Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz sto1911 #97964 üzenetére

    A válasz kaszttól és buildtől függ, mivel vannak olyan tárgyak amiket könnyebb megszerezni ilyen-olyan úton, mint másokat.

    BS-t általában class set kiszedésére jó használni, ami viszont 75 BS-ba kerül azt nem éri meg megvenni. Jó craft mati gyűjtésre is ha más nem (illetve ha ancient cuccokat akarsz Kadalától, akkor túlnyomórészt már úgyis csak craft matinak valót kapsz tőle).

    Kockában 2 upgrade reci is van, nem tudom melyikre gondolsz (jó, az egyiknek nem upgrade a neve).

    Ha reforge legendary-ra gondolsz akkor olyat érdemes ami ritkán esik egyébként. Ilyenek az offhandek és a ritkább fegyverek.

    Ha upgrade rare item-re gondolsz akkor olyat érdemes amilyen tárgytípusból kevés fajta legendary eshet azt adott kasztnak. Armorok kilőve mivel azokból Dunát lehet rekeszteni. Ajánlott a fegyverek uppja illetve az offhandek de ez is kaszt és fegyvertípus függő.

    Mindegyik forrásból lehet anciented és primal anciented is.

    De a leglényegesebb az, hogy most hogy áll az adott builded mert az dönti el, hogy mire van szükséged legjobban nyilván azért kell küzdeni.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák