Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz Thrawn #87094 üzenetére
Van egy jonak mondhato UE DH-m non seasonban talan 65-70 soloig is elmegy, de nem surun jatszottam vele partiban magas GR-eket (ezzel a perma Vengeance setuppal meg meg egyaltalan nem)
Egyebkent van az Envious Blade abbol esett egy anci, az nem lenne jo Shadow DH-nak? Meg csak most kezdtem el nezegetni a Shadow buildet youtube-on, szoval meg nem igazan ismerem. Seasonban kiesett a Shadow set is es lehet majd megprobalkozom vele. Bar a solo 60 meg az UE-vel lesz eloszor cel...Masreszt:
Vannak itt season jatekosok, akik megcsinalnak a Quest-et 1 ora alatt (Act 1 -5) conquest-et?
Jo lenne osszehozni egy 4es partit. Foleg DH-k jok ide, de esetleg teleportos wizardok vagy talan meg lovas crusik, valami gyors monkok is.Jo lenne azert egy tapasztalt a csapatba, vagy valaki aki irna tanacsokat, aki az elozo seasonokban megcsinalta.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Thrawn
félisten
válasz kökény #87089 üzenetére
Tegnap Seasonban 74-es GR-t mentem publicon Shadow settel úgy, hogy a Fan of Knivest még ki sem próbáltam. A dps az megvan, de nagyon törékeny a kari, a support barb hiába tett meg mindent amit lehet, a GR 2/3-ánál már 30 sec volt a timerem. Ebben biztos az is benne van, hogy az utóbbi hónapokban szinte kizárólag support karikkal játszottam és elfelejtettem milyen is papírnak lenni, de majd megszokom. Egyelőre én sem vagyok biztos benne, hogy befér a DH magas GR-re, oda lehet a wiz+crus+supportok felállás lesz a tuti.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kökény
aktív tag
Nu tegnap én is toltam sokáig, pár NS tapasztalat csapatjáték szempontjából:
Kezdem a rosszal, csapattársakkal arra jutottunk, hogy DH nem lesz a 4 fős magasabb GR-re ácsingózok csapatokban (shadow még talán, még az nincs kész nekem). Egyszerűen elfogy, 70-en bohóckodtunk vele, volt egy dps WD én a healing barbival és két DH. Fullosabb DH-k bizti tudnak 80-at, oké mi itt 650-750-830 és egy 900+ parások voltunk. - tehát softcor-ol beszélgetünk!
Másik felállás, más csapattal: 1 healing barb 1 wizz 1 supp monk 75 speed GR-ek
Wizz durca lett mese nincs, viszont a topic tetején lévő guidében lévő globe-os barbi háát khmm mehet a kukába, finoman jelezte wizz kollega, hogy még GR közben oké is, de főbossnál nagyon kevés piros gömböt dobál. Szóval BK fegyós páros nem oké, CHC és AS-es cuccokra kell rámenni, két IK cucc, hogy az ősök halálunkig ott legyenek, fel a Tasker kesztyű, ugye növeli a petek sebzését AS-jét.
Istvan kardok szintén AS, ha nincs Solanium és mondjuk Pig vagy akár egy Fjord Cutter.Amire csak lehet chc, AS és természetesen CDR Cuirass sem kell,, hota fegyó a kockába, chikl akármicsoda öv valamint a healglobeos amu vagy a charmingos.
Gemek: esoterci, toxin, Iceblink.Skilleknél is hota a globeos rúnával Cota a fagyis rúnával, WOTB dmg reduc-al. Ezt még én sem próbáltam, de nyilvánvalóan a sok AS chc jobban spamolja a HG esésést... néztem leadert és így nyomják a nagyok is.
Jah supp monk szintén rendben van magasabb GR-be, nekem a nyomi healbarbim után köbyörögtek a társak, hogy gyorsan csináljak egy supp monkot, mert kívánja a játék és akkor a 80+ GR-t speedezzük.
Tehát az, hogy 4 dps kari vagy hogy dps karik lesznek túlsúlyban peccs után megdőlni látszik, 2 supp min kell, de lesz az 3 is szvsz. -
haller26
tag
Na ma énis összeveszek az asszonnyal és tolom reggelig a varázslótanoncommal.Elég kritikán aluli a gear még és hülye is vok vok a wizhez,de azért igyekszem megérteni a barbár agyammal hogyan is működhet.Ami értékelhető esett, az egy anci aw wand,amit sehogy sem tudok hogy is kéne beletenni a buildbe.Jelenleg 333 a Para,de ma rajta leszek és hátha akar vki segíteni és tudunk 1ütt játszani.Btag az aláírásomban ha esetleg megszánna valaki,sztem már kora este leszek a "kiegyezéstől" függően: XD Sajnos a planneres lianekeket nem tudom megnézni valamiért.További szép napot nektek,majd nézegetem a HSZ-t a munkahelyemről.Esetleg tudtok olyan oldalt,ahol vannak magyar videok buildekről,stb...?
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
Edge
veterán
válasz tibee77 #87074 üzenetére
Hehe seasonwizemmel használom kb 1 hete, kockában
Instashield nagyon jó, persze jelenleg a brutál wohomon kívül nincs jobb fegyóm igy gondoltam ha már van építek köré vmit, nameg dmo set is ad már damot ugyebár ezekre a skillekre.
Endleswalk set nélkül, 60 solot már lehoztam vele és nagyon tetszik. Shieldes braci van rajtam és mivel iszony gyors a spec blade a shieldem ált egekben, nagyon nehezen tudnak leverni.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Thrawn
félisten
válasz MegalodonS #87084 üzenetére
Csak az övön van gf de az se szándékos: [link]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tibee77
őstag
Tegnap räuntom solozäsra az orbos wizzel, mert megrekedtem 76-on.Nem ertem a dolgot, 75-öt lehoztam anci fegyver meg orb nelkül es amiota megvannak az anci cuccok, egyszerüen nem tudok többet kifacsarni belöle.Na nem a dmg a baj, hanem hogy nem tudom ugy terelgetni a mobokat, hogy az nekem jo legyen, mert orbos wizzel ez a kulcs, a jo density.Ezert gondoltam, duo-t probälom eröltetni egy suppmonkkal.Van itt meg olyan aki suppmonkozik?Nagyon jol összeszedi a monk nekem a mobokat igy az egyik legjobb pärositäs szerintem.
Edge:Egy kerdes, neked nem piszkälja a csörödet ez az uj wand ?Märmint a wand nem uj de a legbonus igen.Ha mär sajät build kitaläläsnäl tartunk szerintem ezzel a wand-del, meg ugye az orbos wiz kötelezö övevel, szerintem igen jo kis buildet lehetne rittyenteni a lon gyürükkel karöltve.Idäig az van meg, hogy ez a wand (kockäba), melle az öv (olyan sebessege lesz ennek a skillnek, hogy az valami brutäl), plusz melle a depthdigger gatya (igy az arcane töltös runa kell a skillböl), plusz szerintem maradhatna az unstable specter (igy maradna ugyanugy az orbos wizz csak egy sokkal brutälabb primary skill-lel)mainhand-be, a triumvirate az offhandbe, chestnek egy aquila, + hellfire amulet.Ezek idäig egesz jo kis kombot alkotnänak szerintem.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
MegalodonS
őstag
válasz Terrorista #87066 üzenetére
En 2.4 utan probaltam a gen monkot,mivel az sc monkot kivontak a forgalombol gondoltam kiprobalom!!
LoH nelkul,1950+dex van a cuccaimon(caldesann's),tehat nem vegleges!!Mind harom leg gem lvl75 volt es igy mentem gr70 szolot,igy max 1-2 szint van az enyemben,ha visszamesz a topicban talalsz kepet is!![ Szerkesztve ]
-
Stan648
tag
Sziasztok! Keresek olyan non-season játékosokat akikkel együtt GR50-55 speedrift, GR60-65 tudnék együtt játszani. Egy marauder set-es DH-m van 750 paragonnal. Ha valakinek van kedve vegyen fel barátnak. A battletagpm az aláírásomban. Köszönöm.
UI: Unom a solo-t, public-tól meg kiver a víz.
7600X + A620 + 32GB DDR5 + 4060 Ti 8GB
-
Terrorista
senior tag
Hello!
Van itt monk expert? Szezonban most monkot kezdtem (előtte soha nem monkoztam) és elakadt a progressem. Szerintem a gearemnek elégnek kellene lennie a GR70-hez (vagy fölöttinek), de nem megy le. Letoltam már 15-20 70-es riftet de minimum 2-3 perc késében vagyok a végére és a 2-3 halál az általában fix.
Sokat HC-ztam és nincs is tapasztalatom a nagy riftekben. Valahogy nem találom meg az egyensúlyt abban, hogy mikor és hol éri meg a fehér mobokkal/szivatósabb championokkal foglalkozni.
Ha csak elitre vadászok akkor annyi random sebzést kapok útközben, hogy halok. Ha meg leállok a nagyobb fehér groupokkal, akkor meg szintén lejár az idő.
Inna generator monk lenne. Lehetne még dolgozni sokat a karin, de egyelőre most ennyiből áll és a leaderboardot elnézve nem kellene 70-el tökölnöm.
Ami nem látszik most a karakteren, hogy a MH-en másik fist van LoH stattal. Illetve a CoE helyett természetesen Unity-t használok.
Próbáltam csak dex-es gemekkel, de az alap ~35M toughness nagyon kevés (CD-kel 120M), resi gemekkel valamivel jobb, de akkor meg a sebzésem lesz nagyon kevés és simán agyonütnek még úgy is...
Daibo + WoL build-en gondolkodom még, de meh...
Szóval mi a trükk, tipp?
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
Az sem jó, ha a karik összemosódnak, egy nekro meg egy alakváltoztatós druida nálam jöhetne, csak utóbbit ne csesszék el,mint a D2-ben
-
Rayner
őstag
válasz DaveNo1 #87056 üzenetére
Szerintem idén bejelentik a kieget.
Necro meg szerintem egy teszt, ha sok lesz sírás hogy kell ilyen a D3-ba akkor lazán át tudják emelni, + adnak hozzá még egy kis töltetet aztán tuti siker lesz.
Cruz azért elég vegyes fogadtatásban részesült, és nem is volt akkora siker az indulása (mostanra tették használhatóvá)[ Szerkesztve ]
-
-
Cadal
őstag
válasz kökény #87049 üzenetére
Kökény, Gorni: Na igen előfordul, de ez fájt mikor észrevettem!
Edge, meglesz, csak még nincs húzva. Gondoltam ha leölök pár elitet hoz egy kis plusszt a bane of powerful.
Nézem itt a másik játék topikját és HotS-ba hozzák a Nekrót
Ott van Tristramban a csóka. No, adja a feelinget nektek is??
Ráadásul ezen a képen már becsapódott a meteor (no spoiler) úgyhogy szerintem ha lesz kieg lesz necro is!!!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
#USER ERROR ON!
Edge,
Tegnap egy friss ropogós wizardra összeállítottam a Delsere's Magnum Opus szettet solo GR-re. Nem tökéletes a gear és a fegyó is nonanci, olyan amilyen örülök, hogy ezt is sikerült kockáznom majd reforgeolnom. Alapanyagot nem sajnálva forgattam a szükséges sorokat, mire összeállt a kép szinte semmim nem maradt. Már rég aludnom kellett volna, de gondoltam még gyorsan kipróbálom hiszen ódákat zengnek a DPS-ről. Nyitottam egy Gr50-et és hát nem sikerült lehozni.... Alt+f4. Nyomorult érzéssel feküdtem le és ma egész délelőtt ezen járt az agyam. A kari nem is látszódott az armoryban annyira friss, nem tudtam ránézni. Amikor megjelent gondoltam belinkelem nézd meg mi lehet a gond. Persze átfutottam én is, hátha rájövök valamire. Fegyó, gyűrű, nyaklánc öv, nadrág okés, cipő... vyr's VYR'S!! potom 2000% dmg-t néztem be. Apu nyomorult bal heréje vagyok...
#USER ERROR OFF!
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Próbálta valaki a Condemn crusadert a patchben?
Icy Veinsen van egy T10 speedfarm build. Összeraktam nem teljesen optimális gearrel de ez így katasztrófa volt. 18M toughness, 900k dmg jött össze és a sima fehér mobok összecsuknak, amint a közelükbe érek. De mivel kis rangeben sebez közel kell mennem, tehát semmire nem jutottam vele. Vissza Invokerre és püfölöm T10 riftben is a dögöket a röfögő késsel. -
Edge
veterán
-
Edge
veterán
válasz diegho #87037 üzenetére
szokásos dmo build, nyilván ismered, de obliteration rúna, passzívnak dynamo helyére astral presence
kockába: aw+pridesfall+a szokásos convi vagy halotaktika: elitekre mész és nagy csoportokra a többit szépen leteleportálod (65-öt 5-6 perc alatt hozom az ns wizemmel, 60 gyorsabb, 3-4 perc)
mirman: ezt én találtam ki (jé ilyen is van ) és leszarom ha vki koppintja vagy publikálja, quinn is másét szokta, a buildeket mindig mások találják ki mint akik népszerűsítik ez ilyen.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
SQX_Barto
addikt
válasz _ocsisajt #87036 üzenetére
Ha tuljutok kesobb a Conqueroron es neadjisten elerem a solo 70-et DH-val, meg a conquest is meglesz, lehet megkerlek, rants fel egy karit nekem SHC-n. (cirka marciusban beszelhetunk errol )
Bar most nezegetve a listat, nem sok ertelmet latom elvinni Guardianig, meg egy portreert, meg hogy verhessem a mellem, elvittem Guardianig.
Solo 60 egy jo cuccos UE DH-val sima liba. 50 misi gold gearben megint nem nehez (az elobb lattam magamnal T7 bountyban 14 misit es van vagy 2400 Gold findom Boon of the Hoarder sem volt bent, meg semmi speci goldos cucc)[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Bahama
aktív tag
Tegnapi ígéretemhez híven ma beszámolok a Mara chakramról:
Partiban:
- kb ugyanannyi dmg mint az UE
- jóval több toughness, viszont nehezebb vele navigálni, mert kevés a discipline
- 75 kiment vele partiban
- és van hogy laggoltat
- 71 reggel kiment és még maradt kb 2 perc (olyan 73 még benne van)Soloban:
- kb fele dmg (kicsit több) mint az UE
- kicsit kevesebb toughness (neked kell lassítani, másik sentry rúna)
- nagyon sokat kell mozogni, mert lassan halnak a dolgok
- 71 közel volt a builddel (kb 70 lehetne nekem meg vele a jelenlegi gearrel)Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Mengele
tag
Hi
Nekem Maestro kartyam van de nem tudom megvenni a digital delux kiadast a meglevo kieg melle.
Mas egyeb otlet hogy tudnam megvenni?
A Helpet elore is koszonom
-
Gorneck
legenda
válasz Joezyka #87022 üzenetére
KöpiWD (Zunis - teljes set még a habokban) mint írtam korábban nem érdekel...2 éve csak az van. A LoNhoz gííírelés meg meghagyom a kockáknak...sztem sezlony végére se jön össze hozzá a megfelelő gear.
Most már teljes HT+Csirke settel Én is elégedett vagyok...és nincs meg minden hozzá...de nem érzem túl reálisnak, hogy míg egy kaszt fél nap játékkal kb T10-en kezd, megfelelő tempóval (nem hal, gyors, dps is ok), addig Én szotyizok followerként.
Klántársak türelmének köszönhetem, hogy összejött a 400+ szint és a HT set...önerőből sztem még mindig szotyizhatnék a hulladék alap settel...amivel tök élvezet T5ön is egyhitelődni...Gorneck#1239
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Eddig nem volt sok időm diozni, így még csak T1-2 kompatibilis vagyok.
Mi az amivel monkkal érdemes menni mostanság? azt tudom, hogy a static charge halott. Maradt a palm, vagy mire érdemes most gyúrni?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
kökény
aktív tag
válasz dargelot #87020 üzenetére
Akkor már ketten megyünk szembe a forgalommal, ráadásul tegnap még én is cserbenhagytalak... nem értem rá sajna
Nekem kész a globe barb FC barb, UE DH, mindjárt a shadow DH is kész, csak éppen csapat nincs, mondjuk én egyedül is elvagyok, meg van egy haver, aki olyan 300 para körül van, neki segítgetek, elvagyok ezzel a peccsel mondhatni azt, számomra ne sok újat hozott, bármennyire is vártam, megint lépünk +10 GR feljebb, na bumm...kockához hasonló újítások kellenének... nu befogtam én elvagyok vele, de egyre kevesebbet játszom.
Ha a gyerekkel GR-eztetek az botnak számít? Nagyon ráérzett FC-re a büdösse -
-
dargelot
senior tag
Nem tud valaki véletlenül egy olyan magyar klán ami szinte vagy kizárólag ns illetve aktív is? Elég kiábrándító amikor látod, hogy a klán amiben vagy milyen aktív, ámde senki sem játszik ns-ben.
-
Gorneck
legenda
válasz solyomb #87016 üzenetére
Pedig nem erősebb...vagyis nem sokkal erősebb a HTnál...de egyszerűbb a damázs vele (bár ott is a Garga ossza a lényeget).
Nekem ahhoz egyedül a kesztyű van meg (fossa a játék)...semmi más...a petekhez is még a fegyó nagyon kéne, de mivel eddig se DPS, se védelem, se sebesség nem volt mati farmhoz...így ezzel nem volt erőm foglalkozni...szal kezdődik a málenykiiijjj robot...így para 400-on túl... Élvezet lesz ledolgozni a lemaradást a xarfos Jade után...Gorneck#1239
-
Mirman
őstag
válasz diegho #87013 üzenetére
Van . Én ezt használom személy szerint , ezzel a gearrel amit látsz. Nevetségesen szar egyenlőre , de a 60 4-6 perc alatt nulla halállal hozható kis odafigyeléssel.
-
DjDanee87
addikt
válasz kovsol #86991 üzenetére
Redditen olvastam tegnap, hogy sajnos nem annyira hatásos, mint amire mindenki számított. Sajnos az invoker 6os bonusára, ami a legnagyobb sebzésünk és csak single target, nem hat az area damage.
Consecration sebzését és a thorns alap működésére van csak 20% esély area damagere. Így paragonon kívül nem érdemes erőltetni a gearen.
A másik dolog amit egyesek állítanak, hogy az elements gyűrű kivételével a cuccokon lévő Phys dmg sem működik a 6os bonusra. Tesztelni én ilyet nem tudnék, de eléggé sántít a dolog. A coe pont Phys dmget ad, furcsa volna ha az működne bracerre tekert Phys meg nem.
-
Gorneck
legenda
válasz solyomb #87010 üzenetére
Köszi a tegnapi segítséget...szerencsére 1-2 run után kiesett a MoJ, Lakumba és a CsirkeBicska...így végre van speed van erő a kariba...hogy rohadna meg a blizz és a szánalmas fejlszetőbrigádja...ezért a pecsért első dolgom lenne kirúgni a WD-ért felelős emberket...
Ilyenkor jön ki igazán mikor nulláról kezdesz, hogy milyen is a balansz...full set, összes cucchozzá oszt follower vagy... Mondjuk így se sokkal jobb, mert mobilitás szempontjából kb zéró a kari...de ha odaér már van végre dámázs és táfnessz...
Szal öröm van és boldogság...
Gorneck#1239
-
diegho
nagyúr
GR60 speedre van wiz build? 5-7 perc között lenne a cél.
-
dobolan
senior tag
válasz -FreaK- #87006 üzenetére
Kár, hogy nem jelzi semmi, hogy mennyit növekedik a sebzés adott pillanatban...
Szerintem ez a build sokkal "agyatlanabb" játék, mint a korábbiak, kb majdnem a régi CM melee wizard fíling . Én kivettem az explosive blastot is, mert az védelem miatt van bent, de úgy macerásabb a játék, mert arra is figyelni kell, úgyse akarok gr rekorder lenni, de tök jó, hogy nem papír a kari
-
solyomb
tag
WD-vel valaki megcsinálta már valamelyik set dungeont masterre?
-
SQX_Barto
addikt
válasz rumkola #87008 üzenetére
1 jott a 2.4-es patch-csel (most januar 13.-a korul) 1 pedig akkor ha vegigviszed a Season Journey-t Conquerorig.
#-FreaK-: Es en meg azt hittem a DH op Akkor tenyleg ez a Wizard seasonja. Kezdem osszerakni az UE DH-t, 46 lement, de az 50en mar elverzett a keves damage miatt. (Kb ketnapos karakterrol beszelunk meg eleg szar gearrel.)
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz dobolan #86999 üzenetére
Stackeli a sebzést növelést és egyre többet sebzel egy adott ellenfélen minél tovább ütöd. Legfőképp a Rift Guardian-on éri meg, de ott viszont nagyon.
Én is pont tegnap raktam össze. Meglepődtem, hogy minden itemet be tudtam szerez rare upgrade-el, nem nagyon használtam még ezt idáig. Sőt, még a T10-es WoW build-re is meglett minden, mert a legelső item amit upgradeltem egy anci Wow wand lett.
A DMO-t összeraktam, mentem gr50-et, nagyon sima volt. Aztán felraktam 60-ra, mert úgy éreztem az is sima lesz, igazam is volt. A gear még nagyon low, pont a minimum ami kell. Így a 70 simán meglesz szerintem hamarosan, csak kell majd farmoljak matit az upgradekhez, meg a kavicsokat húzni (az ezoteric gem-em 12-es volt..)
Tetszik a dolog nagyon Viszont kis odafigyelést igényel a build, követni kell, hogy mikor fogy el az orb, megvan-e már a 5ös arcane dynamo stack.
-
atidzsiforc
őstag
válasz dobolan #86999 üzenetére
nekem tegnap meglett a solo 70 ugy hogy az endless walk setem total hulladek meg csak a fegyom +2 dmo piece ancient.
a stricken meg ugy mukodik, hogy minel tovabb utsz egy targetet annal nagyobbat sebzel bele.
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Shadowguard
senior tag
válasz SQX_Barto #86998 üzenetére
Jó lenne, de még kell majdnem 16 % De így is csak cirka 3 sec, amíg várni kell a CD-re, annyit meg kibírok. Legalábbis eddig még sikerült folyamatosan elvaultozni az ellenfelek elől. Ha nagyon akarom ki lehet rakni, de a cuccok kétharmada nem anci (vagy csak vacak), szóval ráér még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest