Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz Reinhardt #87696 üzenetére
ty. láttam, hogy a listán beelőzött egy HT 75-el, mondom akkor én 76-al elévágok, pár fishing után jött is a jó rift, de hülye voltam, mert beszaladtam totál naked, semmi pet (3 gargát úgy szerettem volt idézni, hogy a tömeg közepére a cleave miatt) , semmi elvszívott lélek és még pancser módon a piranhakat sem raktam le előre... mondjuk lehet már fél egy volt és nekem 4.30-4.45 kelés 24-be nemtom, eeebattam rááadásúúúl pont elötte mentünk Dragonnal egy tök jó duót, javítottunk a 2p-n is, taegukot fel tudtam uppolni 80-ra...
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Shadowguard
senior tag
válasz errorcode06 #87690 üzenetére
Ha a kesztyűre gondolsz akkor ahhoz kellett volna egy másik delsere setitem is, az meg nem volt Mindenből csak egy van eltéve. Azt meg a fene se gondolta, hogy ennyi próbából nem kerül egy árva delsere kezes sem.
A fegyverből meg direktben akartam ancit tekerni, az végülis sikerült is -
_ocsisajt
őstag
Asszem' én most picit jegelem a játékot, sajna elszállt a brutális LON WD-m rekorddöntés közben... kicsit túlerőltettem a dolgot... beteg anci cuccok meggemelve...
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
AtHoS
nagyúr
Katt obeliskre, majd az alsó bugyirózsaszín Greater feliratú gombra katt, akkor alatta megjelenik egy lenyíló lista amire katt és itt tudsz görgetni le s fel. ha teljesíted a legmagasabb szintet 15 percen belül, akkor emel a szinten és tudsz fentebb görgetni/csúsztatni. viszont ehhez normál riftben, tehát a felső gombbal indíthatóban szerezned kell Greater rift key-t, mert csak ennek birtokában választhatod az alsót.
read-only mode on the forum
-
errorcode06
őstag
válasz Shadowguard #87689 üzenetére
Miért nem forgattál valami másból a kockában? Set item-et lehet, igaz nem lehet anci.
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Shadowguard
senior tag
válasz tibee77 #87688 üzenetére
Azért a szerencséről se feledkezzünk meg, ma visszamentem ns-be és gondoltam az ottani wizardnak is összerakom a delsere-t. Minimum 3k shardot és 500 DB-t lövöldöztem el csak kesztyűre, a set többi része megvan és nincs kesztyűm még mindig. Hagytam is a fenébe
Szezonkezdés előtt hasonlóan voltam a DH-val, cirka 10 óra játékomba és rengeteg alapanyagba telt telt mire végre összekapartam neki egy anci manticore-t. Slusszpoén, hogy a szezonos wizardom (!) ládájában egy anci yang pihen, mert az aztán baromira kell neki (nem vicc, tehetek fel képet is )Más dolog: ns-ben most barbárral szórakozok, az utolsó pörgetésre (nulla alapanyag maradt, de szó szerint) végre lett anci fegyverem Már csak az a kérdés mit pörgessek rajta Én vitality-t gondoltam damage%-ra, de inkább megkérdezem
-
tibee77
őstag
válasz DerStauner #87687 üzenetére
A paragon sok ezer szint az elözö patchnel ugrott meg mindenkinel, mert party-ban akkor rengeteg xp-t lehetett szerezni, ha volt 3 support kari a dps mellett akiken xp szerzest növelö cuccok voltak.Akkor dölt az xp emiatt, most ez nerfelve lett, viszont mindenki 10-20-30 szinttel magasabb gr-t tol igy most ezert döl az xp.
A sebzest igen fökent a jo set-ek, jo fegyverek es egyeb dolgok adjäk.Ebben a jätekban nincs mäs dolgod mint menni folyamatosan szörnyeket ölni, grindelni ezerrel, hogy minel hamarabb t6-os szinten tolhasd aztän meg t10-en es aztän jöhet a gr.Sokan panaszkodnak, hogy nincsen jo cuccuk, mäsoknak meg mär kifolyik a lädäbol a sok jobbnäl jobb ancient cucc.Ez azert van mert az illetö sokkal többet jätszik.Itt csak igy lehet ervenyesülni, mäshogy nem.Mondjuk jobb ez igy mint mäshol a fizetös xp bonuszok, meg fizetös tärgyak stb...poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
DerStauner
senior tag
Azok, akik paragon sok ezer szinten vannak, azok már évek óta játszák a játékot v. party-ban nyomják xp bónusszal?
A sebzésemet csak úgy tudom növelni, hogy reménykedek, hogy találok valami set-et v. legendary item-et, aztán kombinálok, kivonok, stb? Ez így eléggé lehangoló, hogy csak a szerencsén múlik, hogy mennyire jön ki a dps.
-
_ocsisajt
őstag
na akkor ma meg is volt a jubileumi KÉTSZÁZADIK pörgetés az anci litanymra!
.... éééés nem adja a 6%-ot!
nagy blizzardnak! köszönöm!
kéremkapcsojjaki
-
spae
aktív tag
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a greater rift után level 12-n vagyok, de nem akar feljebb menni sehogy sem. Mit kellene tennem, vagy csak csináljak greater rifteket, és majd növekszik?
-
solyomb
tag
Miiii?! nem megy a 85, és ezt csak most mondjátok... mindjárt meggondolom hogy nyomok e request partyt
@Malacka: Grat! Én úgy vettem észre, többet ér az ott kapott dmg red+1-2 sec charm mint a fix30% a kutyákkal, de láttam a top50be olyat is akinél nem macska volt...
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Ott a pont. Max ha force feedbackes az egér, na az kényeztet....
Joezyka: Azért annak örülök, hogy nem csak én látom így. No és persze a tapasztalat....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
emmm
őstag
válasz granini #87671 üzenetére
Én ott látom a problémát a logikádban, hogy GR nélkül is meglett volna ugyanúgy a szakadás. Aki többet játszik, így is-úgy is több XP-t fog szerezni. Tehát, azok fognak egymás köré tömörülni, akik hasonló mennyiséget és hasonló időszakban játszanak. Szerintem ezt sehogyan sem lehet kivédeni. De nem is baj, hiszen miért ne lenne jelentősen erősebb egy olyan gamer, aki sokkal többet tol bele? Így van ez az élet más területén is.
A szezonban kezdés? Nem is tudom. Én pl. most csak p450 vagyok s5-ben. Ezt is inkább úgy, hogy néha "belógtam a nagyokhoz". De az oka? Igazából nem tudom. Semmi új nincs a szezonban nekem, csak úgy belementem. Érzetre jobb a loot, már most magasabb gr-t megyek, mint s4-ben vagy ns-ben valaha is. Gyorsabban lehet haladni az elején, mostantól meg megy a gr speedrun és előbb-utóbb esni fog minden. A lyukasztón kívül nekem viszonylag gyorsan ki is esett minden. NS-ben nem potyogtak a cuccok egyáltalán. Ez lehet persze a Sárpac-féle random is , vagy csak pechem volt.
A szivatós szezon feladatokat valszeg hagyni fogom, annyira nincs időm vele. Én a gyerek mellett kb. hajnalban játszom, mert ha kelek vele, általában nem tudok visszaaludni. Az este, hétvége a családé[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Ha mär mindenki csapatot keres akivel jätszhat en is beirom, hogy van egy ET wizz meg egy suppwd, ha valakinek kellene egy a csapatba.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
kökény
aktív tag
Ezekért nem kellene sezon, be lehetne NS-be integrálni, + stasht akrsz, map térkép azon egy +stash fülecske, térképen jelölné miket kell érte megcsinálnod és a progi pipálná, ha kész van, végén reward átveheted fent a városba...
Lehetne rengeteg ilyen rewardos mini map vagy mellékküldetés, akár olyan is, ahol olyan tárgyakat adna, amit máshol nem, van ami csak kozmetikát adna van ami új gemeket, tárgyakat, mindenki eldönthetné, melyiket hajtja végre. -
oxox
addikt
hat azok pont meg is erdemlik, hogy a sajat kezukon kivul mas ne kenyeztesse oket
tegnap wood feljott (egy ideje nem volt, mert egy dc elvette a kedvet...) nekem ugy is keves volt a breath, meg a grift kulcs, meg eddig sem nem zavart, ha alacsonyabb szinten szaladgaltam...a para szintet meg pont le....om...
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Joezyka
senior tag
pont így jártam én is. Kellett egy supp barb, fent volt ismerősöm, írtam neki, hogy jönne-e, visszakérdezett, hogy gr85 megy 10p alatt? mondtam, hogy max 75 megy 10p alatt, de az se 100. Azt mondta, hogy akkor inkább csinál mást, mert neki nem éri meg (~p950 volt én 650).
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Bird
addikt
"Hogyugyanis a magas GR egy ongeneralo folyamat. Csak azok tudnak igazan magasat menni akik igazan nagyon sokat feccolnek ebbe a jatekba".
Pontosan. Ráadásul akik 1200+ plvl fölött járnak (tisztelet a kivételnek) nem kicsit lenézik azokat akik nem éjjel nappal ülnek a gép előtt, mert nekik ugye nincs család, gyerek, élet. Nekik a gr 90+ fölött kezdődik, addig csak speedrun... Itt is vannak páran.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
granini
őstag
Pontossan. A hurrka elvtars megint jol ratapintott a lenyegre.
Igazabol en meg behoznam az ervelesbe a GR-t. Sztem azb*szottelmindent. Hogyugyanis a magas GR egy ongeneralo folyamat. Csak azok tudnak igazan magasat menni akik igazan nagyon sokat feccolnek ebbe a jatekba. Reszben ertheto, aki napi 10 orat tolt GR80 felett annak legyen meg a jutalma. De az egyik jutalom a brutalis mennyisegu xp ami egyenlo paragon pont ami egyenlo azzal, hogy nagyon durva leket ut a GR az elit es a casual reteg koze.
Persze van akinek ez nem gond, de amikor mar pl klanon belul is problemakat okoz akkor az nem jo. Es tobbeknel lattam / latok erre peldat (sajat klanomban is, abszolut..) hogy bizony az egyik X orat jatszik csak a masik meg Y-t (ahol Y = 3X) es az a vege hogy szakadas van. En tudok menni 80 fole te meg nem. Te szenvedsz valami papirkutya DH-val ami nem is top dps kaszt, en meg ronggya farmolom magam xp-vel a support barbarommal meg a monkommal.
Sztem a GR-t meg kellett volna hagyni NS-re, ahol sokkal jobbak a feltetelek mindenki szamara (van kulcs hozza, magasabb gemmek, eleve tobb paragon, mar kifarmolt gear..) es kellett volna csinalni egy max 2 honapos Season-t arra hogy az ember - mar aki akar - kicsit "kikapcsolodjon", eltavolodjon a mindennapi elmebeteg magasGRhajszolastol, es ujrakezdje nullarol, felhuzzon 1 karit, megcsinalja a questeket, achikat, megszerezze a ladat, a kutyat a portret a pottyoslabdat, es aztan visszaterjen NS-be ahol megint tolhatja a magasat. Akit meg az egesz elobbi felsorolas hidegen hagy az eleve maradt volna NS-ben azzal hogy oke nem lesz plusz stashem leszarom, de van 2000 paragonom es nulladik naptol tudok menni a szintemhez kepest maxos GR-t mert nekem az a fontos.
Helyette most az elit fele NS-ben keresi egymast egy felig ures stadionban, a masik fele meg bent szerencsetlenkedik S5-ben, es probal minel elobb eljutni arra a szintre amit k*va siman tudott volna menni ha kint marad NS-ben.. lehet nem ez a jo strategia.
Ettol meg S5 kivalo, en nagyon elvezem, ebben is ugyanugy megtalaltam magam mint eddig is, szoval abszolute nem panasz amit fent irtam inkabb csak epito jellegu kritika akart lenni. Tegnap lenyomtam Multishot DH-val a solo 70-et. Ha nem kezdek S5-ot ezt valszeg megtehettem volna mar a patch elso napjan. Meg azota mar ki tudja hol jarnek, de nekem bejott S5 es nem bantam meg, es tokre orulok ennek is mert uj egyeni csucsom
Bonusz otlet: miert kell pl megvarni Season veget..? Miert nem lehet azt pl hogy aki ugy erzi kihozta belole a maxot az "lezarja" sajat maganak a Seasont, mostazonnal atkonvertalja mindenet NS-be, mindent amit S5-ben szerzett, es megy tovabb az elet NS-ben. Es tudomasul veszi hogy vagy nem mehet vissza mar S5-be vagy csak ugy ha megint nullarol kezdi uj karival az egeszet nullarol. Akkor vajon hanyan zartak volna mar le a Seasont..?? Hanyan mondanak azt hogy na, meg van a stash meg a portrait, irany vissza NS-be ahol nem 700 hanem 2100 paragonom van, es nem 20 hanem 550 GR kulcsom van.. Vagy pl hanyan kezdenek uj es ujra a Seasont nullarol hogy kiprobaljak milyen epitkezni mas es mas karival..? Mert van akit meg az ujrakezdes gyonyorkodtet..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
haller26
tag
válasz kökény #87668 üzenetére
Szó nincs itt semmiféle felhánytorgatásról,csak ha ráírok lehetőség szerint írjon vissza és ha ráér segítsen ha megkérem.(pl 1 karit 70re huzni 15perc max)és igen tleg carul esik ha vissza se ír.Az időmet sajnos úgy kell beosztanom,hogy a játék az utolsó,a család az első,de ez így is normális szerintem.Majd ker5esek partit NS-ben ,ha nem lesz megyek szezonozni.Bárki rámírhat ha van kedve ,rajtam nem mulik semmi.Esténként én már nem dumálok TS-n de szívesen fejövök kussolni (. Ma még böngészem a buildeket és próbálok minél többet "magamévá tenni"
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
kökény
aktív tag
Uhhh de a szívemből szóltál pajti teljesen egyetértek minden szavaddal
Mennyibe telne a Blizznek, hogy telepakolja az NS-t mindenféle archi-el, aki nyomná 24-ben az ugyanúgy lenne para2000 ő játszana azokkal, mindenki a saját szintjén keresgélne játszótársakat, aki a kozmetikára vágyik az csinálná a külön küldetéseket stb. stb.
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
válasz haller26 #87664 üzenetére
Nem kell ezt ilyen komolyan venni, segítek felhúzni, jót szórakozom, hogy pörög neki a szintje, megköszönni és elválnak útjaink, ebben nincs semmi felhánytorgatni való sztem.
A legrosszabb időpontokban játszol, hétvégén még vannak is késő este is, de hajnalban... csak a fanatikok, hétköznap meg azt tapasztalom, hogy sokan meló után 18-21-ig csapatják. -
Bird
addikt
válasz kökény #87666 üzenetére
A kezdetek kezdetétől állítom, hogy a sezlony tönkre vágta az egész játékot, megosztotta/ szétválasztotta a játékos közösséget. A diablo összképe rengeteget változott azóta és közel sem előnyére.
-
kökény
aktív tag
válasz Joezyka #87663 üzenetére
Szerintem, ahogy Bird is mondta, PTR-en gyilok volt a wizz és ezért S5-ben jelentős hányad ezt csinált, én is látom a chaten orrba-szájba keresnek GR-re suppot, de tényleg ilyen 85+ speedre...uhhh mondom valamit nem jól csinálok
NS-ben is a két véglet van a 60-al is küzködők és a 85+-ak, nagyon nehéz mondjuk 800-1000 közöttieket, akik soloban egy karival mentek 70 környékén és fejlődni akarnának csapatban, de azért a remény halvány lángja ott pislákol... én látom
Érdekes, mindeni azt mondta,h most aztán tényleg nem érdemes szezont nyomni mégis ott vannak nagyon sokan, ráadásul, ahogy írjátok idegbeteg küldiket kell csinálni, továbbra is azt mondom, hogy a kis szabadidőmet nem akarom idegevéssel tölteni, szeretem, ha összeáll egy azonos szinten lévő csapat és együtt elökörködünk, természetesen a fejlődés lehetőségét nem kizárva -
haller26
tag
válasz Joezyka #87663 üzenetére
Joezy én szívesen játszanék veled NS-ben csak nem sok időm van sajna.Esténként 9után 2 óra( ha nem vok hulla),meg 7végenként kora hajnalban .A legnagyobb bajom ezzel van,hogy mikor fellépek vagy full parti van ,vagy már elhuz mindenki.Csinálok akár supit akár dpst,csak legyen 1 parti ahol tudok játszani.Általában parti nincs,ezért mindig húzok vkit,persze akik rövid időn belül elfelejtik honnan jöttek.
-
Joezyka
senior tag
válasz haller26 #87662 üzenetére
Edge-nek van egy ilyen karija, nekem is van. nézd meg nagyon aprít, még rifben se kell nagyon megállni.
Amúgy s5-ben az a legnagyobb bajom, hogy oké, hogy sokan segítettek fejlődni gearelődni, viszont GR-t esélytelen találni. klán chaten és GR chanelen is folyton írok, hogy csapatot keresek, meg nézem, hogy kell-e wizz, de sehova. (ez kb az elmúlt 1 hét tapasztalata) Vagy úgy kezdik, hogy 85+ megy 10p alatt? vagy P900+.... kb eddig tartott az s5 nálam, török is be mindent kb meg a karikat is törlöm ....
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
haller26
tag
Folyton ez a kettősség meg az drága jó szvem,ami a sírba visz majd 1x,mint mindenki mást XD(ha az megáll, akkor minden )Még mindig nem tudom eldönteni mivel és nhol is játsszak.NS-ben össze tudnék rakni egy supp barbit,de wizardot is meg tudnám csinálni a sok matiból szerencsével.Majdnem mindenki szezonozik és napról-napra egyre több értelmes embert ismerek meg (tisztelet a kivételnek).Amennyiben segítetek gearelődni S5-ben is rakok össze supp karikat és esténként tudok jönni velük,bár a wizemhez is vannak cuccok és elég volt S4 support alakban.
Tegnap kipróbáltam a GR50 speed buildet és tleg 2-2.5 perc 1 kanyar még 4pben is.Speed bountyra vkinek wizard buildje ,amit használ nyugodt szívvel tud ajőánlani?"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #87656 üzenetére
nade estére lett egy komoly és ő szerencsére flistes hogyha van akkor csapathassuk neki.
kökény: ha 85+-okat akartok menni akkor szólj és megyek wizardal, de ez ilyen mer tegnap is ugyan szóltam, de akkora volt a pangás hogy nem lett belőle semmi, húztam is s5-be.
egyelőre 88 van meg vele, de benne van a 90+.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Mengele
tag
Hi
Melyik most a leg betegebb Wizard build?
A Helpet elore is koszonom
-
Gorneck
legenda
válasz solyomb #87651 üzenetére
Ha van...ha nincs akkor? Egyébként tényleg komédia, hogy nem lehet összekaparni suppot...csináltam egy Monkot azzal simán tudok menni akár 2p-be...most talán HT-t is lesz módom kipróbálni...de pl Barb nincs...publikról tegnap is csak agyhalott emberke jött...
Gorneck#1239
-
kökény
aktív tag
válasz czpitti #87652 üzenetére
Oké, oké, semmi probléma, még annyit hozzátennék én is általánosságban, hogy azért magasabb GR-en (ez minden supp karinak más, gear és parafüggő nyilván) azért már a supp karinak is oda kell figyelni, komolyabbnál már odaszólnak a többiek, hogy helló kevés a CHC-d nem esik úgy a globe vagy miért nincs perma IP a barbin stb.stb ott már nem elég, hogy lenyomjuk a bill-t és várjuk, hogy a többiek lehozzák a GR-t
Puci, persze gyere és nyomjuk
-
pori-kori
csendes tag
-
czpitti
senior tag
válasz kökény #87647 üzenetére
Nem neked szolt hanem new post lett volna csak mellékatt. #87645 bird akkor nektek naon jo .pontosabban kell fogalmaznom : speedriftekre van dps.Én a komolyabb magasabb gr-ekre gondoltam az már nagyon vizválaszto.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
kökény
aktív tag
válasz pori-kori #87648 üzenetére
Na üdv itt, tudod, hogy szoktam írni mindig, ha nyomjuk a GR-t, de hozzád én kevés vagyok, én most 75+GR szintet céloztam be, neked ez már nem bizti, hogy kihívás, bár ha az új wizzeddel jössz, akkor persze nyomjuk, dps-nek tuti lesz helye, de amúgyis bármikor szívesen gamezek veled
Tegnap is láttam, hogy 88 tolod, oda én be sem merek pofátlankodni -
pori-kori
csendes tag
Haliho!
Szoktam olvasgatni a forumot.
En foleg supos vagyok, van mindenfelem, de kicsit nyomnek a wizardommal is par greatert. Osszeraktam de czpittivel nyomtam 3 greater ossz-vissz vele.
Hat sup utan nagyon mas vilag az biztos.
80 koruli greterekre beneveznek veletek Kokeny, ha van egy dps hely. Kicsit gyakorolnek vele. -
kökény
aktív tag
válasz czpitti #87644 üzenetére
Ezt egy percig sem vitatom, DE most wizz a kajak dps kari, sajna nekem az eléggé fekete folt, WD szintén, intes karikkal nem kötöttem mélyebb barátságot - ez van.
Én hotával is nyomtam dps kariként, sőt kérdezd meg Mcnamaraát tegnap mivel püföltük a trógereket
Szóval egyetértek veled teljesen, csak rossz ajtón teccik kopogtatni, mert én aztán nyomom mindennel, amivel csak lehet meg, ami nekem úgymond fekszik
De akkor tessen szólni Blizznek is,h ne csak egy dps kari férjen be magasabb Gr-re, hanem DH, barbi, Crus stb is. Hiába csináltam Shadow DH-t is, a kutyának sem kell... -
emmm
őstag
válasz kökény #87643 üzenetére
Igen...nekem is fájt tegnap, mikor végre esett az első traveler's pledge sezonban, és sajna nem a legjobb rollokkal. Pörgetem a cdr-t socektre, elsőre beadta a 10 % chc-t. Kissé szitkozódtam, de csak továbbtekertem, és végül betettem mellé a gyűrűt is. Rossz volt nézni, hogy esett ~250 k-t a dps-em, ki kellett szednem a közel fullos anci mara amut...de összességében sokkal jobb az endless walk szettel.
A support wizen elgondolkoztam, szerintem egész jót lehetne csinálni. Majd egy másik karin megnézem egyszer, hogy milyen. Egy bubis-stunolós lightning wiz érdekes lehet gr-re, biztos van hozzá értelmes build is, de ebben a szezonban a mágus inkább dps-ben erős.
-
czpitti
senior tag
válasz kökény #87643 üzenetére
Na most jott el az ideje hogy reagáljak.Nem számit a dps mert csak suppkarival lehet jo eredményeket elérni.Ez ok tiszta sor DE : érdekes modon majd mindenki supportot csinál és vadászni kell a dps karikra mert azt joval nehezebb osszerakni,tudni kelll vele gammázni nemcsak rápucsitok a billre azt ugyse doglik meg.Plusz paragonban is lemarad szegényke mert a nagy és eros supportokkal ellentétben o el is fekszik ( no pool ) nem fér be neki xp-s gem stb.Csak rohogok amikor majd minden csetben-commun azt látom hogy suppxy partit keres.Szoval a dps kariknak mondom: a nehezebb ut azért kellemesebb
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
kökény
aktív tag
iigen, majdnem eltalálta, 2 kezes és mace ugyebár
Vannak érdekes játékosok az biztos... azért hozzáteszem, hogy supp monknak a 60 háát hogy is mondjam félszemmel, félkézzel, mert a másikban ott a korsó sör effektus, csak nyilván 300-400 paránál még mindenki a damaget nézi azt helyezi előtérbe, miközben tudjuk, hogy komolyabb eredményeket supp karik támogatásával lehet elérni. -
emmm
őstag
válasz kökény #87638 üzenetére
Nekem pont tegnap volt olyan, hogy publicon szezon para 900+-os wizard nyavalygott, ha esik furmány, adjunk mán' neki...beírtam, hogy miért nem craftol egyet. Kiderült, hogy nem ismerte a cube eme receptjét. Volt nagy röhögés
De nem állt meg a történet: mikor írtuk neki, hogy 2-handed cuccot craftoljon hozzá, beírta egy perc múlva, hogy elb@szta, craftolt vagy 30 1-handed kardot véletlen...A 60 nekem is csapatban rekord volt, a 65-nél még épphogy életben maradtam a többiek mellett, de sokat nem sebeztem. Egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
-
kökény
aktív tag
Egy kis szösszenet publicról, még friss az élmény:
Tegnap este kínomban már beléptem publira supp monkkal, egyből be is írtam,h van-e szükségetek supp monkra... 1 perc után 500parás gyönyörűség kinevet, hogy ő még nem látott monkot pajzzsal, mit akarok és ki is lépett, maradt bent 2 wizz meg jött 1 barbi és lehoztuk a 60-t... olyan 300 körüli parások voltak és a végén megköszönték, mert ez nekik rekord volt ám Szóval public neeem!Sok a tájékozatlan. -
kökény
aktív tag
válasz Joezyka #87634 üzenetére
Tökéletes, ma este Mcnamara és Tomii (lehet rosszul írom a nevét bocsi) is ígérte, hogy lesz, egy wizz nagy segítség lenne az tuti, 4-es felállásnál már kicsit átvariáljuk, hogy ki mivel jöjjön, részemről csak örülök, ha minél többen vagyunk Elvileg 18-tól nyomjuk, akkor tudlak én is felvenni majd
-
bozont
veterán
Üdv
Crusder hogy áll most? Egy ideje nem játszottam már és azt indítanék egyet. Vagy DH. -
SQX_Barto
addikt
A szezon vegen megmarad a karakter csak zaraskor atalakul nonseason karakterre, minden ami a season ladadban marad az atkerul a "levelezo rendszerbe" es 1 honapod van, hogy mindent kiszedj belole. (Elvileg utana torlodik, de meg sosem teszteltem )
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Gerzsi
tag
Sziasztok !
Szezon végén megmarad a karakter? -
emmm
őstag
válasz solyomb #87622 üzenetére
Az szép
Lassan kezdek én is alakulni, de nagyon kéne végre egy ramaladni. Van több jó anci fegyóm is, de nem esett még lyukasztó para 450 alatt egy sem.
Megvan már a DMO szettből is minden, fele ancient, a fegyver is megvan, van egy csomó jó offom is. Talán még a parthan nem esett ki csak. -
Gorneck
legenda
válasz solyomb #87622 üzenetére
Nekem az anci cuccok nem nagyon esnek... Se OH, se HT cuccok...így a solo egyelőre leves...
A denevéres cuccom alakul...de belt, oh, tasker még mindig sehol...úgy saccoltam, hogy S5 végére talán meg lesz hozzá minden... Aztán kövi pecsbe dobhatom is ki...Viszont az elég vicces, hogy eddig azért coptam, mert nem sezlonyoztam...most azé szívok mert sezlonyozok... Vagyis inkább azért, mert egy csoffadt partyra nem lehet összekapni 1-2 tankot...
Gorneck#1239
-
Janusz001
őstag
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz J0shu4M1ll3r #87620 üzenetére
Úgy néz ki, csak akkor vacakolt, azóta ment megint egy kör, twisteres wizzzel, meg 2 crusival, és még lagg sem volt.
Amúgy a router lehet kihatással laggolásra, meg hogy csak a kliens (amúgy van net) elveszti a kapcsolatot, vagy ez teljesen blizz szerver oldali hiba lehet?"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Másnak is volt már olyan, hogy gr közben állóképernyő, aztán egy time outos hiba, majd dc?
A bnet kliens is elvesztette a netet, de amúgy volt net.
Miközben kiírta a hibakódot, a season journey helyén meg random karakterek, és valami this article test felirat. Olyan mint amikor ptr-en az új acsiknál nem volt megadva a reward neve pl.
Ilyenkor a mobsűrűség miatt lehetett, vagy a routerem vacakolhatott?
De addig kb azonos szintű gr-eken ugyanolyan körülmények között nem volt baj. A 70-es szint ennyire terhelné a szervereket? Multi dh, invoker crus és egy supp wd volt a party-ban."There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
tibee77
őstag
válasz Thrawn #87615 üzenetére
Hasonlit enyemhez is, mondjuk en is a furnace-es buildet preferälom akärcsak Edge.Nehäny helyröl hiänyzik kis area dmg (kezes, orb, fegyver) az nagyon jol tud jönni.Amuletben hogy nincs slot az nagyon fäjo pont, kell az az esoteric gem bele, mert a rg-nel egyedül vagy ellene, nincsenek mobok a közelben (jo esetben az rg idez de en mindig beszopom valami solo bossal) es az rendesen meg tudja pusztitani az eleted ha rädküld vmi affix-et.A te buildedben több a vedelem az explosive blast miatt, viszont kevesebb a dmg az eliteken.Es igen, ahogy freddirty is irja, sokat fog dobni ha gemeket pakolsz a cuccaidba.Nekem a 79-en most megällt az elet, nem akar összejönni a 80as.Az istenert se kapok jo riftet, ahol sok mob lenne netän meg egy conduit is.Es amilyen szerencsem van, mindig akkor halok meg mikor a powerpylon hatäsa alatt vagyok, olyankor azt hiszem, hogy na en most mindekit szarrä ölök körülöttem aztän megse es mire ujraeledek a pylon hatäsa mär elment.Szoval sok mulik a map-en, meg a mobokon is.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
freddirty
senior tag
válasz Thrawn #87615 üzenetére
megnéztem én is mindkettőtökét, tényleg hasonlítanak, de Edge wizardja 2.6m sebzéssel bír, a tied pedig csak 1.8. Ez elég komoly kbség. Vszleg Edge már augmentálta minden cuccát. én is kb. ott tartok ahol te, nonseasonben még feltolom egy csomó gemem 70-re és augmentálok. Akkor megnézzük megy-e gr80 aztán leteszem a lantot és várom a köv. peccset
[ Szerkesztve ]
fred
-
Mirman
őstag
-
Thrawn
félisten
-
DopeBob
addikt
Sziasztok, hol érdemes megvenni a kieget? Nem látott esetleg vki akciót valamerre? 😄
MZ/X
-
-
KubanitoS
veterán
Estére tervbe van véve egy pár kör überezés. Két ember kellene és akkor 1 kulcsért cserébe mindenki kapna minimum 4 hf amu/ring alapanyagot.
kubanitos#1677 az accom, vegyetek fel!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
JohnyMilan
tag
válasz férfiállat #87604 üzenetére
IK barbi és az Invoker crus is nagyon könnyű, de a Seeker sem túl nehéz.
10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. ł Battletag: Johnson#2284
-
Bird
addikt
A pókos arachyrs wdvel....
-
granini
őstag
Masik harom klantarsaddal..
-
granini
őstag
válasz Sárpac #87601 üzenetére
Guardianra nem hajtok direktben - ha ezt kerdezed.. ha osszejon orulok, de pl a dungeon masterykre nem megyek ra. A solo GR 55 megvan 4x DH szettel, valszeg ha osszejon monkkal letolom meg a maradek 2-3-at majd. Meg a solo GR70 az valszeg azert osszejon napokon belul. Vagy mire gondoltal..? Szarnyat nem ad a Guardian csak portret azt meg csontleszarom.
Minden pipa amit en magamnak kituztem celul hogy el akarom erni S5-ben. Az nyilvan nem pipa hogy marad meg 17.000 kulonbozo achi meg egyeb dolog amire nem hajtok.. pl HC karim tovabbra sem elsz meg cska egy level up 70 erejeig sem.
-
férfiállat
tag
Set dungeon mivel a legkönnyebb?
-
haller26
tag
válasz rumkola #87600 üzenetére
Köszönöm a válszokat,bár sztem énis powerfullal megyek majd,nekem ez tűnik 1xűnek.Most egy kicsit rámegyek a bountyzásra mert kellenek a matik,mert nekem is kell anci wow (nem mindenkinek esik elsőre XD ) .Tudtok ajánlani bountyzni és speed GR.ezni egy wizard buildet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest