Hirdetés
Aktív témák
-
stifi
senior tag
ne fossatok már az RMAH miatt, egyrészt EU vagyunk, menni fog, másrészt ha valami gebasz lenne majd mindenki nemzetiséget vált, vagy találnak valami jogi kiskaput, módszert arra hogy mehessen a banzáj.
hiszen erre épül az egész üzleti modell, nem fogják veszni hagyni, megoldják! -
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone #7297 üzenetére
Tudom igen merges az ember
de a Blizz lehetove teszi a karakterek adas vetelet,igy majd lessz az RMAH-ban boven valasztek,nem csak targyakbol,hanem karakterekbol is!
-
Ilsyde
őstag
válasz
MegalodonS #7296 üzenetére
Az a jó a csapatjátékban hogy mindig van kire fogni ha valami nem sikerul
-
Cybertrone
veterán
válasz
MegalodonS #7296 üzenetére
Azért egy fullos karit elveszteni amiben xxx óra van, mondjuk egy lagg, vagy netszakadás miatt eléggé lelombozó... kb én lehet ott be is fejezném a gamet...
-
MegalodonS
őstag
Azert ez egy jatek!Ha elveszik,akkor mi van engem nem erdekel.Viszont igen is kifogom probalni a HC--t,ott legalabb az ember tudja,ha veszit veszit,de ez csak egy jatek!
Mindig vannak emberek akik teljesen komolyan veszik es huu halalosan profi vagyok cimen,kiabalnak masokkal akik elrontanak valamit mert o a nagy profi,de az eletben meg egy senki na mind1!!!Nem rad ertem de tudod mirol beszelek.(WOW tapasztalat!!)
En szivesebben megyek,csetlo,botlo emberkekkel akikkel szet rohogom az agyamat ,mint az olyanokkal akik nagyon profik,de nalluk nem letezik mas csak a 100% fokusz a jatekban es ugy sem tud meselni semmirol,csak hogy a nadragon ami esett mennyi,a krit ertek,az AH-ban meg ilyen meg olyan fegyo van de eleteben nem olvasott meg el egy konyvet sem
A mai beta tapasztalattal,igen is neheznek tartom infernonak neki menni egy DH-val,de legallabb be merem vallani
-
RMAH Mo.-i állásfoglalás: (3 nap után)
Hey there Tamas,
Thank you for contacting us. I'm afraid that we don't have any information on which countries will be able to participate in the Real Money Auction House just yet, but this will most definitely be publicized on our website prior to launch.
If you have any additional questions or concerns, please reply to this ticket and we'll get back to you as soon as possible.
Hát ez nem sok...
-
Cicero
őstag
Csak pár kesze-kusza gondolatomat írnám le, bocsi a szerkezet miatt:
Látom itt sokan nem értik a HC lényegét; elhiszem, és megértem, tehát nem is vitatkoznék ilyenen. Ahogy a neve is mutatja, tényleg a keménymagnak szól.
Diablo 1-ben is volt már hc...
10+-ik szintű? Viccelsz? Vesztettem már el lvl 92 szorkót D2-ben lag miatt.. Akkor tud pipa lenni az ember, amikor tényleg saját hibáján kívül hal meg a karakter. Ezt már nehezen tudom elképzelni diginettel; régen betárcsázóson volt izgi játszani
A HC-nak több előnye is van; elsők között említeném, hogy az emberek és partyk amik összeverődnek sokkal összetartóbbak. Régen diablo.hu-n voltam hc klánban; azóta nem játszottam olyan jókat; semmivel- nem hogy diabloval.
A pénz/item gazdaság is sokkal jobb; a cuccoknak általában nagyobb értéke van hc-ben, mivel kevesebben farmolnak és általában is kevesebben játszanak hardcore módban.Ennek van előnye és hátránya is: nehezebb jobb gear-t szerezni, azonban amint már mondtam az emberek sokkal "profibbak". Nyilván a vérpistik és kezdők nem mernek nekivágni a kalandnak; bocsánat, de mondjuk ki: úgy vélekednek, mint sokak ezen a fórumon.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a hc-t; aki még nem próbálta ki, tegye meg, akár még D2-vel (azért vannak itt páran akik azt is pörgették) is. Egy teljesen új játékot kap az ember a kezébe.
execute93: a szárny nem csinál semmit, azon kívül hogy pride cucc. persze elég vicces, ha az összes többi item a karakteren meg csupa low szar
-
havasa
aktív tag
-
execute93
őstag
válasz
MegalodonS #7286 üzenetére
Akkor más mit tud csinálni? Isteni erővel megfagyasztja?
-
-
Ilsyde
őstag
válasz
WayneGace #7281 üzenetére
Ráadásul a Diabloban túl is lehet tápolódni hogy megkonnyítsd a dolgodat. Ha úgy érzed hogy nagyon nehezedik a játék akkor nem mész tovább, hanem újracsinálod párszor az Actot. Foleg ido kérdése egy magas szintu HC kari.
Persze Infernón már nem fog mukodni a dolog, de addig igen. -
warcat
veterán
Erre már válaszoltak és igazuk van, ez egy opció, nem kötelező,még kipróbálni sem.
Áramszünet nincs gyakran normális környéken,és egyébként van szünetmentes táp,egy gyengébb cucc is bőven ad annyi időt,hogy kényelmesen kilépj a játékból.Kb ennyit mondtak: 'ha fáradt vagyok, szarakodik aznap a net,akkor nem ülök le HC karival játszani.'
Kár lenne kiherélni a HC módot olyanok kedvéért,akik ekkora távolságtartással kezelik,a hardcore az hardcore, nem kell bele kiskapu,hogy na azért ha ez meg ez van mégse halsz ám meg.Mindezt úgy írom,hogy sosem merültem el Dio2-ben a HC módban.
-
stifi
senior tag
szerintem a végleges halál elég szigorú.. elmegy a net, áramszünet, lag, bug és odavész rengeteg munka..
szerintem korszerűbb lenne mondjuk 1 hetes respawn.. azért annak is lenne súlya és sokkal többen kapnának kedvet egy kis "izgalmasabb" játékmenethez, ez a végleges halál túlságosan szélsőséges.. ugyanúgy bosszantana ha meghalnál mert 1 hétig akkor már nem tudsz játszani tovább, de a fentiek mellett én biztos nem kockáztatom meg a HC-t... -
Naveno
tag
Mi ezen az újdonság, hogy HC-n 1 halál, és game over?
már a Diablo2-ben is ez volt
-
stifi
senior tag
az ilyen "nem adhatsz mellé ajándékot" tiltás legfeljebb a hivatalos viszonteladókat érintheti, amilyen az 576 is..
de ez érthető is, hiszen ők sokkal jobb áron kapják és sokkal magasabb áron adják tovább, mint egy seftes megveszem rárakok 5%-ot és továbbadom kereskedő.. ők mennyiséget vesznek fel, kapnak rá tuti árat, visszatérítést.. sokkal jobban visszaélhetnének az egésszel mint hivatalos viszonteladó, ha belenyúlnának az árba és adnának mellé valamit vagy letörnék az árát...és nem mellesleg vakításnak sem rossz a duma.. "nem adhatom se olcsóbban se ajándékot mellé, mert nem szabad. hja és mellesleg a hasznom így a legnagyobb rajta"
-
Huma
addikt
Én csak egy hacket fogok használni. Infernón fogom kezdeni az első szintű karimmal.
Egy db alapellenfél legyőzése lesz vagy 2 óra.
szerk: Az azért nem lenne rossz ha minden nehézségi fokozaton kapnánk valami újat. Csak hogy meglegyen az újrajátszás hajtóereje.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
execute93 #7257 üzenetére
A diablot nem ugy kell elkepzelni mint a COD ot hogy kivalasztod a nehezsegi fokozatot.
Normalon vegigtolod, utana ugyanazok a kuldetesek palyak questek nightmaren hellen es itt van egy uj nehezsegi szint pl a Diablo 2 hoz kepest az Inferno.
Aki Hardcore ba csinalja, ugyan igy vegig kell menjen a nehezsegi szinteken, viszont egyszeruen fogalmazva meghalsz basztad es teped a hajad
-
Ptech
addikt
Le merném fogadni, hogy ez az nem nagyon lesz aktuális. WoW-ban is szoktak áradozni a nehézségről egy-egy nagyobb patch előtt, aztán az esetek nagy részében nem kellett vért izzadni.
De majd kiderül, mennyire akarják nehézre csinálni, és mennyire bírják a sok síró blfszt a fórumon.. -
Cicero
őstag
mi történik ebben a topikban???
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
DonMedve
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #7251 üzenetére
Megelőztek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
HartgeH3-2.8 #7251 üzenetére
Csak hardcore módban.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Srácok akkor ha valahol meghalok akkor vége ennyi elvesztem az összes cuccomat?
-
warcat
veterán
Még azt hiszem nem volt :
Bashiok said: You're not going to hit 60 and finish the game on Inferno. You're going to be smashing your face against Act 1 Inferno for weeks.
Azaz
em lesz olyan,hogy megléped a 60-at, majd végigtolod a játékot infernon is.
Act 1-ben fogsz döglődni hetekig.Meglátjuk,lehet hogy kell majd egy adag cuccot gyártani a kováccsal mielőtt esélyes lesz az inferno,de jól hangzik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
HartgeH3-2.8 #7243 üzenetére
Meex-nél CE mellé jár BattleNet authentikátor is.
Lesz egy eladó -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
MegalodonS #7242 üzenetére
Igen ott a pont.
WayneGace: Hivatalos 576 válasz "A Blizzárd hivatalosan nem támogatja a játékszoftver ajándékkal való hirdetését," Faragó Zsolt f.zsolt@576.hu
A tiltást egy másik fórumon olvastam, és kicsit érdekesnek is találtam.
Egy nagyon picit monopol szagú közlemény, de MegaldonS kollégának abszolút igaza van. Végülis ha én lennék a Blizzard és enyém lenne a Diablo 3 nyilván az lenne amit én mondok."Nem árulhatod úgy mert én azt mondom" hát nem tudom.. nyilván a bolt is csábítja az usereket ahogy tudja egérpaddal pószterrel stb-vel.
Most holnaptól mondja a VW meg a BMW, hogy ne merjed extra ajándékokkal juttatásokkal adni a járműveket mert baj lesz? Kicsit érdekes..
-
MegalodonS
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #7240 üzenetére
Miert nem logikus??Aki tobbet ad es jobb aron attol vasarolnak!
Gondold el,van ket bolt az eggyikben posztert meg egerpadot adnanak a dio 3 melle,a masik bolt nem tudna ilyet adni akkor hol vasarolnal?? A Blizz eggyenlo eselyeket szeretne es tokre igazuk van
-
WayneGace
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #7240 üzenetére
CDG-nél, ha jól tudom posztert adnak mellé. Most komolyan létezik, hogy bármely kiadó tiltaná azt, hogy a bolt saját költségén még adjon valami pluszt a játék mellé?
-
HartgeH3-2.8
addikt
De egyébként ha kijön 13.500-ért akkor is átveszem szerintem. Ezer forinton nem szórakozok velük. Simán el tudom amúgy képzelni, hogy bejátsszák. Ott van előtted a játék, délutánra mindenki játszik majd vele csak te nem. Nyilván átveszi az ember.
Szerk: Pl 576-ban mindig szokott lenni akció az előrendelőknek. Rákérdeztem a központi email címen ez most miért nincs így. Blizzard hivatalosan nem támogatja és "tiltja" az ajándék fejében történő értékesítést.
Egy plakátot adhatnának igazán amit kiteszek a falamra..
Ha ezt valaki elmagyarázza nekem emelem kalapom.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nos én írtam nekik skype-on ami természetesen megvan mint beszélgetés direkt rákérdeztem ez fix ár tehát ennyiért fogom átvenni free postával? Válasz igen. A megrendelésnél külön ismételten kértem igazolják vissza a fix árat a free postával. Na most ha nem annyi lesz akkor nem veszem át.
Gondolom nem fognak 10 ezer forintért pereskedni.
Szerk: Tudom, hogy már volt szó róla de ha megveszi az ember ezt a játékot akkor onnantól kezdve teljesen free igaz? A cuccos üzéreket leszámítva. Bízom ilyen szempontból (is) a Blizzard-ban.
-
MegalodonS
őstag
válasz
execute93 #7235 üzenetére
Van egy amerikai oldal,oda be kell regisztralni es utana chat-ben kerni kell,hogy te regisztraltal es kersz diablo 3 beta jatekidot.Pont mint az orvosnal
En tegnap kertem ma hajnali 4-re adtak meg.Ma ujra chat es mar kaptam is jatekidot.Ja elotte jo ha fel van telepitve a beta
-
execute93
őstag
válasz
MegalodonS #7234 üzenetére
Értem, köszi a választ, és hogy jutottál bétához?
-
execute93
őstag
válasz
MegalodonS #7231 üzenetére
Kiváncsi leszek az én gépemre, hogy fullon mit fog produkálni..(4gb ram+i3-2100+gtx460 legerősebb)
Cicero: Miféle szárny?
-
MegalodonS
őstag
Egy kis tehnikai info;
C2Quad 6600,3 GB ram,GTX 260 videokari,1920*1200-16:10 felbontas,minden High + Anti Alising on,
Folyamatos 45-50 fps,40fps ala nem is esett,(azt hittem majd uj rendszer kell de nem
Vertical sync on,ott 30fps,felett nem volt,de nem is eroltettem,nem sok ertelmet lattam,
A memoriabol 90% foglalt le.
A 4 mag viszont 30-40% dolgozott!!! -
Ilsyde
őstag
Elvileg igen. Az arany-alapu AH minden regioban elerheto lesz, a penzes viszont nem biztos (foleg eleinte). De akarhanyszor megemliti ezt a FAQ, mindig "regiora" utal. Ezek alapjan nem lesz orszag-szinten lebontva.
@Ptech azt tudod hogy hany nappal a megjelenes utan szokott megjonni zavvitol a csomag ha elorendelesrol van szo?
-
MegalodonS
őstag
Sikerult sorra kerulnom egy 4 oras beta tesztre
Nagyon jo hangulatu a jatek eleg darkos
Witch Doctorral es Demon Hunterrel jatszottam vegig,sajnos a tobbire nem volt mar lehetoseg
A WD terulet sebzeseivel elegge konnyu jatszani,meg a 3 pet is konnyiti a haladast.
A Demon Hunter viszont nem konnyu vagy csak elsore? Gyorsan kell jatszani,olyan eger gyilkos tempoban.Szerintem ha ra erez az ember a DH utemere akkor nagyon jo,de nem egy olyan kari aminel lehet aludni,folyamatosan figyelni kell mert gyorsan leverik az embert plane ha beszorul valahova
Ami nem tetszett!!! a terkep csak egy keretben van,haat egy ilyen szep feluleten nagyon TREE szerintem,lehet masokat nem zavar de olyan nem illik a kepbe dolog,legalabb is nallam.
-
Ptech
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #7226 üzenetére
Én még 9990-ért rendeltem elő tavaly, de amikor megváltoztattam a mobilszámomat a rendelőlapon, akkor eltűnt a rendelés. Írtam nekik mailt, semmi válasz nem volt. Aztán fel is hívtam őket, és azt mondták, hogy valszeg csak egy ezressel drágábban kapom majd meg..
De még ez sem biztos, azt mondták, majd írnak mailt a részletekkel.
Ez volt három napja, kíváncsi vagyok mi lesz. Lehet, hogy inkább a zavvi-ról kellene rendelnem. -
HartgeH3-2.8
addikt
Üdv Diablo3 fanatikus várakozók!
Egy kolléga ajánlott itt nekem egy oldalt (konzolokszervize.hu) ahol garantáltan fix áron , free postával küldik a Diablo III-at! Köszönöm a tippet valóban vissza is igazolták ezt a két állítást.
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
Ma jött meg a Blizzard válasza a kérdésemre az RMAH-val kapcsolatban, be is másolom ide:
Dear ,
This is the latest response from Customer Support:
Greetings.As far as the released info so far you can use the RMAH from all countries in Europe, this might be subject to change. I recommend you keep an eye out for updates on the RMAH when we get closer to release.
Please let us know if you need any more help.
Blizzard Support
Martin V.Blizzard Entertainment
Tehát nem kell agódni, nem lesz itt semmi gond,
Dreimus. -
maross
nagyúr
Emlekezzunk meg a nyitomondatrol is:
"Megnyitom ezt a topicot mert hamarosan közeleg a Diablo3-kiadásának napja."
2005-05-15 13:35:11szerk: a 22-es hozzaszolas a masik nagy kedvencem:
sajna és most kaptam rossz híreket . '''''''' a Microsoft felvásárolta a Blizzardot , és ezután ( kirugdosta a blizzardos fejlesztrőbrigádot ! ) azért járójelben , mert azt is halottam hogy lehet eggyet kirúgott a többiek meg mentek maguktól ! , folyt >> aztán bejelentette hogy nem lesz se Diablo 3 se Starcraft 2 , se Warcraftos folyatás , még talán a pár ott maradt Blizzardos fejlesztő befejezi a végleges petchet a diablohoz ( nem akarok hülyeséget mondani de valamilyen 1.1-es patchről van szó ) aztán ők is mennek .
De jó hír , hogy az incidens után összeállt a blizardos fejlesztői gárda , és most amerikai fórumokon sponzorokat keresnek , hogy meg tudják csinálni a Diablo 3-at , mivelhogy ők fejléesztették ki , ergo joguk van kiadni a diablo 3-at ''''''''tripla
-
BoC1ka
senior tag
Észrevettétek, hogy az első hozzászólás 2005 május 15. én íródott?
http://prohardver.hu/tema/diablo_3_3/hsz_1-1.html
az ottan hamarosan közeleg a Diablo 3 kiadásának napja csupán kereken napra pontosan 7 év lett
micsoda egybeesés
-
Argos
őstag
válasz
WayneGace #7213 üzenetére
Vagy az, amit stifi írt, vagy átállítod az accountod RU-ra -miután beszéltél a support-al és jóváhagyták- majd csatlakozol az orosz szerverekre.
Bár, most, hogy kicsit filóztam rajta.. mivel a D3 global lesz, így szerintem bárhonnan fogsz tudni csatlakozni az EU szerverekre, csak -mint ahogy most van az eu bétásokkal, mivel csak US beta szerverek vannak- magas lesz a késleltetésed a szerverekhez képest.
Szerintem! -
Argos
őstag
válasz
tasakos #7209 üzenetére
Helló!
Ahhoz, hogy tudj játszani a D3-al, szükséged lesz egy Bnet account-ra.
Itt beregisztrálod a D3-t és ezután meg fog jelenni a letölthető játékok közt.
Ezután bármikor, bárhova leszedheted, -a dvd-ket sem kell használni- és telepítheted.
A játékba való belépéshez a bnet-es e-mail-cím és jelszó páros szükséges. Ezáltal egy időben csak egy kliens futhat.
Azaz, lehet feltelepítve bármennyi példány, bárhova, de egyszerre csak egy lehet aktív.Nah, késtem kicsit.
Kell nekem h.sz. írás közben mással foglalkozni... -
tasakos
tag
Sziasztok!
Gondolkozom a Diablo 3 megvételén, és a kérdésem, az lenne hogy ha megveszem eredetiben, akkor azzal a példánnyal csak 1 gépen tudok játszani? Vagy enged több gépre is telepítést?
Köszi előre is!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS #7203 üzenetére
Meg is érdemli, aki ennyit fizet érte.
Diablo 3 launch party a Bluechip-ben: FB event link
-
maross
nagyúr
válasz
MegalodonS #7203 üzenetére
au...
-
MegalodonS
őstag
Nem valami olcson adjak a Beta-t haat,pfffff
Diablo 3 - Pay Trial - 2 Hours £6.60
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest