Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz grimm2015 #90699 üzenetére
Lehetséges, mert az a rész, ahol a láda van (a lépcsős feljárós) random, tehát vagy ott van vagy nincs. lletve még az event is random, vagy az van ott, vagy a másik (talán Lord of the Hill), ahol egy nagy mobot kell megölni szakaszosan, és közben kis mobok is jönnek. De az fix, hogy a TP-től balra kell menni. Próbálkozni kell, egyszer csak spawnolni fog majd.
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
grimm2015
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=1PRjgf3yBEE
Van egy olyan, hogy 1 cursed chestből 350szörnyet megölni, elvileg csak ezen a pályán van ilyen. (ACT V Pats of the Drownes)
Lehetséges az, hogy én sehol sem találom meg (többször is) azt a kacskaringós pályarészt a térképen ahol a láda van?
(Minden videónál olyan kacskaringós pálya rész volt)[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690
-
malacka87
őstag
4 ancient item mellett gemek 70-en. Ancient fegyver hiánya itt már érződik. Lassan hal minden pedig oculus ring is van a followeren. Ablakot pont nem sreenelte le ez a f... Fegyvert 15* tekertem át 1* se lett jó![ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Gorneck
legenda
válasz tibee77 #90696 üzenetére
Garg nélkül kevés leszel mint maci sajtban a brummi...nekem még csak most kezdődött a játék...530+ után kaptam meg mindent ami kellett a WD egyetlen értelmes buildjéhez...ha annak lehet nevezni ezt a HT-s agymenést (szotyizó petek téged meg abál az ellen AI -1!!!!)...bár egy royal még kell... De most már van mivel mennem bountyzni így az is meglesz egyszer...oszt megpróbálom lehozni ami kell a ládához és lépek is pihizni...
Partyzni jókat már nem lehet a játékban solo meg uncsi...kár volt érte...Gorneck#1239
-
tibee77
őstag
Na en is engedtem szezon csäbitäsänak (mondjuk a stash motiväl inkäbb) es elkezdtem egy wd-t.Gondoltam jo lesz majd solora meg csapatba is egyaränt.Hät nem nyultam melle, nagyon durva ez a ht-s garga-s dolog.400as paraval lehoztam 65-öt, most nemsokära (ha meglesz az anci harvester) megprobälkozok a 75-tel is.El se tudom kepzelni, mit müvel ez ns-ben ott 4szer annyi paragonom van. Egyebkent valahogy nem lehet kombinälni a gargas meg a acidos buildet?Kiväncsi lennek, hogy azzal mit lehet összehozni.Vagy sima acidossal.(vagy az alapbol gyengebb mint a garga-s? )
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
TeeBee73
veterán
-
granini
őstag
"btw én gr 100-ig biztos hogy archonnál maradok, akárki akármit mod (hallod pitti? ) "
Majd én fordítok, ismerem a jelbeszédüket.. pitti üzeni: Fiacskám.. addig lesz Archonba.. míg nem b*szlak tarkón ma..
Akkor ezt megbeszéltétek is..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
-
Scooby
aktív tag
Igen az világos, hogy archonon kívül lehet stackelni, de amikor archonra váltok akkor a stack leesik egyből 0-ra, holott annak 20 on kellene lennie nem? A fegyver még pörgetés alatt áll, de én gyűrűre nem tervezem a cdr-t, mert sok dps-t veszítenék. Hány % cdr kell a normális működéshez?
Köszönöm
DaniMinek az?
-
SQX_Barto
addikt
Biztos en vagyok bena, de en sokat taknyolok mar solo 60-on is, szoval sok sikert...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Edge
veterán
Kell apoc sourcera és ne 1-2 mobot atorrentezz, csak tömegbe hatékony,
ja és deep freeze kell az extra chc jobban tölti apt
Teleport safe passage kell, még scn is te meg hcn nem használod?Scooby: chantodo stacket csak archonon kívül lehet szerezni.
Javaslat? Kell még cdr igen, fegyó, ringek kesztyűJoezy: az attól függ égnek e még mobok akiket hátrahagytál.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Pitymaszter
tag
Helló!
A legkönnyebb szerintem mindenképp az Invoker set. Az előző season (S5) tapasztalataim alapján... Amúgy tényleg könnyű nekem azt hiszem 2. nekifutásra meg is lett. Veszélyesség tudtommal nincs benne ha itt a meghalásra gondolsz mert HC karaktered nem tud meghalni a Set Dungeon-ben. (Vagyis előző season ben így volt, de nem hallottam volna hogy változott volna ez ügyben vmi is)BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
Shamy
tag
Sziasztok.
HC Crusader-el szeretnék Set Dungeont megcsinálni. Szerintetek melyik a legkönnyebb, illetve leg veszélytelenebb. Minden set megvan. 300-as paragonon vagyok.Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
Peppo
őstag
válasz DjDanee87 #90682 üzenetére
Változó. Előző seasonben az első Yang rögtön ancient lett, ráadásul egész jó. Ha jól emlékszem, Zoli kockájából jött.
Most kb. a tizedik Yang lett az, és azóta sem találtam még egyet, csak simákat, kifejezetten gyenge statokkal.
Ugyanígy most az UE set darabjai sem hajlandók kiesni ancient verzióban, előző seasonben csak úgy potyogtak. -
Bennyboy
őstag
dh-val melyik set dungeont a legkönnyebb megcsinálni master szinten?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Joezyka
senior tag
nekem azt a titkot áruld el, hogy hogyan tudom egyből felrakni és végig fent tartani az 50-es FB buffot. Van hogy kb gr / rift elején jön és boldogság van, teleporton kívül nagyon mást nem is kell nyomkodnom, hal minden. No de van az amikor jön/megy a buff elit halálával és nem marad fent. Akkor sírok és várom a csodát.
remélem érted mit zagyválokHa szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Scooby
aktív tag
Kedves Edge!
Tudnál nekem segíteni a vyr archon kérdésekben? Olvasom a topicot napi szinten és látom, hogy te vagy a nagy wizardos. Azt nem értem, hogy ha fel stack-elem a chantodót 20-ra majd archonba lépek akkor le is esik a stack. Ez csak egy bug vagy ez ilyen? [link], ez lenne a karakterem, megtennéd nekem, hogy megnézed és teszel pár javaslatot, hogy min kellene változtatni?
szerk.: nekem a cd-vel nincs gondom 50% körül van, és még az archon stack előtt újra achonban tudok lenni, de ha az a javaslat akkor tudok chc-t beáldozni cd ért.
Köszönöm
Dani[ Szerkesztve ]
Minek az?
-
T. M.
aktív tag
Melyik barbár dungeont a legkönnyebb masteryre megcsinálni?
-
oxox
addikt
igen-igen erre az egyből beugrásra rájöttem, mert szánalmas sebzést oszt ki sima módban stack nélkül, és kb attól meghalok ha a szemembe néznek.elkezdtem gemezni, de gr47 igy is 5min alatt lement....van benne lehetőség.
+1 kérdés
ill. annyi, hogy nekem sima módban elég könnyev fogy a mana (márha ráülök a gombra), aether miatt ez nem lesz még inkább ciki...ill. számit mit rakok teleport skillre (jelenleg a dupla teleportálást választottam)?[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Edge
veterán
Ehhez még annyit első lépés mindig az hogy bemész archonba, teleportálsz mobról mobra és stackeled magad,(vyrnél ugyebár hitre megy a stack) és első archonnál a chantodo stackelést le kell szarni.
(fb-nél is ezt kell csinálni de ott az fb stack miatt hogy amint elitehez érsz max legyen a stack(60) és nem mellesleg ami meghal az fb dottól még archonstacket is jelent)Grimm2015: az a hirtelen nagy dam leadás akkor van amikor az archon stack még nem járt le de te újból betudsz menni archonba és elindul vele párhuzamosan egy új stack, magyarán 2 archon buff ikont látsz.
Ezaz un. overlapping. És erre kell törekedni, ezért kell CDR minden lehetséges slotra.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
oxox
addikt
válasz Hrigh_77 #90667 üzenetére
ahan...érthető, hogy nem dobta...általában riftet nyomulok (kb 3x mentem split bounty kockába tortes miatt)...mondjuk, hogy alakul a build majd kénytelen leszek roll miatt úgy is.
Thanks&Brgds
oxoxKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
Edge archonba (Vyr) Te milyen fegyót tettél be kockába?...megvan a set gr 45 le is ment vele 6perc körül (HC)...de volt, hogy egy löves az elején bevéreztetett, tehát archon fazis nélkül kicsit törtékenynek tünik nekem (jó mégcsak para250+ körül vagyok)
jahh igen tegnap-tegnap előtt elszalasztottam néhány felkérést lvl70-re húzás miatt...
már alkalmas vagyok rá, jöhettekill. más kérdés:
megyináltam az első négy questet+set dungeont (most előszőr foglalkozok vele), megkaptam a profilképhez a biz-baszt...majd megint adott 9 feladatott...megcsináltam őket (nem adott semmit utána), most megint adott x feladatot...ennek van valami értelme? vagy csak igy probálnak játékidőt belerakni?kisérőt mikor ad...ill. én még goblintól sem kaptam....strange
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
AtHoS
nagyúr
Nekem még csak a FB + chantodo nonanci szett van meg egy "hulladék" traveler amuval és parthannal karöltve + kockában zodiac, szóval gyűrűk, swami és furnace hiányzik és így elég szaladgálós T10-en is mire összejön a chantodo 20-as stack.
Szinte egyhit közben a sorc a maga 11 millás thougnessével. CD is 57% környékén van így eltart egy ideig a szaladgálások közepette mire újra archonba tudok váltani.
Egyébként első archonba váltáskor gyorsban teleportálgatok és lézerezem akit érek, utána próbálom túlélni a cooldown időt és ha jól jött össze, akkor a második archon szakaszban már olvadnak a mobok...persze mindez T10-enSárpac
Jó kis gép egyébként, gratula hozzá Ha bevágod hogyan fut rajta a dió, akkor nem is kellett volna kiszerkesztened
read-only mode on the forum
-
Sárpac
nagyúr
Mellé!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Kódos
aktív tag
-
grimm2015
senior tag
Valami Wiz szaki leírná, hogy mikor sebez a Firebird Archon, vagy hogy mi a titka?
Mert megyek vele előre, nem sebez semmit sem, a köv secben meg 2sec alatt leirtotta a full mappot amin 3 boss volt És a videókban is kb ezt látom...Köszi
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
DEX-es karakterrel ér valamit 30K Thorns a cuccokon? (gondolom semmit ) -
pruzsi
őstag
Ancient!!!! -
Cadal
őstag
Bocs srácok, de ezt a gyöngyszemet itt hagyom az utókornak, a wizardoknak, mindenkinek. Season 6:
forrás:[link]
-
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
Supp WD-vel valahová magas GRbe beférek ? 600+ para , sezlony...
CzKaresz81#2550Köszi
-
Beretvás
veterán
felkerültem leaderboardra..xD 799. vagyok..
-
T. M.
aktív tag
Barbár szakik!
Raekor buildre T10 farmolásra ez a build megfelelő? -
KubanitoS
veterán
válasz bajtokarpi #90644 üzenetére
Játék újratelepítését érdemes megpróbálni, a videokártya drivereket ellenőrízni esetleg, vagy bármi egyéb dolgot, amely foghatja a géped.
Szerintem nem a játékkal lesz a gond.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Következő a problémám a diabloval. Loadingnál kimerevedik a képernyő, és csak újraindítás segít. Ha esetleg beenged, és partyban vagyok, akkor ha a csapattársam zászlójára klikkelek detto ugyanez történik, majd win gomb megnyomása a billen, ezután klikk a diablo ikonra, és már nem a töltőképernyő fogad, hanem black screen, viszont az egér kurzorját látom. Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel?
Köszi
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
Thrawn
félisten
válasz grimm2015 #90640 üzenetére
A rutin meg az évek
A fegyverbe már tettem socketet, de még nem rolloltam át rajta semmit, egyelőre jól jött az a +vit. Az öv meg a cooldown miatt van bent, különben nem menne a perma Vengeance. WH-t eddig csak képen láttam. A Stricken helyett tedd be a Bane of the PowerfultDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
thesound
addikt
Valaki fel tudna 70-re boostolni? Elsősorban a plusz stashre hajtok S6-ban. 19, 19:30 körül biztos fent vagyok. MrBalloon#2621
Köszi!
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #90640 üzenetére
GR es GR kozott oriasi kulonbsegek lehetnek
Mas monsterek, mas elitek, mas map, jobb helyen levo pylonok etc....
Akik a Leaderboard tetejen vannak az altalaban mennek egy rakas GR-t az adott szinten es lehet pont a 20.-nal makoljak be azt, amit lehoznak idore.Kellene meg egy ember Boss mode-ra!
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
grimm2015
senior tag
-
SQX_Barto
addikt
Utolso elottibol hianyzik mar csak egy (epp szervezem ezt a Boss mode conquestet)
De az utolso elottinel kapja meg az ember a plusz ladahelyet.
Mostani seasonban nem veszes megszerezni a ladat, ket perces rift, meg meg egy conquest.
Vagy a Boss mode (osszes fo boss megolese T10-en) vagy 3 db 65-os kavics. Na meg persze a solo 60, meg par boss kill, azokat megtalalod a Season Journey-ben (Shift +J)DMO - Delsere Magnum Opus - az ingyenes set wizardnak, ha meg van a level 70, Izual kill t2-on meg Solo GR 20 megkapod mindharom darabot. Twisteres: az Energy Twisterre epulo build, de van Arcane Orb-os meg talan valami mas is meg.
Fire Bird Archon meg a Tal Rasha Twister most a "meno" buildek.#grimm2015: Skype altalban csaladnak van, meg alig hasznalom, TS sem ordongosseg, feltelepited, beallitasz egy gombot beszedre (vagy hagyod automatan es akkor hangra bekapcsolodik, ami nem mindig a legszerencsesebb, foleg konstans hatterzajjal)
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz SQX_Barto #90631 üzenetére
elso szezonom amit komolyan veszek...
lattam, hogy csinalok questeket, de meg nem foglalkoztam veluk...az utolsobol hianyzik mar csak nehany?ha mindet megcsinalom kapom a ladahelyet? meg raer
ill. ez mi: Twisteres DMOkaptam sethez cuccokat, de vagy fire, vagy vyrist akarok....vy-hez mar 3 anci van ....ill. ovem is van, meg cubeba sapka....de meg kell 2ring, egy amu...meg a setekhez 1-1 db....aztan raerek mindig upgradelni.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #90633 üzenetére
Nem tudom hirtelen, fent vagy-e a Friends-eim kozott, ha nem, btagem az alairasban
Remelem van valami viszonylag gyors karaktered, de majd meglatjuk hogy alakul.#proci: Te pedig fent vagy, mar beszeltunk is rola.
Akkor meg egy ember kell, talan joshua, ha epp online lesz.
Nemreg linkeltek a leirast hozza, es Ts-en meg tudjuk majd beszelni ki mit vallal.
Elveileg mindenkinek gyorsan meg kell talalni 4 bosst fejenkent.
Nem kell szerintem mindenkinek mindet megolni, de megnezzuk majd, ha megis, akkor egy fokkal macerasabb. de a teleport miatt az sem lehet olyan nehez.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SQX_Barto #90631 üzenetére
en benne vagyok, elvileg a gearem is eleg mar.
btw anno ez az achi nekem elozo seasonban soloban kb hasonlo gearben lement, igaz ott meg 30 perc volt a hatar.
mondjuk ha lehet parhuzamosan menni (nem kell mindenkinek minden bossnal ott lennie) akkor ez nagyon laza.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
SQX_Barto
addikt
Az ingyen settet megkaptad, nem?
Twisteres DMO-val meg a ladat is meg lehet siman szerezni.
Max ugye HC-n tobb "mozgaster" kell
Nekem mar csak egy conquest kell a ladahoz, minden mas megvan.Mas:
Valakit erdekel a Boss mode: osszes fo boss (16db) megolese 20 perc alatt T10en.
Ossze kellene hozni egy 4es bandat es TS-en megbeszelve megvalosithato a dolog.[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz KubanitoS #90603 üzenetére
nekem para160 korul nincs meg full setetm...ill. talrasha lenne, de pont az nem mozgat...minden masbol kb hianyzik egy (ill amu+ring-el is cudarul allok)
nekem most egyelore meg tetszik...mondjuk ha ez kidoglik, akkor megyek vissza non szezonra (hacsak nem dc miatt....akkor meg kaphat egy eselyt)..engem nem erdekelne a mar most gr80+ os huliganok...csinaljak csak, nekem cserebe van eletem
amire kivancsi vagyok, hogy mire fogok menni, hogy nem 4-5 karaktert fejlesztek egy idoben...csak egyet.
-
proci985
MODERÁTOR
-
-
Rison77
senior tag
válasz #92888064 #90619 üzenetére
Sprint helyett berakhatsz nyugodtan egy War Cry - Impunity-t, vagy a dodge-os rúnával, az már sokat fog segíteni. Illetve kockába ancient parthan defender bracer, és az elites gem helyére pedig az esoteric. Kb hasonló szinten járok én is 69-ig ment, 70-en már szaladt a hp-m mintha kötelező lenne , rift bossnak is beadta a mallet lord-ot, végig se csinálta csapás animációt már feküdtem^^.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
estig hagyom a 'csába a dolgot. gyorsan kipróbáltam volna allres gemekkel és másik passzívval, de a csillagok állása is szerencsétlen volt. minden összejött, pedig elektromos ellenfél még nem is volt. gyanúsan jó időt futottam 66-on fél-háromnegyed részig, pedig elit csépelés közben mindig új rontott be egy bika vagy akármi, hogy rosszul jöjjön ki a létszám, és elfogyjon a charge. ezen nehézkesen túltettem magam, még mindig jó időben voltam, erre elkezdett teleportálgatni és random feküdni a karakter. 5-6. alkalom után jött az altefnégy. nem ment letöltés, és 300-as pinget mutatott a játék, de 2-3 másodperceket dobált vissza. szóval most nem kell erőltetnem, csak ezt egy üzenet formájában is írhatná a játék, nem ilyen "szépen" kifejezve
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Thrawn #90615 üzenetére
azert neztem, hogy hogy vagyok elotted.
van mar anci yangod? nekem esett egy kozepes statokkal, de persze disc nelkul (secondary statot kell porgetni), szoval amig nem esik kocka addig nem tudom hasznalni.
Ad-m: diamond a vertbe es a gatyaba. volt ilyen barbim mint neked korabbi patchban, az eleg sokat segitett. superstition passziv szinten segit.
esetleg probalhatsz lgt rest szerezni secondary staton, az is sokat segit.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
törölt tag
köszi a tippeket, majd rápróbálok. még teljesen nem zökkentem vissza a diablo világába, és idáig nagyjából a saját fejem után mentem. a leg gemeket még végig sem néztem, a passzív skill is hasznosnak tűnik.
(#90621) mikromanus
azzal a "sok" damreddel is sűrűn fekszik sajna, azért próbálnék valamit módosítani.(#90625) proci985
kesztyűben és amulettben is lgt res van, aztokat tegnap vagy tegnapelőtt újítottam. javított a helyzeten, solo 65 sikerült, ami még a nem szezon barbival sem ment talán, és annak jó fegyvere volt.
lassan de biztosan csiszolódik a barbi, de még nagyon sok itemnek kell kiesnie, hogy érjen is valamit.[ Szerkesztve ]
-
AnginaP
aktív tag
Mi úgy tapasztaltuk, mintha a szervernek lenne fixációja, hogy éppen miket ad. (blizzard random ) Volt olyan, hogy 10 RG-ből 7 Orli volt pl... Plusz egy riftre jellemző, hogy az eliteknél mindig előfordul egy affix, ami majdnem mindnél ott lesz. Kettő pakkból már általában lehet látni melyik lesz az.
Indítok egy Skyrim szervert.
-
Cadal
őstag
Csak tippelek, de ha a elementál sebzés fáj, akkor ezeket lehet érdemes kipróbálni:
Esoteric Alteration Persze így egy DPS gemről le kell mondani, de ha nincs más megoldás..
Vagy még a passzívoknál: Superstition -
mikromanus
veterán
Hát már íg yújrageneráltad a bejegyzést közben,meg ez a slot rögzített neked, akkor üssé' keveset és nagyot hogy kevésbé fájjon! Meg annyi sok dam reddel ez ugye nem lehet probláéma???
De majd a vérprofi überbarbs banda itt megszakérti és mosolyogva kijavít és ad valami hasznosabb tanácsot neked... (?)Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
Immunos amulett, vagy kockában a legendary affix-je. Vagy izombul olyan erős vagy, hogy orral leveszed a szikrákat és visszamész kérni még mer' jól esett.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
törölt tag
az electrified elit ellen mit lehet tenni? (amuletten kívül)
van valami animáció, amire figyelni kell, mint a reflect esetén?
próbálkoztam gr65-tel, mondhatni kés a vajon (csak 5x tört bele ), ezen felbuzdulva, nekimentem 66-nak.
9/10 elit eletronyos és lehetőleg refis is, de azért kétszer végigszenvedtem időn kívül. aztán egy kis sikerélmény miatt visszamentem 65-re empower pipa on, és még fel sem tudtam magam buffolni, mert 2 eletromos elit várt a bejárattól nem messze. kb negyedig felment az idő csík, amikor nyomtam az altefnégyet. az alap, hogy skip az ilyen eset, de még a fehér mobok is levertek buff nélkül
ez ilyen csillagok állása dolog (épp nem volt szerencsém zsinórban), vagy 65-től felfele a kasztodnak megfelelő szivatást rak be fixen szinte minden elitnek?
conquest-ből ránézésre a 3db 65-ös gem néz ki a legkönnyebbnek nekem, így erre próbálok gyúrni a barbival.illetve ha már itt járok, akkor rutinosabb versenyzőket kérdezném, hogy mit kellene csiszolni a barbáromon?
f+r még nem esett ki, illetve a pörgős ring hasznosabb a ring+amu settel (50% dam red, 169% dmg ha jó használom). rorg kötelező kockában, így eléggé meg van kötve a kezem, illetve még nem potyogott ki minden értelmes item, a fegyver valami rettenet gagyi.(#90620) mikromanus:
közben szerkesztettem a hsz-t párszor.
szóval amu nem opció, mert nagyon tré esett, és kockába kell a rorg az ik+raekor setthez, illetve nem akarom bukni azt az 50% dam redet.[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
Tegnap unalmamban megvettem es feltelepitettem a jatekot s mondom magamnak , gyorsan szaladok egy kort hogy beallitsam a grafikajat. Hat ez ropke 4 oramba kerult Tudnak ezek a blizzardosok valamit, hogy igy magalval ragadja az embert. Rendesen addiktiv, pedig meg voltam gyozodve , hogy max 1 ora utan megunom . Tevedtem
-
Cadal
őstag
They come with a focus on 4-man group play and solo GRs for every class.
Thrawn: GZ!!
-
Cadal
őstag
válasz grimm2015 #90611 üzenetére
Ez a Conquests számomra is mindig a "hogy a fenébe lehetséges" kategóriába tartozott. Péntek este (ápr.29) konkrétan majdnem leestem a székről mikor jött játék közben az üzenet hogy valakik megcsinálták S6-ban a Bossmode-ot. Érted, pár órával start után... De egy szónak is száz a vége itt egy leírás a taktikáról: Conquest: Boss Mode Hajrá!!
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Én szívesen segítek, ha időm éppen engedi és még él a karakterem. Általában esténként vagyok, kb. 20:00-20:30 után fixen, gyerektől függően.
A non-hc boostot lehet elfogadnám, mert ha kipusztulok HCban, akkor onnantól marad az SC, ahol most egy kemény lvl 5ös monkom van.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
grimm2015
senior tag
Am ez a 20perc alatt az összes ACT bossai hogyan lehetséges? Mert gondoltam, hogy majd szépen kijátszom a keywardennel, de azt nem számolja. A legtöbb boss leölése pár sec... de 20perc alatt hogyan lehet körbe érni az összesen, amikor elég sok a térkép végén van stb.
Valakinek valami tipp?A 2perces T10 ugye a nagyobb GR-ben kerül(t) feloldásra (65+)...
-
Kódos
aktív tag
válasz CactuS #90609 üzenetére
Mindkét felvetés teljesn jogos Azért kérek segítséget mivel ptr-en probáltam hczni de 54 szintem meghaltam 2x is na ott felrobbantam és megfogattam hogy soha többet hc start egyedül de ha annyira nagy cucc ez egyeseknek akkor felajánlok cserébe 70 szintet+100 parát szezonban
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
CactuS
Arcképgyáros
Úgy hallottam, hogy többen már belehaltak abba, hogy 5 percet rááldoztak arra, hogy másoknak segítsenek...
Eleve minek kell keverni a kettőt? Aki sosem HCzik, annak csak nyűg az egész... (Mondom ezt úgy, hogy most HCban kezdtem és onnan megyek majd SCre...)
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Zoona
aktív tag
Nehezetekre esne felszintezni egy karaktert HC-ba? Kell a journey? Dolgozzatok meg érte.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Kódos
aktív tag
válasz KubanitoS #90605 üzenetére
Erős célzás 0-24 be a top 1-es 4es parti sem tolja 5kor volt start ott voltam fejlödtem este 3-ig bírtam 100 para meg is volt következő nap kb 150 rift cigi szünettel kajálással 20 perc pet sétálatással meglett 12-kor keltem 2-kor feküdtem következő nap 100 gr gemhuzásra gearelésre következő nap piheniő ugyhogy 620 para vagyok most ebbe semmi nolife sincs csak elöre lebeszélt szabad hétvége és baráti társaság
-
Kódos
aktív tag
válasz KubanitoS #90603 üzenetére
gyanítom hogy solozol partyban sose lennél 3 nap után 70 paragon még seted is lenne mivel megcsinálhatnád a solo gr-t meg izualalt is megölhetéd nincs itt semmi gond annyi gond van hogy monoton és fix csapat kell akikkel mindenap játszhatsz bocs a helyesírásért
-
KubanitoS
veterán
Jól toljátok. Nálam 80-as para mellett még a GR 24 a top, még full set sincs.
Őszintén szólva személy szerint kicsit talán kezd értelmetlen lenni ez az egész szízönösdi. Három nap után 700-as paraszintek, meg 90 feletti griftek... pff Lassan kb annyit ér az egész, hogy az ember megszerezze a ládahelyet.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
grimm2015
senior tag
Ha van HCban karakterhúzó, ahhoz én is sorba állnék. Szintén a szezon miatt.
Köszi!Battlenet: Grimm#22690
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest