Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikus
tag
Köszi.. Akkor ez a szezon se lesz meg asszem' teljesen.. A set dungeon-os téma eleve kizárt.. az összes class-al.? áhh tuti nem. Akkor az uccsó portré marad. Pedig már "csak" egy conquest kellene..
-
reelc
veterán
Normalon kell egy ilyen energiatakarékos monk.
Amúgy egyetértek a többiekkel, elég vacak Conquest. Valaki írta korábban, hogy 2x is bukta vele, pár percen múlt.
Ennél a Boss Mode is sokkal jobb. Akár egyedül, vagy csapatban.
(#97900) Vikus: Miért, eddig melyik Conquest van meg?
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Mondjuk igy GL HF
-
Vikus
tag
Sziasztok! Azt magyarázza el nekem valaki, hogy hogy a bánatba lehet megcsinálni azt a conquest-et, hogy Act 1-5 1 óra alatt meglegyen? LTK Monk-kal próbálom, ami azért elég gyors, főleg, ha beesik 1-1 elit, aztán akkor megy az ugra-bugra, de hiába skip-elem az összes videót, átvezetőt, és hiába csak a feladatokat csinálom. Még az Act 1 is max 35-40 perc, amíg meg tudom csinálni. A többi 4 act még sehol... Valahogy totál elképzelhetetlennek tartom az egészet 1 óra alatt végigvinni... :/
-
MegalodonS
őstag
-
GabN73
addikt
Köszi szépen srácok, egyből javult egy nagyot az egész
-
_ocsisajt
őstag
kieg: chesten nem kell FOK, nem az sebez, oda mehet reduce elit damage nem? + gatya bola helyett armor? + stone of jordan helyett convention ring? + Shoulderen NEM a FOK sebez továbbra sem... area damage helyére
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
reelc
veterán
válasz GabN73 #97890 üzenetére
Szia!
Ékszerekbe lehetőség szerint CHC és CHD.
A sisakba is CHC, ha kifogsz egy CHC-sat, akkor Impalét forgass mellé.
Braceren, tegezen, ha lehet nyakéken lighting dmg. Meg CHC ha lehetséges.
Vengeacet inkább a Dark Heart rúnával.90-100 sok sikert, az komoly lesz. Ezzel ment egyszer a 90 szólóban. Van még mit alakítanom, vacakok az ékszerek, persze sokminden lehetne jobb. Strongarm volt bent, nem a Nemezis.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Sziasztok!
Kb ~1 hónapja vettem meg a játékot, régóta szemezek vele igazából. Szóval egyelőre kevés játékidőm van benne, jelenleg itt tartok.
Többi DH-nak közel 2x ennyi a damage, hol van nagyon elszúrva a szettem?
CDR-em jónak tűnik, Vengeance-t folyamatosan tartom.
Próbálom legózgatni a szettem, egyelőre GR73-74-nél megragadtam, idővel egy 90-100-at csak meg kéne csinálni -
Vistaboy
veterán
válasz Ghoost #97888 üzenetére
Na, gratula, nekem is eshetne már egy primal, még akkor is, ha utána megy a kukába, de legalább látnám, hogy nálam is van ilyesmi. Lassan kezdem azt hinni, hogy nekem nincsenek is benne primalok, egyet sem láttam még. Pedig már a GR70 is régóta megvan, így az sem lehet gond...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
AnginaP
aktív tag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek! Igyekeztem állítgatni, de nagyon felqrom magam ezen....
Ha nem jó a rift, és nincs elit (elég gyakran van ilyen.... ), akkor kb halok lépésről lépésre, és nagyon nem tudok haladni. + hiába van meg a kombó, mintha nem akarnának halni a népek.
Ha viszont jó a rift, akkor úgy darálom végig, mint egy bespeed-ezett motolla. Most a rekord a GR 70 3:42 alatt, ha tudok haladni mert van elit -> van in-geom -> van archon.El nem hiszem, h ennyire pecázós ez a build. Vagy még mindig csak én bénázok? ...na most megyek, kényszerszünet, hogy ne verjem szét a gépet....
Indítok egy Skyrim szervert.
-
Elemental
addikt
Tudom egyeseknek ez a szint már vicc kategória, de végre megvan shadow dh-val a szezon HC gr70 10:05 alatt 500 paragonnal. Végre esett pár anci, plusz sikerült uppolni anci fegyót hozzá.
Várom a p anci cuccokat[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz AnginaP #97883 üzenetére
Alacsony a cooldown. Nekem is az volt a bajom, azt még feltornáztam 10 %-kal és sokkal jobb lett. Nekem nagyon picit kisebb a damom, de nem anci a fegyverem, azért: wizardom
Ahogy a minap írta Edge, a cdr a lényege ennek. Most tényleg jól megy nekem is a cucc, jöhet a gemek húzása
-
AnginaP
aktív tag
Sziasztok!
Edge mester, Hozzád szólnék mostan!
Nagyon állat játékélményre a build-ed, de valamiért halogatok, és ebben kérném a segítséged. 70 is lement már 9 perc környékén, 65-öt szoktam speed-elgetni, de ott is halogatok. (és általában one hit-re)
Amiket én észrevettem:
- kevesellem a HP-m, és az armor-om
- csak én halózok, vagy ritkábban vannak az elit-ek úgy általában? Volt olyan szint, ahol egy elit SEM volt....Mennyire fontos az in-geom-ot proccolva tartani? Elit-ekre vadászol célirányosan? Tudom eléggé fontos, hogy archon-ról előbb lemenjen a CD.... Az obsidian mi alapján választ skill-t? Csak mert nekem úgy tűnik, hogy a ha a teleport-on van épp CD, akkor azt mintha mindig inkább előnyben részesítené az archon-nal szemben, és így el is fogy az árkán, archon-on meg ott marad a CD. Már arra is gondoltam, hogy kvázi "skill sorrendben" megy (1-es, aztán 2-es stb), vagy totál random?
Belinkelem magam, meg feltolok képet a details-ről, ha van kis időd megnézel, és ha látsz valamit, akkor tudomásomra hoznád?
A details városban minden spell nélkül van.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Indítok egy Skyrim szervert.
-
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #97881 üzenetére
Miért?
Senki sem mondta, hogy nem jön S11-ben.
Én sem. Sőt azt mondtam, akkor jön (a Blizz is ezt mondta a PTRrel).
Most az S10 1 hónapos. A szezon várható vége + 2 hónap múlva lesz június legvégén. Gondolom 1 hét szünet, és a patch körül jön. Ez már július lesz.A Blizz meg gondolom a PTR zárás után fogja publikálni hogy mikor és mennyiért. Lesz rá bőven ideje, akár a megjelenés előtt 2 héttel is.
Szóval ha június közepén publikálná, hogy pontosan mikor és mennyiért, akkor sem késnének, mert legalább 2+ hét lenne még akkor is a megjelenésig.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz pimpi001 #97876 üzenetére
De szerintem ez már annyira mindegy. Több idő eltelt a bejelentés óta, mint amennyi hátra van a megjelenésig.
Régen megmondták, hogy várhatóan Q2. Abból kiindulva hogy a köv. szezonban benne lesz, esélyes a július eleje-közepe. Akkor is ha tartják a kb. 3 hónapos szezont, akkor is ha nem, a július a legesélyesebb. Ha valami gikszer van a fejlesztéssel (mondjuk PTR alapján készült videókban látszik, hogy haladnak) akkor augusztus, de ezt nem nagyon hiszem.
Aki aktív játékos az szinte biztos hogy megfogja venni az árától függetlenül. Mert Diablo, stb. Persze lesznek akik nem feltétlenül pl. aki még aktív, de csalódott az elmúlt 1-1,5 évben (mondjuk én), de ez lesz a kisebbség.
Elég beszédes hogy még sem a dátumot sem az árat nem fedik fel. Nyilván sok meló van még vele, és túlárazni sem akarják. Gondolom tisztában vannak vele, hogy az évek alatt sokan elpártoltak tőlük, a fizetős tartalom nem csak a még aktív embereket célozza, hanem a már inaktívakat is vissza szeretné csábítani.
-
SQX_Barto
addikt
válasz HellGreg #97875 üzenetére
En mindenhol templart hasznalok, de mivel sz@~ok bele, milyen tokenja van, elso dolgom lett volna betorni a 15 FS-ert
Ha mar primal:
Az elso hasznalhato, amit nem akarok betorni es talan meg jo is lesz valakinek. Elso gondolatom az volt, hogy atrollolom dexesre es megy a Shadow DH-mnak, de annak sima anci van, es a necro ugye intes lesz, annak lehet jo lesz valamelyik buildjebe, szoval elrakom tekeres nelkul.Kb 10-12 primalbol eddig 3 nem ment kalapacs ala, egyik az Illusory Boots, ment support barbarnak, igaz intes, de annak nem olyan nagy baj, egy vallas bountybol, ami bement a ladaba porosodni, meg most ez.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
TeeBee73
veterán
válasz MegalodonS #97856 üzenetére
Nyugdíjasok? Jelen!
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
pimpi001
tag
[ Szerkesztve ]
tboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
HellGreg
őstag
Na mi lett az első Panci amit találtam? Egy templar relic. Világ életemben enchantressem volt
-
emmm
őstag
-
SQX_Barto
addikt
válasz errorcode06 #97872 üzenetére
A lightning wizzard kb az egyetlen dps karakter, aminek nem kell plusz elemental damage. A braceren levo lightning damage is csak azert van, hogy meghatarozza az Arcan formaban levo sebzest.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
errorcode06
őstag
Wizard szakik!
Tudom, nem a legjobb, de szegény ember vízzel főz. Szerintetek mit kellene forgatni és mire? Vagy inkább hagyjam és várjak egy "jobbra"?
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Edge
veterán
Hát nem a blizztől, hanem szorgos gamerek tesztjei alapján.
These items, gems, gear affixes, and skills do not increase MH Hydra proc damage:
Elemental % damage on gear
Hydra %Skill Damage (on gear)
Enforcer Gem
Furnace (in cube)
Bane of the Powerful (elite damage portion only)
Arcane DynamoTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
Az ns kari és csak azért van nála mert a trapped a fő karimon van(Wizzy), szal értsd: ha nincs trapped a powerfull is megteszi
egyébként a powerfull elite damja nem hat az mh procc damjára vagyis nem nyersz belőle kb csak azt a 20%-damot amit az effektje ad.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
sith7
félisten
válasz MegalodonS #97864 üzenetére
Azt hittem már a necro
-
emmm
őstag
-
EVL2
aktív tag
válasz MegalodonS #97864 üzenetére
Na ez tényleg fosz!
-
Edge
veterán
Kevés a cdr-ed ez a fő gond így azért hullasz mert sokat vagy archonon kívül.
Kesztyűre cdr, nembaj hogy chd helyére megy, mivel mh-n nincs cdr így fegyón is tekerd maxra.
Övre %life, vagy armor ha már előbbi van rajta.
JA és powerfull gem helyett inkább trappedet használj.
Az alapanyagok accounthoz kötöttek, mindegyik karival ugyanannyit látsz értelem szerűen season és ns hc stb azért el van különítve.[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Na sikerült összerakni végre ezt az új buildet. wizardom
Nem egy erős karakter sajnos, a gemek is pont ezek nincsenek felhúzva (más karakteren ~70-es gemek vannak). Amit látok, hogy elég papír. A játék végén esett ki a monstani tal amulett, ami jobb a korábbinál végre, legalább használható. Ezzel most GR 55-ön sajnos esés-kelés van vele, ha rossz a leosztás; csak azzal, hogy a manald bekerült, és az arlyse ki, érezhető a különbség. A dmg még nem is vészes annyira, ha épp proccol, akkor 30-50 mrd között critel jelenleg. Az AP is gyorsan kiürül és ha nincs épp elite, akkor a geom sem csökkenti a cdr-t.
Kérdés: fegyveren mit érdemes tekernem? Az övön egyértelműen a shock pulse lesz tekerve - ide inkább armor kéne vagy life %? A többi viszonylag egyértelmű, farmolni kell jobbat és kész. Illetve láttam egy magas szintű, ugyanilyen builddel rendelkezőnél a serpent botot. GR-re jobb lehet a serpent? Sajna csak egy ótvarom van belőle, max reforgra alkalmas.
Illetve amit látok: mivel több különböző karakterem van, és bejött ez a materialt-eltárolós új cucc, ami azt eredményezte, hogy amelyik karakteremnél volt épp az adott anyag, ahhoz rakta be Nem lehet kivenni onnan és visszatenni a ládába, hogy át tudjam cserélni a karkterek között? Marha idegesítő, mikor van 600+ fs de sima yellow meg nincs egy szál se és farmolhatom újra, mert nem lehet nélküle rollolni.
-
kökény
aktív tag
válasz MegalodonS #97820 üzenetére
Valaki magyarázza el már, hogy működik ez...nem értek belőle egy kukkot sem
-
Dyingsoul
veterán
Hú ma este kipróbáltam a Blood buildet... elsöprő... Leaderboardon 3. helyen azzal vannak fenn. Nagyon nehéz első ránézésre, mindent figyelni kell, a hp-t, stackeket duplán mert saját magát ki tudja nyírni az ember (nem szó szerint, de 1-re lemegy a hp onnantól kezdve a mezei bokorleső szöcske is oneshotol)...
A petes buildnek már most van egy második variánsa, csontváz minionok nélkül, skeletal mage only. Így is sokmindenre kell bele figyelni talán még többre is mert a resource-t zabálja. Rank 102 meglett vele, de csak vagy 2 órát toltam ma este összvissz.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
Készítettem, a tegnapi videó 3. részének közepén van, de belinkeltem pontos kezdéssel. A hétvégén megpróbálok valami rövidebb videót is összerántani a témáról, de annyira alakulóban van minden, nem tudom lenne-e értelme. Plusz az ugye sokadik ismétlés lenne. Én megértem hogy hosszúak a streamek de bele lehet ezekbe tekergetni meg hát a Necro tartalom maga semrövid. Persze videón a nézőnek megvan az az előnye, hogy megállítja a videót de ott élőben nekem végig is kell ám olvasni mindent azért sem rövid. a meglátjuk.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
faragojof
őstag
Nononono...
De csak nagyon lassan!"Formicate Under Command of the King,,
-
MegalodonS
őstag
Ugyan ugy valaszolnek neked is mind Reinhardtnak.Egy uj dolgot talatam es tobb reszletet nem tudok rola (#97843) EVL2 valaszaval tokeletesen 1ertek de ki tudja?!
(#97844) sith7
Ballagasra??Itt lassan nyugdijjasok vannak
(#97846) Dyingsoul
Csinalhatnal egy bemutato videot a kockaban levo itemekrol
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
-
Dyingsoul
veterán
válasz Gorneck #97841 üzenetére
"Ha nincsenek még a kiegészítő cuccok...fegyók offhandek gyűrűk amuk és társaik akkor sanszos, hogy necces lesz a 70. Azok nélkül egy kari se ér semmit."
Pontosan ezt akartam én is írni. A class setekkel egyelőre csak egy kis bepillantást nyerhettünk a Necro buildekbe. Amolyan fő build csapásirányt mutat meg. A Cube-olt cuccok, a kiegészítő legendaryk (gyűrűk, amulettek, belt, bracer, offhand) rengeteget változtathatnak a gameplayen-builden skilleken. Tényleg elég csak belegondolnotok kedvenc buildetekbe, hogy azokkal milyen legokat használtok a setek mellett... Ezért is nem csoda, hogy az exploitolt LoN-os builddel tudják csak a 70+ GR-t produkálni.
-
Edge
veterán
válasz MegalodonS #97806 üzenetére
Ez partyban hogy lesz? pl van egy glasscanon dps aki kb 10x elhullik akkor az miatt nem lesz meg a gr mert kapja az egész parti gr progress a büntit? hááát
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Hagyjanak már a petekkel...vért akarok, hentelést...csontokat, fröcsögést... Egyik vidiben elég kemény volt a rush, bonespear bonespear majd a hullákból előjövő csontszilánkok beterítették a képernyőt, rush és megint uaz hent hent hent...áááááááááá...kegyetlen volt...hova kell utalni érte a zsét?
Bonearmor is klafa... :
(#97840) SQX_Barto:
Ha nincsenek még a kiegészítő cuccok...fegyók offhandek gyűrűk amuk és társaik akkor sanszos, hogy necces lesz a 70. Azok nélkül egy kari se ér semmit.[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
SQX_Barto
addikt
Hat meg a legek nagyon kellenek, DyingSoul kicsit mutatta a Leaderboardot es 70+-os volt, es azok is LoN buildekkel, gondolom begemezve...Azert, ha sajat szetekkel nem megy le egy solo 70, rajuk dontik a blizzard szekhazat
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz Gorneck #97838 üzenetére
Abban reménykedhetünk, hogy kellő nagyságú lesz a merítés és hallgatnak a játékosok véleményeire. Az pedig idő, idő és idő... Jó lenne, ha nem úgy indulna el, mint a crusi anno. A videók és a látottak alapján a "szetes" dolog rendben van, de a magasabb griftekből még nem láttunk semmit. A petes build nagyon tetszetős, hasonlít a dokira, amolyan smart wd, mint bARTO supp barbárja.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Gorneck
legenda
Remélem sok kulcsot küldtek ki és normális balance mellett érkezik.
Ahogy néztem elég jó kis buildek vannak hozzá, igazi h&s feeeelingje van (sztem még a nyálam is folyt mikor néztem a vidiket)...jók a setek, mocsok mód tetszenek, mármint dizájnra...a támogatott skillek is kellően funnak tűnnek, remélem a metába is beleszól majd kicsit a nekro illetve nem lesz olyan impotens, mint a Barb/WD/Crúúúz.
(#97837) Bird:
Olyan hosszú sezlonyt nem fognak sztem csinálni, bár volt már rá példa...de 2 hónap alatt elég sok mindent lehet még tenni. Annyira nem tűnt számomra félkésznek a Necro. Kérdés a buff legók vagy kiegészítő setek mikor lesznek bevezetve, mert ha jól sejtem most még nincsenek dropolható állapotba.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mpierre
veterán
válasz pimpi001 #97832 üzenetére
Troll:
Lvl 60-ig ingyen kapod s11-ben, ha lvl 70-et akarsz, akkor meg kell venned a 2 év múlva érkező kieget.Nem troll:
Akkor mégse kieg-ben lesz a nekró?#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
MegalodonS
őstag
válasz Reinhardt #97829 üzenetére
Na ez jo kerdes Elvileg mindenbol levonodik azonnal ahogyan rakkatintasz.Valaszthato opcio lesz,igen az jo lenne,de inkabb azt irom,hogy nem tudom,videot kerestem,de meg nem talaltam rola!
(#97831) Bird
Azt irtak,el kell hogy erjed a szezon para 2000-et es mar jon is
(#97832) pimpi001
Mire oda kerulunk,mar tudn fogjuk,csak meg ingerlik a nepet
[ Szerkesztve ]
-
pimpi001
tag
most komolyan. kidobja a blizz hogy s11 necroval indul. az oke. nade mikor lehet megvenni es persze mennyiert??
tboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
Bird
addikt
S10: 26 nap, 19 óra, 12 perc, 59 másodperc.
A hosszú szezon min 3. hónap....
A rövidebb 2,5 hónap általában....S10 a nekro miatt hosszúnak ígérkezik.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
sith7
félisten
válasz errorcode06 #97827 üzenetére
a 11 -es szezon sem a portré + zászló miatt izgat, csak és kizárólag a nekro miatt
szerk.
Mennyi ideig szokott egy szezon tartani ?
Ez a 10 -es, ez mennyi ideje megy ?[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Ez a Pylon lejarati idejebol is levonodik?
Es valszthato marad -e, hogy en inkabb kivarom azt a +15sec-et (CD-k miatt)?[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz MegalodonS #97820 üzenetére
Jól látom, hogy bounty cache materialok a reward?
A sok sírás- rívás is megtette hatását:
"The time limit to complete a Set Dungeon has been increased to 5 minutes"
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
-
Bird
addikt
válasz MegalodonS #97816 üzenetére
És mennyibe fog ez a DLC kerülni nekünk? Lassan lehetne csöpögtetni az infót....
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Ebben nincs igazad,mert ha mar nem error szamkoddal indul a jatek, akkor az mar jo Azert a Nekroval meg normalt is farmolnak a regi nyugdijjasok,mert annyira ''kedves ismeros'' jott vissza Tehat opt vagy nem opt csak legyen,majd csiszoljak mint a pala dh-t,oszt meg lett a sok sirasnak a hasznya
-
Bird
addikt
válasz MegalodonS #97813 üzenetére
Hát, azért elég félkésznek tűnik még a dolog.... Remélem kellően optimalizált kaszt lesz, mint anno a crusader amikor megjelent. Azóta is globálisan a legtöbb játékórával rendelkező kaszt. Arról nem is beszélve, hogy napi szinten esik boldog- boldogtalannak crusa item a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
köszönöm a választ mindenkinek
ismétlem magamat: "nem tudok linkeket, videókat nézni melóból"
akkor az S11 szezonban 100000000000000 % , hogy elindulok
-
Dyingsoul
veterán
Igen, jön a nekró S11-ben. A fent linkelt videóban be is mutattam már rögtön az elején. A petes setet fogja kapni haedrig-ből.
-
Bird
addikt
válasz MegalodonS #97810 üzenetére
Akkor ez azt is jelenti, hogy ez a szezon jóval hosszabb lesz az előzőekhez képest?
-
sith7
félisten
válasz MegalodonS #97808 üzenetére
Most tényleg, vagy csak trollkodsz ?
nem tudok linkeket nézni melóból -
MegalodonS
őstag
válasz astorre19 #97807 üzenetére
Igen mar tegnap posztoltam!A Szezon 11 mar a Nekroval jon
Diablo 3 Season 11 Rewards & Haedrigs Necromancer Incoming? Patch 2.6
[ Szerkesztve ]
-
astorre19
aktív tag
Na igen,hamarabb is eszükbe juthatott volna
Más,mit gondoltok következő szezonnal jön a nekro?
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
DaveHutt
őstag
válasz Vistaboy #97804 üzenetére
Jól gondolod.
Más: barbárral kezdtem a seasont, nem volt rossz az elején, el is jutottam vele majdnem Conquerorig. A Years of War miatt csináltam egy Akkhan Crusadert, meg egy Hammerdint. Hogy mennyivel jobb karakterek ezek speedfarmra/GR-re, mint a barbár. Már-már azon gondolkozom, hogy bezúzom az összes barbár cuccot a ládából, és egyedül a support buildet hagyom meg neki. Fordítva kellett volna kezdenem a seasont Crusaderrel, azaz érzésem.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz MegalodonS #97788 üzenetére
UE set DH-nak S11-ben? Szupi. Ennél jobb nekem kezdésre nem is lehetne.
Más: Nemrég kaptam ezt az íjat a kockából:
Mellette van a jelenlegi. Szerintetek is megéri lecserélni? Az alapsebzése jóval nagyobb, plusz több rajta a DEX, és a RCR is, viszont kevesebb a plusz DMG, ami 8%, szemben a 10-zel. És nem is tudom átpörgetni, mivel mindenképp DISC kell rá. Ennek ellenére én úgy vélem, jobb a mostaninál. Jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Dyingsoul
veterán
Videók a ma esti Necromancer Set streamről:
Necromancer Setek #1: Bevezető
Necromancer Setek #2: A LÉNYEG! (S11 és a Necro setek)
Necromancer Setek #3: Bone set próba és Pet set összeállítás
Necromancer Setek #4: Petes Necro GR 50 (Rank 265)
A héten még lesznek streamek (holnap is). Eddig a Bone armoros és Petes seteket ptóbálgattam ki jobban, de a Petes jön be leginkább. A Bone setben is látok lehetőségeket de időhiány miatt nem sikerült még megtalálni azt a buildet amivel kiteljesedik.
Most amikor a petessel játszottam néha olyan érzésem volt, mintha egyszerre két karakterrel tolnám... Nagyon figyelni kellett az életemre, arra, hogy haladjak és ne haljak meg, figyelni kellett a CoE rotáját, hogy jókor toljam az army of the deadet, a skeletal mageket állandóan idézni, ha pedig sok van lent, commandolni a skeletonokat, hogy jó targetet támadjanak (+50% dmg is jól jön de azt nem tudom hogy multiplikatív vagy additív-e) hiszen sok skeletal mage mellett hatalmasat nő a sebzésük a set bonus miatt, emellett pedig a 10-es Bone armor stacket fenntartani elég nehéz... Jah és ha fogy a resource akkor visszatölteni szifonnal. Gyakorlatilag mindenre figyelni kell, sőt még annál többre is. Bár biztos az is benne van, hogy még most raktam össze a buildet és még szokni kell, 2 GR alatt nem lehet megváltani a világot.
-
mikromanus
veterán
válasz Reinhardt #97800 üzenetére
Rimeheart a permafrostos buildekre jó. Ami befagy az minden ütésre adja a 20% esélyt a durva extra sebzésre. A manald single target sebzést ad csak, de ha procol a paralysis, akkor azt tutira. Akkor is ha procol, csak a monster immunis épp rá. Nem tudom ugyanez megvan-e a fagyasztós rimeheart-ra is, vagy ott ténylegesen be kell fagynia az ellennek. Az AoE sebzés viszont érvényesül rimeheartnál. Ha hamar bedarálja a party, vagy a solo karakter az ellent, akkor jó lehet a fagyos is. Csak ugye GRSokon némelyik már kapaszkodik.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest