Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
schwartz
addikt
válasz Sirandrish #29755 üzenetére
Szóval szerintem érdemes úgy építeni a karit hogy felkészülsz mindenre...
Jah, de mar nincs turelmem hozza... 3 karakterem dolt ki. Az elso (egy PL46?-os) mindent kibirt MP1-en de felmasztam MP3-ra, hogy egy DC-el kinyirjam. A masik kettobe betoltam vagy 1B goldot mert gyorsan akartam haladni, erre forditva sult el. :de meg van vagy 400M tartalekom azt "kiszorom a foldre" es befejeztem a HC-t...
If he dies, he dies.
-
Jazz
veterán
válasz killerjohn #29790 üzenetére
De mivel hardveresen csatlakozik adott PC-hez, és a script-et a billenytűzet memóriája tárolja, és nem egy 3rd script progi fut a háttérben, így állítólag legális és használható. Állítólag.
free your mind
-
Jazz
veterán
-
Gyuri27
félisten
Fene tudja, hogy melyik kényelmesebb. Neked az.
Én is próbáltam a lézeres wiz-t. Nekem furi volt. Meg a cm is.
Ami tetszik az a blizz minden mennyiségben. Lehet ebből nem tudok mp10 karaktert építeni, de nem is nagyon izgat. Játszom ott ahol haladás is van, meg kihívás és kockázat.
Nem fogok 10-20 perces runokat tolni napi 4 órában.Gyick: [link] pl.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyick
őstag
Vki mutatna egy skornos monk-ot?Nem muszálj fullos,egy olyan mp 7-8-asra lennék kiváncsi
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz Gyuri27 #29784 üzenetére
Sokkal kevesebbe kerül a Skorn, ez egy hatalamas előnye. Ezt én is leírtam már párszor, meg mindenki más.
Én szeretek kényelmesen játszani. Monk-al bal klikk nyomva tart, és elhullik az elite meg körülötte minden. Mint az Archon, csak ott a jobbklikket tartod nyomva.free your mind
-
Gyuri27
félisten
Még mindig kevesebbe kerül egy skorn. Persze ezt már írtam.
Szóval ha elkapna a harci vágy mp10 partyra. A skorn lenne az utolsó amit lecserélnék.
A harangos build is ízlés kérdése. A wkl is. Nekem a harang tetszik, a wind nem. Persze szó nincs arról, hogy egyik rosszabb lenne vagy kevésbé használható.Amd - Radeon - Ryzen
-
Jazz
veterán
válasz Gyuri27 #29782 üzenetére
A hitvita meg a konstruktív diskurzus között nagy különbség van.
Nekem nagyon bejött most a monk-al az iszonyú AS boost fury-val. A fear direkt minimális a fegyóban. Így minden tizedikre fear-el csak, és nem minden negyedikre.
Valamennyire lényeg, mert ha nincs build skorn-ra mp10-re, akkor ha megszakadsz se tudsz összehozni egy normálisat....ha eleve nem létezhet.
(Nekem spec. r.adtul nem jött be, a harangozás meg végképp abszolút nem jön be.
Marad a wkl meg fury, akármilyen drága is.
No meg a WKL laza +25% mondhatni overall dps-t ad (lightning,fist meg cyclone is pure lightning skill ugye....). Ez annyi boost mintha még egy 1500-ös fury lenne az off hand-ben, ha nem több, vagy kitudja most csak hasamra ütöttem. De az tény hogy ha a van egy 950-es WKL-ed, és vele van adatlap szerinti 200k dps-ed, akkor erre még rájön "csak úgy" egy +50k dps. Ezt milyen másik fegyver tudja hozni?.)Szóval tudja a fene, de én már nem akarok ezen többet agyalni.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Gyuri27
félisten
Ez megint nem skorn függő. Mert vagy van gear (skornal vagy nélküle) vagy nincs. Vagy jó a brigád vagy nem jó. Megint csak nem lényeg a skorn.
Ettől függetlenül életképes a skorn minden mp-n és olcsó. Meg kell tanulni vele játszani.
Olyan ez mint a fury. Én imádtam. Van aki utálja. Ebből is lehetne indítani egy hitvitát. Meg a pajzsos monk, baba témában is. Én azért váltottam furyról mert iszonyú drága egy normális darab.Amd - Radeon - Ryzen
-
Jazz
veterán
válasz Gorneck #29778 üzenetére
Nekem sem. Az a hsz. kicsit félreérthető. Mikro azt írta hogy "nem igaz hogy monk nem életképes mp10-en" és pont. Ezt javítottam nehogy félreértés legyen, hogy nem ezt írtuk, hanem azt hogy Skorn-al nem életképes....
De itt többen azt mondták hogy igen is az. Legyen igazuk, mert sokkal olcsóbb egy Skorn és a dps-e is nagyobb.Egy haverom a pro wd szettjéről most szedte le a skorn-t. Pedig az olyan volt hogy tényleg büntetett. De még a wd-hez se jött be neki (fire bat). Ez van.
Én már mp9-en is megdöglöttem skorn-al. Valószínűleg én csináltam valamit rosszul, vagy a szett nem jó hozzá.(#29779) Sirandrish: Nekem eddig se voltak.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Sirandrish
legenda
-
Gorneck
legenda
Sose használnék Skornt WDn kívül egy karival se...főleg nem az Én buildjeimmel, amik Skornnal nem épp életképesek....az én játékstílusomhoz nagyon lassú...azé meg nem fogok olyan builddel játszani, hogy a kezembe tartott fegyóval életképes legyek...szal nekem a Skorn nem épp vágyálmom...
Gorneck#1239
-
Jazz
veterán
válasz Gyuri27 #29772 üzenetére
MP10 solo-ban senkinek nem éri meg, még top no.1 dps király archon wiz-nek sem.
Partyban meg akkor éri meg ha jól és gyorsan tudtok haladni, nem haltok, és nem időztök orákat az extra health-es eliteknél sem. Ehhez jó parti összetétel kell. Ergo nagyban függ a partitól.
Egy jó monk meg mindig hasznos, még akkor is ha nem tol sok dps-t. Az összerántása very useful.
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Sirandrish #29771 üzenetére
Kötekedési szinted határtalan....
Mondta valaki hogy "KÉPTELEN" hogy lehetetlenség? Vagy azt hogy ha 6cc-s mempo-val vígan tolja über-t, míg cc nélküli mempo-val összecsukják a kapuban?
Bocsánat ha megemlítettem, hogy ha már mp10 über karakterekről beszélgetnük, hogy egy 6cc lespórolása FŐLEG egy olyan karakternél, ahol ilyen fontos a CC, nos bocsánat hogy Felvetettem hogy Esetleg megengedhető-E! És azt is KÉRDÉS gyanánt, feltevés formájában!
....te jó ég....free your mind
-
Sirandrish
legenda
válasz LLKobe #29773 üzenetére
AZ áráról nem tudok nyilatkozni, de hogy szép..az tény
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
LLKobe
veterán
Lőttem egy új övet, sztem igen jó vétel volt
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
Sirandrish
legenda
Ergo ha CC nélküli Mempo van egy Monkon az KÉPTELEN MPL10en menni?
Bocsáááánat, ezt nem is sejtettem...kb mindent megtudtam amit akartam
szerk: mostanság nemigen SC-zek de az ziher hogy Gornecknek és Rolinak is veszek 1-1 DEX-es CC nélküli Mempot és bemegyek velük MPL10-re...gondolom akkor mi leszünk az elsők!?!
A Monkok termeljenek spriritet és rántsák össze őket megint
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jazz
veterán
válasz Sirandrish #29767 üzenetére
Ja, hogy az alap mempo az cc nélkül? Azt hittem a mempo ott kezdődik hogy cc. Az meg 500m-nél kezdődik. CC nélküli mempo-t feltenni a 6CC-s inna fejes helyére? Főleg hogy a cc generálja a monknak a cyclonokat? Ok. És ezzel mp10-re? Mert most ugye végig arról van szó, mp10 képes build-ről.
(#29769) Sirandrish: Nem nagyon szeretnének engem, ha mp10-en a monk által összerántott "csomót" frankón szét-fear-elném az archonommal...
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Sirandrish
legenda
Az meg azért lehet mert a Fury speckója az az hogy az OH-ra is ad AS-t
Mellesleg Archonnál pont nem annyira zavaró mert elég messzire elér a "kezed"..
Én HC-n használom és bejövős[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
A 0,25 az 1,45-ben van benne.
Az AS bónuszok viszont nincsenek benne a fegyver képénél a sebességben és a yeti se. Meg a frenzy bónusz se. Meg a kétkezes AS bónusz se. Így picit több lehet...(#29761) Gyuri27
Az igazán jó skorn nem olcsó. Persze azért olcsóbb mint két pöpec egykezes... Meg a kevésbé "igazán jó" is igen jól használhatóü,a z meg mrá olcsó[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
Egy alap Mempo kevesebb mint 1M-ből megvan..
Ez a te tescos gearednek (70M) is csak töredéke..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jazz
veterán
1.98 Skorn-al már egész jó. De akkor az sem egy olcsó szett. Eleve ott kezdődik hogy mempo....végén még az jön ki hogy többe kerül.
Lacunival meg rengeteg ehp-t buksz igaz, ha csak nem veszel egy 70+allres 6cc verziót, ami ugye megfizethetetlen.
(#29765) Sirandrish: Grat.
Nem nagyon nézegettem eddig a fury-kat. Archonnal fel sem merült a fear miatt.
Ok így van, jó tudni, de akkor az miért van, hogy ha összeraksz egy 1.41-es fury-t egy 1.40-ás sword-al, látványosan sokkal nagyobb lesz az AS, mint egy 2x 1.40-ás sword-el? És sokkal nagyobb, mint azt a 0.01-es különbözet sejtetné.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Sirandrish
legenda
Ne mond hogy szívom a véred...továbblépek!
A Furynak a 0.21-0.25 mááár benne van a kiírt AS-ében.
Nem gyanús hogy a 0.21es furynak 1,41, a 0.23asnak 1,43, míg a 0.25ösnek 1,45 az AS-e?Minden MACE 1.20as alap AS-el dolgozik...
-
Jazz
veterán
válasz mikromanus #29757 üzenetére
Ha benne lenne a 0.25 az 1.41-ben, akkor pont annyit kéne adnia, mint 2x 1.40-ás sword. De nem annyit ad, sokkal többet.
(#29758) Sirandrish: Eleve hibás az érvelésed.
Nem egy sort írtál hanem 5-öt.
Nincs "magadra ismerés" ezt csak te hangoztatod.
Nem kell ahhoz nagy logikai művelet, hogy rájöjjünk adott szituációban ki lehetett a címzett. Így a "felismerés" ami nincs is, az nem igazolhatja azt amit te tényként szeretnél beállítani. Hoppá!
Hát nem is értettem egyet, le is írtam. Az átsiklás csak a te logikád szerint igazolna bármit is.
A troll-okon nehéz átsiklani.
Vagy csatlakozz a D3 már-már matematikai diskurzusához, vagy itt hagyd abba a kérlek.free your mind
-
Gyuri27
félisten
válasz mikromanus #29757 üzenetére
Hogy csak egy valaki szólhat be mindenkinek és lehet okosabb mint mások.
Jazz: jó a skorn. Monkon is babán is. Ráadásul olcsó. Az más kérdés, hogy valaki szereti-e, rá érez az ízére vagy sem. Én a wkl-l nem tudtam mit kezdeni. Ettől az még nem rossz. Nekem nem fekszik.
2 normális egykezes meg nem fért bele a keretbe. Hát kipróbáltam a skornt. Bejött.
Vettem egy erősebbet. Ha lesz goldom veszek egy még erősebbet (vagy mikro odaadja az övét).
Jó lenne egy owe mentes skorn monk. De ez nekem kb csak álom. Hiszen loot és roll istennők nem barátaim.Amd - Radeon - Ryzen
-
jjc
aktív tag
értelmes keretek között 1.98 as-t lehet skornos monkkal elérni (nem értelmes pl. ha tal rasha vértet raksz rá).
skorn: 1,00
+8x9% (mempo, amu, gloves, lacuni, 2 gyűrű, witching, inna pants)1,00x1,72=1,72
blazing fists 15%
1,72x1,15=1,98én a lacunit feleslegesnek tartom, sok mindent veszt vele az ember:
7x9=63 => 1,63x1,15=1,87
nekem pl. 1,83-mam van és azzal már teljesen vállalható a skorn.[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
MrCsiT
addikt
Igazad van a veszteségekkel, de a kulcsmondatok :
A skorn-t nem fagyisnak írtam, hanem archonnak, így
"A loh-t is bukod jóformán a skorn-al " - mivel LS van rajta, így irreleváns;
"nincs azaz isten hogy mp10-en skorn-al menjek, és hogy lecseréljem az 1h+trium-omat, még akkor is ha tized annyiba kerül," - igen. A skornos archon nem nagyon fog mp10-en menni.. ám, csak 10-ed annyiba kerül, így egy gyengébb - kezdő - karinak szerintem kb. az egyetlen alternatíva.Nem az a kérdés, hogy a szerinted is 10x-es áron lévő cucc mivel jobb. Ez kb. triviális. A kérdés az volt, hogy mp7-ig archon farmra mi lesz még használható, és olcsóbb. Ez pedig az LS skorn. Ezen a szinten 1H-t nem kapsz olyan dps-el, ami verné, és ki is tudná a játékos fizetni, így archonnak nagyon is jó.
400k dps pedig szerintem egyáltalán nem közepes, az olyan 130-170k között lenne, de a Tiéd már jóval fölötte van.
Van egy barátom, igaz, Ő fagyis , a neve Brada, és a múltkor kapott tőlem egy WH övet meg egy igen akciós 4,5 chc-s storm crow-t, így mp8 -ig tud menni. Amit én vettem neki 2 cucc, így olcsón 5.8M -ba volt. Szerintem a többi cuccát ha megnézem, talán 20M-ba sincs az egész gear.. craftnál volt egy kis szerencséje, de a lényeg : olcsóbban, kis dps-el is lehet játszani és mindezt azért írom, mert nagyon sokan adnak itt a fórumon olyan véleményt, ami
szerint billiók alatt nincs élet, vagy TOP gear, vagy semmi."A jó archon 600-700k szerintem. " -látod ? épp az ilyen mondatokat nem olvasom szívesen, mert
- a játékosok szerintem ha 1%-a fog több B-t költeni ilyen gear-re;
- pl. Edge 500k+ archon, és még szerinte is pocsékolás szint annyira drága cuccokat venni, pedig, Ő nagyon is tapasztalatból beszél;
- nekem sose lesz ilyen gear-em, szóval egyrészt savanyű a szőlő, elismerem - másrészt egy kezdőt elkedvetleníthet, ha azt olvassa, hogy "ha nincs 5B-s gear-ed , csak sz*r lehetsz" - és ez az, ami engem zavar.Én csak azt szeretném megmutatni, hogy van más is..
Gyuri27 : "Nyilván rosszul esik egyeseknek, hogy a csilliárdos 1h fegyók. Kapásból kettő. Pont ugyanazt tudja mint egy skorn töredék áron. Máris nincs igazad." - ha ezt iróniának szántad, rendben, egyébként kizárt, hogy 2 db 1h -val felvegye a versenyt egy skorn, már csak a sebessége okán sem, ha az ártól szigorúan eltekintünk.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Sirandrish
legenda
Én nem tartottam a hátadhoz semmi...1 sort írtam és te egyből magadra ismertél..
Innentől nincs miről beszélni.
Ha nem értenél egyet azzal a hsz-el akkor átsiklottál volna felette mert azt mondtad volna hogy "hm..nah ez sem nekem szól".
Egyébként lehet hogy tényleg nem...mondtam én olyat hogy rád gondoltam?De nyilván én vagyok a rossz fiú bezonyáááám....és még gonosz is vagyok meg kötekedős is
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
A fury kiírása (azaz a fegyver ALAP sebessége): 1,41-1,45
Ebben benne van a 0,21-0,25 AS is már. Két fegyvernél hozzáadódik ez a bónusz a másik fegyver alapjához is. Így már a kard 1,61-1,65 alap támadással hentel. Erre jönnek az AS bónuszok az EF és a kardnál is. Veszett gyors tud lenni mindkét kéz így. Az 1,75 ilyen felállásban iszonyat karcsú... A 2,2-2,51 amolyan átlagos lehet. Nem AS-re gyúrok, de ennél azért a kardos csapásom gyorsabb. Há' még ha Yetiööö... Amúgy mi is a téma éppen?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Jazz
veterán
válasz Sirandrish #29755 üzenetére
...b.hatod az ingfelvételed ha odatartják a hátadhoz...
Ja hogy te ilyen kis kötekedős igazságharcos robin hood vagy. A többieknek mint látom már volt szerencséjük... Okok.
Az egy sor az ami legfelül van....
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #29752 üzenetére
A mai napig nem tudom mi bajod van velem, bár hozzáteszem hogy marhára nem is érdekel!
De az unalmas szövegedet legalább akkor írd már le ha valamit cáfolok vagy valami, mert így nem elég hogy alapja nincs, de még értelme se nagyon van nekiJazz Tudod erre mondják azt hogy akinek nem inge...
Egy sort írtam..schwartz Persze, de én úgy látom vagy gondolom hogy HC-n nem elég ha bemész 10szer vagy 100szor egy helyre, mert ha kifogsz valami sz*rt akkor K.O.
Első wizardom is MPL1en halt be 6K+Armorral meg 1200all resivel..önmagában kb sebezhetetlen voltam, de beszorítottak a falhoz és nem tudtam mit kezdeni velük.
Szóval szerintem érdemes úgy építeni a karit hogy felkészülsz mindenre...vagy legalábbis megpróbálsz felkészülni.
Sok sok HP, sok sok regen, armor ésatöbbi[ Szerkesztve ]
-
schwartz
addikt
válasz Sirandrish #29705 üzenetére
38K HP-ja volt. MP3-an ubereztem MP5-on farmoltam vele soloban. Ehhez kepest kidolni MP1-en trash mobtol (igaz blood clan warrior vagy mi a tkm volt ami levitt) ugy, hogy a rubberbanding bug meg mindig nincs javitva eleg tre dolog, nem?
If he dies, he dies.
-
Jazz
veterán
válasz mikromanus #29745 üzenetére
Nagyon is életképes MP10-en, csak nem olvastál vissza. A Skorn-ról volt szó. Skorn-os monk-ról mp10-en meg über mp10-en.
Nekem nem kell leírnod hogy mennyit dob egy WKL. Azt akarok venni. Szerintem nem nekem akartad címezni ezt a hsz.-t.
A Fury-ról: Ha a fegyó kiírása 1.4, másik fegyó 1.4, sword solo-ban pl. 2.2 AS adatlapon, fury-val 2.51, ez szerinted mi ha nem a +0.25? De hagyjuk is mert lényegtelen, látványos a gyorsulás és kész. De az tuti hogy nem 1.4-es a fury as-e, mert classisokkal gyorsabb mint 2x 1.4-es sword.
(#29747) Pompi: OP a bari. Ezt soha nem vitatta senki. Csak hát vannak mazohisták akik drága cm-ekkel meg monkokkal akarnak menni.
Amire kíváncsi lennék, az a WD. Mert amilyen OP volt régen, olyan low lett most.(#29749) Gorneck23: Kívánom hogy legyen igazad. Én csak örülök neki hogy ha olcsó Skorn-al ugyan azt meglehet oldani mint a csilliárdos 1h+1h-val. De a tapasztalat nem ezt mutatta. Legyen így! Csak nyerek a dolgon. Olyan jó áron vettem a Fury-t is, hogy pár százast azon is kaszálok ha eladom.
A 2.0-át Skorn-ra írtad? Ellehet érni ekkora AS-et vele?(#29752) Gyuri27: Lehet hogy vannak ilyenek, személyszerint én az ilyen dolgokat pont hogy le*om. Nem én vagyok a karakterem, nem azonosulok a karakterrel. Változóképes az a nyomorult bit halmaz, és mindig van új a nap alatt!
Itt csupán tapasztalatról volt szó, és azt osztottuk meg, ugyan is én is ugyan azt tapasztaltam amit czpitt is, és még sokan mások, hogy mp10-en összecsukják a skorn-os monkot. Ennyi. De ne legyen így, működjön a Skorn mp10-en, én leszek a legboldogabb, juhéé, invesztálhatom azt a sok goldot különbözetet az archon wizz-embe. De jó lesz.(#29748) Sirandrish: Na ez meg rosszindulatú, felesleges, indokolatlan, abszolút nem helytálló megjegyzés volt. Vagy nem olvastad el a hsz.-eket és csak kiragadtál, vagy borzasztó rossz következtetéseket vonsz le. Össz-vissz két dolgoról volt szó, Archon wiz, meg Monk skorn-al. És ennyi! Ez szerintem a Diablo téma 1%° ezrelékét sem teszi ki!
Óvodások beszélnek tudorokról, felnőtt emberek maximum diskurzusról, megvitatásról!
És az off-odat én töröltetném a helyedben, de eleve nem is írtam volna ilyet senkinek, főleg nem egy közös topicba. Respect.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Gyuri27
félisten
válasz mikromanus #29750 üzenetére
Itt csak Andris lehet okos. Vedd tudomásul!
Nyilván rosszul esik egyeseknek, hogy a csilliárdos 1h fegyók. Kapásból kettő. Pont ugyanazt tudja mint egy skorn töredék áron. Máris nincs igazad.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #29750 üzenetére
Természetesen nem rád gondoltam
Ahogy gondolod is, téged nem kímélnélekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #29746 üzenetére
Kicsit sok volt vele az utómunka és kellett némi retusálás az értékeknél, meg belecsalni a kezébe a Skornt a WKL-EF páros helyére, de szerintem egész jól megoldotam
SirAndrish: Remélem nem rám godnolsz. Á, csak nem. Engem nem kímélnél... (ja, hogy én vagyok az okoskodó kis szófosoda etalonja? Ajjaj... Inkább ne is válaszolj! )
-
Gorneck
legenda
2,0+ környékén már el lehet lenni. Nincs ilyen, mert egy idő után már annyi tornádód van lent, hogy nem bírod követni...
De pl egy Palm-os buildehez nem kell semmiféle brékelőponttal foglalkozni, amire lehet teszel AS-t a többit a palm elintézi, annyi DMG-t meg nem nagyon osztassz le semmivel.Ez a build full mpl10 komp, igen durván haladós...nem kell hozzá csilliárdos gear, nem kell hozzá csilliárdos AS. Ami kell, hogy refis elitnél ésszel kell használni, és nem kell meghalni...amihez dupla LS úgy gondolom kötelező.
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
Örömmel konstatálom hogy lett a D3 topiknak még egy kis tudora, aki mindenkinél mindent jobban tud, DE SOKKAL!
Nevet nem mondok, de szerintem senkinek nem kell sokat agyalnia hogy vajon kire gondolhatok[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz mikromanus #29745 üzenetére
[link] valld be, hogy Spílllberg csinálta neked ezt a videót!
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
mikromanus
veterán
Nem életképtelen MP10-en a monk. A két egykezes papír DPS-e csalóka ha WKL-t használ az "utcai harcos", mert a lighting extra damot pár helyen nem számolják bele a DPS-be (Pl a diabloprogressen?). 25% küröli DPS löket azért meg tudja dobni a valós sebzést. A skorn nincs feltétlen előnyben.
Ha még sokat rugózol itt a "skornnal a monk deglett MPsokon" érven, akkor elkezdek önreklámozni és videót linkelni és a többiek joggal lehetnek morcik hogy megint jövök a sz@rságaimmal"az 1.75-ös fury (1.4+0.25)"
Fogjatok le, mert még kárt teszek magamban!!! 1,4+0,25 = 1,75? Értem. Nincs is több kérdésem
edit: mellesleg a mace alap sebessége 1,2. csak mondom...[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz Gorneck #29741 üzenetére
Nem az a kérdés hogy lehet e vagy nem, hanem hogy mik azok. Azért kell mert szeretném tudni. Magas AS öröm a köbön. More hit, more crit hit, more cyclon....inkább legyen sok kicsi cyclonom mint egy nagy. Hát ennyi.
De végül is mindegy, mert az 1.75-ös fury (1.4+0.25) meg az 1.40-ás kung lao king AS-e nem átlagolódik, hanem váltakozik.
(#29742) Pompi: nem is a maximális elérhető dps-ről volt szó. Amúgy az barbár, itt meg monk-ról volt szó.
(#29743) Gyuri27: Erről nem tudok nyilatkozni, nem nézek youtube-ot.
Jó, ha te azt mondod hogy MP10-en és über-en vígan lehet szaladgálni Monk-al Skorn-al ám legyen. Én örülnék a legjobban ha ez így lenne.
Akkor csak akkor azt nem értem, hogy a sok "hülye" miért Fury-val meg WKL-el megy? Rádásul úgy hogy ezek méregdrágák a Skorn-hoz képest azonos dps-en?[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Gyuri27
félisten
-
Pompi
MODERÁTOR
Ugyan a europe top10-be nem fért, de a 11. helyen egy skorn-os barbár áll au unbuffed dps listában. Szóval lehet rá építeni szerintem is.
Nekem speciel egyelőre jobban bejön a kétkezes odacsapkodás, mint a két egykezes pörgésforgás. És mp10-en is egész jól elvagyok.
Szerk: jó, az is igaz, hogy azok ott olyan Skornok amikhez nem is tudom hogyan és mennyiért lehetne hozzájutni
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Gorneck
legenda
Mivel már rég túl vok a Monkos gyerekkoromon és OP Barbival tolom, így még mindig adott a kérdésem mihez kell neked AS brékelőpont Monknál? Mert magas AS nélkül is lehet haladni...build kérdése az egész.
(#29737) jjc: Áhámmm, így már felvilágosultam...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Jazz
veterán
válasz Gorneck #29735 üzenetére
Mi köze az As vs. frame per second "fizikai" jelenségének ahhoz hogy wizz-e vagy sem?
(#29736) Gyuri27: Még mindig nem érted. Mi azt mondjuk (és tudjuk), hogy egy skorn-al SOKKAL több dps-t lehet kihozni egy Monknál. Még úgy is sokkal többet kihozol, ha a dual 1h - 2h árkülönbözetet zsebre vágod. A gond az, hogy életképtelen MP10-en az alacsony AS miatt. Ennyi.
(#29714)-ben meg az Archon wizardról volt szó, nem a monk-ról.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
killerjohn
addikt
válasz davidsito #29722 üzenetére
nekem úgy volt HC game-ben DC (amikor meghalt az egyetlen HC karim), hogy mellette a softcore játék ment tovább, és realtime ping logom van róla, hogy folyamatos netkapcsolatom volt, ms időzítésekkel (melóhoz kell)... ennyit erről. megdöglött az adott szerver amin játszottam...
-
Gyuri27
félisten
Az a baj, hogy csak számokat láttok és azzal dobálóztok.
Holott nem ennyire egyszerű. Egy közepes skorn hozza azt a dps-t amit két jó 1h fegyó.
Viszont ha az ember a skornal spórol 50-100millát esetleg többet. Azt simán lehet költeni a gearre.
Márpedig több main stat, több armor, resist, vita mindig jól jön. Ha meg ügyesek vagyunk monknál kiválthatjuk az owe-t, babánál a war cryt.Amd - Radeon - Ryzen
-
Jazz
veterán
válasz radi8tor #29716 üzenetére
Kezdetektől oda fejlesztettek....oda, ahol a nagyobb lóvé van, a konzolra.
(#29718) F-ECT$: ha csak lagg lenne. De amikor iszonyatos attack speed mellett effect dömping van a képernyőn, és ráadásnak részecske szimulációt megszégyenítő testrészek tömkelege repül a szélrózsa minden irányába, nos nekem akkor van fps crash és halál.
Hát igen, hc mazohizmus. Legalább is itt. Fps lagg, szerver oldali lagg, tüsszentesz, elmegy az áram, elmegy a net, asszony feltölt egy képet a bnőjének és lefoglalja a teljes upload sávszélességet, 1000ping....stb stb.
Jó lenne, de a fentiek tudatában meg sem fordult a fejemben.(#29703) czpitti: meg lett a fury. yep. [link] Nagyon low fear-el, ennek nagyon örülök.
Hihetetlen hogy megdobja az AS-et. Harc közben mintha géppuska ropogást hallanék. És még nincs fent a mempo, tal armor, lacuni.
Eddig:
52k hp, 3000dex, 650all res, 170k dps.
Vállas craftolás még hátra van, de egyszerűen nincs lelkierőm (sem időm) esszenciát farmolni.
Ha meg lesz a WKL, bőven meg lesz a 200k dps is. Az meg egy monk-al már komoly erő mp10-re.Mi a jobb? SkullGrasp 11% SweepingWind-el, vagy Unity? És mik a monk AS-ének a break point-ai?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
mephi666
nagyúr
válasz radi8tor #29723 üzenetére
én még patch előtt vittem el a barbit és csináltam vele single diakill-t, de volt akkor egy tonna hp-m meg 12ezer armor... plusz a palacsintasütő a kézbe 30% fölötti blokkal és úgy is néhány pillanatban megizzasztott (főleg a1 kecskefődet hanyagoltam, ha tehettem... el tudom képzelni hány hc karakter leli ott halálát kulcskeresés közben, ha lag-hátszéllel jönnek az ugróbikák... esetleg elit kivitelben hozzá) ...első hc barbim még ott feküdt ki normalon senki meg nem reccentette a hp-t, de azok a rohadékok tarolják az embert, ha nem figyel egy kicsit (ott álltam rá, hogy hc-n akkor hp+armor orrvérzésig)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
jjc
aktív tag
válasz radi8tor #29721 üzenetére
pont tegnap volt egy dc-m. hc monk lvl58.5 szóló.
mikor máskor, mint hell act4 iskatu mini boss kellős közepén.
cigi. net helyreállítása. imádkozás.
a legnagyobb megdöbbenésemre életben maradt a kiscsaj.
valószínűleg a lvl58-tól élő near death exp-nek köszönhetem.nem szabad szólóban hc-zni.
Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
davidsito
aktív tag
válasz F-ECT$ #29718 üzenetére
nem fogod elhinni ...
tegnap sorryblade rippont ugyan ez, 900 és 1000 körül volt a pingem
úgy nézett ki a barbárom, mintha egy fekete fehér sakktáblán egyedül lennékaztán már csak a kereszt volt
olyan ideges lettem, minden cuccomat elhajigáltam + goldot + gemeket
ott is hagytam az egészet a fenébe64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
F-ECT$
titán
4-es partiban elrohantam fieldsen keywardent keresni, jött utánam vagy 2-3 pack meg 50-60 sima mob. Gondoltam egy kicsit megritkítom őket -> kb 10 seces képmegállás, haltam. Azt hittem, hogy a gépem nem bírja csak a dolgot, de a partitagok, ahol tök máshol voltak, szintén több másodperces lagot tapasztaltak. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ezek a lagok vajon a többi adott szerveren játszó játékost is érinthetik?
Dive ever, work never.
-
Jazz
veterán
válasz MrCsiT #29704 üzenetére
- olcsóbb a skorn, tény
- én mp9-10-en játszom. 9 solo, vagy essence farm, 10 party
- nekem nem gond ha lejár az archon, mivel magas a cc, és as, félig cm-ként is funkcionálok. Bármilyen szituban visszahozom a CD-t nullára, akár only 3db reflect-es elite-en mp10-en, köszönhetően a magas life-nak is és resistnek is
Ehhez mi kell? Amit buksz a skorn-al. Amit a trium ad: +8.5cc, +180vita, +180int (18 all res), +15AP (nem kötelező, de jól jön amikor ki cast-olsz 4 forgószelet). No és bukod az AS-et. A fejesem StormCrow, egy APOC minimum kell, + ezer előnye van, 450 life on hit, 400 össz stat, stb.... A loh-t is bukod jóformán a skorn-al a low AS miatt, amikor ki-castolod a forgószeleket.- elhiszem hogy lehet menni skorn-al jól mp5-6-7-en. De hogy nincs azaz isten hogy mp10-en skorn-al menjek, és hogy lecseréljem az 1h+trium-omat, még akkor is ha tized annyiba kerül, az tuti.
- a közepes az viszonylagos. Nekem 400k dps, 1200 resist, 6k armor, 50k hp, és közepesnek érzem magam. Vannak ennél sokkal jobb archonok. A jó archon 600-700k szerintem. Ettől messze vagyok, de nem is kell.
- messze nem felsőfokban írok a karikról. Ez is viszonylagos. Nézz meg más karikat itt a PH-n. Csak 1db iteme 2b, úgy, hogy jól vásárolt, és insta eltudná adni progressen 3-4b-ért. Szerintem ez a felsőfok. És hol vagyok én ettől.... De aki meg 15b-s szetteben rohangászik, az meg 10k euro-s karikról, meg 1xfury=64b -itemekről beszél. Neki meg az a felsőfok.
Én nem tudom hogy te szintben hol helyezkedsz el, fogalmam sincs, nem nézem a karakter lapod. Szerintem mindenki a saját szintjéhez képest ír. Nekem is ajánlottak már jobb itemet, ja hogy az az amu 4b, és adna +10k dps-t. Hát jó. Neki ez a szint. Nekem nem.
Ha te 150k dps-el nyomod mp5-ön, és ebben az árkategóriában, teljesen jó a skorn. Főleg ha még kezdő is a kari. Aláírom. Ezt senki nem vitatná el.free your mind
-
Gorneck
legenda
-
Rayner
őstag
Jó ez az E3 blizz lebukott konzol verzióban már benne van az itemizáció
forrás
Alul a kék postban van az ingame videó (IGN) amit most csináltak, annak a vége felé van a lvl31 Calamity drop -
Zan
aktív tag
A tegnapi nap érdekes volt. Egész este SEMMI legend nem esett (kb. 3 órát voltam in-game, ez alatt legalább brim kategória szokott esni a plvl91-es WD-nek, de most semmi). Erre az utolsó kör utolsó területén esik egy ilyen:
Először, amikor láttam a zöld Hand Crossbow kiírást, gondoltam ez az, legalább egy brim esett az este. Erre kibontom, látom, hogy nem is olyan rossz. 50 misiért volt fent rosszabb, mint ez, így hát felraktam 45-ért, gondoltam annyiért talán elmegy. Erre egy órán belül levették..! Ez ennyire kelendő lenne, vagy csak szerencse, vagy már készülnek a dual wield buffra a DH-k?
Mindegy, a tanúság csak annyi, hogy azért még érhetik az embert meglepetések olyan cuccban, amiből abszolút nem számít jóra az ember! Amúgy meg inkább essen csak egy valami, de az eladható, mint sok sz@r! De ezzel szerintem mindannyian így vagyunk!
[ Módosította: radi8tor ]
Minél jobb, annál jobb!
-
Sirandrish
legenda
válasz schwartz #29699 üzenetére
"30k HP-val tolom SC MP10"
Hja..csak a HC nem SC..ott nincs lehetőséged korrigálni ha valami gebasz van.
Elég sok embert húzok fel infernog, és HELL-re 30-35K HP alatt be sem viszem őket..Szerintem butaság SC-re hivatkozni és még nagyobb butaság kevesebb mint 40K HP-val közlekedni HC-n, még akkor is ha ezt a karit sajna valami buz*ság vitte el..
Mindenesetre RIP
-
MrCsiT
addikt
"semmi nem kárpótol egy jó 1h+trium kombót." -igaz.
Ára ? Ja, hogy csak a jó 1h olyan 300M , és ez szerencsés bid ár? Nézd meg AH-ban, hogy egy 1200-as 5.5 ls skorn mennyi.. szerintem , 2-3 is kijön egy jó 1h+trium árából, hiszen 1h-nak nem csak a dps-ének kell jónak lennie, hanem LS is kell rá.
A Skornon, ami nekem van, van 5.9 LS és 200% chd. Ez sem annyira alap, de 170% chd-val már gond nélkül elérhető, és igen drága az 1h kiváltás.Nem lassú mp5-6-7-en. Wiz-nél nem. Nem kell várnod semmire, még egyedül is archonban tudsz maradni, amíg lemegy a CD. Van barátom, aki kb. mindenféle karakterével 1 db (ugyanazt az ) LS skornt használja.
Ha nem így lenne, senki nem lenne skornos, igaz ?
"széné buffolt armor+resist-ek" - közepes wiznél (ilyen 150-180k dps között) ez nem lesz igaz.. nézz ki publicba, a valódi "közepes"játékosok hogy tolják : még szénné buffolt armor sem lesz 4k-nál magasabb, resből meg a 800+ is ritka, még energy armor/prismatic-al is - amivel pedig vastagon vesztesz dps-t pl. egy pinpointhoz képest.
Ezek miatt írtam, hogy felsőfok itemekről és karakterekről írsz majdnem mindig, de nem életszerű, hogy 1B+ goldot tudna egy kezdőbb wiz tenni a karakterébe, viszont játszani azt tud és akar is.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Gyuri27
félisten
válasz MrCsiT #29695 üzenetére
Én is próbáltam. Monkkal is. Semmi lassúság nem volt benne amit a skorn okozott. Persze egy jobb gear nem ártott volna nekem sem. Viszont nem volt rá keret.
Babánál is vannak alternatívák. Bash + punish, frenzy is jól müködik.
Persze aki 1b fegyókat vesz az marhára védi az igazát.
Viszont ha jó a gear mindegy, hogy 2 1h vagy egy skorn van a kézben. Szerintem.
Az ár a nem mindegy.Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest