-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz gillka #36304 üzenetére
Én azt vettem észre hogy a DIGI-nél nem lehet azt állítani, hogy mi legyen az elsődleges, ha bekapcsolod a Wifi hívást akkor az lesz, ha nincs Wifi, akkor pedig a mobilhálózat. Telekomnál beállíthatod, hogy bekapcsolt Wifi hívásnál, wifi elérhetőségénél is az elérhető VoLTE hálózatot használja, és ha csak az nincs, akkor használja a Wifit.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
veterán
válasz gillka #36304 üzenetére
Nálam sim1 telekom domino, sim2 digi. A telekomnál kapcsolható a wifi hívásnál, hogy mi legyen az elsődleges, a vowifi vagy az lte. A digis kártyánál nincs ilyen beállítási lehetőség, kapcsoló.
Ezen kívül, ha gyenge a wifi jel, persze, hogy mindkettő esetében vowifiről hálózatra váltanak a kártyák, ez nem hiba.
Ezen kívül a telekomnál köztudott, hogy nincs volte kijelzés a fenti sávban, csak a vowifit jelzi ki, ha aktív. Diginél kijelzi a voltét, vowifit, attól függően, hogy min van éppen.
Mindez s10+ készüléken.
Remélem segítettem... -
gulyasa
őstag
válasz gillka #36269 üzenetére
Csak épp a kérdezőnek ez irreleváns információ, mivel ő mobil routerben próbálta/szeretné használni.
Viszont kíváncsi lettem volna a képen felrakott router APN beállítási felületére, mert lehetnek még csodák, de nem sokat lehet kideríteni róla, mert rákerestem hasonlókra és úgy tűnik, az egy noname router...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Renwick
őstag
válasz gillka #35387 üzenetére
Az ügyletet a GVH-nak is jóvá kell hagynia, de mivel nem gyakorol drasztikus hatást (legalábbis papíron) a piaci erőfölényekre, ezért jóvá fogják hagyni. Nyilván nem ugyanarról beszélünk, mintha mondjuk a Telekom akarná megvenni a Telenort.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
zelikocc
senior tag
válasz gillka #31735 üzenetére
Na hát igen, az ilyen kompatibilitási gondok miatt nem tehetik meg, hogy lekapcsolják a 2G-t.
Én megoldottam a családban a Samsungokon szoftver cserékkel (nem hivatalosan) mindenkinek régebbi telón is a VoLTE-t, de nem lehet mindenkitől ezt elvárni, mert nem minden készülékkel lehet mókolni és nem is kellene hogy a mókolás legyen az egyetlen járható út.
iPhone 6s eddig tudta a VoLTE-t, de most a 14-es iOS óta ez megszűnt, mert most már nem támogatja a profil nélküli szolgáltatókat. Talán ha a DIGI venné a fáradtságot és mindenhol licencelné hivatalosan a szolgáltatásait (mint minden más szolgáltató) akkor előrehaladottabb lenne a dolog, de tudjuk hogy a DIGI ott spórol, ahol csak lehet. -
MDanny
senior tag
válasz gillka #29153 üzenetére
Nem tudom, szerintem nem. Most jelezték nekem, hogy már a Redmi Note 7-nél sem működik a setprop, pedig év elején még sikerült... Azt még nem tudom, hogy MIUI12 van-e rajta, de a Redmi Note 8-nál már a MIUI 11.0.7.0-val sem működött...
Az meg hogy a DIGI szerint mire képes, hogy is mondjam... Egy hete még a magyar DIGI weboldalán is fel volt sorolva a Redmi 7A, Redmi Note 8T, Mi 9 Lite, Mi 9T. Jeleztem nekik, hogy tévedés, gyárilag nem működik pl. a Redmi Note 8/8T-vel. Felvették hibára, hogy utána néznek, mert elvileg működnie kell, nem véletlenül került fel a listára. Pár nappal később felhívtak, hogy elnézést kérnek a megtévesztő tájékoztatás miatt és törölni fogják a listáról a Xiaomi készülékeket.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
zelikocc
senior tag
válasz gillka #28796 üzenetére
@Isaac76: ha a független rom támogatja és kell segítség az átállításban, akkor nézz be ide: [link] illetve konkrétan ez a hozzászólás: [link] (tudom ez A5 17, az meg S7, de úgy tudom mindkettőn android 8 van és ez a lényeg).
@gillka: én is pontosan erre tudok gondolni, hogy a hívás indításakori állapot számít, ha akkor VoWiFi-ről indul a hívás, akkor hiába megy át menet közben VoLTE-re, addig ingyenes lesz, amíg meg nem szakad a hívás. Ez amúgy maximálisan 1 óra, mert 1 óra után megszakítja a hívást.
@Dracula72: nincs olyan csomag, ami mindenkinek megfelelne. Ha neked a másik jobban megfelel, akkor válaszd azt. Esetleg megoldásként: megosztasz egy junior mobilnetet és arra csatlakozva mehet a VoWiFi.
De azért egy kis matek: 4100 Ft-ért a DIGI-nél 200+775 = 975 perc jön ki, ami 16,25 óra. Azért ez már elég nagy mennyiség.. és akkor ez csak az utazós telefonálás, mivel ugye ha VoWiFin INDÍTOD a hívást, akkor ingyenes.@martonl: Samsung esetében egy egyértelmű WiFi ikonból áll a hívásindító gomb, jelezve, hogy WiFin keresztül fogja indítani a hívást, így konkrétan a képedbe tolja
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz gillka #25929 üzenetére
Én értem, a bejövőt irányítom át, de a végződtető szolgáltató ugyanaz, amit eredetileg is hívott az ügyfél, tehát nekik effektív nem plusz költség. Sőt még nekem sem lenne költség ha azt csinálnám, hogy fogadom a hívást, hívom a másik DIGI-s számot, és konferenciára kapcsolom őket... Szóval vicces ha ezért elkérnek 4 HUF-ot, amikor bármilyen más számot hívni meg 5 HUF....
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eFootball
- Külpolitika
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest