Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz Bennyboy #98698 üzenetére
Azt eddig is tudtuk, hogy 2.6 hozza a necrot. S11 meg úgyis utána lesz. A kérdés, hogy S10 zárás és S11 kezdés között mikor jön pontosan a 2.6 patch, mert az előtt meg be kéne jelenteniük a megjelenés dátumát és az árat se ártana.
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
MegalodonS
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz ReFleXx #98688 üzenetére
Az oldalra tettem ki S10 végéhez visszaszámlálót és S11 kezdetéhez is. Hasznos lehet azoknak akik nem szeretik fejben tartani a dolgokat vagy csak szeretnék másodpercre pontosan látni a visszaszámlálást.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Sanyo77
tag
Tegnap délelőtt találtam egy panci gatyát. Érdekes, még nem volt meg a 70-es gr.
Tegnap este lett meg a 70-es gr monkkal.
-
MegalodonS
őstag
-
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #98709 üzenetére
Rhykker megint megtalálta a varázsgömbjét?
Nem néztem végig, de általában baromságokat hord összevissza. Ha a necro bejön a blizzardnak, esélyes utána a druida is mondjuk egy éven belül. Közben talán elfilózgatnak hm, nem kéne Diablo 4-et hegeszteni? Ami a tempójukat ismerve 2020-ra kint is lesz...[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #98710 üzenetére
Ahogy elnézem elég sokszor képzeleg a Diablo 4-ről, volt már pár videója róla. Pár havonta előkerül.
Nyilván pénzt keres a csatornájával, szóval ha nincs semmi a Diablo 4-gyel kapcsolatban, akkor is előhozza a témát kb. 3-4 havonta.
Ami a Diablo 2 Remaket volt már szó róla többször, hogy dolgoznak rajta.
De a StarCraft: Remastered az első, ami jönni fog a régiek közül.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz MegalodonS #98713 üzenetére
Nem néztem be semmit.
Valóban több videóban emlegette az elmúlt évben a Diablo 4-et.
Nem néztem meg a mostani videót sem, csak bele-bele tekertem. Az állásos részt nem láttam.
A BlizzConos dobókockára is bemagyarázta a Diablo 4-et.Igazad van. Lehet látja a Blizz, mennyire lassan készül ez az 1db kari, és inkább vesznek még fel embert, hogy a következő hamarabb meglegyen. Nem tudjuk hány fős a csapat, mennyire tapasztaltak.
Amúgy nagyritkán volt arról infó, hogy fontosabb pozícióban lévő Diablo fejlesztők elhagyták a Blizzt, nem tudom pótolták-e őket? Lehet ez a mostani lenne a pótlás, akkor lehet csinálnak valamit.
Az is lehet, hogy úgy érzik bejön a DLC dolog, és a következő +1 Act lesz, azért vannak ezek az állások.
De legyen igazatok, új játék, titokban már csinálják, talán 2-3 év múlva debütál... őszinte leszek, már nem érdekel. Túl sok idő 2-3 év, a Blizz már nem tudja fenntartani az érdeklődésemet a Diabloval kapcsolatban. Ha valami komolyabbat letesznek az asztalra, változhat a dolog. De az eddigiekből kiindulva, ez majd az első kiegészítője körül lesz, szóval nem izgat, mi lesz úgy 5 év múlva.
Az én szememben túlhaladta a kor, az elmúlt években lettek konkurenciái jó ötletekkel. Remélem merítenek majd belőle. -
proci985
MODERÁTOR
eredetileg a diablo uzleti modellje az AH volt. nincs AH, nincs bevetel a blizznek. elvileg a tavolkeleti szerveren meg van mikrotranzakcio, de ennyi.
elvileg ket DLC volt tervben. a masodik DLCbol a nekro jon, elvileg az extra act contentjebol pedig ami elkeszult azt a korabbi seasonok alatt mar kiadtak, legalabbis valamennyit.
ami latszik, hogy az utobbi par seasonban tul sok ember nem dolgozhat rajta.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
reelc
veterán
válasz proci985 #98716 üzenetére
Egyetértek.
Korábban írtam én is nemegyszer, hogy igen kevesen maradhattak a Diablo csapatból, mert nem hoz pénzt, és terve sem volt a Blizznek vele (az AH után).
Érdekes amit írsz, hogy az elmúlt kb. 2 év tartalma korábban lett volna, pénzért, csak kipofozta az a pár megmaradt ember, hogy ki lehessen adni?
Ezek szerint ha maradt volna az AH, akkor már rég túllennénk a 2-ik kiegészítőn, cserében nem lettek volna ingyenes patchek? Elbírom képzelni.Akkor viszont egy kérdés van csak, vajon a következő években (már ketyeg az óra) új játékot csinálnak, vagy a Nekroval és további DLC-kkel profit hozóvá teszik a Diablo 3-at, így még később lesz 4-ik rész, ha lesz?
Nyilván hatással van pl. a következő konzol generáció is a dologra (mikor lesz, és mennyi idő alatt fejlesztenek rá új játékot?).[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz proci985 #98716 üzenetére
Pontositanak 2 DLC az Expansion lenne, vagyis teljes erteku kiegeszito ahhogy a regi szep idokben. Az elsot megkaptuk reaper of soulsal, a masodik expbol pedig jelenleg semmi sincs, allitolag az jatszodna Skovos islesen. Helyette jon most necro DLC, ha bevalik akkor evente johetne uj karakter, de hosszu tavon ez keves tartalom lenne.
A diablo 4-et meg nem tudom milyen varazsgombbol olvassak ki idonkent, tavaly is a blizzcon elott mar a fel youtuber/streamer (elukon Krippel) meg volt gyozodve hogy bejelentik a diablo 4-et, mellekessen hozza csapnak egy teljes erteku remaster dio 1 vagy 2-t. Aztan lett kb egy szem nekro.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
reelc
veterán
Igen, jön a Nekro, aminek a megjelenési idejét megtudjuk becsülni a szezon vége-kezdete idejéből, de az árát nem.
Lehet most derül ki, hogy drágább lesz-e $5-al, mint gondolták?
Ha elérik a 6000 munkaórát amit beleöltek, akkor +$5-ral több az ára, de ha alatt lesz, akkor nem?
Végülis mindegy, hamarosan kiderül. -
JSaN
addikt
-
Dyingsoul
veterán
"Nem néztem meg a mostani videót sem, csak bele-bele tekertem. Az állásos részt nem láttam."
Akkor hogy mondasz véleményt arról, amit nem is láttál?
"Ahogy elnézem elég sokszor képzeleg a Diablo 4-ről, volt már pár videója róla."
Bárki megnézheti az álláshirdetéseket a Blizzard oldalán, tessék itt vannak a Diablo tag-gel jelöltek.
Ebből ez a legérdekesebb:
Production Director, Unannounced Project
Ha ez Diablo III-ról vagy 2 remasteredről szólna akkor nem "be nem jelentett project" állna ott. Biztos, hogy készül új Diablo játék, az más kérdés, hogy eljut-e a játékosokhoz az pedig egy újabb, hogy milyen lesz (kártyajátéktól kezdve MMO-n át bármi lehet). Khmmm Titan... (és megannyi fejlesztett és meg nem jelent Blizz játék...) Jah és persze csak azért emlegeti mindenki Diablo 4-ként mert csak annyit tudunk, hogy Diablo univerzumban játszódó játékhoz keresnek embert és még be nem jelentett project. A sorban a 4. rész jönne, nincs jobb tipp mivel semmit nem tudni róla ezeken kívül.
Persze ettől mindenki azt gondol amit akar, de szerintem kár szembemenni azzal ami itt áll feketén fehéren hivatalos forrásból.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
LélekVándor
tag
Sziasztok! A HE klán felvételt hirdet. Most 62 fő a taglétszám, ezt kívánjuk bővíteni aktív játékosokkal. Szezonális játékosok jelentkezését várjuk. Kizárólag Magyar játékosokat veszünk fel! Csupán egyetlen követelménynek kell megfelelni, ami Szezon para1000 lvl. Büszkén mondhatom, hogy klánunk játékosai nagyon jó eredményeket érnek el rendszerint a ranglistán, sokan közülük szinte mindig ott vannak az EU top 100-ba . Szeretnénk ha a taglétszámunk 150 főre bővülne! A bothasználat szigorúan tilos!
BTag: AszSzuli#2968[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz LélekVándor #98723 üzenetére
Volt valaha 150 ember nalunk? Nem hiszem....
Na meg lehet nem kene kidobalni a 31 napig offline jatekosokat es nem csokkenne mindig a letszam
Az is elkepzelheto, hogy az Elite es a Sznob mentalitast nem kene osszekeverni.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Bird
addikt
válasz LélekVándor #98727 üzenetére
A kolléga sokunkhoz hasonlóan nem kedveli a képmutatást...
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
SQX_Barto
addikt
válasz LélekVándor #98727 üzenetére
Csak neha nem vagyok benne biztos, hogy sok ertelme van a HE elotagnak, es ezzel nem vagyok egyedul...
-
TeeBee73
veterán
válasz LélekVándor #98723 üzenetére
Én szívesen jelentkeznék, de még csak plvl680akárhány környékén járok, tavasztól-őszig meg kert, és gyümölcsös...
Nyugger katonaként sincs időm játszani.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TeeBee73 #98730 üzenetére
HunPHban (ami igy leginkabb a topik klanja) van helyunk. Mondjuk a klan aktivitas alacsony, de ahogy nezem a friendlistem alapjan a jatekosbazis kezd elegge alacsony lenni.
mondjuk S10ben keson indultam es ket hettel indulas utan mar nem nagyon volt estenkent ad-hoc csapat frientlist / klan alapjan sem. ami azert valamennyire gaz.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
LélekVándor
tag
Ha valaha is képmutató voltam, kérlek emlékeztess rá, hogy mikor volt ez, és miben nyilvánult meg a számodra. Ha pedig nem rám célzol, akkor megkérlek, hogy az illetékesnek vagy illetékeseknek címezd. Én szeretném, ha egy összetartó kis csoportosulás lennénk, persze ahol ennyi ember van elkerülhetetlenek a nézeteltérések, viták, bár nem értem, ha vmi gondotok, problémátok van a klán egészével, vagy konkrét sérelmek értek benneteket, akkor mért nem a klánon belül tisztázzuk.
-
őstag
Sziasztok!
Laptopra szeretném felrakni a Diablo3-at.
CPU: Intel i5.2540M
RAM: 8GB ddr3 (2x4)
VGA: integrált Intel HD3000
SSD-ről fut a rendszer és ide telepíteném a játékot is.Szerintetek ezen a konfigon elindul és elfutna élvezehető minőségben a játék?
-
Bird
addikt
válasz Cingáriusz #98734 üzenetére
Az integrált vga a szűk keresztmetszet....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
reelc
veterán
Szia!
Itt van a hivatalos gépigény.
A VGA-t nem tudom, telepítsd fel a Starter Editiont, az ingyenes, hátha úgy okosabb leszel. -
őstag
-
Bird
addikt
válasz Cingáriusz #98737 üzenetére
Sehol... A gtx 260 3x olyan gyors. Azzal az IGP-vel vergődni fogsz, ha elindul egyáltalán...
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz Cingáriusz #98737 üzenetére
Leginkább nagyon messze tőle.
Ismerősöm azt hiszem tesztelte IGPvel, de nagyon lassu volt. -
reelc
veterán
válasz Dyingsoul #98722 üzenetére
Szerintem nem mentem szembe semmivel.
Álláshirdetések már sokszor voltak Diablo ügyben, jönnek-mennek az emberek.Igazad van, hibát követtem el, hogy nem néztem meg a videót.
Mint mondtam sokat képzelgett már a témában. Mielőtt felvetődne, azokba is csak beletekertem. De a videók címét, leírását ő maga írta.
Gondolom minden Diablos álláshirdetésnél, meg a David Brevik interjúknál - akinek már jó régóta nincs köze a Blizzhez - izgalomba jött, hogy 15-20 percet lehet beszélni a semmiről.
Amúgy ha holnap megkérdeznék egy kollegát, akinek fogalma sincs a játékiparról hogy "van egy játék sorozat nagy rajongói bázissal, konzolokra is, sokat eladtak az első 3 részből, mit gondolsz lesz 4-ik rész?" Biztos lehetsz benne, hogy rávágja: "persze, ha vették, ezután is venni fogják."Ezeket a címek (direkt nem linkeltem egyesével) csak az első oldal találatai Diablo 4-re a Youtubeon Rhykkertől.
2016.03.03 Diablo 4 confirmed? Or expansion? New Diablo game is in the works according to new job postings by Blizzard.
2016.04.26 Blizzard recruiting for Diablo 4 (or whatever the new confirmed Diablo game is); three Diablo 3 developers leave team. Will we still see a second expansion for Diablo 3 after Reaper of Souls?
2016.06.06 UPDATE: Diablo 4 job postings, Diablo 3's future, "Dark Prophet" Expansion Hoax
2016.07.28 Diablo 4 Teaser Reveal BlizzCon 2016 Dice Conspiracy
2016.09.30 Diablo 4 job postings filled, Diablo 3 confirmed maintenance mode?
2016.10.04 UPDATE: Diablo at Blizzcon 2016; Diablo 4, Expansion, or Diablo 3 Patch 2.5? Realms of Evil?
2016.10.06 Expansion, Diablo 4, Diablo Remaster?
2016.11.18 Make Diablo Great Again: What Diablo 4 needs to be - Lessons learned from Diablo 3 & Diablo 2
2017.02.17 DIABLO 4 Will Happen, According to Diablo 2 Lead Dev David Brevik (Interview)
2017.03.01 Diablo 4 an MMO? Diablo 2 Lead Dev David Brevik on the future of aRPGs (Interview)
2017.06.10 Diablo 4 News, Diablo 2 Remake, Diablo 3 Necromancer Release1 év 3 hónap alatt 11 találat, és biztosan találnék még.
Felőlem hadd találgasson, csak ne legyen szenzációként kezelve.
Úgyhogy elhiheted, hogy nem hoznak izgalomba ezek az állások és Diablo 4 találgatások.
Ha már dolgoznak is rajta, és betöltik a fontos pozíciókat, akkor is évek múlva jelenik meg. Vajon mennyi embert kötne le kb. addig a Diablo 3?[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz sittes79 #98741 üzenetére
Egység? Klikkesedő önteltek gyülekezete. Van aki úgy hagy ott ingame, hogy még köszönni se tud, csak mert besértődött. Persze kivétel is akad, de ők vannak jóval kevesebben. Van aki férfi fehérjéhez és emberi ürülékhez hasonlítja a plvl 1000 alattiakat. Saját szemünkkel olvastuk a pazar véleményt...
Reelc: Hogy jön ide más klán?! Erről volt szó....
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz RohamBilly #98726 üzenetére
Egyelőre hagytam úgy ahogy van. Vagy az 1000vitet, vagy a feart pörgetem el, a kérdés, hogy melyikkel nyerek több dps-t.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
rumkola
veterán
Brahiból anno kipróbáltam i5 2500 integráltal, már a menüben sem lehet navigálni, 10fps alatt van.
-
Lézerparaszt
őstag
Hasonló laptopom volt, volt benne egy 512 megás AMD integrált valami. Sokáig azon játszottam, 20-24 fps körül volt de élveztem.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Dyingsoul
veterán
Köszi, hogy kifejtetted, így már jobban lejön, hogy mi az amit kifogásolsz!
Valamelyest persze felesleges a hype a D4 körül hiszen ahogy mondtad: mostanság keresnek hozzá fontos munkakörökbe embereket, biztosan pár év mire egyáltalán bejelentés lesz belőle, ha lesz egyáltalán. De szerintem egyáltalán nincs szenzációként kezelve, ez egy szimpla hír-videó, mint a többi. A Necro körül sokkal nagyobb a felhajtás.
Van két dolog ami miatt nagyon is fontos, hogy egyáltalán foglalkoznak a folytatással a Blizzardnál:
1: A 2. és 3. rész között eltelt 12 év... Most remélhetőleg nem fog annyi eltelni, legfeljebb 8 (remélhetőleg).
2: Sokan csalódtak a D3-ban vagy egyszerűen csak megunták, azonban egy jó folytatásra biztosan visszajönnének. Ergo sokak számára ezek a lényeges hírek legyen az pletyka vagy csak egy álláshirdetés.Egyébként kicsit azt is érzem, hogy amolyan Rhykker ellenes vagy. Ő nem tehet arról, hogy ezek a hírek vannak, másrészt meg az hogy minden apróságról beszél (a videóiból tényleg naprakész lehet mindenki Diablo téren) és elmondja a véleményét szerintem csak szimpatikusabbá teszi mert ezt tényleg véleményként adja át és nem tényként. A vélemény pedig mind olyan nem kötelez senkit arra, hogy meghallgassa. Mondjuk azért az a 300k+ feliratkozó arról árulkodik, hogy valamit csak jól csinál.
A clickbait címek meg manapság kötelező jellegűek. Ha nem adsz találó címet-thumbnailt egy cikknek-videónak akkor a kutya sem nézi meg. Ő legalább beszél is róla és elmondja konkrétan mi a helyzet, nem úgy mint sokszor a legtöbb helyen olvas az ember egy címet és max egy fél mondat erejére hozódik fel a tartalomban...
-
czpitti
senior tag
Azért ez nem igy van.Vagyunk páran kulon játékstilussal,játéktudással,ráforditott idovel.Aki napi szinten játszik 5-6-10 orát is nyilván azokat az embereket keresi,azokkal áll ossze akik hasonlo intenzitással játszanak ez nem klikk hanem a játékigény kielégitése.Aki meg napi egy-egy orát játszik az azokkal teszi ezt akik szintén egy orát játszanak.Parti kozben kilép?Meg is érdemli ha indok nélkul teszi akkor egy pocs.A kivételekrol meg: Inkább a paraszt aki kivétel a 99% normális nincs semmi baj vele. ( Ha a pöcs én vagyok akire utaltál akkormeg kabbe )
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest