-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Hát én asszem most besza-behu.. cseréltem övet, sapit, kesztyűt ahogy tanácsoltátok. Majd craftolok bracert is, de a mostaniból kb csak a resist hiányzik, viszont minden más van benne. 195k DPs belépéskor, bash-el felstackelődik olyan 288-ra.. Hotával 270 körül látom a karakterlapon ütés közben..
Bash / Hota, Rend, Warcy, Battle rage és tough as nail passziv. olyan sima mp10 lett hogy pislogok. Oké eddig is irogattátok itt hogy OP a barbár meg filléres, de amíg nincs az embernek addig nem érti meg.. Hát gyakorlatilag egy sokatmondok 500M-t költöttem rá (gy.k. ez a monkomnál 1 item ára, a DH-mon meg egynek a fele..) és le-ver-he-tet-len.. 63% chc / 500% chd.. Berserk úgy marad fent hogy még visszamegyek a városba, full dühösen megiszok egy kávét sörrel a Slaughtered Inn-ben, és visszamegyek Fieldre és még mindig fenn tom tartani. Hámiez? Hánerfeljék!!
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
storm3
senior tag
Valakinek van kedve mp10-en megölni nekünk a 3 übert? Deviceket hoztam, csak jó lenne a garantált HF ring
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
userxy
őstag
válasz F-ECT$ #41896 üzenetére
Nem akarok nagy hülyeséget mondani.
Javítsatok ki többiek ha tévedek.
Marcsi gemek fognak esni alapból. úgyhogy a radiant star foscsi lesz indulásnak jo kb másra nem.
A mostani gear ami van neked bőven jó lesz elindulni. De sztem sőt nagy valószínűséggel sokat fog ez még változni mert a mostani legnehezebb szint is egy vicc kategória 2-3 nap után a streamerek maxon tolják....
A gold meg tán acc boundos lesz ha jól olvastam a pletykákat itt a fórumon. Én személy szerint csak azért nem akarok farmolni hogy goldom legyen.
A mostani helyzetből sztem sok következtetést nem szabad levonni mert, a sok ember elkezdte a goldot felvásárolni, mert az atom zárt bétába ez van. De itt még nagyon sok minden változni fog.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Hónapok óta be se léptem, szerintem a kiegig nem is fogok. Van kb 1B goldom. Érdemes eladni az egészet pénzért, vagy valamennyit nem árt megtartani?
Dive ever, work never.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #41890 üzenetére
enyem 1.5millardbol allt meg kb alternativ gearrel (van egy legacy natalya is ra, ill WH / 70+ARes inna helyzetfuggoen, plusz harom par vallas ehp/dam/pickup harmast optimalizalni), altalaban mar mp10en nem nagyon szokott fekudni. 910k EHP es 280k unbuffed EHP van meg vele.
anno 800k EHPvel es 200k unbuffed dpssel (+soj) soloztam ubereket mp10en kb 800millios gearrel, bar ott ghomeknal parszor eldolt a kari, viszont a tobbinel eleg nyugodtan ment. szoval nem feltetlenul milliardos kategoria, de a kb 60millas barbaromhoz kepest ami ugyan kb fele sebesseggel, de szinten elvan mp10en eleg vicces (penz ketharmada kb a skorn + AS unityre ment el).
egyekent legacy natalya azert nem rossz, mostanaban mp3mon szoktam speedrunolni, 350k dpssel kb faceroll kategoria minden. bar a charger tehenek egyhitelnek, szoval neha kell a smoke screen.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
MrCsiT
addikt
válasz granini #41865 üzenetére
less rá a profilomban az U.S. szerón lévő low cost barbimra.. nem vmi erős, de mp10 is megy neki..
A skillezését másold le, főleg
..plusz, fegyóelrendezés olyan legyen, és azokon a helyeken, ahol az EU-s barbijaimon IK van, Te is viselj IK-t. Kesztyűnél AS-est vegyél feltétlen, azzal gyorsabb az LS is.[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Muton
addikt
achi 4k
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
granini
őstag
Amugy en is nagyon nagyon bizom benne hogy mind gearben mind skillben vhogy a DH-t mostmar hozzaerositik a tobbi kaszthoz. Nevetseges hogy milyen dps meg ehp kell manapsag hogy partiban tudj lenni mp10-en egy DH-val, es ne kelljen allandoan teged elesztgetni.
Akinek meg van olyan DH-ja itt az tegye a szivere a kezet es mondja hogy nem kerult milliardokba..
-
granini
őstag
WD meg Wizz nem az en asztalom.. sose volt, sose lesz.. D2-ben volt egy nekrom de azt se szerettem. Melee meg Range shooter karik jonnek be. Valamint, van egy 5-6 fos allando csapatunk es egyelore megvan mindenkinek a maga karaktere amivel hozzatesz a partihoz. Nekem a monk jutott es nem banom
-
granini
őstag
válasz DjDanee87 #41886 üzenetére
Koszi mindenkinek a segitseget, este otthon megnezek minden javasolt skillezest meg megprobalok geart cserelni ha tudok. Sose lesz a kedvencem a barbar azt mar most bevallom ferfiasan, de ha p100 lesz a masik monkom a kieg elott akkor kell valami amivel haladosan tudok farmolni.. a DH erre alkalmatlan..
-
DjDanee87
addikt
válasz granini #41869 üzenetére
Nem vagyok nagy szakértő, de hasonlóak az én barbárom értékei is. Igaz a Skorn miatt lehet teljesen más a szitu. Nekem nagyon bejött ez a skillezés, esetleg próbáld ki, bár még 1szer mondom 2x1Hval én nem próbáltam, csak Skornnal.
A passzívokat nem érdemes nézni, normalon runoltam achiért, azért vannak bent azok. Weapon master, ruthless és Tough as Nails szokott bent lenni, és ezzel MP8 simán, MP10 meg odafigyeléssel megy soloban.Esetleg overpower helyett rend javasolt, de én jobb szeretem az OP-t, mert nincs közös cooldownon a hotával meg semmi mással így bármilyen ütés közben, vagy akár mozgás közben is nyomható és még critet is ad. Tömeg esetén pedig állandóan fentvan a battle rage rúnája miatt, mert a CD lejön róla szinte azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #41868 üzenetére
A védelme több mint elég. Sebzése lehet szar. Life stolenben meg a rend a legjobb. Esetleg valami böszme nagy sebző skill. A cleave is nagyon pöpec. Magas sebvzésnél vérpezsdítő rúnával. Semlegesítesz egy ellent, akkro lesz 85% AoE-d. Egy ütés több ellent is lefáraszthat, így elég csúf láncreakciók lehetnek. Persze satnya sebzésnél meg kamuskillnek nem az igazi. No, olvasom is tovább. Picit lemaradtam a frissítésben
edit: bőven jó ez a karakter MP6-ra. Nem tudom hogy a fenébe tudsz elhullani Sunra! Elég lehetetlen küldetésnek tűnik. Ha fejlesztés:
- övcsere WH-ra
- ha védelem kell, akkor immo csuka esetleg és megmarad a setbonusz[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
Hát majd olyan 60-80K körül már lehet annak nevezni..
Addig elég szegényesEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Muton
addikt
válasz Sirandrish #41882 üzenetére
bennem még az maradt meg, hoz az az ultimate stat. úgy látszik, h várni kell még vele egy picit
-
Sirandrish
legenda
-
Muton
addikt
válasz Sirandrish #41880 üzenetére
köszi! kicserélem nagyobbra, meg life-osra, meg próbálok újra beszerezni lot-os fegyót, mert direkt eladtam, hogy ls-es legyen. ennyit a rutinról
-
Sirandrish
legenda
Mivel még kicsi szintű így nem nagyon lehet vele szórakozni de pl kavicsok cseréje HP-sra, illetve próbálj meg beszerezni valamennyi LOH-ot. Mondjuk fegyverre mehet, de maradjon socketes ahova egy legalább 2vel nagyobb kavicsot rakjál be.
Az LS-nek azon a szinten még nem veszed hasznátEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kkf
aktív tag
nézd meg az én speckóm. ha kell még LS akkor, cseréld ki a rend rúnát. a cleave mindenképp kuka. ez egy ilyen rohanós, sok barbáros build, amikor mindenki rárendel a trashre egyet, azt futunk tovább
szólóhoz a te DPS-eddel inkább klasszik WW build (hurricane rúna jobb gombra természetesen), HOTA thunderstrike (én ezt ajánlanám 200dps alatt) vagy smash - bal gomb, warcry kidob, helyette Bash - Punish 5 másodpercenként 1 +24% damage-ért, bash helyett lehet overpower - killing spree is, de azt csak 45% CC alatt érdemes, mert csak papír DPS-t produkál, a Bash viszont valósat, továbbá 0 furyról az overpower nem fog furyt generálni a WW-hez, a bash viszont igen. Fury-t meg pörgés közben költsed battle rage, meg a sprint-tel (szükség szerint), hogy a WOTB-t fenn tudd tartani. kis pörgés, 5-6 HOTA ütés (közben a kis tornádók töltik a furydat), egy-két bash, megint pörög, és így tovább. arra ügyelj, hogy WOTB-vel azért tudj legalább 2.2-2.3AS-t ütni, mert ha a kis crit-es tornádók (a gyakoriságuk függ AS-től) nem tudnak elég furyt generálni, akkor lényegesen lassabban haladsz."Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
Muton
addikt
hi!
nagyon max másfélből tejföl buksit mivel turbózhatnám fel, h túlélje a butchert nigthmare-en?mod:
meg miért qrva drágák a nagyobb kövek hardcore ah-ban? nem úgy megy, hogy veszek olcsón hozzávalót, és megcsináltatom. szóval nem értem a dolgot, mert egy flawless squere pár k, míg az egyel nagyobb meg vagy 80[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz Sirandrish #41876 üzenetére
Én meg csak azzal szarakodok. De az a baj minden para szint után elfogy a lelkesedés 1 hétig. Sose lesz 100-as 20 óra kéne neki csak. De nincs kedv.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz userxy #41874 üzenetére
Dzsaaaaa...Rend..ez teljesen kiment a fejemből
Látszik hogy ezer éve nem barbiztamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
mpierre
veterán
Szigorúan saját vélemény, mert ugye mindenki rühelli a ww barbit.
3% ls van az övön és pont. Nem egy dps huszár a karcsim, de jól elboldogult mp10-n partyban. Szólóművészként mp8 fölé felesleges volt menni és bezony én is cleavet használok. Használtam, már nincs hova a barbit hizlalni.
A frency lehet, hogy gyors, de megdöglik a ww barbi, mire beindulna. A cleave-vel egyszerre mindet ütöm aki orrom előtt van. 3 ütés és mehet pörgettyű.
Tehát azt mondanám kinek melyik skillezés fekszik, azt használja.[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
granini
őstag
válasz Sirandrish #41871 üzenetére
Mindkettotok tanacsat megfogadom, bar innentol megint csak budget kerdese.
WH ovet es kardot megnezem, bar ezek meg mindig dragak tudnak lenni. Igaz hogy WH ovon lehet barbar skill bonusz is asszem.. Mondjuk lehet a kard cseret meguszom mert a monkomnak van dexes/str-es kardja, azt tudom hasznalni. Koszi szepen!<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Sirandrish
legenda
válasz granini #41869 üzenetére
Nekem ugyan több a DPS-em viszont én csak 3%LS-el operálok és mégis élek MPL10en. Partyban meg főleg hogy bírnod kellene, DPS ide vagy oda.
De mondom...a nagy tanácsokkal várj meg valakit aki képbe van az aktualitásokkal, viszont egy próbát én tennék a helyedben azzal a frenzyvelEgyébként ha DPS kell akkor az övet cseréld WH-ra első sorban, és próbálj meg braceren resit pótolni.
A set bonusz bukó lesz, de akkor csak azt a 60-70resit bukod és nem 130at..szerk: először csak próbáld ki hogy stabilabb-e a karakter..azért nem kell itemet venned..
Szerintem érezhető lesz a különbség a bonusz hiány ellenére is.[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Thrawn
félisten
Van két LS-es fegyód, szóval az Immo öv nem kell, helyette egy jóféle WH-t javasolnék. Az EF-t átraknám main handbe és vennék az axe helyett egy swordot, az gyorsabb. Crit chance kellene neked még sok. Skilleknél nekem más build jött be.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
granini
őstag
válasz Sirandrish #41866 üzenetére
Ezzel kb MPL10 Diablot is meg kéne tudnod lovagolni
en arra tippelek hogy siman csak keves a DPS-em, de jot tenne az onbizalmamnak ha valaki ezt megerositene. Belepeskor vmi 170k, az orditassal asszem 185-190.. valszeg ez ebben a formaban mp6 fole meg keves.. az AS-em olyan 2.0, nyilvan ezt is feljebb kene tornaszni..Én is imádom, de ettől még a frenzy jobb, ha LS-ről van szó.
Hat lehet azzal kene kezdenem hogy szerzek egy ugyanilyen immo ovet csak cleave helyett frenzy bonussal.. es akkor skill change[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz killerjohn #41867 üzenetére
Én is imádom, de ettől még a frenzy jobb, ha LS-ről van szó.
Egy időben én is próbáltam erőltetni a cleavet, de egy ponton már nem tudja fenntartani a karakter saját magát.
Majd 10% LS-el úgy kéne szívnia vissza a HP-t hogy szétrobban a teste..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #41866 üzenetére
én imádom a cleave-et
-
Sirandrish
legenda
Elöljáróban elárulom hogy nem néztem meg a karidat és hiperszuper tanácsokkal sem foglak ellátni, mert nem tudom manapság mi a trend barbár fronton, de a cleavet cseréld mondjuk frenzyre.
"WarCry-al 9000-es armorom es 700 koruli allres van, es ehhez jon 8.90 % LS"
Ezzel kb MPL10 Diablot is meg kéne tudnod lovagolni, szóval szerintem az lehet a gond hogy a lassan ütő cleave miatt, nem jön vissza elég gyorsan a HP. Kukkants rá mindenképp mielőtt a fél gearedet lecseréled..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
granini
őstag
Barbaros kerdes (az allando szakertom eppen allamvizsgazik.. )
Raneznetek a plvl10-es barbaromra, hogy mit lehetne fejleszteni rajta..? Tisztaban vagyok vele hogy pl bracert sokkal jobbat kell craftolnom (ehhez mar gyulik a DE..) de nem szeretnek szazmilliokat kolteni ra. Ez alapvetoen egy low budget barbi lenne, es nem kovetelmeny az mp10, de a mostani formajaban sajnos valamiert mp6-on is surun fekszik.. WarCry-al 9000-es armorom es 700 koruli allres van, es ehhez jon 8.90 % LS. Azt tippelem hogy a dps-em meg az AS alacsony es ezert patkol el.. ja es 55k life meg a ruby-val is megvan.. ha bent allok a tocsaban levernek.. nem kene..
Nezzen ra egy barb expert hogy gear-ben mit lehetne olcson cserelni, illetve hogy skillek kozul mit erdemes cserelni. A Cleave eleg fixnek tunik, ugyanis arra van bonuszom ovon. WV-t probaltam az kicsit uncsi es szerintem keveset sebez, forgok forgok de nem hetekony. Jelenleg a HoTA vagy a Seismic slam a fury-kolto skillem, azzal eleg stabil volt ugy mp4-5-ig.. A berserk is viszonylag jol fent marad, persze ha nincs kit utni leesik, de nagy tomegben fenn tudom tartani a hotaval..
A sprint a csapat miatt van bent de ahhoz nem ragaszkodom. a 3 passzivbol is az elso 2 fixnek tnik, az armoros-t meg azert tettem be mert haltam Koszi elore is.
-
mikromanus
veterán
válasz DjDanee87 #41863 üzenetére
A Fetish Sycophants nem hozhat össze több ovist? Csak mert jelenleg ugyan aktív skillből (és talán mindenképp) max 8 fetish lehet, viszont a Fetish Sycophants passzívval össze tudtam hozni kilencet is. Lehet több is összejöhet csak lejár az ideje. Ha nincs erre a passzívra korlát, akkor hatalmas ovis horda törhet diablo világára ha magujtól nem hevernek el. Kellene egy bétakulcs, hogy kipróbáljam. Igazán küldhetnének már... amíg ilyen közszolgálati vagyok!
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
DjDanee87
addikt
Ha érdekel valakit beta video:
Noxious - hardcore torment IV crushing blow nélküli WDvel -
mikromanus
veterán
Zisss benyomta az egyórás shrine itemet ROS Bétában. Valami undorító: Ahogy nézem egy shrine többször is hat ha eléri és nem egyszer. Legalábbis veszett gyorsan talpal... Picit elszabták ezt... NA jó nem is. Már nem picit
-
proci985
MODERÁTOR
champion plague swarm tényleg spawnol cyders outpostban. igaz nekem legalább 50 körbe tellt (+ amikor nem spawnolt cyder) mire lejöttek, de el lehet őket ott kapni.
---
fallen cur champion storm hallsban elsőre spawnolt amikor fallen rollt kapott.
[ Szerkesztve ]
-
CzKaresz81
tag
Nagyon köszönöm mind a kettőtöknek!!!
Nem tudjátok, ez boxra is érvényes vagy ott más?Valamint még egy kérdés, DH-hoz van a raven's wing ami ha jól tudom pc-n nem volt sockettel!
Elvileg boxon van, de baromira nem találok rá bizonyítékot hogy ténylegesen vagy, vagy csak moddolva létezik.... Remélem nem....Köszönöm mindenkinek...
-
Cadal
őstag
válasz CzKaresz81 #41856 üzenetére
Összefoglaló kinyitása fent!
A tárgyakban található max statok táblázatosan: [link]
sok más infó is össze van oda szedve.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz CzKaresz81 #41856 üzenetére
fegyver: csak legend/set és 1%
gatya: csak legend/set és 1%amu: 10%
ring: 6%
sisak: 6%
bracer: 6%
pajzs és offhand: 10%
kesztyű: 10%Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
Az meg tudja valaki hogy melyik itemen mennyi lehet a max chc külön - külön ?
Fegyverben, pajzson s egyéb dolgokon....Nagyon köszönöm ha ebben tud valaki segíteni...
-
rongyi
aktív tag
Megy a stream (HC fun)
-
Sárpac
nagyúr
Remek a blizzard új hülyeséget talált ki. Most már 3 kattintásra is input limitet nyom ahban! Buktam ma 3 bidet emiatt, plusz ha ládába küldök dolgokat arra is nyomott most egyet! Ja persze a botok azok ugyan úgy mennek.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
killerjohn
addikt
új HUD online
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #41850 üzenetére
No, működőképesnek tűnik. Így lehet egyszerűbb videót gyártani. Húzok vissza far cry 3-azni. Sajna annak gyatrább a minősége felvételnél. Hm... Past Broadcasts -nál ott a csetlés-botlás ha valakit érdeekel. A kezdő elhasalás nem épp jellemzője a buildnek. Csak topa vagyok. Az eliteknél picit lassúcska, de tömegoszlatásra egész jó. Vagy ha ráhúzod a tömeget az elitre.
-
mikromanus
veterán
No, tesztelgetek egy kis barbit streamen. Ha ki akartok kacagni, akkor csak rajta. Link az aláírásomban Elvileg látom a chatet is... Mondjuk sokat kitakar, így majd arra fogom ha fekszek kelek. Most valami solo barbit próbálok MP10-en low fury (se yeti, se hota) buildben. Esetleg majd módosítom ha nagyon nem megy vagy gyűlik a nép csapatjátékra.
-
mikromanus
veterán
válasz Chiller #41848 üzenetére
Vagy fagyaszt vagy nem. Van némi ellenéállása az ellennek a cc hatásokra, így a fagyasztásra is. Ez másodpercenként növekszik amíg fagy/stuniolva van, vag ymáshogy befolyásolják. 65% azt hiszem infernon a max ellenállás. Időeltérés szerintem nincs, de az elitek rövidebb ideig vannak a fagy és egyéb hatások alatt (vagy tévedek ebben?). Vagy az ellenállás az időt csökkenti?
-
Chiller
őstag
Valaki tudja, hogy mitől függ, hogy a frost nova 3 másodpercig fagyasztja az elitet, vagy éppenséggel kevesebb ideig?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #41845 üzenetére
+1 - +2 képernyő távolságról jelzi.
Csak ma nem, mert bekapcsolt a timebomb Éjfél körül frissítés, addig sajna nem megy ma a HUD. Egyébként mától már csak HUD 2.0 lesz - mindenki aki 1.0-t használ annak üres mappába kell telepítenie a ma éjjel "megjelenő" verziót.
(a changelog kötelező olvasmány)[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Gothmog #41841 üzenetére
A dropról. Bekukkantottam 1 percre meg egy elit killre diabloba. Esett a barbárnak 5 rare item. Mind kaszt specifikus... Mármint MÁS kaszt specifikus. No comment.
-
Sirandrish
legenda
válasz killerjohn #41835 üzenetére
Te figyi már..ez a HUD most jelzi az eliteket vagy nem?
Vagy csak 10méterre előre vagy hogy van ez?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
buherka
addikt
...félre ment
pü.
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Gothmog
senior tag
válasz DjDanee87 #41837 üzenetére
Nem tudom, de velem pedig olyasmi esett meg a közelmúltban, hogy zsinórban esett 5 legendary monk fejes (Tzo Krin's gaze és Madstone; már nem emlékszem, hogy milyen kombinációban). Más nem is pottyant közben (zöld vagy barna), csak monk fejes.
Endure. In enduring, grow strong.
-
ReFleXx
addikt
válasz Sirandrish #41695 üzenetére
"Mert ha egy lepke Argentínába lefingja a kőszáli sas tojásán lévő bolhát, azt is feltolják torrentre .mp3-ban, aviban, 3D-ben és BD ripben is.."
Kiváló hasonlat a "minden"-re. : DDD2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz szallasi007 #41655 üzenetére
Ha elolvasod a leirast akkor irjak hogy megrendezett eset.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
DjDanee87
addikt
Erre mekkora esély van? Tegnap este esett WKL Ssthrassből. Erre ma reggel is még 1 WKL ugyanott.
Még érdekesebb, hogy korábban nem láttam még esni, most meg esett 4db 3 nap alatt. -
proci985
MODERÁTOR
ok, akkor megoldható.
uniqueket is inkább maintainability miatt tartottam érdekesnek.
-
killerjohn
addikt
válasz proci985 #41833 üzenetére
nincs xml. XLS van, minden sor egy item. abban dolgoznak, és abból konvertálnak bináris SNO fájlokat (.gam). több ilyen tábla van: moboknak, exp táblák, alap itemek, legendary itemek, stb. Nem vészes: teljesen kezelhető most is: ~2MB az összes, itemekkel kapcsolatos .gam file összesen.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz killerjohn #41832 üzenetére
végülis ha jól emlékszem xmlben vannak a cuccok, tehát pl model2model transformationokkal az se gáz, ha egy unique 70 sor, max a végén generált utolsó modell lesz kb kézzel kezelhetetlen... de az nem érdekes ha egyébként működik a többi résszel, a korábbi modelleken meg lehet változtatni egyszerűbben, ha kell.
linket lehet, mostanában nagyon sok a meló/képzés, innentől egy fél év múlva megjelenő kiegészítő engem nagyon minimálisan izgat. hacsak nem pl szoftverfejlesztésről van szó, mint most.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz killerjohn #41828 üzenetére
miért ínának újra bármit, ha lehet haxolni is?
az itemrendszerhez valszeg ettől függetlenül hozzányúlnak, különben lenne 70 sor stat itemenként, az meg borderline kezelhetetlen.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz killerjohn #41828 üzenetére
Nem hiszem hogy tévedsz, a Blizzard már nem nagyon újít semmit, csak meglévő dolgokat alakít át. Ott van például a Heroes of bla bla amin éppen dolgoznak. Minden megvan hozzá ami kell, skinek effektek stb, ők csak egy pályaszerkesztővel összehegesztik játékká. Igazából erre akkor jöttem rá, mikor WoW Lich Kingben a cuccok ugyanazok voltak, csak a sima pl zöld, az erősebb már kék, utána lila... Majd visszahozták a régi raides cuccokat, mert hogy az de jó volt, most meg visszahozzák majd a BC-t
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Gorneck
legenda
Egy kis esti bóhockodás...ACT2-ben...a loot szar, az xp fülünkkööön, de ma legalább egy kisgyerek szájából is hallottuk, hogy Húúúrkák vagyunk... No meg a fenese gondolta, hogy a játék csirke csináló skillje ezt a dalocskát idéze fel benne:
"Éliás, Tóbiás egy tál dödöle, ettél belôle.
Kertbe mentek a tyúkok, mind megették a magot."
Egy élmény volt.Ezer hála "Kuká"nak a spirit stone acsiért...
Gorneck#1239
-
killerjohn
addikt
válasz Bazzzs #41827 üzenetére
nagyon rossz érzéseim vannak RoS-al kapcsolatban
Ami már látszik a RoS beta és az 1.0.8 között, az az hogy technológiában, keretrendszerben NULLA az előrelépés. Értsd: a RoS egy olyan patch amiben létrehoztak N új textúrát, N új scene-t, N új itemet, 1 új classt, 40 új attributeot és ennyi. SEMMIT sem fejlesztettek, úgyhogy amit eddig nem tudtak 1.5 év alatt hozzáhegeszteni az 1.0.8-hoz (technológiai, szervezési szinten) azt nem most fogják a beta és a release között. Azaz szerény jóslatom, hogy amit most bétaként látunk, és ami kijön majd RoS expansion néven egyszercsak, az összevissza finomhangolt balanceon kívül ugyanaz lesz. Remélem tévedek. -
Bazzzs
senior tag
válasz DeckardCain #41826 üzenetére
Jó olvasni, hogy a kékek is megerősítik, hogy a drop rate most meg van emelve a tesztelés miatt és nem ez lesz az induláskor. Az is örömteli, hogy várják a javaslatokat a riftekkel kapcsolatban. Hátha beépítenek pár életképes elképzelést
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
ReFleXx
addikt
válasz killerjohn #41624 üzenetére
Honapok ota ezt tolja mindenki
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
mikromanus
veterán
Off:
Találtam Far cry-ban stream -es részt. Ki is próbálom. Ha rákapok, akkor beüzemelem majd diablora is. Addig Far cry master végigjátszás. Sok megalázó halállalBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
SZerintem rossz lenne. Bár épp kaphatnál érte valami petet, festéket, vagyvalami specko armor/weapon kinézetet a RoS-ba. Mindegy mit, csak ne legyen az, hogy lényeges előnyt ad és "kell" az achi. De komolyabban nem hiányzik nekem.
-
Edge
veterán
Nem lenne rossz ha az ahci pontokat is be lehetne váltani, emlékszem pl. asszem Hellgateben napi buffokra lehetett elszórni.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Thrawn
félisten
válasz Gorneck #41809 üzenetére
Achihoz kell? Mert akkor nem jó kereskedőt keresel.
DjDanee87:
1. Nem számít, runolhatsz normálon is akár.
2. Nem tudom, lehet pontos az a leírás is, én egy részüket innen néztem meg merre vannak: [link]
3. Yakara nem spawnolhat máshol. A Stinging Death Swarm mob az amelyik lehet az Eastern és Western channelben is egyaránt.
4. Mage Lordból asszem kettő van a Storm Halls-ban: Ghuyan és CaustusHa valamelyik lila mobot sokáig nem találod az a random miatt van (kösz Blizz...), az egyik pókot kb 2 hétig kerestem.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
DjDanee87
addikt
Én is nekiestem pár napja a Unique Collection achinak. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem, hátha valaki tud válaszolni:
1: Számít a nehézség, MP beállítás?
2: D3DBn vajon jó helyre vannak írva ezek a ritka lények?Azt furcsállom, hogy kb 3 napja álltam neki, kiírtam melyik Actból melyikek hiányoznak és őket hol találom meg. Act 1-ből csak 5 hiányzott (Zhelobb, Qurash, Lorzak, Dreadclaw, Ebenezer) amik meg is lettek 1 nap alatt viszonylag kevés tryból. Áttértem az Act 2-esekre ahol hiányzik 7, de 2-2 egy zónában spawnolhat elvileg.
Nem számoltam hányszor futottam végig rajtuk, de 2 nap alatt egyet sem találtam még, ami nem túl bíztató az Act1 után.
Ja és még két kérdés3: Yakara elvileg Eartern Channelben van. Elképzelhető hogy spawnolhat a westernben is?
4: Van négy különböző Mage Lord. Ebből 2 már megvan - a fentebb linkelt oldalon meg azt írták amik nekem kellenek azok Storm Halls nevű helyen vannak. Kétszer futottam már össze Mage Lord Flaydren-nel aki már megvolt korábbról is, de én Storm Hallsban találkoztam vele holott azt írták ő pl a másik Zoltan Kulleos részben van. Innentől elkezdtem runolni a másik részt is, asszem Unknown Depthsnek hívják. Később ott is találkoztam ugyan ezzel a Flaydrennel. Gondolom akkor a 4 Mage Lord feltűnhet bármelyikben a 2 közül, erről valakinek valami info?[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #41808 üzenetére
MEg a setek. Bár lehet "csak" a lvl 70-esek...
(#41809) Gorneck23
He?Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gorneck
legenda
A májti fegyós csávókám milyen sűrűn jelenik? Mint a fehér holló?
Gorneck#1239
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #41805 üzenetére
jelenleg minden legendary accbound, nem?
-
mikromanus
veterán
válasz Lézerparaszt #41806 üzenetére
A bétában azt hiszem nem csereberélhető most. Ebből gondolják talán, de nincs semmi hivatalos infó, blue post vagy datamined bejegyzés. Meg jelezve sincs az aranyon. Furcsa is lenne...
edit: persze lehet nem account bound most se a bétában. Sose figyeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz mikromanus #41805 üzenetére
Egyik streamen már biztosra mondták hogy a gold acc boundos lesz. Azt nem mondták honnan vették az infót, csak hogy az lesz. Ezért nézek ritkán vagy most már inkább sose kieg streameket.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
mikromanus
veterán
válasz vvega30 #41804 üzenetére
Nem tudom ezt hol hallottad. Miért lenne account boundos? Csak a craft alapanyagok és a maxos legendary-set itemek lesznek account boundok tudtommal. Meg az enchantolt motyók...
-
vvega30
senior tag
válasz mikromanus #41797 üzenetére
nem úgy volt, hogy a gold is account boundos lesz?
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
mikromanus
veterán
válasz Wolverine #41802 üzenetére
Nem tudom mit lehet olyasmin tesztelni ami minden más buff összesített értékének három-négyszeresét adja egy passzívra alapból. Inkább a rollokat kellene az itemeken feljebbcsavarni. Kacagtató ami összejöhet. 1400 helyett 2000? Két mostani gagyi item többet ad mint a reflectre kihegyezett set darabjai a bónuszukkal együtt (cindercoat 5800+ reflect, meg egy gagyi vállas 3800+). No mindegy. Remélem ez még belefér az idejükbe, mert jó muri lenne. MEg esetleg a backlasht és a dodge-ot is kikupálhatnák. Örülnék egy max nehézségesen is életképes mátrixos-elhajolgatós értékelhető buildnek.
-
Wolverine
félisten
válasz mikromanus #41797 üzenetére
Szerintem most csak azt tesztelik, hogy egyáltalán életképesek-e a mechanizmusok. A számok beállítása csak finomtuning a legvégén...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Pekkk
aktív tag
válasz Lézerparaszt #41796 üzenetére
Nézz meg egy pár stream-et és meglátod miért kaotikus. Van egy WD aki úgy megy torment 6-on, mintha fánkon lépkedne. Nyilván ezért van a béta, de rengeteg tenni valójuk van, hogy igazán élvezhető játékot rakjanak le az asztalra. Nagyon remélem hogy sikerül, mert nagyon szeretem ezt a játékot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.