Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qccy
csendes tag
Sziasztok!
Már pár hónapja alkalmanként vadászgatom a keywardeneket MPL5-8, adrenalinszinttől függően, és össze is jött pár infernal machine, viszont a demonic parts valamiért nem akar esni...
Elvileg megvan minden, amikor próbálkozom, NV5, de az überbossokat csak MPL4 környékén tudom lekaszálni és valamiért eddig 8-10 próbálkozásból egy sem esett.
Szeretnék már lassan összerakni egy hellfire ringet a barbimnak vagy DH-nak... valami génkezelt hero, aki bírja az MPL10-et is, nem tudna esetleg segíteni egy ilyen jellegű mészárlásban?Amíg ő megbeszélné a dolgot a két boss-szal, addig én elszotyizgatnék a sarokban...
Kezdem már unni az állandó sikertelen próbálkozásaimat...
Pls dobjon már rám egy üzenetet az az ember, aki tudna nekem segíteni ebben ma vagy a hét során este valamikor! Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest