Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
Sziasztok. Légyszi segítsetek, hogy mit rontok el. Gr60 lement kb. P400-zal nagyon simán, de a 70 nagyon nem akarózik. Vagy majd P700-800 körül jobb lesz? Mit tegyek?
Köszi.
https://eu.battle.net/d3/en/profile/MolnarAttila-21618/hero/91545636[ Szerkesztve ]
-
attilam
őstag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem a TalVyr hozzáértőkhöz mert valami nem tiszta nekem. Azt olvasom hogy mielőtt Archon formába megyünk stackeljük fel a Tal damage-t. Mondjuk 3-ra min. mert mondjuk a Combustion Archon átalakuláskor lehet meg a negyedik. Azt nem értem hogy ez miért fontos, mert hamar el is tűnik ez az előny. Vagy Archon formában végig megmarad?
-
attilam
őstag
Bocs a hülye kérdésért, de mi az a meta?
-
attilam
őstag
válasz HellGreg #96375 üzenetére
Majd nagyobb paragonszinttel szerintem. Pl. 800 fölött már minden pont mehet a strength-re. Így pl 200 pont (800-》1000) az 1000 str-t jelent ami nem kevés. Az ancient cuccokra is lehet str-t rakni az augment recepttel, ez további str. A thorns meg nagyban függ ettől.
-
attilam
őstag
válasz HellGreg #96365 üzenetére
Helló. A GR60 nekem ezzel simán meglett:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/MolnarAttila-21618/hero/88724856Ha lehet ancient legyen ami csak lehet. Meg szerintem kevés a paragon. A bombardment nekem csak protection a sebzése szinte nulla. De az okosabbak majd megmondják.
[ Szerkesztve ]
-
attilam
őstag
Sziasztom.
Valaki tudna segíteni 2 conquestben ma 10 óra körül.
Sok időm nincs sajnos és egyedül csirke vagyok hozzá. 2 perces rift vagy cursed chest vagy mindegy. Utána a láda már meglenne egyedül is.
Köszi előre is ha valaki ráér.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/MolnarAttila-21618/hero/88724856 -
attilam
őstag
válasz DaveHutt #96109 üzenetére
Én valahogy úgy érzem hogy max ennyi jön ki ebből a buildből. Én még a GR60-al szenvedek, igaz a Travellers Pledge hiányzik de nem akarja dobni semmiért sem, és mát többezer Shardot is ráköltöttem. Talán még párszáz paragon meg pár augmented cucc és annyi ha lesz rá időm. GR70-75 sztem a vége.
Köv. szezonban Inna monkkal fogok menni. -
attilam
őstag
Sziasztok!
Mennyire számít a paragon szint ha tovább szeretnék fejlődni a karakterrel?
Az a bajom hogy a main stat alapján kicsi a damage. Máshol 1M feletti az alap stat, de ettől nagyon messze vagyok. A másik gond, hogy T10-11 megy, de pl T13ban hamar lecsapnak. GR60 solo pár másodpercen múlt, bár azóta fejlődtem egy keveset.
Valakinek van tippe, hogy mit kellene csinálni?
Itt a karim:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/MolnarAttila-21618/hero/88724856
Köszönöm előre is. -
attilam
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek van kedve felvehetne egy kis riftre. Thorn Crusader vagyok.
Igazából kellene még pár cucc, ami nem akar esni, és ha többen vagyunk hátha valakinek potyog. Cserébe én is persze figyelem hogy mi esik, és nem darálom be ész nélkül ha kell valakinek valami.
A Traveller's Pledge amulett nagyon kellene.
Ezen kívül: Akarat's Awekening shield és a Convention of Elements gyűrű és a Sanguinary Vembraces.
De persze bounty is jöhet, a légyeg a jó játék. Meg ha kell segítek szívesen valakinek, bár túl erős nem vagyok, de T9-T10 még megy max.
MolnarAttila#21618
Köszi.Ui.: Már ha működik, mert egyelőre csak waiting for another installation or update van és nem indul el.
[ Szerkesztve ]
-
-
attilam
őstag
Sziasztok. Bocs a láma kérdésért, de hogy tudok majd a katakombákon úgy átmenni hogy megkapjam a bonus petet? Készítek az S9ben egy új chart, majd egyből adventure módba kell menni, és act1-ben elindulok New Tristamból? Vagy jelzi a térkép majd hova kell menni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Objektívek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest