Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
Nálatok megy a diablo? Nálam kapcsolódig a szerverhez aztán authenticatingon agyal és nem történik semmi! Mi lehet a gond?
Battletag: hojszi#2983
-
Edge
veterán
Tudom, hogy általánosságban beszélsz de egy kicst azért magamra veszem lévén a main karim archon amibe nem kevés óra és igg van.
Nos barátom én aztán jóóól vásároltam elhiheted, de ha azt mondod hogy mp10 megy de nem érdemes ott menni akkor az ellentmondás és tán mégse megy mp10. ügyesnek kell lenni? vagyis kiteolásra gondolsz? archonnal vagy lézerezel vagy mozogsz.
Sztem olyannak kell lenni mp10-en, hogy akár bent állsz tömeg közepén archonozva trutyiban és a lézer se vágjon ketté és refi pakk se legyen gáz, mindemellett soloban 1hit a trash partiban meg majdnem, pakkok meg ideálisan 20sec vagy hamarabb menjenek le. Ezt elérni nem könnyű, de szép cél úgyhogy hajrá.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
-
warcat
veterán
válasz rhonin #29394 üzenetére
Szerk.:Egyébként igen ,az account lock és a ban más,ne keverjük össze ha lehet
Bármikor tudnak bannolni,de értem mit szeretnél tudni.Aktív authenticator mellett valószínűleg nem fognak belédkötni.Arra az esetre ha mégis ,készíts be egy bescannelt fotót a személyidről/útlevélről/jogosítványról,illetve egy utlity bill-ről(hogy mondják ezt magyarul, villanyszámla,kábel,stb )ami a nevedre és arra a címre szól,ami a fiókodra be van írva.Másodlagos címként érdemes megadnod a magyar lakcímet még az út előtt otthonról,ezt pl látni fogja az esetleg GM aki ránéz.
Szerintem ha nem nyúlsz az RMAH-hoz nem lesz semmi fennakadás,a fentiek csak a gyors feloldás miatt javasoltak,ha mégis probléma lenne.Gond esetén kapsz emailben linket,de egyébként a battle.neten nyitsz egy webformot,feltöltöd a két képet, meg odaírod,hogy elutaztál nyaralni stb,és pár perc/óra alatt feloldják.
Tapasztalatom szerint RMAH esetén könnyen harapnak,ha az IP nem egyezik a bejegyzett lakókörzettel,pl hirtelen Olaszországból van eladás/vételed,erre van egy automata szűrő amin esetleg fennakadhatnál.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
kovsol
titán
válasz rhonin #29394 üzenetére
Kétlem, hogy ezért banolva lennél. Én is léptem már be más országból ideiglenesen. Nekem van autentikátorom. Max ha gyanus aktivitás van az accountodon lockolni szokták és utána azt te vissza tudod aktíválni az autentikátor, vagy a mobilod segítségével.
May the Force be with you!
-
rhonin
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki eddig Németországból játszott Német ip-vel és pár hétig magyar ip-ről játszana akkor azért kaphat ban-t. Mit kéne tennem, hogy ne tiltsák le az accomat. Szeretnék előre gondolkodni mielőtt megtörténne a baj.
Köszönöm előre is a segítséget mindenkinek!üdv.
-
F-ECT$
titán
válasz kovsol #29387 üzenetére
Alacsony mples (2-3) archon wizt viszonylag olcsón lehet építeni, de ha veszel goldot, és lesz 200 milliód, abból már kijön olyan 250k-300k dps buffed is, amivel meg már mpl 5-6 is megy.
Ha olyan mpl-en mész, ahol végig archonban tudsz maradni, akkor egy 2.8+ LS-es fegyverrel már nem leszel törékeny sem.
Dive ever, work never.
-
Gyuri27
félisten
válasz kovsol #29387 üzenetére
A gold olcsó. Feketén még inkább.
Szerintem a monk és a baba is jó. A wiz tud törékeny lenni. Sok goldot kell rá költeni. A monkra és babára talán nem kell annyit. Viszont a skillekhez érdemes geart venni.
Én a helyedben vennék valami tescos geart. Aztán mikor tudod mi a szitu lehet venni a drága dolgokat.Amd - Radeon - Ryzen
-
kovsol
titán
válasz Gyuri27 #29386 üzenetére
Arra gondoltam veszek mondjuk 150-200 milla goldot aztán abból felgearelem olyan szintre ahol nem halok meg minden bokorban. Nem fogok farmolgatni goldot, meg kereskedni. Játszani akarok ^^
Monkkal én tankolós cumóban toltam eddig és az a minden kibír karaktert építettem, kevés volt a dps így. De ehhez nem ragaszkodom. Igazából valmai jó DPS karaktert szeretnék. Na meg ez a gearem kb még tavaly augusztusi, azóta ez hurkalének is kevés. Igazából nem játszottam a gameval azóta szinte semmit, de most kedvet kaptam hozzá megint. [link]
Wizzard talán jobb választás erre, de nem tudom mennyire törékeny. Esetleg Demon Hunter ? Van egy amit most húzok épp felfelé.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz kovsol #29383 üzenetére
Ez így nehéz lesz. Kb 50 misi per cast. Wizem mp3-4 képes így (nem erölködtem feljebb mert értelme nem volt) [link].
Monkom [link] mp5-6 haladós. Lehet menne feljebb is, de annak se lenne értelme. Ezek olcsó gearek mert sose volt sok goldom. Mint látod nagy részben craftolt. A probléma az nem lehet tudni neked milyen skillek, játék fekszik. Mert ez a gear nem szabvány. Saját igényre fejlesztve.
Cm, archon wiz eseten kérhetsz tanácsot a többiektől. Mert kb uniform a dolog.
A monk kb jó. Lehet két 1H fegyóval is tolni (de az drága).Amd - Radeon - Ryzen
-
proci985
MODERÁTOR
solo mp6 überre 14 perces szintidő mennyire számít jónak DHval? olyan 10 percig ezt le lehetett volna vinni ezekkel a skillekkel (kulle és siege kétszer kiütött, többi lement elsőre egész gyorsan), illetve talán még lejjebb is (rapid fire gyakorlatilag használhatatlan raka kivételével mert helyezkedni kell, caltrops/marked for death/turret lehet jobb lenne).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
wukodlak
aktív tag
Na végül is F-ECT$ és MrCSiT hatására átpakoltam egy-kéz cuccost a DHmról meg a WDmről a wizzemre.ÉS láss csodát egyből 160k dps,2.2 AS,53chc,kb 350 CHD mindez elégjó védelem mellett,42k life 3800 armor meg kb. átlag 700 allres.Nem is volt gond még nagyon mp4-en se.Legalább megvan az irány a fejlesztéshez,de mire lesz nekem megint annyi doldom .Ugyhogy kőkemény farm lesz ebből megint már látom.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
Chiller
őstag
válasz killerjohn #29353 üzenetére
Nem tudom megmutatni, mert kölcsönadtam a gearemet, de nagyjából ilyen volt: 250k unbuff dps, 35k life, 700 vagy afeletti allres, 3500 körüli armor, 53chc. Nyilván mp9-en is néha elfeküdt a WD, de sokkal életképesebb volt, ha 4 szinttel magasabban tudtam vele (akár egyedül is) játszani.
quex: Naigen, csak hát mit lehet tenni, ha a wizard kaszttal szoktam lenni mindig az RPG-kben
Jazz: Elég jó messzire eltértünk a tárgytól, a kiindulópont az volt, hogy cmww és archonon KÍVÜL nincs más használható build.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
kb mennyi goldba kerül egy olyan gear amivel már el lehet kezdeni magabiztosan az infernot ? Nekem még ilyen megjelenés utáni fostalicska gearem van a monkon meg a wizzardon amivel anno végig vittem a gamet, de azóta bejöttek ezek az új erősebb szintek amire harmatgyenge ugye a gear.
-
F-ECT$
titán
válasz killerjohn #29346 üzenetére
A blizzard + hydra régebben volt igazán menő, amíg nem volt meg a kellő dps.
A disintegrate lényegében egy archon, csak kisebb dps-sel és kevesebb védelemmel.
Dive ever, work never.
-
Jazz
veterán
válasz killerjohn #29368 üzenetére
Persze. De nem foglalkozok monk-al, mert nagyon drága (a jó). Talán egyszer.
free your mind
-
Jazz
veterán
Jól kell vásárolni, túlélés meg nagyban függ adott ügyességtől is, amúgy nincs meg még az 500.
(#29373) czpitti: Na ja, de aki tudja mire képes egy 300k+ monk, és élvezni szeretné, meg hajlandó is rá áldozni, onnantól indifferens hogy ugyan az a költség másik karinál milyen minőségű itemeket jelent.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Scholes9
nagyúr
Mind1, lényeg, hogy, ha összehasonlítasz egy azonos árból összerakott Monkot és egy Barbárt, előbbi elbújhat az utóbbi mellett és legyen az 100 millás gear vagy 20 mrd-s, sajna ez van és írom ezt úgy, hogy nagyon szerettem a Monkot, csak iszonyat sok gold kell, ahhoz, h mondjuk MP 10-en is érvényesülj
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Jazz
veterán
válasz killerjohn #29366 üzenetére
Biztos van. Kérdés hogy megéri e. Szerintem a forgószeles robbantós vortex-es monknak nincs párja.
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz -FreaK- #29363 üzenetére
(#29364) czpitti: ok, legyen így.
(#29363) -FreaK-: Szerintem inkább átlag alatti. Messze nem csilliárdok, de még csak milliárdok sem. Tán még 1 sem. Én személy szerint a low gold-os build-et preferálom. Olcsón és jól kell vásárolni.
Az hogy ki mennyiből gazdálkodik, nyilván változó és egyéni. 500m az 3k huf. Van akinek ez is sok. Van aki 15mrd-ért épít karit. És van aki 1 db itemet vesz 7000euro-ért. A játéban ez az eddigi legdrágábban eladott item. A jobbakat nem gold-ban adják el, hanem odaírják hogy 3000g. Azaz 3000euro. Ez van.
A másik: MP10-en lehet menni, de nem éri meg. Még top world 800k dps-es archon wiz-nek sem. (solo-ban). Jó partival meg már megéri ha gyorsan tudtok haladni. De ahoz kell egy 400+cm wiz, 300+monk, aztán jöhet a többi, még egy cm wiz, vagy archon, esetleg fire bat wd, vagy über bari 500+-al.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
-FreaK-
veterán
Szerintem te nem az átlagos játékosok táborát gyarapítod ha megengedhetsz magadnak olyan geart amivel Archonban megy az mp10... Biztos összerakható ilyen gear pár csiliárdból, de azért a nagyon többség is maximum pár szám millió-ból gazdálkodhat max, de sokan még abból sem. Ennyiből meg nehéz összerakni egy mp10 képes karit szvsz.
-
Jazz
veterán
válasz Szatesz. #29361 üzenetére
A kollega kért egy példát kapott egyet. Jah, jó hogy nem átlagos. Úton-útfélen ilyenk monkokban ütközöl igaz? Az összetétel persze hogy "áltagos".
(#29359) Scholes9: A bari azért OP, mert nagyon olcsón tudsz (a többi karihoz képest) létrehozni egy halhataltan karaktert magas dps-el.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz killerjohn #29358 üzenetére
Persze. Pl. [link]
(#29359) Scholes9:
"tudom, mert épp most váltottam Monkról Barbira" Na ez az. Nem tudod, mert nem 10+ bariról váltottál 30+ monkra, vagy vissza. A bari is brutál, a maga 6 milliókat ütő csapkodásával. De egy jó monk, ami mondom mégegyszer, nagyon drága, az bizony 2xnagyon jó, és a cm wizát is alázza.
Egy példa, 500k+ cm wizák partyban. Jött egy monk a maga 350k dps-ével, és rottyon vitte a partit. "A" monk, az ilyen.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Scholes9
nagyúr
Sok mindenben nem értek egyet, Barbrár alázza a Monkot nem is kicsit, tudom, mert épp most váltottam Monkról Barbira Hasonló árkategóriájú gearrel meg felesleges is összehasonlítani a 2-t, mert sajna a Monk messze elmarad Az a 300k dps-es Monk meg kb 10 mrd+... A Barbár nem is tudom, hogy ilyen op jelenleg a többi kaszthoz képest, de azért számomra eléggé meglepő...
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Jazz
veterán
válasz Chiller #29343 üzenetére
Láttál te már 300k dps-es forgószeles, robbantós, vortex-es monk-ot? Helyből lealázza a többi 2x akkora dps-ű karikat. És ha van mellette cm wiz, akkor ennek sincs párja.
Egy hátránya van, hogy a legdrágább build a játékban.A WD fire bat OP lett. 2 milliókat crittelsz. Csak hogy MP10-en 4-es partiban, ha szabadon ütnek az erősebb elite-ek+ilyen-olyan trash mobok, összecsuknak mint a rongy.
Van persze ellenszere: cm wiz legyen melletted, meg egy monk ami összerántja neked az enemy-t.
Vagy, veszel egy top dps-es 6% life steal-es Skorn-t 2 mrd-ért.Bari meg leölhetetlen, egyben a legolcsóbb és legegyszerűbben építhető kari. Nem kell neki semmi. Str vita és helo nem tud meghalni. Cserébe messze elmarad a wizz/monk-tól. De ez így is van rendjén.
Ami kicsit gyengus lett az a DH. De hát majd ezen is változtatnak valamelyik patch-ben.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Chiller #29348 üzenetére
Én sem értek egyet.
MP10-en tolom wiz-el. Archon módban leverhetetlen EHP, Armor, Resist, brutális AOE dmg és dps. Élvezet vele játszani. CD sincs, mert legyen akár 2 perc vissza, egyet fagyasztasz, leraksz néhány forgószelet, és pár sec alatt nulláztad a CD-t, és megint percekig nyomhatod arhonban.
Cm wiz meg egyértelműen a király. Tudsz annál jobbat amikor perma frost-ban tartod az akármilyenbrutál elitet vagy über-t, mozdulni nem tudnak, másodpercenként 30k hp-t töltesz vissza magadra, és eközben halmozott dps-t nyomsz, többezer % feletti össz weapon dmg-el? A legerősebb, és egyben a legnagyobb dps-t tolja a játékban, és mind emelett aoe is. Egy hátránya van, hogy könnyen ínhüvely gyulladást kaphatsz.
Egy kicsit akár számolhatunk is (most csak úgy nagyjából).
Robbanás 300% weapon dmg, másodpercenként 2x legalább elnyomod.
Fagyasztás +15% weapon dmg.
Bubi +20%
4 forgószél egyszerre, egyenként 250%, csak ez önmagában 1000%.
Passzív frost bónusz +20%
Meteor molten 350% vagy meteor shower 700%, másodpercenként ezt a skill-t és 2x minimum eltudod castolni.
Közben 1500 life on hit-ed van. Egy robbanás 3-at üt, ha csak 3 elite van körülötted, ez sec-enként 18x1500. 4x forgószél magas AS mellett 3 mob-ra, kisemerem számolni.
Nincs párja a wizardnak.(jé, és ezzel a hsz.-el meglett a ph addikt. yup. 10 év után ideje volt. )
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
quex
tag
válasz Chiller #29348 üzenetére
Nem számít, hogy nem egyformák a kasztok, mert mindenki használhatja mind az 5-öt. Tetszés szerint választható, hogy ki melyikkel játszik. Ha nem vagy megelégedve a wizard-al, akkor lehet hogy neked inkább a WD való. De amíg Edge mp10-en mindent leseper pályáról, addig szerintem a wizard-nak van helye a játékban így "legyengébb" láncszemként is.
[ Szerkesztve ]
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #29337 üzenetére
amire még jön a (perma)gloom 35% damredje és a 15% damred a guardian turretből, és az úgy már végeredményben elég sokat bír.
Chiller: DHnál is jelenleg van három build (a patchtől ez már talán négy), amiből egy skálázódik mp6 fölé (trap), egy mp6ig (elemental arrow) és egy olyan mp2-3ig egyedül játszva (strafe). plusz a rapid fire, azt még nem teszteltem mennyire hatékony.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Chiller
őstag
Én meg pont, hogy használhatókról beszéltem. Nekem aztán mindegy, mi a "népszerű", mikor az userek 50+ százaléka hónapok óta be se lépett, és olyan skill van beállítva, amit még tavaly használt.
Amúgy igen, nem értek a wizardhoz (se), alig van benne 750 órám
Az a lényeg, hogy amíg a wizardommal vért pisáltam mp5-ön (már ha nem archonoztam), addig ugyanazzal a gearrel WD-vel helyből mehettem mp9-en.
szerk: de azzal egyetértek, ebből ne legyen félreértés, általános balance kellene, a többi kasztra is, csak szerintem a wizz a leggyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
válasz granini #29337 üzenetére
Jó,csak a sorrend rossz...
Előszőr kell a portal new tristamba,utánna ott kovácsoltatsz,shoppigolsz,míg a barbár nem végez...
A DH-val ha elitet látsz nem e betüt kell a party chatbe irni hanem azt hogy sell.
És feloldodik ez a probléma hogy most csapdázzak vagy rapid fire vagy bola shot vagy spray of teeth -
Edge
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz Chiller #29343 üzenetére
dh-nál nekem továbbra is tömegoszlatásra multishot/evasive fire, 1személyes nagyotcsapó skillnek pedig impale próbálgattam a népszerű buildeket, de annyira nem fekszik egyik sem... a csapdázást meg lassú p*csölésnek találtam és azért nem jött be
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Chiller
őstag
Hát a WD-nél tuti több van, firebats, macis, acidos, kutyarobbantós, plusz a pile on.
DH-nál valóban szinte mindenki ball lightning+hungering arrow/SoT-ezik (itt is van hova fejlődni), a bola shot és multishot még valamennyire elterjedt, de a trapekre például valóban szintén ráférne némi buff...
Barbárt/monkot nem ismerem egyáltalán. De azt tudom, hogy a monk skillekre is ráférne némi balance, ezt nem is vitatom.
Ettől függetlenül még mindig az a legéletképtelenebb karakter (már szerintem).
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz xavix13 #29311 üzenetére
Grat! Szép bracer. Nekem sajnos nincs sok szerencsém a craftolással, pedig már ezernél járok.
Változtattak valamit a patch-ben? Nagyon kevés eséllyel van egyszerre jelen CD CH egy azon itemen. AS-ről nem is beszélve (harmadik statnak). Így normális kesztyűt vagy amut craftolni szinte esélytelen.
Van bármi tipp-trükk (helyszín, fokozat, akármi), ami segítheti a jobb stattal születő itemeket? (azon kívül hogy egyszerre craftolj ezret, mert úgy állítólag egyre jobbak lesznek)
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
granini
őstag
válasz proci985 #29336 üzenetére
800k EHP.. szep alom, reszemrol.
Az en DH-m ezt igy csinalja:
- egy arnyas tisztason allva nyilazgatok, rapidozok, csapdazok, elvezem a 260k DPS-t..
- eccercsak lenezek latom valami ronda zold fosban allok Natalia csizma szara kozepeig.. megint mibe leptem gondolom magamban..
- de mire kikaszalodnek belole kar is sietni mert egy ilyen furcsa kis gornyedt setapalcas lilafeliratos gorcs kozben ugyis alamgyujt egy kis fortyogo lavapocsolyat.. hat legalabb az felszaritja, elparologtatja ezt a zold trutyit nem? Nem..
- tehat allok ott kisse tanacstalanul hogy menjek vagy maradjak de ekkor egy udvarias elit madar mintegy iranymutataskent odapakol egy furcsa lilas forgo sorompot, jelezve hogy na ezen a csikon kene az elvtarsnak vegigmenni..
- ciganykerek kozben elbotlok egy feher oni blade-ben.. atkozott egy peches nap..
- ilyen biztos nincs gondolom, ez csak valami rossz alom lehet..
- es valoban, azon kapom magam hogy a Barbar partnerem megkocogtatja a vallam hogy kelljek mar fel a foldrol.. kozben furcsan dorzsolgeti a tenyeret a fejem felett.. neha nem ertem ezeket a vad meele karaktereket..
- feltapaszkodom es orulok hogy minden rendben.. nyitok egy portalt.. New Tristramban eleg jo a presszokave.. amig elkeszul kovacsoltatok egyet 8300 goldert..<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mephi666
nagyúr
válasz czpitti #29333 üzenetére
én is kérek, hogy ennyire optimistán láthassam a jövőt jósoljunk hozzá napi 1-2óra félkezes farmolással simán hozható havi 30-40ezres profitot és mindenki boldog lehet
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
granini
őstag
válasz F-ECT$ #29331 üzenetére
Optimistan uraim..
Jon a kieg majd osszel, egyutt az itemization-nekl, es lesznek uj itemek, amikkel megint valtozatos buildeket lehet csinalni, meg erdemes lesz ujra kifarmolni infernon olyan low itemeket amiket most felvenni sem erdemes.Valamint jon egy komplett, hosszu uj act, valtozatos terkepekkel, es legalabb 2 uj kaszt, amibol az egyik biztos hogy strenghtes lesz (egy paladin-druida keverek kaszt..) es vlaami izgalmas eddig sosem latott kaszt, mint az arkangyal vagy a demon/balrog..
A meltanytalanul gyenge DH-t vegre felbuffoljak rendesen, es a buffolt passziv skillek miatt vegre egyhelyben allva is le tudja majd adni rendesen a DPS-t es az egyik legerosebb kaszt lesz.
Remele, hogy valaki a Blizzardnal most vadul jegyzetel mert nem mondom el meg egyszer..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Sárpac
nagyúr
Hoppá, battlenet kampo, vagy net kampo?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
LLKobe
veterán
Na végre úgy ~350 próbálkozásból sikerült kikraftolnom egy rendes vállast, így tényleg kész a monkom.
Elértem minden kitűzött célt amit akartam:-250k unbuff DPS- pipa
-40k élet- pipa
-700 allres- pipa
-5000+ armor- pipaMár csak amukat kraftolok, hátha kijön egy AS-es, de egy golddal se kötök többet.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Rushyk
tag
válasz Vinsanity87 #29324 üzenetére
Felvettelek, tudok adni 1-2 barbár cuccot
-
quex
tag
válasz Gyuri27 #29290 üzenetére
Jól hangzik, de a valóság az, hogy például van olyan összeállítás, ami csak magas mp szinten működik normálisan, de van olyan, ami csak drága cuccok mellett működik jól alacsony szinten és magasan egyáltalán nem. Szóval nem lehet végigpróbálni, illetve végig lehet, csak nem derül ki belőle az, aminek kéne. Ha tud kölcsön kapni komplett cuccot kipróbálni, attól nincs jobb megoldás.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
davidsito
aktív tag
válasz Vinsanity87 #29324 üzenetére
vegyél fel havernak, este helyrepofozzuk a barbárodat
talán ehhez értek64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
Vinsanity87
csendes tag
Barbár gearben kellene segítség. Kevés pénzből lehetne-e valamit cserélni dps növelés érdekében? Védelemből jó lenne ha nem buknék, így is van olyan pack ahol akár többször is elhasalok mpl7en. armory link
-
MrCsiT
addikt
válasz wukodlak #29306 üzenetére
Nem biztos, hogy Zuni irányba kell mozdulni. Én most Natalyas cipőt+ ringet vettem.. több dps-t ad, és a plusz chc -az AS mellett, amiből extrém kevés van a karidon - nagyon jól jön egy fagyisnak.
Elsőre megvehetsz egy chc mentes nati ringet is, az a cipővel együtt sem lesz drága fejlesztés.Jó lehet a tal off is, főleg, amíg alacsony a chc-d, mert azon 10 is lehet, míg a Triumon 8,5 csak, de chantoból is kifogható alacsonyabb dps-el olcsón 10 chc-s AH-ban.
Ha tudsz , figyelj arra, hogy - akár alacsonyabb dps-el is - de chc-t meg as -t azt erősen növeld, jobb lesz a túlélési esélyed, hiszen gyorsabban tudsz fagyasztani.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
mephi666
nagyúr
válasz granini #29320 üzenetére
ja, főleg plvl100-on... ez a "random", hogy tuti a használhatatlan affixeket szórja a tárgyra és 450craft kellett az első trifecta-hoz
ui: mindent összevetve nyertem alapdamot, chc-t a csereberével, mert a lacuni lekerült, jött helyette chc, dex, allres... másik oldalon pedig a kesztyűre került a lacuni as-e, de itt buktam kis chc/chd-t (chc összességében azért jobb lett a bracerrel), viszont jött allres becsülettel... ahogy számolom a vállas lesz a legolcsóbb, aztán az amunál sírni fogok pár soron, a chc-s mempo-ról, jobb inna gatyáról, witchingről nem is beszélve... mancicseréről pedig nem is álmodhatok (várok itemizációig, mert ha lesz jó roll a burizából, lehet multishottal+überfagyasztással király lesz)
[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz mephi666 #29319 üzenetére
Ez kulonben annyira jellemzo, hogy amikor mindennel jobban kene mondjuk 7-8 attack speed egy kesztyure akkor folyamatosan mf meg gf sorokat birunk craftolni.. Aki mp10-et celozza meg az semmit nem fog erni azzal a + 15-20 MF-el, az AS meg kene mint a falat kenyer.. :-)
Craftoltam a monkomnak olyan kesztyut ami +14K DPS-t adna, de -9500 life (sajnos a mostani craftolt kesztyube vhogy besikeredett 197 vita.. ) es nem tudom lecserelni. Baromi jo lenne a nagyobb dps de -9K life-al mar nem stabil, es nagyon a one hit hataran mozog.. eltettem fajo szivvel..
[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mephi666
nagyúr
válasz F-ECT$ #29318 üzenetére
tegnap volt 600 essence-em, abból kb 450kesztyűt craftoltam és ennél álltam meg ...úgy ment mindenre a gf+mf, hogy már a falat kapartam... a bracer is tegnap született, 1-2 vállast is próbáltam a végén és ez lett a legjobban pluszos, de erre még rá fogok hasalni, hogy allres/valami menjen még rá
ja véletlen craftoltam egy str-es bracert is és ez lett: 293str 86vit 74 allres 3chc 294regen chc lehetne nagyobb, de nem rossz így sem elsőre
-
rongyi
aktív tag
Nálam szinte mindig délelőtt van legend "eső". Biztos véletlen
-
czpitti
senior tag
válasz Sárpac #29313 üzenetére
azmég: ma nem volt hely már sehol az unideknek és kidobáltam földre az eddig lekraftolt cuccaimat.majd leave party mert megnézem az ah-t.Aztán meg a jó xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx édasanyja annak aki ledobálja a cuccost a földre.Kezdhetem a kraftot elölről.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
hokuszla
senior tag
Hetek óta nem esett semmi, most meg fél óra alatt 5 legend. (4 brim, 1 500k)
Szóval ha valaki most kifogja ezt a szervert, jól járhat.10600k 16GB 1660s 5TB
-
wukodlak
aktív tag
Következö kérdés.Ha jól értem a dolgokat CM wizzhez Chantodo set,Archonhoz fizikai sebzésű MH fegyó és trium OH?Amugy vettem egy talt 12k gold volt leet elírtákez ad annyi pluszt amit az előbb leirtam.
Itt a karim,picit fejlődtem:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Wukodlak-2377/hero/28407269
Mit kéne legelőször cserélnem a 100k dmg eléréséhez ugy hogy vit több legyen,de allresből ne bukjak.
Zuni gyűrű beszerzése megéri esetleg a +130int miatt amit bonusból kapnék[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Gyuri27 #29290 üzenetére
Ezzel 2 gond van:
-Vannak olyan gear/build kombók, amik bizonyos breakpointok nélkül nem működnek, és így ez az alap gear akár több tíz/száz millió is lehet.
-Egészen máshogy mutat ugyanaz a gear egy plvl1-es és egy plvl100-as karakteren a plussz statok miatt.Valaki említette, hogy azért nem jó, ha az embert felrántják 60-ra, mert nem tanulja meg a classt. Nos én a wizzel szinte szintlépésenként alakítottam a buildemet, aztán 60-on kezdhettem elölről, mert ami kis szinten jó volt, az ott már nem. Szóval igenis érdemes videókat/leírásokat nézegetni, és ami az alapján szimpatikus, azt próbálni a saját ízlésedre alakítva megvalósítani.
wukodlak: build függő, de általában cmww-hez Storm, minden máshoz Andy vagy sok pénz esetén chc-s Mempo. A tal fejes esetleg akkor jöhet szóba, ha az Andy-vel nagyon gyorsan halsz, de nem akarsz/tudsz Mempo-t venni.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
wukodlak
aktív tag
Na mwg egy kerdes a wizzhez.Melyik helm jobb neki?Chc-s talrasha vagy apocos storm crov?Most az utobbi van fenn de a masik adna 5000 dmgt + 1500 lifeot meg hat van rajta socket.Neztem Andyt is de sok eletet buknek.Esetleg van meg vmi mas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest