Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
válasz Gyuri27 #97739 üzenetére
Ez vicces, mert WOTban pont az EU szerver a fejős tehén. Magyarán a jobb jövedelmű réteg játszik megfelelő számban. RU-n csóró a nép, hiába vannak többen.
A szerverszám egyébként inkább a földrajzi távolságokkal függ össze, tekintve, hogy fizikailag ezek a szerverek nem egy helyen vannak USben pl.
-
emmm
őstag
Sziasztok!
Hátha válaszol valaki. Szóval visszatértem majd egy év kihagyás után, és folytatom ns-ben a jó öreg wizarddal. Mi most az éppen aktuális durva build neki? Jelenleg van archon/talrasha/delsere buildem is. Ez utóbbit próbáltam ki újra tegnap; nos, erősítettek azért rajta rendesen. Az eddigi solo 55 környékéről kb. solo 65-ig fel tudok menni, de csapatban nem haltam gr85-ön sem (legalább gemmelni lehetett, ha nem is tudtam sebezni kb. semmit). Kb. melyiknek hol van a vége? A 70-et jó lenne elérnem, hogy legalább a panci lehetőséget kihasználjam.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
PoE táméban továbbra is irány ide: [link]
Sárpac, már másodszor kell a trollkodásodat takarítani! Ha nem tettszik a játék (D3), engedd el ezt a topikot és ne látogasd.WoT szerver és játékos létszám témát is hanyagoljuk!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
Kétféle Archon most a top GR-re, a célszerű és új build 2 season óta a lightning Archon Vyr+Tal Rasha settel, ez egy távolról lövöldözős build. A másik a jó öreg Firebird Archon vagy 5(?) season óta.
Linkek (telefonról, mikor lesz már rendes mobilos felülete vajon a prohardvernek?!):
https://www.icy-veins.com/d3/wizard-manald-archon-hydra-build-patch-2-5-season-10
https://www.icy-veins.com/d3/wizard-firebird-archon-build-patch-2-5-season-10[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz DaveHutt #97757 üzenetére
Hm, köszi szépen! A fire archon az megvan egy-az-egyben, csak még nem a legjobb rollokkal.
Ez a lightning archon viszont számomra új, a manaldból van a ládámban talán...egy régi manald reforge is működik kockával? Az új legendary képessége lesz már? Hátha próbálta valaki Igazából van hozzá leg in-geom, meg serpent is. De ez a Starfire ez nem a kovácsnál volt készíthető eredetileg? Vagy még mindig gyártható?
Meg ezt a Gogok gemet se használtam még soha, bár talán van belőle egy 30-40-es elfekvőben, még be akartam kockázni valamelyik közel fullos tárgyra.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Nem kell hydráznod, inkább itt egy tipikus speed t13, speed gr akár 90-ig build itemekkel mindennel:
Fizzy + SorcyÉrtelem szerűen, a bracit lehet cserélgetni: nemesis t13-ra, ill grre ha vkin nincs, vagy ashnagar braci ha kell egy kis védelem stb.
Sztem ebből indulj ki.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
HellGreg
őstag
válasz Shadowguard #97740 üzenetére
Ez legalább egy szettes cucc, nem egy Nagelring vagy egy Zweihander
-
emmm
őstag
Oh, oké, köszi. Igazából az új manaldon meg starfire-en kívül megvan mindenem hozzá. A Tal amulettem sajnos még rossz, talán a crit % hiányzik róla. Nemesis meg Ashnagar is van valahol a láda mélyen, nem dobáltam ki őket.
Gyakorlatilag akkor 2 meglévőt fogok egyre mergelni (tal+vyr). Bár egyik item sem Caldesann-os: gondolom, túl nagy kiesés ez és azért nem megy feljebb kb. 65-nél egyelőre. Nincs dmg, hiába maradok életben magasabb gr-en is. Ha csak 250 inttel számolom a 13 tárgyat, az is 3250 int plusszban hozzám képest...fuhh, na ez jó melós lesz úgy látom.Szerk.: most látom, hogy a Power Hungry passzívot is szépen refactorálták. Egész idáig totál kuka skill volt...
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
válasz HellGreg #97761 üzenetére
Az is igaz, ez még valamikor jó is lehet Mondjuk érdekesen dobálja ez is, tegnap az utolsó GR alatt esett egy panci Ice Climbers a crusnak, ma meg rögtön a legelső GR-ben ez a DH-nak.
Viszont lehet rendesen rá kellene feküdnöm valamelyik karakterre (mondjuk a mage-re, ha már 90es GR-t emlegettek itt), mert nekem 74 a plafon eddig... Még előző szezonban, UE DH-val... Csak az a baj, hogy még az én kevés játékidőm mellett is 2-3 nap alatt megunom, ha ugyanazzal a karakterrel megyek...
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz Shadowguard #97764 üzenetére
Szerintem nincs értelme görcsölni a panci cuccokon. általában nem sokkal jobbak mint az ancik. Én még egyet se találtam, igaz kb 3 napja lett meg a 70-es GR egy Inna Monkkal (nem a robbantós hanem a csépelős), most GR-eket tolok, a cél hogy minden anci cuccomat augmenteljem egy 60-as (egyelőre) gemmel dexterityben. Hatalmas haladást jelent, napok alatt 1.4 milláról felvittem a sebzésemet 1.9 millióra. Szóval egy 80 GR reális ezzel, habár egyelőre sajna csak 6db anci cuccom van a 13-ból, illetve a Unityt most találtam meg de nagyon szar statokkal, úgyhogy marad a sima. Paragonban még csak 600 valamennyin vagyok úgyhogy hatalmas potenciál van ebben a buildben.
Nem úgy mint az előző szezonos bombardment Crusaderem ami végig egy kínkeserv volt és kb GR65-nél feladtam pihire. -
LélekVándor
tag
válasz Shadowguard #97731 üzenetére
Nem akarom még pontosan leírni a számokat, mert készülök egy statisztikai összefoglalóval a szezon végére. Előljáróban annyit, hogy eddig 42 panci esett lvl1530 ig.
Ne becsüljétek le a
Wizardot, nézzétekcsak meg a Leaderboardot, rank 2 egy wiz 4 playerben, vmi 110 el[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
válasz LélekVándor #97770 üzenetére
Jó, nincs is több kérdésem Innentől kezdve aztán tényleg nem is foglalkozok ezzel a kérdéskörrel, én NS-ben vagyok 877, az az 1530 nekem csak valami messzi ábránd
-
AnginaP
aktív tag
Uhh Edge, nagyon köszi a tippet, össze toltam az ajánlásod alapján, és végre élvezem az archon-t. Kezdek ráérezni, még alap nagyon, GR 60-at próbáltam, 3:58 alatt lett meg 2 halállal jeeeeeeee. Kezdésnek örülök!
Más: a T10-es durrogós build-et is összepakoltam, és már csak a goldwrap hiányzott, kb 180 paragonon át nem esett egy sem, pedig mindent arra toltam rá, aztán egyszer csak kettő egymás után közvetlen, kadalától.... ennyit a randomról....
Indítok egy Skyrim szervert.
-
Dyingsoul
veterán
Újra szól a hatlövetű!
Holnap este 9-től stream, remélem sikerül valamennyi set darabot összekaparni.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
mikromanus
veterán
No, ha jön a negrómáker, akkor lehet mehet az uninstall a D3-ra. nem szeretem az ilyen megalomániát...
"Army of the Dead
Base Rune
Raise a massive skeletal army to pummel the targeted location dealing3,000%12,000% weapon damage in a 15 yard radius
...
Unconventional Warfare
Damage increased to 50,000% total weapon damage"[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Dyingsoul
veterán
válasz mikromanus #97776 üzenetére
Akkor rég le kellett volna már törölnöd: DH 6-os shadow set bonus 40.000% weapon dmg...
Más: Van bent vendor PTR-en, 500BS-ért bármelyik teljes necro setet meg lehet venni. Két zsákot már megvettem de ezeket majd csak holnap bontom ki, remélem stream előtt még összekaparom a másik két bagre valót is de nem biztos hogy lesz rá idő. Megyek sleepelni mert holnap meló...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
mikromanus
veterán
válasz Dyingsoul #97777 üzenetére
Ki is hagytam 1-2 évet. De az egy set hatos bónusza. Ez egy alap skill. Pucéran előrehajolva farpofát széthúzva is simán ellövi. Gusztustalan. Szegény Negrot teljesen vállalhatatlanná buffolják...
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
shotika
őstag
válasz mikromanus #97778 üzenetére
Ez még mindig PTR.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
SQX_Barto
addikt
válasz Dyingsoul #97775 üzenetére
Nagyon tetszik ez a sapka!
Koszonjuk az infot!Az elso lightningos wizardom elegge "kesz" volt, mikor kiprobaltam (voltak bekovezett Tal cuccaim, meg magas kovek paragon stb)
Most viszont Juhi unszolasara felhuztunk gyorsban egy wizardot.
Ennyi idot toltottem el vele, es mar T10-et farmolom...
Ja es meg hianyzik az ov meg a Starfire is.Az meg egy masik dolog, hogy seasonban a 96-os barbar solo GR meg a 106-os wizard kozott van egy kis "hezag"
Persze az is benne lehet a pakliban, hogy a Waste-hez kepest a wizard szorakoztatobb jatszani.
De akkor is a crusaderen kivul senki mas nincs meg 100on sem, ha jol neztem ma a Season10 Leaderboardot.
Remelem nem lesz ebbol nerfeles.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
-
-
MegalodonS
őstag
Diablo 3 Season 11 Rewards & Haedrigs Necromancer Incoming? Patch 2.6
A kovetkezo szezon,mar a Nekroval jon
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz MegalodonS #97788 üzenetére
Az a portré frame valami ultra giccses....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz MegalodonS #97790 üzenetére
Az act2-es homoki kukac vagy mi (hydra?) pet se sámli....
Nágyon kréátív a Blízárd tím kozmetics rísze!!!!négy
By the way. Valakinek szivárványos goblin szárny 2000$-ért?
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz MegalodonS #97792 üzenetére
A többi feláras "szolgáltatásért" is mélyen a zsebbe kell nyúlni. Full panci kari 980 dodo. Még a hülyének is....
[ Szerkesztve ]
-
hokuszla
senior tag
én nem unom, igaz funolok amikor kedvem van, nem a parát hajtom
10600k 16GB 1660s 5TB
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest