Új hozzászólás Aktív témák

• Patics

tag

Sziasztok!

Most már mielőbb szeretnék egy sportos, mozgékony, megbízható racerre szert tenni. Jackal hívta fel a figyelmemet, hogy a szettekben az adó is jelentős ár tényező. De hiszen van nekem egy Optic 6 adóm, amivel évek óta meg vagyok elégedve a repcsikhez, helikhez ezt használom, Optima 7 vevővel.

Így van néhány kérdésem amikre jó lenne ha tudtok segíteni.

Jó, megvalósítható ötlet, hogy ezt az adót használjam egy racer irányításához?
    Ha igen, van olyan szett amiből csak az adó-vevő hiányzik? Vagy részenként kellene összeépítenem? Mik a lehetőségek? Egyenlőre kamerára, FPV-re nem lenne szükségem, de jó lenne ha később bővíthető lenne velük.

Sajna fogalmam sincs, hogy egy drónra miképpen lehet egy adót beállítani. Mikor ezt vettem, drón még nem is létezett. Nincs is benne "drón beállítás". Repcsi és heli van. Egyáltalán: a repcsiben és a helikben, van alapban 1 motor és 4 szervó, a drónban meg 4 motor és semmi szervó...

Szal, hol nézek utána, vagy mit tudtok segíteni abban, hogy egy adó-vevő nélküli racert, ezzel beízzitsak?

Tanulnék e téren, csak, mit? :R

Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams

Új hozzászólás Aktív témák