Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Hello!
Van itt monk expert? Szezonban most monkot kezdtem (előtte soha nem monkoztam) és elakadt a progressem. Szerintem a gearemnek elégnek kellene lennie a GR70-hez (vagy fölöttinek), de nem megy le. Letoltam már 15-20 70-es riftet de minimum 2-3 perc késében vagyok a végére és a 2-3 halál az általában fix.
Sokat HC-ztam és nincs is tapasztalatom a nagy riftekben. Valahogy nem találom meg az egyensúlyt abban, hogy mikor és hol éri meg a fehér mobokkal/szivatósabb championokkal foglalkozni.
Ha csak elitre vadászok akkor annyi random sebzést kapok útközben, hogy halok. Ha meg leállok a nagyobb fehér groupokkal, akkor meg szintén lejár az idő.
Inna generator monk lenne. Lehetne még dolgozni sokat a karin, de egyelőre most ennyiből áll és a leaderboardot elnézve nem kellene 70-el tökölnöm.
Ami nem látszik most a karakteren, hogy a MH-en másik fist van LoH stattal. Illetve a CoE helyett természetesen Unity-t használok.
Próbáltam csak dex-es gemekkel, de az alap ~35M toughness nagyon kevés (CD-kel 120M), resi gemekkel valamivel jobb, de akkor meg a sebzésem lesz nagyon kevés és simán agyonütnek még úgy is...
Daibo + WoL build-en gondolkodom még, de meh...
Szóval mi a trükk, tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- Ingatlanos topic!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- iOS alkalmazások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest