-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz Avayasoft #40981 üzenetére
Nem fogja azt megvenni ilyen értelemben senki (mármint a 3 mínusz1 konkurens), mert ebben a formájában életképtelen, a többi szolgáltató meg nehezen illesztené a meglévő rendszereihez. A fórumokon többek által pedzegetett lehetőségek közül leginkább az játszik, hogy eladják valami állami szereplőnek, természetesen valami zsíros összegért, aztán majd lesz vele valami.
[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
zelikocc
senior tag
válasz Avayasoft #39060 üzenetére
"Azért nem véletlenül adta el a Vodafone..."
Még nem adták el nem értem miért van sok ember fejében ez.
Még csak az átvilágítás zajlik és még több dolgon is elhasalhat az eladás. Persze az igaz, hogy elég nagy esély van az eladásra, de azért ne kezeljük már kész tényként.
-
Narxis
nagyúr
válasz Avayasoft #38790 üzenetére
Totál értelmetlenné vált a Digi felvásárlása, annak így már egyértelműen semmi más célja nem volt csak az, hogy kiszorítsák az olcsó alternatívát azoknak akiknek a lefedettség elég volt. Okádnom kell ettől az egésztől, de az fix, hogy én is inkább leszek Telekomos mint NER-es.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
zelikocc
senior tag
válasz Avayasoft #37829 üzenetére
" 1 éve semmi fejlesztés/bővítés."
Kis visszatekintés és statisztika:
Az elmúlt 1 évben létesült új bázisállomások (2021.05.14. - 2022.05.14.)
Az elmúlt 1 hónapban létsült új bázisállomások (2022.04.14. - 2022.05.14.)
Összehasonlítva
Tavaly ugyanebben az elmúlt 1 hónapban létsült új bázisállomások (2021.04.14. - 2021.05.14.)
Idén létesült új bázisállomások (2022.01.01. - 2022.05.14.)
Összehasonlítva
Tavaly ugyanebben az időszakban létesült új bázisállomások (2021.01.01. - 2021.05.14.)
-
zelikocc
senior tag
válasz Avayasoft #37832 üzenetére
Nem ilyen ütemben haladnak.
Éppen brand váltás zajlik a háttérben és attól függ a jövője a mobilnak, hogy szereznek-e új frekvenciakat, különös tekintettel a 700 MHz-re.
Ha nem, akkor valószínűleg kivezetik a mobilt, ha igen, akkor pedig beindulhatnak a fejlesztések tejes gőzzel.Több nagy szakértőt is “leigazolt” a 4iG szóval van esély hogy gatyába fogják rázni a jövőben a mobilt.
Jelenleg “altatás” van folyamatban
-
veterán
válasz Avayasoft #36662 üzenetére
A Telenor 25%-át el fogják adni szerintem. A cseh tulaj nem hajlandó további részeket értékesíteni, így nincs értelme megtartani a 25%-ot se. Az abból kapott pénzből, plusz a "közbeszerzésekből" bejövő adóforintokból a most megszerzett Digit fogják fejleszteni.
Szerintem. -
Renwick
őstag
válasz Avayasoft #36564 üzenetére
Folytatnám a sort a Turul GSM-mel, egyszer április elsején ellőttük.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
MDanny
senior tag
válasz Avayasoft #36285 üzenetére
Korábbi Androiddal sem működik rendesen, tegnap este beszélgetés közben eltűnt a jelzés, azóta sem működik nálam. Az utóbbi időben inkább nem működik, mint igen.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
sifarr
senior tag
válasz Avayasoft #36108 üzenetére
... hogy értékesítik a mobiltornyokat. Szóval lehet nem is kell a Digi mobil üzletága...
Hát a Telenor mellett nem nagyon. A csoport része lett a digi, és része a Telenor is. Nincs ésszerű ok, hogy párhuzamosan 2 önálló mobilszolgáltatót működtessenek.
Egy lesz a kettőből. Szerintem az új név is megvan: 4iG.Mobiltorony eladásra kiváncsi leszek. Ki veszi meg?
Telenor? Az nem eladás. Telekom és/vagy Voda? Kétséges, mennyire illik bele 1-1 digis hely a többiek hálózatába. Főleg, ha ugyanazon a helyen vagy a közeli szomszédságban már van sugárzó helyük. A Telekom, Voda nem örül ennek az ügyletnek. Vásárlással segítené a konkurrensét? Helyükben én csak nagyon nyomott áron tenném, ha nagyon kell. Majd meglátjuk, mi lesz ebből.
Az érdekes, hogy az eladásnál miért csak a tornyokat említették. Azért nagyon sokba került a diginek a mobilalaprendszer is. Ericsson a vas is, a szoftver is és minőségiek is. Ezt is eladják, és marad a nekik a gyengébb ZTE?
Már májusban azt tippeltem, hogy a digist bővitik fel, az lesz a közös, a ZTE-t pedig leépítik. Igaz, utóbbi eladhatatlan lenne, vagy esetleg Afrikába ... Meglátjuk. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz Avayasoft #36108 üzenetére
Ezt a 4iG prezentációjából vágtam ki. Ez alapján nem úgy tűnik.
"#4 developing position in mobile. Country-wide grid of ~2500
macro base station sites – exploring wide array of strategic
options to strengthen mobile platform:
▪ Incremental radio frequency license acquisitions (e.g. high capacity,
EU-harmonized TDD and SDL bands)
▪ TowerCo asset monetisation and/or build-to-suite potential
▪ Wholesale fixed and mobile network access partnerships
▪ Spectrum sharing
▪ Secondary spectrum market " -
sifarr
senior tag
-
törölt tag
válasz Avayasoft #35305 üzenetére
Én csak arra céloztam, hogy ne akarjuk többet belelátni a dolgokba, mint ami reális.
És hogy mi a reális? Az, hogy a 4ig nem úgy szándékszik megvenni a digit, hogy marad a jelenlegi 2*5MHz-e. Ezzel gondolom minden fórumozó egyetért.
Lehetőségek:
- tnorban többségi tulajdonrész megszerzése
- frekvenciatender (van még 2*5MHz 700-on, 1*20 MHz 1500-on + 2300MHz+2600MHz)
- marad minden úgy, ahogy most van + frekvenciabérlés tnortól (erre látok legkevesebb esélyt) -
sifarr
senior tag
válasz Avayasoft #35008 üzenetére
Szerintem megállapodtak abban, hogy a Digi adja el nekik a vezetékes üzletágat, cserében engedik frekihez jutni a mobil üzletágat.
Egy ilyen megállapodásnak a DIGI számára semmi értelme nincs.
Eladná a piacon jelentős üzletágát, hogy egy induló, elenyésző előfizetői bázissal rendelkező mobilágat fejlesszen tovább? Ráadásul vezetékes láb nélkül, ami versenyhátrány?
És ki garantálja, hogy frekit kap? A 4iG?
Áh, ennek nincs értelme. -
Renwick
őstag
válasz Avayasoft #35008 üzenetére
Mindenki azzal jön, hogy megveszik a Telenort, de az én teóriám szerint a Telenorra valójában semmi szükségük nincs.
Az egyetlen érték a Telenorban a freki, az infrastruktúra már nincs a cégnél, de ugyanúgy ott van az infrastruktúra cégben (CETIN) tulajdonosként az AH.
Számomra legalábbis beszédes, hogy a 4iG-nak már a T-Systems dealnél sem kellettek a kkv ügyfelek, akikkel a lakossági előfizetőkkel együtt csak nyűg van.
Persze ez alapján adja magát a kérdés, hogy a Digi ügyfélbázisával mégis mi a cél, de legalábbis elég valószínűtlen, hogy a románok csak az infrastruktúrát adják el a 4iG-nak.I see you blaming each other -- And I love you still
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Path of Exile 2
- Honda topik
- PlayStation 3
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külpolitika
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest