-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titan3344
tag
válasz gabor9991 #39197 üzenetére
Te miről beszélsz?app
Magentat sem kell aláírni husegbe…
Csak akkor van egy bekötési díj és annyi…
A havi díj ugyanúgy kedvezményes.
Múltkor néztem 3 belterivel+net lenne 10 ezer hűség nelkul.
Digi kb itt lesz január után árban.
Egyedül a digi feltöltése ami jobb sokkal a Telekomnál.[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix SCAR G733ZX-KH050W / Samsung Z Fold 4 12/256 /ASUS RT-AX86S AX570
-
törölt tag
válasz 4Grider #39196 üzenetére
A digi eladásakor voltak akik tapsikoltak az új tulajdonos érkezése miatt.
Akik akkor azt mondták, hogy áremelés áremelés hátán lesz, le lettek hülyézve egyesek által.
Akkor azt is mondták a "laposföldes, kontósok" hogy nem lesz semmilyen többlet szolgáltatás, technikai fejlődés....hát 1 év mindjárt eltelt, és valóban nincs.... -
gabor9991
őstag
válasz Lacarr1 #39190 üzenetére
Egy ezressel lesz drágább a műholdas szolgáltatás januártól, de lehet -500 forintért hűségszerződést kötni és újabb -500 forintot elengednek ha eleget teszek az e-pack (ez a szép magyar szó már valamelyik vodafone menedzser ötlete lehetett ) kedvezmény feltételeinek.
Így gyakorlatilag DTH előfizetőként havi 0 forint emeléssel számolhatok ha online fizetek és vállalok egy év hűséget.
A háborgás érthető hiszen eddig ilyen feltételek nélkül is
"jó" árak voltak viszont ha a telekomot nézzük ott sokkal durvábban elköteleződik az ember ha jó árat szeretne a magenta csomaggal. -
Titan3344
tag
válasz Lacarr1 #39190 üzenetére
Akkor ha van net és tv 1500-al lesz több? Vagy 2x 1500?Mert az már qrwasok…
Hát én akkor sem írok alá ezeknek semmilyen husegidot…"Az előfizetői igények és ügyfélélmény biztosítása mellett a DIGI továbbra is elkötelezett a kedvező ár-érték arányú, magas minőségű szolgáltatások mellett."
Aha. .igy már a Telekomnál is tobbe kerül a digi…
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix SCAR G733ZX-KH050W / Samsung Z Fold 4 12/256 /ASUS RT-AX86S AX570
-
Lacarr1
csendes tag
Mától hivatalosan is, azoknak akik kérték. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz gorbep #39185 üzenetére
"miért olyan kartell szagú ez?"
Az egész telekommunikációs ipar erről szól elmekszem mikor voltak 80forintos percdijak, ez az egész a magas profit az országból kitalicskazasarol szól. A digi agresszív fejlesztési politikája hordozta magában a TENYLEGES verseny ígéretet de a hatalom kinyirta őket most meg mivel az állam veszi meg a vodát meg mértékben is van részesedés most a digi nem lesz itt semmi verseny
-
Lackooo84
nagyúr
Na akkor lassan elérünk oda, hogy tényleg váltás lesz, mert már nem csak szar lesz, de drága is (mobil is, tv is).
The Truth is out there...
-
Lacarr1
csendes tag
válasz StarKiller89 #39176 üzenetére
Nem is kevés sajna.
-
Lacarr1
csendes tag
Január 1-től lesz emelés de a mobil havidíjak nem változnak.
-
zichie
senior tag
válasz Lackooo84 #39156 üzenetére
Ugyan ez a problémám egy rigai vezetékes (+371 67 kezdetű) számmal. Egy rokonom él ott, akit akartam hívni, de bemondta, hogy "adminisztratív okokból nem kapcsolható". Digimobilról 5 ft/perc lenne a hívás. Más szolgáltatóról lehet hívni. Voip szolgáltatóról is tudtam hívni, de ott 5 eurocent/perc a hívás, ami drága a digihez képest.
[ Szerkesztve ]
-
-
zelikocc
senior tag
válasz Lackooo84 #39156 üzenetére
Nálam is azt mondja, hogy adminisztratív okok miatt nem kapcsolható.
Telekomos kártyáról létrejött a hívás.
Viszont román Digis kártyáról hívva egyszerűen minden visszajelzés nélkül kinyomódik a hívás, tehát nem tud kicsengeni sem... tudom hogy már rég más cég, de lehet köze van egymáshoz a kettő dolognak, akár úgy, hogy nem szolgáltatói oldalon van hiba.
Egy másik 23-as körzet telefonszámát kipróbáltam és gond nélkül kicsörgött. -
Lackooo84
nagyúr
Próbáljátok már "digi"
forájdzsi fosmobilról ti is felhívni ezt a számot: +3623507900 (mediamarkt Budaörs), egyszerűen digis mobilról nem lehet hívni bemondja a fószer, hogy adminisztratív okokból nem kapcsolható (más 23-as körzetű beütött random számnál is ugyanez van). Telekomról meg lazán hívom. Be akartam jelenteni hibára, de annyit mondtak, hogy a roamingos sim appal állítsam vissza a kártyát (ezt nem is értettem mert sosem roamingoltam), és hívjam őket ha még mindig nem jó.... Ki tudja lehet egy csomó körzetszámot nem lehet hívni aztán nem is tudnak róla, mert először én is bedőltem, azt hittem rossz a vonaluk, de mikor hívtam a közpoti üfszt ott mondták, h nem tudjank hibáról. Akkor hívtam T számról és ment simán...[ Szerkesztve ]
-
Renwick
őstag
Lazán kapcsolódik: a 4iG éppen most csatlakozott a O-RAN szövetséghez.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
-
Cs1csó
félisten
válasz bksgbr #39151 üzenetére
Amúgy eddig is kvázi DIGI hálón voltunk mert itt nálunk optika kábelezés terén volt egy fekete lyuk amit ugye az EU-s pénz befoltozott de a cég ami üzemeltette az a DIGI hálózatára köthette rá ezt az új hálózatot mert már az elején tel voltunk DIGI-s csatornával: DIGI Sport 1-2-3 DIGI World stb.
Úgyhogy - persze ezek nagy része megszűnt - de továbbra is kb. a DIGI kábeles tévéjének struktúráját kapjuk.
Előtte is - nagyjából - ezt kaptuk mert előtte meg DIGI tányéros tévénk volt. Igaz kábelen több adás jön pl. a Debrecen tévé stb.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Érdekesség: egy ideje gondolkodom, hogy vagy átviszem a számom a DIGI-hez vagy veszek egy DIGI kártyát és akkor meglovagolom az 1600Ft/30GB-ot.
Ma jött a levés az internetszolgáltatónktól (egy kis noname cég, SZIP program miatt lett optika behúzva EU-s pénzen, ők csak megkapták kvázi üzemeltetik) hogy január 1-jétől átvesz minket a DIGI.
Úgyhogy ha január 1-jén még lesz DIGI mobil akkor átviszem a számot ugye akkor csak 1300Ft a net és még jár mellé 200 perc belföldi telefonálás. -
glaci
őstag
válasz Ablakos #39145 üzenetére
Szia!
Szerintem ezt nem ide akartad írni ... ;)
Szerk.:
Egyébként az eredeti állapotot (ha az egyébként megfelelt úgy) szerintem legegyszerűbben úgy tudod vissza állítani, hogy a régi kisebb 2. lemezt átklónozod az újabb nagyra és mindent az eredeti helyére raksz vissza.[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Ablakos
őstag
Hogyan tudom visszaállítani a dual boot módot?
Két lemez: 1. windows 2. ubuntu
Kicseréltem a 2. lemezt egy nagyobbra és újból telepítettem az ubit, ami meg kérdezte most is, hogy windows mellé telepítek-e. (y)
Felment a telepítés, de az ubuntu csak egy grub promptot ad.
Csak az uefi windows működik. -
DarkByte
addikt
Arra vonatkozólag van már bármi infó meddig tarthatják meg a Digi nevet? Mert a Voda-t még gondolom nagyon korai lenne látni.. de a Digi azért most már 1 éve a "zsákban" lassan.
-
Sanyi.mTs
addikt
számomra nem egyértelmű a topik összefoglaló alapján a következő:
azt értem, hogy Digi Mobil sim-et nem használhatok modemben, de Diginet aktiv 50 sim-et használhatok (csak) mobilban? -
csiki52
tag
válasz darál0w #39131 üzenetére
igy van nekem is saját tapasztalat...ma az összes digi kártyát leadtam, berágtam ma reggel 5x szakadt meg ott azon az uton ahol eddig nem volt gond./ Budapest /
itthon jó mert a szembe-házon van az antenna, de menetközben sokkal rossszabb mint volt, és ugye nem itthonra kell.
A letöltési sebesség gyatra lett még az elején jó volt.
A dunántult nem fejlesztették M6 Szekszárd után használhatatlan Harkányban van ugyan egy torony de gyenge semmit nem ér, Siklós és Villány nulla...nos elég volt ez már ingyen se kellene, én is vártam hogy jobb lesz.....eddig is két kártya és szolgáltató között kellett váltani ...lehet hogy aki egy stabil helyen használja annak jó
A Digi sajnos nem hogy javult volna rosszabb lett. A dunántult meg jóformán lesz....ták./a beszólásokat megelőzve: nem érdekel, hogy könnyebb lefedni az alföldet mint a hegyes területet./[ Szerkesztve ]
-
Titan3344
tag
válasz djsunstealer #39135 üzenetére
Huvosvolgy és kornyeke ugyanolyan tré, mint amikor beleptem a digihez.
[ Szerkesztve ]
-
djsunstealer
aktív tag
-
tetonjaro
csendes tag
50gb mobil adat digi 1-1.5 hónapj a következőket csinálja , 20:00-21:00tól hajnal 01:00-ig (körübelül) szakadozik hálózat vagy ha van akkor nincs 4g kapcsolat napközben jól működik , 2db telefonban és xiaomi mifiben van használva a kártya . ügyfélszolgálat szerint nem támogatott készülékek miatt van ez a probláma , csak az a furcsa hogy napközben hibátlanul működnek .
-
Titan3344
tag
Az a baj, hogy a 2.keruletben is változatlan minden… a hegyvidéki részén még a telefon sem működik, nemhogy az internet 😆
Amikor digis lettem, gondoltam majd fejlesztik.
Hát ez a fustbe ment a NER miatt, ahogy nezemASUS ROG Strix SCAR G733ZX-KH050W / Samsung Z Fold 4 12/256 /ASUS RT-AX86S AX570
-
riki
senior tag
Fehérváron, a minden változatlan . VoWifi is kifogástalan.
-
domper2015
senior tag
-
veterán
A forgalmi adatok lekérdezésére másnak is hibát dob az ügyfélkapu app? Vagy csak engem tisztel meg?
Azt írja nézzek vissza később... -
Bogyi007
veterán
És ismét eljött az este nyolc utáni időszak - zsinórban harmadik nap csinálja ezt a Digi mobil...
Kelebia ahol egyébként 2 torony is van a faluban, az egyik tőlem alig 100 méterre légvonalban...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz rothfb #39117 üzenetére
Annyira hogy én a tévés részleget dobtam is...
Sport adók Hd adása kriminálisan vacak volt...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
-
veterán
Ezt a siránkozást, meg temetést, ami itt megy...
A következő a tömör véleményem. A mobilnál leálltak a fejlesztéssel és pont. A térerő ugyanaz, a sebesség ugyanaz, a vowifi ugyanúgy működik nekem, a volte sem változott. Egyszerűen nem épül több torony, nem bővítenek. Mondjuk nincs is plusz frekijük, meg gondolom vannak ezzel a hálózattal terveik. Most már a Voda hálózat is ott van, lehet, hogy majd összeolvadnak, aztán lesz egy komolyabb hálózat, megemelt díjjakért, de még mindig olcsóbban, mint a konkurensek.
De ez is csak találgatás. Lehet, hogy egyelőre talonban hagyják a mobilt, marad ilyen. Nem ez a prioritás.
A többi szolgáltatásuk meg nem változott. A vezetékes net olyan, mint eddig, a tv is olyan, mint előtte, nyílván változtak a csatornák, digiseket megszűntették, de amúgy jól működik és még mindig a legolcsóbb.
Suttyomban több digipont is megszűnt. Pl az én kisvárosomban is, így 20 km-t kell autózni, ha akarok valamit, de ez sem meglepő.
Meglátjuk mit hoz a jövő.[ Szerkesztve ]
-
dzf007
senior tag
Nyíregyházán sincs változás, néha leterhelt a mobil hálózat de a sebesség, térerő ugyanaz maradt.
-
csernak75
senior tag
válasz qnadam #39102 üzenetére
Nem vagyok hálózati szakember, de szerintem ez nem így működik.
Régebben olvastam hogy a DIGI licenc költségek miatt eleve kisebb teljesítménnyel sugároz.
De hogy ezt még lejjebb vennék? nem hiszem.Én azóta vettem észre kisebb térerő csökkenést amióta sáv átrendezés volt és az 1800MHz-es sáv aljáról (1820-25 MHz) a felső részére (1855-60 MHz) került a frekijük. Lehet emiatt kicist rosszabb a terjedése?
Erre majd valaki szakértő válaszol.
-
Lackooo84
nagyúr
Na itt Tatabányán most olyan anomália van, hogy a speedtest errort ír ki feltöltés méréskor, el sem tudja kezdeni, ez is mi?
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- GTA V