Hirdetés
Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a béta karaktereket, achievementeket bizonyos időközönként resetelik (mondjuk az újabb patch-ekkel)? Mert tegnap este beléptem (kb 3-4 hét után) és eltűnt az összes karakterem, összes achievementem.
-
emre33
addikt
válasz
Cybertrone #8391 üzenetére
Lehet, de lehet más az elmélet és a gyakorlat.
Sőt, ha van Tolna Megye környékén valakinek Vision cucca és nincs Béta hozzáférése, írjon, és megbeszéljük, a bétát -
Ilsyde
őstag
válasz
Expendable #8392 üzenetére
Mindenki ugyanannyi XP-t kap, a loot meg minden jatekosnak kulon esik azaz nem latod hogy mit kap a masik.
-
Expendable
aktív tag
Bocs ha volt már róla szó, de co-opban hogy osztja az xp-t ha kb. azonos szintűvel vagyok és hogy ha az egyik sokkal (4-5 szinttel) nagyobb, mint a másik? és a lootot?
Tegnap becsatlakozott hozzám valaki és SK után nem volt semmiféle roll (need-greed) a lootra. Van aki csak ezt "látja", van aki csak azt v hogy?Köszi,
-
emre33
addikt
kipróbálta már valaki a Diablo 3 Nvidia Vision 3D mellett?
Milyen? Van valakinek erről tapasztalata?Egy darab Geforce 680 kártya szerintetek elég lenne, 3D üzemmódba 60 FPS-nek?
-
Eyesis
őstag
Ha egy accounton van diablo 3 es sc2 akkor tudok veluk egyszerre jatszani? vagy elcsesztem es inkabb minden gamet kulon accra kellett volna tegyek?
-
Egy bnet accountról bármennyi játékkal tolhatod, nincs korlátozás.
Egy dolog nem működik (?) - nem működött - rendesen: a real ID chat néha össze vissza irogatott a különböző game-ek között.
The way the Battle.Net system works is that it simply consolidates all of your accounts into one easily manageable overview. This allows you to manage all of your accounts in one simple location.
You can access every single one of your accounts that are on the Battle.Net account simultaneously without any issues, but you would need on beast of a computer to run both WoW and Diablo III on max settings together :p by Nakatoir.
Ps.: A bétás tudnivalókról (pass/jelszó, karakterek létrehozása, leadás előtt letörlés, eleve nem hozhatunk létre új karaktert stb lesz valami FAQ?
)
-
Eyesis
őstag
Kicsig gameltem vele:
http://www.twitch.tv/eyesis/b/314613264
Lehet én nem vagyok elég rutinos, de nekem unalmasnak tűnik -
Cicero
őstag
ja, és a chat gem az oldal alján random fejlesztéseket generál a skill calculatorban
-
warcat
veterán
-
Jazz
veterán
Van itt valaki aki 16:10-es 1920x1200-as monitorral betazik?
- Választható az 1920x1080-as felbontás? Ezesetben torzítja a képet, vagy megtartja a képarányokat? (alul-felül fekete sáv)
- Letter box-ot kiválasztva natív 1920x1080-ba urik?
-
emre33
addikt
Éles játék két akuciós házáról kérdeznék:
1: Egyszerre hány "cucc" lehet kint a "piacon?
2: Ha nem veszi meg senki, akkor mennyi idő után kapom vissza?kösz
-
Expendable
aktív tag
Nagyon köszi JSaN-nak a lehetőséget, jó volt vele játszogatni. "Kicsit" rövidebb a béta mint számítottam, de nem volt rossz
-
JSaN
addikt
Frisult egy kicsit a tablazat.
Meg egy kerdesem lenne:
Amig a betamat toljak masok, en addig tudok mondjuk starcraft 2-t tolni ugyan ugy a sajat accomal? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #8363 üzenetére
Vagy ráküldöd Lord of Destructiont!
-
thesound
addikt
a mai twitteres beta key is elkelt
éppen kivágott a bnet, mikor nyomtam volna a másolást, yesss
-
warcat
veterán
Felesleges ezen agyalni, WoWban 30-40ms-em van, a franciáknál vannak a szerverek,90% hogy ezeket is oda telepítik,nem lesz magas latency,kivéve ha bizonyos magyar szolgáltatónál vagy, szopóágon
-
dkface
aktív tag
maradjunk annyiban hogy inferno-n sok lesz a 200ms nagyon, az már semmiben nem elfogadható. aztmondom hogy CoD-ban 50 , Sc2 -ben 70 , ebben olyan 100-120 lesz amennyi-vel még normálisan lehet határhelyzetekben irányítani a játékot.
-
Wolverine
félisten
válasz
Cybertrone #8344 üzenetére
Ennél a stílusnál 200 ms még nem lag. 500 ms már necces lehet.
-
Bazzzs
senior tag
Mai naptól begyűjthető a barbáros sigil itt. Most a visszaigazoló e-mail is megjött kapásból.
-
warcat
veterán
Lehet gyártani a barbáros zászlót a sigilért.
-
Cadal
őstag
válasz
Cybertrone #8341 üzenetére
Az pont elég... tudod te nagyon jól!
#8345 radi8tor1: Ez Amerika! Ennyiből csak annyi marad. Hiába túl messze van..
-
Twicehun
csendes tag
Nyugtassatok meg, hogy már május 15.-től lesznek eu-s szerverek, mert azért nekem néha felment a pingem 5percekre ilyen 1200msre ami azért már zavaró volt.
-
persil
nagyúr
2 órát én is tudtam játszani valamelyik nap és nekem is olyan érzésem volt, hogy be-beröccen néha, egyszerűen nem smooth, holott végig 40+ fps-el ment a játék 1440*900 max beállítáok mellett.
A grafika lejjeb vétele pedig semmiben sem befolyásolta, csont minimumon is ugyanígy ment nálam.
-
Bazzzs
senior tag
Eddig akikkel beszéltem, mind azt mondták, hogy náluk is van belassulás. Szerintem ez egyelőre konfigurációktól független probléma.
A hivatalos fórumon az ismert hibák listájában van egy ilyen pont:
•The game client will lag slightly when it is loading new assets for the first time. This is not Battle.net lag, but your game trying to load assets that it has already loaded.
Lényege: Abban az esetben, ha a játék először tölt be valamit, akkor előjön a lag. Ez abból adódik, hogy a játék olyan dolgokat akar betölteni, amik már betöltésre kerültek. Nem lehet, hogy ez okozza a lassulást? Én úgy vettem észre, hogy grafikai elemektől (effektek és szörnyek mennyisége) független a lassulás, legalábbis nálam. Amikor elkezdem a legelső küldetést, és kint állok a kezdőpontnál, akkor egy olyan 10-15 másodpercig az egész játék akadozik, mintha még nem lenne betöltve a memóriába. Szintén van belassulás olyan szörnyeknél is, amelyek szétrobbannak a megölésükkor. Ilyen esetekben még a robbanás előtt áll meg egy pillanatra a játék, mintha "elgondolkodna" egy pillanatra.
-
persil
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #8305 üzenetére
Jézus fasza...
Nem elülső, meg hátulsó, hanem előtérben levő program, illetve háttérbe tett program esetében mennyi legyen a max fps.
De, ha rajtatartod a pointert egy rövid ideig, akkor ki is írja. -
Wolverine
félisten
válasz
Ez nem egy fps, itt a 221 gyakorlatilag akadálytalan játékot jelent. (ráadásul ez egy amerikai szerverre vonatkozik, az európaiaknál 40-60 ms lesz várhatóan)
-
Ptech
addikt
válasz
Ezzel a rendszerrel jó is, mivel nem küld el minden kis apróságot a szervernek, és nem vár az ack-ra. ~300ms-ig teljesen játszható.
-
Cadal
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #8314 üzenetére
"Pinget nem tudom hol nézted"
A gombok mellett van egy függőleges kis csík, az jelzi a pinget. Zöld jó, sárga gyengébb és a piros rossz!
-
havasa
aktív tag
-
mongoose123
aktív tag
válasz
mongoose123 #8330 üzenetére
Betelt erre a hétre a jelentkezők száma.
-
JSaN
addikt
Kicsit toltam ezzel az uj patchel, am valtozast eszleltem jatek menet teren. Hogy a bosoknak van speci kepeseguk, pl ilyen. Illetve mar lehet gyuruket vasarolni a kereskedonel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Bétához a telepítőt le lehet tölteni kulcs nélkül előre?
Köszi!
-
mongoose123
aktív tag
válasz
mongoose123 #8325 üzenetére
Kedd, Szerda, Csütörtök, fix-en lefoglalva béta tesztre. Még van hely 2 embernek ezen a héten a pénteki és egy hétvégi napon kipróbálnia. Ami követelmény, megbízható és pár éves regisztráció. Jelentkezni nálam lehet, a saját battle.net accountomat adom meg 1napi használat erejéig.
-
CooLM@$TeR
tag
Pontosan, szóval senki ne higyje azt, hogy a béta még nincs optimalizálva, majd a teljes játék viszont huhhhh, még a háztartási gépeken is szaladni fog.
A bétával tesztelik ki az optimalizáltságot, pont ez az egyik lényege. Mivel pedig kész már a végleges telepítő, ezért kb. a mostani béta tükrözi a megjelenéskori állapotot. A skillek százalékos értékein meg hasonlókon még változtatnak, a szerverek megnyitásakor felpatcheli magát a játék és voilá.
-
mongoose123
aktív tag
Akik szeretnének nálam jelentkezni béta tesztre, azoknak:
Mára, Holnapra, Csütörtökre (még nem biztos), Hétvégén (valószínű hogy Szombat) az egyik napon már foglalt az acc.
-
g4besz
tag
válasz
CooLM@$TeR #8316 üzenetére
Igen, és a blizzard sem arról híres, hogy a megjelenési release végelegesen és atombiztosan optimalizált. WoW-nál is 2 hetente jöttek ki az új 300 megás patchekkel, igaz nagy része content volt, de azért rengeteg hardveres optimalizációt is tartalmaztak.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Akkor ha lesz valami infód, youtube videó vagy teszt, esetleg saját tapasztalat, ami megmutatja h mennyire, azt megköszönném ha közé tennéd
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
"ultra high shadow beállítással"
*high* shadow beállítással
-
Kal-El
senior tag
Az új 16-os patch-nél a Ctrl+R parancs megjeleníti az FPS-t is játék közben.
-
Eyesis
őstag
Download Beta Client
ó je
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
mongoose123 #8315 üzenetére
Én is a bétára gondoltam.
Szerinted a hetek óta letölthető végleges verzió gyökeresen más optimalizáltság szempontjából, mint a folyamatosan patchelt béta? ... Dehogy. Olvasgasd a patch notesokat, amit tudnak megtesznek. Btw a 15-ös patchben jelentősen romlott az fps az ultra high shadow beállítással a gyengébb kártyákon, így akinek problémája van az fpsel azon állítson először.
-
mongoose123
aktív tag
válasz
CooLM@$TeR #8311 üzenetére
bétára gondolok.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm az észrevételeket asszem kicsit túl is aggódom ezt a gépigényt.
Egy átlagos gépen is megfelelő értékeken szépen be lehet majd azt lőni.Pinget nem tudom hol nézted
Ez sem rossz
[link]
(Skip 20mp) -
sith7
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #8300 üzenetére
Ez az az oldal [link], itt az én procim és az övé van összhasonlítva, a VGA - nk meg ugyanaz, ezért gondoltam, hogy nem lesz gond nála sem.
-
emre33
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #8308 üzenetére
Azt is nézd, hogy a srácnak milyen pingje van.. Nem zöld, tehát szar...
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
mongoose123 #8309 üzenetére
Miért ne lenne már optimalizálva? Már hetek óta le lehet tölteni a végleges verzió telepítőjét.
HartgeH3-2.8
Foreground max. fps: Az alkalmazás maximum fps értéke.
Background max. fps: A háttérben való futás idején a maximum fps (miközben netezel, filmet nézel, stb, illetve a játékban a töltőképernyő is ide tartozik)
-
havasa
aktív tag
A zászlót bármikor módosíthatod, gyak. a zászlóra rakható unlockolható árrák, layerek, stb. fogják jelezni, hogy hol jársz a contentben, milyen achievmentjeid vannak.
(#8308) HartgeH3-2.8 : ez a felvétel(Fraps) miatt van, ami képes felezni, de akár negyedelni is a framrate-et. Nekem egy tesco gazdágos 9600GT végig Vsync 60 FPS-el vitte AA nélkül 720p-ben.
(egyébként bírom az ilyen felvágó YT videókat:
1.: mert a brutál géphez nem futotta egy dedikált harverre a vidórögzítéshez
2.:a csodagép minden adatát feltünteti(a headset feltüntetése sem maradt el), persze op. rendszer verzió, játék verziószám, a rögzítő szoftver neve sehol nincs feltüntetve. Ez ilyen tipikus hűmilyengépemvan_braindead_user videó)
-
mongoose123
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #8308 üzenetére
nincs optimalizálva a játék még.
-
-
bolha23
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #8303 üzenetére
Ismereteim szerint jelenleg nincs az a gép amin ne jelentkezne ez a tünet. Nálam is megvan, pedig 99%-ban tökéletesen fut még 4 fős coop-ban is. Konfigom az adatlapomon.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Vsync ON sok esetben ezeket megoldotta játékokban, itt is még lehet beleférhet.
Szerk: Mi a fene az az elülső , meg hátulsó FPS ?? ilyet még sehol nem láttam.
Foreground - Background FPS -
pomk
őstag
Nekem full-max-high beállításon a "4oszloposteremben" kicsit laggolt. :/
Konfigom aláírásban. -
HartgeH3-2.8
addikt
Ez egy átlagos gép: Megy a játék szépen, de figyelitek azokat a minimális "reccenéseket"? [link]
Engem ez már D2-nél is zavart. Lehet túl maximalista vagyok
Szerk Pedig !! Average FPS: 80.428 !!
Akkor erre mondjon valaki valami értelmeset..
Bízom benne ő is ludas: ((captured with FRAPS))
Aktív témák
- Nagyon kedvező áron! Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest