Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz Elemental #98568 üzenetére
Távolsági járatnál van értelme. Kevesebbet fizetek, ha Kecsóra megyek.
Ha jobbra indulok, 735, ha balra 650 Ft,- a jegy. (A jobb oldalinál, igaz, van egy vendéglátó, hamburgerrel, melegszendviccsel és Unicummal is)...[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
reelc
veterán
válasz Elemental #98568 üzenetére
Nálam jelenleg parkolópályán van a Diablo, már több, mint 1 hónapja nem játszom vele (pár napja 1 GR+2 rift lement, de nem hozta meg a kedvem). Egyszer volt ilyen hónapos szünetem, decemberben.
Amúgy 2015 márciusa óta játszottam szinte minden nap, ahogy engedte a szabadidőm.
Jelenleg kedvem nincs hozzá, korábban írtam, mik vezettek ide.Ez a "gyalogolsz egy megállót" dolog most nálam ez a fórum elsősorban. Nyitva a kiskapu a Blizznek, győzzön meg, hogy érdemes megvennem a Nekrot, vagy hogy érdemes újra játszanom. Figyelemmel követem az infókat.
Pl. a Challenge Rift érdekes lenne, ha ezáltal csökkenteni lehetne a bountyzás mennyiségét, de úgy látszik nem lehet, csak az első, a rögzítettnél jobb időnél adja be a material jutalmakat.
Az ötlet tetszik amúgy, hogy számomra ismeretlen karival/szettel próbáljak eredményt elérni úgy, hogy nem kellett összefarmolnom. De a megfelelő jutalom hiánya miatt olyan érzésem van, mint a Set Dungeonnál: lenyomni a kötelezőt. Egyszer megcsinálod, és kész.Megértem, hogy a patch a Nekrot nyomja ezerrel, elvégre ez fogja lehetővé tenni.
De azt már nem, hogy a Wizardnak átnevezik egy skilljét, és a Zei kőnek változik a tulajdonsága, és ennyi a jelenlegi infók PTR alapján a nem Nekrot érintő változások (már ami a class specifikus dolgokat jelenti).
Igaz a múltkor már írtam ezt, de még mindig várok 1-1 szet buffot, esetleg új tárgyat, valamit.
Még van idejük.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest