Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz lafaty80 #99197 üzenetére
Én az overwatch-ot is USA régióban vettem, és simán megy EU régióban, plusz vettem hozzá extra kontentet is, szintén mentek.
Plusz írja is, hogy Play Any Region. De mivel EU-ban még nem aktív.. Gondolom a profilt is figyeli a szerver, hogy milyen régióba tartozik.
USA-ra állítva azonnal frissíteni szeretené a játékot. De nem akarok belekezdeni, mert akkor eu régióba nem lesz ott a karakter. Szal, várok.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MegalodonS
őstag
The Rise of the Necromancer Pack is Now Live!!!
Tehat ma,nem alszunk,de holnap sem
(#99194) rumkola
Kiszcillagom,en artatlan vagyok hireket posztolok A Megalodon meg ugy sem letezik
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MegalodonS #99183 üzenetére
Megnéztem, Nekem nem volt ott, megvettem USA store-ban. Meglátjuk majd mi lesz. Nekem quened-ben áll a vásárlás.
Kliensben nem akarom áttolni Amerikára, bár lehet, hogy akkor letöltené.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
lafaty80
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MegalodonS #99179 üzenetére
hol?
euban meg mindig nincs
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MegalodonS #99179 üzenetére
Amit linkeltél az USA store volt, de Én meg is vettem ott. Majd meglátjuk mi lesz.
Véleményem szubjektív...
-
MegalodonS
őstag
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz MegalodonS #99171 üzenetére
En megvarnam az eu shopot, nehogy aztan regio kotott legyen vagy valami, regen meglehett venni usdbe giftkent a dolgokat es olcsobban jott ki, de asszem ezen is valtoztattak
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
sith7
félisten
Eu szerveren még nincs fenn ... mindegy hol veszed meg ?
-
nagat0r
tag
Nekem nem adja be a vásárlási opciót, igaz én eu-s battlenet-en néztem. Remélem hamar elérhetővé teszik ott is. Már viszket a tenyerem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Bezsákolva, thx.
Még Quend-be teszi vásárlás után.
Order Status:
Queued[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sith7
félisten
Akkor bocsánat
De ez nagyon jó,Xbox - on már mehet a pc meg várhat holnapig
-
MegalodonS
őstag
Megvasarlohato !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En mar meg is vettem
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szerintem nem trollkodik, igazat mond. Kipróbálni nem tudom, mert XO-n nincs meg a játék, de elvileg megy, mert:
Kiadás dátuma
2017. június 27., kedd 2:00:00Ez mondjuk so funny:
Letöltési méret körülbelül
10,09 MB[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
DaveHutt
őstag
Xboxra megjött, 10 Euroba kerül. Eddig adja a necro!
-
Bird
addikt
válasz hackeeeee #99162 üzenetére
23.00-tól karbantartás. Onnantól 1-2 órán belül lesz elérhető a shopból a Necropack DLC. Viszont csak a pecs után lehet majd játszani vele, ami lehet holnap délelőtt is.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
törölt tag
-
DeckardCain
senior tag
válasz Lézerparaszt #99149 üzenetére
Nalam no boost, no Para , no gem. Elejetol story mod😊
-
Bird
addikt
válasz MegalodonS #99158 üzenetére
Már holnapra...
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
MegalodonS
őstag
válasz SQX_Barto #99153 üzenetére
Igy van ,most probaltam ki ''eztazaranyoslowlvlfegyot'' hat T6 negyed map es majdnem lvl50 tul gyors,nekem ez most esszencia,lassan ahogyan illik!!
Probald majd ki a suppot is,te hetvegere mar fullos leszel mi??
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Kollega majd veszi egyből megfele. Mondta, hogy őt 0-70-re húzni fogja valaki, van sok matija, craftol kifele mindent. Mondtam neki ez jó terv... de belegondolt abba, hogy ez a kari most újdonság? Hosszú idő óta az első lehetőség, hogy az ember önmagának valami újat fedezzen fel? Megnézed a szeted milyen skilleket támogat, és próbálgatod milyen cuccokkal és skillekkel a legerősebb?
Vagy csak mint eddig, Diablofansról másolás közvetve vagy közvetlenül.
Ez a két út van.Először örültem a LoNnak, össze is pakoltam valamit, aztán hulladék lett. Kiderült, hogy csak a szabadság illúzióját adta a LoN, ami működik, éppolyan kötött, mint a teljes szeteknél.
(#99151) hackeeeee: $ és EUR vásárlás között kb. 500Ft lenne a különbség. Ha megér neked ennyit a trükközés, próbáld.
(#99152) MegalodonS: Mi az a DND?
(#99156) Bird: Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #99152 üzenetére
Mindenkinek megvan a maga perverzioja
En azonnal felhuzatom magam es felhuzom a tobbieket (ha nem erek haza tul keson)
Aztan farmolom/kraftolom a szeteket legeket. ja meg alapbol csinalok fegyvert a huzashoz is XP gemmel
Level 1-es Leoric mar bekeszitve.Lehet ez lesz az elso cel. Bar a Bone Armoros build is tetszett videokrol meg a Blood-os is.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
MegalodonS
őstag
Vanilla modban megyek, se gem,se paragon,csak ami kozben esik,Mint regen Szezonig boven van ido ja es DND beallitva
-
hackeeeee
Jómunkásember
A necro DLC-t meg lehet majd venni usa store-ból? Mint pl. az Overwatch-ot is lehet?
Véleményem szubjektív...
-
Bird
addikt
Ámen. Éljen a boost...
-
Lézerparaszt
őstag
No és ki hogyan ünnepli a nekró eljövetelét? Felboostoltatjátok magatokat hogy minél előbb kezdődjön a móka, vagy ilyen szezonkezdés módjára fejlődtök normálisan? Én tuti nem boostoltatom magam, ki akarom élvezni minden pillanatát az újdonságnak. Még infókat se néztem róla, hogy tényleg minden új legyen
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
TeeBee73
veterán
Van. A régi fajta. Patron is van hozzá, meg egy kis málnaszörp.
Jó ötlet, ettől tuti fejreállok.
(Mondjuk, először meg kellene várnom, hogy kész legyen a rakott zöldbab, utána meggyet és sárgabarackot kellene szednem, aztán' mehet a móka)...[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Bird
addikt
Látom már a grammer nácinál tartotok. Tényleg bontsatok egy sört inkább...
-
MegalodonS
őstag
válasz Gorneck #99134 üzenetére
Akkor te nem pezsgot nyitsz,hanem sort,mind1, mind2 sziszeg Azt hittem te is szoloban kezded,mert tudom, te meg nem vitted elegszer vegig az osszes kampanyt
Jo lesz szerintem,a nekro nem juthat a crus sorsara,kicsit nagyobb nev szerintem 1 build biztos META lesz!!
(#99135) sith7
Mi szolidaritasba vonulunk!
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
-
sith7
félisten
válasz MegalodonS #99133 üzenetére
ha megvigasztal én is dolgozni fogok egész héten
-
Gorneck
legenda
válasz MegalodonS #99133 üzenetére
Számomra az egyetlen értékelhető pillanat aznap egy hideg sör szisszenése lesz... Majd egy kb fél literes hörpintés után rányomok a buy gombra... Oszt pár nap után majd felhúzatom a karit, mikor már látszik mit éri meg vele csinálni...a gemeket úgy is húzom tovább, ha még se lesz olyan jó, akkor megy a DH-ra.
Szal nem izgulok mert minek...jön ez már biztos, tudjuk az árát, a többit meg majd a jövő eldönti (a köv héten hétfőn sztem kb eldönthető lesz, hogy akar/tud vele nyomulni az ember komolyabban vagy senem).[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
MegalodonS
őstag
Gondold el en dolgozni fogok,amikor a Nekro jatszhato lesz,olvasom meg nezem a kepeket amiket majd posztoltok,nekem meg csorog a nyalam majd
(#99129) Gorneck
Mert ez torenelmi pillanat lesz
(#99132) sto1911
Igen,sajnos ez no komment,bar csak az emberek vennek a faradsagot es megneznek mennyi minden lapul ott fent
[ Szerkesztve ]
-
Tombi
őstag
Valaki tudja mikortól lehet megvenni? orára pontosan magyar időzónában?
-
SQX_Barto
addikt
válasz Gorneck #99129 üzenetére
Vegulis RoS (2014) ota nem kaptunk uj karaktert a jatekban, nem is tudom, miert lennenk turelmetlenek
Pont jol jott ki, hogy dolgozok, elvileg mar meg is vehetem, mire hazaerek.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
sith7
félisten
válasz MegalodonS #99127 üzenetére
Csak ne viccelj ...
Egyébként nem mintha türelmetlen lennék, de miért june 27 rise necro, ha csak 28.-án fog felemelkedni
szerk.
GorneckNem remegek,csak ma több időm lett volna rá, mint a hét további felében, de mindegy, ki fogom bírni
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Ti itt irogattok inkabb mint, hogy jatszanatok a Nekroval??!!!
Meg 17 ora es 26 perc a nyitasig kerjuk mindenki aljon sorba es ne tolakodjon
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
A Necro patch ma éjjel vagy holnap várható? EU idő szerint amit néztem BST time az itthon este 10... nem értem benne a logikát. Ezért inkább megkérdezlek benneteket is.
-
lafaty80
addikt
Na most vagy mindenki játszik már a necro-val, vagy a refrén gombot nyomogatja
Nekem most engedte meg a vásárlást...
na kíváncsi leszek a reakciókra [/P]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
pulffy
őstag
Azt értem hogy hogyan kell kreálni hardcore herot, csak nem enged rámenni a " change difficulty-ra " (es persze azt is ertem hogy nem enged valtani hardcore modeban) csak azt nem tudom hogy mienre van beálítva difficulty? hard ? expert ? vagy tomen 1?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
czpitti
senior tag
Itt is lesz egy nekro.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
reelc
veterán
Mivel a stb. dolgok alatt nem tudom mit értesz, belinkelem a Nekro csomagot. Amiket itt leírtak, azt nem kapod meg.
A többi dolgot a patch hozza.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Srácok, a 2.6 necro DLC nélkül mivel lesz kevesebb? Csak a necroval? Új térképeket...stb dolgokat anélkül is megkapom?
-
SQX_Barto
addikt
válasz proci985 #99106 üzenetére
Db majdnem 3000 sarga kek feher halommal, bounty mati is van sok, FS csak 3000 korul...
Gratula, akkor mar csak a 4 necro maradt hatra
Na, megyek dolgozni.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SQX_Barto #99105 üzenetére
hat jo.
egyebkent van egy csomo gob gyurum.
meg NS, szoval ilyen 25000+ materialom van mindenbol, szoval van materialom boven egy uj karit siman upgradebol felszerelni. meg gondolom nektek is.
---
btw tegnap meglett a mastery. vicces modon a wastes az egyik legegyszerubb set mastery volt, miutan rajottem, hogy a pull runas WWvel kell menni bul settle, avagy par rend egyebkent a WW pullja miatt meg ugyse tud semmi megutni.
az UE volt a legnagyobb szivas, utana a "speedrun" monk palya (ez is inkabb az ido miatt) es az inna holtversenyben.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
SQX_Barto
addikt
válasz proci985 #99098 üzenetére
Rendben majd jol felhuzzuk akkor egymast harmasban. (mint a regi TV3 reklam: Probalta mar harmasban? )
-
pulffy
őstag
Sziasztok, a hardcore mod mien difficultyn van ?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest