Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
válasz MegalodonS #98952 üzenetére
Tipikus. Ha van rajta kalap tipikus esete... Akik most értetlenkednek, zúgolódnak általában mind koca játékosok akiknek úton útfélén csak bajuk van a játékkal.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
noblem1983
senior tag
Ha azt nézem mennyi időre lekötött már ez a játék akkor úgy gondolom ez a 15€ nem sok, hogy egy újabb extrával még egy kicsit kitoljuk a szavatosságát. Bár egy hónapja nem nagyon játszok de most újból elő lehet venni kicsit
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Gyuri27
félisten
válasz errorcode06 #98951 üzenetére
Szokott itt ott felbukkanni. Csak mondom hátha mostanában találkozott vele.
Amd - Radeon - Ryzen
-
MegalodonS
őstag
Igen,de mi a Nekro-Szakszervezet megvedjuk az uj ''Csodat'' Gondold el jon a Druid jovore,kb meg1x ue jovore,ugyan azok lesznek a beszolasok
(#98956) sith7
Gorni es mos Te imadom ezeket a hozzaszolasokat ,kuldom is a kiskonyveket,ahova beragaszthatjatok a szakszervezeti belyegeket!!
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Gorneck #98950 üzenetére
Ha az neked emós stílus, hogy kifejtem a kritikámat a cég, ill. a játéka ellen... az nem semmi.
Ahogy korábban írtam, sem a céget, sem a játékot nem utálom, de attól még megvan a véleményem róluk.
Ha utálnám, nem játszanék, meg sem vettem volna, ide meg 1 sort sem írtam volna soha, mert minek foglalkozzak azzal, amit utálok?(#98952) MegalodonS & a többiek: Nem vagyok koca játékos. Igen rövid idő alatt elég sok órát beleöltem a játékba. Tudom olyan, amilyen. A véleményem az, ami. Nem vagyunk egyformák.
Mint írtam lélektani határ, le is írtam, hogy miért nem költöm azonnal mosolyogva a Nekrora, hogy "csak ennyi"? Vannak ilyen emberek is, de az nem én vagyok.Azt hiszem a legjobb, ha elhúzok innen!
Lehet örülni!További jó játékot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Megmondom oszinten, hogy a 15 helyett szerintem 10 lett volna realis, ahhoz kepest, hogy a RoS 30-ba kerult megjeleneskor es jott vele uj sztori, kaszt es terulet is. A nekroval viszont csak kasztot kapunk a penzunkert.
Na nem mintha sok lenne az 1500 HUF kulonbseg, de osszehasonlitva szerintem draga. -
Bird
addikt
Azért a Blizz sincs könnyű helyzetben. Számtalan ingyenes pecs és fejlesztés- tartalom után, ha pénzt merészelnek kérni új diablo-s tartalomért, kapják az ívet gazdagon. 5k óra után mondom, hogy ez a játék sokkal több gördülő forintot is megért volna, már korábban... Aki ennyit nem bír ki ne játsszon vele, tolja a Poe-t.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bennyboy
őstag
Én már nem is olvasok más helyen hozzászólásokat a necróról mert mindenki rinyál.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
SQX_Barto
addikt
Erdekes, azert vegignezni a streamerek kulonbozo hozzaallast, stilusat a necro bejelenteshez
Bluddshed
Rhykker
Anthony Evans
Wolfcryer
Angry Roleplayer
OSWguild#sto1911: en anno ph-stol vettem kulcsot 8k-ert, es tole vettem a kiegeszitot szinten 8 k-ert.
Kozeledek a 4000 orahoz (3944 most, nem tudom, hogy a season mar hozzaadodott-e)
Ugy erzem, megha meg is lehetne venni kulcskent olcsobban, akkor is a blizzardnal vennem, mert megerdemlik, ha mar ennyit eljatszottam a jatekukkal[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
sith7
nagyúr
válasz MegalodonS #98957 üzenetére
Akkor nekem már 2 kiskönyvem lesz
Én elfogult vagyok necro szempontból, D2 - ben szinte csak azt toltam ... remélem nem fogok csalódni ...
Bird
Aki ennyit nem bír ki ne játsszon vele, tolja a Poe-t
Mindenki , akinek megvan a D3 meg fogja venni, ha másért nem csak azért, hogy meglegyen
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz SQX_Barto #98964 üzenetére
Igen,megerdemlik A masik a sok kulfoldi rinyal 15 euro usd,font miatt,amit nem kell elmondani szamodra mit jelent
(#98959) reelc
En sem vagyok az,de van realitas erzekem,es amit a Blizz csinal,azert inkabb kellene halasnak lenni mint,fikazni.Nezd meg a masik jatekban 5 euronal kezdodik egy pet,de van dragabb is itt meg ingyen adtak oket,de kerhettek volna penzt erte!!
A te dontesed a te felelosseged!!Jo nekrozast
(#98961) Bird
En fizetnek meg deluxe verizoert is mert a Blizz '' Megerdemli '' meg is kerdeztem a Blizz forumon tegnap!
Igen ott,stash,pet,cosmetics,slot ''MINDENERT'' fizetsz, jaaa es van olyan pet ami tobb mint 15 kulfoldi penz
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz MegalodonS #98969 üzenetére
Egyetértek, az egész vihar egy kanál vízben történik. Amúgy is divat a Blizzt folyton fikázni, ami a nekró bejelentésekor történt, az se volt semmi. Kaptak szerencsétlenek mindent..... Mi az, hogy nem diablo 4-et jelentették be, és különben is hol marad a d2 HD, 20 éves a játék és csak ennyi... Szóval nem ártana szétnézni mit művel az Ubisoft pl. a Divisionnal, vagy mi történik a Bf1 háza táján, a sok season passról nem is beszélve. Mi történne, ha a Blizz is bevezetné a máshol "nagy sikernek örvendő" season pass intézményét?
[ Szerkesztve ]
-
gjohnny
tag
Nem tudom mi ez a nagy görcsölés az árral kapcsolatban. Mit lehet manapság venni 4500 HUF-ért, akár a boltban is. Szerintem nagyon olcsó lett.
-
Janusz001
őstag
Én meg voltam győződve, hogy 12.99 juró lesz, ugyanis pont ennyi battle.net balance ra lehet beváltani egy wow tokent, amit wow ingame valutából meg tudsz venni.
-
Elemental
addikt
10k-t is fizettem volna érte. Nekem ez ajándék.
-
emmm
őstag
Nekem is megéri. Aprópénz ennyi beleölt játékóra után
-
sith7
nagyúr
Előbb - utóbb mindenki meg fogja venni, ha nem most, majd leárazáskor , vagy a druid kieg - gel együtt, vagy azért, mert ez is kell majd akkor ha lesz új act, lvl szint emelés stb.
tudom, hogy igazam van
ez olyan lesz, mint gyerekkoromban a Dallas volt ... .mindenki szidta, de mindenki nézte
szerk.
és igen, kaptunk elég sok tartalmat ingyen az elmúlt években, ha azt mind beleszámoljuk, akkor ez ingyen van[ Szerkesztve ]
-
-
czpitti
senior tag
válasz MegalodonS #98969 üzenetére
Megérdemliiiiik????Egy nagy lofaxxt érdemelnek.Lagg van nem lehet játszani.Tulzoan sokat kell farmolni bizonyos dolgokért amit simán lehetne balance-olni.Gr mapok át sincsenek nézve csak betoszva a parasztoknak pl.: act 5-os map a shock towerekkel.Sorolhatnám reggelig de felesleges.Ez a nekrodolog meg olyan kb hogy szerelo szétbassza a kocsid de tok jo fej mert másnap meghiv egy sörre.Remélem még játszahatatlanabb lesz a gamma.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Bird
addikt
Azt már tudjuk-e, hogy a 4 fős META-ba hogy passzol majd a nekró?
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz czpitti #98979 üzenetére
Miert nem jatszasz konzolon ott mar para10k lennel lag nelkul 3 socketes fegyokkal,de mutass olyan jatekot ami online es nem laggol es konnyen kapod az uber dolgokat!!Tokeletes jatek nincs,nem is lesz,plane online,meg a wow ahol havonta fizetsz meg ott is vannak gondok,a mai napig, pedig kicsit oregebb a jatek es sokkal tobb penzt hoz mint a Dio 3!IMit szolnal ha fizetned kellene erte es meg ajandek 'laggolast'' is kapnal!!
Igen a jokivansagod szerint meg jobb lesz,csak nehogy a mained egy nekro legyen
(#98980) Bird
Majd kiderul.de barmi lehetseges par szamot kell csak korrigalni a tokeletes ''metakompatibilitas''hoz!!
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz MegalodonS #98982 üzenetére
Jó lenne látni a részleteket, mert ez a gyakorlatilag hallhatatlan nekró elég OP-nek tűnik.
-
-
MegalodonS
őstag
Meg csak most jon ki alap,hogy P800 es GR100+ megy a learazasnal, mar csak fele ennyit tud majd,kb 5 ev mulva Senki nem tudja mi lesz a meta es hogy benne lesz a Nekro szoloban biztos eros lesz!
Elkepzelem,egy zpalm monk+wd+rahtmas nekro, lehet beall a kepernyo
Te nekroval kezdesz a szezonban??
-
Gorneck
legenda
-
TeeBee73
veterán
válasz MegalodonS #98990 üzenetére
Ki nem azzal kezd?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Bird
addikt
válasz MegalodonS #98990 üzenetére
Mi nem fogunk szezonozni most. Legalábbis max a portrét meg a kozmetikai cuccokat csináljuk csak meg ráérő időnkben. 😊Cél most az NS orrba szájba. Nekrot felhúzzuk az tuti. Te?
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz DeckardCain #98995 üzenetére
Rendben
Köszi Mega, majd zargatunk szerintem.
-
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #98994 üzenetére
Radumaltam oket, hogy "No season today"
Ha visszaveszel Friendlistre en is zargatnalak majd[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
stefa1987
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni a Boss mode conquestben?
Előre is köszönöm!
-
DaveHutt
őstag
válasz MegalodonS #98982 üzenetére
Ezt nyugodtan befejezhetnéd már. Konzolon Seasonben ugyanúgy nincs cheat, mint PC-n, mindenki legit.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest