Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dekuator
tag
Köszönom mindkettötöknek a segitséget.
-
Dekuator
tag
Sziasztok
Egy Pentium G4560 és GTX 1050 Ti és 8 giga ram párosítással hogy futna a játék?
Mármint 4 játékos módban?
Nem a full grafika a lényeg hanem a pályák közötti váltás és a betöltés.Akadás és hasonló szempontból kérdezem.
Elöre is köszi -
JSaN
addikt
válasz czpitti #98586 üzenetére
Szerintem jo a matekom, nalam a kepletben volt egy necro csusztato szorzo is, igy jott ki a julius eleje.
Blizznal semmi sem biztos, eternal collection is azt mutatja kovekzeo hetekben tuti lesz valami bejelentes.
Na meg a starcraft remaster is most jon elvileg nyar kozepen, nem tudom mennyire utik egymast, azt is megveszem, kampanyt jo lesz ujra vegig tolni.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz errorcode06 #98591 üzenetére
Ez lenne az én tippem is, valószínűleg kijön egy új teljes kiadás amibe benne van nekró is.
Live-Die-Respawn
-
reelc
veterán
válasz errorcode06 #98591 üzenetére
Ahogy néztem külföldi oldalakon, ez a legerősebb tipp.
Ezek szerint nem csak DLC-ként lesz elérhető, az új vásárlóknak egyben kiadás is lesz konzolra.Gondolom egyre több hír fog felbukkanni ahogy közeledik a megjelenés... bejelentése.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz MegalodonS #98587 üzenetére
Na, ok. Necro mondjuk nem izgat, de jó lenne már tudni, mikor indul az újabb szezon. Még egy láda kell, hogy meglegyen mind, nem mintha nem élném túl, ha így maradna, de pont UE settel kezd a DH, így minden esély megvan rá nekem is.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
reelc
veterán
Megjósoltam párszor, hogy kb. június végén lesz vége. A Nekro meg valamikor július közepe tájékán érkezhet, ha minden rendben van.
Ezúttal kifogják használni az önmaguk által előirányzott kb. 3 hónapot. Kelleni fog nekik minden idő a nekro csiszoláshoz. Meg a marketingesek is ébredezhetnek lassan (ár, megjelenési idő, meg a hype).
A legideálisabb a július lenne pénzügyi okokból is, mert az a következő negyedév eleje, így majd annak a bevételeit fogja növelni.[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz Vistaboy #98579 üzenetére
Ha lenti tablazat alapjan nezem akkor jovo penteken kene vege lennie S10-nek, ami pont 71 nap megint. De mivel idaig semmi info nem volt, lehet megy tovabb. Necro miatt elkepzelheto a csusztatas, plusz ha raszamoljuk a seasonok kozti 2 hetes szuneteket, akkor tippem szerint meg ugy 1 honapig nem lesz S11.
Season Start Date End Date Duration
1 29 Aug 2014 03 Feb 2015 159 days
2 13 Feb 2015 05 Apr 2015 52 days
3 10 Apr 2015 23 Aug 2015 136 days
4 28 Aug 2015 30 Dec 2015 125 days
5 15 Jan 2016 15 Apr 2016 92 days
6 29 Apr 2016 22 Jul 2016 85 days
7 5 Aug 2016 13 Oct 2016 70 days
8 21 Oct 2016 30 Dec 2016 71 days
9 6 Jan 2017 17 March 2017 71 days
10 31 Mar 2017 OngoingSteam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
GabN73
addikt
válasz DeckardCain #98580 üzenetére
Kezdtem különlegesnek érezni magam, kösz...
-
need
addikt
Sziasztok....
ha már egy kicsit Primalkodunk akkor itt van egy Hellfire..
40-es parkokba gyártottam őket hetekig.. mire lett egy normális Anchi ez kb. 170 körül dobta..!
Más..
Kellene nekem egy Barbár szakértő..
kicsit kezd tele lenne a fa*om..
van 2 db Barbárom [ők azok]
A Leappal nincs gondom még egyenlőre 4mp. híján már meg lett volna az LV77 szint is..!
Viszont a másikkal annál több bajom van ez LV70 fölött esik kell és nagyon bosszant a dolog..
Min kelne változtatni rajta hogy jobban bírja a harcot..?!
Próbálgattam pár dolgot átforgatni de még mindig nem jó..még mindig..!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Vistaboy
veterán
Lehet már tudni, hogy mikor lesz vége a S10-nek és mikor kezdődik a S11? Csak mert jelenleg a Nier:Automata teljesen leköt, de S11 kezdésnél itt akarok lenni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Nagyon off Diablo 2 es kérdést tennék fel gondolom itt azért sokaknak a kedvence az előző rész. Meg azért itt nagyobb az aktivitás.
Olyan gondom van hogy Win 10 alatt nem tudom kitenni full screenbe a játékot. Alt+ enter parancsikonon teljes képernyős futtatás stb sem megy. Megoldható valahogy?
És auto-loot esetleg van a játékban vagy ne is álmodjak róla? Ha gond itt a kérdésem akkor privátban is elfogadom a választ! Előre is köszönöm! -
Fl3x
aktív tag
300p várakozási idő?!
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
TeeBee73
veterán
válasz Elemental #98568 üzenetére
Távolsági járatnál van értelme. Kevesebbet fizetek, ha Kecsóra megyek.
Ha jobbra indulok, 735, ha balra 650 Ft,- a jegy. (A jobb oldalinál, igaz, van egy vendéglátó, hamburgerrel, melegszendviccsel és Unicummal is)...[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
reelc
veterán
válasz Elemental #98568 üzenetére
Nálam jelenleg parkolópályán van a Diablo, már több, mint 1 hónapja nem játszom vele (pár napja 1 GR+2 rift lement, de nem hozta meg a kedvem). Egyszer volt ilyen hónapos szünetem, decemberben.
Amúgy 2015 márciusa óta játszottam szinte minden nap, ahogy engedte a szabadidőm.
Jelenleg kedvem nincs hozzá, korábban írtam, mik vezettek ide.Ez a "gyalogolsz egy megállót" dolog most nálam ez a fórum elsősorban. Nyitva a kiskapu a Blizznek, győzzön meg, hogy érdemes megvennem a Nekrot, vagy hogy érdemes újra játszanom. Figyelemmel követem az infókat.
Pl. a Challenge Rift érdekes lenne, ha ezáltal csökkenteni lehetne a bountyzás mennyiségét, de úgy látszik nem lehet, csak az első, a rögzítettnél jobb időnél adja be a material jutalmakat.
Az ötlet tetszik amúgy, hogy számomra ismeretlen karival/szettel próbáljak eredményt elérni úgy, hogy nem kellett összefarmolnom. De a megfelelő jutalom hiánya miatt olyan érzésem van, mint a Set Dungeonnál: lenyomni a kötelezőt. Egyszer megcsinálod, és kész.Megértem, hogy a patch a Nekrot nyomja ezerrel, elvégre ez fogja lehetővé tenni.
De azt már nem, hogy a Wizardnak átnevezik egy skilljét, és a Zei kőnek változik a tulajdonsága, és ennyi a jelenlegi infók PTR alapján a nem Nekrot érintő változások (már ami a class specifikus dolgokat jelenti).
Igaz a múltkor már írtam ezt, de még mindig várok 1-1 szet buffot, esetleg új tárgyat, valamit.
Még van idejük.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz Gyuri27 #98542 üzenetére
A Barbár bracerről anno én is csináltam egy ilyet...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
RohamBilly
kezdő
válasz Mexbacsi #98559 üzenetére
"Time is mana", mondaná a wizard de ha mindenképp egymagad szeretnél rájönni a dolgokra szépen-lassan és ha közben valami nem megy, akkor a legjobb helyre jöttél, mert sok Hozzád hasonló játékos teszi fel itt a kérdéseit olyan dolgok miatt, aminek éppen utána lehet olvasni, de sokkal könnyebb eltanulni a másiktól, aki gyakorlatban is keni-vágja a dolgokat.
-
Mexbacsi
tag
Persze, megnéztem már mit merre kell. Riftek, Bountyk stbstb, jelenleg is seasonben megyek, tegnap kezdtem, de nem szeretném húzni mással a karaktert, hanem a felfedezés élményét magamnak akarom a 70es szintig. Majd, ha tudom már mi merre, miért érdemes, akkor utána úgyis mindegy, mert az lesz a célom, hogy 2-3-4-5 óra alatt meg legyen a lvl70.
Nincs esetleg egy klán, ami magyar és kezdőket is várnak és lehet őket bombázni a kérdésekkel?[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Mexbacsi #98555 üzenetére
Lvl 70 után, Adventure Mode-ban, a lehető legmagasabb Torment nehézségen, amin viszonylag gyorsan tudsz haladni, Nephalem Rifts-eket teljesíteni minél többet, majd a kapott kulcsokkal Greater Rifts-eket tolni időn belül a legendary gem upgrade miatt. Bountyzni is kell majd néhány kört a Kanai kocka lehetőségeinek kihasználása érdekében. Ezeknek szerintem ha seasonban játszol, akkor az a legjobb módja, hogy publicban becsatlakozol nálad erősebb játékosok mellé és gyakorlatilag szedegeted fel a tárgyakat, hogy erősödj. Aztán ha erősödsz, akkor már Te is részt vehetsz a mobok gyilkolászásában. Ennek a játéknak a lényege, hogy a befektetett időben minél jobb felszerelésre tegyél szert ezáltal legyél egyre erősebb és gyorsabb.
De ha jól érzem most csöppensz bele ebbe a világba, szóval próbálj utánaolvasni a dolgoknak. Aztán ha valami nem világos, majd segítünk.
[ Szerkesztve ]
-
Mexbacsi
tag
Lvl70 után mit érdemes csinálni egyébként? Amelni a nehézségi fokokat és farmolni tárgyakat, minél jobb legendaryért?
-
sith7
félisten
válasz MegalodonS #98552 üzenetére
Nem szárnyalni akarok, hanem átkozódni, hullát robbantani
de tényleg jó, hogy jönnek az új infók, most már csak eljön a megjelenés napja is
-
Mexbacsi
tag
Köszönöm.
-
MegalodonS
őstag
Szarnyaljatok
Master Necromancer szarny
How to get Trag'oul Wings in Diablo 3 with Necromancer Class 2.6
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz MegalodonS #98544 üzenetére
komoly intro videók ... gyakorlatilag a férfi helyére rajzoltak egy nőt, és ennyi a különbség
De azért jöhetne már
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok!
Hol találom játékon belül az eddig teljesített seasonöket? Season tracker van neten, de ha jól láttam van játékban is. Még kezdő vagyok.
-
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #98544 üzenetére
En a preorder gombot varom mar
Epp ma beszelgettuk, hogy benne van a pakliban, hogy hosszabb lesz ez a season, hogy s11-re kesz legyen a necro. (A harom honap junius vegen jar le, szoval elvileg julius kozepen kezdodne s11)
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
MegalodonS
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok,
Kedvet kaptam D3hoz par hete, fel is rantottam egy DH-t szezlonyban, de ugy kicsit beleuntam aztan jott egy WIZZ, csak ugye kene a set annak is, szoval azt elviekben hol erdemes farmolni? Eleg fos a szerkom szoval ilyen T1-2 megfogja sztem
Udv.: fl3x
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
-
rumkola
nagyúr
válasz MegalodonS #98524 üzenetére
Hol lehet beállítani, hogy az egérkurzor ilyen nyomot hagyjon maga után?
-
SQX_Barto
addikt
válasz czpitti #98520 üzenetére
Mert a leaderboard tetejen (nonseasonban) sokkal kevesebbel maszkalnak az emberek
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
Necro meta testing
Rift Guardian killer lehet is meta karikent a necro (120at lehoztak vele)[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz RohamBilly #98516 üzenetére
Minden adott nekik, csak kicsit esszel kene
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
RohamBilly
kezdő
válasz ReFleXx #98500 üzenetére
Ez a PTR-es megoldás most olyan mintha gyors megoldást akartak volna, 0 pénzből megoldani.
Ha típussal látják el a portálokat, akkor nem tudnák kihasználni ezt a cow leveles buziságot.
1. típusú portál: ami a GR bármilyen szintjére mutat, legyen az GR-en belül szintek közti vagy a TP-d, amit a GR-ből nyitottál
2. típusú portál: minden egyéb, ami adventure mode-ban elérhető bármilyen szinre mutatÍgy ha GR-ből felTP-zel, akkor még nem veszítesz archon stacket, javíthatsz, mehetsz vissza, mert ha visszamégy a portálodba az a GR-edbe visz vissza, ellenben ha GR-ből felmész és utána a cow levelre lemész az már nem GR-es típusú portál így bukod a stacket is, sunnyogás így felesleges. Ha mégis szeretnének elcsatangolni valami mapra, ahol lehet stacket csinálni, tegyék csak meg, 1-2 ilyen kör után majd megunják használni a mapos teleportot és rájönnek hogy csak elcseszik az időt, meg kiesnek a COE-ből
A D3 fejlesztés ha így folytatja 1 éven belül megöli a saját játékát.
-
_ocsisajt
őstag
válasz DeckardCain #98513 üzenetére
hammert kipróbáltam, van minden hozzá, de irritál az egész ahogy van, egyszerűen nem tetszik, borzalom
(tudom, bennem van a hiba) és igen tudom a liiiderbordon előrébb van, lesz*rom
inkább összerakok lon bombardot* komolyan (az legalább tényleg mobilis)*volt valamék szezonban, jópofa volt, persze full idétlen még mindig, de hatékony tud lenni az biztos
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
DeckardCain
senior tag
válasz _ocsisajt #98512 üzenetére
Most valtottam hammer-re. Egy ideig fun a sweepes crus. 1100as paraval, 4300as fegyverrel(as nincs rajta), meg 6db lvl 85 str-es gemmel, hoztam le a 82es gr-t. 13 -14 perc alatt. Feljebb nem neztem mert mar itt ereztem neha, hogy botrányos a single targetre a dps.. A hammeres meg tobb figyelemet igenyel, könnyebben fekszik.
-
KubanitoS
veterán
-
_ocsisajt
őstag
Mit javasoltok pörgetésre? (amíg nem ad (p)ancit)
igazából baromi jó a heal meg a CDR is... azokhoz nem nyúlnék
avg damot tekerném mivel a sweephez nem lehet hozzányúlni de győzzetek megtl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
nekem az nem tetszik, hogy lefut a CD, ez van jó lenne a régi passzív
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
-
_ocsisajt
őstag
Ott nyomtam hácén orrvérzésig az archont emléxem annyi ideig voltam benne, hogy vissza kellett menni normál formába, hogy visszarakjam a két buffot, persze akkor nem tartottak a buffok annyi ideig, mint most
(régen minden jobb vooot amikor véges lett az archon abba is hagytam a wizardozást)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest