Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Chiller #41148 üzenetére
A korábban linkelt táblázatban benne vannak a konkrét XP szintek, tudod ellenőrizni.
100+92+42+4 plelvel az így néz ki XP szinten:
10,454,400,000
8,115,840,000
1,542,240,000
37,440,000összesen tehát ennyi XP-t gyűjtöttél.
20,149,920,000
Ez a RoS betában 162-es szintnek felel meg.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Fitzgerald #41036 üzenetére
Bocs, de az előbb per fő írtad, hogy fizetnek, mint a köles. Erre írtam, hogy 6.5 dollár az autentikátor, ha nincs más megoldásod rá. Bocs, hogy nem ingyen adják. Képzeld a játékkal is pénzt keresnek. Ha esetleg nem lett volna egyértelmű eddig, akkor ez egy üzlet.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Fitzgerald #41030 üzenetére
"azok tovabbra is fizethetnek, mint a koles"
Ja 6.5 dollárt...
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Fitzgerald #41027 üzenetére
Akkor én kicseleztem őket, mert okostelefonra telepítettem az ingyenes authentikátor alkalmazásukat. Nem tudtak lehúzni. Mondjuk ha jól tudom unofficial windowsos megoldás is létezik.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Lézerparaszt #40751 üzenetére
Ja hát armort azt néztem, hogy szinte csak str-es cuccokkal tudnék, max a chesten tudnék még fogni mondjuk 200 körül, a többi sloton nem nagyon.
Skornnal meg oda lenne a pickup radius keményen, szóval azt is kellene pótolni.
Ehh, lehet megyek amin most ezzel tudok, aztán majd a loot 2-vel meg a kieges lvl70-es cuccokkal megváltom a világotFeel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Gorneck #40743 üzenetére
Köszi a tippeket.
Elitek fektetnek, sima mobok nem. Most bementem MP8-ra (direkt elemtem egyet, hogy még nagyobb legyen a nyomás) és rögtön belefutottam egy refis elitbe, azon megfeküdtem 2x mire lenyomtam.
De megpróbálom az armort feljebb tornászni valahogy, meg berakom a jungle a vessel helyére, ja meg a horrifyt az armoros runával.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #40722 üzenetére
"Nem csodálom hogy népszerű mikor egy átlagos gearrel mint pl az enyém, is darál MPL10en mint a sz*r."
Én mit csinálok rosszul, hogy vele még MP7-en is esek kelek néha?
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz DjDanee87 #40588 üzenetére
Eddig OK nagyjából, viszont az adventure mode-ban bountyként eshet Rift Keystone, amivel lehet menni Nephalem Riftezni (aka. Loot Run).
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz mikromanus #40554 üzenetére
"Nem vagy rákényszerítve, hogy egy helyen játsz. Van egy rakat suru terep. Mégis mi "kényszerít"? Act 4 is bevállalható."
Azt írta, hogy anno. Azaz 1.0.8 előtt. Amely időszak azért elég sokáig tartott.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Thrawn #40496 üzenetére
Szóval a játékosok alig várták, hogy végle legyen a sztorinak, hogy aztán act3-at tudják nyomatni unalomig végtelenbe, aztán könyörültek rajtuk és 1.0.8 óta ugyanezt teszik act1-ben esetleg act2-ben. Persze konstans útvonalon, mert úgy az effektív. Jólvan
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Ezt most így egyelőre csak magyarul találtam (az eredetit nem), de elég LOL ez a válasz:
K:Act I-n sok-sok mellék dungeon-t találhat a játékos, melyek változatosságot hoznak a játékmenetbe. A játék előrehaladtával azonban egyre kevesebbet látni. Várható több?
V: Úgy érezzük, hogy a játékosok azt akarják, hogy minél hamarabb végezzenek a játékkal, minden előrébb haladnak, így az Act-ok is egyre rövidebbek. Az Adventure mód és a Bountie-k ezen sokat fognak segíteni.
Igen, nyílván a játékosok minél hamarabb végezni akarnak a játékkal... LOL
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Gorneck #40361 üzenetére
Az eddigi infók alapján nekem az jött le, hogy ezek mind egy patchben lesznek, azért gonndoltam eddig úgy, hogy kiegnek nincs értelme AH bezárás előtt, míg loot2-nek még csak-csak. De ezt az ex loot runt amit most átneveztek/átvariáltak jobban várom én is.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Szerintem kiegészítő nem lesz AH bezárás előtt, azaz március 18. előtt. Nekem legalábbis ez lenne logikus, hogy a lvl70-es cuccok már ne kerüljenek be AH-ba, mert akkor veszett fejsze nyele az egész.
A loot 2 (többek közt) patchben jön, remélhetőleg előtte, attól, hogy nem lett most bejelentve szerintem még akár idén is megjöhet.Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz modern #40342 üzenetére
Fura sztori, mert először azt írod, hogy te adtad el, aztán amikor elmondják a srácok, hogy mi a teendőd, akkor meg azt mondod, hogy nem tudod, hogy kitől vetted...
Ne a Blizzardban keresd a hibát, szerintem elég korrektül ki van találva a fiók védelme, nem véletlenül. Az, hogy te össze-vissza kavarsz az accounttal az nem a Blizz hibája. Kár a különböző kedves jelzőket használni rájuk ezügyben.Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Act1 - Festering Woods - Leoric - Fields - (Decay crypt ha van) - Weeping Hollow
És olyan magas MP levelen amin kényelmes a haladás.
Partiban fokozottan jobb.
Szerintem.Ha már uncsi, akkor a változatosság kedvéért lehet Act2 Vault of the Assasin - (Black Canyon Mines) - Oasis köröket is futni.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz schwartz #39872 üzenetére
Nekem csak az a visszataszító abban amit már több hozászólásod óta látok tőled, hogy marhára lenézed azokat akik egy satnya barbárral vagy szerencsétlen wizarddal vagy akár bármi más kaszttal, gearrel vagy skillezéssel játszanak, mint a te über módon kimatekozott okosságod. Szerintem írjál a blizznek is, hogy vegyék már ki a többi kasztot mert teljesen felesleges és mindenki idióta baromállat aki mondjuk barbárt vagy más WD-n kívüli kasztot indított. A játék fejlesztése is egyszerűbb lenne ha ezek a felesleges sallangok nem lennének.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz errorcode06 #39664 üzenetére
Ezek szerint jól
Van egy mostanra viszonylag közismert AH exploit és máris az egész játék rakás szar
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz granini #39580 üzenetére
Szerintem a lvl70-es itemek miatt hosszú távon nem éri meg semmilyen "majdnem jó" itemet elrakni most.
Egyébként csak kukacoskodásból a példádra, a Skornon a socket alap stat
BTW én is szeretem ha normálisan néz ki a karakter, az inna gatyához pl. egész jól meg az ice bakancs. Persze jó lesz ha lehet majd alakítani rendesen.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz mikromanus #38564 üzenetére
Szerintem senki nem mondta, hogy elvárható. Lemaradtál volna az előzményről?!
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
"lvl0 kb mintha hellen jatszanek, lvl1 kicsit lassabb, es ha ket elite packot berantok, akkor szaladgalos kicsit."
Az 1.0.8-tól megnövelt monster sűrűség az actI,II és IV-ben csak mp1-től van, tehát célszerű abba rakni xp (és egyéb) farmolás miatt ha bírja a kari.
Én most értem fel ismét level 60-ra (barbárral mondjuk először végre - az idevezető hosszú út ki van kövezve pár lvl50 feletti harcossal ), most kezdem az infernot ezzel a karakterrel. Megpróbálom az mp1-et elsőre, nem tudom, hogy milyen lesz, damage abszolut másodlagos lett most, és az eddigieknél sokkal többet fordítottam all res-re és hp-ra (1200 fölött van az EHP). Remélem menni fog mp2-re egyelőre nem jelentkezem hozzád.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz IreN!CuS #38202 üzenetére
"Másik kérdésem , amikor így nulláról kezdek egy karaktert érdemes a mp-t feljebb rakni a jobb xp végett?"
Persze, minél magasabbra amin még tudsz haladni. Aztán lehetőségekhez képest: socketes sisak minél nagyobb piros kővel, exp/kill-es itemek, cain set, hellfire ring, csapatjáték.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz mikromanus #38197 üzenetére
Nem volt gond a drop mennyiségével, csak a minőségével. Soloban MP10 megyek (sokat publikoltam is, azt MP9-en mert ott kevesebb a nem oda való tapasztalatom szerint, mint MP10-en), az említett hétvégi partyban meg 4-en voltunk MP9-en, szóval szerintem az MP levelekkel nem volt gond de azért jó, hogy ennyit írtál erről
Nem várok ajándék itemet, csak azért eshetne néha valami amit pár millióért el is lehet adni. Tele az AH 2 milliárdos cuccokkal... de még 1x leszögezem én nem panaszkodom.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Rayner #38178 üzenetére
"elég gáz ha 1000 óra alatt nem tudtál boldogulni....itt a hatékonysággal lesz a probléma nem a játékkal."
Én szerintem elég hatékony vagyok farm szempontból mostanában vagy legalábbis elég jó a drop mennyisége szerencsére. Vasárnap pl. 1-1.5 óra játék alatt az itteni srácokkal act1 run-on 5 darab legend / set esett, nem játszok mostanában sokat, de egy fül a stashben megtelt barna/zöld itemekkel kb. egy hét alatt. Legtöbb brim (vagy még az se hehe) vagy max pár száz ezres eladás. Sárgákról inkább nem is beszélek. Ha ezzel kellene boldogulnom fejlesztés szempontnól akkor már rég megrekedtem volna (persze az se baj ezt leszögezném, mert mindjárt jön mikró és elmagyarázza, hogy nem kell mindenkinek mp10-en játszani és különbenis az a baj, hogy látom, hogy kinek milye van és féltékeny vagyok )
Szóval milyen hatékonyságról is van szó?!Ja és ez nem panaszkodás, csak leírtam, hogy én mit tapasztalok hamár ez szóba került.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz radi8tor #38091 üzenetére
Na de pont arról szól az itemizáció részben, hogy az alacsonyabb szintű legendekből / setekből lesz magasabb szintű verzió, jobb rollokkal. Akkor ennek fényében amit a craftoknak is jobbnak kell lenniük, nem? Vagy mindenből megint újabb lesz, ala Legacy itemek?
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Mivel viszonylag ritkaságszámba mennek a legend/set plan-ek, gondoltam megosztom veletek, hogy az áprilisi Ruinstoke plan után tegnap, amikor Cadal / Muton féle partiban osztottuk esett egy újabb, ez egy Aughild's Victory set plan. Na de ezzel se megyek messzire
Mondjuk jópofa, hogy egy plan és a set összes itemét lehet vele craftoltatni.
Az jó kérdés, hogy ezekkel a planekkel / craftokkal mi lesz az új rendszerben, vagyis ezekből is jobb/magasabb szintűeket lehet majd craftoltatni? Vagy várni kellett volna a betanítással az új rendszerig?[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Igen azt tudom, hogy mp10-en ömlik az XP, főleg csapatban. Csak érdekesség képpen idéztem be, mert magam is meglepődtem amikor olvastam a hírt, hogy a srác ilyen alacsony mp runokkal tolta ki a 10x 100 paragont. Lehet érzetre haladósabb, illetve kevesebb odafigyelést / törődést igényel egy ilyen alacsonyszintű kör.
BTW a decay run magyarázat engem is érdekelne
Aztán egyszer majd egyik este bekuncsorgok hozzátok a partyba, közeli ismerősök már mind kiszálltak a játékból, már nem is tudom mikor voltam utoljára normális csapatban
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Ugyan nem HC sztori, de érdekes lehet, hogy a 10x para 100-as csóka mit mondott arra kérdésre, hogy milyen runokat futott XP gyűjtéskor:
Q. How long did it take you, on average, to level your characters to Paragon 100?
150 hours on average. MP0-MP1 speed runs using the Act 3 "Roaha Route". Barbarians were 75-80 hours due to spider farming. Also, these hours are clocked in before the "serious boost exp patch" (patch 1.0.8) which was released just days after I finished.Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Ezeket a kérdéseket amennyire lehetett tegnap körbejártuk, gyakorlatilag csak a hivatalos nyilatkozatot, esetleg a pár kérdéses FAQ-t kellene elolvasni hozzá.
Az AH és RMAH 2014. március 18-án zár be.
Jelen pillanatban úgy tudni, hogy végleges lesz.
Azt, hogy mire lehet költeni az aranyat majd kiderül (pl. mystic).[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Poctar #36946 üzenetére
Próbálj meg egy damage kalkulátorral operálni és meg fogod látni, hogy milyen egykezesek kellenének. pl.
Mondjuk szerintem elég nehéz és költséges lehet kiváltani egy jó Skornt. De az is igaz, hogy a kétk egykezes attack speedje lehet kárpótolhat némi DPS bukást talán.
Én pl. nem akartam (tudtam) annyit áldozni a két egykezesre. Meg persze mondhatnám azt is, hogy jobban tetszenek a nagy erőteljes súlytások a két egykezes csapkodásához képest, de ez csak részben lenne igaz
Elleneben az AS-t sikerült elég jól feltornáznom, 1.77 yeti nélkül, yetivel 2.05 ami azért szvsz nem rossz egy kétkezes gearhez képest, és elég jól fentartható vele a yeti is (gondolom majd ezt is nerfelik...).[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz prokxy #36217 üzenetére
Sárgákból az amuletteken és gyűrűkön kívül én az egykezes fegyvereket veszem fel; kardok, balták, lándzsák, kesztyűket és a nadrágokat esetleg még vállast. Ezekból lehet olyan ami még valamennyire eladható elméletileg. Gyakorlatilag még nem nagyon találtam igazán jót.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
" De az minimális egy Hf ring meg egy fejes ruby mellett."
Hát nem tudom... egy star ruby +25% xp (radiant star 31%), egy HF ring +35% xp, emellett szerintem nem elhanyagolható a Cain set +30% xp bónusza... legalábbis nekem érezhetően jól jött húzásnál.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz mikromanus #35033 üzenetére
Sztem arra gondolt, hogy ha majd az új kaszthoz (crusader / csuszader) készítesz videót, akkor ez a muzakot pakold alá
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Ha egy item bent van 2 milliárd indulo biddel buyout nélkül és már látszólag rárakta valaki a 2 milliárdot, legalábbis mikor raknék rá, akkor azt írja, hogy 2.1-et kellene rá rakni, arra még lehet licitálni vagy azt viszi lejáratkor az aki elsőnek rárakta a 2M-t?
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
A gond az, hogy sose tudod előre mennyiért fogod megvenni. Napi átlag áron veszed, annyit látsz, hogy mennyi volt az utolsó nap, illetve az utolsó 10 trade átlaga. Amikor ezeket a 62 goldos pakkokat dobta, akkor éppen 1500 körül volt az utolsó 10 trade átalaga. 4 x 100-at sikerült ennyiért kivenni, aztán elindult felfele, 400, 700, 800 goldra - ami persze még mindig jóval az átlagár alatt volt.
Szóval lutri, sikerült már pl. 700-800 goldért emeraldot kivenni amikor 3000 volt a napi ár, de ekkora különbség, mint ez a 62 goldos ruby még nem volt.Gondolom van aki direkt erre utazik, betesz egy adagot olcsón, ráharapnak és utánna meg beteszi a drágábbat. Talán Mikro volt aki szórakozott ilyesmivel ha jól emlékszem, direkt betett a "dealerek" ára alá meg ilyesmi
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz mikromanus #31438 üzenetére
OK, ezt persze értem, hogy damage elől vesz el, de én speciel nem szeretem ha kevés az allres. Nem olyan még te is olyan véleményen voltál, hogy nem árt ha 65% körül van a resist, azaz olyan 600 körül nem. Én szeretem ha ekörül van. Mondjuk mondtál már olyat is, hogy 35k hp elég, de nekem az is kevés. Én szeretem ha van legalább 50k - még így is ér meglepetés néha.
Tehát pl. egy ilyen karival, ahol a life és az allres be lett áldozva a dmg oltárán én nem szívesen mennék.
De lehet ez az én fejlövésem, de én inkább lapátolok a piros bubiba is meg az allresre isFeel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz mikromanus #31427 üzenetére
Miért olyan nagy baj a ringeken az allres?
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #31085 üzenetére
"HC-n kell keménykedni..."
Ja, hát én ezt már tavaly novemberben pedzegettem finoman
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #30235 üzenetére
Ugh, és az allres is elég soványka, 400 körüli. Itt durván DPS-re menés lett, minden beáldozva ezért ha jól látom.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz F-ECT$ #30092 üzenetére
" Lehet, hogy ezen is ilyen van"
Már elkezdtem írni a regényt ezzel kapcsolatban, de megelőztél. Igen, látszik, hogy ez a gyűrű is ilyen, mert a a nat ringen a dexen az as-en és a regenen kívül 3 random stat van, tehát összesen 6 statnak kellene lenni, ezen meg csak 5 van, tehát a avg dmg-t kétszer kapta.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Ugyan a europe top10-be nem fért, de a 11. helyen egy skorn-os barbár áll au unbuffed dps listában. Szóval lehet rá építeni szerintem is.
Nekem speciel egyelőre jobban bejön a kétkezes odacsapkodás, mint a két egykezes pörgésforgás. És mp10-en is egész jól elvagyok.
Szerk: jó, az is igaz, hogy azok ott olyan Skornok amikhez nem is tudom hogyan és mennyiért lehetne hozzájutni
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Tudtommal publikban nem fog előbbre rakni, mint ahol tartasz. Ha nincs megfelelő public game, akkor szépen megkapod a következő üzentet:
No quests available in your level range. Please play through the campaign to unlock quests.
Én is húzok most pár karaktert és hétköznap napközben általában ez fogad, esténként néha jobb a helyzet. Hétvégén stabilan tudtam publicban játszani és haladni.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Arra, hogy ha partyban játszol és összeakadsz egy elite pakkal, akkor ne kelljen fight közben beirogatni, hogy "e" és társaik, hogy felhívd a többiek figyelmét arra, hogy segítsenek, hanem ebből az üzenetből látják. Ugyanez történik ha egy zsákos hobbitot támadsz le. Többek közt ez az 1.0.8 egyik újítása. Érdemes lenne elolvasnod a patch notes-t.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Vagy most raknak be mindenkinek ajándékba egy
stormshieldetbrimstone-tFeel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Akkor mégiscsak van meglepi
Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák