Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz Djuree #98785 üzenetére
Az hogy Neked valami ronda, nem jelenti azt, hogy masnak sem tetszik
Nekem peldaul videok alapjan bejon, es az a kb 3 ora jatek nem volt olyan oriasi aldozat erte.#Gorneck: Hat van jo par feladat erte...
Mas: ismertek valami jo magyar klant aki nonseasonban aktiv?
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
JSaN
addikt
válasz Djuree #98628 üzenetére
Krealsz egy season karit es felhuzod vagy valaki felhuzatja neked 70-re majd, elkezded a journeyben levo feladatokat teljesiteni.
Itt is tudod magadnak rendezni, ellenorizni stb. Season Journey
chapter 4ig letolva kapsz petet, de lada hely is kell akkor jobban ra kell fekudnod, de a guardiant is siman ki tudod toolni season vegeig.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
reelc
veterán
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Djuree #81741 üzenetére
Hivatalosan nincs és nem is engedélyezett. Nem hivatalosan van, pl a TurboHud. Baromi jó dolgok vannak benne, a Blizz tanulhatna belőle. Viszont hivatalosan sose minősítettek ilyen modokat legálisnak/elfogadottnak. Pedig millió és egy topik van a TurboHud-ra és arra, hogy mi lenne, ha lenne végre kurzor a színtévesztőknek (Yolomouse).
Mirman: Nem user error, hanem inkább programozási hiba. Nekem jó szemem van, de játszom partyban színtévesztő emberrel és meg kell mondjam, hogy néha engem is zavar, hogy beleolvad a tömegbe a kurzor, hát még őt. Persze ez olyan, mint a Camera shaking. Arra is van vagy 100 topik, hogy ki lehessen kapcsolni, mert van akit zavar, de arra is csak annyit írtak, hogy átadták a fejlesztőknek az ötletet.
Edge: Igaz, itt mindig elfelejtem írni. Ingame ott a falevél, az praktikusan mutatja, hogy ki hol van.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Reinhardt
őstag
-
Reinhardt
őstag
válasz Djuree #81487 üzenetére
Gondolom a gyurudon csak nem tudtad, hogy secondaryt nem lehet primaryra forgatni, mert ha nem igy van akkor nagyon fajdalmas ott a gold find.
Nadragra mehet regen helyett allres es a koveket is kicserelheted diamondra, bracerre pedig allres helyett fire %, kesztyure allres helyett chd. A fegyeveren kivul a kockaban is lecserelhetsz mindent kb barmi masra es jol jarsz(#81488) prokxy: Akkor megse jo nekem, 9-kor vegzek, es kb fel ora mig hazaerek. Keressetek mast, vagy varjatok
-
KubanitoS
veterán
válasz Djuree #81487 üzenetére
Egy Golden Flense flail nagyon kellene + ha megvan, akkor egy Taeguk gem. Na meg a Denial pajzs alapcucc ehhez a buildhez.
Itt az én karim, ezzel azt hiszem 52-ig voltam jó. Nagyon kellenének az ancient itemek a továbblépéshez. (GR-re rorg helyett Unity van bent.)
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
kökény
aktív tag
válasz Djuree #81323 üzenetére
Legjobb bepofátlankodni T10 csapatba, T7-en ha egyedül mész cuccesés szempontjából nem oké, és group is alig lesz, legtöbben már a t10-en vannak, monkommal ugyanezt játszom, van vagy 40mill tufnessz, így nem halok v csak nehezen és általában megtűrnek csapatban, tudom szemét dolog, de van akik úgy darálnak,h nem is érdekli őket,h a te sebzésed a béka se... alatt van.
Melette nyomjad GR-et is, azok szoktak dobálni, de nem tudom mennyi idő alatt van meg az általad leírt GR, ha 10-15 perc, akkor idő szempontjából jobb a T10 csapat, ha jók 5 perc és kész. -
DjDanee87
addikt
válasz Djuree #81299 üzenetére
Ahogy már előttem is írták, diablofansen lehet találni különféle buildeket más-más célokra. Ezek legtöbbjében nem csak azt írják le, hogy adott buildhez melyik itemek passzolnak, de még azt is sokszor hogy milyen statokkal érdemes beszerezni őket.
A statokról jut eszembe. Nem használod, illetve nem jól használod a Mysticet sem. Tudnál még ebből a jelenlegi cuccodból is jóval többet kihozni egy pár itemen a statok átpörgetésével. Persze ez kicsit pazarlásnak is tűnhet, mert a legtöbbje cserére szorulna inkább.
De csak hogy pár példát említsek:fegyvereden attack speed helyett socket, bele zöld gem.
nadrágon smite damage helyett (nem is használod a skillt) allresist
chesten fallen sword dmg helyett (nem is használod a skillt) vitality
sisakon life on hit helyett crit chance - bár jobb lenne olyan amiben socket és crit is van, de ebből olyan nem lesz.
Restraint gyűrűdön life per sec helyett critical hit damage vagy cooldown reduction
sárga gyűrűn attack speed helyett 6% crit chance
amuleten attack speed vagy LOH helyett crit chance vagy socket ha van megfelelő legendary kavicsod GRből.
Ha a nadrágot és a zöld gyűrűt úgy átrollolod ahogyan írtam, azok bőven jók magas great rift buildbe is már. Elég jól sikerült ancient item az a kettő.és még lehetne sorolni. Amit viszont a legritkább esetben érdemes így tekergetni az a másodlagos statok. Ezt tetted a vállasodon, de másodlagos helyett nem tud adni elsődleges statot, márpedig azok a fontosabbak, legalábbis amíg nem vagy GR60 környékén.
Azért látsz más dmg-et (bár semmi jelentősége nincs mennyid van) a játékban és a neten, mert a netes rendszer nem számolja a paragon pontjaidat. Maga a szám nem jelent sokat. Jelenleg az összes class arról szól, hogy összeszedsz egy setet és az csinálja a sebzést a maga módján és az adott sethez kell a többi itemet igazítani, hogy minél erősebb legyen a hatása. Így lehet hogy pl a monkomnak karakterlap 400k körüli sebzést ír, de így is tudok GR55+ menni vele a setnek és a fegyvereknek köszönhetően.
A diablofanses buildekben pedig kitérnek a kockára is, tehát ha megvan milyen buildet tudsz összerakni akkor ott láthatod azt is, mit érdemes kockában kiválasztani hozzá.[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
-
emmm
őstag
Érdemes lenne felhúzni a chc, chd párost. Például a fejesre, gyűrűre, de különösen a nyakláncra chc-t kellene tekerni! Most olyan huszonvalahány az összes chc-d. A gemeket uppold fel maxra, az is dobni fog rajta. A + dam skill cuccokat arra érdemes beállítani, amiket használsz. Ahhoz meg tudsz lesni buildeket, amit fejjebb is javasoltak.
Azért ír a játékban több dps-t, mert ott már az egyéb buffokat is beszálmolja, mint a paragon, laws of valor, +1,5 % str/socket és társait.
-
DioRobber
tag
én azt tanácsolom neked, hogy itt prohardveren jobb oldalt a leggyakoribb buildek linkre kattints és nézegess cruz buildeket és úgy próbáld összerakni. A lényeg, hogy vagy teljesen akkhán vagy teljes roland, vagy az uj sett kiessen, mert onnantól kezdve tudsz építkezni. Fog esni cucc, csak menj be public t6-7,re és próbálj meg 4es partyban a többiek mögött haladni, és reménykedj hogy nem vágnak ki
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
-
Cadal
őstag
válasz Djuree #81056 üzenetére
Igen, át tudsz lépni, bármelyik karaktereddel az adventure módba.
Rift kulcs most már csak Greater rifthez kell ezeket pedig Nephalem Riftben tudod megszerezni a Rift Guardian leölésével. A rift key esési valószinűsége nehézségenként eltér: [link]#81059 Djuree: javaslom még ezeket olvasd el: [link] (nem épp mai az írás, de a lényeget megérted belőle.)
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Djuree #81048 üzenetére
Előnye, hogy az új Season only buildeket/itemeket is meg tudod kapni. Plusz az újrakezdés "öröme" bármennyire is hülyén hangzik. Sokkal jobban tud örülni az ember, hogy végre összejön a szett, mint annak, hogy 100 paragon szint alatt esett egy item, ami legalább 0.3%-val több sebzést ad.
A végén pedig, ahogy írta Edge is átmegy Non-seasonbe, tehát a cuccok megmaradnak, a paragon szintek pedig összeadódnak, így tényleg semmi nem veszik el.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Cadal
őstag
válasz Djuree #81048 üzenetére
Nem veszik el a karakter, minden amit seasonban találsz vagy elérsz az átkerül szezon zárás után non szezonba. A karakterlapod alapján én is a Season kari indítást javaslom, most nagyon sokan tolják ott és ha nem csak solozni akarsz, akkor ott hamar találsz magadnak party-t publicon.
Az utolsó (aug.25) patch sok ujdonságot hozott ezekről találsz egy link gyűjteményt a téma összefoglalóban elöl, azt mindenképp nézd át (főként a Kanai cube-ról!!!)Ha season karit indítasz, vagy egy Prohardveres Season community ha csatlakozol találhatsz itteni csapattársakat. pár battle.tag szintén van a téma összefoglaló elején. Segíthetnek fejlődni lvl70-ig, stb.
Az aktuális legnépszerűbb és talán leghatékonyabb buildekről pedig mindeg naprakész infókat találsz a diablofans oldalán. Címsorban klikk a "Builds"-re és rákeresel az adott karakterre.
"nincs sok időm játszani" ezzel sajnos lesznek gondok!
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Djuree #22269 üzenetére
Kell hozzá kb 3000 armor, 500 all res és 35k hp, hogy ne csukjanak össze. Dps-ből minél több, amihez nem árt egy fizikai fegyver (legalább 2.5% LS-es) és egy Triumvirate. Jó ha van 2 darabos Zuni, ebből az egyik a csizma legyen. Andy jó választás a fejre. (Vagy Mempo ha kevés a védelem.) Van 1-2 archon wiz még itt, ők majd kiegészítik
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
törölt tag
válasz Djuree #12736 üzenetére
Volt egy cikk is róla: Gyönyörű Google-alkalmazás: százezer csillag
(#12739) warcat:
Ez így van de attól ez a rendszer egy MMO-ban szerintem sokkalta mondhatni életképesebb (lenne).
Mi lesz ha lényegesen csökken a játékosok száma és élvezhetetlen lesz az egész mert AH-ban csillagászati áron lesz minden mint az szokott lenni az online játékok esetében ha kevés a játékos Ott egy MMO-ban meg lehet oldani másképpen de itt csak ez a módszer van.
Szerintem legalábbis D3-ban csak kevesebb játékos lesz, több nem hinnémszerk:
(#12743) Rizzo:
Mintha régen azt mondták volna, hogy azért nehezítik, hogy legyen a jobb játékosok tényleges kihívás ha nekik az a szórakozás.
Nem azért, hogy elvegyék a gyengébbektől is a játék örömét[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Te nagyon kész vagy...2-3 hetente megjelensz a fórumba, és beírod hogy "a játék egy fos, szar"...komolyan, ezért a színvonalas hozzászólásért kár idejönni.
(#180) Cyberbeni
200 óra? Megint osztod az észt, csípőből nyomod a baromságokat és persze mint fő troll, "letrollozzol" másokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest