-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Lackooo84 #37298 üzenetére
az egy olyan feltétel, ami gyakorlatilag nem oszt, nem szoroz, és ha már támogatják a fejlesztést, ne olyat támogassanak, ami ennyire régi cucc, hogy nincs benne volte.
vagy gondolod, hogy a gyengébb hangminőség miatt támogatják az új készülékek vásárlását?hanyas vagy, te disznó?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz viktorhu #37283 üzenetére
Most is használatban van. Utánajártam közben, ilyen esetben (ha nem szerepel az IMEI a rendszerükben) a szolgálatóval kell beregisztráltatni a készülék IMEI számát az ügyfélkapus rendszerbe. Mert ez elvileg automatikus, és valószínű, hogy pl. a kínai telóknál ez nem megy végbe, így manuális beavatkozás szükséges.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
-
prsq
aktív tag
válasz Lackooo84 #37277 üzenetére
Ezért nem árt, ha megnézed előre az ügyfélkapus adatbázisban.
(Én egyike lehetek a kettőnek. Bár biztos nem egy MM-ről beszélünk.)Pedig nem sok feltétel van. 3G-s legyen (legalábbis májusig), és tavalyi év második félévben használatban kellett lennie*. Plusz bekapcsolható legyen.)
* Gyanús, hogy adatforgalom is kellett, hogy legyen rajta, ellenmondó infók vannak.
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz viktorhu #37092 üzenetére
Állami támogatás aha... az egy kalap szar. MM-ba mondta a csávó, hogy eddig 2 embernek tudták elintézni. Hiába mész oda egy olyan készülékkel, amivel a leírás szerint jogosult vagy, ha az IMEI nincs benne az ő kis ügyfélkapus adatbázisukban, akkor bukó az egész.
The Truth is out there...
-
veterán
Sziasztok.
Hibás simkártyát cseréltetnék.
Már csináltam ilyet, szó nélkül cserélték is ingyen, arra nem emlékszem, hogy kellett e a régi simkártya vagy csak egyszerűen adtak másikat, regisztrálták, beállították és ennyi volt.
Azért lényeges ez, mert bár az én nevemen van a digis szerződés 3 simkártyával, de a hibás sim nem az én telefonomban van.
Valaki tudna segíteni? -
ggabor02
aktív tag
Át (vissza) lett nevezve a topic? Eltűnt 4IG a címből?
-
Foose
addikt
Persze értem én,csak én egyenlőre csak egyszerű mobilnetet terveztem használni. Ráadásul a tesztarénán nem sok jót olvastam róla.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
AtHoS
nagyúr
-
Foose
addikt
Sziasztok! Néhány hónapja vagyok digi mobil előfizető egyéb dolgok miatt. Ezelőtt korlátlan netem volt,és sokszor mobilon néztem a forma1 futamokat,mert munkahelyen voltam. Nem érdekelt a forgalom. Most sajnos nem így van,30GB-os netem van. Szerintetek kb mennyi forgalmat ehet meg egy durván 2 órás élő közvetítés végig nézése? Persze tudom függ felbontástól,és egyéb dolgoktól is,de úgy kb....? Az első két futamot biztosan nem látom mert dolgozok. Nem akarom felvételről nézni,esetleges ismétlés idején én még mindig munkahelyen vagyok (24 órás meló) (Huawei p30 pro-n akarom nézni)
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
veterán
válasz mikk2000 #37248 üzenetére
nálam androidon a kártya beállításainál ilyen (azt az egy magyar nyelvű sort nem is értem):
az alsó menüpontban lehet választani, hogy a wifit vagy a mobilhálót preferálja, ha mindkettő elérhető. a tapasztalatom egyébként az volt, hogy nem érdemes, mert ha ha wifin lóg, attól még ugyanúgy fent van a mobilhálózaton is, és érezhetően gyorsabban merül, főleg ha mindkét kártyát így állítom be. mondjuk én alig beszélek a digivel, tehát mindegy is.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
csernak75
senior tag
-
mikk2000
őstag
Korábbal felmerült, amin meg is lepődtem, hogy a digi vowifi hívások hálózaton belül díjmentesek. Többen is belinkelték a táblázatot, volt aki be is karikázta. Annyit tudok hogy a vowifi akkor jön jól, ha a mobil térerő gyenge, de van wifi. Tehát a kérdésem, lehet azt valahogy erőltetni, hogy mindenképp vowifin menjen a hívás?
Az én telóm nem tudja egyébként, de érdekel a dolog.
-
Kt_h90
friss újonc
válasz szaboi6512 #37237 üzenetére
2 cikk van az egyiknel lekell szedni az elolapot...
A masik cikknel hianyoznak a fileok.
De a hozzaalast tekintve jobb az eredeti angol forditas mint a forditók cikkei -
4Grider
nagyúr
válasz ballazol #37240 üzenetére
3 MHz sávszélesség B3-on (a többieknek jellemzően 20 MHz van). A sávszélesség határozza meg, hogy mennyi adat tolható rajta egy időben keresztül. Itt jellemzően olyan 10-12 Mbps körül van az átlagsebesség.
Lefedettség: A Dunántúlon talán már elérték a 20%-os földrajzi lefedettséget, de városokban, így Sopronban pl. 70-80%-os (kültéri) van. -
ballazol
senior tag
Helló.
Ki, mennyire elégedett a szolgáltatással?
Sebesség, térerő rendben van?
Győr-Moson-Sopron és Pest megyében használnám...
Köszi!"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
mikk2000
őstag
A sültcsirke senkinek sem szokott a szájába repülni... én az egyik google találtra rábökve simán tudtam fw-t letölteni, benne a bin-el... a cikkben fontos infó van, érdemes alaposan utánajárni az embernek mit akar csinálni, mert valamit elrontani könnyű, helyrehozni meg sok esetben nagyon nehéz.
Szerk.: ráírhatsz a cikket író tagra is...
[ Szerkesztve ]
-
peeat
tag
válasz szaboi6512 #37227 üzenetére
jogos elirtam e5785lh-22c
-
peeat
tag
sziasztok.
huawei 5785lh-23c höz frimware honnan tudok letölteni ? -
dementor
aktív tag
válasz madagaszkar #37223 üzenetére
Ha nincs még semmilyen Digi szolgáltatásod abban az esetben csinálja ezt. Kártyát viszont minden esetben csak személyesen tudsz átvenni.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Digimobil Max előfizetés megrendelése csak Digi pontokon lehetséges? Regisztráltam a honlapon, de belépés után a Digimobil megrendelés menüpontra kattintva nem történik semmi.
Köszi a segítségeteket előre is. -
pinnacle
nagyúr
válasz zelikocc #37219 üzenetére
Én töltöttem fel a Cellmapperrel. Látszik a képen, hogy 20 méterre voltam a DIGI-s toronytól, akkor lehet, a Telekomot használta? Soha nem ment a arra, ami a templomon van. Mondjuk fura is lenne templomon bázisállomás, igaz csak hozzávetőleges címnek írják. Valami ilyet kell keresni? Ha legközelebb arra leszek jobban körbenézek.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
A 1357 (például) még mindig nem működik.
Van valami hír arról, hogy az adományvonalak működni fognak ebből a hálózatból is? -
törölt tag
INGYENESEN TELEFONÁLHATNAK UKRAJNÁBA A DIGI MOBIL ÜGYFELEI
A kialakult különleges jogrend miatt a DIGIMobil jóváírja előfizetői számára a Magyarországról ukrán alapdíjas telefonszámokra, mobilszámokra irányuló hívások, valamint sms-ek költségét. Ezen szolgáltatások 2022. február 24-től azaz visszamenőleg lesznek ingyenesek, és visszavonásig maradnak érvényben.
-
pinnacle
nagyúr
válasz bociusz #37213 üzenetére
Köszi! Ez lehet az? Jól berakták a város közepére, akkor ezért lett sokkal jobb a vétel. Nem volta valami olyanról szó, hogy nem engednek a DIGI-nek tornyokat építeni a központokba? Lehet már tudták, hogy NER-es lesz. Térképezni, hogy kell? Simán csak körbesétálok bekapcsolt Cellmapperrel?
torrentszaki köszi, de ez nem mutatja a tornyokat.
[ Szerkesztve ]
-
bociusz
aktív tag
válasz pinnacle #37211 üzenetére
A Cellmapper szerint tavaly augusztusban épült új torony, bár ha jól látom, november óta nem térképezett a környéken senki.
-
p2pp
őstag
Xiaomi mi 11 lite 5G NE.
Nem tudjuk működésre bírni a VoWifi-t.
Vki tudja, hogyan lehet?
Vagy lehet e egyáltalán.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
pinnacle
nagyúr
válasz agroman #37204 üzenetére
Sziasztok! Monoron volt mostanában fejlesztés? Nem volt ilyen kék régebben. Új bázisállomást is telepítettetek talán, hol is lehet ez megnézni? Régebben csak kint volt a 4-es út mellett. Ugye ez a 3G lekapcsolás nem probléma, amúgy sem azon ment a beszéd. Idős ismerősnek régi 2G-s telefonja van, sajnos ilyen összecsukható, nagy gombos mobil nincsen 4G-s, amire válthatna a mobilcsere programban.
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest