Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz MegalodonS #98713 üzenetére
Nem néztem be semmit.
Valóban több videóban emlegette az elmúlt évben a Diablo 4-et.
Nem néztem meg a mostani videót sem, csak bele-bele tekertem. Az állásos részt nem láttam.
A BlizzConos dobókockára is bemagyarázta a Diablo 4-et.Igazad van. Lehet látja a Blizz, mennyire lassan készül ez az 1db kari, és inkább vesznek még fel embert, hogy a következő hamarabb meglegyen. Nem tudjuk hány fős a csapat, mennyire tapasztaltak.
Amúgy nagyritkán volt arról infó, hogy fontosabb pozícióban lévő Diablo fejlesztők elhagyták a Blizzt, nem tudom pótolták-e őket? Lehet ez a mostani lenne a pótlás, akkor lehet csinálnak valamit.
Az is lehet, hogy úgy érzik bejön a DLC dolog, és a következő +1 Act lesz, azért vannak ezek az állások.
De legyen igazatok, új játék, titokban már csinálják, talán 2-3 év múlva debütál... őszinte leszek, már nem érdekel. Túl sok idő 2-3 év, a Blizz már nem tudja fenntartani az érdeklődésemet a Diabloval kapcsolatban. Ha valami komolyabbat letesznek az asztalra, változhat a dolog. De az eddigiekből kiindulva, ez majd az első kiegészítője körül lesz, szóval nem izgat, mi lesz úgy 5 év múlva.
Az én szememben túlhaladta a kor, az elmúlt években lettek konkurenciái jó ötletekkel. Remélem merítenek majd belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest