-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz McNamara #87797 üzenetére
Tudnád linkelni a karaktered? Nekem is van egy invokerem, de 71 fölé szinte lehetetlen vele jutni. Egyszerűen nem hullanak a megfelelő sebességgel a szörnyek. Őszintén szólva halvány lila gőzöm sincs, hogy mégis hogyan lehet invokerrel ilyen magasra jutni, pedig ennél a karakternék a cuccaim is rendben vannak.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
DerStauner
senior tag
Ismét lenne pár kérdésem:
1. area damage: mire jó ez? Érdemes wizard-nak fejleszteni?
2. Widerstand gegen alle Schadensarten - nem tudom, hogy van ez angolul. Magyarul annyit tesz kb., hogy minden "kárnak" (jég, tűz, gondolom) való ellenállás. Érdemes ezt is fejleszteni egy wizardnak?
3. mire jók azok a drágakövek, amiket Urshi-tól kapok? Azt írja, hogy pl. lehet egy másik socket-tel rendelkező drágakőbe is tenni. Még nem is láttam ilyet. Van egyáltalán?
4. Van egy ilyen legendary drágakövem a 3-as pontból, aminek a tulajdonságát használnám (16k Dornenschaden). De miért nem tudom kivonni a kanai's cube-bal? Pedig megvan minden összetevő, ami kell hozzá. -
Shadowguard
senior tag
Hmmm, valami nem egészen tiszta nekem ezzel a gemes recepttel: ha beleteszek valamibe egy 50es követ akkor azt később le tudom cserélni egy nagyobbra vagy abban már marad az ötvenes? 60 fölé nem tudok menni a DH-val, mert nem akarnak esni az ancik, szóval ha később tudok cserélni akkor meggemelem 50es kövekkel, hátha dob rajtam valamennyit
-
Ármester
-
schwartz
addikt
Mester, osszeraktam kivancsisagbol egy orb-os wizzt de 75-on szenvedek vele. Mi a pek szat kellene butykolnom meg rajta? Van valami speci dolog amire figyelni kell? (valahogy nem adja a vart dmg-et, be kell allni a surube vagy cask a surujet jkell gyepelni vagy mi aszosz?) Masik dolog, hogy kb minden elite pakk electrified, fearelos vwaller fos. amikor a wizard-al tolom...
If he dies, he dies.
-
tibee77
őstag
Ns-be ha nincs suppwd akkor megyek ha nincs csapatom.85-öket megyünk 7-8 perc alatt persze csak akkor ha jo a rift.Mennek mär 90 körüli gr-t is csak egyenlöre nincs sok ember rä...
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
granini
őstag
válasz solyomb #87789 üzenetére
A ma esti speed80 partira szerintem maradok ugy ahogy voltam, meglassuk milyen a loot aztan majd varialok. Jelenleg Solanium+Thunderfury parossal megyek, de lehet pajzs jobb lenne. Tobb tafnesz. Vagy pig+pajzs es kockaba Szoli.. hat nemtom.. vegul is amig nem fekszik es lehozzuk addig jo igy Essen a globe az a lenyeg, nameg NoTejBeGriz !!
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
kökény
aktív tag
-
Edge
veterán
válasz solyomb #87789 üzenetére
na ezaz ehhez képest a s5 wizemnek se parapontja se minőségi gearje sincs csak annyi hogy kb full anci tűrhető rollokkal, és láthattad tegnap hogy olvasztja a mobokat 82-őn pl.
(ns wizem viszont eléggé fullos nsbe kéne menni 3suppal pár karikát végre)
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
solyomb
tag
válasz granini #87786 üzenetére
Bár NSben, de 2 LoN dart WD Barb+Monk duoval a 82 nagyon sima speedfarm volt, vannak alternatív megoldások, de azért ahhoz már kell minőségi gear/parapont. Ami a nehézséget adja, hogy a sok pubi a mainstreamet fogadja csak be, ahhoz hogy változtatni tudj az alapon kell 3 pajti, aki benne van a buliba, különben jön a votekick.
Sajnos a HT WDnél nagyon nehézkes a dps fokuszálása így ő vele ez esélytelen...
-
LélekVándor
tag
Tornadoval sebeztem már 2,7billiot, persze, mikor proccol a coe, de nem lennék meglepve, ha nagyobb számok is pörögtek volna azóta, mostanában nem figyeltem bevallom. 6 cuccomban nincs még gem, szóval bôven megy az feljebb is a késôbbiekben. Ez 85 ös speedre elég már ha jók a supp ok.
Granini, ha nem bánod felveszlek, mert agyérgörcsöt kapok sokszor, hogy mennyire nehéz monkot találni. Ettôl már csak s4 volt rosszabb, mikor sluszkulcsot kellett min. felajánlani az SC monknak hogy be méltóztasson jönni egy a partiba.
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
válasz granini #87782 üzenetére
Sokféle megoldás van, de ha Rorg nélkül akarod, ugye akkor a vállas az a lefebre akármicsoda az fix, marad 6 helyed a 4 inna+2 Thousandre.Ekkor lesz mondjuk az obsidaian+oculus+kockában talán a charmos amu.
Ekkor koronád nem lesz, mert kockában is az illuzionista cipője lesz, fegyónak nem bizti,h a dragon kell, inkább a globeos mace.AS-et ad a seize passzív meg mondjuk Istvan set.
De lehet Pig fegyó, storm pajzzsal, vagy Pig+Solanium és akkor kockába a Dragon.
Szóval sztem nézd meg,h mennyi AS-t adnak a cuccok és annak függvényében döntsd el, hogy a dragont vagy a Solaniumot teszed-e a kockába -
granini
őstag
válasz jookomak #87784 üzenetére
Tehat semennyire.. illetve bontsuk ketfele.
1) Van az a Hobbi / speed GR amibe tetszes szerint barmilyen 4 dps vagy 1 support 3 dps karakter befer. Ez mondjuk olyan GR75-ig igaz de az mar nagyon a teteje szerintem. Ott mar mind1 mennyire jo a karaktered elfekszik mert leutik. De addig gemmet huzni bohockodni barmi jo.
2) Van a magas GR (persze kinek mi a magas az mar mas kerdes..) de mondjuk ugy hogy 80 folott mar szintekizarolag 3 support 1 dps a felallas. Sajnos (vagy nem sajnos..) Blizzard tovabbra sem tudta megoldani, vagy nem is akarja mert direkt igy designolta meg a jatekot hogy magas GR-ben - csakugy mint az elozo S4-ben - 3 kari supportolja azt az egyet amelyik jelenelg a legjobb dps-t adja le. Ez eddig a monk volt most meg a Wizz lett. Na ebbe a felallasba nem fersz be cruzzal mert tipikusan monk+barb+wd a support.
Tehat a 80 folott gondolkodsz akkor csinalj egy jo hotas globos support barbart. Ez van, sztesztkollcsapatni..
-
jookomak
őstag
Mennyire visznek crusadert gr-be? Soloban nagyon bevált az invoker, de csapatba kevésnek érzem. Lon-os build esetleg? Vagy kuka az egész, és csak supportnak jó?
Gondolkodom, hogy szezonban csinálok egy supp barbot. Ez a build most a tuti? Illetve van valaki, aki főleg barbival tolja, és fel tudna húzni, plusz lehetne tőle cuccokat gubázni?
-
Stan648
tag
Felkerültem az NS solo DH listára 916. vagyok ebben a pillanatban. [link]
Juhééé!!!!7600X + A620 + 32GB DDR5 + 4060 Ti 8GB
-
granini
őstag
Hola,
S5-ben aktivan supMonkozokat kerdeznem hogy pliz mutassatok par karit peldanak. Elvileg igen jol raktam ossze a sajatomat, sok baja nem volt tegnap 80+ -on, de nehany sloton varialok.. tudniillik helm + armor + cube armor slotja..- unhindered csimma meglatasom szerint kotelezo, ugyanis ha nincs elotted mob akire klikkelni lehet 50 yardon belul akkor siman be tudsz szorulni, hiaba az epifani meg minden.. ha beszorit egy csapat mob es nincs "hatotavon belul masik" akkor a teleportna ez a modja nem megy es lemaradok a csapattol.
- leoric crown mint helm, illetve mint cube slot is szoba johet, de gogokkal nekem mar eleg jo a CDR-em, szoval lehet nem is kellene ez a plusz cdr bonusz..
- RORG eseten 3 inna es 2 staticos szett darab kell. anelkul meg 4 + 2. En egyelore rorg-al megyek, de lehet fel kene venni a 4+2-t es akkor gyuru sloton a cube-ba mehetne mondjuk obsidian..
- Fegyver sloton cube-ban mindenhol az FD-t lattam. De tegnap amig nekem nem esett ki a daibo addig nekem in-geom volt bent kockaban, es tok jol levitte a cdr-t.. aztan valtottam FD-re de oszinten szolva mivel nem kell allandoan hasznalni a behuzast, csak mondjuk 4-5 mp-kent igy mindig van annyi spiritem hogy elsussem a blindot, a mantrat, a behuzast meg letegyem az innert..
Hat van varia, szivesen megneznek par supportot ki hogy tolja.. szeretnek fejlodni, de elesben nem akarom tesztelni mert elmehet rajta a rift..
-
Tom5
addikt
-
DopeBob
addikt
Összesen kb 4 napja kezdem, 2 napja 7-es egy csomó minden kell még
Egy másik legendary fegyo seismic slam-re ad bónuszt, azt használtam eddig főleg, arra is jó ez a set, egész jól haladtam vele.
Ismerem persze a buildet De cuccok nélkül nagyon nem működött nálam, tegnap este esett csak ki ez a kard. Szóval azt használom egyelőre ami van, és ehhez igazítom a skilleket
Egyébként nagyon nem tetszik, ez az össze vissza ugrálás, de ez a szet kb rögtön megszerezhető lvl70-en, így meg, hogy egy ilyen kard is esett, próbálkozom ezzel.
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
Ellia
addikt
válasz DopeBob #87775 üzenetére
Gondolom EQ barbit szeretnél, de akkor a skilljeid se jók. Na meg a kockát is érdemes feltölteni. A cuccaidnál azzal kezdeném, hogy a gyűrűket cserélném egy focus restraint 2-es set-re, illetve egy hf amu lyukal jobb választás lenne. Bane of the Trapped mellé, Bane of the Strickent ajánlok és egy Esoteric Alternation. Gatyába is rubykat tennék illetve a sisakba is más gem-et.
Itt az én profilom, ugyan ezzel a buildel próbálkozok még nincs kész, jelenleg gr 50 körül (nem emlékszem pontosan) csapatban 60+ volt. Őszintén meguntam, na meg, ha a rotát elrontod akkor annyira nem élvezetes.
Hopsz picit túltoltam a kérdésed, azért remélem segítség
[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz DopeBob #87775 üzenetére
A socket kerdesre tudok valaszolni. Elvileg igen.
Odamesz a mystichez, es a sor mellett amit rollolni akarsz lesz egy kerdojel. Arra kattinva felhoz egy listat hogy azon az adott soron miket rollolhatsz.Ugyanakkor:
- primary statot a legritkabb esetben szoktunk socketre atforgatni.. dps-t buksz nem eri meg
- idovel fog esni Ramaladni's Gift (kis legendary kocka) ami arra jo hogy "beletorod" a fegyverbe es csinal neked socketet, igy nem kell egy masik statot atforgatnod. Tipikusan a nagyon nagyon jo fegyvereket eri csak meg igy socketelni.<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Bird
addikt
Pályafüggőnek is tűnik a dolog... Zárt, kevésbé nyitott pályán pusztít ez tény.... Szerintem a riftet is ki kell fogni hozzá. És kell egy barb is aki folyamatosan tolja ki a globeokat.... Anélkül nem megy, pont ahogy Te is írtad.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
emmm
őstag
válasz Joezyka #87774 üzenetére
Biztos, hogy jó lesz, mostanság twisterrel döntik a rekordokat csapatban. Pont tegnap olvastam egy ilyet, koreaiak már mentek vele 101-es GR-t is csapatban a leírás szerint. Drahque twisteres wizardja, persze ilyen formában csak a globe barb tudja működtetni.
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
nagyon régen játszottam, megjelenés után kb 1 hónapot, aztán kuka, most ujra elővettem és mintha egy másik játék lenne. Szóval most tetszik
Csináltam egy S5 karit pár napja, már 70. Esett egy fegyver, de nagyon hiányzik belőle a socket. Ha primary statot rerollokok- kaphatok socketet is?
Profil (WotB helyett Ground Stomp van)
Melyiket lenne érdemes? Lightning dmg? Vagy csak az str helyett lehetne?
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
Joezyka
senior tag
én kipróbáltam a twistert soloban, egész jó. 70-re próbáltam rá, az le is ment gond nélkül. feljebb nem próbáltam még (NS-ben). Másabb a mozgás, meg kell 1 kis idő mire lesz "dps"-ed. De volt hogy 70-en kb instant halt sárga elit. Szóval szerintem nagyon jó. (profilomba szerintem látszik is még mivel mentem)
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
DioRobber
tag
válasz Bobbysolo #87768 üzenetére
áhh kell az az 50 a cruznak, szanaszét püfölik.... depth digerrel mennyit ment az ürge?
Egyébként tök egyszerű a képlet cruzzal:
Elitekre kell a lovagolni, illetve nyilván ha már körülötted összegyűltek akkor azokat le kell vadászni, de szigorúan akkor ha el tudod sütni az iron skin-consecrationt-akkhán-és physicalra pörög a gyűrű, na akkor kb 2-3mp egy sárga elite. Szal dps megvan, inkább az a rossz hogy addig eljuss oda a mobokon keresztül-szal kell az 50%
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
granini
őstag
válasz solyomb #87770 üzenetére
Sajnos kesobb csatlakoztal csak, amikor mar Sarp tul volt a.. eehh.. nehezen..
Ket szakaszbol allt ugyanis a tegnap este. Volt a before-tejberizs es az after-tejberizs szakasz.. Mindkettonek megvolt a maga szepsege, es Sarpnak nyilvan a ket szakasz kozott is voltak emlekezetes pillanatai..Egyebkent pedig nicetomeetyou!
-
errorcode06
őstag
-
Edge
veterán
speed grre mentem obliterationnal, de ez már a múlt, arcane orbitozok soloban, de lehet ez is változni fog kipróbálom a twisterest is soloban.
nameg speedre már mást használok a flashfire wizardot azzal 50-60 közé eltudom vinni gemeket gond nélkül, tx-re és bountyra is gyorsabb.
mittomén mennyit sebzek sose nézem de majd fogom, am nehéz elcsípni mert nem arra figyelekTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
SQX_Barto
addikt
válasz Bobbysolo #87764 üzenetére
Nem az Aquiras-t kene kicserelni inkabb? Azert a Heart of Iron nem art...
En pl simar riftezni kicsereltem a Heart of Iron-t Nemesisre es hat erezhetoen lassabban olok...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
granini
őstag
Van 700+ paragonja es a 3 gem amit hasznal level 80-as.. ez a kulonbseg magas szinten nagyon durvan kijon.. Meg 3000-es fegyo meg kozel maxos gear (legalabbis a slotok felen mar eleg jo cucca van..) - ezt mind vedd hozza.
Edge: akartam irni a tegnap esti runrol egy vezercikket, de szolidaritasbol nem teszem meg Sarppal.. de meg reggel is rohove ebredtem..
-
Bobbysolo
tag
Invoker crusák!
Most olvastam a tippet diablofans-on, hogy egy mókus kicserélte kanaiban a Heart of Iront Depth Diggersre, és igencsak feljavult. Megnéztem d3planneren, tényleg rendesen megdobja a thorns damageet. Ha valakinek van ideje, kipróbálná, hogy tényleg működik-e? Nem bírom ki estig. -
emmm
őstag
Köszi
Valamit akkor rosszul csinálok. Bubi rá az ellenre, scpetral bladdel felstackelem az orbot meg a dinamót', és mehet az arcane orbit. Bár ha jól emlékszem, te az obliteration-nal tolod, az egy ütésből 3x akkorát üt. Nálam most a hoarderes gem van bent a stricken helyett ,mert pont sima riftezek a mati miatt, de más ötletem már nincsen. A cuccaimra persze még nem tettem plusz intet a kockával. Para szintem most 496. A két gyűrű meg a nyakék az rossz rollos, de legalább van. Nagyjából ennyit látok.
Hajnalban a Tal szetemmel kb. a solo 56 gr volt az utolsó, ami még ment - volna, ha a 9. percben megérkező guardiannál nem disconnectál...ezzel szerintem jóval feljebb tudok menni soloban.De mégis mekkorákat sebzel vele?
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Végre esett az első ramaladni reggelre. Egész jó lett az új anci unstable scepterem. Egyből áttértem tal-ról dmo-ra, de különösebben nem volt időm kipróbálni.
Kb. mekkora sebzést lehet összerakni egy arcane orb-os dmo-s wizzel? Amiket láttam, az ilyen átlag 8-10 milliárd, néha (coe mellett) felmegy 15-ig is jelenleg. Profilom nem frissült, csak félig...coe van kockában, meg primus fejes. -
Ry0K3N
senior tag
válasz haller26 #87702 üzenetére
Pedig az a legjobb része a dolognak, a sokk mikor realizálod hogy a karaker eldurrant amiben 50+ órát már beleöltél.
Én anno softcoreon kezdtem de már nem tudnék vissza menni HC-ról.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
-
Joezyka
senior tag
válasz KubanitoS #87747 üzenetére
tud segíteni, de itt inkább arra gondolok, hogy 4 settet összeszedni 0-ról minden kasztnak igencsak nehéz....
nekem pl kell WD-nek, crusnak és barbinak mind a 4 set. DH-nak 3...Lehet amúgy vegyesen is csinálni? azaz felét NS-be csinálom felét meg seazonba? csak mert seasonba jobban lehet leechelni a cuccokat, meg hátha van aki azonos kaszttal jön és dobálgatja a cumót.
-
Ellia
addikt
válasz férfiállat #87753 üzenetére
-
férfiállat
tag
1: voltam fent a community csatornán de nem volt senki.
2: még seson kezdet előtt volt itt egy összefoglaló dokumentum, hogy melyik kasztnak milyen set-jei vannak, azok mire jók, azokhoz build meg ilyenek...
ezt a dokumentumot valaki be tudná linkelni esetleg?? -
Gyuri27
félisten
-
DerStauner
senior tag
Mit rövidít az NS?
-
KubanitoS
veterán
válasz JohnyMilan #87749 üzenetére
Nem változik az időlimit, ha többen vagytok?
-
JohnyMilan
tag
válasz KubanitoS #87747 üzenetére
Abban lehet nagy segítség egy társ, amit Granini is említett, hogy miután sikerül megcsinálni a kasztspecifikus feladatokat, segíthet kiirtani a maradékot.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. ł Battletag: Johnson#2284
-
AtHoS
nagyúr
empowered akkor éri meg, ha tuti megcsinálod a választott GR-t időre és van elég lóvéd rá. Eredmény, hogy ad +1 lehetőséget a gemek pörgetésénél (3 helyett 4 lehetőség lesz)
"Jewelry with sockets" annyit tesz, hogy ékszer likkal. Gyakorlatilag nyaklánc és gyűrű ezekbe kell lyuk és ebbe lehet rakni a speciális, GR végén potyogó és upolható köveket.
Ezekből a spec kövekből van egy rakattal, mindegyik más speckó tulajdonságot biztosít, melyek jó kiegészítői a buildeknek. Annyi a közös bennük, hogy 25-ös szintre UPolva mindegyik ad egy-egy fix plusz dolgotMondjuk most 2.4-el bekerült egy köves recept is, amivel stat-ot tudsz pluszban rakni tárgyakra. Összefoglalóban gondolom van erről is infó
Én még nem nyomtam egy cuccba sem így plusz statot, mivel sajnos pár cuccon kívül semmi nem anci és cserés lenne, de nem akar esni
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Joezyka
senior tag
nekem is pont ez a bajom, hogy a szárny tetszik, de pl vannak kasztok amik olyan fekete folt, hogy csak na kb mint másnak a wizz
(pont tegnap töröltem a barbit meg a crusit is )
van még itt olyan aki nem állt neki a "szárnyaskodásnak" és csinálná? csak hogy társuljunk és úgy csak gyorsabb és könnyebb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ry0K3N
senior tag
válasz KubanitoS #87740 üzenetére
Úgy csináltam de volt hogy sokszor maradt 2-3 mob a végére. Egyszerűen nem ér meg nekem az a randa szárny annyit hogy most szívjak vele. A másik meg hogy megpusztult a crusaderem a roland settel mikor próbáltam az 50 millás conquestet úgyhogy már amúgy nem érdekel az egész.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
granini
őstag
Szamomra viszont most lett targytalan mert a szarny pont nem erdekel.. van az alap sargam meg van digital deluxe szarnyam is, sose hordtam egyiket se, nemvagyokenarkangyal..
Kiveve eccer mikor meg regebben support monkoztam par seasonnal ezelott akkor divat volt h a monk megy elol arany szarnyakkal es akkor a tobbiek latjak hanyas a kabat elol.
-
KubanitoS
veterán
válasz Reinhardt #87738 üzenetére
Amúgy az a vicc, hogy lehet a nem masterys szárny még jobban is néz ki. Egy zöldre festett collector's wingre hasonlít leginkább.
Ry0K3N: A Roland szettes dungeonnál (és több másiknál is) kiemelkedően fontos, hogy csinálj magadnak egy útvonaltervet és azt járd végig célirányosan. Ha össze-vissza megy az ember, akkor az életbe nem fog sikerülni. Nekem tervezéssel másodjára meglett.
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz JohnyMilan #87736 üzenetére
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
JohnyMilan
tag
-
Bird
addikt
válasz Reinhardt #87729 üzenetére
Elfogadnám,de ennyit nem copnék érte.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Elemental
addikt
Létezik, hogy hellfire amu bugos?
Valami plusz egy kutyás passzívos van, ha belépek a játékba és megidézem a kutyákat, csak 3 lesz. Ha leteszem az amut, majd visszaveszem és újra megidézem, akkor már 4. Van most spirit vesseles passzívos hf amum, de épp ezért nem merem használni, mi lesz, ha nem adja meg a passzívot. HC-ban nem mindegy[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Hogyan lesz szarny? Mert az osszes DH master dungeonbol csak ez a zaszlo lett:
Ok, utana neztem:
Complete all (4x set) dungeons with all classes and get the green wings.
Master all (4x set) dungeons with all classes and get the dragon wings._ocsisajt: Nezd a jo oldalat, nem kell tovabb porgetned az anci litanyt
Tul korai?[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz granini #87720 üzenetére
Én nem tudtam, hogy lehetetlen és megcsináltam
Pofonegyszerű, csak EF- > lép kettőt -> EF lép kettőt, néha egy-egy sentry meg cluster és kész is volt. Mire a féreg feljött - amit egyébként hallani is lehet - már fél képernyővel arrébb álltam, kapott két clustert az arcba és ennyi.Gorneck: Igyekszem, csak nem voltam valami fitt az elmúlt napokban, meg dolog is akadt.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
granini
őstag
válasz Thrawn #87719 üzenetére
Nem egyforma az ingerkuszobunk.. a Multishotos kifejezetten nezhez technikas volt, a Marauder meg kifejezetten lehetetlen.. en vagy 25x futottam neki es a random fereg mindig megtalalt pedig egy percre se alltam meg.. aztan letoltam partiban Robival oszt le one szarva..
A Guardian completion mit ad egyebkent..? Szarnyat meg portret..? 2 conquest hianyzik hozza, amibol az egyik valszeg meglesz idovel (6 kulon szettel szolo GR55) es mondjuk lehet felhuzatom magam HC70-re a vicc kedveert..
A dungeon masterykre nem gyurok, inkabb idegesitett mint szorakoztatott..
-
oxox
addikt
válasz _ocsisajt #87703 üzenetére
rip...ilyen ez a popszakma...irtam is, hogy kiserted a sorsot....sajna ez HC velejaroja (az uj patch ota 3 gr65+ -os karit temettem el...ket hulyeseg egy dc....DH, barbi, monk....nehany napig en is felreteszem a game-et ilyenkor.
jahh egy crust is eltemettem (de az csak gr60-63korul volt)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Thrawn
félisten
Csak bohóckodok, nincs kedvem semmi komolyabba belefogni. Közben kiderült, hogy feleslegesen aggódtam, a Marauder dungeon is meglett 3. próbálkozásra, elég könnyű volt még Manticore nélkül is
[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
Az az igazság a netem se az igazi,na meg a kölkös is 1feszt töltenek.Eddig usb-s wifim volt, az emeleten a router ,hát mit ne mondjak kib...tt car volt a net,de most aztán már direktben jön kábelről a net.Továbbra is azt állítom,hogy nem fogok hczni(de ki tudja? )Nem szépítem a dolgokat,elég nagy fafej vok és a legalapvetőbb dolgot is bele kell verni abba a kemény kobakomba ,hogy megértsem.
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
solyomb
tag
válasz Gorneck #87708 üzenetére
+ esetleg másik gatya.
Ha már itt tartunk, szerintetek a Hexing pantsnak lehet létjogosultsága?
Taeguk helyett enforcer, firebat helyett Poison haunt, Coil helyett Lakumba - így kockába mehet bármi más... strongarm, vagy leoric? így kb a tömeg között kell rohangálni, viszont dps lesz dögivel -
Thrawn
félisten
Shadow's set dungeon seasonban pipa.
UE - 3. próbálkozásra meglett.
Nat - elsőre meglett.
Marauderhez kell egy chest még, de rosszat sejtek, túl könnyen jött a többiDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
granini
őstag
válasz KubanitoS #87707 üzenetére
En irtam es igazamlett..
Fel a fejjel ocsisajt! En mind echte magyar diablos buszke vagyok rad hogy HC-n toplistas voltal >Max respect.. lehet mar nem lesz meg egyszer ilyen WD-d (hanem jobb.. ) szoval ha nem kezded ujra megertem, ha meg igen akkor sok erot es kitartast hozza, meg stabil netet meg jo lootot!
Ahogy mondani szoktak.. innen szep nyerni..
-
Gawamatsu
senior tag
válasz Sárpac #87705 üzenetére
Tegnap a Spirit Vessel egymás után kérszer mentette a hcWD-m.
Jobbnak láttam kilépni, mielőtt végleg a padlón marad.Azt nem értem, ha normális emberek tudnak lenni public Rift-en, akkor hol vannak ezek mikor GR kellene?
Csupa 1/3 paragonos jön és csak fexenek és időtullépés meg afk van. -
KubanitoS
veterán
válasz _ocsisajt #87703 üzenetére
Na ezért nem látom semmi értelmét az egész HC-nek. Valaki írta is, hogy a HC kariknak csak múltja van, jövője nem. Ezzel teljesen egyet tudok érteni...
Lenne is egy kérdésem. Én is próbálkozom egy lon pet builddel, nagyjából meg is van minden hozzá, most 67-nél tartok vele 700-as paragon mellett. Feljebb nem is próbálkozom, mert a rift guardianokkal kegyetlenül meggyűlik most is a bajom. Konkrétan kivédhetetlenül egyhitelnek, ha olyanjuk van. A skeleton king mellém teleportál és egy hit, a mallett lord dettó, illetve a rakanoth-féle rg egyszer lecsap a "dobócsillagjaival", ekkor megvéd a passzív, majd a másodperc törtrésze alatt mellémteleportál és nyom egy sallert. A riftet letolom kb 10 perc alatt, az rg-vel meg 2-3 perceket szenvedek, mert örökké meghalok. Hangsúlyozom, ezt mind 67-en. El sem tudom képzelni mi lenne 70 felett. Mi a trükk? karakter
-
Bird
addikt
válasz Sárpac #87705 üzenetére
Fixed an issue that caused the Diablo III client to take an extended period of time to terminate after the game has been closed.
Végre! Ez baromira idegesítő fícsör volt.
-
Sárpac
nagyúr
Jött egy új patch:
"An additional minor patch was deployed today, providing a few minor bug fixes:
Fixed an issue that prevented users in certain regions from logging in.
Fixed an issue that caused the Diablo III client to take an extended period of time to terminate after the game has been closed.As with previous minor updates, there are no gameplay or balance changes going into this patch. Thank you for your patience and understanding while we worked to resolve these issues."
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
_ocsisajt
őstag
válasz solyomb #87701 üzenetére
csak csapatban használom/tam, illetve sub60-65, addig peteset
Annyi a trükk, hogy "szteppelgetni" kell, kicsit hülyén néz ki, hogy x yardonként megállsz belepörgetsz, de hát ez van átjáróknál pörgetsz egyet, átlépsz és ha gyorsan tölt a géped, akkor fenn is marad (otthoni gépem i7+2 SSD-m van OS+game, szal fennmarad)
haller26: ennyi HC után nehéz váltani! nomeg a toplistás rip után most NAGYON erősen agyalok, hogy szoftkor... alszok még párat rá, meg valószínű a klános keménymag fogja meghatározni, hogy maradok vagy nem (jönnek át sc-be, vagy nem) majd indítok pollt FB-n klános zártcsoportban
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest