Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TeeBee73

veterán

válasz Elemental #98568 üzenetére

Távolsági járatnál van értelme. Kevesebbet fizetek, ha Kecsóra megyek.
    Ha jobbra indulok, 735, ha balra 650 Ft,- a jegy. (A jobb oldalinál, igaz, van egy vendéglátó, hamburgerrel, melegszendviccsel és Unicummal is)... :DDD

[ Szerkesztve ]

"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG

• reelc

veterán

válasz Elemental #98568 üzenetére

Nálam jelenleg parkolópályán van a Diablo, már több, mint 1 hónapja nem játszom vele (pár napja 1 GR+2 rift lement, de nem hozta meg a kedvem). Egyszer volt ilyen hónapos szünetem, decemberben.
    Amúgy 2015 márciusa óta játszottam szinte minden nap, ahogy engedte a szabadidőm.
    Jelenleg kedvem nincs hozzá, korábban írtam, mik vezettek ide.

Ez a "gyalogolsz egy megállót" dolog most nálam ez a fórum elsősorban. Nyitva a kiskapu a Blizznek, győzzön meg, hogy érdemes megvennem a Nekrot, vagy hogy érdemes újra játszanom. Figyelemmel követem az infókat.

Pl. a Challenge Rift érdekes lenne, ha ezáltal csökkenteni lehetne a bountyzás mennyiségét, de úgy látszik nem lehet, csak az első, a rögzítettnél jobb időnél adja be a material jutalmakat.
    Az ötlet tetszik amúgy, hogy számomra ismeretlen karival/szettel próbáljak eredményt elérni úgy, hogy nem kellett összefarmolnom. De a megfelelő jutalom hiánya miatt olyan érzésem van, mint a Set Dungeonnál: lenyomni a kötelezőt. Egyszer megcsinálod, és kész.

Megértem, hogy a patch a Nekrot nyomja ezerrel, elvégre ez fogja lehetővé tenni.
    De azt már nem, hogy a Wizardnak átnevezik egy skilljét, és a Zei kőnek változik a tulajdonsága, és ennyi a jelenlegi infók PTR alapján a nem Nekrot érintő változások (már ami a class specifikus dolgokat jelenti).
    Igaz a múltkor már írtam ezt, de még mindig várok 1-1 szet buffot, esetleg új tárgyat, valamit.
    Még van idejük.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés