Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
Edge archonba (Vyr) Te milyen fegyót tettél be kockába?...megvan a set gr 45 le is ment vele 6perc körül (HC)...de volt, hogy egy löves az elején bevéreztetett, tehát archon fazis nélkül kicsit törtékenynek tünik nekem (jó mégcsak para250+ körül vagyok)
jahh igen tegnap-tegnap előtt elszalasztottam néhány felkérést lvl70-re húzás miatt...
már alkalmas vagyok rá, jöhettekill. más kérdés:
megyináltam az első négy questet+set dungeont (most előszőr foglalkozok vele), megkaptam a profilképhez a biz-baszt...majd megint adott 9 feladatott...megcsináltam őket (nem adott semmit utána), most megint adott x feladatot...ennek van valami értelme? vagy csak igy probálnak játékidőt belerakni?kisérőt mikor ad...ill. én még goblintól sem kaptam....strange
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest