Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz DaveHutt #97992 üzenetére
Ez az 5. HT wd-m para300-500 közt ki szokott esni. Most ez a szezon csúnyán szivat. Mondjuk , ha azt veszem, hogy a wizzel csináltam ~560 parát és a wd-vel ehhez +100 at kb, akkor nem vészes. Csak azért dühít, mert tényeg mindent próbálok és egy fosht sem ad. Előbb fogok anci disznóbökőt forgatni mint SH-ert szerezni. Na de most lesz majd pár napom, rá borulok a nepalokra meg gr ekre aztán csak megszán mrs. mázli.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
czpitti
senior tag
válasz MegalodonS #97990 üzenetére
inkább igy a joNemigaz.Rossz gemmel megy.Az elites gem nemkell solora helyette gogok,trapped és pain.Ez a helyes felállás.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Bennyboy
őstag
Ha valaki esetleg tolja a season hc-t és már simán megy 70-75-ös griftet az vegyen fel. P800 archon wiz vagyok. Benny#2463
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
TeeBee73
veterán
válasz MegalodonS #97990 üzenetére
Lehet, a következő patch-ben már nem csak Gold Vault lesz, hanem Material Vault is.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
lafaty80
addikt
válasz lafaty80 #97993 üzenetére
Namost itt valaki vagy bízz bennfentes és méghallgatta a sírásomat, vagy csak mákos lettem. Most bemennék kicsit craftolni és itemeket cserélgetni erre rift-ből 3db kadala-tól 2db panci jött kb. 30 perc alatt. Igaz egyiket sem tudom használni
jookomak: jaja, csak már megszoktam hogy partiban is én vagyok a nemesi-és.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
reelc
veterán
válasz lafaty80 #97988 üzenetére
Nekem problémának tűnik, hogy elég sok helyen Dexet tekertél. Lehetett volna hasznosabbat is.
Lehet tárgyanként nyertél ezzel 50-100 dexet, de sokkal hasznosabb dolgok maradtak ki miatta, dexet amúgy is tudsz plusszban az augmentálással nyerni.Az Impaléd lighting rúnás, de a bracered és a tegezed physical. Ennek nincs értelme. Amint tudod cseréld lightingosra őket.
Ha lesz másik mellényed, akkor reduces damage from elitest rá.
Az övre dex tekerés helyett mehetett volna a Bolas helyett Allres.
Cipőre Impale kellett volna.
Elusive ringre dmg helyett CHD-t.
Travellerre attack speed helyett CHC-t.
Shoulderre legközelebb Cooldownt.
Shadow's Mask: ha legközelebb esik, akár 5 körüli CHCvel, akkor ne azt tekerd, hanem Impalét rá. Ha Impalés lesz, akkor CHC-t mellé.Első ránézésre ennyit látok.
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
Unwavering will helyett azt Arcane Dynamo-t kellene használni, illetve a The shame of delsere övet. Spectral balde-del fel kell stackelni a Dynamot és akkor kell az arcane orbot elnyomni. Illetve a magic weapon helyett szerintem mehetne az explosive blast, illetve mellé a kockába az Orb of infinite depth. Folyamatosan kell nyomkodni a robbantást, és amikor egy nagy tömeg összejön valahol, akkor mehet rá a bura, 5 spectral blade, és arcane orb.
-
lafaty80
addikt
Másnál is rosszalkodik a kliens? Nekem update-et ír, de nem csinálja, így játszani sem tudok... mert most éppen tudnék...
Illetve dh szakik majd ha ráértek nézzetek rá az én kis hableányomra, néha gyengécskének érzem. Mivel tudnám tuningolni, vagy mit változtassak rajta? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz Phausto #97973 üzenetére
Akkor én csinálom egyértelműen rosszul. nekem olyan 25-30, nagyon max 50 milliárdokat critel az arcane orb. Itt van a kérdéses wizardom
Cserében elég kemény, GR 85-re is benéztem vele csapatban, nem nagyon ütik le. a 3. gem az most a lightning wizardomon van (trapped ~70-es). A dmg olyan GR 65-re elég, 70-re nem.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz MegalodonS #97984 üzenetére
Az ns wd mmel megvan a 79 de még nincs mindenben gem, ráadásul csak 70 esek. Szóval a 80 is meg lesz majd.
Ez már lehet, hogy paranoia nálam( sokat wot-oztam régen ), de kb 2 szezon óta érzem, hogy szívok a materiálokkal, sárgát rendszeresen konvertálok, a db-et meg lepkehálóval fogdosom össze, de így is zokni az egész. Pedig nem farmolok hanyagabb módon mint elötte. Érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz WOT-H-A-C #97978 üzenetére
Igen nekem is olyan a szezon,mintha kevesebb alapanyag jonne be Recessziozik a blizz,a gold utan az alapanyagokkal is
(#97979) TeeBee73
Megszokas,megszokasbol
(#97982) WOT-H-A-C
Nekem volt olyan szezon,hogy nem is esett normalis,egy 3k + wd fegyoval lejott a 76
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
Egy akhan set-es crusival nyomul a koma akivel tolázzuk a gammát.
Wizzel kapcsolatban be kell látnom, hogy gyík vagyok hozzá, bár nem sokat játszottam vele. ~61% cdr kevés volt, hogy perma archont tudjak fenntartani. Én meg idegbajt kapok, ha egy csonti oneshotol minden sarkon.Majd ns ben próbálkozok még, mert flame blade-es FB Archonnal lement a 70 egész normálsian (köszi edge! ).
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz MegalodonS #97977 üzenetére
A dolog pikantériája, hogy egy nonanci pigstickerrel nyomom jobb híján Meg serpent modzsóval, mert henry macskájából is csak a kakit adja. Így le ment a 70 , de azért na...
-
Ribi
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #97975 üzenetére
Nagymértékben függ attól is, hogy solora mész vagy group. DHval jól lehet szolo speedet tolni, de magasabb GRben már nem sebez. Ehhez képest wizz nekem használhatatlan volt, mert én is folytom haltam soloban. Viszont magas 4fős GRben sebez rendesen. És ott úgyis mindig le kell parkolni elit pakkok mellett. Ezek persze csak saját tapasztalatok
-
TeeBee73
veterán
Miért van az, hogy a játékosok nagy része a CoD Gem-et húzza, és töri be az (P)Ancik tuningjához?
Mod: ráéreztek, hogy ez a leghasználhatatlanabb, "mehet a levesbe"?
Mod2: Kubanitos: Limit. Ez ki is ment a fejemből. Thx!
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
WOT-H-A-C
veterán
NS ben van egy 3062 es ancim ami elég jó, ám ehhez is grat. Most ebben a szezonban egy ilyen sokat lendítene rajtam. A cucvok forgatásáról meg annyit, hogy a db meg sárga cumóm száma állandóan a 0-hoz konvergál. Na de majd biztos esik valami nekem is.
-
sto1911
veterán
válasz SQX_Barto #97968 üzenetére
Igen, en vagyok az En is rohogtem, mikor klantars behivott, mondom ez aztan remek nev lesz
Igen, arcane az alapja, megnezem mit tehetek, fegyvert meg offhandet akkor tekerek meg vagy Kadalazok.
@(#97972) emmm: nem, az csak kicsi tuning, az arcane orb a nyero. Tobbet kell castolni, en nem varom meg, mig eldurran mind a 6 orb.
Megmondom oszinten, nem szamit melyik a legerosebb, nekem ez a legnagyobb eredmenyem, pedig 0-day megvolt a D3 es a RoS is, azzal jatszok, ami szorakoztat. Ez egyelore meg igen, es meg mivel tudom, hogy nem ez a vege, igy meg fejleszteni is akarom.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz KubanitoS #97974 üzenetére
Sajnálom is, mert nem lenne rossz. Most végig próbáltam az arcane orb-os dmo-t, a villámos hydrát, a fb archont , meg nyomtam még egy meele dmo wizz-t is. Az arcane orb-os szinte 0 ancival jól vitte a 65 öt, max 1 szer feküdt. Nekem testzik, csak kár, hogy nincs benne potenciál. Archon wizz-t feladtam 70 környékén , mert fos a drop és allandóan feküdtem, már majdnem töröltem a gammát dühömben. Aztán hagytam a wizz-t és felrántottam egy helltooth wd-t. Most azzal idegesít, hogy nem ad sacred harvestert!
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz sto1911 #97967 üzenetére
Szoval Te vagy FoS Vihar
Mindig rohogok egy sort, amikor bejelentkezelDMO most a leggyengebb set wizardnak, a lightningos wizard most a meno (Tal Rasha+Vyr set egyutt)
Pont a te fegyveredbol esett primal anci
Se a fegyvered se az offhand nem ancient, azon sok dps-t buksz,
Amulettbe ha tudsz, tekerj socketet megpedig az intelligence helyere, gondolom Arcane skill kell ennek a buildnek. Nem igazan ismerem a DMO-t, szoval a statokba annyira nem szolnek bele.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
sto1911
veterán
válasz Dyingsoul #97966 üzenetére
Koszi a valaszt mindkettotoknek!
Ez lenne a karakterem, GR70 siman lemegy, de 73-nal meg esek-kelek... Szerintem a dmg is keves meg a life is.
-
Dyingsoul
veterán
válasz sto1911 #97964 üzenetére
A válasz kaszttól és buildtől függ, mivel vannak olyan tárgyak amiket könnyebb megszerezni ilyen-olyan úton, mint másokat.
BS-t általában class set kiszedésére jó használni, ami viszont 75 BS-ba kerül azt nem éri meg megvenni. Jó craft mati gyűjtésre is ha más nem (illetve ha ancient cuccokat akarsz Kadalától, akkor túlnyomórészt már úgyis csak craft matinak valót kapsz tőle).
Kockában 2 upgrade reci is van, nem tudom melyikre gondolsz (jó, az egyiknek nem upgrade a neve).
Ha reforge legendary-ra gondolsz akkor olyat érdemes ami ritkán esik egyébként. Ilyenek az offhandek és a ritkább fegyverek.
Ha upgrade rare item-re gondolsz akkor olyat érdemes amilyen tárgytípusból kevés fajta legendary eshet azt adott kasztnak. Armorok kilőve mivel azokból Dunát lehet rekeszteni. Ajánlott a fegyverek uppja illetve az offhandek de ez is kaszt és fegyvertípus függő.
Mindegyik forrásból lehet anciented és primal anciented is.
De a leglényegesebb az, hogy most hogy áll az adott builded mert az dönti el, hogy mire van szükséged legjobban nyilván azért kell küzdeni.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
-
sto1911
veterán
Blood shardot mire erdemes kolteni? Mintha lattam volna lentebb olyat, hogy erre meg arra nem erdemes.
Ill. ha mar itt tartunk akkor mit erdemes upgradelni a kockaban? -
sith7
félisten
válasz MegalodonS #97962 üzenetére
mondom most
mit kacsingatsz ??? Tudsz valamit ?
-
MegalodonS
őstag
Mindjart itt van
(#97961) emmm
Igen sok-sok kerdes,de uj hero - uj build es '' main-off-hand'' fegyverek meg nincsenek is a jatekban.Minden heronak vannak jo es kevesbe jo set-build kompozicioja a kerdes,melyik lesz a nyero a nekronal.A vegleges verzioban,1 set biztos op lesz,mert az eladasoknak profitot kell termelni Meg jovore akkor johet a kovetkezo dlc meg a tobbi .......
-
emmm
őstag
válasz MegalodonS #97957 üzenetére
Nem rossz, de annyira nem is ájultam be tőle. A jó cuccok magas cooldown-nal rendelkeznek, de nem lehet velük úgy haladni, mint egy Avatar, Archon és társaival, mert helyhez kötöttek. Tehát szép, szép, de nem látom, hogy lesz ebből speedgr. Szerintem van pár használhatatlan rúna, vagy még nem látni, mivel lesz jó kombinációban. Rhykkernek is ez volt a baja a videóban.
Igazából a szettektől és a speckó tárgyaktól függ az egész.
-
sith7
félisten
válasz MegalodonS #97957 üzenetére
Akarom !!!!!!!!
Most !!!!!!!!!!!!! -
MegalodonS
őstag
Blizzard - We're not ready to announce price or date information
Egy kis kedvcsinalonak,a ma esti sztarvendeg,jojjon Rhykker
CORPSE EXPLOSION! Army of the Dead! Necromancer Skills Part 3 (Diablo 3 2.6 beta gameplay)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz KubanitoS #97951 üzenetére
en egy picit azt erzem, hogy visszajutottunk Diablo 3 classicba ezzel. ott volt ez, hogy dropbol lehetett gearelni, de tenyleg jo cuccokhoz irdatlan ido kellett volna.
ment az AH, felcsavartak a dropot, erre megint ott vagyunk. mondjuk hala egnek legalabb nem jobb statokkal esik minden mint az eredeti terv volt, na ugy kb a botok maradtak volna versenyben a leaderboardon.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
AnginaP
aktív tag
Srácok nagyon köszönöm a sok súgást, meglett életem leggyorsabb GR 75-je.
Solo 75Azonban még most is elő-elő fordul, hogy bemegyek egy riftbe, és szóhoz sem jutok, mert folyamatosan one hit-elnek.... de már nem érdekel, leave, és másik. Keresem azt, amit lehet darálni.
Köszi még egyszer a sok help-et!
Indítok egy Skyrim szervert.
-
reelc
veterán
Szerintem tudom melyik játékra gondolsz, a nevét nem írom le, ne vegyék rossz néven. De persze több játék is tartalmazhatja ezt az ötletet, hátha egyszer a Blizz is kitalál egyszer valami hasonlót. Ha nem is akarnak új nyersanyagot behozni, akkor esetleg a meglévők variálásával.
Szóval más játékban van egy kovács, aki a 2 legnehezebb fokozaton van jelen.
Random legendaryt kovácsol 5 különböző kategóriában (pl. armor, közelharci és távolsági fegyver, stb.). Egynémely nyersanyagért keményen meg kell küzdeni, de ez van.
(Próbálni még nem próbáltam, Wikipédiáról néztem az infókat, hogy is van ez.)[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Hát ja, így valóban nem sokat érnek, ha ki sem akarnak esni. Nekem még azóta sem esett egy darab sem, pedig már rég megvan a GR70. Mondjuk igaz, nem is mászkálok 80+GR-ekbe, nem várom el, hogy minden sarkon panci essen, de azért legalább egyet igazán adhatna, ha már nagy nehezen sikerült lehoznom, ami kell hozzá.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
KubanitoS
veterán
Tényleg lehetne valami panci recept, vagy bármi más megoldás, mert ez a random dolog, hogy valakinek pl 3. kraftolásra panci lesz egy cuccos, más meg több heti farm eredményét is elveri eredménytelenül azért marha bosszantó tud lenni.
Nem tudom melyik hasonló játéknál olvastam, hogy abban volt valami "bolt" (Diabloban pl ez lenne egy új merchant), ahol be lehetett szerezni a legbikább tárgyakat (itt pancikat) meghatározott mennyiségű szörnyek által dobált matiért cserébe.
Mondjuk akarod a DH shadow daggert. Leölöd a szörnyeket, akik folyamatosan dobálják a speckó matit, amelyeket be tudsz váltani egy panci daggerre. Ugyanúgy random statok, random esély, de panci cuccost kapsz fixen. Jó sok matiért cserébe. De legalább 100%-os bizonyossággal megkapod. Még ez is jobb lenne, mint ami most van.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
emmm
őstag
Tényleg, a Zodi is, bár azon sokat nem ér. A Lacuni + attack miatt ennyire megéri? Vagy akkora már a cdr-ed, hogy mindig archon vagy? Azért egy rossz lépés 70 felett és 2-3 hitelnek. Vagy itt meg már a magas int-ből jövő allres miatt bírja jobban? Én ilyen 710 parával közepes itemekkel 70 solo-t megyek, csapatban 85-ön is elvagyok, mostmár sebzek is , de ha ott nem vigyázok, akkor kalap-kabát. De legalább már az övemet gemezni tudtam végre. A 60 az villámgyors, a 65 csak picit lassabb, úgyhogy egész jól lehet már fast gr-ezni, meg gemmelni ezerrel.
(#97945) shotika: kár azért a regen life-ért, bőven elég lenne azt a physical-t tekergetni az éppen aktuálisan használt buildre
[ Szerkesztve ]
-
-
shotika
őstag
Részemről már a begemezés is rendkívül hosszadalmas és fárasztó
Panci témához, nekem eddig kb 10 esett szezonban, párat ugye már linkeltem, a legújabb:
Félreraktam, hátha lesz olyan intes kari, ami psychilasos...
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Edge
veterán
válasz gjohnny #97940 üzenetére
Jaja csakis azért kell az anci hogy be lehessen gemezni, az slotonként 2-3% dps plusz is lehet és az nem kevés, 100-as gemmel(500 mainstat).
A csapatunkban a wdnk van úgy hogy panciba kiesett neki már majdnem az egész gear és csak az offhand esetében volt használható a panci, a többi fs lett... igen a soul harvester is meg a coe is.emm: + zodi, de ezt pl kaptam
vikus: sztem ilyen esetekben a szerencsének nem sok köze van a valósághoz, az lootshare vagy egyéb eredménye, pl. bounty: csak a csomikért megy be stb.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Peppo
őstag
Primal? Ugyan már! Para 800-on még a Shadow setem fele nem is anci. Se Kadala, se Zoli nem adja őket, és nem is esik semmi. Már ott tartok, hogy be van tárazva pár 80 körüli kő augmentre, csak cucc nincs hozzá, amibe tehetném. Ilyen se volt még. Előző seasonban is szar volt a drop, de ez azt is alulmúlja.
-
Vikus
tag
válasz gjohnny #97938 üzenetére
Köszi.. Már 3 set-el meg is van, és minő meglepő az utóbbi riftekben szinte csak DH cuccok esnek a monknak pfff.. szóval esélyes, hogy DH lesz a kövi kari. meg lesz ez, csak kis időt kell rá szánnom..
Egyébként itt a "panci"-s dologra reagálva.... Én találkoztam olyan 1000 para-s crusader honfitársunkkal public-ba, amin csak panci cucc volt, és ráadásul az összes jó kombóba, ami a karihoz kellett.. Hát azt hittem a pofám leszakad.. Nagyon durva.. Ilyenkor 2 dolog esélyes.. Elgondolkodok, hogy én vagyok ilyen szerencsétlen, és nekem is csak ilyen f*s a dropp, vagy reménykedek, hogy nincs minden veszve, és csak esik valamikor majd még "több" is, mint az a 2-3 db...
-
gjohnny
tag
Ezzel teljesen egyetértek. Teljesen elegek az anci cuccok, az a lényeg, hogy jó a build-hez megfelelő statokkal rendelkezzen. Sőt a fegyvert és általában az offhandet leszámítva az anci is olyan kevés pluszt ad, hogy csak az augment miatt kell általában szerintem. A haveromnak van crus hammer set sapka nem teljesen jó statokkal primalban, nekem meg esett egy ugyanilyen sapka tegnap nagyon jó statokkal anciban. Összehasonlítva látszott, hogy az anci jobb volt. Amúgy szerintem általában az szokott lenni, hogy ha az ember rágörcsöl valamire, hogy essen, akkor azért sem esik. A primalnak olyan kicsi a drop esélye, hogy valószínűleg sok kevésbé szerencsés játékos lesz a random miatt, hogy egy teljes szezon alatt sem találkozik primalal.
-
proci985
MODERÁTOR
holy point shotbol en konkretan egy kozepesen jo rollos lgt%/chc/impale megoldast hasznalok annak ellenere, hogy esett belole egy full hasznalhatatlan panci (fire/hatred reg/socket) is.
mondjuk masik ilyen az endless walk gyuru, abbol vegre lett egy dex/AS/CHC/CHD/socket nonanci kombo ami igy trifectakent kb a legjobb amit lattam belole (dex nelkul nem tud eleve rollolni ahogy tudom, az otodik stat meg fixen movement).
viszont esett egesz jo panci Dawn meg panci Nat fegyver, utobbi talan egyszer meg valamire jo is lehet.
mondjuk annyit csinalhattak volna, hogy panci reroll utan is panci marad. vannak targyak (EW gyuru, holy point shot) amibol szinte eselytelen normalisat kapni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
gjohnny
tag
Mi a haverokkal úgy csináltuk meg a 6 set-es GR55 conquest-et, hogy partyban egy egyik játékos erős fő karakterhez (crus) bejött kőhúzáskor, meg sima riftekre a másik játékos gyenge másodlagos (barb) karaktere. A gyenge karakternek esett cucc rendesen, valamint a shardokat is el tudta költeni. Az erős karakter játékosa a kapott shardokat el tudta költeni a saját gyenge másodlakos (barb) karakterére váltva, valamint a másik játékos barb karakterének esett fölösleges set és egyéb cuccokat megkapta. Ezzel pár nap alatt megvolt a másodlagos karakterrel is a GR55. A GR55 höz szinte mindig teljesen elég csak maga a full set, egy-két kiegészítő leg-el. Még van két hónap a szezonból, bőven van idő erre.
-
Edge
veterán
Panci téma:
Sztem nem kell a boldoguláshoz panci a gearbe, nem rossz ha van, de egyáltalán nem kötelező.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
emmm
őstag
Nekem is meglett végre életem első GR70-e. Egyből elsőre. Tényleg jó ez a manaldos wizard, élvezetes is a játék vele! Már csak egy cdr-es gyűrű kéne még, és fullos a cdr is.
-
reelc
veterán
válasz noblem1983 #97926 üzenetére
Azt nem tudom, de amikor kb. 1 heti nyersanyag farmolás eredménye szinte csak arra megy, és nem adja be, az azért nevetséges. Az egyiket 3x adta be a párját egyszer sem. A végén kínomban az összes BS-t is a fegyverre szórtam napokig (tudom nem szabad), de semmi.
Később esett egy riftben.(#97928) Dyingsoul: Mivel kíváncsi voltam milyen kevés Paragonnal jönne össze a GR70, így eleinte a rifteket részesítettem előnyben. Azt még P420-szal teljesítettem. A szezont P756-on fejeztem be. Ha nem rakom össze a monkot, és mindent a DHra költök, ki tudja hol lett volna a vége. Vagy ha időben összejön a monk. Akkor nyilván még mindig szezonoznék, játszanék.
Tudom hogy random, szerencse meg minden, de amikor az ember sok időt rászán, és céltudatosan ráfekszik dolgokra és még úgy sem jön össze belátható időn belül... na ez így nekem már nem szórakozás.
Amúgy a monk összerakása során azt a 2 tárgyat kivéve az összes szet és az összes monk cucc esett.
Amikor nem ad be tárgyat semmilyen vacak stattal (még csak nem is Ancientest vadásztam, bármilyen vacak jó lett volna) ez így sok volt.Persze lehet minden szép és jó csak én vagyok már türelmetlenebb. Ez van.
Elnézést.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz SQX_Barto #97931 üzenetére
Találkoztam olyannal akinek 8. craftra panci lett. De hát nekem a crafttal nincs szerencsém csak a mysticnél a rerollal. Néha azzal sem.
Én olyan 10k DB-re számolok így első körben. abból 200 dagger kijön, TALÁN lesz köztük panci.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
SQX_Barto
addikt
válasz Dyingsoul #97930 üzenetére
czpitti a DH-nak 1000-et mondott, de gondolom ugy saccra, nem hiszem, hogy megszamolta
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Dyingsoul
veterán
válasz KubanitoS #97929 üzenetére
Hát eléggé random... Én pl panci daggert akarnék craftolni (ezért is érdekel ennyire a panci téma) de hát nem tudom mennyi db kell hozzá. Nem lehet biztosra menni sajnos
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Paragonod mennyi amúgy?
Tényleg kaphattál volna több primalt... :/ Én kapom őket de mindig rosszat.. ma pl follower itemet kaptam. Scoundrel tokent.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
DaveHutt
őstag
Na ha már itt tartunk, van kb. 60 órám a szezonban konzolon, barbárral kezdtem, azzal meg is csináltam a GR70-et kb. 15 óra után. Azóta kihúztam a nulláról egy DB farmoló Akkhan Crusadert, ma a Hammerdinnel GR84 lement (személyes rekord), support barbárral GR98 random csapatban (szintén rekord). Mennyi primal esett eddig nekem? Nulla darab. A pofám leszakad lassan.
-
reelc
veterán
válasz Dyingsoul #97921 üzenetére
A GR70-em 04.03-án megvolt. Azt nem tudom hány óra alatt.
Kb. 81 óra ment a DH-mba, rengeteget farmoltam TX-TXIII-on, mert még egy monkot is összeraktam, amivel kb. 32 óra ment főleg farmolással TXII körül. Volt amikor egyedül, volt amikor segítséggel.
Nem tudom mennyi idő alatt lett meg a GR70 de szerintem számolhatjuk nyugodtan azt, hogy több mint 80 órán át játszottam szezonban, és ennyi idő alatt 3db Primalt adott be. Sima dropok voltak. Csináltam reforget, BS költés, mindent. Sárga upgradem a 2 karinak összesen biztosan volt 200+ és ebben sem adott be Primalt.
Úgy hagytam ott a szezont, hogy még mindig maradt vagy 150 GR kulcsom.Szóval nem a levegőbe beszélek, amikor azt mondom, hogy sokat öltem bele, és kb. semmi eredmény.
A következők estek:
1 DH köpeny, már nem tudom melyik, bezúztam.
Egy Windforce íj.
Egy Envious blade.Igazából nem csak az a probléma, hogy ennyi időre ennyit adott be.
Engem a monk fegyverszet buktatott ki, korábban talán megírtam. 100+ Sárga upból beadta vagy háromszor az egyiket, és egyszer sem a másikat. Istvan's blade.Ha jól emlékszem az volt a Blizz reklámszövege, hogy a Primallal jutalmazzák a kitartó játékosokat. Ilyen droppal ez büntetés, nem jutalom.
Több szerencsét mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
válasz lafaty80 #97919 üzenetére
Hidd el, az sem jobb, amikor kiesik egy panci Puzzle Ring Én már lemondtam róla, hogy valami értelmes primal essen, beérem azzal, ha sikerül értelmes ancient cuccokat aggatni a karakterre. Barbáromnak a mai napig nincs nadrágja, pedig abban van a legtöbb játékórám is
-
Dyingsoul
veterán
és (#97919) lafaty80: Szerintem nagyon luck-faktor. Illetve nyilván az is számít, hogy mennyi lehet a legendary / óra statotok amit persze sehol nem lehet megnézni. Mennyi játékórátok van a kariban amivel toljátok? Nekem 60 óra 51 perc van a Season karimon, 6 panci esett eddig. Azt is nehéz megmondani mikor csinálhattam meg a GR70-et, de valami 15-20 óra környékén de ez egy durva sacc.
-
reelc
veterán
válasz lafaty80 #97919 üzenetére
Engem is demotivált, hogy vagy 3db esett szezonban, pedig régóta megvolt a GR70, és nem napi 1-1 órát játszottam (rift, bounty, stb., sárgából upgradet kb. 150 sikertelen up után untam meg). Úgyhogy visszamentem NSbe (itt jobb karim van), és kicsit pihentetem is a játékot.
Embertelen ez a droprate. -
lafaty80
addikt
Nekem kicsit kezd demotíváló lenni hogy 2 hete megvan a gr70 és az egyetlen pancit egy rift alkalmával kaptam a csapatban lévő embertől. Minden nap tolom 1-1 órát, rengeteg rift, bounty, gr, de semmi. Közben látom kb 80%-ban mindig esik valamelyik csapatainak panci. Tegnap volt a legalja, 10 gr ugyanazzal a csapattal, egyik tag minden alkalommal kapott.
-
Sanyo77
tag
Sziasztok
Ha a fegyverre enchantolok egy socketet, de később találok egy Ramaladni-t akkor ha enchantolok valami mást a socket helyett, ki tudom lyukasztani majd a Ramaladni-val?
Hogy érdemes csinálni?
-
ReFleXx
addikt
-
KubanitoS
veterán
Solo 70 után akár t11-en is eshet primal anci?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
errorcode06
őstag
válasz attilam #97907 üzenetére
Kevés a cdr-ed, így túl sokat vagy archonon kívül.
Kesztyűre, vállasra, fegyóra, amura, gyűrűkre cdr, bracerre lightning dam, övre armor vagy resist.Így elsőre, aztán meg fejes is kellene egy új, chestre is mehet elit dam, vagy armor.
KubanitoS? Igen.
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
attilam
őstag
Sziasztok. Légyszi segítsetek, hogy mit rontok el. Gr60 lement kb. P400-zal nagyon simán, de a 70 nagyon nem akarózik. Vagy majd P700-800 körül jobb lesz? Mit tegyek?
Köszi.
https://eu.battle.net/d3/en/profile/MolnarAttila-21618/hero/91545636[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
LTK monkot úgyis szeretik farmolásnál. Úgyhogy akár ma is elkezdheted.
A DH-t tudom ajánlani (azt ismerem), gyengébb cuccokkal is bőven megy a GR55 és egyrészt most népszerű - sokaknak van - , másrészt szintén dexes kari, lehet jó lesz neki pl. 1-2 monk ékszer, esetleg bracer.A GR55 még épp olyan szint, hogy beleférhet egy kis "csalás": ha nem esik ki a megfelelő fegyver, azt még mással is lelehet hozni, a setbonus eladja az egészet (meg a chc, chd, elemental dmg stb.). Szóval még ancientesnek sem kell lenniük a cuccoknak.
Volt már rá példa, hogy hasonlóképp csináltam 2-ik karit, akkor a partyba kiszórtam a nekem esett cuccot vigyék csak nyersanyagnak, az illetőtől meg kaptam olyat ami kellett az új karimhoz. Így én is haladtam, és az illetőt sem érte veszteség.
[ Szerkesztve ]
-
Vikus
tag
Oksa. Köszi.. alternatívként nem rossz... majd lehet veszek egy kis erőt magamon és megcsinálom.. Bár az a gond, hogy annyira nincs kedvem 6 set-el bohóckodni.. De meglátom... Mondjuk az az 55 lehet nem olyan vészes set bonus-al.. na majd meglátom.. Temetni nem temetem.. Mondjuk örülnék neki, ha jobban potyogna a primal cucc.. Eddig 2-3 esett, mondjuk abból 2 értelmes, mert mindegyik set darab. Azért is csináltam egy LTK-s monk-ot, mert azzal gyorsan lehet "pucolni" a rifteket, aztán több a cucc, ami esik.. Na jól van köszi! Ha nagyon birizgálja a fantáziám, akkor lehozom az set-ekkel..
U.i.: köszi a segítő hozzászólásokat!
[ Szerkesztve ]
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Miket csináltál meg eddig?Set Dungeon 8 kell, vagy felhúzol még egy kasztot és a GR55, esetleg az összes boss 20 perc?
szek.: sry, látom már kérdezték is és válaszoltál is. Akkor ezeken felül kb a második kasztos gr a légráérősebb, de legkönnyebb.
[ Szerkesztve ]
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
reelc
veterán
Tudom ajánlani a GR55-öt 6 szettel. A 4 monkossal lehozod, csinálsz egy második karit. Megkéred a klánodbelieket, Friend Listeseket, stb. hogy hadd farmolj mellettük. Ilyenkorra a rendszeresen játszók már megvannak 2 karival, szinte bármit kitudnak szórni T riftelés közben. Egy kis BSsel rásegítesz, és lehozod a GR55-öt 2 másik szettel.
Pár nap alatt megvan az egész. Amúgy ne temesd a szezont, ma 1 hónapos. Bőven betudod fejezni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest