-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
A telekomos VoWiFi-vel nem szokott gondom lenni, de a digissel is csak mostanában. Ma este pl. semmi gond vele. Sajnos néha-néha gond van vele, nem garantált szolgáltatás, hiszen Wi-Fi alapú, ami egyébként sem garantál semmit egyik szolgáltatónál sem.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
ACE-
addikt
Én is nagyon ritkán látom (talán egyszer fordult elő eddig, de akkor valami központi hiba volt), hogy eltűnne a VoWifi a telefonon... de tény hogy én eddig Samsung telefonokat használtam... én a kínai telókra vezetném vissza a hiba okát...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
veterán
válasz MDanny #36291 üzenetére
Nem kaptak a telefonok valami frissítést? A kínai telefonoknál előfordul, hogy jön egy frissítés és hirtelen eltűnik a feature. Nem véletlenül samuzunk a családban, azokkal mindig minden működik. Van egy Redmi Note 7 is, amin kezdetektől nem megy a vowifi, hiába kapcsolom kóddal, akármivel. Menüben megjelenik, de nem működik. Pedig tudnia kellene...
Az is le lesz cserélve samura... -
MDanny
senior tag
válasz rothfb #36290 üzenetére
Redmi 7, Redmi Note 5, Huawei P20 Lite.
Ebben a pillanatban éppen működik a Redmi 7-esen, az van nálam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
MDanny
senior tag
válasz Avayasoft #36285 üzenetére
Korábbi Androiddal sem működik rendesen, tegnap este beszélgetés közben eltűnt a jelzés, azóta sem működik nálam. Az utóbbi időben inkább nem működik, mint igen.
-
light0416
tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete az mitől lehet, hogy Telekomos simről indítok hívást 50-es számra akkor foglaltat jelez? Csak egy specifikus 50-esre van ez, más digi-s szám ami számhordozással lett átvíve az teljesen jól működik, valamint ez a specifikus 50-es szám is tud engem hívni, viszont fordítva nem, bekapcsoltam már az LTE hívást is, de ígyis ahogy hívom foglalt, miközben a másik hívható 50-es szám mellett van a telefon.
Köszi.
Iphone 14 pro
-
Avayasoft
tag
válasz MadMancs #36268 üzenetére
Szia!
Nekem a 12-es android frissítése után nagyon össze-vissza működik a Digi-s vowifi. Előtte mindenhol ment, most csak idehaza nem, pedig ugyanaz a router és beállítás, mint szüleimnél (routeten semmit sem változtattam), de ha a szolgáltató modemét használom, azon megint megy. Telekomos vowifi minden megy. Újratelepítés megvolt.
-
gulyasa
őstag
válasz gulyasa #36281 üzenetére
Csak hogy meglegyen a történet vége is...
Reagált a PÜ-re, valójában mégsem volt beállítva neki, ahogy kell, csak "plug-and-play"-ként használta a kártyát. De hiába pontosította a beállításokat új APN-ként ahogy kell (megírtam neki ezt is), úgy sem működik neki.
Újabb eszköz kilőve...[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
veterán
válasz ggabor02 #36280 üzenetére
És mindenkinek köszönöm.
Most nem tudom user error vagy teló error, esetleg digi hiba volt. Megjött 3. frissítés is 12 re, most már jó. Vagy restart, vagy update, esetleg véletlen egybeesés és a digi pofozta helyre, de újra működik. 😊Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gulyasa
őstag
válasz 4Grider #36279 üzenetére
Oké.
De attól még kíváncsi lennék ennek az "eszköznek" az APN beállítási felületére (meg is kérdeztem tőle privátban, de még nem válaszolt).Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz gillka #36269 üzenetére
Csak épp a kérdezőnek ez irreleváns információ, mivel ő mobil routerben próbálta/szeretné használni.
Viszont kíváncsi lettem volna a képen felrakott router APN beállítási felületére, mert lehetnek még csodák, de nem sokat lehet kideríteni róla, mert rákerestem hasonlókra és úgy tűnik, az egy noname router...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-
veterán
válasz winterlove #36266 üzenetére
Digi Mobile HU prohibits the use of most routers. Huawei B525, on the other hand, is 100% working. Experience. If you can possibly get it.
Egyéb, mindenki:
VoWifi működik nektek? 2 napja se otthon a normál VoWifi se útközben a droid 12 es "VoMobilnet" se működik. Meg se jelenik ikon.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
szemy94
senior tag
válasz winterlove #36266 üzenetére
With router usually don't work. Try with mobile phone hotspot.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
slice14
veterán
válasz PinokkioOld #36261 üzenetére
Ha fent van a Facebook app a telón, akkor azzal tudod hitelesíteni a belépést, ha be van kapcsolva.
Én Telekom-nál vagyok, jön is az SMS ha kell, de általában az app hitelesítéssel lépek be, mert kényelmesebb rábökni a jóváhagyásra.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
user01
aktív tag
válasz PinokkioOld #36261 üzenetére
Van..., hitelesítő applikáció a telefonon.
-
benzol
aktív tag
Én is a Vodától hordoztam egy 20-as számot.
Nekem eddig csak az SMS-lottó nem működött, mással eddig nem volt gondom.///\oo/\\\
-
PinokkioOld
csendes újonc
Üdv!
70-esről hoztam a számot, csak az FB-ről nem jön a hitelesítő SMS.
Máshonnét nem tapasztaltam hibát.
Van valami kerülő megoldás?[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
-
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz Robi_73 #36252 üzenetére
Természetesen bankja válogatja. Elég soknál az sms központ csak hálózaton belül tud sms-t küldeni és átállítás nélkül a Telekomos sms gateway-en keresztül nem fognak kimenni Digi irányba az sms-ek. Külföld irányából egyes szolgáltatóktól szintén nem szoktak megjönni számhordozást követően az sms-ek. Tehát önmaga a számhordozás rejt egy kockázatot, megfejelve azzal, hogy Digi irányba nem lehet trükközni a végződtetési költségekkel.
-
ACE-
addikt
Azt kérdezem, aki Telekom-os számát áthordozta DIGI-hez, gond nélkül működik? Számkijelzés, bejövő/kimenő hívások? SMS-eket is rendben megkapja mindenkitől?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
csacsi67
addikt
Lesz már mühold is a 4iG nek [link] nem kell aggodni.
-
juve600
nagyúr
sziasztok !
vett valaki új előfizetést a napokban ? pénteken voltam bent de nem ment a rendszerük,azt ígérték hogy hétvégén már jó lesz
-
veterán
-
veterán
Ha más telefonban aktív adott sim(eken) egyszerre VoLTE, akkor az is azt erősíti hogy telefon hiba. Mint írtam nálunk semmi probléma voda - digi párossal, mind a kettőn aktív és működik a VoLTE párhuzamosan.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
5w40
csendes tag
válasz 4Grider #36233 üzenetére
Olvastad a #36230-dik hozzászólásom, hogy a telefonba két Digis SIMet berakva mind a két kártyán aktív volt a VoLTE?
Megpróbáltam a Voda, Digi SIMeket felcserélni, úgy se működött a dolog.
Elengedtem a dolgot, nem létfeltétel a VoLTE.
Bármilyen kérdésre, amelyeket felteszünk magunknak az életben, az összes választ megtaláljuk, ha mélyen magunkba nézünk.
-
-
5w40
csendes tag
válasz MadMancs #36229 üzenetére
A Vodefone céges, lehet nincs rajta aktiválva a VoLTE.
Beraktam a Redmi 6ba mind a két Digi SIMet és mind a kettőnél kijelezte a VoLTEt.
Inkább csak furcsa a dolog, mint zavaró.
Bármilyen kérdésre, amelyeket felteszünk magunknak az életben, az összes választ megtaláljuk, ha mélyen magunkba nézünk.
-
veterán
Bár nem segítség, de javaslat, a telefonod topikjában érdeklődj, mert se nem digi se nem voda gond. Nálam (S21 Ultra, és páromnál S21+ ) tökéletes a dual VoLTE Voda-digi párossal.
(Dual VoLTE képes a telefonod? Telenor kártyán aktív? )
[ Szerkesztve ]
-
5w40
csendes tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy a Xiaomi Redmi 6omban a meglévő Digis SIM mellé berakva a Vodafoneos SIMet a VoLTE a Digis SIMen nem működik.
Felcseréltem a SIMeket úgy se volt hajlandó működni a VoLTE.
Kivettem a Vodafone kártyát, azonnal működött a VoLTE.A Redmi Note 8 Promban egy a Digis kártya mellett egy Telenor kártya is van és ott (Redmi Note 8 Pro) nincs ilyen gondom a Digis VoLTEvel.
Ötlet?
-
veterán
válasz kissvendel #36225 üzenetére
3G nem próbáltam, de igen, többit pont ugyanígy leírtam.
-
kissvendel
csendes tag
válasz MadMancs #36224 üzenetére
Tényleg működik. Lehet hívni, és bejövő is működik úgy, hogy a Telekomon keresztül megy, "Digi HU Backup Calling"-ra változott a szolgáltatói jelzés, és a kis jelzés a felső státusz sorban egy kis SIM-kártya 2-es számmal, tehát a hívások a Telekom SIMen mennek wifivel
Btw, úgy tudtam produkálni, hogy nincs digis térerőm, hogy egyszerűen átnyomtan "Csak 3G"-re a hálózai módot, és mivel az nincs a Diginek, így térerő sincs
-
veterán
válasz adolfo01 #36221 üzenetére
és kissvendel
Ebben a két HSZ ben vannak képek:
https://fototrend.hu/tema/digi_move/hsz_35642-35642.html
https://fototrend.hu/tema/digi_move/hsz_35595-35595.html
De ha innen olvassátok a topikok kitárgyaltuk már.
És igen, csak nagyon gyenge térerőnél vagy ha nincs digi hálózat akkor vált át.
[ Szerkesztve ]
-
kissvendel
csendes tag
válasz MadMancs #36190 üzenetére
Ez csak akkor és ott működik, amikor nincs digi lefedettség gondolom... mert én az előbb kipróbáltam s21-gyel és nem ment fel vowifire, maradt volte, pedig a funció be van kapcsolva.
Btw, ahogy látszik a képen is, nálam elég szar a Telekom (SIM2), a Digi (SIM1) sokkal jobb
a[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
válasz csernak75 #36219 üzenetére
Alapvetően az alföldön nem nehéz színezgetni a térképet, más kérdés, hogy az az 1800 MHz a kék paca határán már semmire sem jó. Továbbá valószínűleg kültéri lefedettséget jelent, míg a Vodafone esetében a piros beltérit. Azért az nagy különbség! Az, meg hogy a vodafone abba a pár falucskába nem tett még 4G-t, egy dolog. Valószínűleg ott a 3G, ami pár éven belül úgyis 4G lesz. Szóval nem enyhe túlzás, hanem igen nagy. Kültéri kékpacákat hasonlítottál beltéri piros pacákhoz.
-
adolfo01
tag
válasz MadMancs #36190 üzenetére
Szia.
Ez biztos igy van,nem kételkedek benne!
De mi a neve ennek a funkciónak?
Probálok utánnanézni az android12 funkciok leirásaban,de semmit sem találok.Pedig ez egy fenemód fontos új funkció!Kizárólag ez érdekel az android12-ben!
A wowifi az ismert,van is leírása,na de ez akkor womobilnet vagy mí?Milyen ikonja van,ha aktiv?
Van erről képernyőkép vagy valami leírás,hogy utánnanézzek....Köszi.
-
törölt tag
-
csernak75
senior tag
Remélem azért megmarad a Digi Mobil szolgáltatás még ha más néven is és ha kicsit drágábban is. Mert ilyen frekvenciával közel Vodafone 4G szintű lefedettséget létre hozni a keleti országrészben azért az nem rossz! (nyilván enyhe tulzással éltem)
De van rá péda ahol jobb is a Digi mint a Voda:
-
torrentszaki
tag
https://nmhh.hu/cikk/225194/Koltay_Andras_az_NMHH_uj_elnoke
Maunika után szabadon -
so_ha
senior tag
válasz Renwick #36213 üzenetére
"Free nem egy telített piacra lépett be"
Telített piac volt 3 szereplővel, pont mint nálunk: Orange, SFR és a BouyguesA 2014-es cikkből idézet: "Free folyamatosan piaci részesedést szerez, természetesen a három nagy, az Orange, az SFR és a Bouygues kárára. Jelenlegi cél a 15 százalékos, távlati cél a 25 százalékos részesedés megszerzése, ez persze azt jelenti, hogy a nagy szolgáltatók részesedése tovább csökkenhet."
A 2014-es cikkből idézet: "Az elképesztő ajánlatnak meg is lett a hatása: a Free 2012 elején kevesebb, mint 3 hónap alatt 2,6 millió új előfizetőt szerzett, és a január 10-én indított kampányt követően március végén már 4 százalékos részesedést hasított ki a francia mobilpiacból, 2012 év végére 6,1 százalékra, tavaly év végére közel 10 százalékra nőtt a piaci részesedésük, jelenleg már 13 százaléknál tartanak, lassan beérik a harmadik legnagyobb mobilszolgáltatót, a Bouyguest.""Telekom meg a Vodafone mögött is meglehetősen tőkeerős multik állnak"
Ehhez képes Romániában még a "kis Digi" is térdre tudta kényszeríteni a Telekomot. A vezetékes üzletágukat már értékesítették, a mobilt még csak szeretnék, de éppen a Digi vérezteti ki őket (egyetlen érdeklődő), nem véletlenül lehetetlenítették el itthon a frekvenciapályázaton való indulásukat. -
Renwick
őstag
Nyilván ez egy erősen spekulatív cikk, ettől függetlenül tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy organikus növekedéssel nem fognak tudni komoly eredményt elérni, akármennyi pénzzel és spektrummal tömik ki őket.
A francia eset szerintem picit más ritmusban zajlott, máskor. A Free nem egy telített piacra lépett be, és szépen látszik is a számaikból, hogy '17-ben falnak mentek a növekedést illetően. Hogy pontosan mi történhetett - akkor kapcsoltak a versenytársak, vagy telítődött a piac - azt nem tudom, ennyire nem ismerem a francia piacot, de a lényeg, hogy most már kb negyedik éve stagnálnak.Oké, a Reinmetall hoz egy csomó pénzt a 4iG-ba, de azért ne feledjük, hogy a Telekom meg a Vodafone mögött is meglehetősen tőkeerős multik állnak, akik ésszerű üzleti keretek közt meg fogják védeni a befektetéseiket.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
so_ha
senior tag
válasz Renwick #36164 üzenetére
Nem állok be a találgatások közé, ahogy a cikked is tette, de a 4iG nagyon komoly tőkeerővel rendelkezik kormányzati hátszél nélkül is, tehát ha lesz frekvencia (bárhonnan), akkor már csak megfelelő árképzés kérdése a hogy gyorsan kannibalizálja a triumviátus (Telekom-Voda-Telenor) évek óta bebetonozott részesedését, ahogy anno a Free Mobile is tette Franciaországban:
2014.08.04. Ez az igazi rezsicsökkentés - Olcsóbb mobilozást mindenkinek!
2021.09.10. Brutális részvény- és kötvénykibocsátás jöhet a 4iG-nél
2021.11.25. Német cég száll be a 4iG-be, százmilliárdos részvénykibocsátás jönA német cég aki beszállt a 4iG-be: Rheinmetall
A tőzsdén jegyzett és több, mint 130 éve működő Rheinmetall integrált technológiai csoport, a németországi, düsseldorfi központtal működő cégcsoport világszerte több mint 25 ezer alkalmazottat foglalkoztat, 6 kontinens 52 országában van jelen 210 leányvállalatával. Két fő szektorban a védelmi- és a járműiparban összesen öt divízióval működik a vállalatcsoport. A Rheinmetall a világ járműiparának közvetlen beszállítója, gyártóként és fejlesztőként is jelen van ebben a szegmensben. A védelmi iparban harci járműveket, komplex védelmi rendszereket, informatikai megoldásokat, fegyvereket és lőszereket fejleszt, illetve gyárt a cégcsoport. A Rheinmetall árbevétele tavaly meghaladta az 5,8 milliárd eurót.
-
veterán
válasz juve600 #36205 üzenetére
A digimobilnál érdemes először kipróbálni a vowifit, mert ezek a kínai (egyébként amúgy nem rossz) telefonok sokszor érthetetlen módon nem működnek olyan feature-el, amit egyébként amúgy tudnak papíron. Általában pl a digi által alkalmazott vowifis profil hiányzik a telefonból és úgy hiába tudja, nem fog működni. Nálunk is van egy Xiaomi Note 7, ami tudja a volte-vowifi párost, viszont a vowifi sem diginél, sem telekomnál nem működik. Akármit csinálok. Pedig használtam kódot, bekapcsoltam, aktiváltam, szolgáltatónál is, de hiába, lemondtam róla. Lehet Poco M3-nál működik, ki kell próbálni.
-
veterán
Ennek nem tudom hogy fussak neki.
Mármint hogy mivel tudnám mérni.
Szolgtato nem jó, mert korlátlan a mobilnet így nem fogy.
Egyébként hangminőség megegyezik a normál VoWifi és VoLTE HD+ híváséval.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Honda topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest