Hirdetés
Aktív témák
-
Huma
addikt
Meg gondolom a nagyon ritka tárgyakat éri meg igazán eladni. Azzal, hogy fél óra alatt felszed majdnem 100 szimpla mágikus tárgyat "csak" több aranya lesz.
Persze majd kiderül mennyit is fog érni az arany a játékban. Ha sokat, akkor még ez is használható ötlet lenne, ha nem állna rá erre vagy 1 millió kínai. Szóval szerintem mindenképp a ritka tárgyakra érdemes rámenni mert aranyból iszonyatos túlkínálat lesz.A főbossokat lenne érdemes egymás után többször lecsapdosni. Belőlük hullanak ki a ritka tárgyak. Ők is újra teremtődnek, ha ki-be lép az ember? Vagy csak akkor ha pl csatlakozik valakihez az illető akinek még nincs teljesítve a főboss kinyírásos küldetése?
-
Drenadar
veterán
én nem nagyon tudom ezt elképzelni... rmah. Tudom, mások könnyebben áldoznak pénzt ilyen formán a játékra, én nem hiszem, hogy vennék bármit is, vagy hogy amit kitennék azt megvennék. majd meglátjuk. Érdekes ez a dolog, tulajdonképpen ezzel csinált a blizzard micro paymentet, hiszen az AH-s tranzakciókból ők is lecsípnek valamennyit...
-
Ptech
addikt
válasz
MegalodonS #7394 üzenetére
Ha valamivel majd sok pénzt lehet keresni, az az üzletelés lesz. Farmolni mindenki tud.
-
Nesti
tag
Hello, tudna nekem valaki ajánlani egy boltot ahonnan legolcsóbban megrendelhető a Dio3-om...????
-
pomk
őstag
válasz
MegalodonS #7394 üzenetére
Írtam privit!
-
MegalodonS
őstag
Can You Really Make Money in Diablo 3
Hasznalati utmutato a farmolashoz
Farming Subtle Essence (Again)
Erdekes,hogy ki-be log,aztan ujra meg ujra.....bar bitosan jol fog keresni egy ket fiatal de nyaralni sem fognak az is biztos
-
Huma
addikt
Nekem hiányoznak a nekró tápos lényei. A WD-nak elég gyengék az élőholtjai.
Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy melyik kaszttal kezdjem. Valószínűleg a WD vagy a Wizard közül lesz az egyik.A monk nem annyira szimpatikus így elsőre, a DH-al pedig főképp távharcolni lehet. A barbár még érdekel, de elsőnek inkább valami mágiát használó kaszttal szeretném kezdeni. Második befutó viszont valszeg a barbár lesz.
-
MegalodonS
őstag
(#7378) Ptech :
Azert ha huzol egy karit erzed,hogy mennyire konnyu vele vagy mennyie nehezebb
(#7381) Jazz :
Hat igen,olyan ovis kaszt,de lehet,en meg vele sem tudom vegigvinni az infernot
Olyan faradtan is lehet jatszani vele nyugodtan
Nem fikazni akarom csak olyan konnyu
(#7382) persil
Igazad van a barbar olyan,buta harcos de a D2 paladin is olyan volt pedig o mar iskolazott harcos kaszt
!En azt el sem tudom kepzelni,azt irtam,de lehet kesobb nehezebb lessz vele haladni,majd 15 utan kiderul
A wow azert kerult bele mert az is Blizz jatek es van hasonlosag,a Diablo 3-ban is,de igazad van nem ide valo
-
maross
nagyúr
Kijatszottam dokival es wizarddal, wizard taposabbnak tunt, bar a dokinal a kutyak kifejezetten hasznosak.
-
proci985
MODERÁTOR
d2 classicban is voltak botok, pedig ott még nem volt enigma. enigma pár helyre kellett, de pl pindle runra nem.
természetes elévülési időre meg akkor lehetne hivatkozni, ha nem több, mint 10 éve jött volna ki a lod. blizzard nem EA, hogy évente adjon ki egy játékot egy franchaiseon belül.
nagyon úgy néz ki még mindig, hogy nem lesz időm tolni. ami jó, mert egyébként csábító az a collectors edition...
-
persil
nagyúr
válasz
MegalodonS #7377 üzenetére
Azért egy bétából 10-13 szint alatt nem igazán lehet messzemenő következtetéseket levonni.
Másrészt meg milyen legyen egy barbár? Benne van a nevében. Egy primitív állat, megy és öl. Azért barbár. Nem mellesleg a 2-ben azért hell-en a phys immunis ellenfelek elég mókásak egy barbinak
A wownak meg egyáltalán semmi keresnivalója itt, szóval ne is hasonlítsd össze a kettőt.
(eleve meggyőződésem, hogy mmorpg-ben soha nem fognak normális paladint csinálni) -
Jazz
veterán
válasz
Gondolom kedvezni akarnak a very light gyermek játékosoknak is. Az ilyen megtalálja a számítását az egyszerű barbi kariban. Megy és gyak.
-
maross
nagyúr
hogy lehet alap attackot nyomni? pl egy wizarddal bowozni?
-
Ptech
addikt
válasz
El sem tudom kepzelni,milyen lessz egy fullos bari,majd az inferno vegen!
Ja, a béta lvl 13-as max szintjéből tényleg nem.
Amúgy meg a Blizz érdeke valamennyire, hogy periodikusan más és más kaszt legyen a kicsit OP. Mivel a játék nem PvP-re van kihegyezve, nem is jelent nagy prioritást az aréna balance. Viszont ha mondjuk negyedévente változik a legtáposabb kaszt, az növeli az újrajátszhatóságot, ami most már közvetlenül érinti a Blizz bevételeit is.
Jazz: Az AT nem homing, későbbi nehézségi szinteken meg szerintem nem sokan fognak GC wizzel rohangálni
-
MegalodonS
őstag
Azt nem ertem a Blizzardnal,hogy soha nem tudnak csinalni egy normalis barbart,warriort vagy paladint!!.Most a betaban,vegigvittem egy HC barbart es semmit nen csinalsz,csak egyre tobbet ellenfelet,magadra huzol es kesz.A barbarhoz meg poti sem kell,egyszeru,mert nagyon kemeny.Azzal majdnem futva lehet haladni.Annyira konnyu hogy mar zavart.Van egy lvl 85 paladinom (wow) de azt is annyira konnyu felhuzni,hogy nem is kuldteseket csinalok hanem,farmolom a sok ellenseget,mert annyira eros.
El sem tudom kepzelni,milyen lessz egy fullos bari,majd az inferno vegen!
-
Nesti
tag
Valaki nem tud dobni egy béta kulcsot...vagy honnan lehet szerválni egyet....?
-
Ptech
addikt
válasz
MegalodonS #7369 üzenetére
Kb amikor Blizznek olyan kedve van. Legkésőbb release előtt pár nappal.
-
MegalodonS
őstag
Mikor zarul a Beta ??
-
execute93
őstag
Köszi a válaszotok!
-
execute93
őstag
A saját karaktereink közt lesz lehetőség cuccok küldésére?
-
Jani18
aktív tag
Csak jelenne már meg
-
Scholes9
nagyúr
Na már csak 1,5 hónap, vhogy csak kibírjuk, de még mindig fogalmam sincs, h milyen karit kezdjek
Igazából a wizardon kívül mindegyiket kipróbáltam és a barbárral volt a legélvezetesebb játszani, egyiknél sem éreztem azt, mint, amikor vele toltam, iszonyú élvezetes, amikor tolod a brutálisabbnál brutálisabb skilleket és zúzol
De, ha meg úgy nézem, h 4-en toljuk, akkor meg a monk vagy a demon hunter szerintem "hasznosabb" lehet
Nehéz döntés lesz, legalábbis számomra
-
Cicero
őstag
válasz
MegalodonS #7348 üzenetére
-
-conrad-
addikt
válasz
MegalodonS #7351 üzenetére
Hát....
way of the hundred fists + windfocre flurry - lvl 60 req. és ez a primary skill. Nem pont leveling. -
Jazz
veterán
válasz
MegalodonS #7345 üzenetére
Hehe. A top comment:
"Why bots won't work in D3. No enigma."És milyen igaz. Az enigmával meg a mindent gyalázó nincs rá immun hammerral annyira táptalajt adtak a botoknak, hogy ha ezt nem akarattal tették, akkor az elképzelhetetlen, hogy amit egy kisgyerek vérpistike előre látott, ők nem látták előre, és később se tettek ellene semmit?
Hogy mi lehet az ok a botra? Felgyorsul vele a játék természetes elévülési ideje. Így már alig várják az emberek az n+1-edig sorozatot, ahelyett hogy még 2030-ban is a tökéletesre csiszolt n-1-es számú game-el játszanának, gondolva sem az újabbra.
Valahogy a D3-at is majd meg kell ölni, hogy mindenki áttérjen a D4-re önszántából....gondolom.Összeesküvést se akarok gyártani, meg ezt már egyszer leírtam, de ha nem fognak működni a botok, marad a macro, ami kivédhetetlen ("vizuálisan" vizsgálja a képrenyőt és kattint egy színre, formára...), és ott a legnehezebb hogy megtalálja a szörnyet ami beleolvad a környezetbe, és ne egy könyvespolcra kattintson hogy azt üsse...akkor miért a red out line összetéveszthetetlen színe és formája? Főleg hogy mindenki fújjol ellene, és nem hogy ki nem veszik, de még egy toggle on off kapcsolót sem tesznek ellene a játékba. Meddig tartana: "Target system: red out line on/off. Highlight on/off.
-
Jazz
veterán
Az kevés. Szerintem az lesz mint ami egy-két más mmo-nál bevett szokás: elbontod a Grandfathert, abból kieshet valami, ami alapanyaga lehet az über grandfathernek. Bár így is a hierarchia csúcsán megmaradnának az itemek. Itt már tényleg csak egy megoldás lehetne, ha pl. meghalsz, random eltörhet egy itemet végérvényesen...
-
MegalodonS
őstag
-
A mai napon a kereskedést felfüggesztjük a témában.
Köszönöm
-
MegalodonS
őstag
Akkor egy uj video eleg hosszu es mar a temaba vag
Elnezest mindenkitol,akinek megzavartam a kis lelki nyugalmat
-
Drenadar
veterán
válasz
MegalodonS #7336 üzenetére
Nem kell magyarázkodni. Ha az lenne benne a szabályzatban, hogy csak helyesen lehet írni a fórumba, akkor mivel azt elfogadtad ahhoz is tartani kellene magad.
A "vezetőség" megfogalmazott egy szabályzatot, amihez tartanunk kell magunkat. Megszoksz vagy megszöksz. Náluk tudsz reklamálni.
(#7340) persil : jah írhatta volna a vaterára, ott nem tiltják ezt.
-
válasz
MegalodonS #7336 üzenetére
Neked is ajánlom az alapelvek átolvasását, ami már 2005ben - mikor regisztráltál - is ugyanezt tartalmazta, sőt el is fogadtad a regisztráláskor. Plusz gondolom hasonló viszonyban vagy a Blizzard EULA-javal is...
-
wikings2
őstag
Én ingyen kaptam kölcsönbe, és semmi hátránya nem származott a kollegának belőle, szerintem azért picit nem is szánalmas, de genyóság.
Kb mintha a küszöböm előtt pénzt kérnék a haveromtól azért hogy bejöhessen a házba mivel amúgy is megfogom kínálni üditővel... még jó hogy kipróbálhatja ingyen az akit ismerek. Az már más kérdés, hogy ismeretlen fa*zokat ki hogy akar lehúzni. Én nem ebből akarok megélni -
Bazzzs
senior tag
Erről eddig nem is hallottam, hogy az Inferno szintet egyforma nehézségűre akarták megcsinálni. Az új koncepció azért sokkal jobban hangzik, így legalább lehet érezni, hogy haladunk előre, valamint nagyobb sikerélmény is lesz, ahogy egyre messzebb és messzebb tudunk majd eljutni a jobb gear kifarmolása után
-
warcat
veterán
Bashiok( community manager) az inferno nehézségi fokról
amit nyilván még most állítgatnak megjelenésig)
A belsős tesztelés visszajelzései alapján infernon többé nem egyforma a nehézségi szint,hanem egyre nehezebbé válik.Eredeti cél ugye az volt,hogy D2-től eltérően bárhol farmolhassuk a tárgyakat,ne legyen valami legjobbnak kikiáltott zóna és ott robotoljon a nép naphosszat.
De a végeredmény nem volt tetszetős,a játék végére érve hiányzik a katartikus érzés így, stb.Sokféle játékossal lesz dolguk,elég időt rászánva mindenki 60-as lehet,de utána már eltérőek az igények.Act I lesz a kiképzőterep,kihívás de betolható,majd egyre nehezedik, Act 3 és 4 meg egyenesen brutálisan nehéz,jelenleg az 'elitnek' szánva.
-
warcat
veterán
Official Blizzard Quote:
This is may be a good a time as any to REVEAL TEH SEKRITS! that Inferno monster levels aren't linear any longer. They get progressively more difficult. This was really a reaction to Inferno playtesting. Our original intent was to have a flat difficulty level where you could go wherever you want, farm for items, and it'd be no more or less difficult than any other area in Inferno. This caused a few inherent issues for us, though:
It just felt wrong. It didn't feel right to be progressing through the game and have it stay pretty much the same difficulty the whole time. It felt like a letdown to get to the final boss of the game and it be no more difficult than the first.
There’s a wide variety of players out there and we wanted to make sure everybody had something to sink their teeth into. We expect that anybody with enough time and dedication will reach level 60. But the jump in difficulty to Inferno needed to be different amounts for different people. For the crazy people they need a HUGE ramp in difficulty, for a more “casual but still hardcore” audience you want an obvious but milder increase in difficulty. So for the crazy people who play non-stop they’ll hit Act I and get a challenge, but 1 month later they’ll still have something to work on (Acts II, III and IV). For the “hardcore-casual” they will reach level 60 later and not get brick walled when they reach Inferno. They can experience some “small victories” working on Act I with the dream of maybe someday reaching the later acts.
Longevity. We know people really want goals to work towards and challenges to overcome. We made Act III and Act IV really, really brutally hard, for the most elite players only. It felt wrong to make ALL of Inferno that brutally hard.Now, you may be saying “I thought you wanted us to be able to farm anywhere we wanted. Now we only have half as much area in the game to farm in? What gives?” Our goal is to make the loot mathematically better in the later acts without making the earlier gear completely obsolete. We feel Diablo II actually did a very good job with this and we expect Diablo III to perform similarly.
Specifically, people in D2 did Diablo runs, Mephisto runs, Pindleskin runs, Pit runs, Baal runs, etc. because the loot in Diablo is extremely random. Even though the theoretical best items might come from the later Acts, well-rolled items from earlier acts will still be better. Internally we find sometimes after an intense session of brutally hard Inferno it can be really fun to cruise through Hell Act III or IV and it’s not too uncommon surprise when an upgrade drops. We expect this to carry through to Inferno difficulty where somebody who can theoretically farm Act IV will likely still enjoy romping through Act I simply because the drop potential is still there. It’s all because of the highly random items having lots of overlap in their power distribution curves
-
BoC1ka
senior tag
Á baz megnézed az árakat az embernek el megy a kedve az egésztől
10 dollarbol baz botd 2 soj enigma meg anni...mi ertelme? elvezni nem lehet annyira telitodik a piac a cuccokkal aztán mindenki megveszi orulsz mint a baron talasz egy mittom ZODot azt lofaszt nem er......ertelme lennei kiadni uj patchet reset vagy vmi...
-
Cicero
őstag
válasz
MegalodonS #7296 üzenetére
pontosan az általad is körvonalazott emberkék miatt írtam a profit idézőjelben...
videókártyában én is sovány vagyok sajna... az összes többi hozza a 2xét, vagy 3x...
-
Jazz
veterán
Sokat törtem a fejem, aztán rájöttem miért ragaszkodik a Blizzard annyira a piros körvonalhoz/kijelöléshez. Borzasztóan megkönnyíti a dolgát a botolóknak. Még a hülye is tud rá makrot írni, ami csak kattintgat random a pirosra a képernyőn, és ezt az életben sehogy nem tudják megfogni.. Anyám borogass....
-
Jazz
veterán
Hát ez mi?! Jó vicc.
Ez egy remek adatbázis számos gép minimum konfigjáról, de ezen kívül.....
"Sorry, your computer does not meet the minimum specifications required to run this product. Please review the details below for more information."
"OS
Recommended: Windows Vista/Windows 7 (Latest Service Packs)
You Have: Microsoft Windows XP Professional Szervizcsomag 3 (build 2600)"(#7312) execute93 : Komolyan mondtam. Próbáld ki. Kezdj el D2-őzni. Van még 1.5 hónapod. Többet ér bármennyi gameplay-nél vagy olvasásnál hogy miről szól a diablo.
-
Jazz
veterán
Ha valaki még kételkedne a konfigjában: D3 on low-end acer notebook
-
Huma
addikt
"nemzetiséget vált"
Az elsődleges országodat (címedet) nem tudod átállítani, ha jól tudom."erre épül az egész üzleti modell, nem fogják veszni hagyni, megoldják!"
Ehhez mi kicsik vagyunk. Nem hiszem hogy nagyon erőlködnének a témán.Ha a szerencsejáték zrt bekavar akkor a Blizzard sem tehet semmit.
Az a legbiztosabb, ha az ember készít egy új accot ahol egy másik európai országot ad meg tartózkodási helyként. Pl Németország.Ráadásul hiába engedélyezik az RMAH-t nálunk. A szerencsejáték zrt bármikor megvétózhatja utólag is a dolgot. Mondjuk hirtelen ráébrednek, hogy ebből esetleg ők is hasznot húzhatnának és követelik a Blizzardtól, hogy adjon részesedést a dologból. Mondjuk egyedül csak a magyaroknak többet kellene fizetni (többet vonna le tőlük a Blizzard tranzakciónként). Ebbe persze a Blizzard nem menne bele és inkább szimplán tiltólistára rakja az országot. És ez lehet hogy szeptemberben fog bekövetkezni. Damoklész kardja folyamatosan lebegni fog a fejünk felett.
Nem szabad alábecsülni a gazdag emberek kapzsiságát, irígységét és fafejűségét. Nem számít nekik, hogy az RMAH-ból csak filléreket látnának. Nekik az is kell. És ha nem kaphatják meg? Akkor inkább másé se legyen.
-
execute93
őstag
válasz
Cybertrone #7301 üzenetére
Adom, jobban szeretem amiért én küzdöttem meg.
-
Cybertrone
veterán
válasz
MegalodonS #7299 üzenetére
Majd én felhúzom a karimat, nekem nem kell másé, amit árulnak...
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest