-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nohab61
aktív tag
válasz vandor01 #33537 üzenetére
Akkor itt ezek szerint nem volt még. A MNDSZ megkérdezte a hatóságot, be teszem ide amit kiraktak:
"Tisztelt Dronhasználók!
A napokban több egymásnak többször is ellentmondó és a hangulat megzavarására alkalmas riport, vagy különféle médiumokban történő megnyilvánulás volt látható, hallható amelyek azt voltak hivatottak közölni, hogy a hatóság a közeljövőben nagy bírságolásba fog kezdeni a dronhasználokkal szemben. A hatósággal egyeztettünk ebben a tárgykörben, s a hatóság ahogyan mi is és Ti is az oly régóta várt, de még a döntéshozók kezében lévő szabályozásra vár. A hatóságnak nem áll szándékában eltérni addig, a már bevált formulától és a kereskedelmi célú repüléseket érintő engedélyeztetési formától. Kihangsúlyozzuk, hogy a hobbicélú repülés esetén amennyiben a már korábban több érintett piaciszereplővel közösen megalkotott és a hatósággal is ismertetett "etikai ajánlásunkat" szem előtt tartva, a jelen hatályos repülési szabályokat nem áthágva, kerülve a lakott település feletti repüléseket a kellemetlenségeket nagyban csökkenthetjük. Ellenben javasolnánk, ismételjük, hogy csak javasolnánk mindenki számára egy hozzá közeleső dronosokat tömöritő egyesületbe való csatlakozást illetve belépést, mert a későbbi szabályozás is effelé szándékozik majdan vezetni a hobbidronosok nagy táborát. Ennek oka az átláthatóság és a biztosítás egyszerű és az egyedi kötéshez mérve későbbiekben olcsóbb megkötésének lehetősége, amely már jelen pillanatban is több egyesületen belül elérhető a biztosítás megléte az egyik legfontosabb kelléke az esetleges repülésnek.
Üdvözlettel: MNDSZ"[ Szerkesztve ]
-
Nohab61
aktív tag
válasz SpydeR3412 #32025 üzenetére
Nem ez az a prop?
-
Nohab61
aktív tag
válasz SpydeR3412 #31948 üzenetére
Kérdezem csak, kicsit nem meddő így a vita? Mert itt csak távról beszélünk, de a taranis se megy el az XSR vevővel 1km-re, ellenben az x8r-el akár 2.7km-re.
[ Szerkesztve ]
-
Nohab61
aktív tag
megbontom a quanum venture-t valakit érdekelnek, majd belőle pót alkatrészek? Van egy vadi új magas lábam is hozzá illetve 4db nyomtatott motortartóm. Gondoltam felteszem itt a kérdést mielőtt meghirdetem.
-
Nohab61
aktív tag
We're glad that you're enjoying our Seven Deadly Deals Promotion and thank you for your purchase! Unfortunately, due to the high demand for the items on the sale, your items were oversold and we will not be able to fulfill these items to you in a timely manner.
We have cancelled the order 20014079389 and refunded the value of the order to your account in Bonus Points and this should reflect on your account within 24 hours. If you would prefer to be refunded in to your payment method (PayPal or Credit Card), please do not hesitate to contact our Customer Service, and they will arrange this for you.
We apologize profusely for the mixed up and hope it doesn't put too much of a negative on the sale experience for you. We still have several days of promotions to run, and we're excited for you to see what we have coming up later in the week!
Warmest Regards,
HobbyKing Customer Service Team
Röviden szar a webshoprendszerük és többet adtak el
Mondjuk a legjobb a Warmest Regards kis homik
[ Szerkesztve ]
-
Nohab61
aktív tag
Na nekem nem küldik az XK-t, most kaptam mail-t.
-
Nohab61
aktív tag
válasz Jackal2 #22539 üzenetére
Elvileg a Nova Pro lesz akciós. De, az se annyira nagy akció
Originally Posted by dankuz View Post
July 19 - 50 models for $50
July 20 - 1¢ gem fan props
July 21 - 50% off and more on action cams
July 22 - $200 Quanum Nova Pro
July 23 - $4.99 Turnigy 2200mah battery
July 24 - Free shipping on orders $100 or more.[ Szerkesztve ]
-
Nohab61
aktív tag
válasz Pikachu24 #20642 üzenetére
A 20km azt jelenti hogy a határtól az ország szíve fele 20 km ami ugye a kijelölt sáv.
1300m meg elvileg a max magasság Az nem tudom hogy lehet repkedni, de pl. Szegeden adtak ki UAV repülésre légteret ami belóg a Katonai művelet sávba.
De gondolom alapesetbe nem lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
Nohab61
aktív tag
válasz marciart11 #20627 üzenetére
Ok csak mert ez alapján nincs szerintem igazad. Mert pont 2007 ben rakták át a Ferihegyi zónát a Pesti oldalra.
[link][ Szerkesztve ]
-
Nohab61
aktív tag
válasz marciart11 #20611 üzenetére
Bocs de hogy érted az erősen Ferihegyi kifutót?
-
Nohab61
aktív tag
-
Nohab61
aktív tag
válasz Teréz Atya #16026 üzenetére
Hát szerintem nem nagyon tudod a simát frissíteni ebből a szempontból jobb a mini vagy az AC.
A mini usb-t én sem értem. -
Nohab61
aktív tag
válasz Teréz Atya #15987 üzenetére
A sima skyrc b6-on nincs USB csak a minin meg az ac-s verzión. ezkellhet hozzá szerintem.
-
Nohab61
aktív tag
válasz dudicukrasz #15848 üzenetére
Köszi az infot!
Hogy milyen lesz az majd úgy is a pontos törvényből derül ki, de ami érdekes nekem az a katasztrófavédelem, hát ...., de adok nekik esélyt azért
[ Szerkesztve ]
-
Nohab61
aktív tag
Na sikerült az x5c-t felrakni egy fára a szél által persze pont úgy hogy felmászni ledobni leverni nem lehet. Majd valami vihar hátha lehozza.
-
Nohab61
aktív tag
Ezt a videót érdemes megnézni. Oltó spray-k nem mind jó. Viszont ha jó az a kocsiban utána nem hagy nyomot.
A porral oltók szakaszos működtetésűek ezt rosszul mondják a videóban és egyébként ha valaki szán rá egy plusz 2-3000ft érdemes kipróbálni az oltást egy plusz készülékkel, mert az oltás technikán ha baj van nagyon sok minden múlhat. A videóban az egyik porral oltónál ezért csap ki a láng.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest