Ma jött meg, ajándéknak vettem a gyerkőcnek. Nagyon jól irányítható, lakásban bohóckodni szerintem ideális. Kicsit fura, hogy a piros led van "elöl". Lehet beszínezem az elejét pl. fehérre (feketét vettem)
Már csak találni szeretnék vkit, akinek van p3s-je, hogy megnézzem milyen, mert az mégsem a h8mini árkategória, hogy csak úgy ripsz-ropsz megrendelem... -
Teréz Atya
senior tag
válasz medvegy #14434 üzenetére
En asszem kivarok, mert van az alberletemben es otthon is mindenhez egy akkuszettem. Talan itt az ideje h elkzdjem hurcibalni az akkukat. Csak nehogy a vonaton kigyuljon a taskam.
@ Jackal2 - es mi lesz a plecsnin? Approved by Bela a vamos?
@ dudicukrasz - ugy legyen! De vigyazz, szavadon foglak.
[ Szerkesztve ]
-
dudicukrasz
tag
Megvan az oka az aksimizériának,ez még 10napig fog tartani,utána minden a régi.
-
medvegy
aktív tag
válasz Teréz Atya #14432 üzenetére
A nagy ijedtségre én is rendeltem két BlackMagic 3000-eset TD-ről (egy már úton van másfél hete BG-ről). Remélem a vámon nem lesz semmi gebasz velük...
Meg az sem volna mellékes, hogy beférjenek a gépbe. Ha nem, lesz három eladó 3000-es aksim. CX20-ba tuti jók
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #14429 üzenetére
És bejön vámmentesen? Vagy kipróbálják a vámosok?
-
-
-
Teréz Atya
senior tag
-
-
Patics
tag
válasz kenya67 #14398 üzenetére
Te jó ég! ilyen? Ez 360 K. Akkor tényleg ne repkedj vele beton felett, mert kár lenne érte ,,,
Milyen magasról esett le?Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
shaddam
aktív tag
válasz qnadam #14418 üzenetére
Hát én meg az alap dji go appal nem is repültem még Ami nagyon tetszik benne hogy a körberepülés meg waypont mód röhejesen egyszerű, nem kell előtte berepülni mint az alap appban. A panoráma meg olyan hülyebiztos hogy csak na. No meg szexi lányhangon (magyarul) mondja hogy milyen magasan meg messze jár :3
x380 lipokhoz. A hobbykingessel vigyázzatok, azt irják rá hogy jó, aztán túl bagy. A 10C lipo meg a facebook csoport szerint okozott pár zuhanást. Lehet okkal kell 20c a gépnek
-
molnigee
aktív tag
Remélem nekem már jut belőle, pár hete várom már...
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Dyingsoul
veterán
válasz Teréz Atya #14417 üzenetére
Rendben, olvastam a topik összefoglalót, de nem tudtam így sem dönteni. Akkor mode 2 lesz.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
veterán
válasz shaddam #14300 üzenetére
nézegettem a litchit, de igazán nem hiányzik belőle nekem semmi. esetleg a panoráma, de azt ájóeszen úgyse tudja mondjuk még kézzel is lusta voltam próbálkozni
Silent77: ha van eu adószámod, külföldről áfa nélkül tudsz venni.
vitko: mode 2 az elterjedt, ha mást fogsz használni, nem rossz, ha azt szokod meg.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Dyingsoul #14412 üzenetére
Mode2 - bal gazt hasznal szinte mindenki. Ha jobbal tanulod meg a kezelest problematikus lehet a tovabblepes.
-
tibibi
őstag
X380 hoz milyen akksit vegyek ?Gyárit vagy nézzek valami nagyobbat persze ha létezik ebben a méretben
14639 Csak én látom úgy ,hogy kurvára nem követi a csávót simán elszaladt előle .... nyilván csak a nyugereket tudja követni
14415 Ha találok akksit az x380 hoz akkor igen
[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
Lenne esetleg valaki aki Hobby King EU rendelésbe betársulna postaköltség megosztás miatt?
-
veterán
válasz jony77 #14329 üzenetére
Ja és itt a forumon is adtak vissza elkalandozott phantomot (ismeretlen okok miatt)A gazdája nem is tudta mi van vele!
hogyan születnek a mindenegybenblog szintű pletykák
nekem adták vissza, és nem ismeretlen okok miatt "kalandozott el", többször le is írtam, mi volt az oka.Amúgy meg a dji állitólag elismerte ,hogy nem 100as a vezérlők ezekben!
állítólag elismerte melyik phantomok? alverziókkal együtt 10+ típus van, elég különböző belsőkkel.
hanyas vagy, te disznó?
-
medvegy
aktív tag
Valakinek sikerült már a BG játékot kipróbálni? Nekem az FB megosztásnál nem megy tovább (ui. nem érzékeli a BG, hogy megosztottam).
-
Dyingsoul
veterán
Még egy kérdés H8 mini vásárlás előtt: Banggoodon van ilyen lehetőség, hogy left hand throttle és right hand throttle. Ez ugyebár a gáz, ez csak annyit jelent, hogy bal vagy jobb kézzel adagoljuk a gázt azaz sebességet? Gondolom a másik kézzel az irányt változtatjuk (én jobbkezes vagyok, szívesebben tenném az irányváltást a jobb kezemre). Csak azért kérdezem, mert sosem volt a kezemben még ilyen és nem tudom melyiket lenne érdemes választanom.
-
cris78
őstag
Most akkor RTF drónt sem lehet venni?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Teréz Atya
senior tag
válasz dadabu #14405 üzenetére
Nagyon. Szerinted miert vettunk inkabb quanumot?
Hiaba nez ki jobban, ha nem lehet allitani a lencsetavolsagot, sot cserelni se. A kijelzo felbontasa meg 480X272. A gombos Nokiamon volt hasonlo.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Büszke
csendes tag
Sziasztok.
Megérkezett a Gearbestes rendelésem.
SKYRC iMAX B6AC V2
2S - 6S Parallel Charging Board PlateSkyrc honlapon le is ellenőriztem a hologram kódot és örömmel tudatom veletek, a fenti linken lévő töltő eredeti
[ Szerkesztve ]
Honda VFR800 Vtec Annyi a világ, amennyit látsz belőle!
-
stifi82
aktív tag
Mi ez az akku mizéria?
-
koko 959
csendes újonc
Az akku hercehurca miatt ma bevásároltam + 4 db akkut így 9 db az állomány. Remélem elég lesz míg rendeződik a helyzet. Csak a kétszeres árért szívtam a fogam. A későbbiekben meg elrontják a játékunkat, tonna számra állnak majd akku nélkül az RC játékok ?
-
dadabu
csendes tag
http://www.banggood.com/Eachine-VR-007-5_8G-40CH-HD-FPV-Goggles-Video-Glasses-4_3-Inch-With-7_4V-800mAh-Battery-p-960761.html
mennyire lehet gagyi, bevezetö áron most akciós is
-
Jackal2
senior tag
Múltkor kattogtatok, hogy a Xinlin X181 csak olyan mint ha brushless lenne és csak egy szar brushed. Nos, akkor nézzétek meg ezt a videót SebyDockytól. Lehet hogy brushed, de rohadtul brushlessként viselkedik. A kérdés a tartósság.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz kenya67 #14398 üzenetére
Ezt talaltam:
Low Voltage Protection
This sets what the H500 should do when the battery voltage runs low; below the value in FS_BATT_VOLTAGE (default at 21.4V) Low voltage protection is enabled stock. It has been known to drop your h500 out of the sky, or make it land over a tree or lake when least expected.
There are 3 options for this; Disable, Land and RTL. The suggested setting for this is disabled. The other options here are Land; you have no control over what terrain it is over, water, trees or nice flat grass. RTL is a possibility. There seem to be reports (but none that I have seen) that there is a bug around here somewhere which can result in it dropping the H500 suddenly. Hence the suggestion of disabled. Even if disabled the LEDs will still start to flash and a Low battery warning should appear on the DEVO F12E, but the autopilot will take no action.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
veterán
Nem tudtok olcsón p3 akkut?
50-et nem fogok érte adni egy darabig.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest