Új hozzászólás Aktív témák

• medvegy

aktív tag

válasz csmat #14491 üzenetére

Ha ilyen olcsó aksiról van szó lehet jobban jársz ha elfogadod a pontokat. Egyébként azért kérdeztem, mert a minap rendeltem TD-ről két 3000-es LiPo-t (meg egy ugyan olyan jön már másfél hete BG-ről is), és kicsit az aksi szállítási mizéria miatt azért aggódok, hogy megkapom e őket vagy egy 'never ending story' lesz a vége és futhatok a pénzem után. Írtam mind a két webshop-nak ez ügyben. A TD megerősítette, hogy ki fogják szállítani gond nélkül, BG (ahonnan ugyebár EU-ba nem küldenek LiPo-t most már) pedig azt írta, hogy szerencsém volt, mert még a mizéria kipattanása előtt rendeltem, szóval meg fogom kapni az aksit.

A PayPal-os pénzvisszatérítéssel kapcsolatban: pont tegnap indítottam egy dispute-ot a Gearbest-el szemben. (Dióhéjban a story: rendeltem egy EKEN-t CN raktárból, fizettem shipping insuranc-ot is, a kamerának se híre sem hamva már másfél hónapja, a tracking szerint már 30 (!!) napja az országban van, cserébe a posta semmit nem tud róla, a GB erre annyit írt, hogy várjak.) Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vég-kifejlett...

FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/

Új hozzászólás Aktív témák