Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz Dyingsoul #89295 üzenetére
Közben én is haza értem, de akkor megtaláltad
Kb. a Falcon meg a Dark Bat, amik kellettek volna. 1 marad, a másik meg remélhetőleg valami in-game exclusive lesz@ (#89288) Razer6666:
Az említett 4 szárnyon kívül a maradék kettő (Cosmic és a Falcon's Wings), illetve az új petek.
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
Ármester
-
Dyingsoul
veterán
válasz Dyingsoul #89286 üzenetére
Tárgytalan, patchnotes-ba túl mélyen körgettem bele és ott volt a tetején...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
_ocsisajt
őstag
MX-518 nyugdíjba ment Mivel nekem csak nagyméretű egér játszik és akkor maradt pár típus! megtapogattam ezt is és nyert: NAOS-7000
ajánlom másnak is!
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
havri1
félisten
válasz jookomak #89284 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
A legnagyobb problémám, hogy sok cuccomon Blizzard+% van tekerve, ami persze sem a Disintegrate-ra, sem a Meteor-ra nem tud adni, így azokat is újra ki kell Kadaláznom. Ami mondjuk nem baj, ha megéri.(#89272) sandor906: Írtam privit
[ Szerkesztve ]
havri
-
DerStauner
senior tag
ancient legendary item-et tudok kanai's cube-bal rare item-ből készíteni, vagy ancient legendary-t csak a random isten ad?
-
haller26
tag
Sziasztok,holnap reggel nem akar vki 90+ GReket menni? Nagyon nehéz jó csapatot találni publikon és valljuk be honfitársakkal csak felemelőbb játszani,ha még TS is van az meg maga a menyország (?. Viccet félretéve monkkal tudnék jönni ami bírja is a fentebb említett nehézséget, ha kicsit lejjebb adjuk ,cruson és Dhn kívűl tudok jönni a többi kaszttal is,amik 85képesek. Van esetleg a Hungary communityn kívűl másik ahol sok magyar ajkú ember van? További szép estét,sziasztok.
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
Beretvás
veterán
válasz J0shu4M1ll3r #89276 üzenetére
akkor mejikek azok amik farmolhatoak most?
-
Dyingsoul
veterán
Egy linket dobj már ehhez a blue posthoz mert nem találom.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
KubanitoS
veterán
Valaki vállalna egy season kari húzást?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
jookomak
őstag
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz Dyingsoul #89281 üzenetére
Petekről konkrét infó nem volt, illetve csak a szárnyakat tették be patch notes-ba, hogy az a 4 nem esik.
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
Dyingsoul
veterán
válasz J0shu4M1ll3r #89280 üzenetére
Az a baj, hogy melóból vagyok, itt nem tudom betölteni a dios oldalakat, ezért kérdem, hogy a Manager goblinhoz nem nyúltak ugye? A petek ugyanúgy droppolnak még?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz Dyingsoul #89279 üzenetére
tuti visszaköszönnek majd vlaahol (mondjuk season journey vagy bármi más)
A próféta szóljon belőled
Én pl. pont ezeknek a kozmetikai cuccoknak örültem leginkább, erre pont azt piszkálják. Na mind1, remélem azért elérhetőek lesznek minél előbb
-
Dyingsoul
veterán
Igen, várható volt, mivel korábban volt róla Bluepost, hogy nem elégedettek a jelenlegi szárnyfarmolási módszerekkel és változás várható ez ügyben, máshol másképp fogjuk megszerezni ezeket a szárnyakat. Ennek ellenére ezekről már szerencsére felvételt is készítettem, igaz így a megszerzési módjukról szóló rész nem lesz releváns, de attól még a szárnyak megvannak és tuti visszaköszönnek majd vlaahol (mondjuk season journey vagy bármi más).
Szóval a Cosmic Wingset még mindig meg akarom szerezni, a másik 5 nem lényeg, hogy nem esik mert már megvannak, farmoló fórumtársak jelentkezését még mindig várom.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz Dyingsoul #89273 üzenetére
Kivettek 4 szárnyat a legutóbbi ptr patch érkezésekor.
The following cosmetic items will no longer drop:
Dark Bat
Lord Culsu's Wings
Osseous Grasp
Wings of Kokabiel"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
SQX_Barto
addikt
válasz AnginaP #89270 üzenetére
Igazabol nem kotelezo vegigvinni a kampanyt, bar ujoncoknak ajanlott, mert elsore jo a story, (1280.-ra mar nem annyira), kell egy Diablo kill waypoint es megolni Diablot, meg utana egy Malthael kill waypoint es megolni azt is. Valakit megkersz, akinek megvan es ennyi
Mar nem remlik hol van garantalt legendary, ennel a kettonel biztosan, de talan a Skeleton Kingnel is elsore, nem tudom mar.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Dyingsoul
veterán
PTR-ezik valaki? Hosszú hétvégén kifarmoltam 5 szárnyat, a Cosmic wings kivételével... Baromi nehéz megszerezni, hiába keresi a legjobb taktikát az ember Raibow goblinra, volt, hogy egy runban 2-t is találtunk, de nem volt ben Lillan a póny aki dobja a Cosmic wingset. valakinek van esetleg tapasztalata Cosmic Wings farmban?
Ha valakinek lenne kedve hétvégén PTR-ezni írjon privit!
-
SQX_Barto
addikt
Felreertitek, fokent a skillekre erti szerintem, ha meg majdnem tok ugyanazok az itemek, vagy mondjuk 1-2 valtoztatassal, akkor meg duplan/triplan ki kellene farmolni a cuccokat.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz rumkola #89262 üzenetére
En le szoktam lesni a Top GR-esek cuccait, skilljeit, meg mellette Youtube video.
Jatekban Shift + L es akkor karakterre jobb eger es View Hero details.Meg erdemes raszoktatni magad, hogy mindig elso GR elott nezd vegig a cuccaid. Eleg bosszanto, ha rossz cucc van a kockaban vagy hianyzik az egyik leggem/rossz leggem van bent stb...
Sot olyan is volt nalam, nem vittem a Templart
Bar ha epp 50 speedezek ott meg nem olyan oriasi hatrany, felette mar kell azert#rumkola szerk.: Szep alom En a dupla fegyvert szivesen elfogadnam, mint ahogy D2-ben volt anno.
Bar pont nem a fegyver amit surun valtanak az emberek, foleg nem adott buildnel. (DH-nal maximum be lehet rakni farmolashoz a Danetta fegyver parost peldaul)[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz noblem1983 #89256 üzenetére
A Furious Charge-os barbárnak nem Physical sebzés kellene a bracerre? (Bar lehet vannak különböző változatok a buildre, nem tudom)
Ha nem rontottam el valahol a listáim, akkor season záraskor 100%-os lesz a kockában tárolt legendary-k száma (Pontosan a következő patchig bezárólag...)
Season alatt jó par embertől kértem legendary-kat, vagy mas segítséget, amit ezúton is szeretnék megköszönni!#rumkola: Nekem ugyanez van, soha egyetlen karimmal sem tudtam 62-63GR fölé menni. Én már beletörődtem, leszarom.
Tuti mindenki csítel rajtam kívül.Nem csalunk, lehet páran HUDot használnak, ami sok előnyt jelent, de anélkül is le lehet hozni a GR-eket.
Nekem meglett DH-val a solo 70 es a WDvel is meglesz/lenne valószínűleg.
Azt a részét meg kell érteni/elfogadni, hogy GR és GR között óriási különbség lehet, milyen mobok, milyen map, hol vannak a pylok stb...
Például valamelyik nap a DH-mmal speed GR-eztem solo 50eket es két ugyanolyan időeredmény nem volt.
2:34 volt a legjobb a legrosszabb meg jócskán 4 perc felett.rumkola szerk.: Ha két halálnál feladod, akkor nem igazan fogod elérni a solo 70-et, bar nekem a DHval sikerült halal nélkül a solo 70, de sokat kellett ugrálgatnom az eliteknél, hogy ne legyen fakereszt...
Solo GR hatarainak feszegetése pont arról szol, hogy lehozd 15 perc alatt barmi áron, ha 20szor halsz meg, akkor úgy, de meglegyen 14:59:59 alatt. Ha mar az első haláloknál feladod, sose lesz meg sajnos, kivéve, ha durván túlfejleszted a karidat es mondjuk mar a 75-ot is vinne es igy a 70 meg lesz halal nélkül.[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
off: Jön valaki a Fradi-Győr csajos kézi BL-re? dobjon privit ^^
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
sandor906
tag
válasz GrimmDiablo #89255 üzenetére
Az Arcane Orbot akkor indítsd amikor feltöltött az Acane Dinamo, az Explosive Blast pedig mehet automatán...
GhostDragon#24437
-
noblem1983
senior tag
-
GrimmDiablo
csendes tag
válasz rumkola #89253 üzenetére
Kicsit tényleg vicces, hogy a full ancis DH felecucc kikövezve nem bírta, a Wiz meg igaz éppen (3. próba), de lenyomta a 70et, fele anci cuccal kövezés nélkül.
3-5Napja kezdtem el felcuccolni rendesebben.Am egy kérdés, van valami jelentősége, hogy az arcan orbot és az explosion blastot milyen időközönként használom? Vagy nyomkodjam mint egy félkegyelmű?
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Az offhanden van egy meteor sebzés növelő tulajdonság, amit nem tudok módosítani. Ez normális? Eddig még nem volt olyan stat amit ne engedett volna megváltoztatni.
-
smaul
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnénk kérni egy kis tanácsot barbárhoz, itt van egy cimborám NS karija:
GR63-ig solozik, felette már nem nagyon megy. Ha csapatban játszunk meg tudunk csinálni együtt 70 körüli grifteket, de ő gyakran meghal. Én DMO wizarddal 70ig solozok kb, meg van egy 65 körüli DH-nk, de 68 körül ezzel a karival a barbár már nem rúg labdába.
Milyen irányban érdemes fejleszteni szerintetek, ha nem szeretné használni az earthquake/avalanche buildet, illetve nincsenek meg az Istvan kardok (egy van). Szóval alapvetően ez a játékstílus jön be neki, amit ezzel a build-el kell nyomni. Láttunk neten olyan karikat, akik gr75-80 körülig soloznak IK-val és Raekor-al, de a Caldesan's Despair-en kívül mit tudna még javítani a buildjén?
Minden tanácsért köszi,
-
Joezyka
senior tag
válasz havri1 #89245 üzenetére
Én ezzel "villogok"
Ezt még lehet variálni, ha gyártasz le DB farmolós settet, riftezni pl úgy megyek.Gemek közül GR-re, trapped, esoteric, stricken
Riftre, meg variálod ahogy akarod, de én a horadic gem + godwrap övvel szoktam menni, így kb "sérthetetlen" vagyokHa szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
kökény
aktív tag
válasz havri1 #89245 üzenetére
Na, látod, erről beszélek, grat!
Rakjál bele likat és a life per hitet tekerd át 10% dmg-re!
Farmoláshoz ezt a buildet ajánlom, én is ezzel nyomom, nagyon gyors, ha van elég elit:
http://www.diablofans.com/builds/70681-flash-fire-wizard-t10-speedCsak ehhez a fegyó elég ritkán hullik de kockából bizti kiesik neked, amilyen mákos vagy
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz kökény #89244 üzenetére
Meg is van, simán "tekertem":
Firebird nagyon tetszik, szinte ezzel tolom eleje óta. A tal set -ről esetleg build leírás van valahol?
Nekem fél óra mire mindennek utánanézek, nem vágom a neveket, stb
Milyen fegyvert ajánlanál farmoláshoz (riftek) a wiztnek fbird mellé?[ Szerkesztve ]
havri
-
kökény
aktív tag
válasz havri1 #89243 üzenetére
Az az orbos build nagyon faxa én is azzal nyomom, de az csak Gr-re jó, ha a wiz tetszik csinálj egy farmolósat is, firebird+tal v csak tal settből
Magánvéemény, de a lego upgradet szinte sosem használom, nagy az alapanyagigénye, sokára ad anci leget, inkább a rare upgrade éri meg, talán valóban fegyóra érdemes költeni, de én még arra sem vagyok hajlandó, a bountyt ki nem állhatom, sima riftekben jobban/hamarabb beadja, de mondom szigorúan saját tapasztalatom ez[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
kökény
aktív tag
válasz havri1 #89241 üzenetére
Na akkor, előbb írtad sárga wandból szeretnél lego wandot, ehhez a recept ez:
Upgrade rare item:
1 rare item
25 Death Breath
50 Reusable, 50 ArcaneDust, 50 VeiledCrystalLegóból jobb - esetleg anci legot csinálni: 1 leg item, 5-5darab a bountykból és 50 Forgotten Soul.
Na...akkor sikerült, ez a lényeg, szuper![ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz kökény #89240 üzenetére
Nah, akkor nem egyre gondoltunk
Sima alapanyagokból rengeteg van, én a fehéret a bounty-s fehérre értettem. A kiskönyvet megnyitva nekem csak ezeket írja, mindegyik bounty-s kellékből 1, és 3 BD.Lehet rossz helyen csinálom..Kész, nem mondom el mi volt a baj
[ Szerkesztve ]
havri
-
kökény
aktív tag
válasz havri1 #89239 üzenetére
A kanai kockánál a kis könyvet nyisd meg, ott van az összes recept leírva, sárga fegyó 50 kék, 50 sárga 50 fehér +25 DB, ha jól emléxem.
Ha nincs fehéred, akkor az volt a baj Törjél be fehér tárgyakat és lesz, jó lenne köbö1000+ gyűjtened mindegyikből és utána elkezdeni kockázni
Ha nincs fehéred tudsz a kékből és sárgából is gyártani fehéret szintén a kockával.
Pl:100 kék + 1 fehér tárgy+1(?) DB - fejből írom, lehetnek benne tévedések, bocs előre is[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Tehát ha jól értem, végigtolok 5 bounty-t, majd a kapott hozzávalókkal meg egy bármilyen tulajdonságokkal rendelkező sárga saff-al a kockában csinálok egy botot. Vagy összejön vagy nem..3 adagnyi hozzávalóm van, ezt mind ellőhetem 1 boton, vagy mindhez külön kell?:-)
havri
-
Dyingsoul
veterán
válasz KISDUCK #89229 üzenetére
Gondolom a Triumvirate-ről beszélsz. Ez esetben még akkor sem jelenik meg a karakterlapon a buffolt % bónusz sebzés, ha van a geareden alapból Arcane ORb sebzésbónusz, viszont a buff ikonsor egyértelműen mutatja a stackeket, akkor is amikor rajtad van és nem a Cube-ban. Ezért teljesen mindegy, hogy ez után milyen Source-t használsz az off-handben, az is működni fog és az is ami a Cube-ban van.
Priviben küldök egy kis segítséget Kanai's Cube-hoz ha érdekel a többi recept is a Cube-hoz.
-
jookomak
őstag
válasz havri1 #89228 üzenetére
Pedig ez ilyen, kell legyen legalább egy jó builded, amivel minimum t6 rifteket tudsz menni, hogy kifarmold a neked tetsző dolgot. Szóval a javaslatom, hogy először a fb set segítségével gyűjtsd össze a maradék orbos buildhez szükséges cuccokat.
A teleportnak meg kb az a lényege, hogy meg kell, hogy üssenek, hogy a megfelelő passzív skill segítségével újra tudd használni. -
KISDUCK
addikt
Most fedeztem fel ezt a kanai kockát, ha egy tárgynak elveszem a képességét vele pl.: hogy orbra 3x200% damot adjon és beállítom a kockában ugye mutatja a karakter fülön ezt a képességet, szóval a kérdésem, hogy utána mindegy milyen orbot teszek be ez a képesség ezzel a maximális 200%-al meg lesz utána?
-
havri1
félisten
Nézegettem már,köszi.
Ha beállítom azokat a varázslatokat, akkor erősebb, de a játék menete tejesen más, kb bénázok mint állat...
Egyszerűen a teleportot nem tudom megszokni. Nagyon lassan tölt újra, és pont akkor nincs, amikor kéne, és egyből szagolom az ibolyátMásik build, amit tervezek, az a [link]
A ruhák nagy része már megvan, de fegyver ill gem-ek hiányában..elég karcsú még.
Na meg szintén a játékstílus, ami nekem idegen.havri
-
havri1
félisten
Köszi, ezek nekem még újak, megpróbálom megcsinálni.
Kell valamit upgradelnem a karakteren, mert már nem életképes.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Cadal
őstag
válasz havri1 #89224 üzenetére
A Kanai kockában az upgrade rare itemmel. Sima sárga wand-ot upgradelsz és reménykedsz, hogy hamar beadja. aztán ha beadta és nem ancient akkor jöhet reforge legendary recept.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
_ocsisajt
őstag
válasz GeneraL_XTX #89220 üzenetére
Röfög, semm extra
-
havri1
félisten
Hali!
Ezt Kadalánál lehet szerezni?havri
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Vismajor01 #89203 üzenetére
Pár kérdés: mit jelent a tőrödben az a tulajdonság hogy squeal?
Kb mennyit sebzel igy a hammer of ancient-el?
-
gbela
senior tag
válasz haller26 #89218 üzenetére
Bár nem vagyok monk szaki, de van kezdő suppmonkom. Sztem ez másokkal is megesik egyszer egyszer, de persze ha sokszor az baj. ELőször is mantrát nem kell nyomkodni egyáltalán (legjobb tudomásom szerint), mindig aktiv mind ugye, extran aktiválni egyiket sem éri meg.
Epiphany mindig aktiv elvileg (nekem néha leesik átfutás közben, de azért fenn lehet tartani), és amit valsz nem cisnálsz, az cyclone nyomkodása 5 secenként packtól packig futás közben is. Procolni a vállast dam redu miatt + csökkenteni Epip cd-jét.
Én azt szoktam h mikor elit már a végét járja és Epi lejár akkor nem nyomom be (magában már nem nagyon öl meg senki), hanem direkt megtartom átfutás fázisra, h tuti kitartson next elitig. Így nincs nagyon esélye megütni semminek, pláne többször, de ha meg is üt, Epi+cyclone dmg redu fennvann.[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
Hello srácok! Valaki mondja már meg pls,hogy a supportmonkkal hogy a csába maradok életben ha nincs mob a környéken.Sokszor van az ,hogy ez a jóembőrr csak szalad és esze ágában sincs megütni azokat az átkozott mobokat,aztán padló.Úgy vettem észre ha fenn van az epiphany akkor kevesebbszer fordul elő ilyesmi.Nyomom én az álló támadást(másnak shift,nekem space)de nem nagyon segít.Nem tudom van e köze hozzá,de alig marad spiritem mert a numerikuson van a mantra,amit folyamatosan castol.Most begemeztem 80s kavicsokkal,így már 150 misi a T és 1.7misi a hp,vit 13k körül,52chc,53AS,63CDR.Segítsetek kérlek mit bacok el.Lehetne jobb a gear,de most ez van.Tudom ugy kéne játszani hogy:üt-összehuz-üt-stb...
-
Edge
veterán
unalmamba sologrezgetek, apránként megyek feljebb szerencse kérdése:
82-vel még nem volt szerencsém rg ügyileg, mert hiába marad rendre 3 perc a végére ha olyan az rg hogy nincs minionja vagy egyszerűen szenyó fajta akkor kb esélytelen(kivéve ha bemákolnék ilyen rgre egy channeling pylont).Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
haller26
tag
válasz KISDUCK #89208 üzenetére
Kiskacsa,kellene rengeteget bountyzni,ott jön alapanyag és bounty mati,+ még bloodshard is.Rare- legendary recepttel hamar megvan a vért ha szerencséd van.Aztán tudsz majd reforge-lni(ez azért költséges) ha már sok mindened megvan. Ráfeküdtem kicsit bountyra énis és hamar meglett az eredménye,egész jól áll a wizem,az már más kérdés,hogy a partiba általában monkkal kell bejöjjek(be is kellett gemezzem ,hogy bírja 90+t )): ) és a wizard csak farmolni van ,nincs kihasználva mert a papocskát kell tápolnom. Mindent a partiért és a klánért,de jól van ez így,ha nekik jó akkor nekemis. További szép napot.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz KISDUCK #89208 üzenetére
farm...farm...és farm
Ha esik valami cuccból 2 darab, akkor kockában újra lehet forgatni (10 FS + 10 BD), ahol "jó" eséllyel egy még hiányzó darab lesz belőle.
Kadala-nál BS-ért hiányzó darabot kell kiszedni. Előbb utóbb kapsz tőle
Amúgy téma összefoglalóban van egy "Patch 2.4: ULTIMATE GUIDE" nem ártana nézegetned az ajánlott BUILDeket. Kiindulásnak nagyon jó, tudsz tájékozódni melyik karakterrel milyen kiépítést érdemes avagy hogyan építsd a neked fekvő stílust
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
KISDUCK
addikt
válasz Vistaboy #89181 üzenetére
Hát most kipróbáltam hogy full talrashaban nyomtam, volt stashbe belőle pár nem minőségi darab, hát a péniszem eldobtam tőle, 1-1,5 milliárdokat lőttem orbbal, hülyét kaptam hogy már régóta játszhattam volna így, csak idióta voltam. Amit eddig szenvedtem, inkább neki se álltam az most sima liba volt.
ui.: Delsere's Magnum Opus gúnya kéne, van valami jó tipp a beszerzéséhez?
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Ragnar_ #89199 üzenetére
Úgy értem, hogy ha megveszi US-es accal (nekem is így van) akkor alapból a játék us szerverre csatlakozik, át kell állítani eu-s régióra hogy a régión belül tudjon játszani. A régiók között nincs adatátvitel, tehát ha te eu-s régióban játszol csinálsz 10 karaktert, utána átmész az észak amerikai szerverre, akkor ott abban a régióban a nulláról kezdheted a játékot, de amit addig az eu-s szerveren csináltál az megmarad ott. Tehát nem számít hogy ki hol kezdi melyik régióban.
Volt hogy rendszer telepítés után meg is feledkeztem a régióról és indítottam a játékot meglepődve néztem, hogy nincs meg semmim, léphettem ki és válthattam szervert és minden a régi volt. -
jookomak
őstag
válasz Vismajor01 #89203 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond. A globe barbnak is szüksége van a monkra. Oda kell húzni a mobokat a twisterbe, aztán ip, wc, wotb, és mehet a püfölés, hogy legyen globe.
-
Vismajor01
addikt
Support barbárhoz tudnak valaki tanácsot adni?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fahrii-1556/hero/74880141Összeraktam, és mielőtt partiba mentem volna bele gondoltam soloban megnézem hogy bírja
hátő, 82es gren egy sima fehér szörny agyon vert gond nélkül
És jutyubon megnézem a csóka videóját, kevesebb tafnesz, kevesebb recovery és ő meg 85ön 4fős csapatban csapkod, wtfSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
TeeBee73
veterán
válasz Ragnar_ #89201 üzenetére
Érts jól: Bejelentkezel a bNet fiókba, kiválasztod a régiót.
EU, USA, ferdeszem, balhere régióban csinálhatsz 12(?) karaktert, semmi köze nem lesz egymáshoz.
Külön láda, külön ridikül.MOD: Amikor az EU-s szervereken van karbantartás, akkor használom az US régiós karaktereim. Igaz, csak pár száz óra van bennük, de amíg a várni kell, megfelelnek.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Ragnar_
addikt
válasz TeeBee73 #89200 üzenetére
Ja most néztem, hogy régió változtatásnál a purchasek se mennek másik régióba, azaz, ha amerikai régióba veszed, akkor csak amerikai régióban tudod használni is, ha jól értem, bár a fene tudja
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest