Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
válasz
F-ECT$ #41896 üzenetére
Nem akarok nagy hülyeséget mondani.
Javítsatok ki többiek ha tévedek.
Marcsi gemek fognak esni alapból. úgyhogy a radiant star foscsi lesz indulásnak jo kb másra nem.
A mostani gear ami van neked bőven jó lesz elindulni. De sztem sőt nagy valószínűséggel sokat fog ez még változni mert a mostani legnehezebb szint is egy vicc kategória 2-3 nap után a streamerek maxon tolják....
A gold meg tán acc boundos lesz ha jól olvastam a pletykákat itt a fórumon. Én személy szerint csak azért nem akarok farmolni hogy goldom legyen.
A mostani helyzetből sztem sok következtetést nem szabad levonni mert, a sok ember elkezdte a goldot felvásárolni, mert az atom zárt bétába ez van. De itt még nagyon sok minden változni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Half-Life 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8540P - i7-640M I 6GB I 320GB I 15,6" HD+ I Nvidia 1GB I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest