Hirdetés
Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Melyik ez a bizonyos oldal? HD 6850 esetében próbálkoznak maxed out megoldásokkal?
Elvileg egy 4magos rendszer még ki kellene szolgálja a játékot bőven.
Szerk: Én az a fajta gamer vagyok aki beáldozom adott esetben a grafikát és/vagy árnyékolásokat élsimításokat a folyékony kép (Stabil FPS) érdekében. Remélem majd a minimális frame laggok felett multiban át tudok siklani engem nagyon tudna zavarni.
-
ProEvoFan
nagyúr
Értelek.Nem nekem kell az info, hanem havernak.A gépemen nem lesz gond a max graf.
De ő most problémázik h i3 2100 elég lesz e.Ugye a 6850 nem gond, a linkelt videó szerint sem.Na de a cpu elég lesz?.......A linkelt videón ugye 2500kval tesztelnek.
Én azt mondtam neki h igen....(#8296) HartgeH3-2.8
Hát igen.Elvileg a i3 2100 még túl jó is hozzá -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
ProEvoFan #8279 üzenetére
Most egy picit elkezdtetek nekem is bogarat ültetni a fülembe
Eddig gépigény miatt abszolút nem voltam aggódva, igaz full beállításra sem vágyom és a monitorom is csak egy 22-es 1680 x 1050-es Samu.
Videókat nézegetve néhol látok pici frame laggokat. Régen ezt haveroknál is megfigyeltem D2 esetében, és gépük megvolt hozzá teljesen. Remélem D3 esetében ez minimális lesz
Szerk: Ha ez itt igaz akkor probléma olyan nagy nincs.
[link] -
mongoose123
aktív tag
Ha valakit érdekel béta,jelentkezhet nálam is, 1 embernek tudok adni 1szerre, ha lehetséges több éves reggel rendelkezőknek.
-
Twicehun
csendes tag
Köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam a bétát!
Nagy élmény volt. Csak DH-val toltam de engem meggyőzött, hogy vele kezdjek.Aki délutánra ki van írva felőlem már most is mehet én végeztem. Köszönöm még egyszer JSaN! -
Ilsyde
őstag
Jol emlekszem hogy karaktergeneralas utan is lehet a bannert alakitgatni? Ugy tervezem hogy elkezdem a jatekot egy karival, de joval kesobb rakom majd neki ossze a zaszlot.
Masik ker(d)esem hogy akinek fent van a kliens, csinalna-e nekem egy screenshotot az opciok menu azon reszerol ahol a hanguzeneteket es a hozzajuk tartozo gombokat listazza a jatek? Annyi remlik belole hogy alapbol a numerikus billen vannak.
-
JSaN
addikt
Frisitettem a tablazatot bar meg jopar embertol nem kaptam valaszt, igy egyelore igy allunk.
-
MegalodonS
őstag
válasz
ProEvoFan #8279 üzenetére
Olvass vissza,en linkeltem egy videot,amiben le vannak tesztelve,hogy milyen videokarival hogy fut a game,az en gepemet tapasztalatait is leirtam.Amugy ha ki kapcsolod az arnyekokat,akkor majdnem 40% - tobb FPS,viszont a hangulata valamennyit veszit,de izlesek es pofonok
-
-conrad-
addikt
Én is kaptam múlt héten, EST szerint adták meg, 0:00-02:00 időpontot kaptam és 7:00-9:00 tudtam játszani.
Ha EST-t írnak akkor aszerint számolnak, ha EDT-t akkor aszerint.A linken is az van, hogy EST és GMT között 5 óra van, mi meg GMT+2-ben vagyunk nálam ez 7 óra.
Legjobb, ha felkel 04:00-kor és felmegy a chatre, max. azt a választ kapja, hogy várnia kell még1 órát. -
Ilsyde
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
i3 2100, 4gb ddr3, 6850 1gb --->elég lesz szerintetek max grafikához FullHDban?
Béta tapasztalatok? -
Eyesis
őstag
Még mindig nem próbáltam ki
-
Kashim
őstag
válasz
-conrad- #8272 üzenetére
6 óra időeltolódás van a nyári időszámítások miatt. Ez 100% korrekt mert én is ez alapján játszottam múlt héten. A chaten EST-t írnak, de az valójában EDT van érvényben, tehát egy órával kevesebb a tolódás! Én múlt héten "est 18:00-20:00" időpontra kaptam játéklehetőséget és éjféltől 2-ig játszhattam.
Itt egy táblázat az érthetőség miatt. Egyébként én is sokat filóztam rajt, de végül fogtam és megkérdeztem mennyi ott az idő és levontam a mienkből. Így jött ki a 6 óra.
ProEvoFan
Lazán elég lesz. -
gdevil
aktív tag
válasz
-conrad- #8272 üzenetére
Huhh, köszi, hogy segítetek, de számomra még mindig nem világos....
Most akkor a megadott EST 22.00-ból le kell vonni -7 órát, vagyis MA 15-17-ig, vagy
a linken szereplő SZERDA 3.00, vagy 5.00 (ez sem tiszta) itt viszont hozzáadunk (?) órákat.....
Meg tudnátok írni konkrétan ,hogy akkor most mikor lesz? -
-conrad-
addikt
válasz
Expendable #8270 üzenetére
A mi időzónánk UTC+2, ugyanis volt egy óraátállítás.
radi8tor1:
azért számolok George Town-al mert az mindig EST-ben marad.
Ott most 3:30 van itt meg 10:30 ergo nálunk 7 órával több van mint ott. Mikor ott 22:00 lesz nálunk lesz 05:00.Tehát ha 22:00-24:00 kapott játékidőt akkor 05:00-07:00 között tud majd játszani.
-
-conrad-
addikt
válasz
Wolverine #8268 üzenetére
Tuesday, 10 April 2012, 03:22:10 EST
George Town is on EST all of year 2012-7 óra eltérés van, ráadásul ezt egyszer már beírtuk, sőt én is eszerint játszottam, szóval ne keverjétek meg mert rosszkor logol be azt nem kap időt.
De itt van pontosan:
Időzóna-átváltó -
-conrad-
addikt
Igen, -7 órával kell számolni. Egy 20 perccel előbb legyél fenn a chaten, akkor megadják az acc/pass párost. Addigra érdemes felrakni a friss klienst, hogy már csak be kelljen logolni és játszani.
radi8tor1:
Te beírod, hogy mennyi az idő New Yorkban ahol EDT van nem EST, ez nem sokat segít, az 6 óra eltérés nem 7. -
radi8tor
MODERÁTOR
EST is 5 hours behind of Coordinated Universal Time (UTC)
Note that most places observe daylight saving time/summer time during summer, and are therefore using EDT instead in the summer.Current time in New York: kedd, 2012. április 10. 04:06:18 EDT
New York will stay on EDT until vasárnap, 2012. november 4. going to EST -
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap éjjel kaptam "diablo 3 free time"-ot a mai napra: EST 22.00-24.00-ig.
Ez a mi időnk szerint mikor lesz pontosan? Olvasok ezt-azt, de konkrétum kéne....
Köszi.... -
ProEvoFan
nagyúr
-
MegalodonS
őstag
Mindent elolrol,na igy izgalmas a beta
Akkor a heten sem fognak unatkozni a jatekosok
Legalabb lenne HC mar elsore.
-
Shirkan
csendes tag
Ezt már ideje volt, hogy kijavítsák valóban...aztán találtam még a fanoknak egy kis olvasgatni valót
-
Shirkan
csendes tag
Sziasztok itt vannak a változtatások a 16 patch-hez!
-
warcat
veterán
Tovább olvasgatva,míg várunk a teljes listára,amit látok: stunokba megint belenerfelgettek,gondolom egy kis pvp vonatkozás,meg főleg Hell-Inferno, a diminishing mellett nem lesz nagy trükközés,de egy-egy jól időzített pont életeket menthet azért.
A másik meg,főleg csak a különböző százalékokat állítgatják bátran,ezt tetszik,most már tényleg csak ki kell szemelni mi tetszik játékstílusban,és lehet azzal tolni,ha felmerül bármi probléma,hogy gyenge valami,csak rápakolnak itt-ott pár % weapon damaget,jól kitalált rendszer ez.
Perpill DH+Wizard van tervben,szoros 3. a doki,annyira szoros,csak azért mert nem szeretném,hogy 2 karakternek kelljen a +intes cuccokat guberálni
-
havasa
aktív tag
Ezek szerint a DH kapott egy kis buffot a Blizztől, a barbáron még lenne mit gyengíteni, mert túl nagy DMG-e van, ahhoz képest, hogy milyen tápos. A szokásos noskill kari lesz szvsz.
-
Jazz
veterán
válasz
MegalodonS #8232 üzenetére
Lesz bizony.
Nézd végig a videót. "You will die, we promise"
-
JSaN
addikt
Beta patc 16
Most le lottek a betat, elvileg holnap reggel 6tol indul ujra ha minden jol megy.
Torolnek mindent, es a sok sok rare-t buktam. -
thesound
addikt
The Diablo III beta is currently undergoing maintenance as we prepare to deploy the next beta patch. We anticipate that downtime will last for about 8 to 9 hours, until approximately 8:00 p.m./9:00 p.m. PDT.
Please note that Beta Patch 16 will include a character wipe. As with previous character wipes, this wipe will also affect gold, achievements, items, followers, and artisans.
Thank you for your patience!
-
JSaN
addikt
Bocs nem allitottam at, elvileg ez mar jo.
-
JSaN
addikt
Hali
Csinaltam egy tablazatot. [link] Kb 25 ember irt nekem a mai nap folyaman. De a legtobben konkret idopont nelkul, azokat nem irtam be, akik irtak konkretumaot bent vannak. Faraszto nekem most mindenkinek vissza irni, igy meg kerem irjanak ujra privatot, es konkret idopontot is. Hogy melyik nap, es hogy melyik fel napban tolnak a betat. Hajnal/delelott vagy delutan/este ido intervalumban.
Es mindenkit be irok ujra, es akkor valaszolok is.
udv -
-conrad-
addikt
Akkor esetleg gondold át mit is akarsz írni, pihenj rá pár percet, aztán fogalmazd meg.
hello van valakinek béta kulcsa eladó/elvihető/kiprobálható...?
mert megszeretném nézzni megy-e a laptopom egyáltalán mert akkor nincs értelme megvennem a játékot ha nem...:/
Amúgy meg elmondtuk jó ideje, hogy NINCS BETAKEY csak nagyon ritka esetben hanem a bnet accra teszik rá amit nem fog odaadni senki örökbe mert rajta van a többi játéka. (wow, startcraft stb)
Felesleges 2 naponta ugyanazt beírni.Betakey sorsoláson lehet most szerezni napi 1 darabot, arról is volt infó a topicban.
-
Blizz
őstag
error 24100 vki másnak is? start game-ra kattolok és ezt dobja ki:\
-
Nesti
tag
hello van valakinek béta kulcsa eladó/elvihető/kiprobálható...?
mert megszeretném nézzni megy-e a laptopom egyáltalán mert akkor nincs értelme megvennem a játékot ha nem...:/
-
thesound
addikt
twitteres kulcs elkelt
https://twitter.com/#!/BlizzardCS -
Jazz
veterán
válasz
MegalodonS #8214 üzenetére
Ezt meghagyom azoknak akiket érdekel a pvp.
Engem valahogy mindig hidegen hagyott. Nem voltam boldogabb ha első helyen voltam CS-ben, vagy rts-ben, de az épp úgy hidegen hagyott ha engem nyomtak le.
De ha leölünk közösen valami iszonyat kemény monsztát, na az már valami! -
-conrad-
addikt
válasz
MegalodonS #8214 üzenetére
Elkiteolja a DH
(már a beta-ban is van invisible meg caltrops, sztem a halálba fogja szop@tni a meele-ket, mint egy frostmage.)
Persze PVE-ben meg nem annyira jók ezek a skillek. -
Jazz
veterán
válasz
jim_raynor70 #8211 üzenetére
Vagy úgy.
(#8207) havasa: Hát a DH-nak akkor ne is legyen olyan korán aoe skillje. Ez így van rendjén. De amióta játék a játék ez így is volt. Ezen nincs mit csodálkozni.
A wizzard áldoz "az élet oltárán", gyenge és futni menekülni kell sokszor, komoly ügyesség kell a vele való játékhoz (szerintem ilyen lesz inferno), cserébe aprít és égzengést föld indulást idéz...
Egy barbi meg leüthetetlen mészáros. Cserébe ne is tudjon wizzard szintű aoe-t. (bár ahogy néztem a videókat nagyon brutál így is amit művel. van ott aoe bőven.)
Nekem pont ezért tetszik a wizzard, mert a legnagyobb dmg-ű karakter + még az a játék stílus kell hozzá ami ügyességet, gondolkodást kíván. Agyalást a skilleken, hogy be se haljon, de írtson is. És egyben kihívás is vele játszani. Én ezért szeretem.
Ha más, fizikálisan sokkal erősebb kariknak is hasonló aoe skilljük lesz, akkor semmi értelme a "wizz" fogalmának. A többi karakter lesz imba hozzá képest. (annál a pontnál tenném le a D3-at)
-
Jazz
veterán
Mi azaz aoe?
(#8205) Wolverine: A KillingFloor is egy coop, még is oroszokkal meg németekkel...játszik az ember együtt.
Szerintem D3 igen is multiplayer, különben elég lenne egy Hamachi ("Lan" neten kereszült).
Neked a három haverod mindig pont akkor fog ráérni amikor te szeretnél diozni? És akinek nincs haverja aki dio-zik? Vagy ha pl. fórumos haverokhoz már nem férsz be mert pont meg van a 4-4-4....Indokolatlan így keretek közé szorítani a játékot. Mi előny származik abból hogy kivesznek egy baromi jó feature-t.
-
warcat
veterán
Az a probléma,hogy pont ezek olyan dolgok,amiket a 13-as szintig tartó béta mellett lehetetlen megítélni.
A példaként felhozott DH karakternél ráadásul ismert a dolog,hogy elég későn kapja meg aoera alkalmas skilljeit,és nem a rapid fire még nem az,csak segít.Mi az a rettentő sok bug amúgy, mihez képest?
Egyébként a végleges termékük mindig még egy lapáttal csiszoltabb,mint amit kézhez kapsz,a 2 hónap márc.15 után erre meg a nightmare-hell-inferno beállítgatására megy el. -
ProEvoFan
nagyúr
"lményekkel teli több száz órának (ezernek
) nézünk elébe."
Én vagy 3-4 évig tervezem játszani a Diablo 3at.Elvileg lesznek kiegészítők is, szvsz 1000+ óra simán meglesz
(#8207) havasa
"Jobban örülnék, ha később jönne, de minden elvárásnak megfelelne. /ezért lehet kövezés lesz/"
-
havasa
aktív tag
A béta alapján én inkább a rettentő sok bugtól (tele van a béta;a craft-olás nem jó, a szintkezelés se néha, a Battlenet-et ne is említsük
), az átgondolatlanságtól és a túl op karektrektől tartok.
A Wizz. aoe skillje annyira nagyon imba lett. Kedvenc karakterem, de mikor DH-val játszottam, szóhoz se tudtam jutni a Wizz-től, mert leölt mindenkit előlem.
Remélem a május 15. release date nem lesz túl rossz hatással a játékra. Jobban örülnék, ha később jönne, de minden elvárásnak megfelelne. /ezért lehet kövezés lesz/
-
-
Jazz
veterán
válasz
Jokes67 #8201 üzenetére
Egy szó mint száz, bejön a Diablo-szerű hack and slash, és azért írtál a fórumba.
Valahogy éreztem hogy te sem a gyerek korosztályból kerültél ki. Noha a játék kicsit "gyerekes" (de csak nagyon kicsit) és nem annyira "komor Diablo-s", véleményem szerint roppant izgalmas és élményekkel teli több száz órának (ezernek
) nézünk elébe.
-
warcat
veterán
válasz
Jokes67 #8201 üzenetére
Na remek,akkor nem lesz itt semmi probléma, a stílust szereted,a társaság meg adott
A játék méltó örököse az elődöknek,az 5 karakter(+5 hc) meg a végeérhetetlen tárgyvadászat miatt rengeteg időt lehet majd beleölni,viszont a jó társaság fontos.Egyedül is jó de az igazi a
(nem 3 másik ismeretlenes) co-op. -
Jazz
veterán
Nekem 3 aktív skillel és low lvl-el is iszonyat bejött. Abba se akartam hagyni. 4 óra lett az ominózus oldalon adott 2 órából.
Csak aztán belépett valaki. (ne kövezzetek meg
)
Pont jött volna az a rész hogy kicsit farmolni Lerojt, gyűjtögetni, salvagelni, craftolni. Meg valami gyűrűt szerezni mert az ist.-nek nem esett. De pont akkor belépett valaki.(így is szerencsém volt a 4 órával. reggel volt, akkor amcsiban pont hajnal van.
Jah, valaki kérdezte hogy számolják az időt azon az oldalon: -5
Valóban, kiválóan optimalizált. Max grafikán toltam végig (vajmi kevés különbség volt fps-ben low meg max között), 4-es coop-ban. Hamar hozzászoktam az esetenkénti beszaggatáshoz. De tényleg csak ritkán volt. Lehet később durvább lesz, szóval tényleg elkél az erősebb gép. De játék miatt biztos nem veszek. Munka gépen meg nem játszok. (pedig a worstation noti veri a legtöbb asztalit még most is
)
Nincs is szó szerinti negatív konzol szag, inkább csak jel, ami arra mutat hogy azt miért pont úgy oldották meg (ami nem feltétlenül negatív), és hát mert valószínűleg ki fog jönni konzolra is valamikor, azért.
-
Jokes67
tag
Hát a hátteremről annyit,hogy imádom az rpg-ket, végignyomtam a d1 ésd2-őt,dungeon siege első két részét(tudom,a ds mérföldekkel le van maradva,de megvolt a hangulata amikor öten nyomtuk lanon),szeretem amikor random dropok vannak,random mapokkal...igen megnéztem minden videót,tudom ,hogy a diabló sorozat pörgősebb ,kicsit "káoszosabb"néha mint más játék.Ettől kicsit aggódom,mert jobb szeretem amikor átláthatóbb a harc...de a grafika egyszerűen annyira megtetszett,hogy attól "félek",nem tudok ellenálni a játéknak...
Igen a 67-es szám a szülinapomat jelzi 45 leszek nyáron,de 14 éves korom óta játszom mai napig.A fiammal fogunk játszani párban és ezért 2 játékot kell megvennem.Ezért filézek ki mindent ilyen"buta"kérdésékkel...de meg vagyok szerintem győzve,meg fogom venni.Már csak ez a kis lökés hiányzottJazz és Mindenki másnak nagyon köszönöm a segitőkész hozzászólásokat!
Aktív témák
- Nagyon kedvező áron! Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest