Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
így már tényleg biztossá vált, hogy ezzel a seasonnal jön a necro.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
reelc
veterán
válasz ReFleXx #98688 üzenetére
Köszi!
Épp ma délután gondoltam arra, hogy ezt be kell jelenteniük 1-2 héten belül, ha július eleji-közepi kezdést akarnak az S11-gyel.
A szezonzárást a hónap vége felé vártam, szóval még hamarabb is jött.
A következő kezdete meg később.(#98696) ReFleXx: Igen, kihasználják az időt.
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Én szeretnék, de most érik a Badacsonyi cseresznyém (eddig ~2 mázsát szedtem, legább 2*ennyi még a fákon van, a sárgabarack is kezd "sárgulni", az 1200 négyzetméteres konyhakertben szedni kell a borsót, zöldbabot, répát, petrezselymet, sóskát, lila, sonka és vöröhagymákat)...
A cukkini, patisszon, karalábé még nem jó.
A ringló szilvának néhány hét kell. A 2 dió, a 2 mandulafa és a 3 mogyoróbokor meg ráér, mire a szőlő beérik...[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
DeckardCain
senior tag
Aki ns-be jatszik majd es ott is maradna, ha gondolja vegyen fel. Most jelenleg egy hammeres crus van amivel tudok jonni, a tobbit hagyjuk.😂
tomiie#2351
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz ReFleXx #98688 üzenetére
1 hónap szünet?? Jaj de messze van még a július 20. De legalább már most be lehet foglalni a szabadságokat
[ Szerkesztve ]
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
ReFleXx
addikt
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
MegalodonS
őstag
Orulok hogy tetszik Amugy regota vadaszom mar,hogy mikor jonnek a Nekro buildek,de ez a nap is eljott!!Kivancsi vagyok melyik lesz a kedvenced??
(#98686) emmm
Igen,es ez meg csak a kezdet!!Nagyon bizom azt nem fogja a Blizz nerfelni En valami ''Hybrid'' bildre vagyok,remelem lesz olyan is hamarosan!!
-
emmm
őstag
válasz MegalodonS #98681 üzenetére
Ez a blood nova build túl macerásnak néz ki a game videó alapján. És nem is valami gyors.
A command skeletonos a tetszik, csak alig látni valamit, hogy mi történik
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Köszönjük, ez nagyon jó hír és új tartalom!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
sith7
félisten
válasz MegalodonS #98683 üzenetére
megrendelve
-
MegalodonS
őstag
Azt csak a The Rise of the Necromancer Pack Deluxe Edition vasarloi kapjak meg
-
sith7
félisten
Sehol nincs corpse explosion ?
de azért jöhetne már
-
MegalodonS
őstag
Hamarosan,mar kesz buildek varnak rank a DiabloFans oldalon
Build Tool Now Includes Necromancer and PTR Content
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Persze, igaz nem egy az egyben, de hozzáadódik az NS paragonokhoz.
Itt egy d3 paragon calculator amivel kitudod számolni a mennyi az annyit.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
mltw
csendes tag
Hali
Ha vége a season-nek akkor a paragon szint is megmarad? Pár hete vettem a játékot először egy non season karaktert csináltam ott 60 körül van a paragon a season karin pedig 200+.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cyberbeni #98661 üzenetére
geart kifarmolni eleg, viszont ugy a season elso hete utan mar nagyon komoly hatranyban leszel.
reelc: az AH pedig eleg nagy fun volt, foleg a vegen amikor napi 15 percre jartam fel flippelni mert az AHt erte meg egyedul farmolni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Bird
addikt
Lol, sikeresen félreértetted.😊 Egészében nézem a dio3at a kezdetektől itt vagyok. Az AH nagy hiba volt, a példásan sz@r loot mellett mindenki azt bújta, ment a flippelgetés meg a vége felé a 0 bides exploit...
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz pruzsi #98673 üzenetére
Nem ígérték. Szó sem volt változtatásról.
Épp az volt egy nem túl régi Q&A-ba, hogy elégedettek a Paragon rendszerrel, és a közeljövőben nem szándékoznak módosítani rajta. Januári infó.(#98674) Bird: Milyen AH? Már rég kivették. Ha ez a gond, akkor neked nem az AH, hanem annak hiánya a gond.
Én már az AH után csatlakoztam, nekem nem fáj a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz pruzsi #98673 üzenetére
Na a paragon törléséből kitörne a harmadik világégés... Soha nem vállalnák ezt be. 😊 Viszont kétségtelen tény, hogy az AH után a második legrosszabb dolog a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
-
reelc
veterán
válasz Cyberbeni #98664 üzenetére
Fogalmam sem volt róla, hogy annyi időt elvertél a játékba, igazából nem is érdekel.
A véleményem fenntartom akkor is.Tény, hogy a többet játszókat jobban jutalmazza a gép loot és tapasztalat szempontból is. Ahogy Te is leírtad. Ez a játék alapjaihoz tartozik. Semmi nem pótolja a kevés játékidő miatti kevesebb Paragont.
A fentiekből kiindulva sajnos a játék már nem felel meg a kritériumaidnak, a hátrány kézzelfogható, és az is lesz. Ha a stílusnál szeretnél maradni, nézz szét milyen hasonló játék van a piacon, ami más rendszerű, és esetleg egyedül is élvezetes.
Én így tettem, nem elzavarni akarlak.[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
Szerintem kell a játék óra.
Wizard: 215 óra
Witch Doctor: 112 őra
Monk: 45 óra
628 paragonA maradék az aprólék, ezek voltak a favoritok. Egyik a másodikat erősítette a megtalált tárgyaival. A monkkal meztelenül is hoztam volna a T8-at.
Persze vannak még anomáliák amik megválaszolásra várnak, de eddig kiderült már egyszer-kétszer, hogy én nem értem a játékmechanikát.MOD:
Ja, hogy ilyen szakértő vagy?! Akkor nem szóltam....
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
Cyberbeni
addikt
Ha elég szerencsés vagy, akkor mindenből a legjobb kieshet az első pár ládából 70-es szint után. Viszont a paragon szintekkel nincs mit kezdeni. 2 óra naponta 3 hónapig (most addig tart egy season, nem?) az 180 óra, season 1-be 200-at toltam és nem volt ancient fegyverem(mondjuk egy pár héttel season vége előtt adták ki), mégis 13. lettem soloban(mondjuk az előttem levők egy részét bannolták azóta, gondolom vagy utána megunták a farmolást, vagy már előtte is botoltak). Ennyi idő alatt simán lehet max közeli geart szerezni (mondjuk ha jól tudom már van primal ancient lófasz, de még az is jóval kevesebb plusz, mint a paragonból kapott main stat)
Ha lottózásban is az lenne a szabály, hogy csak akkor nyerheted meg a fődíjat, ha arra a hétre legalább 200-at vettél, akkor csak a hülyék lottóznának.
(#98663) reelc:
3000+ óra után már csak a játék élvezetéért nem játszanék, azért ha legalább szerencsés lehetnék kevesebb játékórával azok ellen, akinek kb ez a munkája, akkor még szívesen játszanám. (persze szezon kezdéstől)
augmentekből meg nem lesz sokkal kisebb (arányában) az eltérés[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Ha az érdekel ebben a pillanatban mi a helyzet:
Ne kezdd el. Március 31-én indult a szezon, majdnem 70 napja tart.
A legkitartóbbak még játszanak.
Akik csak a Season Journeyt nyomták (akár a petért, akár ládáért, stb.) azok régen abbahagyták már
Elméletileg a hónap vége felé vége lesz a szezonnak, hivatalos infó még nincs.Persze kedves emberekhez akár ma is becsatlakozhatsz, tudnak húzni, és mindenféle cuccot adhatnak, mert nekik 99%, hogy már jobb van. Farmolni farmol mindenki, alacsonyabb gemeket is húzhatnak, és amilyen szinten vannak, nem gond nekik 1-1 nemrég indult játékos.
De ebben ugye neked semmi élvezet nincs. Pár nap alatt full kari, meg többszáz Paragon összehozható így. Akkor is párszáz szinttel alattuk leszel az aktív játékosoknak.
A következő szezon indulásnál valószínűleg sokan fognak játszani. Sok embert érdekel a Nekro, megveszik, és azzal zúznak majd. Tippre olyanok is, akik már régen nem nyúltak a játékhoz -- egy részük maradhat akár NSben is, ott csak több mainstattal és nyersanyaggal indulnak. De talán a szintkülönbségek miatt (is) újra a szezonos játékosok lesznek többségben.
Main stat különbséget valamennyire lehet augmentálással kompenzálni, de ahhoz ugye menni kell a GReket, egyre magasabbakat. Amivel szintén jön a Paragon. De ez is sok-sok idő, hogy megérje.
Ha azt írtad volna, hogy igazából nem érdekel ki mekkora szinten áll, napi 1-2 órát akarsz kikapcsolódni, és nem igényled a társaságot (az eltérő erőviszonyok, szintek miatt)? Akkor azt írtam volna: hajrá, tök jó dolog kikapcsolódni egy kicsit a játékkal.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Erre nem tudom milyen választ vársz... A normális geart ki kell farmolni, 2 óra naponta az semmi.... Paragon nélkül pedig hátrányba kerülsz non seasonben. Ha ezért került polcra a játék nálad, akkor a helyzet nem lett jobb. Sőt....
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, szezonban még mindig nagy a különbség aközött, ha valaki mondjuk 2 órát játszik naponta vs valaki aki 8-at? Mert az addig oké, hogy több lootot szerzel, ha többet játszol, meg többet tudsz próbálkozni leaderboardhoz, de azért annyira nem buli alapból 5-10000 main stattal kevesebbel indulni pusztán azért, mert kevesebbet játszol. (Legalábbis én ezért tettem polcra már egy jó ideje a D3-at.)
-
MegalodonS
őstag
Hey Folks Mindossze 1ora13perc
DEVELOPER INTERVIEW: Diablo 3 2.6 Challenge Rifts (Gameplay)
Brandy 'Nevalistis' Camel & Senior Game Designer Adam Puhl (o nem a biro rokona )
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz MegalodonS #98652 üzenetére
Privátokat nem olvasol mostanság?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
reelc
veterán
Vagy 3 hete megmondtam, hogy lesz itt nerf.
(#98654) sith7:
A dolog egyszerű, a PTR teszt, a jónép teszteli a Blizz helyett a játékot. Ami érthető, mert így sokkal többen tesztelik, mint amennyit ők feltudnának mutatni belső tesztek során/mellett.
Ezért is röhögök mindig, amikor beírja valaki, hogy nem kell nerf. Amikor jól láthatóan elméretezett dolog miatt írnak ilyeneket.
Amúgy sosem értettem a sok sírást, amikor PTR és éles játék között lett nerf miatt sírnak az emberek. Aki sír az nem érti a PTR lényegét.
Balance: ez jó, ezt meg a Blizz nem érti.[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Lehet azért csinálták ilyen erősre, hogy minél több ember megvegye a Necro pack - t ... aztán majd balance
[ Szerkesztve ]
-
rumkola
nagyúr
válasz MegalodonS #98636 üzenetére
Mitől döglött ilyen hirtelen, mi lehetett/proccolt be a végén??
-
MegalodonS
őstag
válasz ReFleXx #98651 üzenetére
Pedig de!Most neztem meg a szezon Leaderboard:
WD P2146 - 106 itt minusz 5lvl,ami sok(k)
DH P1612 - 102 itt,minusz 9lvlNC P874 - 111, azertt meg igy leirva is,oriasi nerfszagu dolog.Ugye nem kell ragozni,mar 1 szintel feljebb is nagy a kulonbseg,nemhogy 5-9 szintel.
Ma nem tudsz olyat mutatni nekem,akik max gr utan,rak ra meg 5-9 szintet es lehozza idoben.,ja es ezek szezonalis idok.
Normalban itt mar P4500+ rol beszelunk es meg igy is,minusz 2lvl!!Gondold el a P800 melle adnanak meg 3500+ paragont ami,iszonyatosan sok(k)!!Szerintem realis
(#98647) dante3
Iszonyatosan eros az a set + build
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz MegalodonS #98649 üzenetére
kizart hogy gr200+ csak a plusz paragon miatt
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
SQX_Barto
addikt
Bocs, ha volt mar
Malthael's Bargin - Diablo & HotS Crossover Event!Ez a szarny kell nekem, pont a Shadow DH-ra jol passzol
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
dante3
addikt
Érdekes ez a 0 Hp mozgás Perdition ölése közben! Azért tetszik, jöhet!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Bird
addikt
Látóhatáron a "buy now" gomb...
[ Szerkesztve ]
-
sandor906
tag
válasz MegalodonS #98641 üzenetére
Nincs bankszámlám, csak az a probléma. Nem tudom az összeget így átutalni sajna. Olyant láttam már, hogy az 576-ban lehet venni steam kupont és aktiválni vele némi dollárt fizető eszköznek az accodban, de a blizz-nél még nem láttam ilyen lehetőséget. Meg a dobozok is tetszenek, amik eddig kijöttek a játékkal.
GhostDragon#24437
-
sith7
félisten
válasz MegalodonS #98641 üzenetére
ok, köszi
-
MegalodonS
őstag
Tudod a hangok Jol van szolok a Blizznek,siessenek es nonerf
(#98638) Edge
Az meg semmi,hogy a retina is kieg,de 4 fos partiban mar a monitor pixelek is
(#98639) sandor906
DLC lesz es nem dobozos verzio Mar kinaiban szem occco es minden profitot a Blizz akar(en is ezt tennem )
-
Djuree
félisten
a jelenlegi szezonnak jól sejtem hogy hamarosan vége lesz?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sandor906
tag
Nekem tetszett, ha majd meg lehet venni dobozosan és nem csak on-line akkor biztos vevő vagyok rá. A Wizardjaim mellé ezt tudom elképzelni a következő kasztnak. Viszont az, hogy GR111-en ilyen vacak a loot, egy kicsit kiábrándító......
GhostDragon#24437
-
Edge
veterán
atyaisten ezt még rosszabb nézni mint az explosive blastos woh-os wizardot, tiszta agyolvasztás...
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
sith7
félisten
Te neeeeee viccelődjél, jó ?
meg nerfet se kell kapni, oké ?!
nagyon jól néz ki, ahogy a csontik minden irányból berohannak
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Rank 1 Season 11 Necro Solo Greater Rift 111 Paragon 874 (Diablo 3 Necromancer Beta) - Rathma's Set
Az hiszem kesz a Nekro vicceltem
Na,ez mekkora nerfet fog kapni
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
oké, ez megvan. és hogy tudok vkihez bemenni? mert sehogy nem jövök rá. fel kéne húznia vkinek a karimat 70-re legelőször. régebben ment de már nem tudom hogy csináltam.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Gyuri27
félisten
válasz MegalodonS #98631 üzenetére
Nincs de. CE wing best ever. Szép angyal szárnyacskák.
Meg lássák már a plebek, hogy nem kevés pénzt költöttem rá. Nem akciós tescó szárnyak.Amd - Radeon - Ryzen
-
MegalodonS
őstag
válasz SQX_Barto #98610 üzenetére
Milyen petre szamitottal?
Jonni fog csak igy kesobb lesz a siras de dragaaa!Jo lenne valami deluXe,ce na arra leszek inkabb kivancsi,szerinted lesz??
Miert utalna a blizz,ha a HE is szeret Amugy soha nem koltenek el mindent,de te bator csako vagy
(#98611) reelc
Annyira el vannak foglalva,ami ontja a sok milliot,hogy oruljunk,hogy eddig ennyit is kapunk!!
(#98612) Gyuri27
Igy van,de a gold cucchoz jobban megy a masik,ce szarny
(#98615) proci985
Halloween-i jelmezben alcazott goblin
-
JSaN
addikt
válasz Djuree #98628 üzenetére
Krealsz egy season karit es felhuzod vagy valaki felhuzatja neked 70-re majd, elkezded a journeyben levo feladatokat teljesiteni.
Itt is tudod magadnak rendezni, ellenorizni stb. Season Journey
chapter 4ig letolva kapsz petet, de lada hely is kell akkor jobban ra kell fekudnod, de a guardiant is siman ki tudod toolni season vegeig.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Djuree
félisten
szeretnék részt venni ebben a seasonben. mit kell csinálni hogy megkapjam a rewardokat? jó nyilván játszani, de mennyit? és mit? simán csak valami multiplayert? eddig csak single-ben nyomtam, szal fogalmam sincs hogy megy ez.
-
sandor906
tag
válasz DeckardCain #98623 üzenetére
Hát köszi mindenkinek, sajna ez nekem új. Így nem sok értelme van, nem lehet vele fejleszteni, még ilyen áron sem. Még jobban el ment a kedvem, mert esni viszont semmi értelmes nem esett az utóbbi hetekben, kivéve 1 pAnci Vyr csizma, ami nem sok vizet zavart a közel azonos Ancihoz képest (1-2% dmg meg thug)
GhostDragon#24437
-
sandor906
tag
válasz errorcode06 #98617 üzenetére
Én a hétvégén a convert set item-mel próbálkoztam, beleöltem 3000 solut és DB-t ( az 300 reforg), zéro anci item az eredmény, a legendary reforg ugyan ez, jól elvette a kedvem a játéktól
GhostDragon#24437
-
errorcode06
őstag
válasz SQX_Barto #98616 üzenetére
Ez sajnos ilyen. Én már nem is próbálkozok, pedig még csak 30-nál járok. De majd úgy is jön valaki, aki elmagyarázza, hogy ha csinálsz még 200-at, akkor biztosan lesz benne használható.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
SQX_Barto
addikt
válasz proci985 #98615 üzenetére
nem vagy egyedul ezzel a gondolattal
Gyartottam par HF amut mar megint,ismet kerek szamra jott ki, ami hasznalhato belole
Mar 200 folott vagyok ebben a seasonban, valaki nagyon utalhat a blizzardnal...
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MegalodonS #98609 üzenetére
te az a pet csak nekem tunik egy reskinned goblinnak?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ReFleXx
addikt
hatha valaki szenvedett mar ezzel es megoldotta.
a problema az, hogy ingame a friendlistat kinyitva, mindenkinel azt irja a game hogy "Adventure mode"-ban van, ahelyett hogy azt irna pl hogy GR 82-ben.
azt hittem ez S10 peccsel jott problema ami mindenkit erint, de a streamereknel lattam, hogy naluk jol jelenik meg. ragugliztam volt akinel megvolt ez a problema, de valaszt o sem kapott.
jatek reinstall nem segitett.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
reelc
veterán
Igen, korábban már tudósítottál róla.
Amúgy ez a Blizztől kb. összefoglaló volt, leírta amit eddig is tudtunk, 0 új infóval, csak azért hogy ne felejtse el senki, mindjárt itt a Nekro.Arra számítok mostantól, hogy kb. 5 naponta raknak ki valami semmitmondó dolgot a Nekroról, csakhogy emlékeztessenek.
Interjú a szinkronszínészekkel.
Interjú pár fejlesztővel, mennyire izgalmas volt új karit létrehozni.
Stb.
Még gondosan kerülve a dátum és ár témát.(#98612) Gyuri27: Az lehet, de a CE árát sem. Sem akkor, sem most.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Lassan mar a necro alsogatya meretet is tudjuk, csak azt nem mikor jon es mennyiert...
A pet eleg undorito
Szarny nem rossz, portre meg a banner nem rossz,pennantot meg sehol nem hasznalok, hiaba van meg mind...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
MegalodonS
őstag
Unearth New Rewards With the Rise of the Necromancer Pack!
Mar igy is nagyon sok van
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
A jövőhéttől újabb szárny beszerzési lehetőség.
-
reelc
veterán
-
-
Djuree
félisten
üdv!
most telepítettem frissen a játékot, de vmi hibát (nem írja hogy mivel van gondja) dob és nem indul el. win10 pro van fent, ez is elég friss telepítés.
esetleg vmi ötlet?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest