Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz Jazz #29696 üzenetére

    "semmi nem kárpótol egy jó 1h+trium kombót." -igaz.
    Ára ? Ja, hogy csak a jó 1h olyan 300M , és ez szerencsés bid ár? Nézd meg AH-ban, hogy egy 1200-as 5.5 ls skorn mennyi.. szerintem , 2-3 is kijön egy jó 1h+trium árából, hiszen 1h-nak nem csak a dps-ének kell jónak lennie, hanem LS is kell rá.
    A Skornon, ami nekem van, van 5.9 LS és 200% chd. Ez sem annyira alap, de 170% chd-val már gond nélkül elérhető, és igen drága az 1h kiváltás.

    Nem lassú mp5-6-7-en. Wiz-nél nem. Nem kell várnod semmire, még egyedül is archonban tudsz maradni, amíg lemegy a CD. Van barátom, aki kb. mindenféle karakterével 1 db (ugyanazt az :DDD ) LS skornt használja.

    Ha nem így lenne, senki nem lenne skornos, igaz ? :N

    "széné buffolt armor+resist-ek" - közepes wiznél (ilyen 150-180k dps között) ez nem lesz igaz.. nézz ki publicba, a valódi "közepes"játékosok hogy tolják : még szénné buffolt armor sem lesz 4k-nál magasabb, resből meg a 800+ is ritka, még energy armor/prismatic-al is - amivel pedig vastagon vesztesz dps-t pl. egy pinpointhoz képest.

    Ezek miatt írtam, hogy felsőfok itemekről és karakterekről írsz majdnem mindig, de nem életszerű, hogy 1B+ goldot tudna egy kezdőbb wiz tenni a karakterébe, viszont játszani azt tud és akar is.

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák